Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Τωρα εισαι για μαλωμα!

Τι ανθρωπακια ειναι αυτα??

Ενταξει ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.

Εγω πιστευω οτι αμα γεννηθει η μπεμπα θα γινεις σκ@@@!

Οποτε νομιζω τοτε θα αρχιζεις να διεκδικεις αυτο που θελεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α!Μια χαρα!! Πως μ'αρεσει να ειμαι η κακια νυφη δε λεγεται!

Ρε συ , να ξερεις κατι, αυτο που ελεγε η μανα μου, ας ειναι καλα εκει που ειναι, αμα εισαι καλη σε πατανε, αμα εισαι κακια σε εκτιμανε!!!

Τους γονεις σου τους πηρε τηλεφωνο ο αντρας σου να τους πει να ερθουν στη γεννα???

Πρεπει να καταλαβεις οτι ειναι γονεις του αντρα σου...αν θελει να τους καλεσει να κατσει αυτος να το συζητησεις μαζι τους....εσυ τι πας και χωνεσαι?Ακομα ελπιζεις πιστευω οτι θα σε δουν σα την κορη τους και θα εκτιμησυν τη σταση σου.Αμα γινει κατι τετοιο γραψε μου.

Ετσι ημουνα κι εγω στην αρχη...παντου την επαιρνα μαζι...να την καλεσω...να την παω για καφε ...για ψωνια...για φαγητο...μεχρι που καταλαβα τι παιζει και ειπα τερμα...

Εμενα οχι μονο ηθελε να ερθει...αλλα ηθελε να ερθει αυτη και να μην ερθουν οι γονεις μου...οτι και καλα που να τους αναστατωνουμε τωρα τους ανθρωπους.Επιανε τη μανα μου και της ελεγε θα περιμενουμε να γεννησει και μετα θα σας το πουμε για να μην αγχωθειτε...λες και ηταν δικια της δουλεια το ποτε θα ενημερωσω τους γονεις μου...

Εισαι θυμα...ετσι και σε ειχε νυφη η πεθερα μου θα σε ειχε καταρρακωσει...με χαπια θα ησουνα.

Και κατι αλλο...ειναι μεγαλο λαθος σου που καθεσαι και τα λες στον αντρα σου...να τα λες εδω να ξεσπας...ή σε καποιον δικο σου...αλλα στον αντρα σου δε θα λες παρα μονο αν γινει κατι σοβαρο.Ειναι γονεις του...να τν πεισεις οτι φερονται σκαρτα δεν προκειται...ασε που γκρινια στη γκρινια στο τελος θα σου πει εισαι προκατειλημενη και δεν τους θελεις και ολο τους κατηγορεις.

Διαφημίσεις

Πες τα Νικι!

Ετσι ακριβως, στην αρχη ολοι την παταμε!Εγω δεν την επαιρνα πουθενα μαζι, απλα ελεγα, ελα μωρε ενταξει, πες την, μεγαλη γυναικα ειναι κτλ.

Δυο χρονια ειμαι παντρεμενη, μην νομιζεις οτι εχω πολλα!

Ευτυχως το καταλαβα, οτι αμα εισαι καλη, θελει να σε κανει οτι θελει!

Ετσι νομιζε, οταν εδειξα τον καλο μου εαυτο....σταματησε!

Ξεχνιεται καποιες φορες και νομιζει οτι θα με κανει οτι θελει...και εγω της το ξαναθυμιζω!

Τους γονεις σου τους πηρε τηλεφωνο ο αντρας σου να τους πει να ερθουν στη γεννα???

Πρεπει να καταλαβεις οτι ειναι γονεις του αντρα σου...αν θελει να τους καλεσει να κατσει αυτος να το συζητησεις μαζι τους....εσυ τι πας και χωνεσαι?Ακομα ελπιζεις πιστευω οτι θα σε δουν σα την κορη τους και θα εκτιμησυν τη σταση σου.Αμα γινει κατι τετοιο γραψε μου.

