Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Πώς θα γίνει να ματακομίσωωωωωωωωωωωω να γλιτώσω να μην τη βλέπω!!!!!!Δεν αντέχω άλλο όποτε τη βλέπω ή την ακούω αλλάζει η όψη μου!!!

Αντε βρε κοριτσι μου βαλε τα ορια σου γιατι ετσι μοναχα φθειρεσαι καθημερινα.Εξηγησε στον αντρα σου οτι δεν ειστε φιλες και κολητρες με τη μανα του και οτι δεν ειναι δυνατον να βλεπεστε ή να μιλαμε καθε μερα πια.Πες του το ξεκαθαρα οτι σε κουραζει αυτο το πραγμα.Και μιλα και στην πεθερα σου στα ισια.Πες της οτι θα προτιμουσες να μην εχετε καθημερινη επαφη, οτι κουραζεσε , οτι δεν προλαβες να χαρεις το σπιτι σου, την εγκυμοσυνη σου κλπ.Εγω θα της ελεγα ξατα λεξη ( και μαλιστα οπως ξαναειπα μπροστα στον αντρα σου) "Σας εκτιμω , σας αγαπω , αλλα αυτο το καθημερινο με κουραζει.Θα ηθελα περισσοτερο χωρο και περισσοτερο χρονο"Τελος.

Εεεε............αν δεν το πιασει και μετα απο αυτο.......σταματα να της ανοιγεις και να σηκωνεις τα τηλεφωνα.....Ελεεεοοςςςς!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!

Α ρε λουλα....θα γεννησεις και ακομα δεν εβαλες μυαλο!

Κοριτσι μου βαλε ορια και αμα χρειαστει να τα πεις με οχι και τοσο καλο τροπο να το κανεις!

Σε ειπα, σε εχει ψυχολογησει τοσο καλα η πεθερα που σε κανει οτι θελει και σε τρελαινει!!

Καλημέραααααα!!

Της μίλησε ο άντρας μου,της είπε οτι άμα θέλω βοήθεια με το μωρό λέει θα της το λέω μόνη μου.Ελπίζω να κατάλαβε!

Εγώ τα βάζω τα όρια κορίτσια,τα έχω πει 1000 φορές,πχ "σε παρακαλώ,να παίρνεις τηλέφωνο πριν έρθεις,μου αρέσει να ξέρω πότε περιμένω επίσκεψη κλπ κλπ" το κάνει στην αρχή,μετά αν μια μέρα της πω οτι δεν μπορώ,τσατίζεται,αυτή το βλέπει οτι είναι του γιου της το σπίτι κ αρχίζει να έρχεται πάντα όποτε γουστάρει.Δεν την πιάνεις! Τέλος πάντων,να αλλάξει στα 50 δεν αλλάζει,το έχω πάρει απόφαση,νομίζω το πήρε το μήνυμα,ε άμα αρχίσει πάλι τα κουλά ή μου έρχεται εδώ τρεις την ώρα θα πλακωθώ να τελειώνει η υπόθεση!Τόσο καιρό προσπαθώ απλά να το λύσω πολιτισμένα,κορίτσια!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Καλημέραααααα!!

Της μίλησε ο άντρας μου,της είπε οτι άμα θέλω βοήθεια με το μωρό λέει θα της το λέω μόνη μου.Ελπίζω να κατάλαβε!

Εγώ τα βάζω τα όρια κορίτσια,τα έχω πει 1000 φορές,πχ "σε παρακαλώ,να παίρνεις τηλέφωνο πριν έρθεις,μου αρέσει να ξέρω πότε περιμένω επίσκεψη κλπ κλπ" το κάνει στην αρχή,μετά αν μια μέρα της πω οτι δεν μπορώ,τσατίζεται,αυτή το βλέπει οτι είναι του γιου της το σπίτι κ αρχίζει να έρχεται πάντα όποτε γουστάρει.Δεν την πιάνεις! Τέλος πάντων,να αλλάξει στα 50 δεν αλλάζει,το έχω πάρει απόφαση,νομίζω το πήρε το μήνυμα,ε άμα αρχίσει πάλι τα κουλά ή μου έρχεται εδώ τρεις την ώρα θα πλακωθώ να τελειώνει η υπόθεση!Τόσο καιρό προσπαθώ απλά να το λύσω πολιτισμένα,κορίτσια!

Βασικα νομιζω κι εγω κανεις λαθος...αυτο το πολιτισμενα που λες οκ το εκανες μια το εκανες δυο ειδες δεν πιανει...τι περιμενεις.Προς Θεου δε λεω να τσακωθεις μαζι της...αλλα βρε παιδι μου την επομενη φορα που θα ερθει χωρις να το ξερεις απλα μην ανοιξεις.Τοσο δυσκολο σου ειναι?

Δλδ αν εκανες μπανιο κι ερχοταν εκεινη τη στιγμη τι θα εκανες/Θα εβγαινες με τις σαπουναδες να της ανοιξεις μη παρεξηγηθει?Θα στραβωσει?Οκ θα της περασει.

