Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

η πεθερα σου μου θιμιζει την δικια μου..και εμενα οταν ειμαι μονη μαζι της μου πεταει μπιχτες γιατι τωρα ειμαι ανεργη..μου λεει ποτε θα βρεις δουλεια?και δεν μπορει ολα να τα πληρωνει ο αντρας σου?και εγω η χαζη δεν απανταω για να μην μαλωνουμε..λες και εγω δεν θελω να βρω δουλεια..?

μήπως θέλει κι εσένα να σου πάρει το παιδί σπίτι της να το προσέχει και γι'αυτό όλη η μουρμούρα??

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@marlia Το κανουμε καθε μερα και κιριος οταν την βαζω για υπνο! Βαριετε ομως πιο γρηγορα απο μενα χιχιχι!

Ξεχασα να γραψω τα καλα νεα! Μετα τις πρωτες μερες, που απ τα νευρα της δεν ηθελε να βλεπει την κοιλια μου, τις προαλες του ειπε "καλημερα φιλε μου"!!!!! Αρχισε να δεχετε οτι ειναι αγορακι!!! Η πλυση εγκεφαλου που επεσε βεβαια.... χιχι

@myfavouritelullaby Αργισε λιγακι αλλα πηρε φορα! Αυτο το "οτι δεν θέλει εκείνος να κάνουμε παρέα" μου αρεσε παρα παρα πολυ!!! Αν στι παιζει προβατο και ξαναρχισει τα ιδια μετα μην παραξενευτεις και ψαρωσεις!

Χθες ελεγα για σενα στον αντρα μου και αν εβλεπες το υφος του... Στην αρχη ηταν σαν να του εθηγα τη μανα και στο τελος μου κανει "δεν παει καλα η γυναικα" (πεθερα)! Μιλαμε απ τις αντιδρασεις του πρεπει να ταυτιστηκε τελειος! Για τον αντρα σου δεν ειπε τιποτα, μονο "τζαμπα κανει το ζευγαρι να τσακωνετε και την κοπελα και το μωρο να υποφερουν!" Του λεω "αυτος?" και μου κανει "ε! αυτος και η μανα του πρεπει να καταλαβουν οτι οικογενια ειναι πρωτα το ζευγαρι και τα παιδια και μετα το σοϊ, αν δεν το καταλαβει αυτος, σιγα μην το δεχτει αυτη!". Αργουνε λιγο τα αγορακια αλλα αν παρουν στοφες!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

@marlia Το κανουμε καθε μερα και κιριος οταν την βαζω για υπνο! Βαριετε ομως πιο γρηγορα απο μενα χιχιχι!

Ξεχασα να γραψω τα καλα νεα! Μετα τις πρωτες μερες, που απ τα νευρα της δεν ηθελε να βλεπει την κοιλια μου, τις προαλες του ειπε "καλημερα φιλε μου"!!!!! Αρχισε να δεχετε οτι ειναι αγορακι!!! Η πλυση εγκεφαλου που επεσε βεβαια.... χιχι

@myfavouritelullaby Αργισε λιγακι αλλα πηρε φορα! Αυτο το "οτι δεν θέλει εκείνος να κάνουμε παρέα" μου αρεσε παρα παρα πολυ!!! Αν στι παιζει προβατο και ξαναρχισει τα ιδια μετα μην παραξενευτεις και ψαρωσεις!

Χθες ελεγα για σενα στον αντρα μου και αν εβλεπες το υφος του... Στην αρχη ηταν σαν να του εθηγα τη μανα και στο τελος μου κανει "δεν παει καλα η γυναικα" (πεθερα)! Μιλαμε απ τις αντιδρασεις του πρεπει να ταυτιστηκε τελειος! Για τον αντρα σου δεν ειπε τιποτα, μονο "τζαμπα κανει το ζευγαρι να τσακωνετε και την κοπελα και το μωρο να υποφερουν!" Του λεω "αυτος?" και μου κανει "ε! αυτος και η μανα του πρεπει να καταλαβουν οτι οικογενια ειναι πρωτα το ζευγαρι και τα παιδια και μετα το σοϊ, αν δεν το καταλαβει αυτος, σιγα μην το δεχτει αυτη!". Αργουνε λιγο τα αγορακια αλλα αν παρουν στοφες!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ;)

'Ετσι είναι,και η πλάκα είναι οτι στους άλλους τα βλέπουν,στον εαυτό τους δεν τα βλέπουν! Κι εμένα σε ένα σεμινάριο που πήγαμε για νέους γοννείς μια φορά,ήταν όλο ζευγάρια κι ένα μόνο ζευγάρι είχε φέρει την πεθερά (της κοπέλας τη μάνα) που γλώσσα δεν έβαζε μέσα της κι ο,τι κι αν αποφάσιζε ο γαμπρός αυτή αντιδρούσε και χωνώταν και διαφωνούσε κι ο άντρας μου ήθελε να τη δείρει κι έλεγε "τι δουλειά έχει η πεθερά με το ζευγάρι??!!!" (σημειωτέον οτι η μάνα του ήθελε παντού να ναι μαζί μας) και του έλεγα πρόσεχε τι λες,για άκου!! δεν σ'αρέσει εεεε?? και μου έλεγε "έλα τώρα δεν κάνει έτσι η δικιά μου!!!" χαχαχαχαχχα και τώρα έτσι κάνω κι εγώ,φέρνω άλλα παραδείγματα να παίρνει μπρος!!

Συγχαρητήρια για το κορίτσι σου,ολέεεεε!! Να δεις που στο τέλος θα δεθούν πολύ τα δυο τους.'Ακου εκεί "γεια σου φίλε!!!" χαχαχα πανέξυπνη πρέπει να ναι!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

αχ πολύ καλό!!! είναι απίστευτα τα μικρά μας!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Μια μερα παλι δε μπηκα διαβαζα τα τερατα!!

