Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Καλα να την αφηνα ποτε στην πεθερα μου χωρις να ειμαι εγω ή ο αντρας μου δεν υπηρχε ποτε περιπτωση.Με τον αντρα μου την εστειλα πρωτον γιατι ο αντρας μου ειναι πολυ φοβιτσιαρης και ξερω οτι δε θα την αφηνε απο τα ματια του ουτε δευτερολεπτο, δευτερον ξερω το παιδι μου , οποτε ηξερα οτι δεν θα θελει να καθισει πανω απο μιση ωρα και πολυ λεω, τριτον δεν μπορουσα να πω στον αντρα δε στην δινω και τελος.........φανηκα ανωτερη.Οχι βεβαια οτι ο αλλος ο σατανας θα αναγνωριζε τετοιο πραγμα.

Σαφως και δεν εχω σκοπο να δηλητηριασω το παιδι μου με λογια για την κακια γιαγια.Ποτε δε θα με ακουσει να λεω κουβεντα.Χαζο δεν ειναι ομως ....θα κρινει μονο του μεγαλωνοντας οπως εκρινα κι εγω για την μανα του πατερα μου.Ποτε δεν ακουσα την μητερα μου να πει κακια κουβεντα για την πεθερα της αλλα εγω και οι αδερφες μου οσο μεγαλωναμε ουτε ζωγραφιστη δε θελαμε να τη δουμε.

marlia, μη τα συζητας ........θυμασαι το κατοικιδιο την αραχνουλα στην πεθερα μου? .......μη μπω σε αλλες λεπτομεριες και μας πιασουν αναγουλες και εχουμε και εγκυες γυναικες εδω μεσα.........

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να συμπληρωσω οτι καθε φορα που μιλουσε στο τηλ με τον αντρα μου, του τα επριζε να παμε αθηνα να την δει η προγιαγια και η οικογενια της θειας του αντρα μου, αλλιως αν δεν το δουν, πως θα του κανουν δωρο??? Απο Ιταλια ερχοντε καθε 3 και λιγο κουτες απο συγγενεις και φιλους που δεν την εχουν δει και δεν ξερουν και ποτε θα την δουν! Εκει καταλαβε ο αντρας μου τι ειναι ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ και τι "οικογενια"

Εμένα αυτό με νευριάζει πολύ, ότι το παίζουν και ότι νοιάζονται και δεν τους νοιάζει ούτε η υγεία του παιδιού, μόνο να περάσει το δικό τους. Τί καλά που της τα είπες; εμείς δεν το έχουμε κάνει - ακόμα απορώ γιατί! Άσε αυτό με τα δώρα! μα καλά τί νομίζουν δηλαδή ότι θα ξεπουληθούμε για να κάνουν ένα δώρο στα παιδιά;;;;;; ποτέ τους μην το κάνουν! έτσι νομίζουν ότι θα μας κάνουν ότι θέλουν, ενώ μας έχουν αλλάξει τα φώτα; με τα δώρα; κοιμούνται ύπνο βαθύ!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Δεν ειδαμε ουτε ενα κουτι πανες απο αυτους και ουτε θελω να δω.......και οσα μεταχειρισμενα επιχειρησε να μου στειλει απο την πρωτη την εγγονη της ...........της τα εστειλα πισω.Τα θυμαμαι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι παλι!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Σαφως και δεν εχω σκοπο να δηλητηριασω το παιδι μου με λογια για την κακια γιαγια.Ποτε δε θα με ακουσει να λεω κουβεντα.Χαζο δεν ειναι ομως ....θα κρινει μονο του μεγαλωνοντας οπως εκρινα κι εγω για την μανα του πατερα μου.Ποτε δεν ακουσα την μητερα μου να πει κακια κουβεντα για την πεθερα της αλλα εγω και οι αδερφες μου οσο μεγαλωναμε ουτε ζωγραφιστη δε θελαμε να τη δουμε.

Λέτε δηλαδή να μη πω κάποια στιγμή ούτε τα γεγονότα, χωρίς χαρακτηρισμούς... δύσκολα θα πειστώ.

marlia, μη τα συζητας ........θυμασαι το κατοικιδιο την αραχνουλα στην πεθερα μου? .......μη μπω σε αλλες λεπτομεριες και μας πιασουν αναγουλες και εχουμε και εγκυες γυναικες εδω μεσα.........

