Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Ρε το πιο περίεργο όνειρο που είδα, ever!!

Ρε Λουλαμπι και εγω προχτες κατι παρομοιο ειδα! Οτι εφτιαχνα το φερετρο που βαζουν το νεκρο , και τα λουλουδια κλπ και ημουνα και ευχαριστημενη που τα κανα ωραια!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε Λουλαμπι και εγω προχτες κατι παρομοιο ειδα! Οτι εφτιαχνα το φερετρο που βαζουν το νεκρο , και τα λουλουδια κλπ και ημουνα και ευχαριστημενη που τα κανα ωραια!

:shock::shock::shock: Με δουλεύεις?>???!!!!

Πάντως μου είπαν οτι είναι καλό το όνειρο!!

Εγώ μια φορά τρόμαξα πάντως!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

γεια σας κοριτσια....σας διαβαζω καιρο και σας καταλαβαινω απολυτα..ειμαι και εγω σαν και εσας πεθεροπλικτη....ειμαι 22,5 και ειμαι παντρεμενη 8 μηνες ....και συνολικα ειμαστε 4 χρονια μαζι....η δικια μου η πεθερα εκανε πολλα απο την πρωτη μερα που με γνωρισε....ευτηχως με υποστιριζει ο αντρας μου....οταν αρραβωνιαστηκαμε μεναμε μαζι τησ και ερχοταν στο δωματιο μου εψαχνε τησ ντουλαπες για να ειναι τα ρουχα του γιου ταιριασμενα οπως τα θελει αυτη..οταν ηταν ο αντρας μου στην δουλεια το πρωι ξυπνουσε και αυτη πρωι-πρωι και ερχοταν εξω απο το δωματιο και χτυπουσε τα ποδια της και τραγουδουσε για να ξυπνησω..οταν τα ειπα στον αντρα μου της μιλησε και αυτη φωναζε οτι του βαζω διαβαλματα και οτι ειμαι σκυλα..και πηγαμε και νοικιασαμε μετα μονοι μας και παλι χονοταν ερχοταν για επισκεψη και εκανε ελεγχο αν ειναι καθαρο το σπιτι....τι μαγειρεψα..και ολα αυτα οταν ο αντρας μου ηταν στην δουλεια..και πολλα αλλα ..συγνωμη αν σας κουρασα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

γεια σας κοριτσια....σας διαβαζω καιρο και σας καταλαβαινω απολυτα..ειμαι και εγω σαν και εσας πεθεροπλικτη....ειμαι 22,5 και ειμαι παντρεμενη 8 μηνες ....και συνολικα ειμαστε 4 χρονια μαζι....η δικια μου η πεθερα εκανε πολλα απο την πρωτη μερα που με γνωρισε....ευτηχως με υποστιριζει ο αντρας μου....οταν αρραβωνιαστηκαμε μεναμε μαζι τησ και ερχοταν στο δωματιο μου εψαχνε τησ ντουλαπες για να ειναι τα ρουχα του γιου ταιριασμενα οπως τα θελει αυτη..οταν ηταν ο αντρας μου στην δουλεια το πρωι ξυπνουσε και αυτη πρωι-πρωι και ερχοταν εξω απο το δωματιο και χτυπουσε τα ποδια της και τραγουδουσε για να ξυπνησω..οταν τα ειπα στον αντρα μου της μιλησε και αυτη φωναζε οτι του βαζω διαβαλματα και οτι ειμαι σκυλα..και πηγαμε και νοικιασαμε μετα μονοι μας και παλι χονοταν ερχοταν για επισκεψη και εκανε ελεγχο αν ειναι καθαρο το σπιτι....τι μαγειρεψα..και ολα αυτα οταν ο αντρας μου ηταν στην δουλεια..και πολλα αλλα ..συγνωμη αν σας κουρασα..

γεια!!ειμαστε πολλες τελικα!!αφου εχεις τον αντροουλη μαζι,αστην να κουρευετε!!

rbOEp3.png

Γεια σου Κορινα!! Δεν μας κουρασες καλη μου!!Εδω λεμε τον πονο μας, και συγκρινουμε τις εκπληκτικες πεθερες μας!!

Καλε εσυ εισαι και μικρο!!Μην αφηνεις απο τωρα να σε χορευει!!

Παντως τυχερη γιατι μπαινει ο αντρας σου μπροστα!!

Αχ εγω αυριο θα παμε να φαμε στην πεθερα...ιδωμεν!

Θα παω βασικα φτιαγμενη, ελπιζω να μην συγχισει ακομα περισσοτερο

Διαφημίσεις

Με έσκασε πάλι σήμερα η..ας μην την σχολιάσω!

