Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Κοριτσια σας αφηνω! παω να ξαπλωσω γιατι η μικρη κοιμιθηκε νωρις σημερα και δεν ξερω τι ωρα θα εχουμε εγερτιριο! Πηγε και ξαπλωσε το τερας στο ντιβανι χωρις να πει τιποτα και απλα κοιμιθηκε! Θα διαβασω και λιγο μπας και με παρει ο υπνος, αφου ειμαι και ψιλοεξαντλημενη απ τις βολτες τουαλετα εχω ελπιδες...

Καληνυστα και καλη ξεκουραση!!! τα λεμε αυριο λογικα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαα ολα τα πατε εχθες σουσουραδες!!!!Χαχαχχαα!!!

Κι εγω κοκετα ημουν καποτε αλλα για τη δουλεια στην καθημερινοτητα επιμελως ατιμελητη ομως γενικα αμα σας πω εγω θα φριξετε μαλλον γιατι απλα δεν βαφομαι,δεν βαφω τα μαλλια μου και στον γαμο μου ημουν σχεδον αβαφτη!!Ομως....πιστεψτε με δεν φαινομαι χαλια!!!Να σας βαλω και φωτο να δειτε χαχαχαχΓενικα παντως σαν ανθρωπος προτιμω την ποιοτητα πχ στα ρουχα παρα την ποσοτητα και δεν μιλαω απαραιτητως γα πανακριβα ρουχα αλλα για καλοραμμενα ακομη κι αν ειναι προχειρα.Προτιμω επισης 2 καλα πραγματα παρα πολλες σαβουρες σε ολα τα πραγματα κι αυτο το χω και για τα παιδια μου...Και επισης λατρευω και ακολουθω αυτο που λενε "less is more"

Να προσθεσω επισης οτι μετα το παιδι θες δε θες θα υπαρξουν ποοολλες στιγμες που δεν θα μπορεις να εισαι οσο περιποιημενη ηθελες και αχτενιστη θα μεινεις και αλουστη χαχαχχαχα.Βεβαια μετα προσπαθεις να το σωσεις αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο δυσκολο απο πριν!!

Α κατι πηρε το ματι μου και για κρεμες μη σκατε κοριτσια καλο ειναι να βαζετε κατι για να διατηρει οσο γινεται το δερμα αλλα δεν κανουν και πολλα ειναι θεμα οργανισμου εγω επαιρνα πανακριβες κρεμες καποτε αλλα τωρα το γυρισα στα φυτικα και οποτε το θυμαμαι ομως ειμαι τυχερουλα γιατι μικροδειχνω απο οσο λενε ,πηρα απο τη μανα μου εαν δειτε αυτη τη γυναικα ποσες ρυτιδες εχει και ποσο χρονων ειναι θα παθετε πλακα δεν θα το πιστευετε ειλικρινα!!

Κατα τα αλλα αντε λουλαμπακι κοντευουμε σιγα σιγα να ξεφουσκωσεις κι εσυ να σε δει η πεθερα μετα μοντελο να σκασει!!Χχαχαχαχα Ελενακι με το καλο συντομα ενα μωρακι ευχομαι,Τατουμ μπραβο τα λες της πεθερας δεν μασας,σωστη σε βρισκω!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερααααααααα!

Ελινα θα συμφωνησω μαζι σου!Ετσι ειναι!! Και εγω καποτε στην τριχα, και οσο οταν εχεις ενα νινι ..ω ναι!Ξεχνας και δε προλαβαινεις να κανεις μπανιο, ή να λουστεις ή να ξυριστεις!

Εμενα οταν ηταν νινι, καθοταν στο καροτσι και εννοειται παρεα , με εβλεπε, εγω να τραγουδω τα παπακια στο νερο και να κανω μπανιο!

Τωρα που ειναι 11 μηνων, και δεν καθεται στο καροτσι και θελει να κατεβαινει, περιμενω να ερθει η αδερφη μου να τον κραταει ή ο ανδρας μου και παλι ο μπομπιρας θελει να με βλεπει να κανω μπανιο!

οποτε παντα εχω θεατες αχαχαχαχαχαχαχα!:tongue:

Οσο για τις κρεμες, εγω επειδη εχω και σμηγματοειδη δερματιτιδα, δε με καλυπτουν οι κρεμες, οσο ακριβες και να ειναι!Και αρχισα να χρησιμοποιω αμυγδαελαιο. Και οντως κανει δουλεια!Και εγω πηρα απο τη μανα μου, που ουτε κρεμες εβαζε ουτε ρυτιδες ειχε.

