Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχα ναι ξέχασα είμαι η Τζάκι!!

Ρε δεν είναι μεγάλα διαμερίσματα :cool:

Απο δώρα πάντως άλλο τίποτα..αν είναι όμως να στο χτυπάνε και να αφήνουν υπονοούμενα οτι είσαι η ξεβράκωτη (επι της ουσίας) και αχάριστη (σε περίπτωση που βάλεις τα όριά σου,γιατί ξέρεις,άμα έχει ο γαμπρός κι εσύ όχι,για να τους "τιμήσεις" πρέπει να σαι υποχωρητική σε όλα)..τι να το κάνεις???Προτιμώ την κλειδοθήκη της δικιάς σου!:D

χαχαχαχαχαχα πες της να σου παίρνει βρακιά!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kοιτα και εμεις προτιμαμε την ανεξαρτησια μας σαφως..

Αλλα και το δωρακι εχει τη χαρη του εστω ενα μικρο! Ενταξει η νυν μου κανε και μια δωροεπιταγη δωρο, η αλλη ουτε μπλουζακι δε μου χε παρει ποτε!

Βεβαια εγω αν ειχα την πεθερα σου θα τα ειχε δει ολα..:tongue: Κι ας εκανε δωρακια:P

Επειδή τα καλά πεθερικά μάλλον είναι μύθος, η ανεξαρτησία είναι καλύτερη! φτου φτού κιόλας γιατί μας γλωσσοτρώνε οι #@%$γεροι όσο βλέπουν να τα καταφέρνουμε! θέλει και πολλή δουλειά και μπόλικη τύχη.

Kοιτα και εμεις προτιμαμε την ανεξαρτησια μας σαφως..

Αλλα και το δωρακι εχει τη χαρη του εστω ενα μικρο! Ενταξει η νυν μου κανε και μια δωροεπιταγη δωρο, η αλλη ουτε μπλουζακι δε μου χε παρει ποτε!

Βεβαια εγω αν ειχα την πεθερα σου θα τα ειχε δει ολα..:tongue: Κι ας εκανε δωρακια:P

Ε πώς θα την αντιμετώπιζες??? Δύο είχες,πες και σε μένα να μαθαίνω!!

τολμάς να ξαναμπεις για ντουζάκι αν είναι στο σπίτι; Δεν τολμάς! κέρβερος στέκεσαι πάνω από το παιδί! κάπως έτσι, δυστυχώς! άσε τις τύψεις έστω και για την ελάχιστη ώρα που τα έχω αφήσει μαζί της, όταν ακόμα το έπαιζε αγία. και το ένστικτο να ουρλιάζει, αλλά έλεγα ότι είναι που είμαι σούπερ υπερπροστατευτική, λάθος λοιπόν! Ήταν ανάγκη και εκεί είναι που τα έχω βάλει με τη μαμά μου! την παρακαλούσα να είναι και αυτή εκεί μαζί της γιατί φοβόμουν για το παιδί και η μανούλα μου δεν πήγαινε για να μην κακοκαρδίσει την πεθερά και θυμώσει. καταλάβατε γιατί εμείς την έχουμε πατήσει και από τις δύο πλευρές. και δεν υπάρχει και κανένας τρόπος να διορθωθεί τίποτα. έχουν κάνει τραγικά και επικίνδυνα λάθη και οι τέσσερις και πλέον τους έχουμε ξεγράψει από την ψυχή μας! Τι σας λέω πρωί πρωί... είναι που καμιά φορά με παίρνει το παράπονο! Δε ζήτησα βοήθεια... απλά να σταθούν λίγο στις δύσκολες στιγμές... τώρα μου κουβαλήθηκε στη γιορτή της μητέρας... αφού δε μου έβγαινε να της πω τίποτα... τί να κάνω; τα είπαμε τυπικά... έτρεχα άλλωστε σαν τρελλή με τα παιδιά, οπότε έκανα την κινέζα να περάσει η ώρα.