'Εσκασα να κλαίω,με πρόσβαλλε μπροστά σε όλους και έφυγα μετά όσο πιο γρήγορα μπορούσα μην με πάρουν τα κλάματα μπροστά στους άλλους..και ο lullaby ήρθε να με προλάβει,και με παρηγορούσε απλά στο δρόμο (!!!) λέγοντας μου οτι δεν αλλάζει,δεν βλέπει τα πράγματα όπως εγώ και να μην της δίνω σημασία (!!) και όσο ήμασταν στο τραπέζι μου πατούσε το πόδι να μην απαντάω (!!!) Τι να του πω κι αυτού πια.

Κοντεύει τα 50,με έχει προσβάλλει τόσες φορές κι έχω κάνει μόκο,και της έκανα μια πλάκα σήμερα και μου έβγαλε μια γλώσσα 5 μέτρα μπροστά στους συγγενείς,τίποτα δεν σεβάστηκε! Κι ύστερα μας λέει οτι έχει και ψύχωση με το εγγόνι της!!Πού πας ρε καραμήτρο,είδαμε πόσο το αγαπάς το εγγόνι σου που κάνεις τη μάνα του να κλαίει ενώ είναι 8 μηνών έγκυος!! Θα την έφτιαχνα εγώ αναλόγως,αλλά έλα που είμαι στο μήνα μου και λυπάμαι το μωρό..τα αφήνω για μετά,δεν πειράζει!!

'Εκανα κι ένα τσιγάρο απο τα νεύρα μου..!:oops:

y5yep3.png

'Εσκασα να κλαίω,με πρόσβαλλε μπροστά σε όλους και έφυγα μετά όσο πιο γρήγορα μπορούσα μην με πάρουν τα κλάματα μπροστά στους άλλους..και ο lullaby ήρθε να με προλάβει,και με παρηγορούσε απλά στο δρόμο (!!!) λέγοντας μου οτι δεν αλλάζει,δεν βλέπει τα πράγματα όπως εγώ και να μην της δίνω σημασία (!!) και όσο ήμασταν στο τραπέζι μου πατούσε το πόδι να μην απαντάω (!!!) Τι να του πω κι αυτού πια.

Κοντεύει τα 50,με έχει προσβάλλει τόσες φορές κι έχω κάνει μόκο,και της έκανα μια πλάκα σήμερα και μου έβγαλε μια γλώσσα 5 μέτρα μπροστά στους συγγενείς,τίποτα δεν σεβάστηκε! Κι ύστερα μας λέει οτι έχει και ψύχωση με το εγγόνι της!!Πού πας ρε καραμήτρο,είδαμε πόσο το αγαπάς το εγγόνι σου που κάνεις τη μάνα του να κλαίει ενώ είναι 8 μηνών έγκυος!! Θα την έφτιαχνα εγώ αναλόγως,αλλά έλα που είμαι στο μήνα μου και λυπάμαι το μωρό..τα αφήνω για μετά,δεν πειράζει!!

Να σου πω κάτι;; Και μη με παρεξηγήσεις..σε διαβάζω τόσο καιρό, την αφήνεις να σου καταστρέφει τη ζωή, αισθάνεσαι τα χειρότερα γι' αυτήν και της κάνεις και πλάκα;;

Χίλια συγγνώμη αν σου φαίνεται κάπως το ύφος, απλά απορώ.

Έχω δει και άλλες φορές που την έχουν πιάσει οι καλές της να αναρωτιέσαι για τις προθέσεις της και μήπως τελικά δεν είναι έτσι τα πράγματα και μήπως έχει αλλάξει....

Δεν αλλάζει, πάρτο χαμπάρι.

Κράτα τυπικές επαφές, όταν πρέπει να τη συναναστρέφεσαι, να είσαι τυπική μαζί της, να της συμπεριφέρεσαι ως ανύπαρκτη..εγώ αυτό κάνω σε όσους αντιπαθώ ή μου σπάνε τα νεύρα, αλλά πρέπει για κάποιο διάστημα να συναναστρέφομαι μαζί τους...δεν τους κάνω και πλάκα....

έντιτ : καλά για τον άντρα σου δεν θέλω να πω τίποτα...θα σε στενοχωρήσω...ήμαρτον όμως ρε παιδί μου, αντί να της κατεβάσει κανένα καντήλι (συγγνώμη και για την έκφραση, αλλά μερικές φορές είναι αποτελεσματικό και αυτό) να συνέλθει....ήρθε να σε παρηγορήσει....

