Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερούδια..

πήγα χτες απο τα πεθερικά (είχα να πατήσω αιώνες,μεν γιατί συγχύζομαι κ το αποφεύγω,δε γιατί είμαι βαριά πλέον κ θέλω να μαι κοντά στην τουαλέτα μου/καναπέ μου/κρεβάτι μου κλπ)..

Τους ανακοινώνω λοιπόν οτι την τάδε ημ/νία μάλλον θα κανονίσω να γεννήσω,αν θέλετε ελάτε..ο πεθερός μες την ειρωνία..έπρεπε να δείτε ύφος.. είπε "εγώ μπορεί κ να μην έρθω!Δεν μπορώ να περιμένω 12 ώρες!" Ντόινγκ!:shock: Δύο παίζουν..ή τσατίστηκε που είπαμε πιο παλιά να μην έρθουν οι άλλοι συγγενείς (ήθελε να φέρει κάτι ξαδέλφες του κλπ!:shock:) ή έχει βάλει το χεράκι της η άλλη-πού να ξέρω..Πάντως πετούσε σπόντες.

Με αυτά και με αυτά,τα σκέφτομαι και πέφτω..ο δικός μου με κατάλαβε σήμερα κ με ρώτησε γιατί είμαι τόσο μελαγχολική..κάνει ό,τι μπορεί για να είμαι χαρούμενη κι εγώ σαν το ζώον στεναχωριέμαι με τις μακακίες αυτές κ μου φαίνεται κ όλας!

Δεν καταλαβαίνω πού νιώθουν θιγμένοι! Πρώτοι πρώτοι έβλεπαν τα υπερ/ματα,πρώτοι είδαν τα ρουχαλάκια,πιο πολύ τιμούσα αυτούς στις γιορτές παρά τους δικούς μου..και πάλι με το παράπονο κ τις κακίες!Βαρέθηκα.Κι επιπλέον νιώθω και ηλίθια που τα λέω εδώ!:oops:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Καλησπερούδια..

πήγα χτες απο τα πεθερικά (είχα να πατήσω αιώνες,μεν γιατί συγχύζομαι κ το αποφεύγω,δε γιατί είμαι βαριά πλέον κ θέλω να μαι κοντά στην τουαλέτα μου/καναπέ μου/κρεβάτι μου κλπ)..

Τους ανακοινώνω λοιπόν οτι την τάδε ημ/νία μάλλον θα κανονίσω να γεννήσω,αν θέλετε ελάτε..ο πεθερός μες την ειρωνία..έπρεπε να δείτε ύφος.. είπε "εγώ μπορεί κ να μην έρθω!Δεν μπορώ να περιμένω 12 ώρες!" Ντόινγκ!:shock: Δύο παίζουν..ή τσατίστηκε που είπαμε πιο παλιά να μην έρθουν οι άλλοι συγγενείς (ήθελε να φέρει κάτι ξαδέλφες του κλπ!:shock:) ή έχει βάλει το χεράκι της η άλλη-πού να ξέρω..Πάντως πετούσε σπόντες.

Με αυτά και με αυτά,τα σκέφτομαι και πέφτω..ο δικός μου με κατάλαβε σήμερα κ με ρώτησε γιατί είμαι τόσο μελαγχολική..κάνει ό,τι μπορεί για να είμαι χαρούμενη κι εγώ σαν το ζώον στεναχωριέμαι με τις μακακίες αυτές κ μου φαίνεται κ όλας!

Δεν καταλαβαίνω πού νιώθουν θιγμένοι! Πρώτοι πρώτοι έβλεπαν τα υπερ/ματα,πρώτοι είδαν τα ρουχαλάκια,πιο πολύ τιμούσα αυτούς στις γιορτές παρά τους δικούς μου..και πάλι με το παράπονο κ τις κακίες!Βαρέθηκα.Κι επιπλέον νιώθω και ηλίθια που τα λέω εδώ!:oops:

καλα δεν χαιρεσε που δεν θα ερθουν??τι τους θελεις??εγω δεν τους εχω πει ποτε γενναω απλα τους ειπα οταν γεννησω θα σας πω κ εχουν φαγωθει κ εγω το ευχαριστιεμαι!μη σωσει κ ερθεις πες του γρουσουζι κ εγω δε σε θελω 12 ωρες μεσα στα ποδια μου!

rbOEp3.png

Καλησπερούδια..

Φιλενάδα, τα πεθερικά σου, αν είναι έστω και λίγο σαν τα δικά μου, ό,τι μα ό,τι και να κάνεις, όσα χατήρια και όσες υποχωρήσεις δεν πρόκειται ποτέ να σου το αναγνωρίσουν ή να είναι έστω και λίγο ευχαριστημένοι. Εμείς αργήσαμε λίγο να το καταλάβουμε, αλλά ευτυχώς, μας " βοήθησαν " και αυτοί και το καταλάβαμε και τώρα μετράμε πλέον τις κινήσεις μας.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

καλα δεν χαιρεσε που δεν θα ερθουν??τι τους θελεις??εγω δεν τους εχω πει ποτε γενναω απλα τους ειπα οταν γεννησω θα σας πω κ εχουν φαγωθει κ εγω το ευχαριστιεμαι!μη σωσει κ ερθεις πες του γρουσουζι κ εγω δε σε θελω 12 ωρες μεσα στα ποδια μου!

