Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Και εγώ νόμιζα ότι φαινόμουν αχάριστη και δεν τολμούσα να παραπονεθώ. Αλλά τελικά νομίζω ότι είναι η απόλυτη πεθερίστικη στρατηγική. -Εγώ να βοηθήσω θέλω για να μην κουράζεσαι. -Μα έχω μαγειρέψει. -Δεν είπα εγω ότι δε μαγειρεύεις. Και τι λες τότε;

'Ελα μου ντε!

κοριτσια το θεμα ειναι να μην αγχωνεστε καθολου εσεις γιατι θα το καταλαβαινει το μωρακι και θα ειναι νευρικο,και δεν υπαρχει λογος.οταν ειστε ηρεμες θα δειτε οτι ολα γινονται και τον πρωτο καιρο δεν σε νοιαζει ουτε το σπιτι ουτε τιποτα αλλο παρα μονο το μωρο.στην αρχη θα ειναι λιγο δυσκολα μεχρι να βρειτε τον ρυθμο σας αλλα δεν ειναι τιποτα.και η πεθερα ειναι προβλημα του αντρα σας.να φροντισει ο αντρας σας να σας αφηνουν στην ησυχια σας!!!εγω ειχα παρεες αλλα ηταν φιλες μου και ημουν ηρεμη.θηλαζα για 17 μηνες αλλα τους 8 περιπου δεν ηταν αποκλειστικα εδινα και συμπληρωμα αλλα ολα αυτα με ηρεμια και χωρις αγχος.οταν θελετε παρεα να λετε σε αυτους που θελετε,οι υπολοιποι ας κατσουν στα αβγα τους.η πεθερα μου ερχοταν αλλα οχι συχνα και ετσι ημουν χαλαρη.

εσεις να μην αγχωνεστε για να μπορεσετε να θηλασετε με ηρεμια.

φιλακια πολλα

Δεν με φοβίζει ούτε το μωρό ούτε οι δουλειές.Αυτό που με χαλάει είναι το όλο θέμα με την πεθερά,το οποίο πλέον επεκτάθηκε και δεν με συμπαθεί κανείς στο σόι-ή τουλάχιστον έτσι νιώθω! Σήμερα έκλαιγα πάλι..άτιμες ορμόνες!!!:?:?:?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λαλαμπάκι, στον μεγάλο δεν ήρθε να με βοηθήσει ούτε η μητέρα μου, δεν μου μαγείρευαν, δεν είχα γυναίκα για το σπίτι και ο μικρός συνολικά όλη ημέρα κοιμόταν 6 ώρες μόνο το βράδυ την υπόλοιπη ώρα έτρωγε. τα κοριτσάκια κοιμούνται πολύ περισσότερο και τρώνε λίγο λιγότερο σε γενικές γραμμές. Τουλάχιστον έτσι έκαναν οι δικές μου.

Η κούραση είναι απίστευτη, δεν θα προλαβαίνεις να κουμπώσεις τη μπλούζα σου στην αρχή που θα θηλάζεις, αλλά όλα αυτά αν και μπορεί να ακούγονται πολύ δύσκολα, στην πράξη είναι απολύτως εφικτά. και δεν κρατάνε πολύ καιρό, η αρχή μόνο είναι πολύ κουραστική!

Σορυ έγραψα πολλά, ελπίζω να σε βοηθάμε. δεν ξέρω και αν έχω δίκιο... απλά σου λέω την εμπειρία μου.

