Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Δεν μπορεί κανένας άλλος να μας καταλάβει ούτε οι άνθρωποι που μας έφεραν στο κόσμο. Συμπονούν & στεναχωριουνται αλλά δεν μπορούν να μπουν στα παπούτσια μας. Αυτό γίνεται μόνο αν περνάς την ίδια κατάσταση. 
      ο Μαντ***ης πως σου φάνηκε ; 

Μου φάνηκε πολύ καλο και επεξηγηματικό το προσωπικό. Αφιέρωσε χρόνο και αυτός και οι συνεργάτες του. Απλά γύρισε και μου είπε σε κάποια φάση « εγώ πιστεύω στην τύχη του πρωτάρη» και προτείνω ετ με την πρώτη ωοληψια και κάπως μου έκατσε άσχημα εμένα στο κεφάλι αυτό. Δε μου φάνηκε ιατρικό επιχείρημα για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαμε. Αλλα δε τον απαξιώνω καθόλου ως γιατρό. Εμένα δε μου έκανε κλικ.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με είπε Ζωίτσα οτι είναι της εγκυμοσύνης,και φταίνε τα πολλά κιλά!!Ναι,ναι!!Για να δεις τι μ@ακάκας είμαι που έτρωγα!!Δεν το ξανακάνωωωω!!Πρώρα ο Θεός αν κάνω άλλο θα βάλω μόνο 6!!!:shock:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Με είπε Ζωίτσα οτι είναι της εγκυμοσύνης,και φταίνε τα πολλά κιλά!!Ναι,ναι!!Για να δεις τι μ@ακάκας είμαι που έτρωγα!!Δεν το ξανακάνωωωω!!Πρώρα ο Θεός αν κάνω άλλο θα βάλω μόνο 6!!!:shock:

Λοιπόν! εμείς εδώ οι περισσότερες πήραμε χαμπάρι τι "καταπληκρικά" άτομα είναι οι πεθερούλες μας, αφού γεννήσαμε και εκδηλώθηκαν με τα μωρά. Και τότε ξυπνήσαμε και αλλάξαμε ρότα. Εσύ φιλενάδα είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα από εμάς! την έχεις πάρει χαμπάρι από τώρα και είσαι προετοιμασμένη. καλά έχουν παίξει και εντατικά μαθήματα εδώ. Είναι και αυτές προβλέψιμες πια, όλες τα ίδια κάνουν. Οπότε είσαι αρχόντισα!;)

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Μην με λες τέτοια!!

Αυτή φοβάμαι μην πει να κάτσει μαζί με τη μαμά μου.

Τεσπα μην αγχώνομαι πάλι,ίσω ςαπο το άγχος έβγαλα αυτές τις μ@κακίες!!

Ξύπνησα πάλι απο τη φαγούρα,είμαι να κλαίω δεν αντέχω :cry::cry: τα χέρια μου είναι γεμάτα,με τρώνε,με πονάνε..ακόμα να δράσει η κορτιζόνη???Κι αν δεν δράσει τότε τι άλλο να ναι???!! 'Εβαλα κι άλλη fusicort τίποτα!!

Σκέφτομαι οτι απο την πολλή μουρμούρα και ψύχωση με το μωρό,μήπως με "στείλει" τελικά,να λυθεί κ το πρόβλημα ξέρω γω??!!

Τι Μ@κακίες λέω νυχτιάτικα??!!

