Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Καλημερα!!! Μια μερα παλι δε μπηκα διαβαζα τα τερατα!!

Αμαν βρε λουλα!τι μ@@@@ κανεις με το τσιγαρο δε φανταζεσαι!!

Να μην σε αναφερω τι επιπτωσεις εχει στο μωρο σου αντε γιατι εισαι και στο μηνα σου!

Οσο για την πεθερα αμαν!!Βαλε εσυ τους κανονες!!

Αντε για να αλλαξουμε λιγο, να σας πω ποσο με γυρισε το μυαλο η δικια μου χτες!

Ο μπομπιρας μας, σε ουτε ενα μηνα εχει γεννεθλια!Τα πρωτα!!!

Παμε χτες και αρχισε τις ερωτησεις για τα γεννεθλια, τι θα κανω, ποσο κοσμο θα εχω και τετοια...(σκεφτηκα ασχημα αρχισαμε)

Λουλα διαβασε να μαθαινεις!

Ποσα ατομα θα εχεις και ποιους?Την λεω, εσεις,εμεις, οι νονοι, ο κουνιαδος μου, η κουμπαρα μου με την κορη της, η αδερφη της πεθερας και ο αδερφος της( καλοι ανθρωποι, τους αγαπαω,καμια σχεση με εκεινη).Λεω αυτοι!

Γουρλωνει τα ματια τι μονο αυτοι??Την λεω μαζευομαστε καμια 20 ατομα!Με λεει οι ξαδερφες σου?Την λεω οχι και φευγω απο το δωματιο!

Με κυνηγαει απο πισω, ε πως οχι!Τι οχι!Την λεω οχι!! Γιατι?

Γιατι δε με καλεσαν καμια φορα στα γεννεθλια των παιδιων τους! Αρα και εγω δεν καλω!

Α ετσι παει, λεει ξινισμενα!

Την λεω ετσι παει για εμενα και τελος!!

Μονο 3 παιδακια θα εχεις?Ναι δεν πειραζει, λιγα και καλα!Εκει αυτη, εγω της μιλουσα ουτε την κοιτουσα!

Μετα, να σε κανω κατι και εγω!

Να με κανεις λεω αλμυρο!Οχι εγω θελω γλυκο!Γλυκο λεω, εχουμε τουρτα!Οχι εγω θα κανω!Οχι την λεω, δεν θελω αλλο γλυκο!

Να παρουμε ετοιμα κατεψυγμενα τυποπιτακια και τετοια!Την λεω θα κανω! Γιατι το καλοκαιρι απο τη ζεστη μαραζωνουν και δεν με αρεσει!Ξανα αυτη το χαβα της!Ξανα εγω , οχι δεν θελω, αμα θες κανε εσυ, αλλιως θα τα κανω ολα εγω!!Λες και πρωτη φορα θα ερθει κοσμος στο σπιτι!

Μονο τουρτα θα παραγγειλω, και αυτο γιατι θα ειναι μεγαλη και με ζωγραφια πανω!

Ειδες λουλα?Το δικο της θελει να κανει,αλλα δεν της παιρναει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καταλαβαίνω απο αυτά που λες το λάθος που κάνω εγώ!

Εγώ το συζητώ,και προσπαθώ να βρω επιχειρήματα,αντί να πω "αυτό είναι κ τελείωσε!!"

Πωπω έτσι που μου την παρουσιάζεις την δικιά μου μου θυμίζει ρεεεε :tongue:

καλημέρα!!!!

Υ.Γ. ξέρω οτι με το τσιγάρο ήμουν ασυγχώρητη,αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ τπτ άλλο εκείνη τη στιγμή!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Kαλημερα!!

Τι να συζητησεις?Πας καλα καλε ?

Ειπαμε η δικια μου ειναι 70 χρονων, αλλα το αυταρχικο το ειχε μια ζωη, αυτο δε σημαινει οτι θα χορευω στο ταψι της!!

αχαχααχαχαχαχαχ!

Δε χορευα στη μανα μου, οχι και στην πεθερα!

Εγω επειδη περασα μια εγκυμοσυνη πολυ ζορισμενη ψυχολογικα, το εριξα στο φαι!Καλυτερα κατσε φαε μια τουρτα απο το να κανεις τσιγαρο!

Kαλημερα!!

Τι να συζητησεις?Πας καλα καλε ?

Ειπαμε η δικια μου ειναι 70 χρονων, αλλα το αυταρχικο το ειχε μια ζωη, αυτο δε σημαινει οτι θα χορευω στο ταψι της!!

αχαχααχαχαχαχαχ!

Δε χορευα στη μανα μου, οχι και στην πεθερα!

