Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Σου είπα να το σκεφτείς γιατί πλέον οι συνθήκες εδώ είναι άθλιες,και,το μόνο καλό που είχαμε,η ξεγνοιασιά,δεν υπάρχει,γιατί με τα οικονομικά όλοι είναι μονίμως πεσμένοι κλπ..δουλειές,υγεία,παιδεία,δράμα.Αν είχα την ευκαιρία,έξω θα ήμουν,πίστεψέ με!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου είπα να το σκεφτείς γιατί πλέον οι συνθήκες εδώ είναι άθλιες,και,το μόνο καλό που είχαμε,η ξεγνοιασιά,δεν υπάρχει,γιατί με τα οικονομικά όλοι είναι μονίμως πεσμένοι κλπ..δουλειές,υγεία,παιδεία,δράμα.Αν είχα την ευκαιρία,έξω θα ήμουν,πίστεψέ με!

Αυτα τα λες γιατι δεν εχεις ζησει εξω!

Εδω ειναι ολοι πεσμενοι εξ απ ανεκαθεν, δεν υπαρχει το μεσογειακο γελιο και χαρα! Πολλοι ειναι ζορισμενοι, αλλα η κριση ειναι παγκοσμια μη νομιζεις οτι εδω υπαρχουν λεφτα! Ενας μισθος βγαινει βεβαια αλλα φευγει ολος γιατι το κοστος ζωης ειναι τρελλο. Δυσκολα βρισκεις δουλεια και συνηθως ειναι ημιαπασχοληση...Υγεια δε ξερω χτυπα ξυλο δε χρειαστηκα ποτε κατι ιδιαιτερο, εκτος απο ενα τεστ Παπ που κανω καθε χρονο ε αυτο και Ελλαδα θα το εκανα δε νομιζω να μην ειχα 40 ευρω...

Οσο για την Παιδεια εχοντας εμπειρια και των δυο χωρων, εξαρταται και το σχολειο βεβαια αλλα μια χαρα πραγματα μαθαιναμε και Ελλαδα, και μη νομιζεις ουτε εδω δεν εχουν τα παιδια βιβλια, τα βιβλια μενουν στο σχολειο και χρησιμοποιουνται ελαχιστα και για πανελλαδικες τα παιδια ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ τα βιβλια τους!

Eleni

bd5c7983f7.png

Γεια σου Κορινα!! Δεν μας κουρασες καλη μου!!Εδω λεμε τον πονο μας, και συγκρινουμε τις εκπληκτικες πεθερες μας!!

Καλε εσυ εισαι και μικρο!!Μην αφηνεις απο τωρα να σε χορευει!!

Παντως τυχερη γιατι μπαινει ο αντρας σου μπροστα!!

Αχ εγω αυριο θα παμε να φαμε στην πεθερα...ιδωμεν!

Θα παω βασικα φτιαγμενη, ελπιζω να μην συγχισει ακομα περισσοτερο

τωρα ευτηχως μενουμε μακρια....μενουμε κυπρο..και δεν μπορει να χωνεται πολυ....μετα που αρραβωνιαστηκαμε εμεις αρραβωνιαστηκε και ο αδερφος του αντρα μου και με την αλλη νυφη τα παει μια χαρα γιατι οπως εχει πει αλλωστε σε εκεινον εχει αδυναμια..και με τους γονεις της κοπελας κανει τωρα και παρεα τους δικους μου δεν τους συμπαθει..μεχρι και στον γαμο την ειπε στην μαμα μου για τα τραπεζια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Αυτα τα λες γιατι δεν εχεις ζησει εξω!

Εδω ειναι ολοι πεσμενοι εξ απ ανεκαθεν, δεν υπαρχει το μεσογειακο γελιο και χαρα! Πολλοι ειναι ζορισμενοι, αλλα η κριση ειναι παγκοσμια μη νομιζεις οτι εδω υπαρχουν λεφτα! Ενας μισθος βγαινει βεβαια αλλα φευγει ολος γιατι το κοστος ζωης ειναι τρελλο. Δυσκολα βρισκεις δουλεια και συνηθως ειναι ημιαπασχοληση...Υγεια δε ξερω χτυπα ξυλο δε χρειαστηκα ποτε κατι ιδιαιτερο, εκτος απο ενα τεστ Παπ που κανω καθε χρονο ε αυτο και Ελλαδα θα το εκανα δε νομιζω να μην ειχα 40 ευρω...

