Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς μας βρήκατε οι καινούριες!

ναι εδώ παίζει υποστήριξη... έχουμε ξεπεράσει το στάδιο "μωρέ μήπως φταίω εγώ;" και κλείνουμε και τα αυτιά σε αυτούς που δήθεν από ευγένεια λένε... ε μάνα είναι και αυτή! πήγε να μας τρελλάνει εμάς - πήγαν βασικά και οι τέσσερις μαζί όλα τα πεθερικά - αλλά μιά δυο ξυπνήσαμε και εμείς... πόσο θα μας πατάγανε κάτω;

Όποιος σε στενοχωρεί τον αποφεύγεις, νόμος που ισχύει για όλους ΚΑΙ για τους συγγενείς! Τα λέω για να κάνω επανάληψη να μην ξανακυλήσω! Μήτηρ μαθήσεως! Αιντε, λες και δεν έχουμε σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε μες στην κρίση κιόλας, έχουμε και τους ακατονόμαστους να γκρινιάζουν για να περάσει το δικό τους! Δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε μαζί σας!!!!!! Τα είπαμε μία τα είπαμε δύο! Άιντε σε κανένα ψυχίατρο τώρα και ξεκολλάτε! Ωχ ωχ ξαναφούντωσα! Είναι όμως να μην αρχίσω!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Αστα σου λεω..... Η γυναικα δεν υπαρχει. Εχω περασει πολλα απο εκεινη και εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δεν θα στεναχωριεμαι πλεον για αυτη....

Οταν ημουν εγκυος στην κορη μου 8 μηνων τι ερχεται και μου λεει:

Κοιτα να δεις.. εμεις οι γυναικες στην εγκυμοσυνη παραμελουμε τους αντρες μας. Δεν περαζει αν βρει και καμια να κανει την δουλεια του...... Φρικαρα φυσικα και την εβγαλα εξω απο την πορτα...... Ενω ρε παιδι μου η αδερφη μου εχει μια τοσο καλη πεθερα. Ολο την υποστηριζει...Ωρες ωρες την ζηλευω(με την καλη εννοια φυσικα)

και φαντάζομαι ότι και η δικιά σου δεν σου είχε δείξει σημάδια πιο πριν για τον "αδαμάντινο" χαρακτήρα της! μετά άφησε όλο της το φαρμάκι να ξεχειλίσει. Άκου τί είπε το ζωντόβολο!

και το χειρότερο είναι ότι εγώ στην αρχή ντρεπόμουν και για τις σκέψεις που έκανα... λες και έφταιγα εγώ που το καταλάβαινα ότι ήταν κακιά και όχι αυτή που κινιόταν ύπουλα! αλλά όταν φτάσαμε στα γεγονότα έπεισα κατ' αρχήν και τον εαυτό μου ότι δεν την φοβόμουν άδικα και ότι δεν έπρεπε να αγνοώ το ένστικτό μου που ούρλιαζε ότι ήταν επικίνδυνη, μόνο και μόνο για να είμαι ευγενική! σκύλα έπρεπε να γίνω για τα παιδάκια μου και για το σπίτι μου! και λίγα έχω κάνει δηλαδή, γιατί από εμένα δεν τα έχουν ακούσει!

Καλα ειχα διαβασει οτι εχεις Ιταλιδα μαμα!

Δηλαδη θα γεννησεις εκει?Ωραια ειναι??

Ειμαι ακυρη απο γεωγραφια ε?

Ερχομε ελλαδα σε κανα 15ημερο! Καλα ειναι εδω απλα δεν εχω καθολου βοηθια αφου ο αντρας μου δουλευει οοοολη μερα. Δεν θα την παλεψω με 2... Η μικρη μου ειναι 3,5 τωρα και πρεπει να παει σχολειο και αφου δεν ξερουμε για ποσο θα εχει δουλεια εδω αποφασισα να ερθω ελλαδα

Οσο για τη γεωγραφια μην μασας! Ειναι τοσο μικρο το Καταρ που λιγοι ξερουν που ειναι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Πρεπει να μας σεβοντε και λιγο!!!

Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα! Η πηγή του κακού, το ότι δε μας σέβονται καθόλου! Ούτε εμάς, αλλά κατά τη γνώμη μου ούτε τους άντρες μας! και ζήλεια..... πολύ ζήλεια!!!!!!!!!!!!!! το έχω ξαναγράψει: που μας μαρή να συγκριθείς με την πιτσιρίκα; παντού θα βγεις λειψή... ειδικά με τα μυαλά που κουβαλάς! Γιατί αν ήσουν με τα καλά σου δε θα συγκρινόσουν με τη λεχώνα, ας πούμε, που δεν προλαβαίνει να πιεί νερό αλλά θα της συμπαραστεκόσουν... να φανούν και οι γνώσεις και η αξία και η καλωσύνη σου! και μετά σου φταίνε όλα! ε, πώς να μη σου φταίνε;

Διαφημίσεις

καλώς μας βρήκατε οι καινούριες!

