Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια απ τα ιδια (συνηθος) αλλα αν αρχισει να μιλαει για τη μανα της, την αδερφη της και ακομα χειροτερα για τον γαμπρο και τον ανιψιο της.... Δεν φανταζεσε τι εχουν ακουσει τα αυτια μου! Εδω δεν ειχε καταλαβει οτι ο αντρας μου αν τον προσβαλεις για τα κιλα του, τρωει και ολο χοντρο τον λεγανε τα πεθερικα... οταν κανουμε καιρο να τους δουμε προσεχει και χανει κιλα και οταν φευγουμε... αστα! Μεχρι που τον ειπε χοντρο μπροστα στη μικρη και τους αρχισα οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλαει ασχιμα για τον αντρα μου και μαλιστα μπροστα στο παιδι! Λες και αυτη και ο αντρας της ειναι μοντελα...

:shock::shock::shock:

Ελενακι επρεπε να της πεις ..." Εγω του λεω να βρει καμμια, αλλα αυτος δε θελει! Κολημμενος μαζι μου!" Να τη φαει η ζηλια...

Εγω βεβαια θα μπαινα στον πειρασμο να πω" ετσι ετσι, και εγω μολις γερασει και δεν του σ@κ@νεται θα βρω εναν πιτσιρικα..":D

αχαχαχαχαχαχ εσύ τελικά μας βάζεις τα γυαλιά!

Ποποοο ησιχια!!!! Η μονη ξυπνια ειμαι?

'Οχι,είμαι κι εγώ κ μάλλον θα παραμείνω όλο το βράδυ έτσι.Η μικρή παραείναι

ήσυχη σήμερα και με έχει αγχώσει..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

'Οχι,είμαι κι εγώ κ μάλλον θα παραμείνω όλο το βράδυ έτσι.Η μικρή παραείναι

ήσυχη σήμερα και με έχει αγχώσει..

Νομιζα οτι μετα το παγοτο ζοιρεψε...

Παντος οσο περναει ο καιρος μπορει και να ηρεμισει λιγο,γιατι δεν θα εχει τοσο χωρο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μηπος εκανες κατι διαφορετικο απ το συνηθισμενο χθες ή σημερα και τωρα ξεκουραζετε? Αν εισουν σε κινηση ολη μερα χθες μπορει να την νανουριζες και να ξενιχτισε χωρις να το καταλαβεις!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Κουνήθηκε μια φορά με το παγωτό κι αυτό ήταν!

'Εφαγα του κόσμου τα γλυκά και τπτ!:cry::cry:

Ξαπλώνω ανάσκελα που συνήθως πιάνει και πάλι τπτ!

Τίποτα διαφορετικό δεν έκανα,μόνο κοιμήθηκα αρκετά μέχρι σήμερα το πρωί..

'Ο,τι κι αν γινόταν,αν καθόμουν ανάσκελα σίγουρα κουνιόταν..

Τεσπα,μην σε ζαλίζω!

Καλό βράδυ!

y5yep3.png

Λουλαμπι, θενξ για το κοπλιμεντο :tongue:

Μην ανησυχεις για τη μικρη καλε, ποτε ειδες το γιατρο?

Ασε που μαλλον εχει πολυ λιγο χωρο να κινηθει τωρα και καθεαι ησυχη..αν παρολαυτα εισαι ανησυχη ξυπνα τον αντρα σου!

Βεβαια αφου κουνηθηκε εστω και λιγο ολα καλα ε?

Eleni

bd5c7983f7.png

Κουνήθηκε μια φορά με το παγωτό κι αυτό ήταν!

'Εφαγα του κόσμου τα γλυκά και τπτ!:cry::cry:

Ξαπλώνω ανάσκελα που συνήθως πιάνει και πάλι τπτ!

Τίποτα διαφορετικό δεν έκανα,μόνο κοιμήθηκα αρκετά μέχρι σήμερα το πρωί..

'Ο,τι κι αν γινόταν,αν καθόμουν ανάσκελα σίγουρα κουνιόταν..

Τεσπα,μην σε ζαλίζω!

Καλό βράδυ!

μην ανησυχεις γιατι το πιο πιθανο ειναι να μην εχει πια πολυ χωρο για τουμπες.ελπιζω να εχει κουνηθει για να ηρεμησεις και εσυ αλλιως πηγαινε στον γιατρο η παρτον τηλεφωνο να ηρεμησεις!!!

φιλακια πολλα

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

μην ανησυχεις γιατι το πιο πιθανο ειναι να μην εχει πια πολυ χωρο για τουμπες.ελπιζω να εχει κουνηθει για να ηρεμησεις και εσυ αλλιως πηγαινε στον γιατρο η παρτον τηλεφωνο να ηρεμησεις!!!

φιλακια πολλα

πάρε τηλέφωνο το γιατρό! μην ανησυχείς μόνη σου, γι'αυτό τους έχουμε και μας παρακολουθούν. φιλάκια.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Ελενακι επρεπε να της πεις ..." Εγω του λεω να βρει καμμια, αλλα αυτος δε θελει! Κολημμενος μαζι μου!" Να τη φαει η ζηλια...