Εγω επειδη περασα μια εγκυμοσυνη πολυ ζορισμενη ψυχολογικα, το εριξα στο φαι!Καλυτερα κατσε φαε μια τουρτα απο το να κανεις τσιγαρο!

Ε αυτό κάνω τόσο καιρό Ζοίτσα,γιαυτό έβαλα 26 κιλά μέχρι τώρα!!!!! Στην εγκυμοσύνη δεν κάπνιζα καθόλου,το είχα κομμένο ένα χρόνο πριν μείνω έγκυος,αλλά όσο είμαι έγκυος έκανα τσιγάρο 2 φορές με αιτία αυτήν!!

Χτες τελικά της μίλησε ο άντρας μου,πιάσε καφέ να ακούσεις...

y5yep3.png

Εχω καφε διπλα μου!!Κοιμαται ο μπομπιρας πλαι μου ακουω..

ΑΑ!Σε ολη την εγκυμοσυνη που με επρηζε την ελεγε ο δικος μου και κοντευε να με βγαλει τρελη,αλλα το εκλεισε το στομα της!

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock: Αδερφές είναι???!! Τα ίδια!!

Αν διάβασες,μου πετάει συνεχώς μπηχτές κ υπονοούμενα που πληγώνουν με πιο πρόσφατο αυτό με τη δουλειά,που μου την είπε στην ψύχρα.

Την έπιασε λοιπόν ο άντρας μου χτες κ της είπε οτι θέλει πλέον μεταξύ μας να έχουμε μόνο τα τυπικά,αφού δεν τα βρίσκουμε κι οτι οφείλει να με σέβεται ό,τι πρόβλημα κ να έχει μαζί μου. Αυτή λέει οτι δεν έχει πρόβλημα μαζί μου (!!!) κι οτι με βλέπει σαν κόρη της (!!!) κι οτι όπως κ με αυτόν αν μαλώσουμε καμιά φορά το ξεχνάει την άλλη μέρα.

Και της λέει ο δικός μου οτι ξέρεις η γυναίκα μου πιστεύει οτι έχεις προσωπικό πρόβλημα μαζί της,οτι πετάς υπονοούμενα που την στεναχωρούν κλπ και λέει αυτή "μα δεν καταλαβαίνω τι λέω και την ενοχλεί!!!εγώ δεν τα λέω κακοπροαίρετα!!" κι εκεί πια του λέω μα καλά την πιστεύεις?χτες με πρόσβαλλε μπροστά σε όλους κ μου είπε να δουλέψω κ δεν είδε καμιά να μην δουλεύει,και δεν ξέρει τι λέει που με πειράζει? κ μου είπε ο δικός μου τι να σου πω,εμένα μου φαινόταν ειλικρινής. Της είπε επίσης οτι όφειλε να σέβεται την κατάστασή μου,κι οτι σε ό,τι αφορά το παιδί που έρχεται με τη συμπεριφορά της κατάφερε να είναι στην απέξω. Τα παραδέχτηκε και τα δύο!!:shock:

Το καλό είναι οτι της είπε πως μεταξύ μας πλέον μόνο τα τυπικά,κι οτι ήταν απαίτηση δική του,οτι δεν θέλει εκείνος να κάνουμε παρέα,κι έτσι με έβγαλε απο τη δύσκολη θέση!!!

Τι έχεις να πεις??Εγώ βασικά κουφάθηκα που είπε αυτή οτι δεν καταλαβαίνει τι με πειράζει!!

y5yep3.png

Ενταξει, μπηκε ο δικος σου μπροστα!Το καλυτερο!!

Και να σε ερθει , γιατι σιγουρα θα ερθει και θα σε λεει, λαθος καταλαβες και τετοια, εσυ μην πεσεις σαν χαλβας, παλι!Αστην να λεει!Και πες την οτι ειπατε με το γιο σου και τελος!

Σε ειπα, στην αρχη και εγω ετσι ελεγα, ναι , καλη ειναι και τετοια, αλλα ξυπνησα γρηγορα!

Δε θελω κανενα να με πρηζει, ουτε με το μωρο ουτε τιποτα!

Δεν υπηρχε περιπτωση να κατσει και να πει, ναι παιδι μου, την προσβαλω..

Καλοπροαιρετα τα λεω!!Ετσι λενε!!

Ενταξει, μπηκε ο δικος σου μπροστα!Το καλυτερο!!

Και να σε ερθει , γιατι σιγουρα θα ερθει και θα σε λεει, λαθος καταλαβες και τετοια, εσυ μην πεσεις σαν χαλβας, παλι!Αστην να λεει!Και πες την οτι ειπατε με το γιο σου και τελος!

Σε ειπα, στην αρχη και εγω ετσι ελεγα, ναι , καλη ειναι και τετοια, αλλα ξυπνησα γρηγορα!