Ως προς το παιδι εγω σου ξαναειπα ..περιμενε να δεις πως θα ειναι με το παιδι και πως θα εισαι κι εσυ και αναλογως πραττεις...αλλα αυτο το να ερχεται οποτε γουσταρει και να βαραει πρεπει να το κοψεις ανεξαρτητως του μωρου.

Τι παει να πει ειναι το σπιτι του γιου της?Ε ας ερθει οταν ειναι εκει ο γιος της λοιπον...οταν εισαι εσυ εκει τι θελει?

Βασικα νομιζω κι εγω κανεις λαθος...αυτο το πολιτισμενα που λες οκ το εκανες μια το εκανες δυο ειδες δεν πιανει...τι περιμενεις.Προς Θεου δε λεω να τσακωθεις μαζι της...αλλα βρε παιδι μου την επομενη φορα που θα ερθει χωρις να το ξερεις απλα μην ανοιξεις.Τοσο δυσκολο σου ειναι?

Δλδ αν εκανες μπανιο κι ερχοταν εκεινη τη στιγμη τι θα εκανες/Θα εβγαινες με τις σαπουναδες να της ανοιξεις μη παρεξηγηθει?Θα στραβωσει?Οκ θα της περασει.

Ως προς το παιδι εγω σου ξαναειπα ..περιμενε να δεις πως θα ειναι με το παιδι και πως θα εισαι κι εσυ και αναλογως πραττεις...αλλα αυτο το να ερχεται οποτε γουσταρει και να βαραει πρεπει να το κοψεις ανεξαρτητως του μωρου.

Τι παει να πει ειναι το σπιτι του γιου της?Ε ας ερθει οταν ειναι εκει ο γιος της λοιπον...οταν εισαι εσυ εκει τι θελει?

Δεν της ανοίγω εγώ,εκείνος της ανοίγει! Και ναι,άμα ακούσει οτι είμαι μέσα κ δεν ανοίγω θα στραβώσει και θα το συζητάει με όλη την οικογένεια όπως πάντα :mad:

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Συγνωμη κιολας, αλλα αυτος ο πολιτισμος θα σε φαει!

Καλα κανω εγω και ειμαι απολιτιστη!!

Με ανθρωπους που δεν καταλαβαινουν πρεπει να γινεις γαιδουρι!

Και δε μιλω μονο για την πεθερα σου, γενικα μιλαω!Με τα γαιδουρια θα εισαι γαιδουρι!

Δεν της ανοίγω εγώ,εκείνος της ανοίγει! Και ναι,άμα ακούσει οτι είμαι μέσα κ δεν ανοίγω θα στραβώσει και θα το συζητάει με όλη την οικογένεια όπως πάντα :mad:

Βρε ασε τι γινεται οταν ειναιο αντρας σου σπιτι...εννοειται θα της ανοιξεις τοτε.Το θεμα ειναι να μη σου μπαστακωνεται σπιτι οταν λειπει ο αντρας σου.Εκει ειναι το θεμα.

Και αντε και στραβωσε και αντε και σε συζηταει με την οικογενεια...τι εγινε?Φανταζεσαι οτι τωρα δε σε συζηταει?Ειτε καλα της φε΄ρθεις ειτε οχι αν δε σε γουσταρει και το χει να σε κουτσομπολευει θα το κανει..οτι και να κανεις εσυ.

Κι εμενα λεει..οκ...ολοι με εχουν γνωρισει και εχουν καταλαβει ποια ειμαι και τι ειμαι...δεν ειδα κανεναν να επηρεαστει απο το τι λεει η πεθερα μου.Μαλιστα εχει τυχει να με πιασουν κιολας απο τη γειτονια και να μου λενε..."Μη δινεις σημασια και μη στεναχωριεσαι...εισαι καλο παιδι εσυ...αστη να λεει".

Βρε ασε τι γινεται οταν ειναιο αντρας σου σπιτι...εννοειται θα της ανοιξεις τοτε.Το θεμα ειναι να μη σου μπαστακωνεται σπιτι οταν λειπει ο αντρας σου.Εκει ειναι το θεμα.

Και αντε και στραβωσε και αντε και σε συζηταει με την οικογενεια...τι εγινε?Φανταζεσαι οτι τωρα δε σε συζηταει?Ειτε καλα της φε΄ρθεις ειτε οχι αν δε σε γουσταρει και το χει να σε κουτσομπολευει θα το κανει..οτι και να κανεις εσυ.

Κι εμενα λεει..οκ...ολοι με εχουν γνωρισει και εχουν καταλαβει ποια ειμαι και τι ειμαι...δεν ειδα κανεναν να επηρεαστει απο το τι λεει η πεθερα μου.Μαλιστα εχει τυχει να με πιασουν κιολας απο τη γειτονια και να μου λενε..."Μη δινεις σημασια και μη στεναχωριεσαι...εισαι καλο παιδι εσυ...αστη να λεει".

Εμένα όμως τους έχει επηρεάσει,γιατί όσο να ναι είμαι λίγο αμυντική πλέον όταν είμαι μαζί της..άσε που οι περισσότεροι είναι σόι της..οπότε λίγο απίθανο να με υποστηρίξουν..κι άσε που παίζει και το ρόλο της αγίας υπερβολικά καλά..

