Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποιός τα βγάζει πέρα; νυ στά ζω! νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Εδω εγω με 1,5 παιδι νυσταζω... αν δεν νυσταζες κι εσυ θα τρελενομουν!!! Και παλι μπραβο για το κουραγιο να κανεις και 3ο!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Εδω εγω με 1,5 παιδι νυσταζω... αν δεν νυσταζες κι εσυ θα τρελενομουν!!! Και παλι μπραβο για το κουραγιο να κανεις και 3ο!!!

Δε χρειάστηκε καμιά μεγάλη απόφαση, γιατί τα κορίτσια είναι δίδυμα! Εγώ πάντως 3 παιδιά ήθελα να κάνουμε και μάλιστα κοντινά στην ηλικία! Ε αυτό το πετύχαμε! Τον ύπνο να δούμε και την κούραση...

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Δε χρειάστηκε καμιά μεγάλη απόφαση, γιατί τα κορίτσια είναι δίδυμα! Εγώ 3 παιδιά ήθελα να κάνουμε και μάλιστα κοντινά στην ηλικία! Ε αυτό το πετύχαμε!

Μαλον πρεπει να αλλαξω γιαλια... Τωρα το ειδα στο τικερακι! σορυ! Το μπραβο ισχιει μην ξεχνιομαστε!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Η marlia είναι ηρωίδα ρε σεις!! Μακάρι κι εγώ να κάνω 3 και να τα καταφέρνω έτσι!!

Παιδιά η "δικιά μου" ήρθε σήμερα απο το σπίτι να με δει,με φίλησε κ μου είπε οτι με αγαπάει πολύ (!!) κι οτι καμιά φορά λέμε κ καμιά κουβέντα παραπάνω (!!) αλλά δεν πειράζει. Εγώ ήμουν η βασίλισσα του χιονιού,ένιωσα πολύ κακός άνθρωπος,αλλά έχω πλέον αδειάσει..με άδειασε δηλαδή. Της είπα ένα "δεν είναι ώρα" κ έτσι αποχαιρετήσαμε η μία την άλλη. Απο την άλλη,πέταξε υπονοούμενα για μένα σε δικό μου άνθρωπο χτες!!

'Εχω σηκώσει τα χέρια ψηλά!!!Αλλά πλέον αδιαφορώ.

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Η marlia είναι ηρωίδα ρε σεις!! Μακάρι κι εγώ να κάνω 3 και να τα καταφέρνω έτσι!!

Ευχαριστώ ευχαριστώ! είσαστε πολύ καλές!

Παιδιά η "δικιά μου" ήρθε σήμερα απο το σπίτι να με δει,με φίλησε κ μου είπε οτι με αγαπάει πολύ (!!)

Α ωραία! είδες? όχι που νόμιζες... πάντως έστω και έτσι τουλάχιστον να μη σε στενοχωρεί! κάτι είναι και αυτό!

Ααααα....βλεπω πολυ νεο αιμα !!!! Τι γινετε βρε κοριτσια ? Λιγες μερες ελειψα ......σημεια και τερατα διαβαζω παλι!!!!!

'Εχω σηκώσει τα χέρια ψηλά!!!Αλλά πλέον αδιαφορώ.

Εμ, στα λεγα εγω κοριτσακι....μη δινεις σημασια , γραψ'την κανονικοτατα και προσεχε!!!!!!Ακομα και οταν εχει εκεινες τις αναλαμπες καλοσυνης....κατι σχεδιαζει η σουπια!!!!!

Καλα εγω να δειτε εξελιξεις!!!! Την πηρε ο αντρας μου προχτες και την πηγε στα πεθερικα.Ειχαν να την δουν απ'οτι ξερετε 8 μηνες.Οταν λοιπον της ειπε "η οξω απ'εδω" ελα στη γιαγια ......λεει το αστερι μου...."οχι γιαγια....γιαγια μου Μ....... (την μαμα μου)....αχαχαχαχαχαχα.Δεν την πλησιασε ουτε λεπτο!!!!!!Και ελεγε ολη την ωρα...μαμα μου, γιαγια μου Μ........ (το ονομα της μανας μου)...αχαχαχαχα.