Και οσο για τα κιλα...μην σκας λουλα!Και εγω εβαλα 30!Και τωρα ειμαι στα κανονικα μου 50 -51!

Τελικα στις 4,30 κοιμιθηκα παλι ΕΛΕΟΣ

Χαχαχαα ολα τα πατε εχθες σουσουραδες!!!!Χαχαχχαα!!!

Κι εγω κοκετα ημουν καποτε αλλα για τη δουλεια στην καθημερινοτητα επιμελως ατιμελητη ομως γενικα αμα σας πω εγω θα φριξετε μαλλον γιατι απλα δεν βαφομαι,δεν βαφω τα μαλλια μου και στον γαμο μου ημουν σχεδον αβαφτη!!Ομως....πιστεψτε με δεν φαινομαι χαλια!!!Να σας βαλω και φωτο να δειτε χαχαχαχΓενικα παντως σαν ανθρωπος προτιμω την ποιοτητα πχ στα ρουχα παρα την ποσοτητα και δεν μιλαω απαραιτητως γα πανακριβα ρουχα αλλα για καλοραμμενα ακομη κι αν ειναι προχειρα.Προτιμω επισης 2 καλα πραγματα παρα πολλες σαβουρες σε ολα τα πραγματα κι αυτο το χω και για τα παιδια μου...Και επισης λατρευω και ακολουθω αυτο που λενε "less is more"

Να προσθεσω επισης οτι μετα το παιδι θες δε θες θα υπαρξουν ποοολλες στιγμες που δεν θα μπορεις να εισαι οσο περιποιημενη ηθελες και αχτενιστη θα μεινεις και αλουστη χαχαχχαχα.Βεβαια μετα προσπαθεις να το σωσεις αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο δυσκολο απο πριν!!

Α κατι πηρε το ματι μου και για κρεμες μη σκατε κοριτσια καλο ειναι να βαζετε κατι για να διατηρει οσο γινεται το δερμα αλλα δεν κανουν και πολλα ειναι θεμα οργανισμου εγω επαιρνα πανακριβες κρεμες καποτε αλλα τωρα το γυρισα στα φυτικα και οποτε το θυμαμαι ομως ειμαι τυχερουλα γιατι μικροδειχνω απο οσο λενε ,πηρα απο τη μανα μου εαν δειτε αυτη τη γυναικα ποσες ρυτιδες εχει και ποσο χρονων ειναι θα παθετε πλακα δεν θα το πιστευετε ειλικρινα!!

Κατα τα αλλα αντε λουλαμπακι κοντευουμε σιγα σιγα να ξεφουσκωσεις κι εσυ να σε δει η πεθερα μετα μοντελο να σκασει!!Χχαχαχαχα Ελενακι με το καλο συντομα ενα μωρακι ευχομαι,Τατουμ μπραβο τα λες της πεθερας δεν μασας,σωστη σε βρισκω!!

Με τετιες αηπνιες που εχω το χριαζομε το μπιρι μπιρι και την παρεουλα!

Κοκετα δεν ειμουν ποτε. Στο γαμο μου (πολιτικο) ειμουν με μια καφε μπλουζα και παντελονι εγκυμοσυνης και φυσικα αβαφτη! Ολοι λενε οτι βαφομαι καλα (οταν το κανω) ακομα και η πεθερα που στο γαμο του καλου γιου, με κουβαλισε κομοτηριο και ηθελε μετα να με βαψουν χαχαχα τελικα βαφτικα μονη και δεν το πιστευε, πρωτη φορα με εβλεπε βαμενη! Μαλια εβαφα καποτε αλλα οχι τακτικα, για την πλακα μου πιο πολυ, αλλα εχει καιρο που το εκανα. Οσο για την ποιοτητα... συχενομαι τα συνθετικα!

Το στικ για τα ματια το εχω απο ενα πακετο που μου αγορασε ο αντρουλης μου (σχεδον ολα τα καλιντικα μου δωρα ειναι) μαζι με το σαπουνι της σειρας και την κρεμα γιατι εχουν λεμονι που ειχε διαβασει οτι βοηθαει στα σπυρακια χιχιχι. Το μαλι που πριν τη μικρη λαδωνε για πλακα τωρα αντεχει και 2 μερες αλουστο! τα καλα της μικρης, αλλαξε τελειος (πιστολακι δεν εχω καν).

