Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ναι κι εγώ έτσι άλλο έκλαιγα και τέτοια!Κι εμένα αυτά νομίζει!Οτι αυτή θα κάνει κουμάντο!

'Αμα δεν της τα είπες στα ίσα τότε πώς την έβαλες στη θέση της?Τι έκανες?

Να μπαίνεις,να μπαίνεις για να συμβουλεύεις τις πρωτάρες!;)

Ειμαι σαν ανθρωπος ετσι που δε μπορω να κρυφτω..να προσποιηθεω και να ειμαι καλη λογω ευγενιας.Αν δε σε γουσταρω φαινεται στη μουρη μου.Ε οταν ερχοταν και πεταγε τις ατακες της το εβλεπε οτι ειχα θεμα...το ειχε καταλαβει ετσι κι αλλιως....ειναι και εγωιστρια και σταματησε να ερχεται γιατι ενιωθε 'ανεπιθυμητη' λεει.Δε λεω να κανεις το ιδιο γιατι αυτο δεν ειναι το σωστο.καλυτερα ασε να δεις αντιδρασεις και αν ενοχλησε μιλα...μη τα μαζευεις μεσα σου.Ηρεμα κι ωραια πες της αυτο κι αυτο.

πχ ερχεται καθε τρεις και λιγο...πες της ξερετε αν σας ειναι ευκολο να ερχεστε μονο το απογευμα που ειναι ο γιος της εκει...τα πρωινα θελω να ειμαι μονη μου με το μωρο να βρω τους ρυθμους μου.Αν αρχισει να λεει οτι θελει να σε βοηθησει μπλα μπλα μπλα πες ευχαριστω αν χρειαστω βοηθεια καπου θα σας το πω...για την ωρα δε χρειαζομαι κατι....ή δωσε της να σου σιδερωνει τα ρουχα.Αν συνεχισει να ερχεται ακαλεστη μη της ανοιξεις...ια δυο θα το πιασει.

Ειμαι σαν ανθρωπος ετσι που δε μπορω να κρυφτω..να προσποιηθεω και να ειμαι καλη λογω ευγενιας.Αν δε σε γουσταρω φαινεται στη μουρη μου.Ε οταν ερχοταν και πεταγε τις ατακες της το εβλεπε οτι ειχα θεμα...το ειχε καταλαβει ετσι κι αλλιως....ειναι και εγωιστρια και σταματησε να ερχεται γιατι ενιωθε 'ανεπιθυμητη' λεει.Δε λεω να κανεις το ιδιο γιατι αυτο δεν ειναι το σωστο.καλυτερα ασε να δεις αντιδρασεις και αν ενοχλησε μιλα...μη τα μαζευεις μεσα σου.Ηρεμα κι ωραια πες της αυτο κι αυτο.

πχ ερχεται καθε τρεις και λιγο...πες της ξερετε αν σας ειναι ευκολο να ερχεστε μονο το απογευμα που ειναι ο γιος της εκει...τα πρωινα θελω να ειμαι μονη μου με το μωρο να βρω τους ρυθμους μου.Αν αρχισει να λεει οτι θελει να σε βοηθησει μπλα μπλα μπλα πες ευχαριστω αν χρειαστω βοηθεια καπου θα σας το πω...για την ωρα δε χρειαζομαι κατι....ή δωσε της να σου σιδερωνει τα ρουχα.Αν συνεχισει να ερχεται ακαλεστη μη της ανοιξεις...ια δυο θα το πιασει.

Αυτή όσο καταλαβαίνει οτι έχω πρόβλημα μαζί της τόσο επιδιώκει επαφές για σπάσιμο,δεν εξηγείται αλλιώς!'Οταν της λες οτι το πρόβλημα είναι η αδιακρισία της κι οτι ανακατεύεται τρεις την ώρα κι αυτή απο την επόμενη μέρα κι όλας αρχίζει να έρχεται σπίτι σου όλη την ώρα,επίτηδες το κάνει!

