Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Α!!Και η δικια μου εχει ολη μερα τα παιδια του κουνιαδου!!

Και φυσικα εκεινη ειναι η αγαπημενη νυφη!!

Και μενα, μια δυο με εχει πει, να βγειτε να κανετε εγω κραταω το παιδι..

Λεω ευχαριστω δε θελω!Η αλλη οπως λες τατουμ, τη ζωουλα τους!Και τα παιδια ειναι θηρια ανημερα!Να παω και το δικο μου να γινει και εκεινο ετσι καλοπαιδο!

Δε τρελαθηκα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακαρι κοριτσαρα μου!

Παντος σε χερομαι (και ολες τις μανουλες) που ενω εχεις την ευκολη λυση προτιμας να τη μεγαλωσεις εσυ! Εχω βαρεθει να βλεπω παιδια παρατημενα στις γιαγιαδες! Εχω μια θεια στην πολη μου που μεγαλωνει τα 4(!) εγγονια... μεχρι και φαι για τον ενα γιο καθε μερα και ο γιος δεν τρωει το 1 η αλλη το αλλο και ολο μικρα κηνιγαει και μαγειρευει και 4 φαγητα τη μερα! Τα ναζια με το φαι τα κανουν πιο πολυ οι γιοι της και η μια νυφη! Το πρωτο της το πηγαν μηνων και φυγαν να σπουδασει ο μπαμπας και η νυφη καθοταν, σκοτωθηκε ο θειος και ουτε τοτε το πηραν! Ειχε προβλημα στο γονατο και μωρο στα ποδια της, ακομα στα γαλατα και τις κρεμες! Η συνυφαδα παλι, 2 γιους και μιση μερα η μια γιαγια μιση η αλλη, δε μαγειρευει και εχει γυναικα για το σπιτι που κραταει και λιγο τα παιδια! Τωρα σκεφτοντε για 3ο και γκρινιαζει που δεν τα βλεπει! Λιγες ωρες στη δουλεια και μετα για καφε ειναι και ποτα! Ειναι η αγαπιμενη νυφη της πεθερας μου, που μολις ακουσε οτι σκεφτοντε για 3ο αρχισε τις γλυκες σε μενα ΧΑΧΑΧΑ Θελουν να σταματησουν και τη γυναικα λογο κρισης και η πεθερα θα χασει τα ταξιδακια της (που ηδη περιορησε γιατι δεν προλαβενει με τα μικρα). Λετε να αρχισει να με εκτιμαει? :tongue:

Όχι! Αν κρίνω τουλάχιστον από τη δικιά μου θα σε εκτιμήσει μόνο αν της δώσεις τη μικρή και ας μη προλαβαίνει να τη φροντίζει σωστά. Από εσένα πάντως καλύτερα θα λέει ότι τα κάνει. Ε?????

Η δικια μου νόμιζε ότι θα της τα πασάρω και θα περνάω για επίσκεψη τα Σαββατοκύριακα.:confused::confused::confused: βρήκε και το άτομο να τα κάνει. Ειδικα στο πρωτο που ηταν ενα τον ειχα συνεχεια αγκαλια, παντου και εξω με το μαρσιπο. Τα κοριτσια και τα δυο αγκαλια ταυτοχρονα όσο μπορούσα. Το φυσάει και δεν κρυώνει. Δεν το πίστευε ότι θα της εβγαινα ετσι.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

30 χρονών είμαι ρε tatumi,συνειδητοποιημένη.Δεν κάνω παιδί για να δοκιμάσω αν δουλεύει καλά η μήτρα μου.Ούτε χρειαζόταν να τυλίξω τον άντρα μου.Τον άντρα μου τον είχα και τον έχω,και είμαστε και πολύ ερωτευμένοι!!

Αν ήμουνα καμιά συμφεροντολόγα,θα της πάσαρα το παιδί,και αυτοί και οι δύο απο τη χαρά τους χαλί θα γίνονταν για μένα,έχουν και μια άνεση (για τις μέρες μας έτσι?) θα με είχαν..μια ταξίδια μια το ένα μία το άλλο!Θα δούλευα,τη ζωή μου θα έκανα,τα ταξιδάκια μου..

Εγώ διεκδικώ να κάτσω σπίτι,κι ας ζοριστώ.Και επειδή είμαι και σκ@τοπερήφανη,δεν κάνω αγορές,προσέχω,αυτή κοκέτα κι εγώ σαν το γύφτο που λέει ο λόγος να μην δίνω και δικαιώματα οτι τρώω του γιου τους τα λεφτά.Αλλά επειδή αυτή έχει ένα "κενό",θέλει να γεμίσει το χρόνο της και τη ματαιότητά της θέλει να μου πάρει το παιδί μου.'Οχι ρε φίλε,όχι!