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα!

Ελινα θα συμφωνησω μαζι σου!Ετσι ειναι!! Και εγω καποτε στην τριχα, και οσο οταν εχεις ενα νινι ..ω ναι!Ξεχνας και δε προλαβαινεις να κανεις μπανιο, ή να λουστεις ή να ξυριστεις!

Εμενα οταν ηταν νινι, καθοταν στο καροτσι και εννοειται παρεα , με εβλεπε, εγω να τραγουδω τα παπακια στο νερο και να κανω μπανιο!

Τωρα που ειναι 11 μηνων, και δεν καθεται στο καροτσι και θελει να κατεβαινει, περιμενω να ερθει η αδερφη μου να τον κραταει ή ο ανδρας μου και παλι ο μπομπιρας θελει να με βλεπει να κανω μπανιο!

Οσο για τις κρεμες, εγω επειδη εχω και σμηγματοειδη δερματιτιδα, δε με καλυπτουν οι κρεμες, οσο ακριβες και να ειναι!Και αρχισα να χρησιμοποιω αμυγδαελαιο. Και οντως κανει δουλεια!Και εγω πηρα απο τη μανα μου, που ουτε κρεμες εβαζε ουτε ρυτιδες ειχε.

Και οσο για τα κιλα...μην σκας λουλα!Και εγω εβαλα 30!Και τωρα ειμαι στα κανονικα μου 50 -51!

Καλημερα και απο μενα!

Κι εγω παντα με τη μικρη απο διπλα ειμουν! Μεχρι 6 μηνων που μ αφησε η παιδιατρος να κανουμε μαζι και απο τοτε πρεπει να εχω κανει μονη μπανιο 1 φορα! Τωρα βαζουμε αφρολουτρο, περνουμε και παιχνιδια και γινετε το ελα να δεις!

Αμυγδαλελαιο ειναι το μονο καλιντικο που αγοραζω μονη μου! Ελλαδα το εβρισκα δυσκολα ενω εδω το εχουν και τα σουπερμαρκετ! Εδωσα ενα μπουκαλι και στη μαμα μου και σοθηκε απο ξηροδερμια στις γαμπες και βοηθησε και στα νυχια της!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Τελικα στις 4,30 κοιμιθηκα παλι ΕΛΕΟΣ

Με τετιες αηπνιες που εχω το χριαζομε το μπιρι μπιρι και την παρεουλα!

Κοκετα δεν ειμουν ποτε. Στο γαμο μου (πολιτικο) ειμουν με μια καφε μπλουζα και παντελονι εγκυμοσυνης και φυσικα αβαφτη! Ολοι λενε οτι βαφομαι καλα (οταν το κανω) ακομα και η πεθερα που στο γαμο του καλου γιου, με κουβαλισε κομοτηριο και ηθελε μετα να με βαψουν χαχαχα τελικα βαφτικα μονη και δεν το πιστευε, πρωτη φορα με εβλεπε βαμενη! Μαλια εβαφα καποτε αλλα οχι τακτικα, για την πλακα μου πιο πολυ, αλλα εχει καιρο που το εκανα. Οσο για την ποιοτητα... συχενομαι τα συνθετικα!

Το στικ για τα ματια το εχω απο ενα πακετο που μου αγορασε ο αντρουλης μου (σχεδον ολα τα καλιντικα μου δωρα ειναι) μαζι με το σαπουνι της σειρας και την κρεμα γιατι εχουν λεμονι που ειχε διαβασει οτι βοηθαει στα σπυρακια χιχιχι. Το μαλι που πριν τη μικρη λαδωνε για πλακα τωρα αντεχει και 2 μερες αλουστο! τα καλα της μικρης, αλλαξε τελειος (πιστολακι δεν εχω καν).

Χαχαχα κι εσυ σαν εμενακαπως!!Κι εγω βαφομαι πολυ καλα αλλα απλα δε βαφομαι χαχαχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερααααααααα!

Χαχαχα σε καταλαβαινω εγω δυομιση χρονια εχω μονιμη συνοδεια στο μπανιο:tongue::tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κι εγώ αργά κοιμήθηκα tatum!!

'Ολες του ίδιου σιναφιού είμαστε μου φαίνεται!

