Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Μπα .......ο δικος μου δεν ξυπναει με τιποτα.Ειναι πολυ ρουφιανα η δικια μου και τον εχει μεσα στο βρακι της.Εγω ετσι κι αλλιως την εχω πεταξει εξω απο την ζωη μας.Μια χαρα το καταλαβε οτι δεν μπορει να χωθει σε μενα και να μου κανει κουμαντο.Το θεμα ειναι οτι αυτο πολλες φορες , το οτι δεν μιλαμε εννοω , λειτουργει κατα μου, επειδη ακριβως δεν μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου σε αυτα που λεει.Βεβαια εγω στο τρυπακι της δεν μπαινω.Δεν την αναφερω ποτε και οταν την αναφερει ο αντρας μου αλλαζω συζητηση.Ακομα και τωρα ομως .......κανει πολλα και επηρεαζει πολλες φορες το σπιτι μου.Το θετικο βεβαια ειναι οτι δεν την βλεπω.......δε το συζητω.....!!!!!

Αν αρχισω να τα λεω παλι ολα απο την αρχη.......τα κοριτσια εδω μεσα τα ξερουν μεσα σ'ακρες.....θα φριξεις!!!!!!

Με τη rena περίπου στα ίδια είμαστε..κι εμένα νομίζει οτι είναι αγία η δικιά του..εσένα rena αλήθεια το παιδί το βλέπει? Δηλαδή της στέλνεις το παιδί χωρίς εσένα? Θύμισε μου!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

moumou έχεις δίκιο μεν,τα ίδια με συμβουλεύει ο μπαμπάς μου (ο διπλωμάτης της οικογένειας) αλλά μερικοί άνθρωποι απλά δεν καταλαβαίνουν (όπως πχ η πεθερά μου) με το καλό!Τόσο καιρό δεν μιλάω δεν μιλάω και το δίκιο μου δεν το βρίσκω!Και ευγενικά κάποια πράγματα που της εξήγησα δεν είδα φως!

οι μπαμπαδες μας ειναι παντα πιο ηρεμοι και διπλωματες (οπως ειπες)

εσυ θα βρεις τον τροπο!

κοιτα να δεις, μου πηρε χρονο να καταλβω οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν συνηθειες και πραγματα που εχουν μαθει... σ'αυτες τις ηλικιες δεν ειναι ευκολο!

βαλε τα φρενα σου και θα με θυμηθεις! εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερο να της απανταω οταν ελεγε κατι.... μετα καταλαβα οτι ηταν λαθος!

αν δεν παρει τηλεφωνο δεν ερχεται...αν θελει να φερει ενα χαρτι ας πουμε, ουτε το κουδουνι δεν χτυπαει,το αφηνει απ'εξω!

και σκεψου με τον κουνιαδο μου δεν ειναι ετσι...

παιρνει τηλ στο σπιτι και μου ζηταει 100 φορες συγνωμη

Βαλε ορια! οτι σε ζοριζει μην το καταπινεις! Μιλα με τον αντρα σου...και πες του το...βρες εσυ τον τροπο..χωρις να την κατηγορσηεις ευθεως!

"ξερεις μωρε... να, ειμαι αγχωμενη και αισθανομαι οτι πιεζομαι απο την μανα σου, απο τον πατερα μου..θελω λιγο χωρο."...

λεω τωρα... κι αστον! θα το σκεφτει και θα το καταλαβει

θα δεις!

οτι σε ζοριζει θα το λες!

χωρις να βριζεις..και χωρις να την κατηγορεις

τα κουμπια του τα ξερεις! πατα τα σωστα!

moumou έχεις δίκιο μεν,τα ίδια με συμβουλεύει ο μπαμπάς μου (ο διπλωμάτης της οικογένειας) αλλά μερικοί άνθρωποι απλά δεν καταλαβαίνουν (όπως πχ η πεθερά μου) με το καλό!Τόσο καιρό δεν μιλάω δεν μιλάω και το δίκιο μου δεν το βρίσκω!Και ευγενικά κάποια πράγματα που της εξήγησα δεν είδα φως!

