Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Niki81 είπε:
Εμενα στην αρχη της εγκυμοσυνης μας ειχε πεταξει κατι σποντες γιατι λεει παμε στο γυναικολογο και δε την παιρνουμε μαζι...μεχρι κι εκει ηθελε να ερθει μαζι μας...

'Οποτε είχα αυστηρό ύφος και δήλωνα με ξεκάθαρες κουβέντες είχα μετά να αντιμετωπίσω το κράξιμο και την κλάψα στους συγγενείς!'Ασε που με έβγαλε :πονηρή,κακιά και υποκρίτρια :? Ακόμ να χωνέψω την ταμπέλα..κι όχι τπτ άλλο,αλλά αν το πεις σε κανέναν που με ξέρει..θα γελάει..μάλλον κουτορνίθι είμαι κι αφελής..όχι και πονηρή!!!

Κι εμάς στο γυναικολόγο ήθελε να έρχεται,από κει ξεκίνησε να με αντιπαθεί..

Υ.Γ. σόρυ που ρωτάω αλλά πώς γίνεται να γράφτηκες το 2009 και να χεις μόνο 11 μηνύματα???

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tatum είπε:
Αργισα να το δω γιατι με πιασαν πετρωματα και ξαπλωσα :(!

Καλα 8 η ωρα το βραδυ τι θα ρθει να κανετε? Ολονυχτια ή επιταφιο? Ξαπλα στο κρεβατι και διαβασε κοριτσι μου, αν δε θες να τρεχεις νυχτιατικα! Αν ερθει ΜΗΝΕ στο κρεβατι, τι θα σου πει σηκω? Ε ρε την τρελα μου!

Πετρώματα??!!Είδες?Μόνο που διάβασες για την πεθερά μου συγχύστηκες!!

Γιατί ρε κορίτσι??Τι έχεις?Ξεκουράσου ναι??Είχα κι εγώ στον 5ο-6ο θυμάμαι!

y5yep3.png

Ας λεει οτι θελει καλε στους συγγενεις...εμενα ελεγε και στη γειτονια..την ακουσα και με τ'αφτια μου...σιγα μην ασχοληθω ομως και με ολο το σοι τους...μπα να λεει οτι θελει.Αν και τη δικη μου συγκεκριμενα την εχουν παρει ολοι πρεφα.

Εμπαινα στο parents συνηθως και οχι στο cafe...γι'αυτο τα λιγα μηνυματα.

Niki81 είπε:
Ας λεει οτι θελει καλε στους συγγενεις...εμενα ελεγε και στη γειτονια..την ακουσα και με τ'αφτια μου...σιγα μην ασχοληθω ομως και με ολο το σοι τους...μπα να λεει οτι θελει.Αν και τη δικη μου συγκεκριμενα την εχουν παρει ολοι πρεφα.

Ααααααα ;) κι εγώ έμπαινα στο parents!

Εμένα δεν την έχει πάρει πρέφα κανείς ακόμα δυστυχώς!

Υ.Γ. Χθες έλεγε πόσο της αρέσει να ταΐζει τα παιδιά...αχ αχ αχ!Γιατί ρε πεθερέ δεν της έκανες άλλο ένα γιατί?

y5yep3.png

Κοιμηθικα 2 ωριτσες και εκανα και ενα γρηγορο ντουζακι (οσο δεν εκεγε το νερο) και συνηλθα! Δεν εκανα και τιποτα... η μικρη εβαλε τα ρουχα που της εδιξα σε λεκανη και την εσπρωξε μεχρι το πληντιριο, εβαλε τα μισα ρουχα, βαρεθικε, εφυγε, απο κει και περα συνεχισα εγω... Χθες μου βαλε ο μπαμπας την βαλιτσα στο περισιο κρεβατι που εχουμε και απλα εβαλα ρουχα μεσα... Εχω ακομα να βαλω πολλαααααα. Ακομα και γαλα και χυμους σε μισολιτρα τα περνουμε γιατι δεν μ αφηνουν να σηκωνω παραπανω... Φαι εκανα ευκολο. Ακομα και το ντους της μικρης στην ντουζιερα το καναμε, δεν την συκωνω καθολου! Μονο τα ρουχα στη βαλιτσα, ηταν αλλαγη...

