Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

μολις ληξουν φτιαξτης μια ωραιοτατη μακαροναδα με κιμα που θα της αρεσει φανταζομαι."μαμα σου μαγειρεψα εγω σημερα να μην κουραζεσαι"

axxaxaxxaxaaxxa

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάλι τα πήρα πρωινίατικα... Βγαίνω στο μπαλκόνι να καθαρίσω και τι βλέπω.... μία γόπα από τσιγάρο πεταμένη κάτω !!! και είδα ότι η μάρκα ήταν από τα τσιγάρα της πεθεράς μου.. Πόσο τσαντίστικα... Ρε παιδιά στο σπίτι της τουλάχιστον όσα φαίνονται είναι τζάμι (όσα είναι μέσα στα ντουλάπια δεν βλέπονται βέβαια), σφουγγαρίζει κάθε μέρα για να μυρίζει η χλωρίνη και να το παίζει καθαρή...

Και στο δικό μου σπίτι τα κάνει όλα χάλια ... πεταμένα κάτω ψίχουλα, χαρτιά, λάδια!!, λεκέδες από ζουμιά, πιάτα μισοάπλυτα στον στραγγισήρα.. Ευτυχώς φέτος απαγόρευσα στο μικρό να τρώει στο σαλόνι (μετά το ατύχημα με τα ρεβύθια στον καναπέ..) οπότε ψιλογλιτώνω τα χαλιά.. Και δεν μπορώ να πω κουβέντα γιατί τη μοναδική φορά που κάτι είπα για τον καναπέ αυτή παρεξηγήθηκε και δεν ξανακάθισε εκέι και την ειπε χοντρά στον άντρα μου.. Αλλά φώναξα τον άντρα μου και του το έδειξα για να μην λέει ότι είμαι προκατειλημμένη μαζί της και τι μου είπε? "έλα μωρέ σιγά το πράγμα, όλο κάτι θες να βρίσκεις για να λες !!!!" Λες και δεν έχουμε τασάκια και δεν μπορούσε να το σβύσει στο τασάκι αλλά έπρεπε να το σβύσει και να το αφήσει κάτω

εμάς ταιριάζουν τελικά σαν δυο σταγόνες νερό!!! και εμένα ετσι "καθαρή" είναι. Εμένα εχθές ήρθε ο άνδρας μου με ένα στεναχωρημένο ύφος σαν πληγωμένο κουτάβι. Του λεω τι έγινε επαθες κάτι? να μωρε επειδή θα φύγει ο αδελφός μου η μανα μου θα μείνει μόνη της και τελος πάντων μου είπε μήπως να παμε να φάμε από εκεί ή οτι κανονίσουμε να την παρουμε μαζί μας!!! Το να παω φυσικά δεν παίζει διοτι και μαγειρευει χαλια και σιχαίνομαι. Αλλα μόνο οι τρεις μας θα αυτοκτονήσω!!! επομένως θα πρέπει να την παρουμε μαζί μας!! επίσης πριν από αυτό πήγε ο δικός μου να της δώσει 50 ευρώ να πληρώσει κατι ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΚΤΗΚΕ για πρώτη φορά στην ιστορία!! είχε τους λόγους της φυσικά!! επίσης οταν ο μακαρίτης ο πεθερός μου ζούσε τον άφηνε πάντα σε γιορτές μόνο του διοτι εκείνος δεν πήγαινε πουθενά. Εκείνον τότε δεν τον λυποτανε εμείς γιατί??

kala erikse to tsigaro sto balkoni????ti suxama???mia fora to kalokairi eixa vrei gopa apo tous epanw sto balkoni mou k mou gurisan ta muala,dld ta tasakia ti ta exoume???kai telika sube8era,thn taisate thn pe8era???h sas taise auth????emena h dikia mou mou eipe oti otan metakomisoume 8essaloniki 8a erxete na menei s emas na krataei k to mwro.mou kremase to sagoni san cartoon!!!