Για θυμησου την δικια μου που μεχρι να σηκωσω το τηλεφωνο ηταν ικανη να παρει και 30 φορες (χωρις υπερβολη) και οταν το σηκωνα ελεγε κιολας ..........ε που εισαι βρε κοριτσι μου , ξερεις ποση ωρα σου τηλεφωνω? Ξερετε τι θα πει να σε παιρνει η πεθερα σου καθε μια ωρα τηλεφωνο για να σου πει οτι μαλακια της ερθει στο κεφαλι? Και τις ωρες που ειμουν στη δουλεια ακομη!!!! Ελεος......τωρα παιρνει τον γιο της.........χιχιχιχιχιχ..........στο σπιτι δεν τολμαει βεβαια , μονο στο κινητο του, φοβαται μη το σηκωσω εγω.Μια φορα σηκωσα το κινητο του και λεει ............ποιος ειναι? αχαχαχαχαχα.......η γειτονισα ειναι μου ρθε να της πω.......αλλα τελικα το εκλεισε .......χαχαχαχαχα, βγαλτε συμπερασματα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Μπα .......ο δικος μου δεν ξυπναει με τιποτα.Ειναι πολυ ρουφιανα η δικια μου και τον εχει μεσα στο βρακι της.Εγω ετσι κι αλλιως την εχω πεταξει εξω απο την ζωη μας.Μια χαρα το καταλαβε οτι δεν μπορει να χωθει σε μενα και να μου κανει κουμαντο.Το θεμα ειναι οτι αυτο πολλες φορες , το οτι δεν μιλαμε εννοω , λειτουργει κατα μου, επειδη ακριβως δεν μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου σε αυτα που λεει.Βεβαια εγω στο τρυπακι της δεν μπαινω.Δεν την αναφερω ποτε και οταν την αναφερει ο αντρας μου αλλαζω συζητηση.Ακομα και τωρα ομως .......κανει πολλα και επηρεαζει πολλες φορες το σπιτι μου.Το θετικο βεβαια ειναι οτι δεν την βλεπω.......δε το συζητω.....!!!!!

Αν αρχισω να τα λεω παλι ολα απο την αρχη.......τα κοριτσια εδω μεσα τα ξερουν μεσα σ'ακρες.....θα φριξεις!!!!!!

οχι μην τα λες γιατι φουντωνω!

ο καθενας στους γονεις του! εγω αυτο ξερω!

Τι λες ρε moumou??Να λέει μετά οτι την έδιωξα???

Εγώ της ζήτησα ευγενικά να παίρνει τηλέφωνο πριν έρθει κι επειδή 2 φορές δεν μπορούσα,τώρα έρχεται ακάλεστη!!

ναι αγαπη μου, να λεει οτι θελει! για να εισαι εσυ ηρεμη και καλα!

ακουσε με και δεν θα χασεις!

ερχεται και δεν θες να την διωξεις?

αστην στο σαλονι και συνεχισε τις δουλειες της. πες της συγνωμη,σιδερωνω/μαγειρευω/κοβω τα νυχια μου/βγαζω τα φρυδια μου..καθηστε αν θελετε, εγω εχω δουλεια

θελει κοτσια ετσι??????

ΒΡΕΣ ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ!

Για θυμησου την δικια μου που μεχρι να σηκωσω το τηλεφωνο ηταν ικανη να παρει και 30 φορες (χωρις υπερβολη) και οταν το σηκωνα ελεγε κιολας ..........ε που εισαι βρε κοριτσι μου , ξερεις ποση ωρα σου τηλεφωνω? Ξερετε τι θα πει να σε παιρνει η πεθερα σου καθε μια ωρα τηλεφωνο για να σου πει οτι μαλακια της ερθει στο κεφαλι? Και τις ωρες που ειμουν στη δουλεια ακομη!!!! Ελεος......τωρα παιρνει τον γιο της.........χιχιχιχιχιχ..........στο σπιτι δεν τολμαει βεβαια , μονο στο κινητο του, φοβαται μη το σηκωσω εγω.Μια φορα σηκωσα το κινητο του και λεει ............ποιος ειναι? Ο ΚΑΚΟΣ ΣΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, επρεπε να της πεις! αχαχαχαχαχα.......η γειτονισα ειναι μου ρθε να της πω.......αλλα τελικα το εκλεισε .......χαχαχαχαχα, βγαλτε συμπερασματα.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Με τη rena περίπου στα ίδια είμαστε..κι εμένα νομίζει οτι είναι αγία η δικιά του..εσένα rena αλήθεια το παιδί το βλέπει? Δηλαδή της στέλνεις το παιδί χωρίς εσένα? Θύμισε μου!

Πλακα κανεις ? Την ειδε μια οταν γεννησα, μια στην βαφτιση και μια πριν λιγες μερες........δεν την ζηταει ποτε.

