Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

marlia μου δεν παρεξηγώ..απλά είναι δύσκολη η θέση μου!Λέω εδώ τόσα αλλά δεν γίνεται να έχετε κ εικόνα της κατάστασης έτσι?

Κι εγώ ξεδίνω εδώ,γιαυτό τα λέω τι νομίζεις???? Εγώ νορμάλ πράγματα περνάω???'Αλλα προσπαθώ να τα ανεχτώ,άλλα να τα χειριστώ κ μπαίνω εδώ για υποστήριξη,όχι για λύσεις!Θέλω κάπου να μουρμουρήσω :tongue: και προς Θεού δεν παρεξηγώ,απλά όπως είπα ξανά,δεν είμαστε όλοι ίδιοι και επίσης μια κατάσταση είναι πιο σύνθετη στη ζωή απο ό,τι όπως παρουσιάζεται στο διαδίκτυο έτσι??

Σήμερα πχ περάσαμε πάλι απο το σπίτι της "δικιάς μου" ,όπως τελειώναμε την απογευματινή μας βόλτα..και μου έλεγε οτι δεν έχει παρέα φέτος να αποσπερίζει (!!!) γιατί η φιλενάδα της έπιασε δουλειά ή μετακόμισε ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!Ωχ!Δάγκωσα τα χείλια μου!!Λέω κατάλαβα πού θα αποσπερίζει κάθε βράδυ!:?

Μένουμε δίπλα όμως,κι αν έρθει το απόγευμα να δει το εγγόνι τι την κάνεις; Τη διώχνεις?? Μόνη της πρέπει να καταλάβει κάποια πράγματα.Τέλος πάντων,μην το μουρμουράω μέχρι να έρθει η ώρα,μπορεί κ να μην γίνει έτσι!

Εσύ πώς πας?Τι γίνεται με τα δικά σου??

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια χωρις να θελω να θιξω καμμια

καταλαβαινω ποσο σας ενοχλει το θεμα με τις πεθερες ΑΛΛΑ και εδω υπαρχει το μεγαλο ΑΛΛΑ..Μπορουμε να το ξεπερασουμε ενω ουσιαστικα υπαρχει? Η απαντηση ειναι ναι νομιζω.Πως? Δεν τις σκεφτομαστε. Θα μου πεις αμα την τρως στη μαπα καθε μερα πως να μην τη σκεφτεσαι...

Παιδια εγω για αυτο ελεγα δουλεια και παλι δουλεια..Φετος που δουλευω λιγοτερο ναι μεν ξεκουραστηκα απο τα 12αρια τα καθημερινα, αλλα πιανω τον εαυτο μου να ασχολειται με βλακειες!Δλδ με πραγματα ανευ σημασιας, να σκεφτομαι τα ιδια και τα ιδια συνεχεια...και σκεφτηκα οτι δε θελω να γινω αυτα που κοροιδευω να κατινιζω και να ασχολουμαι με ευτελη πραγματα..προς Θεου δε λεω οτι κανετε αυτο...

Αλλα σκεφτειτε το οταν καποιος καθεται και βαριεται βρισκει και ασχολειται1 Και ειλικρινα προτιμω να ασχολουμαι με πιο σοβαρα θεματα! Γιαυτο και εγκυος πρωτα ο 'Θεος θα δουλευω, και με μωρο οταν μεγαλωσει λιγακι...Ξεδινει ο νους σου ρε παιδι μου, βλεπεις κοσμο!

Eleni

bd5c7983f7.png

Κοριτσια χωρις να θελω να θιξω καμμια

καταλαβαινω ποσο σας ενοχλει το θεμα με τις πεθερες ΑΛΛΑ και εδω υπαρχει το μεγαλο ΑΛΛΑ..Μπορουμε να το ξεπερασουμε ενω ουσιαστικα υπαρχει? Η απαντηση ειναι ναι νομιζω.Πως? Δεν τις σκεφτομαστε. Θα μου πεις αμα την τρως στη μαπα καθε μερα πως να μην τη σκεφτεσαι...