Δεν είναι οτι δεν τα πιάνει,είναι οτι θέλει να χώνεται και είναι πονηρή!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Και οτι πεις ..........να ειναι μπροστα και ο αντρας σου.Ξερεις ποσες φορες με εβγαλε τρελη και ψευτρα εμενα η πεθερα μου?

Και που θα είναι μπροστά ο χαλβάς ο δικός μου.. τις σπόντες που πετάει αυτή δεν τις καταλαβαίνει και καλά!!'Αμα πετάξω εγώ τίποτα στον αέρα το πιάνει!

y5yep3.png

Kαλημερα Κοριτσια...σας διαβαζω καιρο αλλα δεν εχω γραψει ποτε... Παιδακι δεν εχω,πεθερα ομως εχω! και.... θελει τροπο!

για να καταλαβετε,τον ανδρα μου τον παντρευτηκα στα 46,μεχρι τοτε, τον επλενε,τον σιδερωνε,τον ταιζε και ηξερε ποια μπαινει,ποια βγαινει ποτε , πως και ολες τις γαργαλιστικες λεπτομερειες. Το ιδιο και ο κουνιαδος μου! σε ξεχωριστα σπιτια , στο ιδιο κτιριο!

εγω κρατησα αποστασεις και τα νευρα μου (αφου εμπαινε εψαχνε-τι δεν ξερω, μην με ρωτησετε,εβρισκα το φαγητο εξω απο την πορτα ενω ηξερε οτι μαγειρευα καθε μερα κτλ κτλ...)

Συνοπτικα,το ψαξιμο δεν μπορουσα να το ελεγξω. Απλα το ελεγα στον αντρα μου και την δυσαρεσκεια μου...το φαγητο ομως οπως το εβρισκα εξω απο την πορτα μου,ετσι το αφηνα εξω απο την πορτα της...! Οποτε με πετυχαινε,μου κανε παραπονα! καθε φορα της ελεγα: ξερετε οτι μαγειρευω! την επομενη το ιδιο,εγω παλι την κατσαρολα εξω απο την πορτα της!

Η αλλη νυφη,με 1 παιδακι,εκανε καβγα (λαθος κατ'εμε γιατι τα λογια τους μεινανε και τα κουτσομπολια στο σοι )

τι προτεινω??

Αρχικα μιλας με τον αντρα σου... για οτι σ'ενοχλει, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ. (αυτο θα βγει υπερ σου οσο κι αν θες να κατεβασεις Θεους και Δαιμονες)

Παρε λοιπον το οκ,οτι μπορεις να βαλεις ΕΣΥ τα ορια σου.... και μετα ΒΑΛΤΑ!

απλα και ξεκαθαρα! πχ

θελει να ρθει το πρωι για βολτα? ΟΧΙ ΤΩΡΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ! (οχι εξηγησεις οχι πολλα πολλα)

ΜΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ! αν σου φερνει, θα το δινεις πισω! (ξανα και ξανα)

βαλε φρενα! βαλε ορια!

μην φρικαρεις, μην θυμωνεις! και μην ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ!

κρατα αποστασεις! χωρις καβγαδες! τα δικα σου λογια θα μεινουν!

θελει χρονο!

Θα της ξεκαθαρισεις, ξανα και ξανα, οτι δεν θα ερχεται χωρις να τηλεφωνα πρωτα!

150 τηλεφωνα να κανει! εσυ το βιολι σου!

ζησε την ζωη σου! την χαρα σου! την σχεση σου!

Μπορω να γραφω για μερες....

θελει τροπο...θελει υπομονη...αλλα θα ησυχασεις!

Διαφημίσεις

Kαλημερα Κοριτσια...σας διαβαζω καιρο αλλα δεν εχω γραψει ποτε... Παιδακι δεν εχω,πεθερα ομως εχω! και.... θελει τροπο!

για να καταλαβετε,τον ανδρα μου τον παντρευτηκα στα 46,μεχρι τοτε, τον επλενε,τον σιδερωνε,τον ταιζε και ηξερε ποια μπαινει,ποια βγαινει ποτε , πως και ολες τις γαργαλιστικες λεπτομερειες. Το ιδιο και ο κουνιαδος μου! σε ξεχωριστα σπιτια , στο ιδιο κτιριο!