Τι να πω... και στην μικρη τα ιδια... αλλα εκει δουλευα και περναγα ΤΑ κουλα στη δουλεια και 2 μηνες σχεδον στο κρεβατι με αναρρωτικες ειμουν! Τωρα περασα 15-20 μερουλες μισοξαπλα μεχρι τωρα που στη μικρη ηταν 1 μηνα ξαπλα... Αντε να δουμε! Το ταξιδι να παει καλα και δεν φοβαμε τιποτα! Να ναι καλα ο μπαμπας και η μικρη που βοηθανε!

myfavouritelullaby είπε:
Πετρώματα??!!Είδες?Μόνο που διάβασες για την πεθερά μου συγχύστηκες!!

Γιατί ρε κορίτσι??Τι έχεις?Ξεκουράσου ναι??Είχα κι εγώ στον 5ο-6ο θυμάμαι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

tatum είπε:
Κοιμηθικα 2 ωριτσες και εκανα και ενα γρηγορο ντουζακι (οσο δεν εκεγε το νερο) και συνηλθα! Δεν εκανα και τιποτα... η μικρη εβαλε τα ρουχα που της εδιξα σε λεκανη και την εσπρωξε μεχρι το πληντιριο, εβαλε τα μισα ρουχα, βαρεθικε, εφυγε, απο κει και περα συνεχισα εγω... Χθες μου βαλε ο μπαμπας την βαλιτσα στο περισιο κρεβατι που εχουμε και απλα εβαλα ρουχα μεσα... Εχω ακομα να βαλω πολλαααααα. Ακομα και γαλα και χυμους σε μισολιτρα τα περνουμε γιατι δεν μ αφηνουν να σηκωνω παραπανω... Φαι εκανα ευκολο. Ακομα και το ντους της μικρης στην ντουζιερα το καναμε, δεν την συκωνω καθολου! Μονο τα ρουχα στη βαλιτσα, ηταν αλλαγη...

Τι να πω... και στην μικρη τα ιδια... αλλα εκει δουλευα και περναγα ΤΑ κουλα στη δουλεια και 2 μηνες σχεδον στο κρεβατι με αναρρωτικες ειμουν! Τωρα περασα 15-20 μερουλες μισοξαπλα μεχρι τωρα που στη μικρη ηταν 1 μηνα ξαπλα... Αντε να δουμε! Το ταξιδι να παει καλα και δεν φοβαμε τιποτα! Να ναι καλα ο μπαμπας και η μικρη που βοηθανε!

:( Ρε κούκλα μην κουράζεσαι!!! Σίγουρα μπορείς να ταξιδέψεις?? Κάνε ξάπλα και ηρεμία,να σου περάσει!

Πωπω κάνεις κ δουλειές εεεε?

y5yep3.png

myfavouritelullaby είπε:
:( Ρε κούκλα μην κουράζεσαι!!! Σίγουρα μπορείς να ταξιδέψεις?? Κάνε ξάπλα και ηρεμία,να σου περάσει!

Πωπω κάνεις κ δουλειές εεεε?

Η γιατρος λεει δεν θα υπαρξει προβλημα.. το πολυ να μου δωσει "χαπακια" για εκηνες τις μερες! Μεθαυριο θα παμε για σιγουρια και για το χαρτι για το αεροπλανο.