Δίκιο έχεις,προέχει η ασφάλεια των παιδιών βέβαια!! Με τη μάνα σου όμως ρε τι παίζει?

χαχαχαχαχαχα πες της να σου παίρνει βρακιά!

χαχχαχχαχχαχαχ αυτό θα της πω.Θα της πω να μου παίρνει στρινγκ,σαν κι αυτά που βάζει αυτή !!;);):D:D:shock:

πεθεροπληκτιαση καλημεραααααα!!!!

πού είσαι ρε τρελή?όλο δεν σας πετυχαίνω!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Το 1, αν δεν ειναι ολη μερα μαζι μην το φοβασε! κραταει μερικα λεπτα (δοκιμασμενο απ τη μικρη). Ασε που πετανε τα μικρα και κατι θεικα τυπου "Η μαμα μου λεει οτι ετσι ειναι το σωστο και η δικια μου μαμα τα ξερει ολα! Να πεις στη μαμα σου να στα μαθει καλυτερα!" Ωωω ναι το ειπε στην πεθερα!

Στο 2 και 3 συμφωνω με 100000!!!

Ξανασκεψου το ομως για αν κυνδινεβει ή οχι.. εμενα τα πιο επικυνδινα απο κοντρα σε μενα τα εκανε... Πχ παει να της δωσει γλυκο (7 μηνων) και της λεω τρωει μονο φρουτα! Μενει με τον μπαμπα και τη μικρη και παω για ντους και την ταιζε πατιμενη ψηχα απο ψωμι (δισπεπτο το φρεσκο ψωμι απο μονο του πατατο κι ολας!) ειπε και στον αντρα μου "αυτο εδινα και σε σενα" και το βραδυ η μικρη ματωσε, κιριολεκτικα για να κανει κακακια με λαδι και πολυ πολυ βοηθεια! Μονο και μονο απο κοντρα!

Δηλαδή λες να της λέω πχ "μην αυτό" και να το κάνει απο αντίδραση????

y5yep3.png

Δίκιο έχεις,προέχει η ασφάλεια των παιδιών βέβαια!! Με τη μάνα σου όμως ρε τι παίζει?

Δύσκολη περίπτωση! φέρεται λες και φοβάται πως το μεγαλύτερο κακό στον κόσμο είναι να στραβώσει η πεθερά! μετά να στραβώσουν οι συγγενείς της και μετά να στραβώσει ο κόσμος! τι θέλουμε εμείς δεν έχει καμία σημασία! αφού δεν υπερηφανεύτηκε ποτέ για ότι έχουμε καταφέρει εγώ και η αδερφή μου σε κανένα μην τυχόν και νιώσουν άσχημα... τόσο πολύ που μάλλον το έχει πιστέψει κιόλας ότι δεν είμαστε και άξιες λόγου. ας πρόσεχε και αυτή! όπως στρώνεις κοιμάσαι, λέει ο σοφός λαός!

εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι δεν είμαι ούτε ο ψυχίατρος ούτε ο ψυχολόγος κανενός από τους 4! Έχουμε δικά μας προβλήματα, ας λύσουν τα ψυχολογικά τους μόνοι τους. Τα είπαμε μια, τα είπαμε δυο, φτάνει! έχουμε και άλλα πράγματα να ασχοληθούμε.

χαχχαχχαχχαχαχ αυτό θα της πω.Θα της πω να μου παίρνει στρινγκ,σαν κι αυτά που βάζει αυτή !!;);):D:D:shock:

ωχ ωχ τι διαβάζω. εντάξει είπες η δικιά σου είναι ευειδής, αν σκεφτώ τη δικιά μου... ωχ ωχ θα τρελλαθώ! βέβαια αν τυχόν έπαιρνε χαμπάρι ότι φοράω εγώ, το επόμενο δευτερόλεπτο θα ήταν στα μαγαζιά να πάρει, να μην υστερεί!