Δε θελω κανενα να με πρηζει, ουτε με το μωρο ουτε τιποτα!

Δεν υπηρχε περιπτωση να κατσει και να πει, ναι παιδι μου, την προσβαλω..

Καλοπροαιρετα τα λεω!!Ετσι λενε!!

Εκεί είναι η μαλ...ία,εγώ ψάρωνα σαν το χαζό.

Εντάξει,δεν έχαψα επουδενί οτι δεν ήξερε τι έλεγε όταν πχ μου είπε οτι όσες βάζουν πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη ξεχειλώνουν!!! Κι οτι δεν πετούσε υπονοούμενα!!

Απλά αναγκαστικά τους παίρνει η μπάλα όλους,και στο τέλος αποφεύγω όλη την οικογένεια εξαιτίας της!

Ωραία της τα είπε ο δικός μου όμως,χωρίς να της μιλήσει άσχημα-δεν το ήθελα κι αυτό,θα έκανε χειρότερα τα πράγματα!

y5yep3.png

Kαλημερα!Μπραβο της μιλησε ο αντρας σου!Καλα μην περιμενεις τι να ελεγε οτι τα λεει επιτηδες?Κανει την κινεζα.Εσυ καλα σου λεει η Ζωιτσα να ην πεσεις παλι και φυσικα να μην λες τιποτα μα ΤΙΠΟΤΑ απο δ και περα το τι κανει τη ζωη σου αν εφαγε τ μωρο εαν εχ....σε δεν την αφορουν καθολου...Και ναι τα πολλα κολλητηλικια φερνουν τις προστριβες και με μερικα ατομα καλο ειναι να εχεις τα τυπικα...Οτι και να σου πει πες της τελος παντων δεν θελω να το συζητησω οτι σας ειπε ο γιος σας...

Κι εμενα απο τοτε που σας ειπα που της την ειπε ο αντρας μου ολο μηνυματα στελνει και ολο μεσα στη γλυκα να προσεχω κτλ κτλ πραγματα τα οποια δεν πιστευω με τιποτα οτι τα κανει με σα απο την καρδια της αλλα δεν της λεω τιποτα εγω εξακολουθω να ειμαι ευγενικη αλλα χωρις πολλα πολλα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρα Ελίνα!!

Πόσο δίκιο έχετε τελικά!! Αλλά τόσο καιρό ήμουν μόνη μου! Επιτέλους τώρα μίλησε και τώρα πια το παιχνίδι είναι στα χέρια μου. Πρέπει να εφευρίσκω κι εγώ τώρα τι να της λέω όταν τη βλέπω,αφού τα μόνα μου ενδιαφέροντα είναι μωρό-σπίτι!!

'Ασχετο,χτες βράδυ εφιάλτες έβλεπα πάλι,οτι με απάτησε ο άντρας μου με μια φίλη μου!! Βλέπετε κι εσείς τέτοια άκυρα στην εγκυμοσύνη?Προχτές έβλεπα οτι στοίβαζα φέρετρα στη σειρά!!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

α ρε Ζωιτσα ειναι το σαλλονικιοτικο που εχετε γιαυτο λες τον χαλβα!!!κ Ο αντρας μου ετσι λεεει τον γιο μου που μου χει αδυναμια "χαλβα"χαχαχαχα

Λουλαμπακι περι ανεμων και υδατων θα λετε κι οταν αρχισει να χωνει πιο πολυ τη μυτη της στα του μωρου σε πραγματα που αφορουν τη μανα,εσυ θα αλλαζεις κουβεντα και μια χαρα θα την παιρνει χαμπαρι...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

α ρε Ζωιτσα ειναι το σαλλονικιοτικο που εχετε γιαυτο λες τον χαλβα!!!κ Ο αντρας μου ετσι λεεει τον γιο μου που μου χει αδυναμια "χαλβα"χαχαχαχα

Λουλαμπακι περι ανεμων και υδατων θα λετε κι οταν αρχισει να χωνει πιο πολυ τη μυτη της στα του μωρου σε πραγματα που αφορουν τη μανα,εσυ θα αλλαζεις κουβεντα και μια χαρα θα την παιρνει χαμπαρι...

;) 'Ετσι θα κάνω!

y5yep3.png

;) 'Ετσι θα κάνω!

η πεθερα σου μου θιμιζει την δικια μου..και εμενα οταν ειμαι μονη μαζι της μου πεταει μπιχτες γιατι τωρα ειμαι ανεργη..μου λεει ποτε θα βρεις δουλεια?και δεν μπορει ολα να τα πληρωνει ο αντρας σου?και εγω η χαζη δεν απανταω για να μην μαλωνουμε..λες και εγω δεν θελω να βρω δουλεια..?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...