Ακριβος τα ιδια περασα κι εγω! Μπορει να εχω κοριτσακι αλλα με τον υπνο δεν ειχε (ουτε εχει) καλη σχεση! Λιγες ωρες και καλες. Ο μπαμπας δουλευε 12 ωρες++, οποτε τι να κανει και αυτος? Με το που εμπενε ρωτουσε αν προλαβα να φαω! Εχω κοιμηθει μεχρι και στη λεκανη της τουαλετας για να καταλαβεις χιχι. Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω και μανια να βλεπει ο ηλιος το μωρο και εβγενα και καθε μερα απ την 6η μερα. Φιλους και συγγενεις μονο εξω για κανα καφε... Ολες οι φιλες ειχαν μαμαδες-πεθερες για βοηθια και με ρωταγαν πως τα καταφερνω και με λεγαν ηρωιδα και εγω απορουσα! Η γιαγια μου μεγαλωσε 8(!) χωρις βοηθια και τη ειχα για προτυπο! Με αυτα που ακουω απο αλλες νομιζω οτι εχουμε πολυ μεγαλυτερες δυναμεις και αντοχες απ οτι νομιζουμε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Και πες οτι κανεις πισω και δεν μαγειρευεις και σου φερνει αυτη... Και μια μερα αργει και τελικα δεν φερνει καθολου! Δεν θα εχεις κανει και το κουμαντο σου... Εκει τι κανεις? Περιμενεις ή περνεις τηλ να ρωτησεις? Μαγειρευεις, πρωτη φορα με το μικρο να σκουζει? Και τι ανχος φερνει ολο αυτο?

Πες οτι μαγειρευεις (αν εχεις κατι προχιρο) και τελικα φερνει και αφου τοσο καιρο δεν μαγειρευες, παρεξιγιτε και αρχιζει να λεει σε ολους οτι δεν την εκτιμας πλεον σαν μαγειρησα και αλλα κουλα και σταματαει να φερνει (η δικια μου αυτο θα εκανε στανταρ) και εχεις και υποχρεωση αφου αυτη εκανε οτι μπορουσε απλα εσυ δεν το εκτιμας και βρισκεσε και χρεωμενη και στην ιδια κατασταση με αν δεν δεχοσουν απ την αρχη!

Αλλο σεναριο... Δεν κανεις περνεις τηλ και φενεσε αχαριστη που δεν την σεβεσε που αρρωστησε και αυτη μια φορα και δεν μπορεσε!

3ο σεναριο... Δεν κανεις τιποτα και περιμενεις... ερχετε ο μπαμπας και δεν εχει τιποτα να φαει. Περνει τηλ τη μανα του να της την πει και ακουει μισαωρη κλαψα απο την αρρωστη γριουλα (ω ναι οταν πρεπει γερνανε σε δευτερολεπτα) που θα εφερνε φαγιτο αλλα φοβιθικε μην κολλησει το μωρακι! (τηλ δεν μπορουσε να παρει? ακομα απορω) και εσυ η αχαριστη δεν τη λυπασε! Και φυσικα αρχιζει η γκρινια σε ΟΛΟΥΣ που μια μερα χριαστικε να ταισεις τον αντρα σου και ουτε ενα αυγο δεν του εκανες η αχαιρευτη!

Και τα 3 εχουν συμβει σε φιλες μου... Στη μια μαλιστα ετιχε το 3ο και μετα το 1ο οσο πριν σαραντησει και ειχε φρικαρει απιστευτα! Το 2ο ετιχε σε αλλη φιλη μου να το ζησει, που δουλευε σε σχολειο και εκανε και ιδιαιτερα σε ξενα σπιτια (ολη μερα σε μαθηματα και δρομους ηταν) και της φερναν εναλαξ πεθερα και μαμα!

Ακομα και αν δεν κανει κατι απο αυτα, θα της εχεις δωσει το δικαιομα να μπλεκετε στο μωρο αφου σε βοηθαει τοσο!

Ασε που αν δεν δεχτεις και τα κανεις ολα μονη σου, θα γινεις "ηρωιδα" στα ματια πολλων και οτι και να λεει θα της λενε τι τυχερη που ειναι με τετια προκομενη νυφη που ολα τα προλαβενει και τιποτα δεν ζηταει, ακομα και λεχονα! Ειχα την τυχη να το πει μπροστα μου μια συνηφαδα της πεθερας μου οταν η 2η πεταξε κακια για μενα! Αλλαξε 5 χρωμματα η λεγαμενη! Και μονο γι αυτο αξιζε η κουραση, απιστευτη ηκανοποιηση!!