Παιδια εγω για αυτο ελεγα δουλεια και παλι δουλεια..Φετος που δουλευω λιγοτερο ναι μεν ξεκουραστηκα απο τα 12αρια τα καθημερινα, αλλα πιανω τον εαυτο μου να ασχολειται με βλακειες!Δλδ με πραγματα ανευ σημασιας, να σκεφτομαι τα ιδια και τα ιδια συνεχεια...και σκεφτηκα οτι δε θελω να γινω αυτα που κοροιδευω να κατινιζω και να ασχολουμαι με ευτελη πραγματα..προς Θεου δε λεω οτι κανετε αυτο...

Αλλα σκεφτειτε το οταν καποιος καθεται και βαριεται βρισκει και ασχολειται1 Και ειλικρινα προτιμω να ασχολουμαι με πιο σοβαρα θεματα! Γιαυτο και εγκυος πρωτα ο 'Θεος θα δουλευω, και με μωρο οταν μεγαλωσει λιγακι...Ξεδινει ο νους σου ρε παιδι μου, βλεπεις κοσμο!

Ελενίτσα καθόλου δεν μας θίγεις και ίσα ίσα είπες μεγάλη κ πολύ σημαντική κουβέντα..σήμερα μάλιστα σκεφτόμουν αυτό που έλεγες!Οτι δεν την παλεύω όλη μέρα σπίτι,είμαι και σε ένα χωριό με πολύ λίγους κατοίκους κ κάθομαι και ασχολούμαι με την βλακεία αυτή-είναι που έχω πολύ ελεύθερο χρόνο.Κι εκεί ξυπνάω κ λέω,ρε χαζή αντί να χαίρεσαι για το χρόνο αυτό κ να διαβάζεις βιβλιαράκια να κάνεις ωραία πράγματα κλπ ασχολείσαι με κατινιές.Εχεις δίκιο. αλλά ήθελα κ θέλω να κάτσω για να μεγαλώσω το παιδί μου κ εκεί είναι που ουσιαστικά αρχίζει η κόντρα μου με τη δικιά μου,εκείνη ήθελε να δουλέψω για να μεγαλώσει το παιδί μου (μην τα ξαναλέω).

Λέω να βρω καμιά δουλειά μέσω ίντερνετ ή να ξαναρχίσω το γράψιμο (είχα ταλέντο κάπου κάπως κάποτε) ή να βρω άλλο θέμα εδώ μέσα να με φάτε στη μάπα πάλι!:tongue:

y5yep3.png

Εσύ πώς πας?Τι γίνεται με τα δικά σου??

Τίποτα! έχω αποδεχτεί ότι είναι παλαβοί και όποτε χρειάζεται το αντιμετωπίζω με τους τρόπους που περιγράφουν και τα κορίτσια, κόβοντάς την τον αέρα όταν πάει να περάσει τα όρια! και μακρυά! έχουμε τα άπειρα στο κεφάλι μας, παιδιά, δουλειές, δάνεια, κρίση. δε χρειαζόμαστε να κάνουμε την νταντά και στα πεθερικά, να βρουν άλλους να τους τρώνε την ώρα. τα δικά μας λεπτά, μη σου πω δευτερόλεπτα, είναι πολύτιμα. θα ήθελα να είναι αλλιώς τα πράγματα, αλλά δυστυχώς αυτοί μας έτυχαν!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Τίποτα! έχω αποδεχτεί ότι είναι παλαβοί και όποτε χρειάζεται το αντιμετωπίζω με τους τρόπους που περιγράφουν και τα κορίτσια, κόβοντάς την τον αέρα όταν πάει να περάσει τα όρια! και μακρυά! έχουμε τα άπειρα στο κεφάλι μας, παιδιά, δουλειές, δάνεια, κρίση. δε χρειαζόμαστε να κάνουμε την νταντά και στα πεθερικά, να βρουν άλλους να τους τρώνε την ώρα. τα δικά μας λεπτά, μη σου πω δευτερόλεπτα, είναι πολύτιμα. θα ήθελα να είναι αλλιώς τα πράγματα, αλλά δυστυχώς αυτοί μας έτυχαν!

'Ετσι είναι..έχουμε αρκετά προβλήματα,δεν είναι να ασχολούμαστε κ με όλους τους άλλους!Πραγματικά όμως,νταντά θέλουν!