Κοιτα ..δυστηχως σε αυτο το θεμα δεν μπορεις να πεις τον αντρα σου δεν θα την πας.Εγω για να της την σπασω ακομα πιο πολυ .....απο μονη μου του ελεγα .........καλα οι γονεις σου δεν θελουν να το δουν το παιδι ? χαχαχαχαχαχα..............

Βεβαια η δικια μου δεν εκατσε καθολου και αρχισε να λεει του αντρα μου , "παμε μαμα μου, πιτι μας , πιτι μας" , οποτε την πηρε αρων τον αρων και ηρθαν πισω...........και καποια σπιγμη που της ειπε ο δικος μου ......πηγαινε στη γιαγια , το καμαρι μου ειπε ......."οχι γιαγια .....γιαγια μου Μ........" ( η μαμα μου ).........αχαχαχαχα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

κοριτσια πρεπει να κλεισω!

και σε σας που ήδη εχετε ή περιμενετε παιδακι ευχομαι να πανε ολα καλα!

εγω περασα μεγαλο-ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΕΣ-μεσα στο ιδιο μου το σπιτι.... ανεβαινα και κατεβαινα τρεχοντας... ανεβαινα και σκεφτομουν τι θα βρω παλι εξω απο το σπιτι μου!

ξανα και ξανα!

δεν αξιζει τετοιο αγχος! δεν αξιζει να τα περναμε αυτα!

εγω αυτο ξερω να πω.

Τωρα ζω πολυ καλυτερα γιατι εβαλα ΟΡΙΑ και ευχομαι να το ειχα καταλαβει νωριτερα και οχι να χασχω 2 χρονια απο την ζωη μου.... και ευχομαι να μου ερθει και ενα παιδακι!

σας φιλω, καλο απογευμα!

Πλακα κανεις ? Την ειδε μια οταν γεννησα, μια στην βαφτιση και μια πριν λιγες μερες........δεν την ζηταει ποτε.

Κοιτα ..δυστηχως σε αυτο το θεμα δεν μπορεις να πεις τον αντρα σου δεν θα την πας.Εγω για να της την σπασω ακομα πιο πολυ .....απο μονη μου του ελεγα .........καλα οι γονεις σου δεν θελουν να το δουν το παιδι ? χαχαχαχαχαχα..............

Βεβαια η δικια μου δεν εκατσε καθολου και αρχισε να λεει του αντρα μου , "παμε μαμα μου, πιτι μας , πιτι μας" , οποτε την πηρε αρων τον αρων και ηρθαν πισω...........και καποια σπιγμη που της ειπε ο δικος μου ......πηγαινε στη γιαγια , το καμαρι μου ειπε ......."οχι γιαγια .....γιαγια μου Μ........" ( η μαμα μου ).........αχαχαχαχα

Εμένα νομίζει οτι το παιδί μου θα τη θέλει πιο πολύ απο μένα! Αφού όποτε βλέπει παιδάκι το πιάνει μπροστά μου επιδεικτικά,του κάνει παιχνίδια κ μου λέει "δεεεες δεεες" (να δω οτι "το'χει" και καλά!) χαχαχαχχααχ έχουμε ξεκατινιαστεί ποια τελείως..

Εμένα δεν μπορεί να με καταλάβει,κάνω ένα παιδί κοντά στα 30 κ θέλω να ασχοληθώ εξολοκλήρου,δεν έχω τα μυαλά της 20άρας που θέλει να το αφήσει στην πεθερά να κάνει τη ζωή της..πολύ εγωίστρια γυναίκα..

y5yep3.png

Ιδεα!!! Λιγο μπιιιιιπ για μενα αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση... Οταν το μωρο ξυπναει το βραδυ (που θα ξηπναει!) και θα ξηπναει με τα κλαματα του τον αντρα σου, λεγε "Με τα τηλεφωνα και τα κουδουνια και κοσμο σπιτι δεν εφαγε-ηρεμισε αρκετα ολη μερα" σε λιγες μερες θα σε ρωτησει "καλα πιος ερχετε?" "η μητερα σου και δεν μου οπαει η καρδια να μην της ανοιξω", αν μπλεχτει στη μεση η ηρεμια του μωρου (και ο υπνος του μεγαλου μωρου) να δεις πως αλλαζουν! Αν της την πει και καταφερει να την κανει να μην ερχετε, απλα οταν ξυπναει θα λες "αντε τωρα να μπουμε σε προγραμμα" χιχιχι