Δύσκολη περίπτωση! φέρεται λες και φοβάται πως το μεγαλύτερο κακό στον κόσμο είναι να στραβώσει η πεθερά! μετά να στραβώσουν οι συγγενείς της και μετά να στραβώσει ο κόσμος! τι θέλουμε εμείς δεν έχει καμία σημασία! αφού δεν υπερηφανεύτηκε ποτέ για ότι έχουμε καταφέρει εγώ και η αδερφή μου σε κανένα μην τυχόν και νιώσουν άσχημα... τόσο πολύ που μάλλον το έχει πιστέψει κιόλας ότι δεν είμαστε και άξιες λόγου. ας πρόσεχε και αυτή! όπως στρώνεις κοιμάσαι, λέει ο σοφός λαός!

εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι δεν είμαι ούτε ο ψυχίατρος ούτε ο ψυχολόγος κανενός από τους 4! Έχουμε δικά μας προβλήματα, ας λύσουν τα ψυχολογικά τους μόνοι τους. Τα είπαμε μια, τα είπαμε δυο, φτάνει! έχουμε και άλλα πράγματα να ασχοληθούμε.

ωχ ωχ τι διαβάζω. εντάξει είπες η δικιά σου είναι ευειδής, αν σκεφτώ τη δικιά μου... ωχ ωχ θα τρελλαθώ! βέβαια αν τυχόν έπαιρνε χαμπάρι ότι φοράω εγώ, το επόμενο δευτερόλεπτο θα ήταν στα μαγαζιά να πάρει, να μην υστερεί!

χαχαχαχχαχαχαχα και στρινγκάκια και απ'όλα,καιμά φορά τα βλέπουμε κι όλας!;)

ρε marlia άρχισε πάλι να μου "κολλάει".Φέρνει εδώ και 2 μέρες φαί,και κάνει γλύκες και το απόγευμα είπε πως θα έρθει για καφέ :shock::shock::shock:

Μετά απο αυτά που μου έσυρε!! Δεν ξέρω τι να κάνω,θα τρελαθώ!! Μπροστά στο θράσος με πιάνει αμηχανία κ δεν ξέρω να απαντήσω.

Να πω στον δικό μου να της πει να μην έρθει?

Η' απλά να φύγω απο το σπίτι?

Αυτή μάλλον αγχώθηκε,γεννάω κι όλας σε λίγο,σου λέει μην τα χαλάσουμε τώρα και δεν μπορώ να βλέπω το μωρό..τι να κάνω???Βοήθεια!!

y5yep3.png

χαχαχαχχαχαχαχα και στρινγκάκια και απ'όλα,καιμά φορά τα βλέπουμε κι όλας!;)

ρε marlia άρχισε πάλι να μου "κολλάει".Φέρνει εδώ και 2 μέρες φαί,και κάνει γλύκες και το απόγευμα είπε πως θα έρθει για καφέ :shock::shock::shock:

Μετά απο αυτά που μου έσυρε!! Δεν ξέρω τι να κάνω,θα τρελαθώ!! Μπροστά στο θράσος με πιάνει αμηχανία κ δεν ξέρω να απαντήσω.

Να πω στον δικό μου να της πει να μην έρθει?

Η' απλά να φύγω απο το σπίτι?

Αυτή μάλλον αγχώθηκε,γεννάω κι όλας σε λίγο,σου λέει μην τα χαλάσουμε τώρα και δεν μπορώ να βλέπω το μωρό..τι να κάνω???Βοήθεια!!

σιγά μη φύγεις και από το σπίτι σου! πάρε την και πες της να μην έρθει γιατί είσαι κουρασμένη και θα κοιμηθείς ή πες της ότι θα λείπεις τελικά και να μην έρθει και μείνει απ' έξω! και κάνε ασκήσεις θάρρους! λέγε και όχι καμιά φορά! ΌΧΙ! δεν είναι κακό. δεν είναι ανάγκη να κάνουμε σε όλους τα χατήρια πια! αν δε θέλεις να έρθει δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το υποστείς!