Χθες που ήμασταν πάλι για καφέ όλο το σόι και κάποιος πέταξε πάλι για το πότε θα γυρίσω για οχτάωρα στη δουλειά,τους είπα "όταν θα πάει το παιδί μου τουλάχιστον πρώτη δημοτικού" κι οτι παιδιά άλλα δεν θα κάνω αν δεν είμαι σίγουρη οτι θα τα μεγαλώσω εγώ!:cool::cool::cool: 'Επρεπε να δείτε ύυυυυφος,κι ας συμφωνούσε!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Αυτο να βγαινετε ολοι μαζι το σοι..απαπα!!

με φρικαρει!Απορω πως αντεχεις!

Εγω με το ζορι βλεπω τον κουνιαδο μου καθε Κυριακη για ενα διωρο το πολυ...:rolleyes::rolleyes:

Τι σε ειπε ο γιατρος?

Αυτο να βγαινετε ολοι μαζι το σοι..απαπα!!

με φρικαρει!Απορω πως αντεχεις!

Εγω με το ζορι βλεπω τον κουνιαδο μου καθε Κυριακη για ενα διωρο το πολυ...:rolleyes::rolleyes:

Τι σε ειπε ο γιατρος?

Δεν το κάνουμε συνέχεια ρε,μια στο τόσο!Πού να δεις παλιά,τότε που πρωτόμαθα πως είμαι έγκυος,κάθε μέρα εκεί!Κι εντάξει,μου άρεσε η παρέα τους (δεν ήταν ακόμα τα προβλήματα) αλλά και το κάθε μέρα κουραστικό είναι.

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Όχι! Αν κρίνω τουλάχιστον από τη δικιά μου θα σε εκτιμήσει μόνο αν της δώσεις τη μικρή και ας μη προλαβαίνει να τη φροντίζει σωστά. Από εσένα πάντως καλύτερα θα λέει ότι τα κάνει. Ε?????

Η δικια μου νόμιζε ότι θα της τα πασάρω και θα περνάω για επίσκεψη τα Σαββατοκύριακα.:confused::confused::confused: βρήκε και το άτομο να τα κάνει. Ειδικα στο πρωτο που ηταν ενα τον ειχα συνεχεια αγκαλια, παντου και εξω με το μαρσιπο. Τα κοριτσια και τα δυο αγκαλια ταυτοχρονα όσο μπορούσα. Το φυσάει και δεν κρυώνει. Δεν το πίστευε ότι θα της εβγαινα ετσι.

Η δικια μου δε θελει ευθηνες αλλα νομιζε οτι θα ερχετε να μας δει και θα εκανε οτι ηθελε με τη μικρη! Κι εμεις παντου μαζι, ακομα και για ποτο το βραδυ, σε εξωτερικου χωρους με λαμπα να μη κρυωνουμε! Στην αρχη επαιρνε τηλ καθε μερα, με ξυπνισε και την ξεχεσα (σα να μην ειχα δει ποιος καλουσε) και απο τοτε επερνε τον αντρα μου! Ολο συμβουλες που παντα εκανα του κεφαλιου μου και την ατακα "2 μεγαλωσα ξερω", εκανε τη χοντραδα με το ψωμι και απο τοτε δεν λεει τιποτα γιατι θα τη φαει ο αντρας μου ΧΑΧΑΧΑ! Ειδα και τον πρωτο εγγονο πως τον μεγαλωναν οι γιαγιαδες που εχει 1 χρονο διαφορα απ τη δικια μου και 8 μηνων η παιδιατρος αναγκαστικε να τον βαλει σε διαιτα αφου ηταν πιο βαρης απ την κορη μου! Μια φορα ειμασταν ολοι μαζι για φαι και (σε διαιτα ηδη) εφαγε απ ολα τα... μαλακα απ το τραπεζι (και αυτα που δεν κανει στην ηλικια του) και μετα η μαμα του εβγαλε και το φαι που του ειχε φτιαξει (πρωτη φορα μαγειρευε για τον μικρο να μη το διξει), ενα ταπερ κοριτσια με μεριδα ενηλικου!!! Μετα απο αυτο του δωσαν και κρεμα απ το τσιζκεικ!!! Οτι "αργει" να μαθει σε σχεση με τη δικια μου ειναι φυσικα γιατι ειναι αγορι! Περπατησε 15 μερες νωριτερα και το καναν μιλαμε τεραστιο θεμα, λες και καθε παιδι δεν εχει το δικο του ρυθμο! Γι αυτο και χαρικα που περιμενω αγορι! Ας ειναι και 2 θελω να τον μεγαλωσω σαν τη μικρη και 1 πραγμα να κανει πριν τα ανηψια, ο αντρας μου δεν θα τους ξαναφισει να πουν τιποτα!