Εννοειται οτι δεν ηθελε να καθισει καθολου και ελεγε στον μπαμπα της συνεχεια .....πιτι, πιτι (σπιτι) και σε λιγη ωρα την πηρε ο αντρας μου και την εφερε πισω!!!!!............πολυ το ευχαριστηθηκα....αχαχαχα.

Φανταστειτε τι μου συρε μετα η γκιοσα!!!!!!! φτου κακα......!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλα εγω να δειτε εξελιξεις!!!! Την πηρε ο αντρας μου προχτες και την πηγε στα πεθερικα.Ειχαν να την δουν απ'οτι ξερετε 8 μηνες.Οταν λοιπον της ειπε "η οξω απ'εδω" ελα στη γιαγια ......λεει το αστερι μου...."οχι γιαγια....γιαγια μου Μ....... (την μαμα μου)....αχαχαχαχαχαχα.Δεν την πλησιασε ουτε λεπτο!!!!!!Και ελεγε ολη την ωρα...μαμα μου, γιαγια μου Μ........ (το ονομα της μανας μου)...αχαχαχαχα.

Εννοειται οτι δεν ηθελε να καθισει καθολου και ελεγε στον μπαμπα της συνεχεια .....πιτι, πιτι (σπιτι) και σε λιγη ωρα την πηρε ο αντρας μου και την εφερε πισω!!!!!............πολυ το ευχαριστηθηκα....αχαχαχα.

χαχαχα Ας προσεχε να ταν σωστη... Η δικια μου 1 φορα βρεθηκε με τις 2 γιαγιαδες μαζι! Πηγε στην πεθερα πρωτα, πηρε οτι ειχε να της δωσει και μετα στη μανα μου, για αγκαλιες και παιχνιδια! Μονο τον πεθερο μου προσεχει, αν δεν ειμαστε σε σπιτι, να μην παθει τιποτα γιατι τον βλεπει σαν χαζο! Μ αυτα που λεει γι αυτον η πεθερα δεν με παραξενευει! Ασε που οταν ηρθαν για να την κανει να μασισει πιο γρηγορα το φαγιτο (μανα και κορη τρωμε αργα) της εδιχνε πως να μασαει(!) με ανοιχτο στομα φυσικα και μου κανει η μικρη "μαμα ο παπους δεν εμαθε ακομα να τρωει με κλειστο στομα! Θα του πεσει το φαγιτο!" σοκαρισμενη ΧΑΧΑΧΑ

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ααααα....βλεπω πολυ νεο αιμα !!!! Τι γινετε βρε κοριτσια ? Λιγες μερες ελειψα ......σημεια και τερατα διαβαζω παλι!!!!!

Εμ, στα λεγα εγω κοριτσακι....μη δινεις σημασια , γραψ'την κανονικοτατα και προσεχε!!!!!!Ακομα και οταν εχει εκεινες τις αναλαμπες καλοσυνης....κατι σχεδιαζει η σουπια!!!!!

Αχ εγώ δεν τολμάω να τα στείλω μόνο με τον άντρα μου να ζήσω και εγώ αυτή τη χαρά! Αν δεν προλάβει να τα παραμυθιάσει δηλαδή δήθεν με δώρα και τέτοια!

Διαφημίσεις

Αχ εγώ δεν τολμάω να τα στείλω μόνο με τον άντρα μου να ζήσω και εγώ αυτή τη χαρά! Αν δεν προλάβει να τα παραμυθιάσει δηλαδή δήθεν με δώρα και τέτοια!