Αξιζει για 1-2 πιατα φαι???

Πες της αν θες οτι σε ευχαριστει να μαγειρευεις εσυ και σε... χαλαρωνει(!?) να περιποιησε τον αντρα σου χιχιχι

Σορυ για το τεραστιο ποστ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερούδιααααααα!!!

Μου δίνεις πολλά κίνητρα τώρα..σου είπα πάντως,μόνο η διακοπή του θηλασμού με ψιλοαγχώνει.

Λέω να κάνω απο τώρα ένα πρόγραμμα και να βρω γρήγορες συνταγές κλπ για το σαραντισμό..να φτιάξω κ πολλά μπιφτέκια να τα βάλω στην κατάψυξη για ευκολία..δεν έχω κ μεγάλη κατάψυξη ρε γαμώτο!!

Να σου πω κι εγώ σενάριο να γελάσεις..:P:p

Εμείς εδώ μένουμε κοντά σε όλους..στην αρχή του γάμου μας (αλλά και όταν απλά συζούσαμε) είχαμε το γνωστό με τα ταπεράκια (απο παππού και γιαγιά) και απο τη μάνα του (μην μαγειρέψεις,ελάτε να φάμε). Ο παππούς δεν το κατάλαβε ποτέ και δεν τον παρεξηγώ,είναι 80 χρονών άνθρωπος κ θέλει να προσφέρει. Η άλλη κάποια στιγμή σταμάτησε (τώρα ξανάρχισε).Κάποια στιγμή το συζητήσαμε όλοι μαζί,μιλώντας γενικά,και τους είπα οτι καλό είναι μια νοικοκυρά να μαγειρεύει σπίτι της.Ο πεθερός μου ψιλοτσίνησε,είπε "δεν μπορώ να στέλνω του παιδιού μου φαγητό??"

Εν πάση περιπτώση,πολλές φορές τυχαίνει να μου έχουν στείλει 200 τάπερ,ε κάποια στιγμή λυπάμαι να τα πετάω,και φτιάχνω κι εγώ μια σαλάτα ή πατάτες με αυγά κ συμπληρώνοντας τους μεζέδες,τρώμε (αυτό το κάνω σπάνια βέβαια).Σε πληροφορώ οτι όποτε έπεσε στην αντίληψή τους οτι δεν μαγείρεψα,οι ματιές-υπονοούμενο και οι ειρωνίες έπεσαν βροχή!!Σου λένε μην μαγειρέψεις αλλά αν δεν μαγειρέψεις είσαι η αχαΐρευτη!!

Χτες που έκλαιγα ο αντρούλης με πήρε σε ταβέρνα..μου είπε "ελπίζω να είναι οι ορμόνες όλο αυτό και όταν γεννήσεις να σου περάσει"..λες να άρχισε να ανησυχεί???:tongue::tongue::tongue:

Πωπω πολλά έγραψα καλημέρααααααααααααααα

y5yep3.png

Ακριβος τα ιδια περασα κι εγω! Μπορει να εχω κοριτσακι αλλα με τον υπνο δεν ειχε (ουτε εχει) καλη σχεση! Λιγες ωρες και καλες. Ο μπαμπας δουλευε 12 ωρες++, οποτε τι να κανει και αυτος? Με το που εμπενε ρωτουσε αν προλαβα να φαω! Εχω κοιμηθει μεχρι και στη λεκανη της τουαλετας για να καταλαβεις χιχι. Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω και μανια να βλεπει ο ηλιος το μωρο και εβγενα και καθε μερα απ την 6η μερα. Φιλους και συγγενεις μονο εξω για κανα καφε... Ολες οι φιλες ειχαν μαμαδες-πεθερες για βοηθια και με ρωταγαν πως τα καταφερνω και με λεγαν ηρωιδα και εγω απορουσα! Η γιαγια μου μεγαλωσε 8(!) χωρις βοηθια και τη ειχα για προτυπο! Με αυτα που ακουω απο αλλες νομιζω οτι εχουμε πολυ μεγαλυτερες δυναμεις και αντοχες απ οτι νομιζουμε!

