Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

καλημέρα τσούπρες!!

Α ναι! Καλημέρα! δεν ανοίγουν σήμερα τα ματάκια! πολλήηηηηηηηηηη νύστα κάνει πάλι σήμερα! Έχω συνδεθεί με τον καφέ για να επικοινωνώ με το περιβάλλον, αλλιώς θα ροχάλιζα πάνω στο πληκτρολόγιο! Έλα δουλίτσα τώρα δουλίτσα!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xixixi!! Στη δουλειά είσαι?

ναι ήμουνα και τώρα ξαναείμαι... νυστάζω λίγο λιγότερο σήμερα!

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!! άντε καλοκαιράκι! θα χαρείτε τα φρέσκα μωράκια σας τί ωραία!!!!!!! τα δικά μου ήταν μες στην τρελλή χαρά σήμερα που αρχίζει το καλοκαίρι! πολλά φιλάκια!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Χτες είχα αυπνίες και διάβαζα τις ιστορίες μας μέχρι τις 7 το πρωί!!!

Με έπιασε τρελή συγκίνηση,όλες πάνω κάτω τα ίδια περνούσαμε εν τω μεταξύ,και τώρα να που όλες γεννάμε σιγά σιγά!Και μπαίνουν κ οι πεθερές σε ένα ρυθμό (κάθε κατεργάρης...)

Διάβαζα αυτά που έλεγα στην αρχή,μ'αρέσει που ήμουν και ψύχραιμη κ έδινα και συμβουλές!!χαχαχχαα!!Και μετά ήρθε η απόλυτη παράκρουση!!

Πολύ κουράγιο πάντως το θέμα μας,μπράβο μας!!;)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Χτες είχα αυπνίες και διάβαζα τις ιστορίες μας μέχρι τις 7 το πρωί!!!

Με έπιασε τρελή συγκίνηση,όλες πάνω κάτω τα ίδια περνούσαμε εν τω μεταξύ,και τώρα να που όλες γεννάμε σιγά σιγά!Και μπαίνουν κ οι πεθερές σε ένα ρυθμό (κάθε κατεργάρης...)

Διάβαζα αυτά που έλεγα στην αρχή,μ'αρέσει που ήμουν και ψύχραιμη κ έδινα και συμβουλές!!χαχαχχαα!!Και μετά ήρθε η απόλυτη παράκρουση!!

Πολύ κουράγιο πάντως το θέμα μας,μπράβο μας!!;)

Ναι Λαλαμπάκι! Και εμένα με βοήθησε που βρήκα τόσες ομοιοπαθούσες σας το έχω ξαναπεί. Μα και αυτές οι πεθερές - οι κακιές για να μην παρεξηγούμαστε - με καρμπόν;!!!!!

Νομίζω ότι τις πεθερές τις βάλαμε στη θέση τους, ίσως τώρα πρέπει να ασχοληθούμε πιο πολύ και με το "και όχι μόνο" του θέματος.;)

Πολλά φιλιά φιλενάδες!

Διαφημίσεις

το ίδιο και εγω, ετσι δεν τα έχω πει σε κανένα και όπου έχω κάνει θέμα κανείς δεν με έχει καταλάβει όπως εσείς. Οταν είσαι έξω από το χορό είναι διαφορετικά τα πράγματα. Παντως είναι αξιοθαυμαστο πως οι ιστορίες μας μοιαζουν τόσο πολύ πραγματικά απορώ!!! μερικές φορές διαβάζω προβλήματα λες και τα έχω γραψει εγώ, πραγματικά καταλαβαινω οτι δεν είναι μόνοι οι δικοί μου έτσι γιατί είχα καταντήσει να νομίζω πως είμαι εξωγηινη:!::!::!::!::!::!:

Αυτό! Θα μπορούσα να το έχω γράψει εγώ. Αυτό μου πρόσφερε αυτό το θέμα! Ήθελα να το πω!

Κι εμένα ρε marlia!! Πέραν οτι ψαρώνω εύκολα κ ονειρεύομαι οτι μια μέρα θα μπει στη θέση μου κ θα αλλάξει (χαχαχαχαχχα)με βοήθησε πολύ να ξέρω οτι δεν είμαι μόνη...Αν δεν είχαμε αυτό το θέμα θα είχα σαλτάρει πραγματικά.Κι αν μπορώ σήμερα να αστειεύομαι κι όχι να κλαίω,η αιτία είστε εσείς!

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια για τη συμπαράσταση,τις συμβουλές,τα αστεία,όλα..'Εκαναν αυτούς τους μήνες να περάσουν πολύ πιο ευχάριστα! Ελπίζω τώρα που θα γεννήσω να λειτουργήσει το ένστικτο κ να μπουν όλα στη θέση τους,και να σας πρήζω μόνο για το μωρό!!;)

y5yep3.png

Και για να μην ξεχνιόμαστε...ένα αστείο πρόσφατο!