Παιδιά παλιά ήμουν πολύ του λούσου (μέχρι και τα 24) κι ύστερα ξαφνικά..βαρέθηκα! Και όπως λέει και η Ελίνα σταμάτησα να αγοράζω συχνά και φτηνά και τώρα προτιμώ να πάρω ένα και καλοραμμένο. Μία μάρκα που προτιμώ και με βολεύει και τα ρούχα κρατάνε χρόνια,είναι η benetton.Και τα παιδικά της μ'αρέσουν πολύ! Πήρα αρκετά πριν μάθω οτι είμαι έγκυος,ελπίζω να τα ξαναβάλω ;)

Ελίνα ένα καλό που μου έκανε η πεθερά με τις τόσες προσβολές είναι που μου έδωσε κίνητρο.Η αλήθεια τώρα πείσμωσα,αν δεν μου τα έκανε αυτά ίσως να τα έχανα πιο αργά αλλά τώρα θέλω να της μπω στο μάτι. Οι εξελίξεις απο κει είναι οτι με συγχύζει πια σε τέτοιο βαθμό που εκεί που απλά αραίωσα τώρα δεν πατάω καθόλου στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα να απομακρυνθώ γενικά απο την οικογένεια και ξέρω οτι θα σχολιάζομαι..Τι να κάνω όμως?Περιθώρια δεν μου άφησε κ θέλω να' μαι ήρεμη! Το μόνο που με στεναχωρεί είναι οτι με τη μουρμούρα μου φαίνεται σαν να έχω εγώ το πρόβλημα.Αυτή όμως δεν λέει τίποτα στον άντρα μου παρά μου πετάει τις μπηχτές,και φαίνεται και η καλή κατάλαβες?? Τεσπα,μην συγχυστώ πάλι!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

@myfavouritelullaby Να τα λες σε μας, να τα γραφεις σε χαρτια που θα πετας, μπουνιες σε μαξιλαρια κτλ. Μην του τα ζαλιζεις πολυ και δηξε απλα αδιαφορια. Ο αντρας σου, θα σκεφτει οτι προσπαθεις να "συνιθισεις" ή κατι τετιο και μην μασας μια! Η ωρα της δικαιοσης ερχετε! Εγω δεν την αφηνα στιγμη απο τα ματια μου με τη μικρη μεχρι τους 6 μηνες... μετα μπηκα για μπανιο και την αφησα με τον αντρα μου και τα πεθερικα και την εκανε τη Μ@Λ@ΚΙ@! Ο δικος μου μεχρι τοτε δεν αντιδρουσε, οσπου ειδε τη μικρη το βραδυ που φυγαν, να μην μπορει να κανει κακα της, γιατι ειχε στουμπωσει απ τις ζουπιγμενες μπουκιες ψωμι! Αιμα εβγαλε το πουλακι μου για να τα βγαλει! Τον Εβγαλα ανευθηνο, μαμακια ΚΑΙ ανενημερωτο και ετσι θημωσε με τη μανα του! Μετα απο κανα 2μηνο που ξαναρθαν εκανε παλι την αιδια της ενω μαγειρευα (θα σας τη γραψω αλλη φορα μη σας ζαλιζω). Δεν ηταν σπιτι οταν εγινε και του το ειπα την επομενη (δεν την εβρισα, εκανα κατι αλο). Δεν ειπε τιποτα και οταν του τα ψαλα καλα καλα μου λεει "περιμενα περισσοτερη κατανοηση απο σενα! μανα μου ειναι" τρωει και μια απαντηση "Κι εγω το ιδιο! Με κατανοηση εχεις ηρεμο σπιτι! Αν εσυ δεν εχεις για μενα αλλα μονο για τη μανα σου τραβα σπιτι της!" εκει παραδεχτικε οτι ηταν εξαλος με το θεμα αν και ηταν αργα για να της πει κατι (ειχαν περασει μερες, δεν μπορεσε να της πει τιποτα και να τον τυλιξει) και το κρετισε αναγγαστικα μεσα του και... εγινε αλλος ανθρωπος!!! Οτι και να πει η μανα του αν δεν ξερει τη γνωμη μου με κοιταει και αν δει να τον κοιταω ορμαει και φωναζει "εμεις ετσι τη μεγαλωνουμε, εχεις προβλημα?" αν ξερει τη γνωμη μου αντιδραει αναλογα! Εγω πλεον δεν λεω ΤΙΠΟΤΑ! βεβαια την πρωτη φορα που το εκανε το βραδυ του ειπα "Ετσι ειναι οι ομαδες! υπερασπιζοντε ο ενας τον αλλο!"... κοκκινησε χιχιχι. Γι αυτο σου λεω... παρτο χαλαρα εσυ και απαντα σε αυτην οχι στον αντρα σου, χωρις πολλα πολλα και απ τη μανια της (αν δεν σε βοηθαει και ο αντρας σου περνει θαρος και αν δεν δινεις πολυ συμασια, δεν χαλεσε, σκυλιαζουν), θα τη κανει την χοντραδα! Μακαρι να μην περιλαμβανει το παιδι και την ηγεια του, αλλα καλυτερα να γινει κατι και να εισαι εκει, παρα να γινει και να μην μαθεις ποτε τιποτα αν ειναι πιο μεγαλο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Το πρόβλημα είναι οτι είναι διχασμένη προσωπικότητα!Σοβαρά τώρα!