Οσο για την Παιδεια εχοντας εμπειρια και των δυο χωρων, εξαρταται και το σχολειο βεβαια αλλα μια χαρα πραγματα μαθαιναμε και Ελλαδα, και μη νομιζεις ουτε εδω δεν εχουν τα παιδια βιβλια, τα βιβλια μενουν στο σχολειο και χρησιμοποιουνται ελαχιστα και για πανελλαδικες τα παιδια ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ τα βιβλια τους!

Συμφωνώ οτι δεν έχω ζήσει εκεί κ δεν ξέρω,αλλά εκεί μια δουλειά τη βρίσκεις ενώ εδώ..δύσκολα!! Μόνο του ποδαριού κι αυτά με μικρό μισθό κ τρελό ωράριο.Τα νοσοκομεία είναι τραγικά,παρακαλάς μην πάθεις τπτ,εκτός κι αν είσαι Αθήνα που κι εκεί με τις περικοπές,παίρνουν κινέζικες σύριγγες,με τρίχες μέσα (!!!γιατρός φίλος μου μου τα είπε)

Παιδεία..σε έχουν με σύστημα 300 χρόνια φοιτητή,για να ψωνίζεις και να τρως και να αφήνεις λεφτά κ να μην ανεβαίνει κ η ανεργία,οι γονείς σου σε συντηρούν!!

Παλιά έπινες κι ένα ουζάκι..τώρα με το στανιό κι αυτό..

Ο ήλιος κ η θάλασσα είναι ακόμα κορυφή όμως ;)

y5yep3.png

Συμφωνώ οτι δεν έχω ζήσει εκεί κ δεν ξέρω,αλλά εκεί μια δουλειά τη βρίσκεις ενώ εδώ..δύσκολα!! Μόνο του ποδαριού κι αυτά με μικρό μισθό κ τρελό ωράριο.Τα νοσοκομεία είναι τραγικά,παρακαλάς μην πάθεις τπτ,εκτός κι αν είσαι Αθήνα που κι εκεί με τις περικοπές,παίρνουν κινέζικες σύριγγες,με τρίχες μέσα (!!!γιατρός φίλος μου μου τα είπε)

Παιδεία..σε έχουν με σύστημα 300 χρόνια φοιτητή,για να ψωνίζεις και να τρως και να αφήνεις λεφτά κ να μην ανεβαίνει κ η ανεργία,οι γονείς σου σε συντηρούν!!

Παλιά έπινες κι ένα ουζάκι..τώρα με το στανιό κι αυτό..

Ο ήλιος κ η θάλασσα είναι ακόμα κορυφή όμως ;)

Για τα νοσοκομεια δυστυχως εχω εμπειρια στην Ελλαδα οχι για μενα αλλα για στενο συγγενη μου. Και τις δυο φορες που νοσηλευτηκε μια Οκτωβρη και μια μετα, και εκανε και εγχειρηση δεν ειχαμε κανενα παραπονο, επισης ειχαμε τη γιαγια μου πριν πεθανει 2 μηνες στο νοσοκομειο και παλι και το προσωπικο και η εξυπηρετηση καλη..αν δεν ηταν αυτοι να παιρνουν τηλεφωνο στο σπιτι χωρις να εχουν καμμια υποχρεωση και να μας λενε "Φερτε τη γιαγια νοσοκομειο γιατι βγηκαν οι εξετασεις της και ειναι χαλια" θα ειχε πεθανει πολυ νωριτερα...