ναι εδώ παίζει υποστήριξη... έχουμε ξεπεράσει το στάδιο "μωρέ μήπως φταίω εγώ;" και κλείνουμε και τα αυτιά σε αυτούς που δήθεν από ευγένεια λένε... ε μάνα είναι και αυτή! πήγε να μας τρελλάνει εμάς - πήγαν βασικά και οι τέσσερις μαζί όλα τα πεθερικά - αλλά μιά δυο ξυπνήσαμε και εμείς... πόσο θα μας πατάγανε κάτω;

Όποιος σε στενοχωρεί τον αποφεύγεις, νόμος που ισχύει για όλους ΚΑΙ για τους συγγενείς! Τα λέω για να κάνω επανάληψη να μην ξανακυλήσω! Μήτηρ μαθήσεως! Αιντε, λες και δεν έχουμε σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε μες στην κρίση κιόλας, έχουμε και τους ακατονόμαστους να γκρινιάζουν για να περάσει το δικό τους! Δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε μαζί σας!!!!!! Τα είπαμε μία τα είπαμε δύο! Άιντε σε κανένα ψυχίατρο τώρα και ξεκολλάτε! Ωχ ωχ ξαναφούντωσα! Είναι όμως να μην αρχίσω!

Δεν φανταζεσε ποσο συμφωνω μαζι σου! Κι εγω στην αρχη ελεγα "δεν ξερει να μιλαει", "δεν το ενοουσε" αλλα ευτιχος δεν κρατισε σχεδον καθολου! Αρχισε να θαβει την μανα της και την αδερφη της και καταλαβα τι κουμασι ειναι! Μεχρι να γεννηθει η μικρη ειμουν ολο πισω πισω και εκανα του κεφαλιου μου! Μολις γεννηθικε εγινα σκυλα! Την κακια μονο με κακια την αντιμετοπισεις!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα! Η πηγή του κακού, το ότι δε μας σέβονται καθόλου! Ούτε εμάς, αλλά κατά τη γνώμη μου ούτε τους άντρες μας! και ζήλεια..... πολύ ζήλεια!!!!!!!!!!!!!! το έχω ξαναγράψει: που μας μαρή να συγκριθείς με την πιτσιρίκα; παντού θα βγεις λειψή... ειδικά με τα μυαλά που κουβαλάς! Γιατί αν ήσουν με τα καλά σου δε θα συγκρινόσουν με τη λεχώνα, ας πούμε, που δεν προλαβαίνει να πιεί νερό αλλά θα της συμπαραστεκόσουν... να φανούν και οι γνώσεις και η αξία και η καλωσύνη σου! και μετά σου φταίνε όλα! ε, πώς να μη σου φταίνε;

Αυτο ειναι που μου τη σπαει πιο πολυ! Οτι δεν σεβοντε οτι ΚΑΙ ο νεος μπαμπας εχει αναγγη απο ενα ηρεμο σπιτι και ειναι και παιδι τους!!! Να μη μιλισω για τα μωρα μας που αυτα κι αν δεν φταινε σε τιποτα!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Αυτο ειναι που μου τη σπαει πιο πολυ! Οτι δεν σεβοντε οτι ΚΑΙ ο νεος μπαμπας εχει αναγγη απο ενα ηρεμο σπιτι και ειναι και παιδι τους!!! Να μη μιλισω για τα μωρα μας που αυτα κι αν δεν φταινε σε τιποτα!!!

Αυτό! Γιατί λες: εμένα κυρά μου δε με πας, οκ! το γιό σου και τα μωρά γιατί; τί σου έκαναν; εκεί φαίνεται ότι δε νοιάζεσαι καθόλου και μη μας πρήζεις άλλο.

Τα άκουγα κι εγώ απο άλλες κ κ γελούσα, μου φαινόταν τόσο αστείο!

Γιατί να ζηλεύεις τη γυναίκα του γιου σου? Γκόμενο τον είχες?

Εμένα πάλι άρχισε τις καλοσύνες..δε ξέρω πώς να την αντιμετωπίσω!

Ψυχρή μια φορά δεν είμαι.

Τη φοβάμαι κι όλας όμως,γιατί σου παίρνει και λόγια εύκολα-είναι πάρα πολύ ύπουλη! Εγώ σαν το ζωον ξεχνιέμαι,ειλικρινά,όταν μιλάω μαζί της,σαν να μην συμβαίνει τίποτα,δεν έχω το νου μου,και μετά πετάω κάτι κ σκέφτομαι μετά οτι δεν έπρεπε να το πω!