Διαφημίσεις

Τις ψεκασα!!!:tongue::tongue:

Παντως και η δικια μου οσο ημουν απλη γκομενα ηταν μες στη γλυκα. Μολις ανακοινωσαμε αρραβωνες και γαμους αρχισε να αλλαζει υφος σα να την ταιζες πικραμυγδαλο.

ευτυχως ειναι καλη γυναικα σ αυτο δε μπορω να πω οτι εχει κακια μεσα της..Απλα εχει καποια κολημματα και συμπεριφορες που δε μου ταιριαζουν. Πχ θεωρω οτι εγω θα βοηθουσα τα παιδια μου απο το να ξοδευω τα λεφτα μου ασκοπα...

Eleni

bd5c7983f7.png

σιγά μη φύγεις και από το σπίτι σου! πάρε την και πες της να μην έρθει γιατί είσαι κουρασμένη και θα κοιμηθείς ή πες της ότι θα λείπεις τελικά και να μην έρθει και μείνει απ' έξω! και κάνε ασκήσεις θάρρους! λέγε και όχι καμιά φορά! ΌΧΙ! δεν είναι κακό. δεν είναι ανάγκη να κάνουμε σε όλους τα χατήρια πια! αν δε θέλεις να έρθει δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το υποστείς!

'Εφυγα τελικά απο το σπίτι..:?της είπα οτι έχω κανονίσει κ πήγα για καφέ.Στο γυρισμό όμως σταμάτησα σπίτι τους για να πω ένα γεια με τον άντρα μου..μέχρι κι οτι έφερα καινούρια καθαρίστρια ήξερε!Τίποτα δεν της ξεφεύγει!Μόνο που τη βλέπω μου τεντώνονται τα νεύρα!!Μη αναστρέψιμη κατάσταση!!'Αμα νιώσω έτσι για άνθρωπο,τελείωσε!

Τις ψεκασα!!!:tongue::tongue:

Παντως και η δικια μου οσο ημουν απλη γκομενα ηταν μες στη γλυκα. Μολις ανακοινωσαμε αρραβωνες και γαμους αρχισε να αλλαζει υφος σα να την ταιζες πικραμυγδαλο.

ευτυχως ειναι καλη γυναικα σ αυτο δε μπορω να πω οτι εχει κακια μεσα της..Απλα εχει καποια κολημματα και συμπεριφορες που δε μου ταιριαζουν. Πχ θεωρω οτι εγω θα βοηθουσα τα παιδια μου απο το να ξοδευω τα λεφτα μου ασκοπα...

Κι εμένα τα ίδια..μόλις είδε οτι είμαι η γυναίκα στη ζωή του,εκεί έγινε η όλη αλλαγή.

Εγώ Ελένη μου έχω αρχίσει όμως να πιστεύω οτι είναι κακιά.Κακιά με τη βιτρίνα της καλής χριστιανής!! Καλησπέρα σου είπα,δεν σου είπα??!:D

y5yep3.png

Το εχω πει απειρες φορες και ελπιζω να ερθετε στα συγκαλα σας ολες καποια στιγμη.

Και ο Αγιος φοβερα θελει.Να απαντατε οπως πρεπει και να μη σας νοιαζει.Δε θα χαλασουμε εμεις την ψυχικη μας ηρεμια για τις γκιοσες.

Να και αμα θυμωσουν , να και αμα παρεξηγηθουν.Θυμωνω κι εγω ....you know.

Μη ξεγελιεστε απο στιγμες αναλαμπης καλοσυνης.Καποιο σκοπο εχουν λεμε.

Και σιγα μη της δωσω και λογαριασμο τι κανω μεσα στο σπιτι μου, και αν ειμαι εκει, και αν δεν ειμαι, και αν θα παω καπου, και αν μαγειρεψα , και αν καθαρισα , και ποια μου καθαρισε, και ποτε εκλασα ..........ελεοοος!!!!