Τωρα τι λογο εχουν να καθοντε να συγκρινουν εμενα με τη συνυφαδα δεν το εχω καταλαβει! Στην αρχη δεν εχασε τα κιλα γιατι λεει εκανε καισαρικη, μετα γιατι εκανε κοντα τα 2 μικρα... Η κοπελα δεν θηλασε γιατι ματωσαν οι θηλες (λες και εμενα δε ματωσαν) δεν εχει κανει δουλεια στο σπιτι ουτε μια φορα, δεν εχει κηνιγισει πιτσιρικι και στη δουλεια (που ολο μου λενε ολο ποσο κουραζετε) στο κατω κατω 4-5 ωρες στο γραφειο καθετε και αν χρηαστει παει σε καμια υπηρεσια. Στο κατω κατω τι με αφορα εμενα? Μπορει ετσι να γουσταρει! Αν δεν κλαιγοταν καθε φορα που με βλεπει, καλα θα ηταν!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ντόινγκ!!

Απλά η άλλη νύφη έχει χαρίσει το παιδί της και γιαυτό την αγαπάνε τόσο.Και θα ναι κι ένα σπίτι με αυτούς γιαυτό!

Κι εγώ στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω τι έκανα,σε τι έφταιξα και εισέπραξα τόσο μίσος (γιατί πλέον μιλάμε για μίσος) και κατάλαβα οτι περίμεναν να ενσωματωθώ στην κουλτούρα τους,να υποστώ αλλοτρίωση προσωπικότητας,να είμαστε ένα σπίτι και να δίνω αναφορά τι κάνω κ δεν κάνω κ προπαντώς να χαρίσω το παιδί,να μαζευτεί κι η πεθερά στο σπίτι επιτέλους (τώρα επειδή βαριέται κάνει κ τις βόλτες της!)

Δεν είναι κακοί άνθρωποι,το πιστεύω πραγματικά,αλλά θεωρώ οτι δεν με αγαπάνε ούτε με αγάπησαν ποτέ αφού δεν με δέχονται όπως είμαι.

Ατάκα πεθερού χτες δεν είπα!!!!

Μας διηγήθηκε τι συνέβη σε ένα φίλο συνάδελφό του,του οποίου η σύντροφος τον απάτησε..και στο τέλος,επειδή η κοπέλα τύχαινε να είναι απο τον τόπο καταγωγής μου,λέει "ε έτσι είναι αυτές που είναι απο κει!!!" Και το είπε κ δυο φορές,να το ακούσω εε? κι εγώ σαν τον μακάκα λέω "ε όχι κι όλες!!!" αντί να του πω "ναι εμείς απο κει είμαστε μεγάλες π@υτ@νες!!!:evil::evil::evil: Τώρα σπόντα δεν ήταν ρε τάτουμ??

y5yep3.png

Ντόινγκ!!

Απλά η άλλη νύφη έχει χαρίσει το παιδί της και γιαυτό την αγαπάνε τόσο.Και θα ναι κι ένα σπίτι με αυτούς γιαυτό!

Κι εγώ στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω τι έκανα,σε τι έφταιξα και εισέπραξα τόσο μίσος (γιατί πλέον μιλάμε για μίσος) και κατάλαβα οτι περίμεναν να ενσωματωθώ στην κουλτούρα τους,να υποστώ αλλοτρίωση προσωπικότητας,να είμαστε ένα σπίτι και να δίνω αναφορά τι κάνω κ δεν κάνω κ προπαντώς να χαρίσω το παιδί,να μαζευτεί κι η πεθερά στο σπίτι επιτέλους (τώρα επειδή βαριέται κάνει κ τις βόλτες της!)

Δεν είναι κακοί άνθρωποι,το πιστεύω πραγματικά,αλλά θεωρώ οτι δεν με αγαπάνε ούτε με αγάπησαν ποτέ αφού δεν με δέχονται όπως είμαι.

Ατάκα πεθερού χτες δεν είπα!!!!

Μας διηγήθηκε τι συνέβη σε ένα φίλο συνάδελφό του,του οποίου η σύντροφος τον απάτησε..και στο τέλος,επειδή η κοπέλα τύχαινε να είναι απο τον τόπο καταγωγής μου,λέει "ε έτσι είναι αυτές που είναι απο κει!!!" Και το είπε κ δυο φορές,να το ακούσω εε? κι εγώ σαν τον μακάκα λέω "ε όχι κι όλες!!!" αντί να του πω "ναι εμείς απο κει είμαστε μεγάλες π@υτ@νες!!!:evil::evil::evil: Τώρα σπόντα δεν ήταν ρε τάτουμ??