Αν δεις το σπιτι θα φρικαρεις! Σκουπισμα- σφουγγαρισμα ο μπαμπας, πιο σπανια απ οτι θα θελα με τη μικρη και τη σκονη του Καταρ αλλα τι να κανω? Ξαπλα και μολις νιωθω λιγο καλα πλενω 2-3 πιατα (2 φορες τη μερα συνηθος), σταματαω οταν τελιωσει το κρυο νερο! Γι αυτο καιγομε να ερθω ελλαδα... Βολτες με τη μικρη τις εκοψα εδω, περσι αν δεν πηγεναμε σε εμπορικα, το βραδυ πηγεναμε για παγωτο στη γειτονια μεχρι Ιουλιο που φυγαμε οση ζεστη και να κανε, νυχτα φυσικα, αλλα βγεναμε λιγο! Τωρα τιποτα... τη λιπαμε τη μικρουλα μου! Ελλαδα θα περναω το δρομο και θα παιζει στην αυλη της μαμας μου, θα εχω και γυναικα 1 τη βδομαδα... Ακομα και να μαγειρευω, θα ειναι 1 στις 2 μερες και αν ειμαι καλα, πληντιριο πιατων εχει, οποτε ολα οκ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

tatum είπε:
Η γιατρος λεει δεν θα υπαρξει προβλημα.. το πολυ να μου δωσει "χαπακια" για εκηνες τις μερες! Μεθαυριο θα παμε για σιγουρια και για το χαρτι για το αεροπλανο.

Αν δεις το σπιτι θα φρικαρεις! Σκουπισμα- σφουγγαρισμα ο μπαμπας, πιο σπανια απ οτι θα θελα με τη μικρη και τη σκονη του Καταρ αλλα τι να κανω? Ξαπλα και μολις νιωθω λιγο καλα πλενω 2-3 πιατα (2 φορες τη μερα συνηθος), σταματαω οταν τελιωσει το κρυο νερο! Γι αυτο καιγομε να ερθω ελλαδα... Βολτες με τη μικρη τις εκοψα εδω, περσι αν δεν πηγεναμε σε εμπορικα, το βραδυ πηγεναμε για παγωτο στη γειτονια μεχρι Ιουλιο που φυγαμε οση ζεστη και να κανε, νυχτα φυσικα, αλλα βγεναμε λιγο! Τωρα τιποτα... τη λιπαμε τη μικρουλα μου! Ελλαδα θα περναω το δρομο και θα παιζει στην αυλη της μαμας μου, θα εχω και γυναικα 1 τη βδομαδα... Ακομα και να μαγειρευω, θα ειναι 1 στις 2 μερες και αν ειμαι καλα, πληντιριο πιατων εχει, οποτε ολα οκ!

Το συζητάς??Εννοείται οτι οι συνθήκες που περιγράφεις δεν είναι και οι καλύτερες για μια εγκυμονούσα ρεεεε!Ελλαδίτσα θα αγιάσεις!Σε βλέπω να μην κάνεις ζεστό ντους ούτε μια φορά απο τη χαρά σου :tongue::tongue::tongue:

Και μην ακούω για το σπίτι!Μην το σχολιάζεις κ μην ασχολείσαι!Εσύ να σαι καλά!

y5yep3.png

myfavouritelullaby είπε:
Το συζητάς??Εννοείται οτι οι συνθήκες που περιγράφεις δεν είναι και οι καλύτερες για μια εγκυμονούσα ρεεεε!Ελλαδίτσα θα αγιάσεις!Σε βλέπω να μην κάνεις ζεστό ντους ούτε μια φορά απο τη χαρά σου :tongue::tongue::tongue:

Και μην ακούω για το σπίτι!Μην το σχολιάζεις κ μην ασχολείσαι!Εσύ να σαι καλά!

Πιο ντους? Μπανιερα φουλ στο δροσερο νερακι, αφρολουτρο και μπλουμ με τη μικρη! Σιγα μην κατσω να σκασω για το σπιτι! Μονο "τοπικα" κανω, οταν κανει καμια ζημια και κατω απο κει που τρωει! Να ναι καλα το καμαρι μου μονη της παει τουαλετα (τωρα και για κακα, ενω πριν με ηθελε εκει, τωρα μονο σκουπισμα στα κακα), μονη της πλενει χερια, προσωπο, μονο δοντια θελει επιβλεψη! Να δεις χαρα οταν της ζηταω κατι να μου φερει!

Ue8pp3.pngI307p3.png

myfavouritelullaby είπε:
Άμα έρθει πάλι να σηκωθώ να φύγω??