Αμαν βρε λουλα!τι μ@@@@ κανεις με το τσιγαρο δε φανταζεσαι!!

Να μην σε αναφερω τι επιπτωσεις εχει στο μωρο σου αντε γιατι εισαι και στο μηνα σου!

Οσο για την πεθερα αμαν!!Βαλε εσυ τους κανονες!!

Αντε για να αλλαξουμε λιγο, να σας πω ποσο με γυρισε το μυαλο η δικια μου χτες!

Ο μπομπιρας μας, σε ουτε ενα μηνα εχει γεννεθλια!Τα πρωτα!!!

Παμε χτες και αρχισε τις ερωτησεις για τα γεννεθλια, τι θα κανω, ποσο κοσμο θα εχω και τετοια...(σκεφτηκα ασχημα αρχισαμε)

Λουλα διαβασε να μαθαινεις!

Ποσα ατομα θα εχεις και ποιους?Την λεω, εσεις,εμεις, οι νονοι, ο κουνιαδος μου, η κουμπαρα μου με την κορη της, η αδερφη της πεθερας και ο αδερφος της( καλοι ανθρωποι, τους αγαπαω,καμια σχεση με εκεινη).Λεω αυτοι!

Γουρλωνει τα ματια τι μονο αυτοι??Την λεω μαζευομαστε καμια 20 ατομα!Με λεει οι ξαδερφες σου?Την λεω οχι και φευγω απο το δωματιο!

Με κυνηγαει απο πισω, ε πως οχι!Τι οχι!Την λεω οχι!! Γιατι?

Γιατι δε με καλεσαν καμια φορα στα γεννεθλια των παιδιων τους! Αρα και εγω δεν καλω!

Α ετσι παει, λεει ξινισμενα!

Την λεω ετσι παει για εμενα και τελος!!

Μονο 3 παιδακια θα εχεις?Ναι δεν πειραζει, λιγα και καλα!Εκει αυτη, εγω της μιλουσα ουτε την κοιτουσα!

Μετα, να σε κανω κατι και εγω!

Να με κανεις λεω αλμυρο!Οχι εγω θελω γλυκο!Γλυκο λεω, εχουμε τουρτα!Οχι εγω θα κανω!Οχι την λεω, δεν θελω αλλο γλυκο!

Να παρουμε ετοιμα κατεψυγμενα τυποπιτακια και τετοια!Την λεω θα κανω! Γιατι το καλοκαιρι απο τη ζεστη μαραζωνουν και δεν με αρεσει!Ξανα αυτη το χαβα της!Ξανα εγω , οχι δεν θελω, αμα θες κανε εσυ, αλλιως θα τα κανω ολα εγω!!Λες και πρωτη φορα θα ερθει κοσμος στο σπιτι!

Μονο τουρτα θα παραγγειλω, και αυτο γιατι θα ειναι μεγαλη και με ζωγραφια πανω!

Ειδες λουλα?Το δικο της θελει να κανει,αλλα δεν της παιρναει!

καλά για κάτι τέτοιες περιγραφές κόλλησα εδώ και δεν ξεκολλάω! καλόοοοοοοοοοοο! γέλασα τόσο! μα είναι γραφικές! με το ζόρι το δικό τους!

Θα σκασω αν δεν τη δειτε! Ειναι το μονο που εχω βαλει στο ιντερνετ απλα ειχα κολησει, δεν ηξερα ποτε μαθενουν να κανουν κομπους και ακομα δεν ξερω...

σορυ εγώ δεν μπορώ να το δω! firewall!

ας την να μουρμουράει! μη στενοχωριέσαι... είσαι και πιτσιρικάκι! μη σε βρει μικρή και σε στενοχωρεί!

οτι και να λεει δεν της απανταω..κανω οτι δεν ακουω..λες αυτο να ειναι λαθος??μηπως πρεπει να αρχισω να της απανταω?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

χμμμ δεν νομιζω τελικα να τα καταφερα :(

σορυ εγώ δεν μπορώ να το δω! firewall!

ουτε με αντιγραφη στην μπαρα διευθηνσεων? Κριμα γιατι με 2 μικρα εισουν η πιο καταλληλη, μπας και μου λυσει καπια την απορια....

Ue8pp3.pngI307p3.png

οτι και να λεει δεν της απανταω..κανω οτι δεν ακουω..λες αυτο να ειναι λαθος??μηπως πρεπει να αρχισω να της απανταω?

να σου πω την αλήθεια δεν έχω την απάντηση. εγώ δεν έχω καταφέρει να της τα πω ποτέ χύμα. αλλά εμεις πια δεν μιλάμε καθόλου, οπότε έχουμε βρει αυτή τη λύση. Τώρα αν είσαι περίπτωση σαν το λαλαμπάκι που ανακάζεται και τη βλέπει συχνά, οι υπόλοιπες κοπέλες είναι πιο κατάλληλες να σου πουν. Σε γενικές γραμμές πρέπει να της κόβεις τον αέρα πάντως. χωρίς πολλές λεπτομέρειες, γιατί θα πιάνεται και θα σου λέει άλλα και άντε να ξεμπερδέψεις μετά. όπως τα περιγράφει πιο πάνω η Zoitsa!

χμμμ δεν νομιζω τελικα να τα καταφερα :(

ουτε με αντιγραφη στην μπαρα διευθηνσεων? Κριμα γιατι με 2 μικρα εισουν η πιο καταλληλη, μπας και μου λυσει καπια την απορια....

αν προλάβω θα το δω από αλλού. ...τρία μικρά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...