Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Κορίτσι είμαι +31!! Με πολύ πρήξιμο,πατάς το πόδι μου και μένει ολόκληρη γούβα! Κάνω πίεση στο 14 με 7 ή 9 αλλά είμαι 11 με 7 απο χτες βράδυ έπεσε. Με έβαλε στα ανάλατα κ είπε θα με παρακολουθεί αλλά εγώ τώρα φοβάμαι τον ΦΤ..'Ασε που δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ,πώς να γεννήσω??Αυτάαααααααα:?

Σε βλεπω αν κανεις ΦΤ να πονας απ το φοβο χωρις λογο! Τοσα χρονια γεννουσαν οι γυναικες χωρις γιατρους και φαρμακα, εσυ θα κολησεις??? Να δεις που αν κοψεις το αλατι θα "ξεφουσκωσεις" και λιγο απ τα υγρα που κραταει το σωμα σου, βοηθαει και ανακουφιζει και το μασαζακι στα ποδια με λαδακι απ τον μπαμπακα ;). Για προεκλαμψιες και τετια χαζα μην φοβασε! Γι αυτο σε βλεπει τοσο συχνα ο γιατρος! Αν δει σημαδι οτι πας να εμφανισεις κατι τετιο δεν θα το σκεφτει 2η φορα και θα σε βαλει για ΚΤ. Οσο για τα κοιλα... φιλη μου ξεκινησε γυρο στα 80(!) και μεχρι να γεννησει ειχε περασει για τα καλα τα 100 και γεννησε με αυτο που λενε εναν πονο! Ουτε κλησμα δεν προλαβαν να της κανουν, ουτε ξυρισμα! Με το που εφτασε στην κλινικη και πηγαν να της βαλουν "χερακι" να δουν διαστολη, πιασαν κεφαλι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα μια χαρα εισαι!!Και εγω ειχα πρηξιμο τρελο και καθε βδομαδα εκανα ουρων για λευκωμα !!

Μην ανησυχεις νορμαλ ειναι η πιεση σου!

Φαε αναλατα!

Και για παρηγορια σε ξανα λεω οτι και εγω καβατζαρισα τα 30 κιλα και ειμια και ταπα, 150!

Οχι να κουνηθω ουτε να σηκωθω απο το κρεββατι δε μπορουσα!

Αμα το μωρο ειναι σε φυσιολογικη θεση, και οχι οπως το δικο μου, ή της σελεστινας ψηλα και να μην κατεβαινει, μην αγχωνεσαι για το φυσιολογικο!

Ο γιατρος θα σε πει!

Σε βλεπω αν κανεις ΦΤ να πονας απ το φοβο χωρις λογο! Τοσα χρονια γεννουσαν οι γυναικες χωρις γιατρους και φαρμακα, εσυ θα κολησεις??? Να δεις που αν κοψεις το αλατι θα "ξεφουσκωσεις" και λιγο απ τα υγρα που κραταει το σωμα σου, βοηθαει και ανακουφιζει και το μασαζακι στα ποδια με λαδακι απ τον μπαμπακα ;). Για προεκλαμψιες και τετια χαζα μην φοβασε! Γι αυτο σε βλεπει τοσο συχνα ο γιατρος! Αν δει σημαδι οτι πας να εμφανισεις κατι τετιο δεν θα το σκεφτει 2η φορα και θα σε βαλει για ΚΤ. Οσο για τα κοιλα... φιλη μου ξεκινησε γυρο στα 80(!) και μεχρι να γεννησει ειχε περασει για τα καλα τα 100 και γεννησε με αυτο που λενε εναν πονο! Ουτε κλησμα δεν προλαβαν να της κανουν, ουτε ξυρισμα! Με το που εφτασε στην κλινικη και πηγαν να της βαλουν "χερακι" να δουν διαστολη, πιασαν κεφαλι!

χαχαχαχχαχ πιάσαν κεφάλι?? Για να δούμε!!!

Ηρέμησα λίγο τώρα με είχε πάρει απο κάτω..πολύ δράμα αυτή η εγκυμοσύνη αδελφάκι μου!!