Παιδεια τι φταιει αν εσυ θελεις να μεινεις 300 χρονια φοιτητης? Το συστημα σου φταιει η' εσυ? Και εγω εκανα ΤΕΙ στην Ελλαδα, δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε απο την ποιοτητα των σπουδων ουτε απο τα βιβλια, εκτος απο μια σχετικη ανοργανωσια αλλα οχι τιποτα τραγικο! Το παιδι μου πρωτα ο Θεος θα παει Ελλαδα πανεπιστημιο..Εδω το ξερεις οτι ειναι ολα με διδακτρα και η χρονια παει απο 4000 ευρω μεχρι και 10000? Και πληρωνεις εξτρα τα βιβλια σου, τη σιτιση, τη στεγαση, ολα. Στην ελλαδα για τσαμπα, ΣΟΥΠΕΡ ηταν.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Δεν είχε συνέχεια απεργίες-καταλήψεις κ βλακείες? Δεν σε κόβανε για ψύλου πήδημα?Μάθημα της προκοπής κάνατε?Και σε πρήζουν στη θεωρία,αλλά δεν σου μαθαίνουν αυτά που θα χρειαστείς..

'Οσο για τη γιαγιά σου,ποιον Οκτώβρη πήγε?? Εγώ έκανα τις εξετάσεις του προγεννητικού σε νοσοκομείο κ έπαθα πλάκα..μεγάλη αλλαγή μετά την κρίση..

Τεσπα,ίσως έχω εξιδανικεύσει το εξωτερικό..αλλά η ποιότητα ζωής στην Ελλάδα με έχει απογοητεύσει..κι εδώ πλέον για να σαι σίγουρος,πληρώνεις!

Αυτά που σου έγραψα πιο κάτω τα είδες???

y5yep3.png

τωρα ευτηχως μενουμε μακρια....μενουμε κυπρο..και δεν μπορει να χωνεται πολυ....μετα που αρραβωνιαστηκαμε εμεις αρραβωνιαστηκε και ο αδερφος του αντρα μου και με την αλλη νυφη τα παει μια χαρα γιατι οπως εχει πει αλλωστε σε εκεινον εχει αδυναμια..και με τους γονεις της κοπελας κανει τωρα και παρεα τους δικους μου δεν τους συμπαθει..μεχρι και στον γαμο την ειπε στην μαμα μου για τα τραπεζια..

Α καλά,καλοπερνάς κι εσύ Κορίνα!!

'Εστω την έχεις μακριά!!

y5yep3.png

Δεν είχε συνέχεια απεργίες-καταλήψεις κ βλακείες? Δεν σε κόβανε για ψύλου πήδημα?Μάθημα της προκοπής κάνατε?Και σε πρήζουν στη θεωρία,αλλά δεν σου μαθαίνουν αυτά που θα χρειαστείς..

'Οσο για τη γιαγιά σου,ποιον Οκτώβρη πήγε?? Εγώ έκανα τις εξετάσεις του προγεννητικού σε νοσοκομείο κ έπαθα πλάκα..μεγάλη αλλαγή μετά την κρίση..

Τεσπα,ίσως έχω εξιδανικεύσει το εξωτερικό..αλλά η ποιότητα ζωής στην Ελλάδα με έχει απογοητεύσει..κι εδώ πλέον για να σαι σίγουρος,πληρώνεις!

Αυτά που σου έγραψα πιο κάτω τα είδες???

απεργιες και τετοια ειχε, αλλα οχι τραγικα πραγματα. Για να με κοψουν για ψυλλου πηδημα δε θυμαμαι αλλα φανταζομαι αυτο ισχυει παντου αναλογα τον καθηγητη. Τα μαθηματα ειδικα τα εργαστηρια ηταν πολυ καλα, αλλα το ΤΕΙ υποτιθεται ειναι τεχνολογικη κατευθυνση οποτε κανεις αρκετα εργαστηρια και λιγοτερο θεωρια. Ασε που θεωρια δεν πατουσαμε ετσι κ αλλιως...:tongue:

Αυτον τον Οκτωβρη μπηκε στενο προσωπο μου νοσοκομειο . Το Δεκεμβρη η γιαγια, βγηκε Ιανουαριο ξαναμπηκε Φεβρουαριο και μετα πεθανε..για φετος μιλαω. Να χεις υποψη σου νοσοκομειο απο νοσοκομειο διαφερει..