Ελεος! Αν ξαναπουν τιποτα τετιο πες κι εσυ "γι αυτο θελω να εχω συνεχια το μωρο μαζι μου για να φενετε οτι ειμαι παντρεμενη και να μην μπενω σε πειρασμους!" ή "παλι καλα που εχω αυτον τον αντρα και δεν χρηαζομαι αλλους". Εμενα οταν μιλανε για απατημενους με κοιτανε εντονα και ολο τον υποτημουσαν μπροστα μου μεχρι που τους εβαλα τις φωνες. Ειπα διαφορα, μεχρι και οτι εμενα με τα κιλα του μου αρεσει και στο κατο κατο με μενα κοιματε οχι μ αυτους! Απο τοτε δεν ξανανεφεραν για απιστιες και κιλα (για την ωρα τουλαχιστον!)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Δεντ τους καταλαβαίνω ρε,σκίζω τα πτυχία μου!

Τη μία είναι τόσο καλοί και εξυπηρετικοί κ την άλλοι αυτές οι βλακείες

Σήμερα η πεθερά μέχρι που με έτριψε με κρέμα,τι να σ λέω!

'Ηταν τόσο ευγενική που μου ερχόταν να την φιλήσω!:?

Πάντα βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού μου..ξέρεις!

y5yep3.png

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Τι φιδι κολοβο! Να χει να λεει οτι σε βοηθαει ε? Μην ψαρωνεις, θα πρεπει να το παλεψει παρα πολυ και να αλλαξει απο μαυρο ασπρο μ αυτα που εχει κανει για να την εμπιστευτεις!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Τι φιδι κολοβο! Να χει να λεει οτι σε βοηθαει ε? Μην ψαρωνεις, θα πρεπει να το παλεψει παρα πολυ και να αλλαξει απο μαυρο ασπρο μ αυτα που εχει κανει για να την εμπιστευτεις!

'Ασε σήμερα πάλι μου πέταξε "αχ μακάρι να καθόμουνα κι εγώ μέσα την ώρα της γέννας"!! όπως και για το ποιος θα κάτσει μαζί μου στο μαιευτήριο..και είπε στη μάνα μου "α εντάξει την πρώτη μέρα θέλει εσένα μωρέ!!" έχε γούστο να σχεδιάζει να κάτσει μαζί μου τις υπόλοιπες??!!! Θα αυτοκτονήσω!!

y5yep3.png

τατουμάκι πάω να κάνω μια απόπειρα να ξαπλώσω.Με μαθηματική ακρίβεια ρτο πολύ σε μια ώρα είμαι πίσω :D οπότε μην φύγεις!;)

y5yep3.png

τατουμάκι πάω να κάνω μια απόπειρα να ξαπλώσω.Με μαθηματική ακρίβεια ρτο πολύ σε μια ώρα είμαι πίσω :D οπότε μην φύγεις!;)

'Ασε σήμερα πάλι μου πέταξε "αχ μακάρι να καθόμουνα κι εγώ μέσα την ώρα της γέννας"!! όπως και για το ποιος θα κάτσει μαζί μου στο μαιευτήριο..και είπε στη μάνα μου "α εντάξει την πρώτη μέρα θέλει εσένα μωρέ!!" έχε γούστο να σχεδιάζει να κάτσει μαζί μου τις υπόλοιπες??!!! Θα αυτοκτονήσω!!

Μακαρι να κοιμαμαι εγω σε μια ωρα! Γραψε τιποτα αν ειναι να δω οτι εισαι ξυπνια!

Κανε τα κουμαντα σου απο τωρα για το μαιευτηριο γιατι εγω την πατησα στο πρωτο και την ειχα ενα βραδυ και καθε λιγο πανω απ το μωρο ηταν, ακομα και οταν ηταν ησιχη η μικρη αυτη την ακουμπουσε και τη χαιδευε, ξυπναγε η μικρη και την κινηγουσα εγω στους διαδρομους! Ουτε να θηλασω δεν με αφηνε στην ησιχια μου, πινουσε η μικρη και αυτη την επαιρνε να τη νανουρισει στο διαδρομο! ΚΟΛΑΣΗ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μην με λες τέτοια!!

Αυτή φοβάμαι μην πει να κάτσει μαζί με τη μαμά μου.

Τεσπα μην αγχώνομαι πάλι,ίσω ςαπο το άγχος έβγαλα αυτές τις μ@κακίες!!

Ξύπνησα πάλι απο τη φαγούρα,είμαι να κλαίω δεν αντέχω :cry::cry: τα χέρια μου είναι γεμάτα,με τρώνε,με πονάνε..ακόμα να δράσει η κορτιζόνη???Κι αν δεν δράσει τότε τι άλλο να ναι???!! 'Εβαλα κι άλλη fusicort τίποτα!!

Σκέφτομαι οτι απο την πολλή μουρμούρα και ψύχωση με το μωρό,μήπως με "στείλει" τελικά,να λυθεί κ το πρόβλημα ξέρω γω??!!

Τι Μ@κακίες λέω νυχτιάτικα??!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...