Μονο το παραμυθιασμα μην φοβασε! Τα μικρα ξερουν καλυτερα απ οσο νομιζουμε! Η γιαγια μου με γεμιζε γλυκα και εμενε απο κατω μας, πηγενα καθε μερα και οταν ανεβενα ελεγα την μαμα μου κακια για 2-3 λεπτα, δεν μου ελεγε τιποτα και το ξεχνουσα (ποτε δεν μου ειπε τιποτα κακο για την πεθερα της οσο ειμουν παιδι), πηγενα ετρωγα τα γλυκα μου, εφευγα και γηριζα στη μανουλιτσα μου που λατρεβα και καμια τρελη δεν μπορουσε να μας χωρισει! Σε ενα τεστ που μου καναν, πριν βρουν τη δυσλεξια, με βαλαν να ζογραφισω οσους της οικογενιας ηταν κοντα! Κηνηση και οπτικη επαφη ΜΟΝΟ με την μαμα, ολοι οι αλλοι, μπαμπας και κιριος γιαγια ακινητοι και πισω μου, ουτε καν με κοιτουσαν! Τον μπαμπα μου δεν τον εβλεπα γιατι οταν γυρνουσε απ τη δουλεια κοιμομουν! Η γιαγια ηταν απλα η μηχανη για γλυκα και τηλεοραση! χαχαχα

Ο μονος λογος που δεν την αφηνω με την πεθερα χωρις να ειμαι εγω εκει ή ο μπαμπας της ειναι γιατι απλα την ξεχνανε και φοβαμε μην παθει κατι! Την εχει βαλει σε κυνδινο ηδη 2 φορες... δεν το ρισκαρω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

2,5 χρονια πισω... Παμε στην πολη τους και μηναμε μια βδομαδα σπιτι τους, η μικρη 1 χρονων και κατι και ισα που περπατουσε...

Το σπιτι της πεθερα τιγκα στο γυαλικο ΚΑΙ σε χαμιλα ραφια και τραπεζια. παιζει η μικρη στο σαλονι και εξερευνει με την πεθερα να μαζευει οτι δεν ηθελε να σπασει. Μεχρι εδω ολα καλα (δεν μπορουσε να τα μαζεψει νωριτερα?). Πιανει η μικρη φτηνα γιαλινα διακοσμητικα (κερασακια με λεπτο κοτσανι, ολο γυαλι) και δεν βλεπω κινηση απ την πεθερα και παω να της τα παρω... "Αστην μωρε, φτηνα ειναι δεν με νιαζει να σπασουν" τι με θες εμενα? "Χεστικα αν σου σπασει ολο το σπιτι! Αν τα βαλει στο στομα και τα σπασει ή της πεσουν και κοπει? Αυτο με νιαζει!". Εχει μεγαλωσει 2 και ξερει καλυτερα...

Να συμπληρωσω οτι καθε φορα που μιλουσε στο τηλ με τον αντρα μου, του τα επριζε να παμε αθηνα να την δει η προγιαγια και η οικογενια της θειας του αντρα μου, αλλιως αν δεν το δουν, πως θα του κανουν δωρο??? Απο Ιταλια ερχοντε καθε 3 και λιγο κουτες απο συγγενεις και φιλους που δεν την εχουν δει και δεν ξερουν και ποτε θα την δουν! Εκει καταλαβε ο αντρας μου τι ειναι ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ και τι "οικογενια"

Σορυ για τα φλασ μπακ καθε τοσο αλλα λιγο οι ορμονες, λιγο η σκεψη τι θα κανουν στον μικρο και τι θα ακουσω, μου αναβουν τα λαμπακια!

Ue8pp3.pngI307p3.png

κορίτσια εγώ την έχω γράψει ........ σιγά μην ασχοληθώ με την μανταμ ΣουΣου που νόμιζε ότι το Ηρώδειο είναι βραδυνό μαγαζί .............:shock: Τι να σας λέω !!!!!!!!!!!!!! Ένα "γειά σας" της λέω και πολυ της είναι της κομπλεξικής

2,5 χρονια πισω... Παμε στην πολη τους και μηναμε μια βδομαδα σπιτι τους, η μικρη 1 χρονων και κατι και ισα που περπατουσε...