Πήρα δυο σετάκια στη μικρή..το ένα παντελονάκι με μπλουζάκι.Το μπλουζάκι είχε πάνω ζωγραφιά με κραγιόν και τέτοια κ έγραφε πάνω "θέλω να μοιάσω στη μαμά μου"!!πολύ χαριτωμένο!! Το δεύτερο ήταν ένα ροζ φουστανάκι με αρκουδάκι πάνω.Μόλις της εξήγησα τι γράφει το πρώτο (ήταν στα αγγλικά) κατέβασε κάτι μούτρααααα,ξίνισε και είπε οτι προτιμά το φουστανάκι!!:rolleyes:

Ζήλειααααααααααααααααα!:shock:

y5yep3.png

Ειμουν απ της τυχερες σ αυτο το θεμα και μια ζωη φροντιζα (τα φερε και ετσι η ζωη) να ειμαστε μακρια! Τα ειχα ξαναδει 1000 φορες σε γειτωνισες και στη μαμα μου με τις δικες τους, αλλα και παλι κοντεψε να με τουμπαρει στην αρχη! Ειμασταν και χρονια με τον αντρα μου μεχρι να ζησουμε μαζι και στον 2-3 χρονο σχεσης ο τωρα αντρας μου της ειπε οτι κανω τελεια αλαδοτη φασολαδα και οχι σαν τη δικια της και απο τοτε αρχισε η... κυρια! Προλαβα να την μαθω απ την αναποδη πριν την εγκυμοσυνη ευτιχος! Παντος ειναι οντος τεραστια ανακουφιση να εχεις καπου να τα πεις, ανονημα ή σχεδον, να ξεσπας χωρις να πληγωνεις τους δικους σου, να ακους και μια γνωμη απο 3ο που συμπασχει και ακομα καλυτερα αν βγενει και λιγο γελειο-ηρωνια καμια φορα! Να στε καλα κοριτσια!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Εγώ γιατί δεν βάζω μυαλό μου λες???

Εμένα μόλις με ξαναπλησιάζει τη λυπάμαι κ τη βάζω στη ζωή μου σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Να δικαιολογώ τον εαυτό μου λόγω 6μηνου έγγαμου βίου???

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγώ γιατί δεν βάζω μυαλό μου λες???

Εμένα μόλις με ξαναπλησιάζει τη λυπάμαι κ τη βάζω στη ζωή μου σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Να δικαιολογώ τον εαυτό μου λόγω 6μηνου έγγαμου βίου???

Βαλε και τις ορμονες μεσα... Σε 2 μηνες που θα εχεις ηρεμισει απο ορμονες θελω να σε δω, θα εχεις και το μωρακι να προστατευεις, εκει να δεις τη λεαινα θα γινεις!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Βαλε και τις ορμονες μεσα... Σε 2 μηνες που θα εχεις ηρεμισει απο ορμονες θελω να σε δω, θα εχεις και το μωρακι να προστατευεις, εκει να δεις τη λεαινα θα γινεις!

Μακάρι γιατί βαρέθηκα να είμαι το θύμα,ειλικρινά!

'Οταν άρχισα να ανεβάζω πίεση είπα στον εαυτό μου: "κάτσε να γεννήσεις και θα λύσεις τότε αυτό το πρόβλημα!δεν είναι ώρα τώρα" 'Ισως μάλιστα της τα πω και μαζεμένα,σε ένα καφεδάκι που θα πιούμε..προς το παρόν έχω να γεννήσω ένα μωρό!;)

y5yep3.png

Μακάρι γιατί βαρέθηκα να είμαι το θύμα,ειλικρινά!

'Οταν άρχισα να ανεβάζω πίεση είπα στον εαυτό μου: "κάτσε να γεννήσεις και θα λύσεις τότε αυτό το πρόβλημα!δεν είναι ώρα τώρα" 'Ισως μάλιστα της τα πω και μαζεμένα,σε ένα καφεδάκι που θα πιούμε..προς το παρόν έχω να γεννήσω ένα μωρό!;)

Αν καμια μερα παντος δεν ερθει πες στον αντρα σου οτι κατεβικε λιγο η πιεση και αστον να ψαχνει γιατι :evil::evil::evil:

Ue8pp3.pngI307p3.png

μην τον ματιάσω,σαν να άρχισε να καταλαβαίνει!!Τώρα που ψιλοπάμε πάλι σπίτι τους,αυτός με σέρνει να φύγουμε το ξέρεις??

y5yep3.png

μην τον ματιάσω,σαν να άρχισε να καταλαβαίνει!!Τώρα που ψιλοπάμε πάλι σπίτι τους,αυτός με σέρνει να φύγουμε το ξέρεις??

Μακαρι κοριτσαρα μου!

Παντος σε χερομαι (και ολες τις μανουλες) που ενω εχεις την ευκολη λυση προτιμας να τη μεγαλωσεις εσυ! Εχω βαρεθει να βλεπω παιδια παρατημενα στις γιαγιαδες! Εχω μια θεια στην πολη μου που μεγαλωνει τα 4(!) εγγονια... μεχρι και φαι για τον ενα γιο καθε μερα και ο γιος δεν τρωει το 1 η αλλη το αλλο και ολο μικρα κηνιγαει και μαγειρευει και 4 φαγητα τη μερα! Τα ναζια με το φαι τα κανουν πιο πολυ οι γιοι της και η μια νυφη! Το πρωτο της το πηγαν μηνων και φυγαν να σπουδασει ο μπαμπας και η νυφη καθοταν, σκοτωθηκε ο θειος και ουτε τοτε το πηραν! Ειχε προβλημα στο γονατο και μωρο στα ποδια της, ακομα στα γαλατα και τις κρεμες! Η συνυφαδα παλι, 2 γιους και μιση μερα η μια γιαγια μιση η αλλη, δε μαγειρευει και εχει γυναικα για το σπιτι που κραταει και λιγο τα παιδια! Τωρα σκεφτοντε για 3ο και γκρινιαζει που δεν τα βλεπει! Λιγες ωρες στη δουλεια και μετα για καφε ειναι και ποτα! Ειναι η αγαπιμενη νυφη της πεθερας μου, που μολις ακουσε οτι σκεφτοντε για 3ο αρχισε τις γλυκες σε μενα ΧΑΧΑΧΑ Θελουν να σταματησουν και τη γυναικα λογο κρισης και η πεθερα θα χασει τα ταξιδακια της (που ηδη περιορησε γιατι δεν προλαβενει με τα μικρα). Λετε να αρχισει να με εκτιμαει? :tongue:

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...