Αλλες συμβουλες (εγω εκανα μονο το τηλ γιατι την εχω μακρια). Αν χτυπαει πορτα ενω κλαιει το μωρο ΔΕΝ ανοιγεις! Αν δεν κλαιει την βαζεις στο σαλονι και μετα απο 1-2 λεπτα, σαν απο μαγεια θα ειναι η ωρα να θηλασεις! Οποτε εξω γιατι το θηλαζεις-κοιμηζεις περπατοντας ή σε βολευει το ντιβανι και δεν θες κοσμο οσο εισαι με το βυζι εξω ή δεν ανοιγεις για κανα 30λεπτο και λες θηλαζα-ξεσκατιζα-κοιμηζα πως να ανοιξω! Το τηλ τωρα! Αν κλαιει και μπορεις να απαντισεις, απαντα και... βρησε πριν μιλησει "%@#%@#% ποιος ειναι και μου ξηπνισε το μωρο?". Αν δεν κλαιει δεν απαντας... Φανταζομαι θα κανει παραπονα σε κοσμο και πιθανον μπροστα σου! Πες και εσυ "Με το μωρο να κλαιει-πιναει το τηλεφωνο θα κοιταω?" Η δικια μου μας την ειπε που δεν το εχουμε στο αθοριβο και φυσικα τα ακουσε "Τα τηλ δεν ειναι για μπιρι μπιρι! Δεν το βαζω στο αθοριβο γιατι το εχω για αν συμβει κατι επιγον σε καποιον στην οικογενια θελω να το ακουσω! Περιμενα λιγο πιο πολυ σεβασμο στον υπνο του μωρου!" 3 λεπτα εκανε να μιλησει χιχιχι αρχισε μετα τα "πρεπει να μαθει να κοιματε και με θορυβο" και τα ξανακουσε χαχαχα

Ολα αυτα ειναι απλα συμβουλες... εσυ θα βρεις τροπο να τη χιρηστεις καλυτερα! Οτι σου κανει περνεις οπως ειναι ή τροποοιεις αναλογα με το χαρακτηρα σου ωστε να τεριαζει σε σενα φυσικα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Εμένα νομίζει οτι το παιδί μου θα τη θέλει πιο πολύ απο μένα! Αφού όποτε βλέπει παιδάκι το πιάνει μπροστά μου επιδεικτικά,του κάνει παιχνίδια κ μου λέει "δεεεες δεεες" (να δω οτι "το'χει" και καλά!) χαχαχαχχααχ έχουμε ξεκατινιαστεί ποια τελείως..

Εμένα δεν μπορεί να με καταλάβει,κάνω ένα παιδί κοντά στα 30 κ θέλω να ασχοληθώ εξολοκλήρου,δεν έχω τα μυαλά της 20άρας που θέλει να το αφήσει στην πεθερά να κάνει τη ζωή της..πολύ εγωίστρια γυναίκα..

Αυτα τα κανει για να σου τη μπαινει...αστη να λεει οτι θελει.Εμενα θες να αρχισω να κατεβαζω τι εκανε και τι ελεγε?Ολη την ωρα στην εγκυμοσυνη "Το παιδι αυτο ειναι δικο μου εγω θα το μεγαλωσω".Ελεγε στη μαμα μου "Το επομενο μωρο που θα κανουν θα δουμε αλλα αυτο ειναι δικο μου εγω θα το εχω"Ηθελε ναι μεινουμε μαζι της....ηθελε να εχει το μωρο αυτη στο δωματιο της γιατι οπως ελεγε ηταν πιο εμπειρη απο μενα.Φανταζεσαι τα νευρα μου και η ψυχολογια μου?Κλαμα και κακο...επαθα εμονες.Νομιζα θα γυρισω απο το μαιευτηριο και θα μου το παρει...ατιμες ορμονες.

Και φυσικα απόταν γεννησα και μετα ολη την ωρα λεει "Ο γιος μου και ο γιος μου".

