Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η πεθερα μου ανελαβε να κλεισει αυτη το κεντρο δεξιωσεων και δεν ειπε ποσα ατομα θα εχουμε εμεις για να ετοιμασουν τραπεζια.....και οταν πηγε εκει η μαμα μου και δεν ειχαν τραπεζια για τους δικους μου ειπε στην πεθερα μου να πει στους σερβιτορους να στρωσουν..τους ειπε η μαμα μου εστρωσαν και φωναξε η πεθερα μου: ενταξει το ευχαριστηθηκες ?εγινε το δικο σου?.........τι επρεπε να γινει δηλαδη να κατσουν οι δικοι μας ορθιοι επειδη το ηθελε η πεθερα μου?

για μπάτσες είναι κ η δικιά σου!

Πω πω κουνιστρα η μικρη!!!

Κ εγω τρελλαινομαι για αυτο το τραγουδακι!αντε κι αυτη με τρελλα σε λατιν σαν εμενα!!!:P

είδες το μικρό μου??Της αρέσει η Σακίρα!!:D:D:D

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Πρωτα απ ολα χρονια πολλα και καλα σε μαμαδες και κοιλιτσες και οσες δεν ειναι και θελουν: του χρονου να σας πουμε και εσας!!!!

Καλος ηρθατε οι καινουριες και ξεσπσαστε ελευθερα!!!

σιγά μη χαλάσεις τη μέρα σου! εγώ στη θέση σου θα ξάπλαρα στον καναπέ και θα χάιδευα την κοιλιά μου όλη μέρα!

Δεν φανταζεστε ποσο μου λιπει αυτο τωρα στο 2ο! Με το που χαλαρωνω και παω να του μιλησω, ακουω, "μαμα εκανα κακα ελα να με σκουπισεις" ή τα κλασικα: πειναω, διψαω, ΖΝΤΟΥΚ-αουτς μαμαααααα!

Τα καλα τωρα, που μες την ανακουφηση (ο μικρος στην κοιλια ειναι καλα και απλα βαρουσε οπως θα επρεπε στην ηλικια του λογο κουρασης δικιας μου τοσο που παραξενευτικε η γιατρος που ανυσιχησα χιχι φανταστιτε ποσο ζωηρος ειναι κανονικα!), εξαντλησης απ την αφυδατωση και τελος ανχους για τη μικρη και τον μπαμπα που νομιζαμε οτι κολισαν και τελικα ευτεγε το ντραγκονφρουτ για τα μαλακα κακα τους (φιουυ). Μ αφηνουν να σηκωνομαι κανονικαααααα!!!!! Οχι βαρη βεβαια αλλα κανω σχεδον τα παντα και μπορω να ταξιδεψω για ελλαδα (τρελο ανχος το ειχα), εισητηριο για 26 ή 27 και πεταωωωω!!!! Αρχισα ηδη να αγοραζω μερικα ψιλοπραγματα που δεν βρισκω ελλαδα! Το μονο στραβο ειναι οτι και η πεθερα ηδη κανονιζει να ερθει Ξανθη να μας δει και αν ειναι ετοιμα τα χαρτια απ την ασφαλια μου ΚΑΙ στο αεροδρομιο, αναμεσα στις 2 πτησεις! Το καλο μ αυτο (αυτο πρεπει να σκευτομαι) ειναι οτι θα εχω βαριες βαλιτσες και για να μην πληρωνω θα της δωσω μαλον τη 1 (κλειδομενη) να μου τη φερουν οταν ερθουν (Ντοχα-Αθηνα 30κιλα ανα ατομο αλλα Αθηνα-Ξανθη 23...) ας προσεχαν χιχιχι

@myfavouritelullaby Αυτα που ηθελα να σου πω για ιδεες-προτασεις στα εγραψα στο "2ο 3μηνο" απο κεκτιμενη ταχυτητα! Παρομοια ακουγε απ τον αντρα μου, οταν επρνε τηλεφωνο ακυρες ωρες!

Ουφ, μερες ειχα να γραψω και το παρακανα χιχιχι συγνωμη αν σας κουρασα! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

@myfavouritelullaby Να της απαντουσες "αν θεωρεις οτι δεν προσφερω να παρω την κοιλια μου και να φυγω και σε παρακαλω σεβασου οτι κουβαλαω το εγγονι σου και μιλα μου λιγο καλυτερα!" πιασε την κοιλια, διπλωσου λιγο σαν να πονας και πες της "ευχαριστο που με συνχισες!" Ολα μπροστα σε κοσμο! Αν δεν εχεις επιλογη παιξε και λιγο θεατρο... δεν ειναι τακτικη που ακολουθω, αλλα αν δεν εχεις αλλη επιλογη-στηριξη δεν βλεπω αλλη λυση!