Άσε φιλενάδα, άσε!

Δεν ειδαμε ουτε ενα κουτι πανες απο αυτους και ουτε θελω να δω.......και οσα μεταχειρισμενα επιχειρησε να μου στειλει απο την πρωτη την εγγονη της ...........της τα εστειλα πισω.Τα θυμαμαι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι παλι!!!!!!

τα τελευταία "δώρα" που μας έδωσαν από την τελευταία φορά που πήγαμε σπίτι τους πολλούς μήνες πριν, τα αφήσαμε εκεί για να έχουν τα παιδιά να παίζουν όταν ξαναπάμε! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι καλό ε;

Διαφημίσεις

'Ωπα!!Κίνηση βλέπω σήμερα!!

Εγώ πάντως κορίτσια (για να απαντήσω σε όσα λέγατε τόση ώρα) δεν φοβάμαι να την αφήσω μήπως κάτι πάθει..ούτε πιστεύω οτι δεν θα την αγαπά η πεθερά μου τη μικρή..απλά 1) φοβάμαι μήπως της μεταφέρει πράγματα/διδάγματα με τρόπο που δεν εγκρίνω 2)δεν θέλω η μικρή να γίνει έρμαιο της κόντρας μας,κι όσες ξέρετε κι έχετε παιδιά,γνωρίζετε πώς τα πιάνουν αυτά στον αέρα τα μικρά,και θα αρχίσουν τα καραγκιοζιλίκια και οι ανταγωνισμοί με το παιδί στη μέση-ε δεν είναι και ό,τι πιο υγιές για την ψυχολογία του...3)Μου τη σπάει που θα φέρεται σαν να είναι δικιά της!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Α καλα με τα δωρα αλλο δραμα! Της ειχαμε πει λιγα και καλα, κιριος τωρα που ειμαστε εξωτερικο γιατι μετα θα εχουμε προβλημα με υπερβαρο... Μας ρωτησαν τι θελει η μικρη και ειπαμε το μιρκοφωνο της Χανα ή καπιο αλο χωρις βαση γιατι θελαμε να το περνει εξω και αυτα με τη βαση και ποιο ογκοδη ειναι και χαλανε αφου ειναι ολο καλωδια. Μας εφερε: 2 κουκλια απο τη βαυτιση του εγγονου (ο καλος γυος δεν μπορουσε να κανει βαφτιση 1 μηνα μετα που ΗΞΕΡΕ οτι θα ειμασταν ελλαδα και θα πηγεναμε σιγουρα, αλλα τεσπα), ενα κουκλακι γατα, ενα μικροφωνο (φυσικα με βαση) παρα την αναλυση και 2 τεραστια γλυφιτζουρια! Το μικροφωνο μες σε 1 μηνα δεν λειτουργουσε (μπαμπας "κριμα μην το πεταξεις η μαμα μου της το χαρισε") και μια βδομαδα μετα το... 3χρονο εσπασε στα 2 το πλαστικο με τα χερια(!). Η μικρη δεν ειναι κουταλιανος, απλα απο το κουτι εβλεπες ποσο ψευτικο ηταν!

Απο Ιταλια ευτασε δεμα 2 μερες αφου πηγαμε ελλαδα με φορεμα(βελουδο), μπλουζα καλσον και ενα κουκλακι... Οι συγκρισεις νομιζω περιτευουν αλλα τα νευρα (ειπαμε φτενε και οι ορμονες) τσαταλια!!! Ετσι και χριαστει να ερθουν στο αεροδρομιο και φερουν τιποτα θα το παρουν μαζι τους!!! Οταν ειμαστε στην πολη τους απ τα καλυτερα μαγαζια της ψωνιζει! Οσο ηταν εδω πηρε ενα σωρο ρουχα (καλα) για τα εγγονια και ενα φορεμα που χαζεψα εγω, οσο επερναν αυτοι... καλτσες! Ηταν τελευταιο και μου το πηρε απ τα χερια, οποτε συνθεση δεν ειδα! Πολυεστερας... Εχει χαριτομενο σχεδιακι (αυτο κοιταγα) αλλα σαν φορμα ηταν χαλια (τουρκος ο μπαμπας οταν το ειδε!)