Ετσι ημουνα κι εγω στην αρχη...παντου την επαιρνα μαζι...να την καλεσω...να την παω για καφε ...για ψωνια...για φαγητο...μεχρι που καταλαβα τι παιζει και ειπα τερμα...

Εμενα οχι μονο ηθελε να ερθει...αλλα ηθελε να ερθει αυτη και να μην ερθουν οι γονεις μου...οτι και καλα που να τους αναστατωνουμε τωρα τους ανθρωπους.Επιανε τη μανα μου και της ελεγε θα περιμενουμε να γεννησει και μετα θα σας το πουμε για να μην αγχωθειτε...λες και ηταν δικια της δουλεια το ποτε θα ενημερωσω τους γονεις μου...

Εισαι θυμα...ετσι και σε ειχε νυφη η πεθερα μου θα σε ειχε καταρρακωσει...με χαπια θα ησουνα.

Και κατι αλλο...ειναι μεγαλο λαθος σου που καθεσαι και τα λες στον αντρα σου...να τα λες εδω να ξεσπας...ή σε καποιον δικο σου...αλλα στον αντρα σου δε θα λες παρα μονο αν γινει κατι σοβαρο.Ειναι γονεις του...να τν πεισεις οτι φερονται σκαρτα δεν προκειται...ασε που γκρινια στη γκρινια στο τελος θα σου πει εισαι προκατειλημενη και δεν τους θελεις και ολο τους κατηγορεις.

Συμφωνω.....Καταλαβε επιτελους οτι δεν ειναι δικοι σου γονεις και δε θα σε δουν ποτε σαν παιδι τους.Για την δε πεθερα εισαι η γυναικα που της πηρε τον γιοκα της οποτε ...........αστο.Σταματα να ασχολεισε μαζι τους , πες τα πια και χυμα και τσουβαλατα στον αντρα σου και σ'αυτους και αντε να ησυχασεις πια.Πες οτι της ειχα πει τοτε κι εγω."Δεν ειμαστε φιλες ουτε κολλητες για να ειμαστε ολη μερα μαζι, και θελω σας παρακαλω να σεβαστειτε τον χωρο μου και τον χρονο μου". Πες και του αντρα σου κανα δυο λογακια και μην ξανα ασχοληθεις.Δωσε για παραδειγμα τους δικους σου.Πες του "εσενα θα σου αρεσε να εισουν καθε μερα με την μανα μου και τον πατερα μου" Μπας και καταλαβει πια.

Για οσες δεν το εμαθαν..............η Jo τον εκανε τον παιδαρο!!!!!!!:D:D:D

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Εεεεεεεεε όχι και θύμα!!:mad:

Είμαι θύμα επειδή σκέφτομαι τον άνθρωπό μου??

'Εχω έναν άνθρωπο που με προσέχει,με αγαπάει κ είμαστε τέλεια μαζί..είναι πολύ λογικό να προσπαθώ όσο μπορεί να πετύχω αυτά που θέλω χωρίς τσακωμούς!

Τέσπα οι συζητήσεις έγιναν,τα όρια τέθηκαν ελπίζω να μείνουν ως έχουν.

Μιλήσαμε πάλι και με εκείνη..και μου είπε οτι νιώθει στην απ'έξω κι οτι μου μιλάει χύμα πολλές φορές επειδή ξεχνιέται κ νομίζει οτι είμαι κόρη της (!!)..της λέω "δεν είμαι όμως,οπότε..." κ της εξήγησα πάλι οτι δεν μου αρέσει να δίνω αναφορά κ το κάθε μέρα μαζί κλπ κλπ κλπ γενικά της τα είπα όλα.

Σαν άνθρωπος θέλω να εξαντλώ τα περιθώρια και πριν σε ξεγράψω προσπαθώ να συνενοηθώ μαζί σου. Αν δεν τα καταφέρουμε τότε προχωρώ παρακάτω κ δεν υπάρχει γυρισμός.'Ισως γιαυτό το τραβάω τόσο!