Η δικια μου οταν την εκραζε σπανια ο γιος της παντα της πονουσαν καρδιες, κεφαλια, ματια, οτι θες και μετα το πουλακι μου λυποταν που την "πεδευε" οταν αρχισε (επιτελους) να αντιδρα παντα αυτος, σταματισαν να την πιανουν!!! Με κορυφαιο: σε εναν επικο καυγα χωρις λογο(!), βγηκα στο μπαλκονι για να μην τη βλεπω και μετα απο λιγο βγενει ο πεθερος με ενα χαμογελακι και μου γυρμαει την πλατη να μην δω οτι χασκογελαει! Αρχισε κι αυτη "Ειδες τι εκανες! Τον στεναχορισες! Εχει και προβλημα με την καρδια του!" Τελικα οι εξετασεις του πεθερου ηταν λαθος!!!!

Ηταν η πρωτη φορα που ερχονταν μετα την εγκυμοσυνη και νομιζε οτι θα την αφηνα να κοιμηθει στο κρεβατι μου κι εμεις θα κοιμομασταν στο σαλονι, με το μωρο να θηλαζει και απορουσα ο βλακας τι την επιασε!!! Στο σαλονι ειχαμε καναπε-κρεβατι οπου κοιμοντουσαν οταν ειμουν εγκυος μια χαρουλα και δεν εχει πορτα! Ο καυγας κρατισε απο μετα το μεσημεριανο μεχρι που νυχτοσε για τα καλα με την πεθερα ολο να λεει "δεν μας θελετε εδω και παρε τις βαλιτσες να φυγουμε" ΩΡΕΣ! Τελικα μηναν σε ξενοδοχιο και απο τοτε δεν ξανακοιμηθικαν σπιτι μας! 12 ωρες μετα ειμουν ακομα με τη μικρη κολιμενη στο στηθος και το γαλα σε σταγονες (τελικα ξαναγυρισε με χιλια ζορια). Οταν φυγαν μπηκε στο δωματιο ο μπαμπας και μου λεει "χαλια εγινε η μανουλα μου!" και απανταω σε ρεζουμε "ενω εγω και η μικρη πεταμε! Να μαθει να σεβετε το μωρο και αν θελει αλλη φορα καυγαδες ΕΞΩ ΟΛΟΙ να μην σας ακουει! Κοντεψε να μου κοπει το γαλα που αμαν καναμε να καταφερει να θηλασει! Παρε και το μερος της τωρα!!!"

Ue8pp3.pngI307p3.png

@myfavouritelullaby Να της απαντουσες "αν θεωρεις οτι δεν προσφερω να παρω την κοιλια μου και να φυγω και σε παρακαλω σεβασου οτι κουβαλαω το εγγονι σου και μιλα μου λιγο καλυτερα!" πιασε την κοιλια, διπλωσου λιγο σαν να πονας και πες της "ευχαριστο που με συνχισες!" Ολα μπροστα σε κοσμο! Αν δεν εχεις επιλογη παιξε και λιγο θεατρο... δεν ειναι τακτικη που ακολουθω, αλλα αν δεν εχεις αλλη επιλογη-στηριξη δεν βλεπω αλλη λυση!

Η δικια μου οταν την εκραζε σπανια ο γιος της παντα της πονουσαν καρδιες, κεφαλια, ματια, οτι θες και μετα το πουλακι μου λυποταν που την "πεδευε" οταν αρχισε (επιτελους) να αντιδρα παντα αυτος, σταματισαν να την πιανουν!!! Με κορυφαιο: σε εναν επικο καυγα χωρις λογο(!), βγηκα στο μπαλκονι για να μην τη βλεπω και μετα απο λιγο βγενει ο πεθερος με ενα χαμογελακι και μου γυρμαει την πλατη να μην δω οτι χασκογελαει! Αρχισε κι αυτη "Ειδες τι εκανες! Τον στεναχορισες! Εχει και προβλημα με την καρδια του!" Τελικα οι εξετασεις του πεθερου ηταν λαθος!!!!

