Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Χιλιες φορες ψωμι και τυρι που λεει ο λογος να τρωτε , παρα να της δωσεις θαρρος ..............

Συμφωνω απολιτα!!! Οσο πιο πολυ βοηθεια δεχεσε τοσο πιο πολλα "δικαιοματα" της δινεις!

Η μικρη μου ποτε δεν κοιμοταν πολυ μερα και μαγειρευα, μεχρι να γινει 1,5 καθε κυριακη απογευμα 3 φαγιτα! Ειχα και μικρο ψηγειο και καταψηξη και ηταν μονιμα μες τα ταπερ! Μεχρι της σαλτσες για τα μακαρονια εβαζα καταψυξη! Ειχα ψαξει για γυναικα για καθαρισμα και η μονη που βρηκα στο χωριο που ειμουν, αστα! 2 φορες την εφερα και ακρη δεν εβγαλα! Μεχρι και το κεφαλι της διπλα μου, στον παγκο της κουζινας ειδα μια φορα! Μπουσουλουσε και εσπρωξε καρεκλα και σκαρφαλωσε στον παγκο, το τερατακι! Οχι τιποτα αλλο αλλα σκαρφαλωνε απο πολυ μικρη... 7,5 μηνων ανεβηκε στο ντιβανι και απο εκει στη βιβλιοθηκη που ειχαμε κολιτα, 2 ραφια παρακαλω! Ο αντρας μου διπλα της να μην το πιστευει και να την κοιταει με ανοιχτο στομα, παγωμενος! Αντε μαγειρεψε, χωρις φοβο μετα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο που ξερω ειναι οτι ζοριζεσε βεβαια δε λεω αλλα αν θελεις ολα τα καταφερνεις.Να με δειτε να κοιμαμαι τεταρτα......ναι τεταρτα!!!!

Κοιμοταν ας πουμε η μικρη και εβαζα να μαγειρεψω.......μαγειρευα και ταυτοχρονα εκανα οτι αλλο μπορουσα και ειχα 1 τεταρτο κενο....εριχνα εναν υπνο........ στον καναπε παιδακι μου........καθιστη!!! Μια φορα απο την κουραση και την αυπνια με πηρε ο υπνος ενω την ταιζα και το καταλαβα οταν πια μου επεσε το μπιμπερο απο τα χερια!!!!!

Ειναι λιγος καιρος μωρε ..........μπαινεις στη ρεγουλα συντομα.

Αυτο που εχω να πω ειναι ..........κοιταξτε να ξεκουραζεστε οταν κοιμαται το παιδι.Ας μην ειναι πια και το σπιτι τσιτωμενο............δεν εγινε και τιποτα.......θα με θυμηθειτε!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Ναι ρε εννοείται,εγώ για το μαγείρεμα μιλάω!!

Εγώ θα φέρνω μια γυναίκα 1 φορά την εβδομάδα να μου κάνει τσακ τσακ ένα φρεσκάρισμα.Μόνο για το μαγείρεμα ανησυχούσα,είναι κι ο άντρας μου παράξενος..Αυτή άρχισε απο τώρα να στέλνει φαγητά.Για να μπορεί να πηγαινοέρχεται εδώ μέσα.Αύριο πάλι μου είπε μην μαγειρέψεις!

Κορίτσια ξέρω οτι έχω γίνει πολύ κουραστική,αν θέλετε μην ασχολείστε μαζί μου,αλλά νιώθω λες κι έπαθα κατάθλιψη.Μου πήρε όλη τη χαρά αυτή η γυναίκα.Ανησυχώ τόσο για το τι θα αντιμετωπίσω στη λοχεία μου που δεν σκέφτομαι καν οτι το μωρό έρχεται!!Δεν χαίρομαι λέμε!! Χθες ο άντρας μου (που έχει καταλάβει) με ρωτούσε με χαμόγελο πώς φαντάζομαι τη ζωή μας μετά απο 30 χρόνια..τι σκέφτομαι για το μωρό,πού θα ήθελα να ζήσουμε..εγώ κοιτούσα την τηλεόραση μετέωρη,χωρίς να παρακολουθώ,ούτε να του απαντώ. Φοβάμαι οτι τον κάνω δυστυχισμένο με την μιζέρια μου..Εγώ φταίω όμως γιατί αντί να βλέπω τα καλά,εστιάζω στη μ@λάκω!