Πάντως είναι περισσότερο θέμα του άντρα παρά δικό μας,αυτό έχω καταλάβει!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Σαφως και ειναι θεμα του αντρα.Οι περισσοτεροι σ'αυτο το θεμα ειναι μαμουχαλοι.Εγω αν δω την μανα μου να ξεφευγει , ξερω να την βαλω στη θεση της και θα το κανω.Ακομα και δικιο να εχει , τον αντρα μου θα στηριξω.Απο την αλλη πλευρα στις περισσοτερες περιπτωσεις, οι αντρες ειτε απο αδιαφορια, ειτε οπως λενε πολλοι επειδη δεν θελουν να ανακατευτουν, ειτε γιατι θεωρουν την μανουλα αγια και καλη , με τις καλυτερες προθεσεις παντα......δεν καταφερνουν παντως να κρατησουν τις ισορροπιες.....

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλα μολις θα γεννηθει το παιδι θα δεις εαν θα χεις χρονο να ασχολεισαι μαζι της...Θα της τα ξεκοβεις ολα οσα σε ενοχλουνε και μια χαρα...Κι εγω που δεν δουλευω λουλαμπακι ολη μερα στο τρεξιμο ειμαι ορθια ολη μερα να τρεχω με το παιδι και ειδικα που ερχεται το δευτερο με την κοιλια στο στομα...Τρεχω και δε φτανω οποτε σιγα σιγα θα δεις θα μπουνε αλλες προτεραιοτητες και δεν θα δινεις τοση σημασια πλεον...Αλλα θα σαι τοσο ευτυχισμενη και γεματη που θα τα προσπερνας ολα..Σιγα σιγα ολα θα γινουν θα δεις....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

@myfavouritelullaby Δεν φανταζεσε ποσο σε νιωθω! Δεν απανταω τοσες μερες γιατι δεν εφτανα το πληκτρολογιο λογο στασης (νεφρο). Εχει τυχει να πει κατι ο πατερας μου στον αντρα μου και τα ακουσε πολυ ασχιμα ενω οταν λεει κατι για μενα απλα αδιαφορω! Η εγκυμοσυνη παντος (και συχνα και η λοχεια) ειναι η χειροτερη περιοδος για να λυθουν τετια θεματα! Λιγο το ανχος, λιγο η κουραση, βαλε και τις ορμονες... δεν εχεις την ψυχρεμια να αντιδρασεις με τον καλυτερο τροπο (αυτον που θα ηθελες) και χαλιεσε και περισσοτερο! Ισος η μονη συμβουλη μου θα επρεπε να ειναι, οπως και στην ωρα της γεννας, το μυαλο στο μωρο και στη χαρα που ερχετε και ολα τα αλλα να πανε να @#$%^&&! Μπορει να το εχω ξαναπει αλλα, εχουμε τον καλυτερο ακροατη στην κοιλια μας (μεχρι να βγει), πες του τους πονους σου και γελα με τις αντιδρασεις της κοιλιας! Πιασου απ το βρεφος εκει μεσα και κοιτα να το χαρεις οσο μπορεις γιατι στο 2ο (αν με το καλο κανεις) δεν θα εχεις τοσο χρονο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Να είστε καλά ρε κορίτσια για τις απαντήσεις!! Σας έχω πρήξει κι όλας :P:p

'Εχω σταματήσει να ασχολούμαι με το θέμα-τώρα έχω την πίεσή μου να ασχολούμαι :? (βλέπε δίπλα)

Να βγει το μωρό με το καλό κι όλα θα μπούνε στη θέση τους..νιώθω κ λίγο ένοχη γιατί με το να στεναχωριέμαι τρεις την ώρα ανέβαινε αυτή!Καλά φταίνε σίγουρα και τα κοψίδια-ψωμιά-γλυκά :oops:

tatum μου αναρωτιόμουν τι κάνεις και ανησυχούσα!Τελικά θα πας Ελλάδα ή όχι?

Πώς νιώθεις τώρα?Ελπίζω να είσαι καλά! Ξέρεις,η αντίδραση της κόρης σου όταν άκουσε το φύλο του μωρού,είναι το μόνιμο αστείο ανάμεσα σε μένα και τον άντρα μου,σλόγκαν το έχουμε κάνει :D:D

Φιλιά σε όλη την παρέα!

y5yep3.png

tatum μου αναρωτιόμουν τι κάνεις και ανησυχούσα!Τελικά θα πας Ελλάδα ή όχι?