Γεια σου συναγωνίστρια!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Και πες οτι κανεις πισω και δεν μαγειρευεις και σου φερνει αυτη... Και μια μερα αργει και τελικα δεν φερνει καθολου! Δεν θα εχεις κανει και το κουμαντο σου... Εκει τι κανεις? Περιμενεις ή περνεις τηλ να ρωτησεις? Μαγειρευεις, πρωτη φορα με το μικρο να σκουζει? Και τι ανχος φερνει ολο αυτο?

Πες οτι μαγειρευεις (αν εχεις κατι προχιρο) και τελικα φερνει και αφου τοσο καιρο δεν μαγειρευες, παρεξιγιτε και αρχιζει να λεει σε ολους οτι δεν την εκτιμας πλεον σαν μαγειρησα και αλλα κουλα και σταματαει να φερνει (η δικια μου αυτο θα εκανε στανταρ) και εχεις και υποχρεωση αφου αυτη εκανε οτι μπορουσε απλα εσυ δεν το εκτιμας και βρισκεσε και χρεωμενη και στην ιδια κατασταση με αν δεν δεχοσουν απ την αρχη!

Αλλο σεναριο... Δεν κανεις περνεις τηλ και φενεσε αχαριστη που δεν την σεβεσε που αρρωστησε και αυτη μια φορα και δεν μπορεσε!

3ο σεναριο... Δεν κανεις τιποτα και περιμενεις... ερχετε ο μπαμπας και δεν εχει τιποτα να φαει. Περνει τηλ τη μανα του να της την πει και ακουει μισαωρη κλαψα απο την αρρωστη γριουλα (ω ναι οταν πρεπει γερνανε σε δευτερολεπτα) που θα εφερνε φαγιτο αλλα φοβιθικε μην κολλησει το μωρακι! (τηλ δεν μπορουσε να παρει? ακομα απορω) και εσυ η αχαριστη δεν τη λυπασε! Και φυσικα αρχιζει η γκρινια σε ΟΛΟΥΣ που μια μερα χριαστικε να ταισεις τον αντρα σου και ουτε ενα αυγο δεν του εκανες η αχαιρευτη!

Και τα 3 εχουν συμβει σε φιλες μου... Στη μια μαλιστα ετιχε το 3ο και μετα το 1ο οσο πριν σαραντησει και ειχε φρικαρει απιστευτα! Το 2ο ετιχε σε αλλη φιλη μου να το ζησει, που δουλευε σε σχολειο και εκανε και ιδιαιτερα σε ξενα σπιτια (ολη μερα σε μαθηματα και δρομους ηταν) και της φερναν εναλαξ πεθερα και μαμα!

Ακομα και αν δεν κανει κατι απο αυτα, θα της εχεις δωσει το δικαιομα να μπλεκετε στο μωρο αφου σε βοηθαει τοσο!

Ασε που αν δεν δεχτεις και τα κανεις ολα μονη σου, θα γινεις "ηρωιδα" στα ματια πολλων και οτι και να λεει θα της λενε τι τυχερη που ειναι με τετια προκομενη νυφη που ολα τα προλαβενει και τιποτα δεν ζηταει, ακομα και λεχονα! Ειχα την τυχη να το πει μπροστα μου μια συνηφαδα της πεθερας μου οταν η 2η πεταξε κακια για μενα! Αλλαξε 5 χρωμματα η λεγαμενη! Και μονο γι αυτο αξιζε η κουραση, απιστευτη ηκανοποιηση!!

Αξιζει για 1-2 πιατα φαι???