Εναμισι χρονο τωρα οι φορες που της εχω αφησει το παιδι ειναι μετρημενες στα δαχτυλα.Μανα ειμαι εγω...το παιδι το μεγαλωνω εγω και μονο εγω....τερμα.Το παιδι μου?Ποτε δε τη συμπαθησε.Μεχρι 8 μηνων την εβλεπε και εσκουζε.Μετα ηρεμησε λιγο.Τωρα παλι δε τη θελει.Λεω μεσα μου της εδωσε την απαντηση το ιδιο το παιδι.Και παλι πεταει μακακιες κατα καιρους αλλα της εχει κοπει ο αερας.Και φυσικα για το δευτερο μωρο(ειμαι παλι εγκυος τωρα) κουβεντα δε λεει...αν θελει ας πει και θα δεις ....πλεον δεν αφηνω κουβεντα να πεσει κατω...τοσο απλα.Οποτε μη μασας με τις βλακειες που λεει....αστη να λεει.

Θυμαμαι οταν ειχα το παιδι νεογεννητο ειχε ερθει να το δει και ειχε αρχισει τα "Εγω ξερω καλυτερα και μεγαλωσα 3 παιδια μπλα μπλα μπλα".Της δινω το μωρο αγκαλια και αρχιζει αυτο να κλαιει.Λεω κι εγω ετσι εισαι...για να σε δω.Παιρνω ενα τσιγαρο να κανω αταραχη και την αφηνω να ηρεμησει το μωρο το οποιο φυσικα ηξερα πολυ καλα πως δεν προκειται να ηρεμησει αν δε το παρω εγω αγκαλια.Τι το κουναγε..τι το επαιζε αυτο να μην ηρεμει με τπτ..το πηγαινε στην κουζινα και καλα να μη τη βλεπω οτι δε μπορει να το ηρεμησει....εγω τπτ...αταραχη.Μετα απο 5 λεπτα σηκωνομαι...παιρνω το παιδι μου αγκαλια και τπυ λεω δυνατα να με ακουσει η μανδαμ "Ηρεμησε καρδουλα μου η μαμα σε εχει τωρα...δε ξερουν οι ξενοι πως ηρεμουμε εμεις"Και φυσικα το παιδι με το που με μυρισε σταματησε να κλαιει.Η μανδαμ απλα ανοιξε την πορτα και εφυγε χωρις να πει τπτ...τοσο πολυ θιχτηκε ο εγωισμος της.

Τα μωρακια μεχρι 3-4 μηνων θελουν μονο τη μαμα....εμενα ουτε και το μπαμπα του δεν ηθελε στην αρχη.μονο μαζι μου ηρεμουσε.Οποτε μην αγχωνεσαι...οτι και να λεει αγαπη μου....μανα ειναι μονο μια...

Διαφημίσεις

Εμένα νομίζει οτι το παιδί μου θα τη θέλει πιο πολύ απο μένα! Αφού όποτε βλέπει παιδάκι το πιάνει μπροστά μου επιδεικτικά,του κάνει παιχνίδια κ μου λέει "δεεεες δεεες" (να δω οτι "το'χει" και καλά!) χαχαχαχχααχ έχουμε ξεκατινιαστεί ποια τελείως.. ΧΑΧΑΧΑ για η δικια μου μιλας παλι?

Τα κλασικα τους! "Η γιαγιακα ειναι 2 φορες μαμα και ξερει και γι αυτο την αγαπανε τοσο!" Την εγραψε 5-6 φορες η δικια μου, χτυπουσε και ελεγε η γιαγια "ελα να το κανω μακια" και η μικρη ετρεχε σε μενα "μαμα φιλακι! Τι ειναι μακια?". Οι ταπες που θα φαει απ το μικρο με τον καιρο με τα μυαλα που κουβαλαει δεν περιγραφοντε!!!

Την ειχε που λες η δικια μου, στο χρονο πανω, ορθια στον καναπε (αφου απαγορευετε σπιτι μας και οι γιαγιαδες ειναι για να τα κακομαθενουν, να μην το κανει?) δεν την κραταγε, παει να κανει βημα η μικρη και πεφτει (κρατα την ελεγα, θα την πιασω ελεγε) και σκαει με το μετωπο στο τραπεζακι διπλα! Κλαμα η μικρη, φωνες αυτη με τη μικρη αγκαλια, να την κραταει κοντα στο στηθος (λες να θελε να την θηλασει?) να σπαραζει η μικρη! Να προσπαθω να την παρω και να γυρναει πλατη (παλι) , οσπου πηρα αναποδες και καταφερα να την παρω! Παω προς το μπανιο, απο πισω αυτη! "Λιιιιγο μονες?" Την χεζει ο αντρας μου! Σιγα εγω να μ ακουσει μονο αυτη "ανευθηνη" και κλεινομαι στο μπανιο! Δεν σταματουσε η #@%γρια να σκουζει στο σαλονι "Τι επαθε το μωρακι μου!!!" (οχι τι του εκανε), εκει ακουσα τον αντρα μου και σοκαριστικα "ΣΚΑΣΕ! Με τη μαμα της ειναι και αν δεν κανουμε σαν υστερικοι να την τρομαζουμε κι αλλο θα υσιχασει η μικρη!". 2 λεπτα αφου το βουλωσε η μικρη χαμογελουσε! Ουτε στηθος δεν εβγαλα... Βγενω που λες εξω, ριχνω αγριο βλεμα στον αντρουλη μου και μετα σ αυτην και λεω "Τα μωρα δεν θελουν υστεριες! Τη μαμα θελουν στα δυσκολα". Καταλαβε και ο μπαμπας την σποντα- ευχαριστω και η πεθερα δεν την ξαναπηρε αγκαλια 3 μερες που μηναμε σπιτι τους!!! Φυσικα για τη "λεξουλα" δεν ειπε κουβεντα!