Τέλος πάντων!Τα πράγματα ρε σεις ήδη δεν είναι καλά..έχουμε σιγά σιγά κόψει όλες τις επαφές κλπ..τον άντρα της αναγκαστικά δεν τον βλέπω τον άνθρωπο επειδή την αποφεύγω..το οτι προσπαθώ να μην τσακωθούμε και ξεκατινιαστούμε πια τελείως είναι για τον άντρα μου πιο πολύ.. πιστεύω πια οτι όταν θα γεννήσω θα ξεκαθαριστούν όλα!

y5yep3.png

Εμένα όμως τους έχει επηρεάσει,γιατί όσο να ναι είμαι λίγο αμυντική πλέον όταν είμαι μαζί της..άσε που οι περισσότεροι είναι σόι της..οπότε λίγο απίθανο να με υποστηρίξουν..κι άσε που παίζει και το ρόλο της αγίας υπερβολικά καλά..

Τέλος πάντων!Τα πράγματα ρε σεις ήδη δεν είναι καλά..έχουμε σιγά σιγά κόψει όλες τις επαφές κλπ..τον άντρα της αναγκαστικά δεν τον βλέπω τον άνθρωπο επειδή την αποφεύγω..το οτι προσπαθώ να μην τσακωθούμε και ξεκατινιαστούμε πια τελείως είναι για τον άντρα μου πιο πολύ.. πιστεύω πια οτι όταν θα γεννήσω θα ξεκαθαριστούν όλα!

Καταρχην , δε νομιζω οτι πρεπει να σκας και για το αν σε υποστηριζουν οι δικοι της ανθρωποι η οχι.Δευτερον , οσο και να θελει να ξεγελασει και να το παιζει αγια....ειναι αδυνατον να μην αποκαλυφθει αργα η γρηγορα ο πραγματικος της εαυτος.Οκ ισως ο αντρας σου δεν το καταλαβει ποτε ....τα ιδια και ο δικος μου.Τελος και κυριοτερο , καθε λογικος ανθρωπος που θα ακουγε την πεθερα να κατηγορει απο εδω και απο κει τη νυφη, θα μπορουσε να καταλαβει περι τινος προκειται, γιατι ακομα και να εχεις διαφορες....δε λες λογια απο δω κι απο κει.Εγω με την πεθερα μου δε μιλαω και ξερετε ποσα μου εχει κανει αλλα ποτε δεν εκατσα να μιλαω γι αυτην και να την κατηγορω.Μονο εδω που τα λεμε.

δεν με ενδιαφερει καθολου η γνωμη της για μενα, δεν με ενδιαφερει αν θα παρεξηγηθει , δεν με ενδιαφερει τι σχεσεις θα εχουμε γιατι κακα τα ψεματα για μενα ειναι μια ξενη.Απλα τυχαινει να ειναι μανα του αντρα μου.Αν δεν μπορει να σεβαστει οτι εγω ειμαι η γυναικα του γιου της.....ωρα της καλη.....σκασιλα μου.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Παιδια να σας πω, μηπως ημουν πολυ κακια χτες..ειχε η πεθερα μου τα γενεθλια της και δεν την πηρα να της ευχηθω, μονο ο αντρας μου..της εχω μπουνια τελευταια και δε θελω ουτε να της μιλαω αν δεν ειναι απαραιτητο!

Eleni

bd5c7983f7.png

χαχαχαχχαχα

Βασικά καλό ήταν να της έλεγες ένα χρόνια πολλά για τα τυπικά!

Γιατί ρε,τι παίχτηκε?

y5yep3.png

γεια σας κορίτσια! Δεν πιάνω να γράψω πεθερόπληκτα, θα χάσω χρόνο ύπνου, έχει αναλάβει ο συζηξ την πρώτη βάρδυα! Πάω να προλάβω :rolleyes:

Μπήκα περισσότερο για την Ελένη, ελένη εσύ μου είχες ζητήσει την δίαιτα του διαβητολόγου πρίν με κρατήσουν αθήνα για πρόωρο τοκετό?

Κάπου πρέπει να έχω τα χαρτιά αν ενδιαφέρεσια ακόμη! Φιλιά!!! σε όλες

-7.5 κιλά :D

γεια σας κορίτσια! Δεν πιάνω να γράψω πεθερόπληκτα, θα χάσω χρόνο ύπνου, έχει αναλάβει ο συζηξ την πρώτη βάρδυα! Πάω να προλάβω :rolleyes:

Μπήκα περισσότερο για την Ελένη, ελένη εσύ μου είχες ζητήσει την δίαιτα του διαβητολόγου πρίν με κρατήσουν αθήνα για πρόωρο τοκετό?

Κάπου πρέπει να έχω τα χαρτιά αν ενδιαφέρεσια ακόμη! Φιλιά!!! σε όλες

Ναι αν μπορεις Ντιμι!

Λουλαμπι εχεις πμ...

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...