Η Τζοτζόμπα μας γέννησε,το ξέρω,είδα και τη φώτο,ένας κούκλος είναι!!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Εεεεεεεεε όχι και θύμα!!:mad:

Είμαι θύμα επειδή σκέφτομαι τον άνθρωπό μου??

'Εχω έναν άνθρωπο που με προσέχει,με αγαπάει κ είμαστε τέλεια μαζί..είναι πολύ λογικό να προσπαθώ όσο μπορεί να πετύχω αυτά που θέλω χωρίς τσακωμούς!

Τέσπα οι συζητήσεις έγιναν,τα όρια τέθηκαν ελπίζω να μείνουν ως έχουν.

Μιλήσαμε πάλι και με εκείνη..και μου είπε οτι νιώθει στην απ'έξω κι οτι μου μιλάει χύμα πολλές φορές επειδή ξεχνιέται κ νομίζει οτι είμαι κόρη της (!!)..της λέω "δεν είμαι όμως,οπότε..." κ της εξήγησα πάλι οτι δεν μου αρέσει να δίνω αναφορά κ το κάθε μέρα μαζί κλπ κλπ κλπ γενικά της τα είπα όλα.

Σαν άνθρωπος θέλω να εξαντλώ τα περιθώρια και πριν σε ξεγράψω προσπαθώ να συνενοηθώ μαζί σου. Αν δεν τα καταφέρουμε τότε προχωρώ παρακάτω κ δεν υπάρχει γυρισμός.'Ισως γιαυτό το τραβάω τόσο!

Η Τζοτζόμπα μας γέννησε,το ξέρω,είδα και τη φώτο,ένας κούκλος είναι!!!!

Ναι, ναι κουκλος ειναι!!!!!!! Αντε με το καλο να ερθει και η μπουμπουκα σου και μετα ολα αυτα θα μας φαινονται τοσο γελοια.....

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Κι εγώ έτσι πιστεύω!!!:D

Λαλαμπάκι και τα κορίτσια και εγώ έχουμε περάσει τα ίδια και ίσως μερικές και χειρότερα και έχουμε προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Δεν ήταν εύκολο και έγιναν πολλά που μας ξύπνησαν. Και εμένα ο άντρας μου δεν ήθελε να τους στενοχωρήσει, αλλά εμάς έγιναν πολύ χοντρά σκηνικά και δεν μπορούσε πια να μείνει αμέτοχος και ευγενικός. Και μη νομίζεις ότι είπε τίποτα απλα δεν πηγαίναμε σπίτι τους.

Εγω πάντως ήμουν θύμα και για πολυ καιρό δεν εβαζα μυαλό. Συμφωνώ πάντως με τα κορίτσια ότι με το καλό όταν γεννηθεί η μπουμπού σας θα δεις που θα την αντιμετωπίζεις μια χαρά.

να σας ζήσει ο παίδαρος Jo!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Μιλάμε οτι με προσβάλλει,και μετά το παίζει και θιγμένη!!

Με κατηγορεί στην οικογένεια,κι ύστερα απορεί που δεν κάνουμε παρέα!Κι έρχεται για επίσκεψη μες το χαμόγελο..!:shock: Είναι γκάου!

Αν είναι σαν τη δικια μου πεθερά, καθόλου δεν απορεί. Ξέρει πολυ καλα τί κάνει.

Δεν μπορώ να γράψω και λεπτομέρειες... Ολόκληρο το σόι δε με χωνευει και δεν έχω ανοίξει ακόμη το στόμα μου να τους πω το οτιδήποτε. Ακόμη απορούμε τι μπορει να έχει πει και πως είναι δυνατόν να την εχουν πιστέψει. Εγω έχω μια θεία που μου έκανε παράπονα για τη νύφη της. Εγω πώς κατάλαβα ότι η θεία μου ήταν η παράλογη της ιστορίας;

Καλημερα!

Μαρλια, εχεις δικιο, συμφωνω μαζι σου!

Δε γινεται να ειναι μια ζωη η καλη και η χρυση και η ευγενικη!

Οσο εισαι ευγενικη σε γαιδουρια τοσο σου φερονται γαιδουρινα!