εγω κρατησα αποστασεις και τα νευρα μου (αφου εμπαινε εψαχνε-τι δεν ξερω, μην με ρωτησετε,εβρισκα το φαγητο εξω απο την πορτα ενω ηξερε οτι μαγειρευα καθε μερα κτλ κτλ...)

Συνοπτικα,το ψαξιμο δεν μπορουσα να το ελεγξω. Απλα το ελεγα στον αντρα μου και την δυσαρεσκεια μου...το φαγητο ομως οπως το εβρισκα εξω απο την πορτα μου,ετσι το αφηνα εξω απο την πορτα της...! Οποτε με πετυχαινε,μου κανε παραπονα! καθε φορα της ελεγα: ξερετε οτι μαγειρευω! την επομενη το ιδιο,εγω παλι την κατσαρολα εξω απο την πορτα της!

Η αλλη νυφη,με 1 παιδακι,εκανε καβγα (λαθος κατ'εμε γιατι τα λογια τους μεινανε και τα κουτσομπολια στο σοι )

τι προτεινω??

Αρχικα μιλας με τον αντρα σου... για οτι σ'ενοχλει, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ. (αυτο θα βγει υπερ σου οσο κι αν θες να κατεβασεις Θεους και Δαιμονες)

Παρε λοιπον το οκ,οτι μπορεις να βαλεις ΕΣΥ τα ορια σου.... και μετα ΒΑΛΤΑ!

απλα και ξεκαθαρα! πχ

θελει να ρθει το πρωι για βολτα? ΟΧΙ ΤΩΡΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ! (οχι εξηγησεις οχι πολλα πολλα)

ΜΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ! αν σου φερνει, θα το δινεις πισω! (ξανα και ξανα)

βαλε φρενα! βαλε ορια!

μην φρικαρεις, μην θυμωνεις! και μην ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ!

κρατα αποστασεις! χωρις καβγαδες! τα δικα σου λογια θα μεινουν!

θελει χρονο!

Θα της ξεκαθαρισεις, ξανα και ξανα, οτι δεν θα ερχεται χωρις να τηλεφωνα πρωτα!

150 τηλεφωνα να κανει! εσυ το βιολι σου!

ζησε την ζωη σου! την χαρα σου! την σχεση σου!

Μπορω να γραφω για μερες....

θελει τροπο...θελει υπομονη...αλλα θα ησυχασεις!

τι να πω;

like like like

α ρε κορίτσια, πού είσασταν τότε που με έπαιρνε το παράπονο με τις ίντριγκές της και όλοι μα όλοι να με θεωρούν υπερβολική. δεν τόλμαγα να παραπονεθώ έπεφταν να με φάνε... για αυτή την ιστορία με το φαγητό μέχρι και ο πατέρας μου τα έβαλε μαζί μου ότι ήμουν παράλογη που ήθελα να μαγειρεύω εγώ στο σπίτι μου. ευτυχώς όμως ξέφυγαν πολύ γρήγορα οι ακατονόμαστοι και ήταν αδύνατο να αποδεχτώ τις τρέλλες που ήθελε, έτσι αντέδρασα και ηρεμήσαμε.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Απλα αν ειναι μπροστα ο αντρας σου δε θα μπορει να σας ανακατεψει μετα γιατι εσυ θα τα εχεις ξεκαθαρισει ομορφα και σταρατα και δεν θα λεει αλλα αντι αλλων αυτη.

Και αν δεις οτι σου ρχετε καθε τρεις και λιγο για το μωρο μην ανοιγεις.Λεγε , το κοιμιζα, το μπανιαριζα και τετοια.Και αν ερχετε οταν ειναι ο αντρας σου, να το παιρνεις και να κλεινεσε στο δωματιο σου και καλα να θηλασεις.Πες της το και στα μουτρα .........εγω με το βυζι εξω δεν μπορω μπροστα σε ξενους.Αντε γιατι τα πηρα εγω τωρα..........:D:D

Και εστω για τις λιγες μερες που σου μενουν μεχρι να γεννησουν......πες της οτι χρειαζεσαι ξεκουραση και οτι ειναι καλυτερα να την φωναζεις εσυ οταν νιωθεις καλα και τελιωσε.Και αν ξναρθει ακαλεστη μη της ανοιγεις.