Θα το ρίξω στις ορμόνες!!Δεν γίνεται να με έχει τρελάνει κι όλας!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Αυτο που ξερω ειναι οτι ζοριζεσε βεβαια δε λεω αλλα αν θελεις ολα τα καταφερνεις.Να με δειτε να κοιμαμαι τεταρτα......ναι τεταρτα!!!!

Κοιμοταν ας πουμε η μικρη και εβαζα να μαγειρεψω.......μαγειρευα και ταυτοχρονα εκανα οτι αλλο μπορουσα και ειχα 1 τεταρτο κενο....εριχνα εναν υπνο........ στον καναπε παιδακι μου........καθιστη!!! Μια φορα απο την κουραση και την αυπνια με πηρε ο υπνος ενω την ταιζα και το καταλαβα οταν πια μου επεσε το μπιμπερο απο τα χερια!!!!!

Ειναι λιγος καιρος μωρε ..........μπαινεις στη ρεγουλα συντομα.

Αυτο που εχω να πω ειναι ..........κοιταξτε να ξεκουραζεστε οταν κοιμαται το παιδι.Ας μην ειναι πια και το σπιτι τσιτωμενο............δεν εγινε και τιποτα.......θα με θυμηθειτε!!!!!!!

Εσύ θήλασες όμως???

y5yep3.png

Δυστηχως δε θηλασα αλλα νομιζω πως στην κουραση ειναι το ιδιο........καθε 2 ωρες την ξυπνουσα να φαει και τη νυχτα γιατι ηταν πολυ μικρη.

Πρεπει να σταματησεις να ασχολεισε μαζι της και να της κοψεις τα πολλα μια και καλη.Σου το λεω εγω που κοντεψα να χωρισω εξαιτιας της πριν καν σαραντησω.Κοιτα να απολαυσεις βρε χαζο την εγκυμοσυνη σου.Αυτες οι μερες δεν ξαναγυρνανε.Να δεις που οταν με το καλο ερθει το παιδακι σου.............θα σου φενονται τοσο αστεια ολα αυτα ...........

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Τελείωσε βρε η εγκυμοσύνη μου..τι να χαρώ?Αυτό πέρασε..τώρα έμεινε η λοχεία,μην μου τη χαλάσει κι αυτή. Προσπαθώ να κόψω τα πολλά αλλά όλο μου κολλάει,ειδικά τώρα που γεννάω όπου να ναι,για να την έχω εδώ μέσα τρεις την ώρα..:mad:

Μίλησα με τον δικό μου τώρα να βάλουμε ένα πρόγραμμα,για να κάνουμε πρόγραμμα μόνοι μας και του εξήγησα οτι δεν θέλω πολλές πολλές επισκέψεις,ειδικά όταν είμαι μόνη μου.

Εγώ πάντως θέλω να θηλάσω ρε συ!!Κσι μου είπαν οτι όταν θηλάζεις πρέπει να ξεκουράζεσαι πολύ!!

y5yep3.png

Ναι ρε εννοείται,εγώ για το μαγείρεμα μιλάω!!

Εγώ θα φέρνω μια γυναίκα 1 φορά την εβδομάδα να μου κάνει τσακ τσακ ένα φρεσκάρισμα.Μόνο για το μαγείρεμα ανησυχούσα,είναι κι ο άντρας μου παράξενος..Αυτή άρχισε απο τώρα να στέλνει φαγητά.Για να μπορεί να πηγαινοέρχεται εδώ μέσα.Αύριο πάλι μου είπε μην μαγειρέψεις!