Εχουν απολυτο δικιο που λενε η μαμα εχει παντα δικιο για το παιδι της! Μεχρι να μεγαλωσει και να κανει τη ζωη του ομως!!! Μετα εχει και αυτο μυαλο και αν το μεγαλωσαμε σωστα δεν εχουμε τιποτα να φοβομαστε! Μετα εμπιστοσυνη σ αυτα που τους μαθαμε και οχι παρεμβολες και κομπλεξικες συμπεριφορες! Οπως ειπε και ο δικος μου (για κατι ασχετο αλλα τεριαζει) "με τη γυναικα μου μοιραζομαι το κρεβατι μου και το σπιτι μου αρα η δικια της γνωμη μετραει!"

Ue8pp3.pngI307p3.png

Αυτα τα κανει για να σου τη μπαινει...αστη να λεει οτι θελει.Εμενα θες να αρχισω να κατεβαζω τι εκανε και τι ελεγε?Ολη την ωρα στην εγκυμοσυνη "Το παιδι αυτο ειναι δικο μου εγω θα το μεγαλωσω".Ελεγε στη μαμα μου "Το επομενο μωρο που θα κανουν θα δουμε αλλα αυτο ειναι δικο μου εγω θα το εχω"Ηθελε ναι μεινουμε μαζι της....ηθελε να εχει το μωρο αυτη στο δωματιο της γιατι οπως ελεγε ηταν πιο εμπειρη απο μενα.Φανταζεσαι τα νευρα μου και η ψυχολογια μου?Κλαμα και κακο...επαθα εμονες.Νομιζα θα γυρισω απο το μαιευτηριο και θα μου το παρει...ατιμες ορμονες.

Και φυσικα απόταν γεννησα και μετα ολη την ωρα λεει "Ο γιος μου και ο γιος μου".

Εναμισι χρονο τωρα οι φορες που της εχω αφησει το παιδι ειναι μετρημενες στα δαχτυλα.Μανα ειμαι εγω...το παιδι το μεγαλωνω εγω και μονο εγω....τερμα.Το παιδι μου?Ποτε δε τη συμπαθησε.Μεχρι 8 μηνων την εβλεπε και εσκουζε.Μετα ηρεμησε λιγο.Τωρα παλι δε τη θελει.Λεω μεσα μου της εδωσε την απαντηση το ιδιο το παιδι.Και παλι πεταει μακακιες κατα καιρους αλλα της εχει κοπει ο αερας.Και φυσικα για το δευτερο μωρο(ειμαι παλι εγκυος τωρα) κουβεντα δε λεει...αν θελει ας πει και θα δεις ....πλεον δεν αφηνω κουβεντα να πεσει κατω...τοσο απλα.Οποτε μη μασας με τις βλακειες που λεει....αστη να λεει.