Κοιτα εδω στον προγεννητικο που ειναι τσαμπα πχ δε σου κανουν καμπυλη ζαχαρου. Κανεις σ ολη την εγκυμοσυνη μονο δυο ηπερηχους και δε σε παρακολουθει γιατρος αλλα νοσοκομα. Η νοσοκομα σε βλεπει μια το διμηνο και απλα σου μετραει με μια μεζουρα την κοιλια. Επισης οταν γεννας με ΦΤ εχεις μονο τη μαια μαζι σου και οχι γιατρο. Και οταν μπεις για καισαρικη (Πολυ σπανιο) σε αναλαμβανει οποιος γιατρος εχει βαρδια, δεν εχεις δλδ "δικο σου" γιατρο. εμενα η κοληττη μου γεννησε Ελλαδα σε δημοσιο και παρολο που δεν της αρεσε ο γιατρος, της εκαναν ολες τις εξετασεις, και εκανε καισαρικη τσαμπα ΜΕ το γιατρο που την ειχε παρακολουθησει σε ολη της την εγκυμοσυνη.

Eleni

bd5c7983f7.png

Ναι τα ειδα...

Δε ξερω τι να σου πω, πρεπει να δασκαλεψεις τον αντρα σου. Να του ζητησεις να της πει με εντονο υφος "να μιλας καλυτερα στη γυναικα μου". Η σιωπη δεν ειναι υποστηριξη, ουτε το να τη λες στον αλλο για κατι ασχετο γιατι ετσι δειχνεις οτι δεν εχεις τα κοτσια να υπερασπιστεις αυτο που πραγματικα θελεις.

Eleni

bd5c7983f7.png

απεργιες και τετοια ειχε, αλλα οχι τραγικα πραγματα. Για να με κοψουν για ψυλλου πηδημα δε θυμαμαι αλλα φανταζομαι αυτο ισχυει παντου αναλογα τον καθηγητη. Τα μαθηματα ειδικα τα εργαστηρια ηταν πολυ καλα, αλλα το ΤΕΙ υποτιθεται ειναι τεχνολογικη κατευθυνση οποτε κανεις αρκετα εργαστηρια και λιγοτερο θεωρια. Ασε που θεωρια δεν πατουσαμε ετσι κ αλλιως...:tongue:

Αυτον τον Οκτωβρη μπηκε στενο προσωπο μου νοσοκομειο . Το Δεκεμβρη η γιαγια, βγηκε Ιανουαριο ξαναμπηκε Φεβρουαριο και μετα πεθανε..για φετος μιλαω. Να χεις υποψη σου νοσοκομειο απο νοσοκομειο διαφερει..

Κοιτα εδω στον προγεννητικο που ειναι τσαμπα πχ δε σου κανουν καμπυλη ζαχαρου. Κανεις σ ολη την εγκυμοσυνη μονο δυο ηπερηχους και δε σε παρακολουθει γιατρος αλλα νοσοκομα. Η νοσοκομα σε βλεπει μια το διμηνο και απλα σου μετραει με μια μεζουρα την κοιλια. Επισης οταν γεννας με ΦΤ εχεις μονο τη μαια μαζι σου και οχι γιατρο. Και οταν μπεις για καισαρικη (Πολυ σπανιο) σε αναλαμβανει οποιος γιατρος εχει βαρδια, δεν εχεις δλδ "δικο σου" γιατρο. εμενα η κοληττη μου γεννησε Ελλαδα σε δημοσιο και παρολο που δεν της αρεσε ο γιατρος, της εκαναν ολες τις εξετασεις, και εκανε καισαρικη τσαμπα ΜΕ το γιατρο που την ειχε παρακολουθησει σε ολη της την εγκυμοσυνη.

:shock::shock::shock: Τι λες τώρααααα!!

Καλά αυτό με τον υπέρηχο λένε στην Αγγλία οτι το κάνουν γιατί θεωρούν οτι κάνει κακό στο μωρό,αλλά να γεννάς χωρίς το γιατρό σου τραγικόοοοοοοοο!!