Να σε ρωτησω κατι.Οι δικοι σου οι γονεις ποσο συχνα ερχονται?Μηπως να τους πεις για λιγες μερες να σας ζαλισουν το κεφαλι , μπας και καταλαβει και ο αντρας σου καποια πραγματα?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Niki81 είπε:

Γεια σου Νίκη! εγώ σε θυμάμαι από το πεθεροθέμα στο parents, γιατί ήταν από τις πρώτες φορές που άκουγα κάποια να έχει περάσει από την πεθερά της αυτά που πέρναγα και εγώ... και τα έλεγες και ωραία... και έτσι μου έχει μείνει το όνομά σου! Φιλιά!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

marlia είπε:
Γεια σου Νίκη! εγώ σε θυμάμαι από το πεθεροθέμα στο parents, γιατί ήταν από τις πρώτες φορές που άκουγα κάποια να έχει περάσει από την πεθερά της αυτά που πέρναγα και εγώ... και τα έλεγες και ωραία... και έτσι μου έχει μείνει το όνομά σου! Φιλιά!

Φιλια και σε σενα κοπελα μου.Ευτυχως πλεον εχουμε μετακομισει σε δικο μας σπιτι (γιατι τοτε ζουσαμε διπλα της) και εχω ξαναβρει την ηρεμια μου.

Niki81 είπε:
Φιλια και σε σενα κοπελα μου.Ευτυχως πλεον εχουμε μετακομισει σε δικο μας σπιτι (γιατι τοτε ζουσαμε διπλα της) και εχω ξαναβρει την ηρεμια μου.

ναι γιατί ότι και αν κάνεις αυτές δεν αλλάζουν, κρίμα μόνο ο χρόνος που πέρασε μέχρι να τις ψυχολογίσουμε, να τις καταλάβουμε για να μή μας μένει και στενοχώρια και να τις βάζουμε στη θέση τους... μακρυά και "αγαπημένοι" λοιπόν! η καλύτερη δουλειά!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

rena__myst είπε:
Να σε ρωτησω κατι.Οι δικοι σου οι γονεις ποσο συχνα ερχονται?Μηπως να τους πεις για λιγες μερες να σας ζαλισουν το κεφαλι , μπας και καταλαβει και ο αντρας σου καποια πραγματα?

Οι δικοί μου δεν μένουν δίπλα,και,έχουν και τρόπους όλοι τους,απο τον πιο μορφωμένο μέχρι τον πιο αμόρφωτο..Τώρα που παντρεύτηκα και αντιμετωπίζω όλα αυτά,δεν ξέρεις πόσο εκτίμησα την οικογένειά μου!!Πόσο περήφανη είμαι για όλους τους!!Ξέρω γω,μπορεί να το κάνω αυτό που λες αλλά οι δικοί μου δεν θα δεχτούν,αποκλείεται!

marlia είπε:

Ρε Νικιό κι εγώ τώρα σε θυμήθηκα!! Νομίζω πως κάπου έγραψα κι όλας που έγραφες κι εσύ! (κλασσικά,όπου βλέπω πεθεροθέμα μέσα εγώ:cool:)

marlia είπε:
ναι γιατί ότι και αν κάνεις αυτές δεν αλλάζουν, κρίμα μόνο ο χρόνος που πέρασε μέχρι να τις ψυχολογίσουμε, να τις καταλάβουμε για να μή μας μένει και στενοχώρια και να τις βάζουμε στη θέση τους... μακρυά και "αγαπημένοι" λοιπόν! η καλύτερη δουλειά!

Ε ναι εμείς πρέπει να αλλάξουμε..Εγώ απλά πρέπει να την αποφεύγω γιατί όλο με τουμπάρει..χτες μιλούσαμε για γυναικολόγους και παραλίγο να με ρωτήσει πότε ξεπαρθενεύτηκα!!:shock:

y5yep3.png

Πώς θα γίνει να ματακομίσωωωωωωωωωωωω να γλιτώσω να μην τη βλέπω!!!!!!Δεν αντέχω άλλο όποτε τη βλέπω ή την ακούω αλλάζει η όψη μου!!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...