έντιτ 2 : κάτσε να σκάς, να καπνίζεις και να στενοχωριέσαι έγκυος γυναίκα...ή θα την αγνοήσεις και θα αδιαφορεις πλήρως ή θα κατεβάσεις εσύ τα καντήλια...αλλιώς θα κάθεσαι εδώ και θα γράφεις τα παράπονά σου....

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Τι εγινε βρε Λουλαμπι?

Σημερα τα χω και εγω με την πεθερα μου αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι...Βασικα δεν ειπε τιποτα μονο ξυνισμενα μουτρα ειχε...

Eleni

bd5c7983f7.png

Να σου πω κάτι;; Και μη με παρεξηγήσεις..σε διαβάζω τόσο καιρό, την αφήνεις να σου καταστρέφει τη ζωή, αισθάνεσαι τα χειρότερα γι' αυτήν και της κάνεις και πλάκα;;

Χίλια συγγνώμη αν σου φαίνεται κάπως το ύφος, απλά απορώ.

Έχω δει και άλλες φορές που την έχουν πιάσει οι καλές της να αναρωτιέσαι για τις προθέσεις της και μήπως τελικά δεν είναι έτσι τα πράγματα και μήπως έχει αλλάξει....

Δεν αλλάζει, πάρτο χαμπάρι.

Κράτα τυπικές επαφές, όταν πρέπει να τη συναναστρέφεσαι, να είσαι τυπική μαζί της, να της συμπεριφέρεσαι ως ανύπαρκτη..εγώ αυτό κάνω σε όσους αντιπαθώ ή μου σπάνε τα νεύρα, αλλά πρέπει για κάποιο διάστημα να συναναστρέφομαι μαζί τους...δεν τους κάνω και πλάκα....

έντιτ : καλά για τον άντρα σου δεν θέλω να πω τίποτα...θα σε στενοχωρήσω...ήμαρτον όμως ρε παιδί μου, αντί να της κατεβάσει κανένα καντήλι (συγγνώμη και για την έκφραση, αλλά μερικές φορές είναι αποτελεσματικό και αυτό) να συνέλθει....ήρθε να σε παρηγορήσει....

έντιτ 2 : κάτσε να σκάς, να καπνίζεις και να στενοχωριέσαι έγκυος γυναίκα...ή θα την αγνοήσεις και θα αδιαφορεις πλήρως ή θα κατεβάσεις εσύ τα καντήλια...αλλιώς θα κάθεσαι εδώ και θα γράφεις τα παράπονά σου....

Βρε εσύ έχεις δίκιο..

Μαρία μου μπροστά στην υπόλοιπη οικογένεια παίζουμε και οι δύο θέατρο,κι αυτή κι εγώ,κυρίως για τον άντρα μου. Τον αγαπώ πολύ και γι'αυτό τα κάνω όλα. Εκείνος δε,κρατάει μια παθητική στάση..Θεωρεί οτι απλά έχουμε διαφορετικούς χαρακτήρες κι αυτό είναι το πρόβλημα.

Τέλος,μένουμε σχεδόν δίπλα κ προσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες. Τον περισσότερο καιρό αποφεύγω να την βλέπω.'Οσο για την πλάκα,παρέα ήμασταν,μεζέδες τρώγαμε,πετούσε κι αυτή τα δικά της και το συγκεκριμένο αστείο της άξιζε βασικά :cool:

Τι εγινε βρε Λουλαμπι?

Σημερα τα χω και εγω με την πεθερα μου αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι...Βασικα δεν ειπε τιποτα μονο ξυνισμενα μουτρα ειχε...

Για πες εσύ πρώτη και θα σου πω κι εγώ...(όλο εγώ χώνω εδώ μέσα!!!)

y5yep3.png

Bασικα εχει προβλημα που θελουμε να παμε Ελλαδα και πιστευει οτι εγω παρασυρω το γιο της ενω αυτη τον θελει εδω. Εν ολιγοις.

Και στο γαμο μας εκανε μουτρα γιατι τον καναμε με τον ελληνικο τροπο...

Τη μερα του γαμου μου την ειπε, κρατουσε μουτρα, αλλα της τα εψαλλε ο αντρας μου και τωρα μπροστα του δεν τολμαει.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Bασικα εχει προβλημα που θελουμε να παμε Ελλαδα και πιστευει οτι εγω παρασυρω το γιο της ενω αυτη τον θελει εδω. Εν ολιγοις.

Και στο γαμο μας εκανε μουτρα γιατι τον καναμε με τον ελληνικο τροπο...

Τη μερα του γαμου μου την ειπε, κρατουσε μουτρα, αλλα της τα εψαλλε ο αντρας μου και τωρα μπροστα του δεν τολμαει.

