Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Αμαν ρε λουλα! Μην μπεις σε κοπο να την εξηγησεις!Η γυναικα δε καταλαβαινει και σε τουμπαρει καθε φορα χωρις να το παρεις ειδηση!

Κανε αυτο που εκανε και η ΡΕνα και νομιζω θα βρεις την ησυχια σου.

Οσο για το θηλασμο, πρεπει να εισαι ξεκουραστη!

Τα νευρα δεν παιζουν ρολο στο γαλα, οσο παιζουν στο μωρο!!Τσιτα θα ειναι το καημενο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

lullaby κ εμενα μου εστειλε η δικια μου προχθες ενα μνμα κ μου εγραψε στο τελος "σας αγαπαω κ τους τρεις"αηδια με επιασε,φυσικα ξερω τους σκοπους τησ μιας κ πλησιαζει η γεννα κ θελει να εγκατασταθει εδω.φυσικα δεν απαντησα!

rbOEp3.png

Αμαν ρε λουλα! Μην μπεις σε κοπο να την εξηγησεις!Η γυναικα δε καταλαβαινει και σε τουμπαρει καθε φορα χωρις να το παρεις ειδηση!

Κανε αυτο που εκανε και η ΡΕνα και νομιζω θα βρεις την ησυχια σου.

Οσο για το θηλασμο, πρεπει να εισαι ξεκουραστη!

Τα νευρα δεν παιζουν ρολο στο γαλα, οσο παιζουν στο μωρο!!Τσιτα θα ειναι το καημενο!

Αυτό που σας εξηγώ είναι οτι αυτά της λέω που λέει και η Ρένα αλλά με γράφει!!!Μετά κάνει τα δικά της!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

lullaby κ εμενα μου εστειλε η δικια μου προχθες ενα μνμα κ μου εγραψε στο τελος "σας αγαπαω κ τους τρεις"αηδια με επιασε,φυσικα ξερω τους σκοπους τησ μιας κ πλησιαζει η γεννα κ θελει να εγκατασταθει εδω.φυσικα δεν απαντησα!

κι εμένα την έπιασαν οι αγάπες τώρα ξαφνικά!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Κοιτα να δεις κατι βασικο, που δεν το εχεις παρει χαμπαρι γιατι ακομα δε κρατησες το μωρο στην αγκαλια σου!

Για σενα χεστηκες!Αλλα για το μωρο θα γινεις σκυλα!Μην ανησυχεις θα σε βγει απο μονο του! Αμα θελει να την παρει αγκαλια και η μικρη θα κλαει, γιατι θα θελει μαμα, να δεις πως θα την αρπαξεις!!

Κοιτα να δεις κατι βασικο, που δεν το εχεις παρει χαμπαρι γιατι ακομα δε κρατησες το μωρο στην αγκαλια σου!

Για σενα χεστηκες!Αλλα για το μωρο θα γινεις σκυλα!Μην ανησυχεις θα σε βγει απο μονο του! Αμα θελει να την παρει αγκαλια και η μικρη θα κλαει, γιατι θα θελει μαμα, να δεις πως θα την αρπαξεις!!

Εννοείται! 'Ασε ρε Ζωίτσα φοβάμαι για το μωράκι μου έτσι που στρεσάρομαι :( Ξέρεις τι είπα στη μάνα μου?Οτι με έχει κάνει να μην χαίρομαι στο τέλος για το μωρό μου!Της λέω "Ε θα βγει η ευχή της αληθινή στο τέλος!Δεν θα θέλω το μωρό μου!" :(:(:(

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Α μην ακουω χαζα....πας καλα?

Το μωρο ειναι δικο σου!!

Αμα ξυπνησεις λιγο θα μπορεις να ανταπεξελθεις!!

Γιατι ακομα σαν χαλβας συμπεριφερεσαι!

Σε ειπα, καλυτερα ορθα και κοφτα παρα χαμογελαστα!

Νομιζω πως αμα γεννησεις με το καλο θα αλλαξεις!!!

Πίστεψέ με δεν είμαι συνέχεια χαμογελαστή! Αλλά έλα στη θέση μου!Είμαι έγκυος,προσπαθώ να μην συγχύζομαι και επιπλέον μόλις παντρεύτηκα,θέλω να εξαντλήσω τα περιθώρια μέχρι να φτάσω να μην μιλιέμαι με τη μάνα του άντρα μου!

y5yep3.png

Εννοείται! 'Ασε ρε Ζωίτσα φοβάμαι για το μωράκι μου έτσι που στρεσάρομαι :( Ξέρεις τι είπα στη μάνα μου?Οτι με έχει κάνει να μην χαίρομαι στο τέλος για το μωρό μου!Της λέω "Ε θα βγει η ευχή της αληθινή στο τέλος!Δεν θα θέλω το μωρό μου!" :(:(:(

Αν και εχω πει να μη μπαινω σε θεματα με πεθερες και θυμαμαι σκηνικα δικα μου και συγχιζομαι ολο παρασυρομαι.

Επειδη κοντεψα να αρρωστησω...να διαλυσω το γαμο μου και γενικως εφτασα στα ορια μου θα σου πω οτι αυτη τη στιγμη οι ορμονες σου παιζουν ρολο.Εγω οσο ημουν εγκυος χορτασα κλαμα εξαιτιας της κι εγω λες και δε μπορουσα να αντιδρασω...λες και ειχα χασει τον εαυτο μου και απλα γκρινιαζα και εκλαιγα.Κι εκεινη το χαβα της.Ε σε πληροφορω οταν γεννησα και ηρθαν οι ορμονες στα συγκαλα τους και πατησα στα ποδια μου γερα τοτε ξεκαθαριστηκε μια και καλη ποια ειναι η μαμα του παιδιου και ποια τα μελη της οικογενειας.Γιατι βλεπεις η δικια μου ειχε μπερδευτει.Νομιζε ενα πραγμα οτι αυτη ειναι γυναικα του αντρα μου και μανα του παιδιου μου και οτι εγω ημουνα απλα η μητρα.