Πώς νιώθεις τώρα?Ελπίζω να είσαι καλά! Ξέρεις,η αντίδραση της κόρης σου όταν άκουσε το φύλο του μωρού,είναι το μόνιμο αστείο ανάμεσα σε μένα και τον άντρα μου,σλόγκαν το έχουμε κάνει :D:D

Φιλιά σε όλη την παρέα!

Ειμαι καπος καλυτερα, ευχαριστω! Ποναω πολυ μονο αν μου σπασουν τα νευρα και το βραδυ που ειναι μαζεμενη η κουραση και ζοριζομαι λιγο να κοιμηθω, οταν με πιανει τη μερα απλα ξαπλωνω για λιγο και περναει. Μαλον θα ερθω ελλαδα την κυριακη, αν τελικα βρουμε εισητηριο! Θα ειναι 4 ωρες καθησμενη, το 1ο κοματι και αλλες ποσες αναμονη για να ξανανεβω σε αεροπλανο για 45 λεπτα, βαλε και τα ταρακουνηματα απο απογηωσεις-προσγιωσεις, με βλεπω να ζηταω παυσιπονα απ τη γιατρο να εχω μαζι μου!

Αυτο με την μπαλα ε? Εμεις να δεις γελιο που ριξαμε αφου την ηρεμισαμε!

Δεν μας κουραζεις με τα προβληματα σου (εμενα τουλαχιστον), γι αυτο ειναι και το θεματακι νομιζω! Για ψυχοθεραπια χωρις ηρεμιστηκα!!!

Φιλακιαααα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά ρε συ!!!

Αυτό με το "σπάσιμο νεύρων" να προσέξεις!!Είναι πολύ σημαντικό στην εγκυμοσύνη!! Κι εγώ αν έπαθα 2 βλακείες απο το στρες τις έπαθα!!Τι σου λέω τώρα,εγώ σκατά τα έκανα,τουλάχιστον πρόσεχε εσύ όμως ;)

y5yep3.png

Καλημερα!!

Για πες καλε, myfavourite, με τη χαζη την πεθερα δεν εχεις πει για το μωρο!

Ποτε εχεις ΠΗΤ?ΤΟ μωρο ειναι σε θεση να βγει?

Καλημερούδια!!

ΠΗΤ έχω 12/06!Νόμιζα οτι θα με ξεγεννούσε πιο νωρίς αλλά έκανα λάθος!

Το μωρό ήταν σε πολύ καλή θέση (στα αριστερά) τώρα γύρισε στα δεξιά με το κεφάλι κάτω πάντα όμως.

Η μόνη μακακία είναι οτι έβαλα άλλα 5 κιλά και ανέβασα πίεση ρε γμτ,έχω επίσης πολύ πρήξιμο και είμαι σε επιφυλακή για προεκλαμψία :? Τώρα συζητάμε και για καισαρική με το γιατρό,μην μπούμε και σε κίνδυνο..

Είδες τι κάνουν οι μουσακάδες και οι πεθερές???????:rolleyes:

y5yep3.png

Ποσα εβαλες?Συνολικα λεω μεχρι τωρα?

Κοιτα και εγω τις τελευταιες βδομαδες ημουν με πιεσομετρο πρωι βραδυ!

Ευτυχως απο 9 με 6 πηγα μονο στο 13 με 8-9 .

Αυτα ειναι τα κιλα!Ειναι η πιεση!

Κοιτα να σε πω, αμα ο γιατρος φοβαται καλυτερα καισαρικη !

Κορίτσι είμαι +31!! Με πολύ πρήξιμο,πατάς το πόδι μου και μένει ολόκληρη γούβα! Κάνω πίεση στο 14 με 7 ή 9 αλλά είμαι 11 με 7 απο χτες βράδυ έπεσε. Με έβαλε στα ανάλατα κ είπε θα με παρακολουθεί αλλά εγώ τώρα φοβάμαι τον ΦΤ..'Ασε που δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ,πώς να γεννήσω??Αυτάαααααααα:?

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...