'Οχι είπαμε εδώ δεν είναι έτσι,απλά τα νοσοκομεία είναι λίγο προπολεμικά σε σχέση με τα εγγλέζικα :tongue:

'Ετσι που τα λες δίκιο έχεις!!

'Οσο για τα υπόλοιπα,πάλι δίκιο έχεις..του μιλάω ρε συ,αλλά δεν καταλαβαίνει,δεν είναι κι ο τύπος που τσακώνεται γενικά με κανέναν,είναι ο χαρακτήρας του,ούτε σε μυρμήγκι δεν θα έβαζε τις φωνές..δεν το κάνει δηλαδή γιατί παίρνει το μέρος της..γιαυτό εκεί που του την λέω τον λυπάμαι ταυτόχρονα..

y5yep3.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock: Τι λες τώρααααα!!

Καλά αυτό με τον υπέρηχο λένε στην Αγγλία οτι το κάνουν γιατί θεωρούν οτι κάνει κακό στο μωρό,αλλά να γεννάς χωρίς το γιατρό σου τραγικόοοοοοοοο!!

'Οχι είπαμε εδώ δεν είναι έτσι,απλά τα νοσοκομεία είναι λίγο προπολεμικά σε σχέση με τα εγγλέζικα :tongue:

'Ετσι που τα λες δίκιο έχεις!!

'Οσο για τα υπόλοιπα,πάλι δίκιο έχεις..του μιλάω ρε συ,αλλά δεν καταλαβαίνει,δεν είναι κι ο τύπος που τσακώνεται γενικά με κανέναν,είναι ο χαρακτήρας του,ούτε σε μυρμήγκι δεν θα έβαζε τις φωνές..δεν το κάνει δηλαδή γιατί παίρνει το μέρος της..γιαυτό εκεί που του την λέω τον λυπάμαι ταυτόχρονα..

Ποιο γιατρο σου αφου δε σε παρακολουθει γιατρος!!

Κοιτα εσυ ξερεις τον αντρα σου καλυτερα εσυ ξερεις το κουμπι του, πως να τον μανουβραρεις...πως να τον φερνεις στα νερα σου!

Δεν ειπαμε να τσακωθει , ειπαμε απλα και ηρεμα να της πει τερμα η συζητηση μανα. Τοσο απλα. Αν του πει γιατι, να της πει "γιατι το λεω εγω".

Εμενα και ο αντρας μου και ο πατερας μου ειναι τυποι που μιλανε ετσι χυμα και αν δε γουσταρουν λενε "γιατι το λεω εγω και τερμα". Και εγω φυσικα εχω το ιδιο στυλ:tongue:

Η πεθερα μου δεν προσβαλλει λεκτικα, αλλωστε ως ξενη δεν εχει αυτη τη νοοτροπια, αλλα εχει αλλα αρνητικα. Πχ εσας σας εδωσαν και δυο σπιτια να παιρνετε ενοικια, εμας εδω τον πουλο. Η' παραδειγμα δε μας κανει ποτε τραπεζι, φαντασου απο τοτε που παντρευτηκα μονο 2 φορες εχουμε φαει σπιτι της. Και ουτε το παιδι θα μου βλεπει για να μπορω να δουλευω δυστυχως...τουλαχιστον η ελληνιδα μανουλα ειναι αλλιως..:-P

Eleni

bd5c7983f7.png

Α καλά,καλοπερνάς κι εσύ Κορίνα!!

'Εστω την έχεις μακριά!!

ναι ευτηχως τωρα ειμαστε μακρια..οταν πηγα για τις προετοιμασιες του γαμου μου εκανε την καλη ..με επαιρνε ολο τηλ..με μιλουσε γλυκα μπροστα στον κοσμο..με αγκαλιαζε..και την μερα του γαμου την εκανε την βλακεια που την ειπε στην μαμα μου μπροστα σε ολο τον κοσμο για τα τραπεζια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

ναι ευτηχως τωρα ειμαστε μακρια..οταν πηγα για τις προετοιμασιες του γαμου μου εκανε την καλη ..με επαιρνε ολο τηλ..με μιλουσε γλυκα μπροστα στον κοσμο..με αγκαλιαζε..και την μερα του γαμου την εκανε την βλακεια που την ειπε στην μαμα μου μπροστα σε ολο τον κοσμο για τα τραπεζια..