Ηταν η πρωτη φορα που ερχονταν μετα την εγκυμοσυνη και νομιζε οτι θα την αφηνα να κοιμηθει στο κρεβατι μου κι εμεις θα κοιμομασταν στο σαλονι, με το μωρο να θηλαζει και απορουσα ο βλακας τι την επιασε!!! Στο σαλονι ειχαμε καναπε-κρεβατι οπου κοιμοντουσαν οταν ειμουν εγκυος μια χαρουλα και δεν εχει πορτα! Ο καυγας κρατισε απο μετα το μεσημεριανο μεχρι που νυχτοσε για τα καλα με την πεθερα ολο να λεει "δεν μας θελετε εδω και παρε τις βαλιτσες να φυγουμε" ΩΡΕΣ! Τελικα μηναν σε ξενοδοχιο και απο τοτε δεν ξανακοιμηθικαν σπιτι μας! 12 ωρες μετα ειμουν ακομα με τη μικρη κολιμενη στο στηθος και το γαλα σε σταγονες (τελικα ξαναγυρισε με χιλια ζορια). Οταν φυγαν μπηκε στο δωματιο ο μπαμπας και μου λεει "χαλια εγινε η μανουλα μου!" και απανταω σε ρεζουμε "ενω εγω και η μικρη πεταμε! Να μαθει να σεβετε το μωρο και αν θελει αλλη φορα καυγαδες ΕΞΩ ΟΛΟΙ να μην σας ακουει! Κοντεψε να μου κοπει το γαλα που αμαν καναμε να καταφερει να θηλασει! Παρε και το μερος της τωρα!!!"

tatum να χαιρεσαι το παιδακι....και η δικια σου η πεθερα για μπατσες ειναι....ευτηχως ειστε και εσεις τωρα μακρια....

m5tfp2.pngPEzvp1.png

'Ασε ρε tatum,μ'αυτά και μ'αυτά τη βλέπω και μου σηκώνεται η τρίχα και δεν θα τη θέλω στο σπίτι καθόλου στο σαραντισμό,πώς θα θηλάσω ρε με τόσα νεύρα??? Μου ρχεται να ξαναβάλω τα κλάματα,μιλάμε απο χτες βρύση,δεν έχω σταματήσει,μάλλον μου βγήκαν μαζεμένα όλα!!

Θέλω να πω στον άντρα μου να της πει να μην πατήσει το πόδι της μόλις γεννήσω,άντε κανένα απόγευμα,και να είναι κι εκείνος μπροστά,αλλά μέσα σε όλα τη λυπάμαι κι όλας η μαλά%^&ω!!!Το διαννοείστε???!!!! 'Ασε που θα κλαίγεται κι όλας σε φίλους και συγγενείς,άμα δεν γίνει το δικό της.Δεν την παλεύω άλλο,η ψυχολογία μου έπιασε πάτο....:cry::cry::cry::cry:

y5yep3.png

'Ασε ρε tatum,μ'αυτά και μ'αυτά τη βλέπω και μου σηκώνεται η τρίχα και δεν θα τη θέλω στο σπίτι καθόλου στο σαραντισμό,πώς θα θηλάσω ρε με τόσα νεύρα??? Μου ρχεται να ξαναβάλω τα κλάματα,μιλάμε απο χτες βρύση,δεν έχω σταματήσει,μάλλον μου βγήκαν μαζεμένα όλα!!

Θέλω να πω στον άντρα μου να της πει να μην πατήσει το πόδι της μόλις γεννήσω,άντε κανένα απόγευμα,και να είναι κι εκείνος μπροστά,αλλά μέσα σε όλα τη λυπάμαι κι όλας η μαλά%^&ω!!!Το διαννοείστε???!!!! 'Ασε που θα κλαίγεται κι όλας σε φίλους και συγγενείς,άμα δεν γίνει το δικό της.Δεν την παλεύω άλλο,η ψυχολογία μου έπιασε πάτο....:cry::cry::cry::cry:

Πες σε ολους οτι θα δεχεσε κοσμο, λιγους και για λιγο και παντα μετα απο τηλεφωνο γιατι δεν ξερεις και ποσο θα κοιματε και τι ωρες! Μην το πεις μονο σε αυτην αλλιος θα εχεις ξανα χαζομαρες και τζαμπα θα χαλιεσε! Οσο για το θηλασμο να σκευτεσε οτι δηνεις στο μωρο οτι καλυτερο μπορεις! Και να ηρεμεις οποτε σου κανουν χαζα με τη σκεψη οτι το μωρο ειναι καλα και οτι οταν πεινασει, πια πεθερα?! ΜΟΝΟ εσυ μπορεις!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Αχ Λουλαμπακι αχ...