Εγω παντως απο την αρχη ειχα ξεκαθαρισει οτι εχω τους δικους μου ρυθμους και οτι κουραζομαι πολυ και με τη δουλεια και οτι δεν μπορω τα πολλα πολλα και οτι δεν γουσταρω και επισκεψεις και μια χαρα το πιασε το υπονοουμενο.

Αν δεν καταλαβαινουν οτι δεν ειμαστε φιλες αλλα νυφες με πεθερα ......τουλαχιστον κοιταξτε να το καταλαβετε καταρχην εσεις και να το δωσετε να το καταλαβουν κι αυτες μια και καλη αλλιως δε θα σας αφησουν ποτε σε ησυχια.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Το ούφο άντρας μου της είπε οτι έφερα άλλη καθαρίστρια και με ρωτούσε αυτή..ποια είναι κ αν είναι καλή..και τώρα θέλει να της τη φέρω (έχει 2-3 δικιές της εν τω μεταξύ!) και όταν της μιλάω για νοικοκυριό έχω παρατηρήσει οτι σουφρώνει τα χείλη της κι γελάει σαν να με κοροϊδεύει(γενικά απο σπόντες της απο ό,τι κατάλαβα δεν της αρέσει το νοικοκυριό μου)!

Πωπω κοντεύει η γέννα κι έχω κουράσει τον άντρα μου γιατί τρέμω στην ιδέα οτι θα κουβαλιέται εδώ και θα την έχω όλη μέρα εδώ.. Μυαλό δεν βάζει όμως ρε πού...η μου! Πάλι χτες ρωτούσε (κάθε μέρα ρωτάει) "την κούνια την έβαλες στο δωμάτιο???την φτιάξατε??) Βρε δεν μας χ..ζεις πια???!!! Λες κι είμαστε βλάκες και δεν ξέρουμε!

Αυτό που δεν έχω σκεφτεί ακόμα είναι αν θα δεχτώ βοήθεια με το φαγητό ή όχι..(να μου στέλνουν πχ) απο τη μία δεν θέλω να την ανακατεύω γιατί θα πάρει αέρα πάλι απο την άλλη μέχρι να εγκατασταθεί ο θηλασμός θα ήταν μια βοήθεια..η μάνα μου δουλεύει 2 δουλειές..θα δω τι θα κάνω!

y5yep3.png

Το ούφο άντρας μου της είπε οτι έφερα άλλη καθαρίστρια και με ρωτούσε αυτή..ποια είναι κ αν είναι καλή..και τώρα θέλει να της τη φέρω (έχει 2-3 δικιές της εν τω μεταξύ!) και όταν της μιλάω για νοικοκυριό έχω παρατηρήσει οτι σουφρώνει τα χείλη της κι γελάει σαν να με κοροϊδεύει(γενικά απο σπόντες της απο ό,τι κατάλαβα δεν της αρέσει το νοικοκυριό μου)!

Πωπω κοντεύει η γέννα κι έχω κουράσει τον άντρα μου γιατί τρέμω στην ιδέα οτι θα κουβαλιέται εδώ και θα την έχω όλη μέρα εδώ.. Μυαλό δεν βάζει όμως ρε πού...η μου! Πάλι χτες ρωτούσε (κάθε μέρα ρωτάει) "την κούνια την έβαλες στο δωμάτιο???την φτιάξατε??) Βρε δεν μας χ..ζεις πια???!!! Λες κι είμαστε βλάκες και δεν ξέρουμε!

Αυτό που δεν έχω σκεφτεί ακόμα είναι αν θα δεχτώ βοήθεια με το φαγητό ή όχι..(να μου στέλνουν πχ) απο τη μία δεν θέλω να την ανακατεύω γιατί θα πάρει αέρα πάλι απο την άλλη μέχρι να εγκατασταθεί ο θηλασμός θα ήταν μια βοήθεια..η μάνα μου δουλεύει 2 δουλειές..θα δω τι θα κάνω!

Χιλιες φορες ψωμι και τυρι που λεει ο λογος να τρωτε , παρα να της δωσεις θαρρος ..............

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...