Ο άντρας σου δεν είναι 'Ελληνας??

Σε ρωτάω γιατί νόμιζα οτι οι κακές πεθερές είναι ελληνική υπόθεση :rolleyes:

y5yep3.png

Ο άντρας σου δεν είναι 'Ελληνας??

Σε ρωτάω γιατί νόμιζα οτι οι κακές πεθερές είναι ελληνική υπόθεση :rolleyes:

Οχι δεν ειναι Ελληνας! Ναι στην Ελλαδα ανακατευονται περισοτερο ειναι η αληθεια!

Eleni

bd5c7983f7.png

Σκέψου το πριν έρθεις Ελλάδα...

Λοιπόν τα δικά μου.

'Ηρθε απο το σπίτι με το σόι και μετά πήγαμε σε ένα μεζεδοπωλείο.

Στο δρόμο δεν θυμάμαι πώς,άρχισε να μιλάει για το πότε θα αρχίσω να δουλεύω (!!!) κι οτι κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσω να βοηθάω κι εγώ..δεν μιλάω.

Πάμε στο μαγαζί,κρασάκια,μεζεδάκια,ιστορίες..πάει η συζήτηση στο οικονομικό.Αρχίζει πάλι να πειράζει τον άντρα μου οτι είναι Ωνάσης (κοινώς την κλάψα) και της λέω εγώ "έλα βρε παραπονιάρα,αυτά που παίρνεις εσύ δεν τα παίρνει κανείς"! Το σχόλιο έγινε γιατί είναι μονίμως με το παράπονο,ενώ ο πεθερός μου της δίνει καλό χαρτζηλίκι. Ειλικρινά όμως δεν ήθελα να την πικάρω,χαμογελούσα και το είπα πειράζοντας την.Αυτό ήταν!Στράβωσε τη μούρη της κι άρχισε να φωνάζει και να λέει οτι δεν μπορώ να συγκρίνω αυτά που παίρνει αυτή με το γιο της γιατί λέει αυτή είναι η σύζυγος και αυτός το παιδί (ντόινγκ!!ο άντρας μου δουλεύει,είναι παντρεμένος,δεν ζει απο αυτούς),οτι δεν με αφορούν τα οικονομικά της (!!αυτή όμως να σχολιάζει καλά καλά τα δικά μας οικονομικά και το αν δούλεψα στην εγκυμοσύνη μου!!) και να της λέω αποσβολωμένη οτι δεν το εννοούσα έτσι,πλάκα της έκανα,και αυτή να μιλάει για το ύφος μου και τέτοιες μαλακίες!!

y5yep3.png

Σκέψου το πριν έρθεις Ελλάδα...

Λοιπόν τα δικά μου.

'Ηρθε απο το σπίτι με το σόι και μετά πήγαμε σε ένα μεζεδοπωλείο.

Στο δρόμο δεν θυμάμαι πώς,άρχισε να μιλάει για το πότε θα αρχίσω να δουλεύω (!!!) κι οτι κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσω να βοηθάω κι εγώ..δεν μιλάω.

Πάμε στο μαγαζί,κρασάκια,μεζεδάκια,ιστορίες..πάει η συζήτηση στο οικονομικό.Αρχίζει πάλι να πειράζει τον άντρα μου οτι είναι Ωνάσης (κοινώς την κλάψα) και της λέω εγώ "έλα βρε παραπονιάρα,αυτά που παίρνεις εσύ δεν τα παίρνει κανείς"! Το σχόλιο έγινε γιατί είναι μονίμως με το παράπονο,ενώ ο πεθερός μου της δίνει καλό χαρτζηλίκι. Ειλικρινά όμως δεν ήθελα να την πικάρω,χαμογελούσα και το είπα πειράζοντας την.Αυτό ήταν!Στράβωσε τη μούρη της κι άρχισε να φωνάζει και να λέει οτι δεν μπορώ να συγκρίνω αυτά που παίρνει αυτή με το γιο της γιατί λέει αυτή είναι η σύζυγος και αυτός το παιδί (ντόινγκ!!ο άντρας μου δουλεύει,είναι παντρεμένος,δεν ζει απο αυτούς),οτι δεν με αφορούν τα οικονομικά της (!!αυτή όμως να σχολιάζει καλά καλά τα δικά μας οικονομικά και το αν δούλεψα στην εγκυμοσύνη μου!!) και να της λέω αποσβολωμένη οτι δεν το εννοούσα έτσι,πλάκα της έκανα,και αυτή να μιλάει για το ύφος μου και τέτοιες μαλακίες!!