Α γεια σου!

Διαφημίσεις

Καλα καλε, τοσα σε λεμε καθε μερα, τιποτα δεν εχεις καταλαβει?

Μα τιποτα??

Τι τους το ανακοινωνεις?Γεννα με το καλο και θα ερθουν!

Και να ειναι εκει , τι νομιζεις θα σε κανουν??

Θα σε βοηθανε στις αναπνοες?

Ισα ισα θα σε λενε αντε γεννα να σηκωθουμε να φυγουμε!

Η σελεστινα μαλωσε για να μην ερθει και εσυ μελαγχολεις επειδη δε θελουν ?

Θα πηδηχτω απο το παραθυρο!

Καλα καλε, τοσα σε λεμε καθε μερα, τιποτα δεν εχεις καταλαβει?

Μα τιποτα??

Τι τους το ανακοινωνεις?Γεννα με το καλο και θα ερθουν!

Και να ειναι εκει , τι νομιζεις θα σε κανουν??

Θα σε βοηθανε στις αναπνοες?

Ισα ισα θα σε λενε αντε γεννα να σηκωθουμε να φυγουμε!

Η σελεστινα μαλωσε για να μην ερθει και εσυ μελαγχολεις επειδη δε θελουν ?

Θα πηδηχτω απο το παραθυρο!

Τους το είπα για να μην παρεξηγηθούν,όχι για άλλο λόγο!

Γιατί όλο προβλήματα έχω και πάω να τα προλάβω! Εγώ δεν χρειάζομαι κανέναν εκεί,αλλά θα έρθουν οι δικοί μου-το φαντάζεστε τι έχει να γίνει άμα δεν το πω σε αυτούς???!!

Σαν να μην έφταναν αυτά..ακούστε και το άλλο..!!

Η "δικιά μου" το είπε σε ένα φίλο της,θρήσκο,ο οποίος με πήρε τηλ και μου είπε να μην κανονίσω να γεννήσω αυτό το Σάββατο γιατί λέει είναι των νεκρών!!!:shock::shock::shock:

Και να σας πω,μην τα παίρνετε,γιατί μόνο εγώ συντηρώ το πεθεροθέμα!!Μιλάμε γράφω κ βιβλίο ολόκληρο!!!Εσείς τπτ!!!:cool:

y5yep3.png

Καλημερα!

Το Σαββατο αυτο ειναι Ψυχοσαββατο, τωρα δεν ξερω αν κανει να γεννησεις ή οχι!

Δεν τα παιρνουμε, απλα δε καταλαβαινεις!

Εσυ και σκανιαζεις γιατι σε εχουν οπως σε εχουν, ειδικα η πεθερα και θελεις να τους εχεις απο κοντα..

Συγνωμη αυτο δε γινεται!

Kαι πιστεψε με, καμια δεν θελει, να την πρηζει η πεθερα και να νευριαζει, για να εχουμε να συντηρουμε το θεμα!

Καλημερα!

Το Σαββατο αυτο ειναι Ψυχοσαββατο, τωρα δεν ξερω αν κανει να γεννησεις ή οχι!

Δεν τα παιρνουμε, απλα δε καταλαβαινεις!

Εσυ και σκανιαζεις γιατι σε εχουν οπως σε εχουν, ειδικα η πεθερα και θελεις να τους εχεις απο κοντα..

Συγνωμη αυτο δε γινεται!

Kαι πιστεψε με, καμια δεν θελει, να την πρηζει η πεθερα και να νευριαζει, για να εχουμε να συντηρουμε το θεμα!

Ζωίτσα καλημέρα!

Την ταπεινή μου συγνώμη,απλά έχω 1.πεθερά τους τελευταίους 5-6 μήνες,όχι χρόνια...

...2. Δεν θέλω επουδενί να την έχω απο κοντά,απλά προσπαθώ να το χειριστώ σωστά για να μην χαλάσω τη σχέση με τον άντρα μου!

3.Μένω σε μια περιοχή όπου αναγκαστικά τους βλέπω κ πρέπει να τους βλέπω.

4.Είμαι έγκυος και δεν είναι και το καλύτερό μου να με μισεί όλο το σόι!!

Τα περί συντήρησης του θέματος ήταν φυσικά αστείο..

y5yep3.png

Κοιτα μην φανταστεις και εγω και η σελεστινα και η Τζο δεν ειμαστε χρονια.

Το οτι εισαι εγκυος πιστεψε με, το καταλαβαινω πολυ καλυτερα !!

Γιατι και εγω ειχα μια εγκυμοσυνη με κλαματα και νευρα.