Εγω στα χω πει πολλες φορες...Ξερω δεν ειναι ευκολο και ειναι και σπαστικο να πρεπει να εισαι διαρκως σε ετοιμοτητα -πολυ κουραστικο-το λεω γιατι το χω περασει αλλα κοριτσι μου πρεπει τωρα που θα γεννησεις να βαλεις ΕΣΥ τους κανονες,γιατι θα σπασουν τα νευρα σου.Αν δεν μπορεις δεν θα τη δεχεσαι,αν σου τη σπαει θα την κρατας σε αποσταση τελος δεν υπαρχει μεση λυση εαν βλεπεις οτι σε επηρεαζει θα την απομακρυνεις και να μην τη λυπασαι καθολου.Προτεραιοτητα εχει το μωρακι σου.Και μην ξανακουσω τετοιες ανοησιες περι δουλειας μιλαμε τρελαινομαι κοιτα να μην ιδρωνει το αυτι σου με τετοια ακου εκει θεωρει οτι δεν προσφερεις...Σωπα κυρα μου πεστης δεν προσφερω και μονο που θα μεγαλωσω το παιδι μου ειναι η πιο σπουδαια δουλεια δεν χρειαζεται τι να σαι καριεριστα για να πεις οτι προσφερεις ,ειστε μια οικογενεια εισαι ενα με τον αντρα σου και η δουλεια σου αυτη της μανας ειναι η πιιο πολυτιμη.Ολα αυτα στα λεει γιατι ξερει οτι τσιμπας και γιατι φυσικα κανει ονειρα να σου μεγαλωνει το παιδι.Μην επιτρεπεις αλλο πια να σε επηρεαζει τοσο πολυ και εξηγησου και στον αντρα σου να παρει λιγο την κατασταση στα χερια του.Αντε εγκυος γυναικα...Και μην ξανακαπνισεις θα σε μαλωσω φλομωσες το μωρακι σου για την πατσαβουρα-τα πηρα τωρα- αι στο καλο....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελίνα μου καλησπέρα!

Το κακό είναι οτι είμαι μόνη μου σε όλο αυτό..Ο άντρας μου το ξεκαθάρισε..μου λέει "δεν είμαι κι ο Κόπερφιλντ,της μίλησα,τι να κάνω δεν καταλαβαίνει,να μαλώνω δεν μπορώ" και για να της αγριέψει ούτε λόγος.. Μένει μόνο να του πω τι θέλω να γίνει με τη γέννα και το σαραντισμό να της τα μεταφέρει..'Οπως λες κι εσύ με κουράζει αν είμαι σε ετοιμότητα,όπως και το να βρίσκω θέματα να συζητήσω με αυτήν που να μην την κάνουν να ανακατεύεται.

Εντάξει,πλέον την έχω απορρίψει,πρέπει απλά να βρω έναν τρόπο να μην πλακωθούμε χειρότερα,και πώς να κρατήσω τις ισορροπίες με το παιδί..

y5yep3.png

Ελίνα μου καλησπέρα!

Το κακό είναι οτι είμαι μόνη μου σε όλο αυτό..Ο άντρας μου το ξεκαθάρισε..μου λέει "δεν είμαι κι ο Κόπερφιλντ,της μίλησα,τι να κάνω δεν καταλαβαίνει,να μαλώνω δεν μπορώ" και για να της αγριέψει ούτε λόγος.. Μένει μόνο να του πω τι θέλω να γίνει με τη γέννα και το σαραντισμό να της τα μεταφέρει..'Οπως λες κι εσύ με κουράζει αν είμαι σε ετοιμότητα,όπως και το να βρίσκω θέματα να συζητήσω με αυτήν που να μην την κάνουν να ανακατεύεται.

Εντάξει,πλέον την έχω απορρίψει,πρέπει απλά να βρω έναν τρόπο να μην πλακωθούμε χειρότερα,και πώς να κρατήσω τις ισορροπίες με το παιδί..

Επαναλαμβάνω: ξάπλωσε στον καναπέ και πιάσε κουβέντα με τη μπουμπού, πάρε και τον αντρούλη σου μαζί! Δεν θα ξαναέρθουν πίσω αυτές οι στιγμές (tatum πάρε και τη μικρή μαζί να μιλάτε και οι δύο στο μπουμπουκάκι) και θα το μετανιώνεις αν τις περάσεις στενοχωρημένη με την πεθερά. Το χρωστάς στον εαυτό σου, στον άντρα σου και βέβαια στην μπουμπού. Μη στενοχωριέσαι για ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Άνθρωπος που αξίζει δε βάζει τις φωνές σε έγκυο. Έτσι πιστεύω εγώ.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Χρόνια πολλά!!!

'Εχεις δίκιο marlia,απλά για να είμαι ήρεμη πρέπει να μην τη βλέπω..καθόλου! Και δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό..

Πώς περάσατε σήμερα μανούλες?

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...