Το εχω πει χιλιαδες φορες.........η πεθερα δεν ειναι μανα και σαφως δεν ειναι φιλη μας, ειναι μια ξενη γι αυτο και ετσι πρεπει να της φερομαστε τελικα.Οσες περιπτωσεις ξερω ( βαζω και τον εαυτο μου μεσα) ωυφες που προσπαθησαν να φερθουν καλα και ευγενικα ............τις καβαλησανε.......οποτε .....καθε κατεργαρης ....στον παγκο του!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

moumou μου , δυστηχως υπαρχουν και χαϊβανια (βλεπε αντρα μου) που δεν βλεπουν μπροστα τους.

Η δικια μου πεθερα δημιουργει καταστασεις απο το τιποτα και λεει τοσα πολλα ψεματα που ουτε η ιδια δε τα θυμαται μετα.

Το κακο ειναι οτι εχει πεισει τον αντρα μου οτι ειναι η αγια μανουλα.Ο δικος μου δυστηχως ειναι στραβος και δεν μπορει να καταλαβει ποσο κακο μας κανει.Κοντεψε να μας χωρισει πριν ακομα γεννησω.

Τωρα πια βεβαια δεν μιλαμε.Σιγουρα αυτο εξακολουθει και μου φερνει προβληματα μεσα στο σπιτι μου αλλα τουλαχιστον εχω την ησυχια μου και δεν εχω την γρουσουζα στα ποδια μου.

Ε....συγνωμη αλλα προκειμενου να με τρελανει εμενα αυτη και να τρελανω και το παιδακι μου απο τα νευρα ..........καλυτερα να μην της φερθω με τροπο και να παει στην ευχη της Παναγιας.

Στο κατω κατω , στο σπιτι μου κουμαντο κανω εγω.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

δεν γεννησα Ρενα μου,απλα μπαινω κ εχω χασει τη μπαλα,εχω τα κλασικα κ εγω με τη μα@@@@ αλλα τιποτα συνταρακτικο,εκτος οτι της ειπαμε οτι θα παμε μονο εγω κ ο αντρας μου οταν θα γεννησω κ αφου γεννησω θα τους παρουμε ολους μετα κ τρελαθηκε,δεν μπορει να διανοηθει οτι δεν θα ειναι εκει απο εξω,με παιρνει λοιπον σχεδον καθε μερα τηλ"μηπως γεννησες κ δεν παρω χαμπαρι"φυσικα την εχω τρελανει,επιτελιυς βρηκα κατι να της τη σπαω κ το ευχαριστιεμαι που σκαει τοσο πολυ!χχαχαχαχαχ!!καμοια μερα δεν θα σηκωσω το τηλ κ θα παει κλινηκη να ρωταει!χααχαχααχαχαχχ

rbOEp3.png

Απλα αν ειναι μπροστα ο αντρας σου δε θα μπορει να σας ανακατεψει μετα γιατι εσυ θα τα εχεις ξεκαθαρισει ομορφα και σταρατα και δεν θα λεει αλλα αντι αλλων αυτη.

ΣΩΣΤΗΗΗΗ!!!

Και αν δεις οτι σου ρχετε καθε τρεις και λιγο για το μωρο μην ανοιγεις.Λεγε , το κοιμιζα, το μπανιαριζα και τετοια.Και αν ερχετε οταν ειναι ο αντρας σου, να το παιρνεις και να κλεινεσε στο δωματιο σου και καλα να θηλασεις.Πες της το και στα μουτρα .........εγω με το βυζι εξω δεν μπορω μπροστα σε ξενους.Αντε γιατι τα πηρα εγω τωρα..........:D:D

Και εστω για τις λιγες μερες που σου μενουν μεχρι να γεννησουν......πες της οτι χρειαζεσαι ξεκουραση και οτι ειναι καλυτερα να την φωναζεις εσυ οταν νιωθεις καλα και τελιωσε.Και αν ξναρθει ακαλεστη μη της ανοιγεις.