Αυτο τη λεω και εγω!

Ε κάποτε ξύπνησα και μετα μετάνιωνα που δεν είχα ξυπνήσει νωρίτερα.

Εννοείται οτι έχετε δίκιο!

Απλά επειδή είμαι ο άνθρωπος που όταν με μουρμουράνε με τρώει,προσπαθώ να κρατώ τις αποστάσεις με τον τρόπο μου πχ με δικαιολογίες ή προφάσεις. Είμαι κι εγώ πλέον πολύ επιφυλακτική,αλλά πάντα κρατάω τους τύπους,έτσι,για μένα,για να μην με πουν κ μακάκα κ πάνω απο όλα να μαι με τον εαυτό μου καλά.

Πχ το να έρθουν στη γέννα μου (πρώτο τους εγγόνι είναι) νομίζω πρέπει να γίνει.Απο κει κ πέρα αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να έχω κολλητηλίκια κλπ κλπ ή να ανακατεύονται παντού.Αλλά δεν θέλω να τα ισοπεδώσω κι όλα!Γιατί θεωρώ οτι όταν το κάνεις αυτό πέφτεις στο επίπεδο του άλλου.Εγώ τιμώ σε γιορτές,γενέθλια κ όπου χρειάζεται.Αποκει κ πέρα ο καθένας κουμάντο στο σπίτι του!Αυτό με κάνει θύμα δηλαδή?Δεν καταλαβαίνω!:confused::confused::confused:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Εννοείται οτι έχετε δίκιο!

Απλά επειδή είμαι ο άνθρωπος που όταν με μουρμουράνε με τρώει,προσπαθώ να κρατώ τις αποστάσεις με τον τρόπο μου πχ με δικαιολογίες ή προφάσεις. Είμαι κι εγώ πλέον πολύ επιφυλακτική,αλλά πάντα κρατάω τους τύπους,έτσι,για μένα,για να μην με πουν κ μακάκα κ πάνω απο όλα να μαι με τον εαυτό μου καλά.

Πχ το να έρθουν στη γέννα μου (πρώτο τους εγγόνι είναι) νομίζω πρέπει να γίνει.Απο κει κ πέρα αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να έχω κολλητηλίκια κλπ κλπ ή να ανακατεύονται παντού.Αλλά δεν θέλω να τα ισοπεδώσω κι όλα!Γιατί θεωρώ οτι όταν το κάνεις αυτό πέφτεις στο επίπεδο του άλλου.Εγώ τιμώ σε γιορτές,γενέθλια κ όπου χρειάζεται.Αποκει κ πέρα ο καθένας κουμάντο στο σπίτι του!Αυτό με κάνει θύμα δηλαδή?Δεν καταλαβαίνω!:confused::confused::confused:

Βρε παιδί μου μην παρεξηγείς. Είμαστε "καμμένες" από τις πεθερές γι' αυτό και μας ακούς απόλυτες σε αυτά που λέμε - εντάξει μη μιλάω και εξ ονόματος όλων - λέω λοιπόν. Φυσικά και το φυσιολογικό είναι όλα αυτα που λες να την τιμάς σε γιορτές κ.τ.λ. Απλά εμένα δε μου πέτυχε όσο και να προσπάθησα. Δεν προσπαθώ να σε πείσω και μακάρι η δικιά σου να είναι καλή και να αξίζει την προσπάθειά σου. Την εμπειρία μου μοιράζομαι και ανακουφίζομαι που βρίσκω κατανόηση από τα κορίτσια εδώ που ζουν παρόμοιες παράλογες καταστάσεις, γιατί αυτό που ζω όποτε τη συναναστρέφομαι, δεν είναι φυσιολογικό. Δεν στέκει η γιαγιά να λέει ότι της λείπουν τα παιδιά και να έχει χρόνια να τα δει γιατί δεν της τα δίνουμε να μείνουν στο σπίτι της, οπότε προτιμάει να μην τα βλέπει καθόλου. Τόση αγάπη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...