Κορίτσια ξέρω οτι έχω γίνει πολύ κουραστική,αν θέλετε μην ασχολείστε μαζί μου,αλλά νιώθω λες κι έπαθα κατάθλιψη.Μου πήρε όλη τη χαρά αυτή η γυναίκα.Ανησυχώ τόσο για το τι θα αντιμετωπίσω στη λοχεία μου που δεν σκέφτομαι καν οτι το μωρό έρχεται!!Δεν χαίρομαι λέμε!! Χθες ο άντρας μου (που έχει καταλάβει) με ρωτούσε με χαμόγελο πώς φαντάζομαι τη ζωή μας μετά απο 30 χρόνια..τι σκέφτομαι για το μωρό,πού θα ήθελα να ζήσουμε..εγώ κοιτούσα την τηλεόραση μετέωρη,χωρίς να παρακολουθώ,ούτε να του απαντώ. Φοβάμαι οτι τον κάνω δυστυχισμένο με την μιζέρια μου..Εγώ φταίω όμως γιατί αντί να βλέπω τα καλά,εστιάζω στη μ@λάκω!

Θα το ρίξω στις ορμόνες!!Δεν γίνεται να με έχει τρελάνει κι όλας!!

λαλαμπάκι, στον μεγάλο δεν ήρθε να με βοηθήσει ούτε η μητέρα μου, δεν μου μαγείρευαν, δεν είχα γυναίκα για το σπίτι και ο μικρός συνολικά όλη ημέρα κοιμόταν 6 ώρες μόνο το βράδυ την υπόλοιπη ώρα έτρωγε. τα κοριτσάκια κοιμούνται πολύ περισσότερο και τρώνε λίγο λιγότερο σε γενικές γραμμές. Τουλάχιστον έτσι έκαναν οι δικές μου.

δεν ήμουν η υπεράνθρωπη που τα κατάφερα, ούτε το προτείνω ως καλή λύση. πολλές φορές με έπαιρναν και λίγο τα κλάματα! ένιωθα βέβαια και τεράστια ικανοποίηση που τα κατάφερνα μόνη μου χωρίς καμιά τους! ήταν καλό για την αυτοπεποίθησή μου!

Δεν είναι ανέφικτο: το σπίτι θα είναι χάλια, θα κοιμάσαι όση ώρα κοιμάται το μωρό απαραιτήτως, να μη χάνεις ούτε ένα πολύτιμο λεπτό ύπνου - το είπε και η Ρένα παραπάνω - και με σωστή βοήθεια και από τον άντρα σου θα τα καταφέρεις. εννοείται ότι κάθε λεπτό είναι πολύτιμο και σίγουρα δεν θα έχεις ώρα για επισκέψεις. Πάρε και μια κούνια από αυτές που κουνιούνται μόνες τους να ξεκλέβεις 10λεπτα που το μωρό θα είναι ήσυχο για να προλαβαίνεις να κάνεις και τίποτα άλλο. Εμείς δε φοράγαμε παπούτσια στο σπίτι και είχα γλιτώσει και μερικά σφουγγαρίσματα. τί άλλο; Μην αγχώνεσαι είσαι μούρη - μιά φίλη μου που μου είχε δώσει θάρρος όταν και εγώ σκεφτόμουν αν γίνεται να τα καταφέρεις μόνη σου, γιατί και όλες γύρω μου μου έλεγαν ότι δε γίνεται, μου είχε πει το μωρό χρειάζεται μόνο τη μαμά του - εννοώντας όχι πεθερομαμάδες. Μα δε θα καταφέρω να το φροντίσω μόνη μου;

Η κούραση είναι απίστευτη, δεν θα προλαβαίνεις να κουμπώσεις τη μπλούζα σου στην αρχή που θα θηλάζεις, αλλά όλα αυτά αν και μπορεί να ακούγονται πολύ δύσκολα, στην πράξη είναι απολύτως εφικτά. και δεν κρατάνε πολύ καιρό, η αρχή μόνο είναι πολύ κουραστική!

Α και κάτι άλλο που έκανε μια φίλη μου για να γλιτώσει από τους ενοχλητικούς και να δώσει και στον άντρα της να καταλάβει ότι η περίδος της λοχείας δεν είναι για επισκέψεις από κανένα: του έδωσε να καταλάβει ότι αναρρώνει. και όταν αναρρώνεις είσαι ευαίσθητος να σε κολλήσουν ιώσεις, ψιλοπονάς, κουράζεσαι εύκολα, δεν έχεις όρεξη να κάνεις τον ευγενικο κ.τ.λ.