Ε μετα τη γεννα εβγαλα νυχια.Φυσικα εγινα η κακια...φυσικα πλεον οι σχεσεις μας ειναι τυπικοτατες αλλα αυτη το θελησε..

Βλεπεις εμενα ο αντρας μου δε με αφησε να της τα πω στα ισα μη και τη στεναψωρησω.Μεγα λαθος αυτο δικο του.Αν μπορεις ορθα κοφτα να της μιλησεις και να της ξεκαθαρισεις τι θελεις καντο...περιμενε ομως πρωτα να γεννησεις με το καλο...να δεις συμπεριφορες και αναλογως πραττεις.

καλημερα αγαπουλες!τι κανετε,εγω καταλαθος τα εγραψα διπλα στο δευτερο τριμινο!!τα like της Μarlia μου αρεσουν!επρεπε να εχει κουμπι Like!!xaxaxaaax

Που εισαι ρε κοριτσι...........ειπα παει αυτη γεννησε!!!!!

marlia δεν μπορώ να την αποφύγω χωρίς καυγά γιατί έχει θράσος! Της μίλησε ο γιος της,την αποφεύγω ευγενικά χωρίς να της κράτησα ποτέ μούτρα για όσα έχει πει και κάνει και τώρα που πλησιάζει η γέννα προσπαθεί να χωθεί όσο μπορεί,να έρθει στην πόρτα μου και να της πω τι?Φύγε?Δεν έμαθα έτσι εγώ απο το σπίτι μου! Αυτή ρε με χέ...ι τη μια μέρα κ την άλλη μου λέει "σαγαπώ!" Μου πετάει υπονοούμενα κ μες τον κόσμο με πιάνει αγκαζέ μετά,να δείξει τι καλά που τα πάμε! Της λέμε κομμένα τα καφεδάκια κ έρχεται σπίτι ακάλεστη! Σκέφτομαι απλά,να την πάρω τηλ κ να της πω "έλα να μιλήσουμε" και ό,τι γίνει!!

Δε χρειαζεται να κανεις τετοιο πραγμα , θα φανει σαν να το σκεφτεσαι και το σχεδιαζεις.Να της πεις πολυ απλα οτι κουραζεσε πολυ με την εγκυμοσυνη και θα προτιμουσες να μη δεχεσαι κοσμο τοσο συχνα.

Και οτι προτιμας απολυτη ησυχια και ηρεμια.Τελος.

Επισης μπορεις να εξηγησεις πολυ ομορφα στον αντρα σου (χωρις να προσβαλεις την μανουλα εννοειται) οτι χρειαζεσαι ηρεμια και τον προσωπικο σου χωρο και οτι δεν γινεται καθε τρεις και λιγο να εχετε τις μανες σας εκει.Ελεος.Ριξτου το στο πουτανιστικο ..........και καλα δεν εχω χαρει το σπιτι μας , να νιωσω πια οτι ειμαστε εμεις μια οικογενεια, οτι ειμαστε υπευθυνοι και καλα χωρις τους γονεις μας .κλπ, κλπ, κλπ, ξερεις εσυ.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Αν και εχω πει να μη μπαινω σε θεματα με πεθερες και θυμαμαι σκηνικα δικα μου και συγχιζομαι ολο παρασυρομαι.

Επειδη κοντεψα να αρρωστησω...να διαλυσω το γαμο μου και γενικως εφτασα στα ορια μου θα σου πω οτι αυτη τη στιγμη οι ορμονες σου παιζουν ρολο.Εγω οσο ημουν εγκυος χορτασα κλαμα εξαιτιας της κι εγω λες και δε μπορουσα να αντιδρασω...λες και ειχα χασει τον εαυτο μου και απλα γκρινιαζα και εκλαιγα.Κι εκεινη το χαβα της.Ε σε πληροφορω οταν γεννησα και ηρθαν οι ορμονες στα συγκαλα τους και πατησα στα ποδια μου γερα τοτε ξεκαθαριστηκε μια και καλη ποια ειναι η μαμα του παιδιου και ποια τα μελη της οικογενειας.Γιατι βλεπεις η δικια μου ειχε μπερδευτει.Νομιζε ενα πραγμα οτι αυτη ειναι γυναικα του αντρα μου και μανα του παιδιου μου και οτι εγω ημουνα απλα η μητρα.

Ε μετα τη γεννα εβγαλα νυχια.Φυσικα εγινα η κακια...φυσικα πλεον οι σχεσεις μας ειναι τυπικοτατες αλλα αυτη το θελησε..

Βλεπεις εμενα ο αντρας μου δε με αφησε να της τα πω στα ισα μη και τη στεναψωρησω.Μεγα λαθος αυτο δικο του.Αν μπορεις ορθα κοφτα να της μιλησεις και να της ξεκαθαρισεις τι θελεις καντο...περιμενε ομως πρωτα να γεννησεις με το καλο...να δεις συμπεριφορες και αναλογως πραττεις.

ναι ναι κι εγώ έτσι άλλο έκλαιγα και τέτοια!Κι εμένα αυτά νομίζει!Οτι αυτή θα κάνει κουμάντο!

'Αμα δεν της τα είπες στα ίσα τότε πώς την έβαλες στη θέση της?Τι έκανες?

Να μπαίνεις,να μπαίνεις για να συμβουλεύεις τις πρωτάρες!;)

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...