Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Της τα έχω πει ρε,αλλά εκείνη το βιολί της!!!Και καλά "ξεχνάει" και επαναφέρει το θέμα!!:D:D:D

τζάμπα ανησυχείς σ'το λέω. σιγά μην την αφήσουν. Ασε που την ώρα που θα πονάς αν τολμήσει να μπει μέσα.... ώρε τι έχει να ακούσει!! θα επινοήσεις βρισιές που ούτε ήξερες ότι υπάρχουν!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

;) πότε θα μου έρθει ντυμένη ράμπο και με τα μπικουτί στα μαλλιά!

:-P:razz::-P........εγω καθε φορα που μπαινω σπιτι ψαχνω γυρω γυρω στην αυλη μη μου πεταξε τιποτα για μαγεια ...............αχαχαχαχαχα

τζάμπα ανησυχείς σ'το λέω. σιγά μην την αφήσουν. Ασε που την ώρα που θα πονάς αν τολμήσει να μπει μέσα.... ώρε τι έχει να ακούσει!! θα επινοήσεις βρισιές που ούτε ήξερες ότι υπάρχουν!

Παντως εγω οταν γεννησα, μονο τον αντρα μου αφησανε και μαλιστα ολοι οι υπολοιποι ηταν και σε αλλο οροφο.....

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

A!Θα μου πει,όπως και στο γυναικολόγο, "τι πειράζει να είμαι κι εγώ μαζί εεεε??τι θα σε πειράξει να μαι κι εγώ να χαρώ???!!!" 'Αντε τώρα να της εξηγήσεις!!

Ξερει το γυναικολογο? Καλα και εγω ξερω εναν ουρολογο..την αλλη φορα που θα κανει καμμια εγχειρηση σε κυστη θα του πω να ειμαι εκει να βλεπω..:? Τι βλακειες ειναι αυτες??Μην την πιστευεις καλε και ψαρωνεις :tongue:

Καλημερα σας!

Eleni

bd5c7983f7.png

:-P:razz::-P........εγω καθε φορα που μπαινω σπιτι ψαχνω γυρω γυρω στην αυλη μη μου πεταξε τιποτα για μαγεια ...............αχαχαχαχαχα

με τα μυαλά που κουβαλάει κι αυτή και οι αδερφές της ικανές τις έχω να κάθονται γύρω γύρω από ένα καζάνι με τα καπέλα και τις μυτόγκες τους να κάνουν φίλτρα σαν του Δρακουμέλ!

Παντως εγω οταν γεννησα, μονο τον αντρα μου αφησανε και μαλιστα ολοι οι υπολοιποι ηταν και σε αλλο οροφο.....

σώπα ρε! εδώ και τον άντρα μου με το ζορι τον αφήσανε επειδή θέλαμε και οι δύο πολύ! πήγε ο γιατρός μου και τον έφερε μαζί του για να τον αφήσουνε να μπει! Σιγά μην αφήσουνε την πεθερά! Χειρουργείο είναι εκεί! πού θα μπει? τί να κάνει? τη νοσοκόμα; Άιντεεεεε με την κάθε παλαβή! μην ψαρώνεις καλά σου λέει η Ελένη! Όντως πες της και εσύ "έτσι που θέλετε να μου συμπαρασταθείτε, να ξέρετε και εγώ όταν με το καλό κάνετε κολονοσκόπηση θα είμαι μέσα! ή και στο γυναικολόγο σας, φωνάξτε με να έρθω δε θα ένοχλώ, απλά θα κοιτάω!"

Διαφημίσεις

Καλημερα! Δε θελω να την εξοντωσω! Να μ αφησει ησιχη θελω! Καπου ειχε παρει το ματι μου ενχειριδιο για εξοντωση πεθερας αλλα ολο αστεια ηταν και δεν το πηρα.