Σορυ έγραψα πολλά, ελπίζω να σε βοηθάμε. δεν ξέρω και αν έχω δίκιο... απλά σου λέω την εμπειρία μου.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

λαλαμπάκι, στον μεγάλο δεν ήρθε να με βοηθήσει ούτε η μητέρα μου, δεν μου μαγείρευαν, δεν είχα γυναίκα για το σπίτι και ο μικρός συνολικά όλη ημέρα κοιμόταν 6 ώρες μόνο το βράδυ την υπόλοιπη ώρα έτρωγε. τα κοριτσάκια κοιμούνται πολύ περισσότερο και τρώνε λίγο λιγότερο σε γενικές γραμμές. Τουλάχιστον έτσι έκαναν οι δικές μου.

δεν ήμουν η υπεράνθρωπη που τα κατάφερα, ούτε το προτείνω ως καλή λύση. πολλές φορές με έπαιρναν και λίγο τα κλάματα! ένιωθα βέβαια και τεράστια ικανοποίηση που τα κατάφερνα μόνη μου χωρίς καμιά τους! ήταν καλό για την αυτοπεποίθησή μου!

Δεν είναι ανέφικτο: το σπίτι θα είναι χάλια, θα κοιμάσαι όση ώρα κοιμάται το μωρό απαραιτήτως, να μη χάνεις ούτε ένα πολύτιμο λεπτό ύπνου - το είπε και η Ρένα παραπάνω - και με σωστή βοήθεια και από τον άντρα σου θα τα καταφέρεις. εννοείται ότι κάθε λεπτό είναι πολύτιμο και σίγουρα δεν θα έχεις ώρα για επισκέψεις. Πάρε και μια κούνια από αυτές που κουνιούνται μόνες τους να ξεκλέβεις 10λεπτα που το μωρό θα είναι ήσυχο για να προλαβαίνεις να κάνεις και τίποτα άλλο. Εμείς δε φοράγαμε παπούτσια στο σπίτι και είχα γλιτώσει και μερικά σφουγγαρίσματα. τί άλλο; Μην αγχώνεσαι είσαι μούρη - μιά φίλη μου που μου είχε δώσει θάρρος όταν και εγώ σκεφτόμουν αν γίνεται να τα καταφέρεις μόνη σου, γιατί και όλες γύρω μου μου έλεγαν ότι δε γίνεται, μου είχε πει το μωρό χρειάζεται μόνο τη μαμά του - εννοώντας όχι πεθερομαμάδες. Μα δε θα καταφέρω να το φροντίσω μόνη μου;

Η κούραση είναι απίστευτη, δεν θα προλαβαίνεις να κουμπώσεις τη μπλούζα σου στην αρχή που θα θηλάζεις, αλλά όλα αυτά αν και μπορεί να ακούγονται πολύ δύσκολα, στην πράξη είναι απολύτως εφικτά. και δεν κρατάνε πολύ καιρό, η αρχή μόνο είναι πολύ κουραστική!

Α και κάτι άλλο που έκανε μια φίλη μου για να γλιτώσει από τους ενοχλητικούς και να δώσει και στον άντρα της να καταλάβει ότι η περίδος της λοχείας δεν είναι για επισκέψεις από κανένα: του έδωσε να καταλάβει ότι αναρρώνει. και όταν αναρρώνεις είσαι ευαίσθητος να σε κολλήσουν ιώσεις, ψιλοπονάς, κουράζεσαι εύκολα, δεν έχεις όρεξη να κάνεις τον ευγενικο κ.τ.λ.

Σορυ έγραψα πολλά, ελπίζω να σε βοηθάμε. δεν ξέρω και αν έχω δίκιο... απλά σου λέω την εμπειρία μου.

Ξέρω πως η απάντησή σου προορίζεται για την myfavouritelullaby, εμένα πάντως με παρηγορούν κ με βοηθούν πολύ τα λόγια σου. Δεν θα έχω μεγάλη βοήθεια από τη μαμά μου λόγω ασθένειας κ δεν θέλω να έχω βοήθεια από την πεθερά για να μην μου σπάσουν κ εμένα εντελώς τα νεύρα...

Θα το παλέψω μόνη, ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα το αντίθετο, περιμένω με τόση λαχτάρα το μωρό αυτό που θα κάνω τα πάντα. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα, αλλά πρώτα πρέπει να το παλέψουμε κ μετά, αν δεν μας βγει, βλέπουμε...