Η μικρη ματια και αφτια εχει και ολα τα πιανει, απλα προσεχω να μην τη βριζω μπροστα της και φυσικα δεν ανεχομαι βρισιες και απο αυτη μπροστα στη μικρη! Ουτος ή αλλος οταν τους βλεπουμε ειναι παντα και η μικρη μπροστα και αν παει για υπνο, παω και εγω, 1 φορα δεν το εκανα και εφυγα μετα απο 5 λεπτα τρεχοντας!

marlia γι αυτο τρελενομαι και εγω... για μενα χεστικα (σορυ κι ολας) οταν ομως για να μου παει κοντρα εβαλε σε κυνδινο τη μικρη που ηταν μωρο ακομα, μονο και μονο γιατι της ειπα να μην το κανει, εκει τα ακουσε για τα καλα! Τα πιο χοντρα που εχει κανει δεν τα εχω γραψει!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Παιδια θα σας απαριθμησω δωρα πρωην και νυν πεθερας να γελασετε

ενα ημερολογιο τοιχου απο αυτο που πουλανε στα πανηγυρια, αυτα που εχουν οι γιαγιαδες μας στους τοιχους τα μικρουλια.

ενα πλαστικο κλειδακι

ενα ψευτικο βραχιολι σαν παιδικο

ενα καθρεφτη μικρο σε μια βαση για το..μπουντουαρ μου

και μια δωροεπιταγη των 50 ευρω:tongue:

Οποια ξαναμιλησει..την εφαγα!!!!(υποψην οτι αυτα ειναι ΟΛΑ Κ ΟΛΑ) Δεν εχω παρει κατι αλλο..

Eleni

bd5c7983f7.png

χαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

χαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααχαχαχαχααααααααααααααααααααα

(συγνώμη ρε Ελενίτσα αλλά δεν κρατιέμαι,είναι κι ο τρόπος που τα λες)

y5yep3.png

Διαφημίσεις

'Ωπα!!Κίνηση βλέπω σήμερα!!

Εγώ πάντως κορίτσια (για να απαντήσω σε όσα λέγατε τόση ώρα) δεν φοβάμαι να την αφήσω μήπως κάτι πάθει..ούτε πιστεύω οτι δεν θα την αγαπά η πεθερά μου τη μικρή..απλά 1) φοβάμαι μήπως της μεταφέρει πράγματα/διδάγματα με τρόπο που δεν εγκρίνω 2)δεν θέλω η μικρή να γίνει έρμαιο της κόντρας μας,κι όσες ξέρετε κι έχετε παιδιά,γνωρίζετε πώς τα πιάνουν αυτά στον αέρα τα μικρά,και θα αρχίσουν τα καραγκιοζιλίκια και οι ανταγωνισμοί με το παιδί στη μέση-ε δεν είναι και ό,τι πιο υγιές για την ψυχολογία του...3)Μου τη σπάει που θα φέρεται σαν να είναι δικιά της!

Το 1, αν δεν ειναι ολη μερα μαζι μην το φοβασε! κραταει μερικα λεπτα (δοκιμασμενο απ τη μικρη). Ασε που πετανε τα μικρα και κατι θεικα τυπου "Η μαμα μου λεει οτι ετσι ειναι το σωστο και η δικια μου μαμα τα ξερει ολα! Να πεις στη μαμα σου να στα μαθει καλυτερα!" Ωωω ναι το ειπε στην πεθερα!

Στο 2 και 3 συμφωνω με 100000!!!