Βρε κοριτσαρα μου μ αυτο το ανχχος! Απλα κανονησε ποιος θα μινει απο τωρα. Πες δτη μητερα σου οτι την θες εκει και κανεναν αλλο και στον αντρα σου οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτες τις 3 μερες θες την ηρεμια σου και τη μανουλα σου κοντα και οτι σ αυτο το θεμα δε σηκωνεις κουβεντα! Απ το μυαλο του μαλον δεν θα εχει καν περασει το ποιος θα μινει μαζι σου και αν αυτη πει τιποτα την τελευταια στηγμη αν δεν ειναι προετοιμασμενος θα κολησει, οποτε μιλα του! 2 ατομα ξεχνατα, μπελας ειναι, θα θες ησιχια στο κατω κατω. Πες τους το ομως, στη μαμα σου και τον αντρα σου, αυτην αστην να ονειρευετε! Σκεψου οτι εγω εκανα σχεδια απο τωρα και τα εχω πει στη μαμα μου ηδη, ο αντρας μου θα τα μαθει στον 9ο για να μην πει τιποτα και τον επηρεασουν! Εχω και τη μικρη που ΔΕΝ θα μινει ουτε με την πεθερα, ουτε με τον μπαμπα γιατι αν γινει το δευτερο θα ειναι μες τη ζουρλα κι αυτος και δε θα την προσεχει αρκετα (απ τα πεθερικα χιχι). Οποτε τι μας μενει? Ο αντρας μου μαζι μου και η μικρη με τη μαμα μου (εβαλε απο τωρα κρεβατι για να την κοιμηζει χαχαχα)! Δεν θα του τα πω ετσι φυσικα, μονο πολυ μετα! Μεχρι και δικαιολογια γιατι θελω να μινει με τη μαμα μου εχω... θα ειναι στο σπιτι της 2 θειες μου απο Ιταλια και η 1 την ειδε μονο οταν γεννηθικε και η αλλη μονο απ το σκαιπ, ευκαιρια να την χαρουν λιγο! Τα πεθερικα ερχονται καθε τοσο και την βλεπουν, δε θα παθουν τιποτα!

Στη μικρη δεν το ειχα καν σκευτει οτι θα πρεπει να μινει καποιος, τοσο συγκεντρωμενη στο μωρο ειμουν! Αν ξερεις κατι απλα κανεις προγραμμα και λες στον καθενα τι περιμενεις απο αυτον να κανει και φευγει το ανχος!!! Λιγες μερες μηναν, κοιτα να τις χαρεις οσο μπορεις και ξεκαθαριζε τη θεση σου για οτι σε ανχωνει!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Εχω πεισθει πλεον..........υπαρχει εγχειριδιο πεθερας και το παιρνουν ολες και ετσι πρατουν το ιδιο.

Αναρωτιεμαι ποτε θα βγει το εγχειριδιο "Πως να εξοντωσεται την πεθερα" μηπως και δουμε καμια ασπρη μερα κι εμεις.

Λετε να γραψω ενα βιβλιο εγω? Για να το σκεφτω λιγακι.....

ΚΑλημερα ειπα ? Δεν ειπα...........καλημερα τσουπρεςςςς!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εχω πεισθει πλεον..........υπαρχει εγχειριδιο πεθερας και το παιρνουν ολες και ετσι πρατουν το ιδιο.

Αναρωτιεμαι ποτε θα βγει το εγχειριδιο "Πως να εξοντωσεται την πεθερα" μηπως και δουμε καμια ασπρη μερα κι εμεις.

Καλημερα! Δε θελω να την εξοντωσω! Να μ αφησει ησιχη θελω! Καπου ειχε παρει το ματι μου ενχειριδιο για εξοντωση πεθερας αλλα ολο αστεια ηταν και δεν το πηρα.

Εγινε ενα θαυμα! Δεν θα μπορεσουν να ειναι αθηνα, οσο θα περιμενω το 2ο αεροπλανο και ετσι δεν θα ερθουν στο αεροδρομειο! Θα ερθουν μεν στην πολη μου αλλα ΤΑΡΑΝΤΑΡΑΝ οχι μες το πρωτο 3ημερο που θα ειμαι εκει, αλλα θα φτασω δευτερα και θα ερθουν παρασκευη και μονο για μια νυχτα (ξενοδοχειο φυσικα)!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Χαχαχα εγώ πιστεύω ότι επιπλέον του εγχειριδίου υπάρχει και μυστικό στρατόπεδο εκπαίδευσης, γιατί εμένα μου φαίνονται και εκπαιδευμένες ξέρουν τακτικές και στρατηγικές εξόντωσης βήμα προς βήμα και τις ακολούθουν πιστά και με σχέδιο από την πρώτη στιγμή που μας βλέπουν. Ο καλός μου έχει και κάμποσες θειάδες, θείτσες διακοσίων χρονών η κάθε μία, πολλές δεν έχουν και παιδιά και έχω και τις εφτά θανασιμες πεθερές. Και όλες στάζουν μέλι τα χρυσά μου. Τις ανιψιές τους τις έχουν χωρίσει όλες. Από τους ανιψιούς οι μισοί ανυπαντροι και δεν προβλέπεται γάμος. Κατά ένα περίεργο τροπο δε στεριώνει κοπέλα. Οι υπόλοιποι που παντρεύτηκαν καθένας έχει τη μεγάλη του ιστορία.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

χαχχαχαχαχαχα!! Α ρε marlia πλάκα που έχεις!!