rbOEp3.png

για τα χριστούγεννα συζητάγαμε δηλαδή ανήμερα. Μέχρι τότε πρέπει να σκεφτώ τι να κάνω. Παντως και εσύ πολύ τυχερή είσαι τι ωραια θα έρχεται και θα την φιλοξενησεις 4-5 ημέρες τι καλά. Σε βλέπω μετά την γέννα με τις ορμόνες να χτυπάνε κόκκινο να την ξεμαλλιάζεις. Το θέμα του παππού το εγκατέλειψες πάντως? τι έγινε δεν θέλεις να σου την στείλω πακέτο?? μήπως και κάνω γιορτές σαν άνθρωπος και όχι με την ξινίλα. Διοτι ακόμα και τα χριστούγεννα μαζί της είναι σαν κάνεις Μεγάλη Παρασκευή βοήθειά μας!!!

Διαφημίσεις

xaxaxaaxxaax mono pou se diavazw pe8ainw sto geloio!!!!re su den ton dinw ton pappou,einai sulektiko kommati!!mhn trela8w,8a sas forto8ei ta xristougenna na anoigei to stoma kai na leei ta dika ths???asta na pane k me th dikia mou k mou ta anakoinwnei me xara kai xamogelw!!!egw 8a erxomai,egw 8a kanw auto.den leei an me xreiastite pantws egw edw 8a eimai!!to lew k ston diko mou k mou leei "nai as kanei oneira" otan omos 8a skasei muth me to balitsaki k 8a 8elei na koimi8ei me to mwro mou 8a dw ti 8a thn kanei meta.ase omws ton antra mou ton exw faei sth grinia,mou leei na apantas,dld 8a mou pei 8a erxomai k egw 8a pw den mas xezeis dld ti 8a apantaw???h monh apantisei einai na brisw sthn periptosh ths.

rbOEp3.png

aaaa kalese kai tous goneis sou,na mhn borei na pei tipota brosta stous dikous sou!!eeee???pws sou fenete??

Eννοείται οτι θα φωνάξω και τους δικούςμου. Η σπίτι μου όλοι ή στους γονείς μου μαζί με την ξινίλα. Τι να κάνω? πάντως ο δικός σου τα βλέπει και καταλαβαίνει ο δικός μου είναι τελειως χάνος ρε γαμώτο. Επρεπε να τον έβλεπες όταν μου έλεγε για τα 50 ευρώ που δεν δέχτηκε να τα πάρει η μάνα του. Σαν παγώνι καμάρωνε.. για την μικρή είπε τα λεφτά για τα χριστούγεννα. Παλι καλά που έδωσε και κάτι ο δικός μου πάντως χεσμένος από την χαρά του που έδωσε κάτι η μάνα του διοτι δεν μας έχει συνηθίσει και το ζούσε. Δεν μιλησα για να μην του το χαλάσω αλλά η πεθερούλα μου το μήνυμα το πέρασε γιατί είπε στον άνδρα μου "να πεις στην γυναίκα σου οτι τα δίνω εγώ για την μικρή να της πάρει ότι εκείνη θελει" το τόνισε λες και έκανε μεγάλη δουλειά. Οι γονείς μου μέχρι και λογαριασμο στην τράπεζα έχουν ανοιξει για την μικρή και βάζουν λεφτά για τις σπουδές της όταν μεγαλώσει και εκείνη με 50 ευρώ που έδωσε για πρώτη φορά πρέπει να χεστούμε από την χαρά μας.. Παντως με τον παππού επιμένω.... σιγουρα θα βρείτε καλύτερα αλλά δες ότι κάνεις ψυχικό.