Καταρχην γιατι δεν της ειπες οτι ο γιος της δεν ειναι "παιδι"? Αντρας ειναι με το δικο του σπιτι.

Και δευτερο εφοσον εχεις δυο ενοικια , η απαντηση επρεπε να ειναι "Βοηθαω στο σπιτι. Δυο ενοικια φερνω" Πολλες νυφες το χουν αυτο νομιζεις?

Και επιτελους να δασκαλεψεις τον αντρα σου να απανταει και να λεει οτι αυτος δε σε αφηνει να δουλεψεις γιατι θελει να εισαι με το παιδι σας!!! Δε γινεται ο αντρας σου να βγαζει την ουρα του απεξω. Εγω ξερω οτι ο σωστος αντρας βαζει στη θεση της και τη μανα του εν αναγκη και αναμεσα σε συγγενεις! Και να το ξεκαθαρισεις αυτο οτι αν σε προσβαλλει μπροστα σε κοσμο πρεπει κι αυτος να της τη λεει μπροστα σε κοσμο! Συγνωμη Λουλαμπι αλλα οταν παντρευομαστε καποιον εκεινος πρεπει και να μας υπερασπιζεται μπροστα σε ολους! εγω που ειμαι κοπελα και παλι δεν επιτρεπω σε κανενα να πει τιποτα για τον αντρα μου!

Γιατι καλε να το σκεφτω καλα?

Eleni

bd5c7983f7.png

Καταρχην γιατι δεν της ειπες οτι ο γιος της δεν ειναι "παιδι"? Αντρας ειναι με το δικο του σπιτι.

Και δευτερο εφοσον εχεις δυο ενοικια , η απαντηση επρεπε να ειναι "Βοηθαω στο σπιτι. Δυο ενοικια φερνω" Πολλες νυφες το χουν αυτο νομιζεις?

Και επιτελους να δασκαλεψεις τον αντρα σου να απανταει και να λεει οτι αυτος δε σε αφηνει να δουλεψεις γιατι θελει να εισαι με το παιδι σας!!! Δε γινεται ο αντρας σου να βγαζει την ουρα του απεξω. Εγω ξερω οτι ο σωστος αντρας βαζει στη θεση της και τη μανα του εν αναγκη και αναμεσα σε συγγενεις! Και να το ξεκαθαρισεις αυτο οτι αν σε προσβαλλει μπροστα σε κοσμο πρεπει κι αυτος να της τη λεει μπροστα σε κοσμο! Συγνωμη Λουλαμπι αλλα οταν παντρευομαστε καποιον εκεινος πρεπει και να μας υπερασπιζεται μπροστα σε ολους! εγω που ειμαι κοπελα και παλι δεν επιτρεπω σε κανενα να πει τιποτα για τον αντρα μου!

Γιατι καλε να το σκεφτω καλα?

Αγάπη μου τα δύο ενοίκια είναι του άντρα μου..!!Του τα έγραψε ο πατέρας του (ίσως γιαυτό κ τα σχόλια που κάνει αυτή).'Εχω κι εγώ 2 σπίτια βέβαια :D:D αλλά δεν μου τα έγραψαν ακόμα,οι γοννείς μου δεν έχουν λεφτά για τις μεταβιβάσεις και λόγω κακών δικών τους οικονομικών τα εκμεταλλεύονται αυτοί προς το παρόν (κοινώς εγώ δεν προσφέρω τίποτα,δεν είχα προίκα,μόνο τρύπα που λεν και στο χωριό μου :oops:)

Στον lullaby τα λέω αλλά βρίσκω τοίχο.Γιαυτό βγάζω και τα εσώψυχά μου στο ίντερνετ,που είναι κ κάτι που δεν μ'αρέσει,εγώ τα κορόιδευα αυτά αλλά όταν δεν βλέπω τις φίλες μου,κι έχει παιχτεί καμιά φάση,και του μιλάω κ με βλέπει σαν το ούφο,πιάνω το λάπτοπ και ξεσπάω.

Δεν μπορεί να τσακωθεί για μένα,μα δεν θέλω κι όλας απλά θέλω να τη βάλει με ωραίο τρόπο στη θέση της.Του είπα πχ οτι σήμερα μπορούσε να της πει "οκ κόφτο,σου είπε δεν το εννοούσε έτσι,σεβάσου την κατάσταση!"

Μία ώρα εδώ του λέω οτι έπρεπε να με υπερασπιστεί κι αυτός νομίζει ακόμα οτι το έκανε!! (Της την είπε αλλιώς,για άσχετο λόγο,δεν τόλμησε να της πει"μην μιλάς έτσι στη γυναίκα μου")

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...