Σιγά τη βασίλισσα,σκ@τά,μυαλό δεν βάζω!!

Τις τελευταίες μέρες πάμε πάλι σπίτι τους,ψιλοπαρείζουμε,αφού έρχεται και το μωρό σύντομα,καταλαβαίνεις! Υπάρχει ένα ωραίο κλίμα (αν θυμάσαι μου είχε μιλήσει κ όλας αυτή κλπ κλπ)

Σήμερα λοιπόν μιλούσαμε πάλι για τη γέννα κ μου λεγε οτι θα μπουκάρει μέσα,θα βρει λέει τρόπο (:shock::shock::shock:) και όταν της είπα οτι πιθανόν ο σύζυγος θα πάει μετά εκεί που πλένουν το μωρό να βλέπει μου είπε "αχ έχω μέσο ,ξέρω τον παιδίατρο θα είμαι κι εγώ!!(:shock::shock::shock:)

Καλά όλα αυτά απο τον ενθουσιασμό της,αλλά δεν καταλαβαίνει που της εξηγούμαι ρε γμτ?!! 'Ολο η κακιά πρέπει να γίνομαι. Τέεελος πάντων!Μπροστά στη γέννηση του παιδιού μου όλα αυτά είναι βλακείες!!Μείνανε μόνο λίγες μέρες!!!

Αυτό που με χαλάει είναι οτι μουρμουράω στον άλλον τρεις την ώρα και δεν λέει :?:-? αλλά σε ποιον να πω να την συνετίσει όταν χρειάζεται??

y5yep3.png

A!Θα μου πει,όπως και στο γυναικολόγο, "τι πειράζει να είμαι κι εγώ μαζί εεεε??τι θα σε πειράξει να μαι κι εγώ να χαρώ???!!!" 'Αντε τώρα να της εξηγήσεις!!

y5yep3.png

A!Θα μου πει,όπως και στο γυναικολόγο, "τι πειράζει να είμαι κι εγώ μαζί εεεε??τι θα σε πειράξει να μαι κι εγώ να χαρώ???!!!" 'Αντε τώρα να της εξηγήσεις!!

Πες της οτι δε θες ουτε τη μαμα σου μεσα ουτε κανεναν εκτος απ τον αντρα σου και το ιδιο για το πλησιμο, η πολυκοσμια δεν κανει καλο στα μωρα, πες τα μπροστα σε κοσμο και ευγενικα και ριξτην στο φιλοτημο! Ακομα και αυτη να μην καταλαβει, θα καταλαβει το σοι της. Οσο για τον παιδιατρο να του πεις να μην τολμισει να την αφησει!

Πλακα κανουμε μου φενετε...

Κι εμενα ηθελε γυναικολογο αλλα της απαντισα οτι θα μας δωσει σιντι και θα το δει (σπιτι της) οσες φορες θελει (φυσικα κοπια και δεν της τη δωσαμε ποτε χιχι:evil:) Τωρα στον μικρο αν δεν μας δινουν σιντακι θα περνουμε στο κινητο βιντεο οπως και κανουμε ηδη!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Πες της οτι δε θες ουτε τη μαμα σου μεσα ουτε κανεναν εκτος απ τον αντρα σου και το ιδιο για το πλησιμο, η πολυκοσμια δεν κανει καλο στα μωρα, πες τα μπροστα σε κοσμο και ευγενικα και ριξτην στο φιλοτημο! Ακομα και αυτη να μην καταλαβει, θα καταλαβει το σοι της. Οσο για τον παιδιατρο να του πεις να μην τολμισει να την αφησει!

Πλακα κανουμε μου φενετε...

Κι εμενα ηθελε γυναικολογο αλλα της απαντισα οτι θα μας δωσει σιντι και θα το δει (σπιτι της) οσες φορες θελει (φυσικα κοπια και δεν της τη δωσαμε ποτε χιχι:evil:) Τωρα στον μικρο αν δεν μας δινουν σιντακι θα περνουμε στο κινητο βιντεο οπως και κανουμε ηδη!!!