Το σπιτι της πεθερα τιγκα στο γυαλικο ΚΑΙ σε χαμιλα ραφια και τραπεζια. παιζει η μικρη στο σαλονι και εξερευνει με την πεθερα να μαζευει οτι δεν ηθελε να σπασει. Μεχρι εδω ολα καλα (δεν μπορουσε να τα μαζεψει νωριτερα?). Πιανει η μικρη φτηνα γιαλινα διακοσμητικα (κερασακια με λεπτο κοτσανι, ολο γυαλι) και δεν βλεπω κινηση απ την πεθερα και παω να της τα παρω... "Αστην μωρε, φτηνα ειναι δεν με νιαζει να σπασουν" τι με θες εμενα? "Χεστικα αν σου σπασει ολο το σπιτι! Αν τα βαλει στο στομα και τα σπασει ή της πεσουν και κοπει? Αυτο με νιαζει!". Εχει μεγαλωσει 2 και ξερει καλυτερα...

Να συμπληρωσω οτι καθε φορα που μιλουσε στο τηλ με τον αντρα μου, του τα επριζε να παμε αθηνα να την δει η προγιαγια και η οικογενια της θειας του αντρα μου, αλλιως αν δεν το δουν, πως θα του κανουν δωρο??? Απο Ιταλια ερχοντε καθε 3 και λιγο κουτες απο συγγενεις και φιλους που δεν την εχουν δει και δεν ξερουν και ποτε θα την δουν! Εκει καταλαβε ο αντρας μου τι ειναι ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ και τι "οικογενια"

Σορυ για τα φλασ μπακ καθε τοσο αλλα λιγο οι ορμονες, λιγο η σκεψη τι θα κανουν στον μικρο και τι θα ακουσω, μου αναβουν τα λαμπακια!

Ο λόγος που δεν τολμάω να τα στείλω είναι γιατί είναι ε π ι κ ί ν δ υ ν ο ι! και λίγα λέω δηλαδή! Δεν έχω το κουράγιο να αρχίσω να λέω σκηνικά! που μάλιστα διακριτικά - τα ζώα - μαζεύαμε τα παιδιά μην πάθουν τίποτα και αυτοί παρεξηγιόντουσαν κιόλας ότι τους παίρνουμε τα παιδιά, γιατί όπως είπες, αυτοί δύο παιδιά μεγάλωσαν και ξέρουν καλύτερα!

Άσε με μή φουντώσω πάλι που τα θυμάμαι! Όχι δε φοβάμαι μη μου τα παραμυθιάσει και μας χωρίσει - δε θέλω να λέω και μεγάλες κουβέντες αλλά τουλάχιστον τώρα που το σκέφτομαι δεν το φοβάμαι - απλά λέω ότι θα προλάβει να τα παραμυθιάσει πριν της πούνε κανένα έξυπνο και την ταπώσουν! Ειδικά η μία μου μικρή που δεν αφήνει λέξη να πέσει κάτω!

Αυτό που λες όμως ότι η μητέρα σου ποτέ δε σου είπε κακιά κουβέντα για τη γιαγιά, δεν ξέρω αν θα το τηρήσω. Όχι ότι θα τους βρίσω, αλλά αυτά που έχουν κάνει και είναι γεγονότα, γιατί να μην τα πω; θέλω να τους λέω αλήθεια όταν με ρωτάνε και σκοπεύω αν μου κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις να τους πω την αλήθεια. και ο άντρας μου έχει την ίδια άποψη και το ίδιο κάνουμε και για τους δικούς μου γονείς που και αυτοί είναι δύσκολη περίπτωση θα το πω! λέτε δεν είναι σωστό; όχι να τους μαυρίσω την ψυχούλα με κατινιές, αλλά ας πούμε ότι δε σας αφήνουμε μόνους με τη γιαγιά και τον παππού γιατί δεν σας προσέχουν.

κορίτσια εγώ την έχω γράψει ........ σιγά μην ασχοληθώ με την μανταμ ΣουΣου που νόμιζε ότι το Ηρώδειο είναι βραδυνό μαγαζί .............:shock: Τι να σας λέω !!!!!!!!!!!!!! Ένα "γειά σας" της λέω και πολυ της είναι της κομπλεξικής

χιχι εμείς έχουμε κόψει και το γειά σας! Ένα "πείτε γεια στη γιαγιά και τον παππού" είναι αρκετό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...