Πες της αν θες οτι σε ευχαριστει να μαγειρευεις εσυ και σε... χαλαρωνει(!?) να περιποιησε τον αντρα σου χιχιχι

Σορυ για το τεραστιο ποστ!

Εμπεριστατωμένη και ξεκάθαρη άποψη! Και με προτάσεις! Επιστημονική δουλειά όχι αστεία.

κοριτσια μια χαρα σας βρισκω και εχετε βρει την λυση .αρα οσες εχετε θεματακια πρεπει να ακολουθησετε γιατι αυτα που εγραψαν τα κοριτσια ειναι απολυτως σωστα ,συμφωνω απολυτως.μην αφησετε περιθωρια να το πειτε απο τωρα για να μην εχετε αγχος για μετα.και ακομα καλυτερα βαλτε τον αντρα να τα πει.και εσεις διασκεδαστε το !!!

μετα που θα εχετε το μωρακι θα εχετε αρκετη πιεση γιατι να προσθεσετε και αλλη?και απο πειρα σας λεω οτι μετα ειναι πιο δυσκολο να το κανεις.

φιλακια πολλα σε ολες

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Καλημέρα!!Θα σκάσω!!Φανταστείτε με αυτές τις σκέψεις κοιμήθηκα με αυτές ξύπνησα!

Θυμάστε που σας είπα οτι της μίλησε ο άντρας μου και της είπε κομμένα τα πολλά πολλά με τη γυναίκα μου?

Απο κείνη τη μέρα όλο προσπαθεί να με πλησιάσει,με ό,τι τρόπο μπορεί και απο προχτές έρχεται μκαι μου καφεδώνεται κάθε μέρα στο σπίτι.Χτες ερχόταν σπίτι το πρωί αλλά τη βρήκαμε στο δρόμο κ τελικά ήπιαμε καφέ κάπου έξω.Μετά ξανάρθε το βράδυ σπίτι μας αν κ την είχαμε δει κ το απόγευμα σε μια εκδήλωση!Νομίζω οτι το κάνει επίτηδες για να μου τη σπάσει!Δεν μου δίνει καν το χρόνο μου μέχρι να γεννήσω!Είμαι πια στα όρια!Σκέφτομαι να της μιλήσω πια πρόσωπο με πρόσωπο να δω τι θέλει αφού ο άντρας μου δεν κατάφερε κάτι!'Εχω μπει και στο μήνα μου κανονικά,υπάρχει φόβος αν συγχυστώ?Να το κάνω?

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Τελείωσε βρε η εγκυμοσύνη μου..τι να χαρώ?Αυτό πέρασε..τώρα έμεινε η λοχεία,μην μου τη χαλάσει κι αυτή. Προσπαθώ να κόψω τα πολλά αλλά όλο μου κολλάει,ειδικά τώρα που γεννάω όπου να ναι,για να την έχω εδώ μέσα τρεις την ώρα..:mad:

Μίλησα με τον δικό μου τώρα να βάλουμε ένα πρόγραμμα,για να κάνουμε πρόγραμμα μόνοι μας και του εξήγησα οτι δεν θέλω πολλές πολλές επισκέψεις,ειδικά όταν είμαι μόνη μου.

Εγώ πάντως θέλω να θηλάσω ρε συ!!Κσι μου είπαν οτι όταν θηλάζεις πρέπει να ξεκουράζεσαι πολύ!!

Δε νομιζω πως παιζει ρολο το αν θηλασεις η οχι.Οπως και να χει πρεπει να εισαι ηρεμη και οσο το δυνατον ξεκουραστη.

Της μίλησε ρε,μετά τον τελευταίο μας τσακωμό!Της είπε κομμένα τα καφεδάκια κλπ με τη γυναίκα μου.Αφού δεν τα βρίσκετε,μόνο τα τυπικά.Δεν καταλαβαίνει ρε η γυναίκα ή τελικά παραείναι πονηρή,τι να σου πω!!Απο τότε που έκατσε κ της μίλησε,φέρνει κάθε μέρα φαγητό για να με καλοπιάσει,και με παίρνει τηλ για να έρθει για καφέ!!Σκέφτομαι να της το πω στην ψύχρα πια κάποια στιγμή, "δεν γουστάρω να σε βλέπω,με χαλάς!!!!!!"