Δήμητρα:oops:

jmX2p3.png

YUDNp3.png

Σε ευχαριστώ marlia,μου έδωσες πολύ κουράγιο..!

Θέλω να θηλάσω 6 μήνες αποκλειστικά,γι'αυτό και αγχώθηκα με το τι θα κάνω μόνη μου. Είναι και που έχω την άλλη να προσπαθεί να χωθεί τώρα μετά απο όσα έχει κάνει (με παίρνει κάθε μέρα να έρθει για καφέ κι όλο βρίσκω δικαιολογίες.Θέλει να το καθιερώσει μάλλον απο τώρα!)

'Οπως λες όμως θα τα καταφέρω πού θα πάει?

Δεν ξέρω αν με πιάνεις,αλλά αν ήμουν μόνη μου άγχος δεν θα είχα. 'Έμαθα να τα κάνω όλα μόνη μου,ζούσα μόνη μου και όλη αυτή η πιεστική "βοήθεια" μου φαίνεται too much, ξέρω οτι ακούγομαι αχάριστη αλλά έχω μάθει στην ησυχία μου.Γι'αυτό αγχώνομαι!

y5yep3.png

Ξέρω πως η απάντησή σου προορίζεται για την myfavouritelullaby, εμένα πάντως με παρηγορούν κ με βοηθούν πολύ τα λόγια σου. Δεν θα έχω μεγάλη βοήθεια από τη μαμά μου λόγω ασθένειας κ δεν θέλω να έχω βοήθεια από την πεθερά για να μην μου σπάσουν κ εμένα εντελώς τα νεύρα...

Θα το παλέψω μόνη, ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα το αντίθετο, περιμένω με τόση λαχτάρα το μωρό αυτό που θα κάνω τα πάντα. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα, αλλά πρώτα πρέπει να το παλέψουμε κ μετά, αν δεν μας βγει, βλέπουμε...

Στα ίδια είμαστε Δημητρούλα!!!

Εσένα σε πρήζει απο τώρα η πεθερά να έρχεται να βοηθάει?

Εμένα όλο το χειμώνα που ήμουν έγκυος ήταν μόνο σπόντες,υπονοούμενα,ξινισμένο ύφος και κακίες με το γάντι,και τώρα έχει και την απαίτηση να το παίζουμε φιλενάδες και να μεγαλώσουμε και το μπεμπέ συναιτερικά. 'Εχει πολύ θράσος και κοντεύει να με μουρλάνει!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Κ εγώ θα ακολουθήσω τον αποκλειστικό θηλασμό κ αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος για να μην θέλω κανέναν στα πόδια μου, θέλω να ταϊζω το παιδί μου όποτε χρειάζεται κ όχι να τρέχω να κρυφτώ στην κρεβατοκάμαρα κάθε τρεις κ λίγο!

Εμένα η δικιά μου ήταν εξαφανισμένη, είχε 6 μήνες να πατήσει σπίτι μας, κ τώρα που πλησιάζει ο καιρός άρχισε τις γλύκες κ λέει πως θα έρχεται κάθε πρωί κ θα φεύγει το βράδυ... Ευτυχώς ο άντρας μου τη βάζει στη θέση της!

Κορίτσια, η πεθερά δεν είναι δικό μας πρόβλημα! Είναι του άντρα μας! Δικό μας πρόβλημα είναι μόνο οι δικοί μας γονείς! Πίσω από κάθε "κακιά" πεθερά κρύβεται ένας ανώριμος γιος, από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε...

Ο γιατρός μου είπε προχθές στον άντρα μου πως ούτε στο μαιευτήριο πρέπει να έρθουν συγγενείς, για να καταφέρω να αναρρώσω κ να ξεκουραστώ, ούτε στο σπίτι τις πρώτες μέρες, του το ξεκαθάρισε! Τόνισε πως θα χρειάζομαι ηρεμία κ χρόνο για να βρω τους δικούς μου ρυθμούς με το μωρό!