Ξανασκεψου το ομως για αν κυνδινεβει ή οχι.. εμενα τα πιο επικυνδινα απο κοντρα σε μενα τα εκανε... Πχ παει να της δωσει γλυκο (7 μηνων) και της λεω τρωει μονο φρουτα! Μενει με τον μπαμπα και τη μικρη και παω για ντους και την ταιζε πατιμενη ψηχα απο ψωμι (δισπεπτο το φρεσκο ψωμι απο μονο του πατατο κι ολας!) ειπε και στον αντρα μου "αυτο εδινα και σε σενα" και το βραδυ η μικρη ματωσε, κιριολεκτικα για να κανει κακακια με λαδι και πολυ πολυ βοηθεια! Μονο και μονο απο κοντρα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

χαχαχαχαχαχα ναι ξέχασα είμαι η Τζάκι!!

Ρε δεν είναι μεγάλα διαμερίσματα :cool:

Απο δώρα πάντως άλλο τίποτα..αν είναι όμως να στο χτυπάνε και να αφήνουν υπονοούμενα οτι είσαι η ξεβράκωτη (επι της ουσίας) και αχάριστη (σε περίπτωση που βάλεις τα όριά σου,γιατί ξέρεις,άμα έχει ο γαμπρός κι εσύ όχι,για να τους "τιμήσεις" πρέπει να σαι υποχωρητική σε όλα)..τι να το κάνεις???Προτιμώ την κλειδοθήκη της δικιάς σου!:D

y5yep3.png

Kοιτα και εμεις προτιμαμε την ανεξαρτησια μας σαφως..

Αλλα και το δωρακι εχει τη χαρη του εστω ενα μικρο! Ενταξει η νυν μου κανε και μια δωροεπιταγη δωρο, η αλλη ουτε μπλουζακι δε μου χε παρει ποτε!

Βεβαια εγω αν ειχα την πεθερα σου θα τα ειχε δει ολα..:tongue: Κι ας εκανε δωρακια:P

Eleni

bd5c7983f7.png

Ξανασκεψου το ομως για αν κυνδινεβει ή οχι.. εμενα τα πιο επικυνδινα απο κοντρα σε μενα τα εκανε... Πχ παει να της δωσει γλυκο (7 μηνων) και της λεω τρωει μονο φρουτα! Μενει με τον μπαμπα και τη μικρη και παω για ντους και την ταιζε πατιμενη ψηχα απο ψωμι (δισπεπτο το φρεσκο ψωμι απο μονο του πατατο κι ολας!) ειπε και στον αντρα μου "αυτο εδινα και σε σενα" και το βραδυ η μικρη ματωσε, κιριολεκτικα για να κανει κακακια με λαδι και πολυ πολυ βοηθεια! Μονο και μονο απο κοντρα!

τολμάς να ξαναμπεις για ντουζάκι αν είναι στο σπίτι; Δεν τολμάς! κέρβερος στέκεσαι πάνω από το παιδί! κάπως έτσι, δυστυχώς! άσε τις τύψεις έστω και για την ελάχιστη ώρα που τα έχω αφήσει μαζί της, όταν ακόμα το έπαιζε αγία. και το ένστικτο να ουρλιάζει, αλλά έλεγα ότι είναι που είμαι σούπερ υπερπροστατευτική, λάθος λοιπόν! Ήταν ανάγκη και εκεί είναι που τα έχω βάλει με τη μαμά μου! την παρακαλούσα να είναι και αυτή εκεί μαζί της γιατί φοβόμουν για το παιδί και η μανούλα μου δεν πήγαινε για να μην κακοκαρδίσει την πεθερά και θυμώσει. καταλάβατε γιατί εμείς την έχουμε πατήσει και από τις δύο πλευρές. και δεν υπάρχει και κανένας τρόπος να διορθωθεί τίποτα. έχουν κάνει τραγικά και επικίνδυνα λάθη και οι τέσσερις και πλέον τους έχουμε ξεγράψει από την ψυχή μας! Τι σας λέω πρωί πρωί... είναι που καμιά φορά με παίρνει το παράπονο! Δε ζήτησα βοήθεια... απλά να σταθούν λίγο στις δύσκολες στιγμές... τώρα μου κουβαλήθηκε στη γιορτή της μητέρας... αφού δε μου έβγαινε να της πω τίποτα... τί να κάνω; τα είπαμε τυπικά... έτρεχα άλλωστε σαν τρελλή με τα παιδιά, οπότε έκανα την κινέζα να περάσει η ώρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...