Αν θυμάσαι με είχε προσβάλλει 2 φορές μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα,με πολλή κακία (πέταξε μπηχτές βέβαια) και σήμερα που έλειπε ο άντρας μου ήρθε να μου κάνει επίσκεψη,μέσα στο χαμόγελο και την καλοσύνη.Με ξεμάτιασε κι όλας (!!!) και με φίλησε.Βγάλε άκρη ρε συ,γιατί εγώ έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά!

y5yep3.png

Το πρόβλημα είναι οτι είναι διχασμένη προσωπικότητα!Σοβαρά τώρα!

Αν θυμάσαι με είχε προσβάλλει 2 φορές μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα,με πολλή κακία (πέταξε μπηχτές βέβαια) και σήμερα που έλειπε ο άντρας μου ήρθε να μου κάνει επίσκεψη,μέσα στο χαμόγελο και την καλοσύνη.Με ξεμάτιασε κι όλας (!!!) και με φίλησε.Βγάλε άκρη ρε συ,γιατί εγώ έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά!

Μιλαμε με επνιξες!!!! Για τη δικια μου μιλας??? Η δικια μου βεβαια μετα τις γλυκες εκανε τα πιο χοντρα της! Ακρη δεν βγαζεις... μπορει να θελουν να μας καλοπιασουν, να ριξουμε αμινες για της μεγαλες επιθεσης! Καλα λεω εγω οτι τα σχεδιαζουν ΟΛΑ!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Εμένα παιδί μου είναι μόνιμα έτσι! Μία μου κάνει εξυπηρετήσεις,είναι γλυκιά,εξυπηρετική κλπ και μια πετάει τις υπέρτατες κακίες.Βέβαια απο ό,τι κατάλαβα,δεν σκέφτεται τι λέει γενικά!Σήμερα δηλ μου είπε οτι είπε σε μια κοπέλα "αχ είσαι τόσο όμορφη,αν δεν είχες αυτή τη μύτη θα ήσουν τέλεια!γιατί δεν κάνεις πλαστική?" Ρε το πιστεύεις???????????!!!!!!!!!!!!!

Με αυτά κ με αυτά όμως δεν της έχω εμπιστοσύνη.Αν ήταν άνθρωπος,να ανοιγόμουν κι εγώ με το παιδί λίγο,να τους έδινα πρωτοβουλίες κλπ αλλά βλέπω οτι αν πάρει αέρα πάει,τελείωσε!Κι έτσι εννοείται πρέπει αν έχω το νου μου συνεχώς..

y5yep3.png

Εμενα μου λες γιατι ΠΑΝΤΑ πριν κανουμε ταξιδι, ερχοντε και φευγουν λιγες μερες πριν? Παλι καλα την τελευταια φορα ηρθαν Καταρ, μηναν σπιτι μας, ειμασταν οοολο εξω (η μικρη αγκαλια ή χερακι στον παπου μη χαθει ο παπους) και να ερχετε ο μπαμπας να μας παρει απ εξω και να κουβαλαει τα σεντονια που αγορασαν. Ξεθεωθηκαμε και 3 μερες μετα ταξιδι 4+1 ωρες αεροπλανο με παιδι 3,5 χρονων! Ηρθε κι εδεσε, επαθε λουμπαγγο ο μπαμπας και περασαμε μαυρα χριστουγεννα και γενεθλια (εγω και η μικρη). Και λεω παλι καλα γιατι επιτελους καταλαβε και ο αντρας μου οτι οσο και να λες ΘΑ ξεκουραστω, η κουραση παει αθρηστικα και δεν ειναι απλα "θελουν" να μας δουν! Πρεπει να μας σεβοντε και λιγο!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...