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να της δινεις και λογαριασμο.Οταν θελει να ερθει λεγε της οτι δεν μπορεις και τελιωσε.Αν ερχετε χωρις να σε ειδοποιησει, απλα μην ανοιγεις.Αυτο παλι να μην μπορεις να κανεις στο σπιτι σου οτι θελεις ................πρεπει να βαλεις καποια ορια και νομιζω πως ηδη αργησες.

Οσο για τον πρωτο καιρο.........το εχω ξαναπει......εγω οταν γεννησα τονισα οτι δε δεχομαι κανεναν στο σπιτι γιατι ειναι επικινδυνο για το μωρο.

Οταν ηρθαν τα πεθερικα μου να την δουν πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι , η κορη μου τριων ημερων.Ο πεθερος ξυνισε γιατι του ειπα να πλυνει τα χερια του και η πεθερα γιατι της εδωσα μια πανουλα οταν θελησε να την παρει αγκαλια.Τους ειπα κατα λεξη "το μωρο δεν ειναι παιχνιδι, αν θελετε να το βλεπετε θα ακολουθειτε καποιους κανονες υγιεινης και οποιος ξυνιζετε .............ξυδι".Αυτο ηταν..........δεν ξαναπατησαν και με αφησαν στην ησυχια μου......:D:D:D:D Τοσο πολυ την αγαπουσαν την μικρη και σκεφτοταν το καλο της που δεν υπολογιζανε τιποτα και φυσικα βαλανε τον εγωισμο πανω απ'ολα και κυριως πανω απο το εγγονι και απο τοτε την εχουν δει 2 φορες.Μια στην βαφτιση και μια πριν καμια εβδομαδα για μια ωρα.Τι να λεμε τωρα......

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Αυτή όμως δεν καταλαβαίνει!

Με πήρε μια φορά να έρθει κ της λέω κοιμάμαι.

Ξυπνάω μετά απο καμιά ώρα και αρχίζω σίδερο.Η αλήθεια δεν είχα όρεξη να τη δω.

Κανόνισα με τον άντρα μου να πάμε για φαί και φεύγοντας την βλέπω να βγαίνει απο ένα άλλο σπίτι κοντά στο δικό μου,περίμενε λέει να την πα΄ρω τηλ να πεταχτεί!!!:shock: Επειδή μάλλον κατάλαβε οτι την αποφεύγω κ σπάστηκε τώρα προσπαθεί να έρχεται 3 φορές τη μέρα,να μου τη σπάσει! 'Οταν χτυπάει η πόρτα ο δικός μου ανοίγει,άσε που φαίνεται οτι είμαστε μέσα απο το φως και τη φασαρία της tv! Μου λέει χτες ήρθε η μάνα μου.Του λέω πάλι?Γιατί?Μου λέει τι να της πω?Γιατί ήρθες?Με το δίκιο του ο άνθρωπος!

Σκέφτομαι να της μιλήσω μπας κ την πιάσω στο φιλότιμο..παιδιά θα με κάνει να χωρίσω!

y5yep3.png

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να της δινεις και λογαριασμο.Οταν θελει να ερθει λεγε της οτι δεν μπορεις και τελιωσε.Αν ερχετε χωρις να σε ειδοποιησει, απλα μην ανοιγεις.Αυτο παλι να μην μπορεις να κανεις στο σπιτι σου οτι θελεις ................πρεπει να βαλεις καποια ορια και νομιζω πως ηδη αργησες.