Με το γυναικολόγο κι εμάς έτσι έγινε,της είπα θα έχουμε σιντι και θα στο βάλω να το δεις μπλα μπλα μπλα..και μου φώναζε : θα το δω λοιπόν λες και είμαι μια ξένηηηηηηηηηηηηη???οι ξένες να δουν το σιντι,εμένα είναι του παιδιού μου το παιδίιιιιιιιιι" -κορυφαίες στιγμές!Τα θυμάμαι κ χαίρομαι!

Και τώρα σε κάποια φάση που χρειάστηκε όντως να με πάρει μέχρι το γιατρό,έκανε την πάπια-και καλά μόνο όταν με χρειάζεστε??μουαχαχαχαχαχ ο χαζός ο δικός μου που της το ζήτησε.Νόμιζα οτι τη βοήθεια τη ζητάς όταν τη χρειάζεσαι,και,εννοείται χωρίς ανταλλάγματα,αλλά εδώ λειτουργούν αλλιώς!

y5yep3.png

Με το γυναικολόγο κι εμάς έτσι έγινε,της είπα θα έχουμε σιντι και θα στο βάλω να το δεις μπλα μπλα μπλα..και μου φώναζε : θα το δω λοιπόν λες και είμαι μια ξένηηηηηηηηηηηηη???οι ξένες να δουν το σιντι,εμένα είναι του παιδιού μου το παιδίιιιιιιιιι" -κορυφαίες στιγμές!Τα θυμάμαι κ χαίρομαι!

Και τώρα σε κάποια φάση που χρειάστηκε όντως να με πάρει μέχρι το γιατρό,έκανε την πάπια-και καλά μόνο όταν με χρειάζεστε??μουαχαχαχαχαχ ο χαζός ο δικός μου που της το ζήτησε.Νόμιζα οτι τη βοήθεια τη ζητάς όταν τη χρειάζεσαι,και,εννοείται χωρίς ανταλλάγματα,αλλά εδώ λειτουργούν αλλιώς!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Καρμπον ειναι! Κι εμενα τα ιδια ειπε και της απαντησα οτι στους φιλους σιγα μην κανω κοπια! Με ενα υφος τσατισμενο σα να με προσβαλε που ειπε οτι την εχω για ξενη!

Ue8pp3.pngI307p3.png

χαχαχαχαχαχα ίδιες ίδες!!

Και μετά απο καιρό μου είπε οτι το παιδί αυτό είναι γιαυτήν όνειρο ζωής κ δεν έπρεπε να της το στερήσω!!:shock:

y5yep3.png

Χαχαχα εγώ πιστεύω ότι επιπλέον του εγχειριδίου υπάρχει και μυστικό στρατόπεδο εκπαίδευσης, γιατί εμένα μου φαίνονται και εκπαιδευμένες ξέρουν τακτικές και στρατηγικές εξόντωσης βήμα προς βήμα και τις ακολούθουν πιστά και με σχέδιο από την πρώτη στιγμή που μας βλέπουν. Ο καλός μου έχει και κάμποσες θειάδες, θείτσες διακοσίων χρονών η κάθε μία, πολλές δεν έχουν και παιδιά και έχω και τις εφτά θανασιμες πεθερές. Και όλες στάζουν μέλι τα χρυσά μου. Τις ανιψιές τους τις έχουν χωρίσει όλες. Από τους ανιψιούς οι μισοί ανυπαντροι και δεν προβλέπεται γάμος. Κατά ένα περίεργο τροπο δε στεριώνει κοπέλα. Οι υπόλοιποι που παντρεύτηκαν καθένας έχει τη μεγάλη του ιστορία.

χαχαχαχαχα....κλαιω.....

Εκτος του οτι δε νομιζω να επιτρεψουν κανεναν αλλον εκτος απο τον αντρα σου ετσι κι αλλιως, ξεκοψε της το ......μη τρελαθουμε!!!!!Πες της εχω κι εγω γονεις .....τι να την κανουμε την γεννα..........παζαρι......

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Της τα έχω πει ρε,αλλά εκείνη το βιολί της!!!Και καλά "ξεχνάει" και επαναφέρει το θέμα!!:D:D:D

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...