Ελα μια χαρα εισαι!!Και εγω ειχα πρηξιμο τρελο και καθε βδομαδα εκανα ουρων για λευκωμα !!

Μην ανησυχεις νορμαλ ειναι η πιεση σου!

Φαε αναλατα!

Και για παρηγορια σε ξανα λεω οτι και εγω καβατζαρισα τα 30 κιλα και ειμια και ταπα, 150!

Οχι να κουνηθω ουτε να σηκωθω απο το κρεββατι δε μπορουσα!

Αμα το μωρο ειναι σε φυσιολογικη θεση, και οχι οπως το δικο μου, ή της σελεστινας ψηλα και να μην κατεβαινει, μην αγχωνεσαι για το φυσιολογικο!

Ο γιατρος θα σε πει!

Τα έχασες όμως ρε θηρίο εεε??

Εσύ έκανες μόνο ΚΤ? Δεν έχεις κάνει κανένα ΦΤ?Δεν θυμάμαι κ πόσα έχεις!!:oops: Θα ήθελα να μ πει κάποια τι προτιμά...

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Ενα βρε μπομπιρα εχω που χρονιζει σε λιγο!!

Εγω γεννησα ακριβως οπως και η σελεστινα!!

Τα ιδια, μπηκα με προκληση, και μετα απο 12 ωρες βολτα, ορους και υποθετα, χωρις καθολου πονο, και συσπασεις και διαστολη, εκανα καισαρικη!

Το μωρο και εμενα ηταν ψηλα και δεξια, και τον κρατουσε ο λωρος!

Η γιατρος μου ηθελε φυσιολογικο, αλλα το μωρο δεν μπορουσε να κατεβει, ειχε σφηνωσει κιολας!

Τα κιλα τα εχασα μεσα σε 10 μηνες!

Και μην φανταστεις, οτι εκανα ειδικη διατροφη.Απλα εκοψα τα γλυκα και τα πολλα μακαρονια και ψωμια!Εγω ποτε δεν τρωω βραδυ, οποτε μου ηταν πιο ευκολο!Στα γλυκα ζοριστηκα,και ακοαμ μην φανταστεις συγκρατουμαι!

Αν εχεις θεληση ολα γινονται!Οτι θα εφτανα να φοραω τα σμαλ ρουχα μου δεν το πιστευα στην αρχη οταν γεννησα.Το καλοκαιρι ειχα φρικαρει με το σωμα μου!

Διαφημίσεις

Λιγοτερο απο 1 μηνα χριαστικα εγω για να βαλω σμολ... Η λεκανη ειναι πιο φαρδια τωρα αλλα οχι υπερβολικα (τα κοκκαλα οχι λιπος). Αν θηλασεις τα χανεις παρα πολυ ευκολα τα κιλα και με πολυ λιγη προσπαθια! 500 θερμιδες ειναι καθε μερα μειον απ το θηλασμο, βαλε και οτι θα σηκωνεσε μονο εσυ για ταισμα!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Δεν σας εγραψα αντιδραση πεθερας μολις ακουσε οτι εχουμε αγορι!

"Αντε να χαρει και λιγο η Τατουμ". Στην μικρη πριν τη δουμε ελεγε ο αντρας μου θελω κοριτσι κι εγω θελω αγορι και γελουσαμε! Απ τη στιγμη που μαθαμε τι ειναι τρελαθικαμε απ την χαρα μας και σταματισε το αστειο, αλλα αυτη το χαβα της! Λες και δεν θελω την κορη μου επιδη ειναι κοριτσακι!!! Ευτιχος ειμουν στο αλλο δωματιο και δεν την εβρισα (τζαμπα σαλιο)! Τωρα ενιωθα οτι ειναι αγορι αλλα ελεγα θελω κοριτσι γιατι θημωνε η μικρη χαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

χαχαχαχαχχααχα

Είδες κάτι μακακίες που σκαρφίζονται???