'Εχω καταλάβει οτι αυτά βγαίνουν απο γυναίκες που είναι αμόρφωτες,παντρεύτηκαν μικρές,δεν είναι συνειδητοποιημένες,δεν χάρηκαν τη ζωή και βγάζουν τα απωθημένα τους πάνω μας!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Τα άκουγα κι εγώ απο άλλες κ κ γελούσα, μου φαινόταν τόσο αστείο!

Γιατί να ζηλεύεις τη γυναίκα του γιου σου? Γκόμενο τον είχες?

Εμένα πάλι άρχισε τις καλοσύνες..δε ξέρω πώς να την αντιμετωπίσω!

Ψυχρή μια φορά δεν είμαι.

Τη φοβάμαι κι όλας όμως,γιατί σου παίρνει και λόγια εύκολα-είναι πάρα πολύ ύπουλη! Εγώ σαν το ζωον ξεχνιέμαι,ειλικρινά,όταν μιλάω μαζί της,σαν να μην συμβαίνει τίποτα,δεν έχω το νου μου,και μετά πετάω κάτι κ σκέφτομαι μετά οτι δεν έπρεπε να το πω!

'Εχω καταλάβει οτι αυτά βγαίνουν απο γυναίκες που είναι αμόρφωτες,παντρεύτηκαν μικρές,δεν είναι συνειδητοποιημένες,δεν χάρηκαν τη ζωή και βγάζουν τα απωθημένα τους πάνω μας!

Η δικια μου ουτε αμορφωτη ειναι (μαθηματικος) και παντρευτικε στα 25. Χρονο να χαρει ειχε γιατι σπουδασε μακρια απ τους δικους της... ακρη δεν βγαζεις! Ασε που ενας απ τους λογους που δεν με παει ειναι γιατι τελιωσα ΤΕΙ και οχι ΑΕΙ... Εχει αποφασισει κι ολας "το παιδι θα σπουδασει!" παλι καλα που δεν μας ειπε τι, να ξερουμε κι εμεις! Οταν μου κανει γλυκες κανω κι εγω και σφηγγω τα δοντια! Κααααθε φορα που μιλαει, θα ειναι ή για να θαψει κοσμο ή για να ψαρεψει (οταν ειναι στις γλυκες) οποτε ρωταω τι κανουν τα μωρα του καλου γιου και ξεχνιετε χαχαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Και η δικια μου, καλη, της εκκλησιας, μετρημενη και τις κακιες της, με το γαντι!!αχαχαχαχαχα

Μια απ τα ιδια (συνηθος) αλλα αν αρχισει να μιλαει για τη μανα της, την αδερφη της και ακομα χειροτερα για τον γαμπρο και τον ανιψιο της.... Δεν φανταζεσε τι εχουν ακουσει τα αυτια μου! Εδω δεν ειχε καταλαβει οτι ο αντρας μου αν τον προσβαλεις για τα κιλα του, τρωει και ολο χοντρο τον λεγανε τα πεθερικα... οταν κανουμε καιρο να τους δουμε προσεχει και χανει κιλα και οταν φευγουμε... αστα! Μεχρι που τον ειπε χοντρο μπροστα στη μικρη και τους αρχισα οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλαει ασχιμα για τον αντρα μου και μαλιστα μπροστα στο παιδι! Λες και αυτη και ο αντρας της ειναι μοντελα...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Αστα σου λεω..... Η γυναικα δεν υπαρχει. Εχω περασει πολλα απο εκεινη και εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δεν θα στεναχωριεμαι πλεον για αυτη....

Οταν ημουν εγκυος στην κορη μου 8 μηνων τι ερχεται και μου λεει:

Κοιτα να δεις.. εμεις οι γυναικες στην εγκυμοσυνη παραμελουμε τους αντρες μας. Δεν περαζει αν βρει και καμια να κανει την δουλεια του...... Φρικαρα φυσικα και την εβγαλα εξω απο την πορτα...... Ενω ρε παιδι μου η αδερφη μου εχει μια τοσο καλη πεθερα. Ολο την υποστηριζει...Ωρες ωρες την ζηλευω(με την καλη εννοια φυσικα)

Ελενακι επρεπε να της πεις ..." Εγω του λεω να βρει καμμια, αλλα αυτος δε θελει! Κολημμενος μαζι μου!" Να τη φαει η ζηλια...

Εγω βεβαια θα μπαινα στον πειρασμο να πω" ετσι ετσι, και εγω μολις γερασει και δεν του σ@κ@νεται θα βρω εναν πιτσιρικα..":D

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...