Εγω βεβαια θα μπαινα στον πειρασμο να πω" ετσι ετσι, και εγω μολις γερασει και δεν του σ@κ@νεται θα βρω εναν πιτσιρικα..":D

Δεν παίζεσαι! απανωτές οι ατάκες! υποκλίνομαι!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!

Πήγα σήμερα κι έκανα καρδιοτοκογράφο,ευτυχώς η μικρή μου είναι πολύ καλά,απλά εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τις κινήσεις της!!

Με πήγε ο μπαμπάς μου στο γιατρό (ο άντρας μου ήταν στη δουλειά) κ μου έλεγε στο δρόμο πόσο τυχερή είμαι για τα πεθερικά μου,και να έχω λέει τα μάτια μου τετρακόσια να με αγαπούν!! Εκεί με πήρε το παράπονο πάλι,λέω απο μέσα μου τι να σου πω κι εσένα καψερέ,μόνο συμπάθεια δεν μου έχουν!

Η άλλη με τον πεθερό μου κάθε μεσημέρι για μένα μιλάνε μου φαίνεται,με πήρε τηλ να με ρωτήσει κάτι κάτι τελείως άκυρο που της είχα πει στην πλάκα..πφφ! Γλωσσοφαγιά ενδο-οικογενειακή!!χαχαχχαχχα!

Χώρια που είδα στιν ύπνο μου χτες οτι έβαζα φέρετρα στη σειρά :shock::shock::shock: ανά μέγεθος και χρώμα,και καμάρωνα λέει για τη δουλειά μου!!!!:shock::shock::shock::shock:

Με τέτοιον ύπνο τι να μου πάει καλά στη μέρα?:?:?:?:?

y5yep3.png

Πήγα σήμερα κι έκανα καρδιοτοκογράφο,ευτυχώς η μικρή μου είναι πολύ καλά,απλά εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τις κινήσεις της!!

Με πήγε ο μπαμπάς μου στο γιατρό (ο άντρας μου ήταν στη δουλειά) κ μου έλεγε στο δρόμο πόσο τυχερή είμαι για τα πεθερικά μου,και να έχω λέει τα μάτια μου τετρακόσια να με αγαπούν!! Εκεί με πήρε το παράπονο πάλι,λέω απο μέσα μου τι να σου πω κι εσένα καψερέ,μόνο συμπάθεια δεν μου έχουν!

Η άλλη με τον πεθερό μου κάθε μεσημέρι για μένα μιλάνε μου φαίνεται,με πήρε τηλ να με ρωτήσει κάτι κάτι τελείως άκυρο που της είχα πει στην πλάκα..πφφ! Γλωσσοφαγιά ενδο-οικογενειακή!!χαχαχχαχχα!

Χώρια που είδα στιν ύπνο μου χτες οτι έβαζα φέρετρα στη σειρά :shock::shock::shock: ανά μέγεθος και χρώμα,και καμάρωνα λέει για τη δουλειά μου!!!!:shock::shock::shock::shock:

ααααα! έχουμε ώρα να σε μαλώσουμε! τί είναι αυτά που λες;

σιγά μη χαλάσεις τη μέρα σου! εγώ στη θέση σου θα ξάπλαρα στον καναπέ και θα χάιδευα την κοιλιά μου όλη μέρα!

ο μπαμπάς σου που δεν έχει πάρει χαμπάρι τί είναι η πεθερά σου δεν είναι περίεργο! μη σκας!

τη μπουμπού και τον αντρούλη σου έχε μόνο στο μυαλό σου και be happy!

@myfavouritelullaby Αυτο που δεν σκευτικαμε χθες ειναι οτι παιζει ρολο και η σταση της! Ασε που μπορει να ενιωσε το ανχος σου και να μαζευτικε, να μην σε κουραζει χαχαχα. Αφου ειναι ολα καλα :D:D:D

Οσο για τον πατερα σου, αστον, βλεπει οτι θελει γιατι ανισιχει για σενα ;) και η μαμα μου στην αρχη νομιζε οτι υπερβαλω και δεν με πειραζε γιατι ετσι δεν ανχονοταν (οχι να ανχωνει και τη μανουλα μου η στρηγγλα) με τον καιρο καταλαβε αλλα περασαν χρονια!

Αυτο που λεω πλεον ειναι: τα λογια πονανε μονο αν εμεις τους δωσουμε αυτο το δικαιομα! Τα γραφω εδω οταν εχω νευρα και μετα γελαω με τη χ@ζομ@ρ@ της! Θα μου χαλασει 1 ωρα αντε 2 και χαζομαρα μου... Μετα η μερα ειναι δικια μου!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

ελα βρε κοριτσι!!Τι ειναι αυτα που λες!

Χεστην και αιντε!!Καλα ωραιο ονειρο ειδες!!Μην γελας!!Μια χαρα!Ειχες δουλεια!!Ξερεις τι καλα να δουλευεις τη σημερον ημερα???:tongue::tongue:

ελα βρε κοριτσι!!Τι ειναι αυτα που λες!

Χεστην και αιντε!!Καλα ωραιο ονειρο ειδες!!Μην γελας!!Μια χαρα!Ειχες δουλεια!!Ξερεις τι καλα να δουλευεις τη σημερον ημερα???:tongue::tongue:

Ρε το πιο περίεργο όνειρο που είδα, ever!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...