ΚΙ ΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ,ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣ: ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ?

αρχιζει εκεινη...

ΛΥΠΑΜΑΙ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ/ΓΙΑ ΥΠΝΟ/ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ!

πΑΡΤΕ ΤΗΛ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ!

μπορει να μην σου βγαινει στην αρχη...αλλα οταν κλεισεις την πορτα και την αφησεις απ'εξω θα νιωσεις ανακουφιση!

Το εχω πει χιλιαδες φορες.........η πεθερα δεν ειναι μανα και σαφως δεν ειναι φιλη μας, ειναι μια ξενη γι αυτο και ετσι πρεπει να της φερομαστε τελικα.Οσες περιπτωσεις ξερω ( βαζω και τον εαυτο μου μεσα) ωυφες που προσπαθησαν να φερθουν καλα και ευγενικα ............τις καβαλησανε.......οποτε .....καθε κατεργαρης ....στον παγκο του!!!!!

αυτο ακριβως!!!!!

εγω εχω περασει κανα 2 χρονια τρελου στρες και εκνευρισμου , τα οποια δεν ηθελα να τα μεταδιδω στον αντρα μου ουτε να τσακωνομαι!

εκει πιστευω οτι οφειλεται και η μη ελευση μπεμπε.... ακομα!

μην χαλιεστε για κανεναν!

πλεον κλεινω την πορτα μου και ειμαι ησυχη!

ειμαι ευγενικη, ειμαι προσεχτικη (γιατι δαχτυλο δινεις ,χερι τρωνε) και ζω καλη ζωη με τον αντρα μου!

Διαφημίσεις

moumou μου , δυστηχως υπαρχουν και χαϊβανια (βλεπε αντρα μου) που δεν βλεπουν μπροστα τους.

Η δικια μου πεθερα δημιουργει καταστασεις απο το τιποτα και λεει τοσα πολλα ψεματα που ουτε η ιδια δε τα θυμαται μετα.

Το κακο ειναι οτι εχει πεισει τον αντρα μου οτι ειναι η αγια μανουλα.Ο δικος μου δυστηχως ειναι στραβος και δεν μπορει να καταλαβει ποσο κακο μας κανει.Κοντεψε να μας χωρισει πριν ακομα γεννησω.

Τωρα πια βεβαια δεν μιλαμε.Σιγουρα αυτο εξακολουθει και μου φερνει προβληματα μεσα στο σπιτι μου αλλα τουλαχιστον εχω την ησυχια μου και δεν εχω την γρουσουζα στα ποδια μου.

Ε....συγνωμη αλλα προκειμενου να με τρελανει εμενα αυτη και να τρελανω και το παιδακι μου απο τα νευρα ..........καλυτερα να μην της φερθω με τροπο και να παει στην ευχη της Παναγιας.

σ'αυτες τις περιπτωσεις, παιρνεις το παιχνιδι στα χερια σου...πιστεψε με, γυριζει ο τροχος και θα ξυπνησει το "χαιβανι" και δεν θα το πιστευεις!

Κουμαντο εσυ, οπως το λες! και θα το καταλαβει κι εκεινη!

δεν γεννησα Ρενα μου,απλα μπαινω κ εχω χασει τη μπαλα,εχω τα κλασικα κ εγω με τη μα@@@@ αλλα τιποτα συνταρακτικο,εκτος οτι της ειπαμε οτι θα παμε μονο εγω κ ο αντρας μου οταν θα γεννησω κ αφου γεννησω θα τους παρουμε ολους μετα κ τρελαθηκε,δεν μπορει να διανοηθει οτι δεν θα ειναι εκει απο εξω,με παιρνει λοιπον σχεδον καθε μερα τηλ"μηπως γεννησες κ δεν παρω χαμπαρι"φυσικα την εχω τρελανει,επιτελιυς βρηκα κατι να της τη σπαω κ το ευχαριστιεμαι που σκαει τοσο πολυ!χχαχαχαχαχ!!καμοια μερα δεν θα σηκωσω το τηλ κ θα παει κλινηκη να ρωταει!χααχαχααχαχαχχ

με το καλο ενα γερο μωρακι ευχομαι........