Αλλα την εκοψα και ηρεμησα!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ!

Στο γραφω εντονα για να καταλαβεις, οτι απλα ειναι η μανα του ανδρα σου, και αν δε θελει να σε καταλαβει δε πειραζει, δεν την εχεις αναγκη!

Διαφημίσεις

Και να σας πω,μην τα παίρνετε,γιατί μόνο εγώ συντηρώ το πεθεροθέμα!!Μιλάμε γράφω κ βιβλίο ολόκληρο!!!Εσείς τπτ!!!:cool:

Καλημέρα!

Λαλαμπάκι σου έγραψα και χτες το βράδυ, αλλά δεν το βλέπω :( νύσταζα κιόλας μάλλον έκανα καμιά βλακεία. Λοιπόν έλεγα ότι έχεις δίκιο, τουλάχιστον για εμένα, όντως το μπλα μπλα εδω μέσα με έχει βοηθήσει και δε γκρινιάζω παρά μόνο όταν θυμηθώ τί μας έχει κάνει και αρχίσω! Γιατί πριν το πεθεροθέμα - διάλεγα βέβαια και τα λάθος άτομα - συμπαράσταση δεν έβρισκα πουθενά, σας έχω πει μη σας ξαναπρήζω ούτε η μάνα μου δε με υποστήριζε και ας είναι φρικτά τα πεθερικά μου. Και ναι μεν ξέραμε ότι είχαμε δίκιο, αλλά στενοχωριόμασταν και είχαμε τύψεις λες και φταίγαμε εμείς. Ο άντρας μου δηλαδή όχι - εγώ δεν μπορούσα να το αποδεχτώ! Ο άντρας μου τους ξέρει, απλά δεν αντέχει τη γκρίνια τους. εγώ στενοχωριόμουν που δεν μας καταλαβαίνουν. Μπούρδες δηλαδή, μια χαρά καταλαβαίνουν, απλά θέλουν να γίνει το δικό τους και χρησιμοποιούν οποιαδήποτε πίεση μπορούν χωρίς οίκτο, ειδικά αν βρίσκεσαι σε μιά δύσκολη στιγμή! Σκλήρυνε να καταλάβει ποιός κάνει κουμάντο στο σπίτι σας, εσείς ή αυτή! Δεν είναι ευγένεια να ανέχεσαι την αγένεια, αδυναμία είναι! άντε το λιγότερο, αδιαφορία! τώρα πρόσφατα το κατάλαβα και εγώ και το παλεύω!

Καλημερα!

Μαρλια, εχεις δικιο, συμφωνω μαζι σου!

Δε γινεται να ειναι μια ζωη η καλη και η χρυση και η ευγενικη!

Οσο εισαι ευγενικη σε γαιδουρια τοσο σου φερονται γαιδουρινα!

Αυτο τη λεω και εγω!

Κορίτσια συμφωνώ σε όλα απλά είναι στη μέση ο άντρας μου,ο οποίος προσπαθεί να μην στεναχωρήσει κανέναν μας..Επιπλέον του τα λέω αυτά όλη μέρα και του γκρινιάζω και χαλιέται κι αυτός..!:(

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν νοοτροπίες σε μια μέρα-ούτε εγώ άλλωστε είμαι διατεθειμένη να το κάνω,οπότε προσπαθώ απλώς να χειριστώ το θέμα! Οι ορμόνες δεν βοηθούν κ πολύ!!:P:p

marlia όταν μιλάς για το θέμα σου,σε διαβάζω που λες "εμείς"..δηλαδή είστε "εσείς",μαζί απέναντι στο πρόβλημα.. εμένα είναι ο διπλωμάτης στην όλη ιστορία,και να σου πω κάτι?Τι να του πω? Γονείς του είναι..

Το σίγουρο είναι οτι παίρνω κουράγιο εδώ μέσα..

Κλείνοντας όμως,να πω οτι εσείς απλά τα διαβάζετε,δεν είστε εδώ να τα ζείτε κ να δείτε πόσο δύσκολο είναι να το χειριστώ.

Μιλάμε οτι με προσβάλλει,και μετά το παίζει και θιγμένη!!

Με κατηγορεί στην οικογένεια,κι ύστερα απορεί που δεν κάνουμε παρέα!Κι έρχεται για επίσκεψη μες το χαμόγελο..!:shock: Είναι γκάου!

y5yep3.png

Ρε συ , πιστεψε με, εχω καταλαβει τι ανθρωπος ειναι η πεθερα σου, και εχω καταλαβει τι εισαι εσυ....

Η πεθερα σου ειναι μια κ@@πετσωμενη γυναικα, και εσυ το ακριβως το αντιθετο!

Ρε συ , πιστεψε με, εχω καταλαβει τι ανθρωπος ειναι η πεθερα σου, και εχω καταλαβει τι εισαι εσυ....

Η πεθερα σου ειναι μια κ@@πετσωμενη γυναικα, και εσυ το ακριβως το αντιθετο!

:cry::cry::cry:

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...