Τι ειπε?

Eleni

bd5c7983f7.png

Ποιο γιατρο σου αφου δε σε παρακολουθει γιατρος!!

Κοιτα εσυ ξερεις τον αντρα σου καλυτερα εσυ ξερεις το κουμπι του, πως να τον μανουβραρεις...πως να τον φερνεις στα νερα σου!

Δεν ειπαμε να τσακωθει , ειπαμε απλα και ηρεμα να της πει τερμα η συζητηση μανα. Τοσο απλα. Αν του πει γιατι, να της πει "γιατι το λεω εγω".

Εμενα και ο αντρας μου και ο πατερας μου ειναι τυποι που μιλανε ετσι χυμα και αν δε γουσταρουν λενε "γιατι το λεω εγω και τερμα". Και εγω φυσικα εχω το ιδιο στυλ:tongue:

Η πεθερα μου δεν προσβαλλει λεκτικα, αλλωστε ως ξενη δεν εχει αυτη τη νοοτροπια, αλλα εχει αλλα αρνητικα. Πχ εσας σας εδωσαν και δυο σπιτια να παιρνετε ενοικια, εμας εδω τον πουλο. Η' παραδειγμα δε μας κανει ποτε τραπεζι, φαντασου απο τοτε που παντρευτηκα μονο 2 φορες εχουμε φαει σπιτι της. Και ουτε το παιδι θα μου βλεπει για να μπορω να δουλευω δυστυχως...τουλαχιστον η ελληνιδα μανουλα ειναι αλλιως..:-P

'Εχεις δίκιο..αλλά δες το κι έτσι..παίρνουμε τα ενοίκια αλλά συνεχώς μου πετάει σπόντες γιαυτά,για να νιώσω άσχημα..κ καλά οτι δεν συνεισφέρω..σε κάνει να νιώθεις οτι σε συντηρούν..

'Οσο για το παιδί,σε μένα ισχύει το αντίθετο,όχι απλά θέλει να το βλέπει να δουλέψω,αλλά θέλει κ να το μεγαλώσει,κάι που δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω ειδικά μετά απο όσα μου έκανε,θα το βλέπει σαν επισκέπτης και όποτε γουστάρω εγώ.Εφόσον έκανε αυτά όσο ήταν στην κοιλιά μου θεωρώ οτι δεν το αγαπάει κι όλας!'Ετσι πάει! άνθρωπο που δεν με σέβεται κ δεν με εκτιμά δεν θα με σεβαστεί κ σαν μάνα άρα δεν του εμπιστεύομαι το παιδί μου.

Σε ζαλίζω βραδιάτικα..άντε να σου βάλω το τραγούδι που αρέσει στην κόρη μου,όταν το βάζω κουνιέται κ η κοιλιά :tongue:

Αυτό το "το είπα εγώ και τέρμα" μου αρέσει αλλά δεν το'χει ο δικός μου. Τώρα τον έπιασε το στομάχι του απο τη στεναχώρια για να καταλάβεις.

y5yep3.png

Τι ειπε?

η πεθερα μου ανελαβε να κλεισει αυτη το κεντρο δεξιωσεων και δεν ειπε ποσα ατομα θα εχουμε εμεις για να ετοιμασουν τραπεζια.....και οταν πηγε εκει η μαμα μου και δεν ειχαν τραπεζια για τους δικους μου ειπε στην πεθερα μου να πει στους σερβιτορους να στρωσουν..τους ειπε η μαμα μου εστρωσαν και φωναξε η πεθερα μου: ενταξει το ευχαριστηθηκες ?εγινε το δικο σου?.........τι επρεπε να γινει δηλαδη να κατσουν οι δικοι μας ορθιοι επειδη το ηθελε η πεθερα μου?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...