μου λεγε ο πατερας μου, καμια φορα, γιατι τωρα δνε εχω τιποτα να συζητησω,..."ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ...ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ...." εγω θυμωνα...και σιγα μην δεν της απαντησω και ου ου ου ου ...φωναζα....

οταν λοιπον σε παιρνει, "γεννησες μην δεν το μαθω"...

εσυ αλλαζε θεμα.τυπου: "θελετε κατι γιατι εχω δουλεια? γεια σας! "... μαθε να μην απαντας! η απαντηση ειναι τροφη γι αυτες!

οταν θα γεννησεις αγαπη μου ουτε το τηλεφωνο δεν θα σηκωνεις... μην σκας....

ηρεμησε.... και βαλε ΟΡΙΑ!! σε ολους!

XAXAXAXAXAA.........κατσε να ερθει η ωρα να μετακομισεις να δεις γλεντια!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

moumou έχεις δίκιο μεν,τα ίδια με συμβουλεύει ο μπαμπάς μου (ο διπλωμάτης της οικογένειας) αλλά μερικοί άνθρωποι απλά δεν καταλαβαίνουν (όπως πχ η πεθερά μου) με το καλό!Τόσο καιρό δεν μιλάω δεν μιλάω και το δίκιο μου δεν το βρίσκω!Και ευγενικά κάποια πράγματα που της εξήγησα δεν είδα φως!

y5yep3.png

σ'αυτες τις περιπτωσεις, παιρνεις το παιχνιδι στα χερια σου...πιστεψε με, γυριζει ο τροχος και θα ξυπνησει το "χαιβανι" και δεν θα το πιστευεις!

Κουμαντο εσυ, οπως το λες! και θα το καταλαβει κι εκεινη!

Μπα .......ο δικος μου δεν ξυπναει με τιποτα.Ειναι πολυ ρουφιανα η δικια μου και τον εχει μεσα στο βρακι της.Εγω ετσι κι αλλιως την εχω πεταξει εξω απο την ζωη μας.Μια χαρα το καταλαβε οτι δεν μπορει να χωθει σε μενα και να μου κανει κουμαντο.Το θεμα ειναι οτι αυτο πολλες φορες , το οτι δεν μιλαμε εννοω , λειτουργει κατα μου, επειδη ακριβως δεν μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου σε αυτα που λεει.Βεβαια εγω στο τρυπακι της δεν μπαινω.Δεν την αναφερω ποτε και οταν την αναφερει ο αντρας μου αλλαζω συζητηση.Ακομα και τωρα ομως .......κανει πολλα και επηρεαζει πολλες φορες το σπιτι μου.Το θετικο βεβαια ειναι οτι δεν την βλεπω.......δε το συζητω.....!!!!!

Αν αρχισω να τα λεω παλι ολα απο την αρχη.......τα κοριτσια εδω μεσα τα ξερουν μεσα σ'ακρες.....θα φριξεις!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

αυτο ακριβως!!!!!

εγω εχω περασει κανα 2 χρονια τρελου στρες και εκνευρισμου , τα οποια δεν ηθελα να τα μεταδιδω στον αντρα μου ουτε να τσακωνομαι!

εκει πιστευω οτι οφειλεται και η μη ελευση μπεμπε.... ακομα!

μην χαλιεστε για κανεναν!

πλεον κλεινω την πορτα μου και ειμαι ησυχη!

ειμαι ευγενικη, ειμαι προσεχτικη (γιατι δαχτυλο δινεις ,χερι τρωνε) και ζω καλη ζωη με τον αντρα μου!

Τι λες ρε moumou??Να λέει μετά οτι την έδιωξα???

Εγώ της ζήτησα ευγενικά να παίρνει τηλέφωνο πριν έρθει κι επειδή 2 φορές δεν μπορούσα,τώρα έρχεται ακάλεστη!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...