Εγινε ενα θαυμα! Δεν θα μπορεσουν να ειναι αθηνα, οσο θα περιμενω το 2ο αεροπλανο και ετσι δεν θα ερθουν στο αεροδρομειο! Θα ερθουν μεν στην πολη μου αλλα ΤΑΡΑΝΤΑΡΑΝ οχι μες το πρωτο 3ημερο που θα ειμαι εκει, αλλα θα φτασω δευτερα και θα ερθουν παρασκευη και μονο για μια νυχτα (ξενοδοχειο φυσικα)!!!!

΄Ολε! ;)

μη ψαρώνετε απαγορεύεται άλλος εκτός από σύζηγο, εμένα μουχε πεί ο ντόκτορ πως αν δε προλάβει πχ ο σύζηγος τη γέννα απαγορεύεται να είναι άλλος είτε στην αίθουσα τοκετού είτε χειρουργείο.

Καλησπέρα μπήκα να πω και πετάχτηκα σφίνα, φιλάκια πάω να την πέσω, λουλαμπάκι σούβλισε την πεθερά αν είναι κρεατωμένη, θα φας καλά χιχιχιιχ :tongue::tongue::tongue: (αυτό για το σουβλάκι που ρέχτηκες!)

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Καιρο ειχα να νευριασω με την καλη μου!

Χτες ειχαμε τα γεννεθλια του παιδιου!Ειμασταν 22 ατομα απο ολα αυτα τα ατομα, μαντεψτε ποιος δεν εφαγε, και οχι μονο δεν εφαγε αυτα που εκανα, αλλα δεν κρατησε καν το πιατο!Της προσφεραμε και αυτη το εδιωξε!

Τετοιο καλο ανθρωπο!

Και επισης ειπε 100 φορες οτι τα κομματια της τουρτας ηταν μεγαλα!Το ειπε μπροστα σε ολο τον κοσμο απειρες φορες, και γυρναω και την κανω, φαε οσο θελεις!Δεν σε ειπα να το φας ολο!

ΚΑι τωρα της το φυλαω...για το φαγητο!Γιατι οτι κανει εκεινη ειναι καλα!

Μιλαμε με εχει γυρισει απο χτες το μυαλο..Την επομενη φορα που θα ιδωθουμε θα εχουμε παρτυ!Αι @@@@ !

Ρε το καταλαβαινετε?Τοσος κοσμος ετρωγε και εκεινη καθοταν με σταυρωμενα τα χερια!

Zoitsa υπομονη!Επρεπε και εσυ να την ξεμπροστιασεις μπροστα σ ολο τον κοσμο, να πεις.."Μαμα δε νιωθετε καλα?Παλι το στομαχι σας? Γιατι δεν τρωτε? Αμα μεγαλωσει ο ανθρωπος, ολο προβληματα ειναι το στομαχι..¨":razz:

Αληθεια ξερει καμμια τι εγινε με τη Λουλαμπι? Γεννησε??

Eleni

bd5c7983f7.png

Και να πεις οτι δεν πιανουν τα χερια μου...απο ολα κανω και τα κανω καλα!Εχω τρελα με την κουζινα!

Δεν θα της το χαρισω...

Λογικα γεννησε χτες η Λουλα..Θα εμπαινε Παρασκευη βραδυ και Σαββατο θα γεννουσε.

Ax ζωητσα μου υπομονη...Ελεος....τι κακιστρο φαε μωρη για το μωρο πια ετσι για χατηρι του μωρου τι κοσμος θεε μου...:evil::evil::evil::evil:Εκνευριζομαι απιτσευτα με κατι τετοια....

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Αυτο ρε! Φαε και μην μιλας!Αυτη ρε ηθελε σωνει και ντε να με κανει και αυτη!Με τα χιλια ζορια την αφησα και με εκανε κουρου, αλλα εγω εκτος απο αυτα ειχα

και αλλα 7 πραματα στο πιατο!Εσκασε !

Πραγματικα κακια!Αλλα το μωρο δε παει σε αυτη, τη γελαει αλλα δεν παει.Παει στον πεθερο?

Τυχαιο?Δε νομιζω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...