Εμένα που μου έλεγε οτι το φύλο του μωρού μου (κορίτσι) ήταν δώρο του Θεού σε εκείνη που το ήθελε πολύ???!!:shock:

y5yep3.png

Λιγοτερο απο 1 μηνα χριαστικα εγω για να βαλω σμολ... Η λεκανη ειναι πιο φαρδια τωρα αλλα οχι υπερβολικα (τα κοκκαλα οχι λιπος). Αν θηλασεις τα χανεις παρα πολυ ευκολα τα κιλα και με πολυ λιγη προσπαθια! 500 θερμιδες ειναι καθε μερα μειον απ το θηλασμο, βαλε και οτι θα σηκωνεσε μονο εσυ για ταισμα!!!

Εμ εσύ δεν έβαλες πολλά όμως!!Πωπω κι αν έχεις εσύ λεκάνη τώρα φαντάσου πώς θα γίνω εγώ!!

y5yep3.png

χαχαχαχαχχααχα

Είδες κάτι μακακίες που σκαρφίζονται???

Εμένα που μου έλεγε οτι το φύλο του μωρού μου (κορίτσι) ήταν δώρο του Θεού σε εκείνη που το ήθελε πολύ???!!:shock:

Οτι να ναι ειναι... Λες και αν ηταν για αυτην δεν θα ειχε κανει κορη ΟΤΑΝ ηταν η ωρα της!!!! Εμενα ελεγε στη μικρη οτι με τιμωρει ο θεος που δεν μ αρεσει το ροζ.... Απλα το αποφευγω και η μικρη αν και κοκετα, θελει τρελα το κοκκινο! Αν ζητησει κατι σε ροζ ΦΥΣΙΚΑ της το περνω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εμ εσύ δεν έβαλες πολλά όμως!!Πωπω κι αν έχεις εσύ λεκάνη τώρα φαντάσου πώς θα γίνω εγώ!!

+18 στα 52 που ειμουν λιγα ειναι? τα 10 σε 1 μηνα και δεν ζηγιστηκα τις τελευταιες 15 μερες οποτε λεμε +18....

Οσο για τη λεκανι αλλαξαν λιγο σχημα τα κοκκαλα αλλα μην φανταστεις πολυ...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Οτι να ναι ειναι... Λες και αν ηταν για αυτην δεν θα ειχε κανει κορη ΟΤΑΝ ηταν η ωρα της!!!! Εμενα ελεγε στη μικρη οτι με τιμωρει ο θεος που δεν μ αρεσει το ροζ.... Απλα το αποφευγω και η μικρη αν και κοκετα, θελει τρελα το κοκκινο! Αν ζητησει κατι σε ροζ ΦΥΣΙΚΑ της το περνω!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: κολλητές έπρεπε να τις κάνουμε!χιχιχι καληνύχτα!

y5yep3.png

Ενα βρε μπομπιρα εχω που χρονιζει σε λιγο!!

Εγω γεννησα ακριβως οπως και η σελεστινα!!

Τα ιδια, μπηκα με προκληση, και μετα απο 12 ωρες βολτα, ορους και υποθετα, χωρις καθολου πονο, και συσπασεις και διαστολη, εκανα καισαρικη!

Το μωρο και εμενα ηταν ψηλα και δεξια, και τον κρατουσε ο λωρος!

Η γιατρος μου ηθελε φυσιολογικο, αλλα το μωρο δεν μπορουσε να κατεβει, ειχε σφηνωσει κιολας!

Τα κιλα τα εχασα μεσα σε 10 μηνες!

Και μην φανταστεις, οτι εκανα ειδικη διατροφη.Απλα εκοψα τα γλυκα και τα πολλα μακαρονια και ψωμια!Εγω ποτε δεν τρωω βραδυ, οποτε μου ηταν πιο ευκολο!Στα γλυκα ζοριστηκα,και ακοαμ μην φανταστεις συγκρατουμαι!

Αν εχεις θεληση ολα γινονται!Οτι θα εφτανα να φοραω τα σμαλ ρουχα μου δεν το πιστευα στην αρχη οταν γεννησα.Το καλοκαιρι ειχα φρικαρει με το σωμα μου!

Ποτε γεννησε καλε ? Καλα ολο επεισοδια χανω.Η αληθεια ειναι οτι εδω και μια εβδομαδα δεν εχω μιλησει μαζι της........καλημερα ειπα? Δεν ειπα .....Καλημεραααα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...