Δήμητρα:oops:

jmX2p3.png

YUDNp3.png

Της μίλησε ρε,μετά τον τελευταίο μας τσακωμό!Της είπε κομμένα τα καφεδάκια κλπ με τη γυναίκα μου.Αφού δεν τα βρίσκετε,μόνο τα τυπικά.Δεν καταλαβαίνει ρε η γυναίκα ή τελικά παραείναι πονηρή,τι να σου πω!!Απο τότε που έκατσε κ της μίλησε,φέρνει κάθε μέρα φαγητό για να με καλοπιάσει,και με παίρνει τηλ για να έρθει για καφέ!!Σκέφτομαι να της το πω στην ψύχρα πια κάποια στιγμή, "δεν γουστάρω να σε βλέπω,με χαλάς!!!!!!"

y5yep3.png

Ναι, κάπως έτσι τα σκέφτηκα και ξεκίνησα να γνωρίζομαι με το μωράκι μας ήρεμα και ωραία, χωρίς "παρεμβολές". Α να σας πω ότι δεν τα κατάφερα να θηλάζω αποκλειστικά. Θήλαζε όμως το μωρό σε κάθε γεύμα και μετά του έδινα συμπλήρωμα. Θήλαζα για 9 μήνες. Ήταν λίγο παραπάνω φαγανός ή δεν τα κατάφερα.

Χαίρομαι πολυ αν βοήθησα.

Σε ευχαριστώ marlia,μου έδωσες πολύ κουράγιο..!

Θέλω να θηλάσω 6 μήνες αποκλειστικά,γι'αυτό και αγχώθηκα με το τι θα κάνω μόνη μου. Είναι και που έχω την άλλη να προσπαθεί να χωθεί τώρα μετά απο όσα έχει κάνει (με παίρνει κάθε μέρα να έρθει για καφέ κι όλο βρίσκω δικαιολογίες.Θέλει να το καθιερώσει μάλλον απο τώρα!)

'Οπως λες όμως θα τα καταφέρω πού θα πάει?

Δεν ξέρω αν με πιάνεις,αλλά αν ήμουν μόνη μου άγχος δεν θα είχα. 'Έμαθα να τα κάνω όλα μόνη μου,ζούσα μόνη μου και όλη αυτή η πιεστική "βοήθεια" μου φαίνεται too much, ξέρω οτι ακούγομαι αχάριστη αλλά έχω μάθει στην ησυχία μου.Γι'αυτό αγχώνομαι!

Και εγώ νόμιζα ότι φαινόμουν αχάριστη και δεν τολμούσα να παραπονεθώ. Αλλά τελικά νομίζω ότι είναι η απόλυτη πεθερίστικη στρατηγική. -Εγώ να βοηθήσω θέλω για να μην κουράζεσαι. -Μα έχω μαγειρέψει. -Δεν είπα εγω ότι δε μαγειρεύεις. Και τι λες τότε;

κοριτσια το θεμα ειναι να μην αγχωνεστε καθολου εσεις γιατι θα το καταλαβαινει το μωρακι και θα ειναι νευρικο,και δεν υπαρχει λογος.οταν ειστε ηρεμες θα δειτε οτι ολα γινονται και τον πρωτο καιρο δεν σε νοιαζει ουτε το σπιτι ουτε τιποτα αλλο παρα μονο το μωρο.στην αρχη θα ειναι λιγο δυσκολα μεχρι να βρειτε τον ρυθμο σας αλλα δεν ειναι τιποτα.και η πεθερα ειναι προβλημα του αντρα σας.να φροντισει ο αντρας σας να σας αφηνουν στην ησυχια σας!!!εγω ειχα παρεες αλλα ηταν φιλες μου και ημουν ηρεμη.θηλαζα για 17 μηνες αλλα τους 8 περιπου δεν ηταν αποκλειστικα εδινα και συμπληρωμα αλλα ολα αυτα με ηρεμια και χωρις αγχος.οταν θελετε παρεα να λετε σε αυτους που θελετε,οι υπολοιποι ας κατσουν στα αβγα τους.η πεθερα μου ερχοταν αλλα οχι συχνα και ετσι ημουν χαλαρη.

εσεις να μην αγχωνεστε για να μπορεσετε να θηλασετε με ηρεμια.

φιλακια πολλα

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...