Θυμαμαι οταν ειχα το παιδι νεογεννητο ειχε ερθει να το δει και ειχε αρχισει τα "Εγω ξερω καλυτερα και μεγαλωσα 3 παιδια μπλα μπλα μπλα".Της δινω το μωρο αγκαλια και αρχιζει αυτο να κλαιει.Λεω κι εγω ετσι εισαι...για να σε δω.Παιρνω ενα τσιγαρο να κανω αταραχη και την αφηνω να ηρεμησει το μωρο το οποιο φυσικα ηξερα πολυ καλα πως δεν προκειται να ηρεμησει αν δε το παρω εγω αγκαλια.Τι το κουναγε..τι το επαιζε αυτο να μην ηρεμει με τπτ..το πηγαινε στην κουζινα και καλα να μη τη βλεπω οτι δε μπορει να το ηρεμησει....εγω τπτ...αταραχη.Μετα απο 5 λεπτα σηκωνομαι...παιρνω το παιδι μου αγκαλια και τπυ λεω δυνατα να με ακουσει η μανδαμ "Ηρεμησε καρδουλα μου η μαμα σε εχει τωρα...δε ξερουν οι ξενοι πως ηρεμουμε εμεις"Και φυσικα το παιδι με το που με μυρισε σταματησε να κλαιει.Η μανδαμ απλα ανοιξε την πορτα και εφυγε χωρις να πει τπτ...τοσο πολυ θιχτηκε ο εγωισμος της.

Τα μωρακια μεχρι 3-4 μηνων θελουν μονο τη μαμα....εμενα ουτε και το μπαμπα του δεν ηθελε στην αρχη.μονο μαζι μου ηρεμουσε.Οποτε μην αγχωνεσαι...οτι και να λεει αγαπη μου....μανα ειναι μονο μια...

Πωπωπω!!Σαν να ακούω εμένα?!!Ρε Νίκι με δουλεύεις?Τέτοια ομοιότητα?Κι εμένα έτσι μου έλεγε! "'Ερχεται η κόρη μου!!" και να κλάμα εγώ,και να να κλαίω και να παθαίνω εμμονές! Και μου λες εσύ να μην ψαρώνω αλλά ξέρεις τι εφιάλτες βλέπω?Οτι τη θέλει το παιδί πιο πολύ απο εμένα?Και σαν να με προειδοποιεί κι όλας..Τι να πω,ο Θεός ας με φωτίσει (κι εμένα κι αυτήν δηλαδή)

Τα κλασικα τους! "Η γιαγιακα ειναι 2 φορες μαμα και ξερει και γι αυτο την αγαπανε τοσο!" Την εγραψε 5-6 φορες η δικια μου, χτυπουσε και ελεγε η γιαγια "ελα να το κανω μακια" και η μικρη ετρεχε σε μενα "μαμα φιλακι! Τι ειναι μακια?". Οι ταπες που θα φαει απ το μικρο με τον καιρο με τα μυαλα που κουβαλαει δεν περιγραφοντε!!!

Την ειχε που λες η δικια μου, στο χρονο πανω, ορθια στον καναπε (αφου απαγορευετε σπιτι μας και οι γιαγιαδες ειναι για να τα κακομαθενουν, να μην το κανει?) δεν την κραταγε, παει να κανει βημα η μικρη και πεφτει (κρατα την ελεγα, θα την πιασω ελεγε) και σκαει με το μετωπο στο τραπεζακι διπλα! Κλαμα η μικρη, φωνες αυτη με τη μικρη αγκαλια, να την κραταει κοντα στο στηθος (λες να θελε να την θηλασει?) να σπαραζει η μικρη! Να προσπαθω να την παρω και να γυρναει πλατη (παλι) , οσπου πηρα αναποδες και καταφερα να την παρω! Παω προς το μπανιο, απο πισω αυτη! "Λιιιιγο μονες?" Την χεζει ο αντρας μου! Σιγα εγω να μ ακουσει μονο αυτη "ανευθηνη" και κλεινομαι στο μπανιο! Δεν σταματουσε η #@%γρια να σκουζει στο σαλονι "Τι επαθε το μωρακι μου!!!" (οχι τι του εκανε), εκει ακουσα τον αντρα μου και σοκαριστικα "ΣΚΑΣΕ! Με τη μαμα της ειναι και αν δεν κανουμε σαν υστερικοι να την τρομαζουμε κι αλλο θα υσιχασει η μικρη!". 2 λεπτα αφου το βουλωσε η μικρη χαμογελουσε! Ουτε στηθος δεν εβγαλα... Βγενω που λες εξω, ριχνω αγριο βλεμα στον αντρουλη μου και μετα σ αυτην και λεω "Τα μωρα δεν θελουν υστεριες! Τη μαμα θελουν στα δυσκολα". Καταλαβε και ο μπαμπας την σποντα- ευχαριστω και η πεθερα δεν την ξαναπηρε αγκαλια 3 μερες που μηναμε σπιτι τους!!! Φυσικα για τη "λεξουλα" δεν ειπε κουβεντα!