axaxxax.kale den ton dinw genika,kalutera apo auth den 8a vroume,alla ase mhn tou ta faei kamoia,ksereis pws einai oi pappoudes ama tous xaidepsei mia trelenonte.pws mou th spane k emena auta k emena h pe8era mou taxa kanei fagita mas stelnei,gluka kai loipa kai nomizei oti tis kanei kai wraia tis ahdies ths kai 8a leei oti prosferei o babas mu apo thn allh oute na mas mageirepsei oute poluemfanizete 8a parei thl na dei ti kanoume k oute 8umwnei pou den patame,alla mas edwse kateu8eian mia garsoniera na pernoume emeis ta xrhmata k ena oikopedo na to kanoume oti 8eloume,pou 8a borouse k autos na pei oti auta 8a einai dika sou otan exw xtupa ksulo ksereis....dld ta fagita exoume anagh???k exoun k ta pe8erika mou periousia alla ta trwne ston allo gio...esu ta ksereis auta!!!esena h dikia osu den exei xrhmata h tsiggouneute san th dikia mou???

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Α ρε εχω τρελαθει στα γελια!!

καλα τατακι τι να πω! Περαστικα σου! Τουλαχιστον να περασεις γιορτες αλλα να μην σε βγουν και απο την μυτη!

Εμεις δεν μπορω να πω...απο μαγειρεμα ειναι ασος! 70 χρονων και αμα κανει φαι ειναι πεντανοστιμο!

Ειναι περιεργη,ζηλευει και με πρηζει με την αλλη την νυφη και το γιοκα της τον αλλο, αλλα μαγειρευει καλα! τουλαχιστον αμα φαω να φαω ρε παιδι μου ! Μην το φαω και μετα το βγαλω!

καλα σελεστινα...ετοιμασε κοριτσι μου και ενα ωραιο κρεββατι για την πεθερα γιατι θα σας κατσικωθει οταν ερθει το μωρο με το καλο!!:lol::lol::lol::lol:

a re tataki proiki8ira,8eleis na mas fas ton pappou e???taxa s enoxlhse h kaimenh h pe8era sou h agia gunaika!!

Εσείς χάνετε παντως διοτι η πεθερούλα μου είναι νοικοκυρά!:lol::lol::lol::lol::lol:προσχαρη χαχα!!!:lol::lol::lol::lol: στόμα έχει και μιλιά δεν έχει:lol::lol::lol::lol::lol:. Ουτε που θα σας ενοχλούσε.:lol::lol::lol::lol: το άλλο με τον τοτό το ξέρεις???? αφηστε την στα χεράκια μου να την περιποιηθώ εγώ χριστουγεννιάτικα:lol::lol::lol::lol:

Καλα εγω το βλεπω το εργο.......χωρια θα κανουμε Χριστουγενα με τον αντρα μου, γιατι αν θελησει να παει στη μανουλα ......ωρα του καλη.Εγω με το κοριτσακι μου θα παω στους δικους μου.

Αυτο μας ελειπε.....εχει να μας μιλησει απο πριν το καλοκαιρι και περιμενει να παμε τωρα σα να μη συμβαινει τιποτα?

Πραγματικα παντως απορω.......τι σκ@@@@ γιαγια ειναι αυτη που εχει να δει το εγκονι της μηνες!!!!!!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλα εγω το βλεπω το εργο.......χωρια θα κανουμε Χριστουγενα με τον αντρα μου, γιατι αν θελησει να παει στη μανουλα ......ωρα του καλη.Εγω με το κοριτσακι μου θα παω στους δικους μου.

Αυτο μας ελειπε.....εχει να μας μιλησει απο πριν το καλοκαιρι και περιμενει να παμε τωρα σα να μη συμβαινει τιποτα?

Πραγματικα παντως απορω.......τι σκ@@@@ γιαγια ειναι αυτη που εχει να δει το εγκονι της μηνες!!!!!!!!!!!!

Δεν είναι καλη μου και ούτε πρέπει να λέγεται γιαγιά. Μονο δικαιώματα θέλουν και καμια υποχρέωση ούτε τα στοιχειώδη και όταν τυγχάνει να κάνουν κάτι πρέπει να υποκλινόμαστε κιολας. Τα αυτονόητα δυστυχώς δεν υπάρχουν κσι αυτες με την συμπεριφορά τους πραγματικά καταφέρουν καθε φορά να μας πιανουν απροετοιμαστες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...