Οσο για τον πρωτο καιρο.........το εχω ξαναπει......εγω οταν γεννησα τονισα οτι δε δεχομαι κανεναν στο σπιτι γιατι ειναι επικινδυνο για το μωρο.

like

Οταν ηρθαν τα πεθερικα μου να την δουν πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι , η κορη μου τριων ημερων.Ο πεθερος ξυνισε γιατι του ειπα να πλυνει τα χερια του και η πεθερα γιατι της εδωσα μια πανουλα οταν θελησε να την παρει αγκαλια.

το ζήσαμε και εμείς.

Τους ειπα κατα λεξη "το μωρο δεν ειναι παιχνιδι, αν θελετε να το βλεπετε θα ακολουθειτε καποιους κανονες υγιεινης και οποιος ξυνιζετε .............ξυδι".

like like

Αυτο ηταν..........δεν ξαναπατησαν και με αφησαν στην ησυχια μου......:D:D:D:D Τοσο πολυ την αγαπουσαν την μικρη και σκεφτοταν το καλο της που δεν υπολογιζανε τιποτα και φυσικα βαλανε τον εγωισμο πανω απ'ολα και κυριως πανω απο το εγγονι και απο τοτε την εχουν δει 2 φορες.Μια στην βαφτιση και μια πριν καμια εβδομαδα για μια ωρα.Τι να λεμε τωρα......

έτσι και με εμάς. ποιά αγάπη κυρά μου?????????????????????

Λαλαμπάκι αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν μπορείς να την αποφύγεις χωρίς καυγά; λίγο αποφασιστικότητα μόνο χρειάζεται νομίζω. καλά χορεύουν και οι ορμόνες τώρα και μέ το καλό όταν γεννήσεις θα χορεύουν περισσότερο, αλλά και πάλι το να βάλεις όρια δε σημαίνει ότι θα μαλώσεις, κάτι σαν αυτό που σου περιγράφει και η Ρένα ότι θα ξυνίσουν δηλαδή και θα κατεβάσουν "μουτράκια" όπως και οι δικοί μου. εντάξει και ότι θα σε κουτσομπολεύουν σε όλους... ε νομίζω ότι αν είναι να έχεις την ησυχία σου καλύτερα αυτά.

like

το ζήσαμε και εμείς.

like like

έτσι και με εμάς. ποιά αγάπη κυρά μου?????????????????????

Λαλαμπάκι αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν μπορείς να την αποφύγεις χωρίς καυγά; λίγο αποφασιστικότητα μόνο χρειάζεται νομίζω. καλά χορεύουν και οι ορμόνες τώρα και μέ το καλό όταν γεννήσεις θα χορεύουν περισσότερο, αλλά και πάλι το να βάλεις όρια δε σημαίνει ότι θα μαλώσεις, κάτι σαν αυτό που σου περιγράφει και η Ρένα ότι θα ξυνίσουν δηλαδή και θα κατεβάσουν "μουτράκια" όπως και οι δικοί μου. εντάξει και ότι θα σε κουτσομπολεύουν σε όλους... ε νομίζω ότι αν είναι να έχεις την ησυχία σου καλύτερα αυτά.

marlia δεν μπορώ να την αποφύγω χωρίς καυγά γιατί έχει θράσος! Της μίλησε ο γιος της,την αποφεύγω ευγενικά χωρίς να της κράτησα ποτέ μούτρα για όσα έχει πει και κάνει και τώρα που πλησιάζει η γέννα προσπαθεί να χωθεί όσο μπορεί,να έρθει στην πόρτα μου και να της πω τι?Φύγε?Δεν έμαθα έτσι εγώ απο το σπίτι μου! Αυτή ρε με χέ...ι τη μια μέρα κ την άλλη μου λέει "σαγαπώ!" Μου πετάει υπονοούμενα κ μες τον κόσμο με πιάνει αγκαζέ μετά,να δείξει τι καλά που τα πάμε! Της λέμε κομμένα τα καφεδάκια κ έρχεται σπίτι ακάλεστη! Σκέφτομαι απλά,να την πάρω τηλ κ να της πω "έλα να μιλήσουμε" και ό,τι γίνει!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...