Εχουν απολυτο δικιο που λενε η μαμα εχει παντα δικιο για το παιδι της! Μεχρι να μεγαλωσει και να κανει τη ζωη του ομως!!! Μετα εχει και αυτο μυαλο και αν το μεγαλωσαμε σωστα δεν εχουμε τιποτα να φοβομαστε! Μετα εμπιστοσυνη σ αυτα που τους μαθαμε και οχι παρεμβολες και κομπλεξικες συμπεριφορες! Οπως ειπε και ο δικος μου (για κατι ασχετο αλλα τεριαζει) "με τη γυναικα μου μοιραζομαι το κρεβατι μου και το σπιτι μου αρα η δικια της γνωμη μετραει!"

Για να δω..είναι νωρίς για μένα ακόμα..νορμάλ πράματα ζητάω ρε γμτ!!Και το εγγόνι της θα βλέπει και όλα!Αλλά να σέβεται το χώρο μου κ το πρόγραμμά μου!Δεν γίνεται να είμαστε μαζί όλη μέρα!Τώρα πήγαμε για περπάτημα σήμερα,και ήρθε μαζί μας.Και ρωτούσε αν θα είμαστε σπίτι μετά!!'Αμα έρθει πάλι σπίτι θα τα πάρω!!Κι ο άλλος ο μπούφος δεν λέει τίποτα!!

y5yep3.png

Άμα έρθει πάλι να σηκωθώ να φύγω??

Αργισα να το δω γιατι με πιασαν πετρωματα και ξαπλωσα :(!

Καλα 8 η ωρα το βραδυ τι θα ρθει να κανετε? Ολονυχτια ή επιταφιο? Ξαπλα στο κρεβατι και διαβασε κοριτσι μου, αν δε θες να τρεχεις νυχτιατικα! Αν ερθει ΜΗΝΕ στο κρεβατι, τι θα σου πει σηκω? Ε ρε την τρελα μου!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Πωπωπω!!Σαν να ακούω εμένα?!!Ρε Νίκι με δουλεύεις?Τέτοια ομοιότητα?Κι εμένα έτσι μου έλεγε! "'Ερχεται η κόρη μου!!" και να κλάμα εγώ,και να να κλαίω και να παθαίνω εμμονές! Και μου λες εσύ να μην ψαρώνω αλλά ξέρεις τι εφιάλτες βλέπω?Οτι τη θέλει το παιδί πιο πολύ απο εμένα?Και σαν να με προειδοποιεί κι όλας..Τι να πω,ο Θεός ας με φωτίσει (κι εμένα κι αυτήν δηλαδή)

Ω πιστεψε με ξερω και τι εφιαλτες βλεπεις και τι φοβο νιωθεις...τα περασα...σου λεω κοντεψα να αρρωστησω με ολα αυτα.Αλλα στο λεω...μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου...μη χαραμιζεις το χρονο σου να ασχολησε μαζι της.αυτη οσο σε βλεπει και τσιμπας συνεχιζει...νομιζει οτι ετσι κερδιζει εδαφος.Με το μωρο θα κανει και χειροτερα απλα εσυ θα εχεις το παιδακι σου να ασχολησε και θα εισαι καλυτερα.Ομως στο λεω....με ευγενια δε θα συνεχισετε για πολυ θα το δεις...με το παιδι θα σου βγει το αγριο το μαμακιστικο οπως μου βγηκε κι εμενα και σε ολες.Ορια με αγαπες και ευγενιες δε μπαινουν...ορια μπαινουν με αυστηρο υφος και ξεκαθαρες κουβεντες.

Για να δω..είναι νωρίς για μένα ακόμα..νορμάλ πράματα ζητάω ρε γμτ!!Και το εγγόνι της θα βλέπει και όλα!Αλλά να σέβεται το χώρο μου κ το πρόγραμμά μου!Δεν γίνεται να είμαστε μαζί όλη μέρα!Τώρα πήγαμε για περπάτημα σήμερα,και ήρθε μαζί μας.Και ρωτούσε αν θα είμαστε σπίτι μετά!!'Αμα έρθει πάλι σπίτι θα τα πάρω!!Κι ο άλλος ο μπούφος δεν λέει τίποτα!!

Εμενα στην αρχη της εγκυμοσυνης μας ειχε πεταξει κατι σποντες γιατι λεει παμε στο γυναικολογο και δε την παιρνουμε μαζι...μεχρι κι εκει ηθελε να ερθει μαζι μας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...