Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Πόσο δίκιο έχεις!!

Οπότε δεν είμαι μόνο εγώ που το βρίσκω δύσκολο!!Χιχιχι!Πώς το είχες κόψει το μαλλί,έτσι?

Εσύ πόσο είσαι αν επιτρέπεται?Ρυτίδες στα μάτια έβγαλες??:shock:Κρέμα ματιών βάζεις? Με έχει πάρει απο κάτω το μάτι...

Στο ματι αν δεν ειναι πολλες με λιγο βαψιμο κριβοντε, εγω που εχω στο μετωπο? Ασε το αλλο... τα φρυδια λενε ασπριζουν τελευταια, ελα που εγω βγαζω ασπρες στα φρυδια και αν δεν τις βγαλω μου λενε οτι βαφω μαλι (εχω να το βαψω απο φητιτρια, μου ειχε βαλει τη βαφη ο αντρας μου και απ το ανχος του τα εβαψε ΤΕΛΕΙΑ)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχα μ εκανες και γελασα βρε Λουλαμπι! ευτυχως που δε ρωτησες και για το ποδι της χηνας:D

Δεν εχω βγαλει ρυτιδες στα ματια, ειμαι 33, το μονο μου θεμα ειναι οι μαυροι κυκλοι που ειχα και εχω...

Βαζω μια κρεμα ματιων της Ντεκλεορ, καλη αλλα οχι για πρηξιματα και μαυρους κυκλους που εχω εγω..

Η καλυτερη που εχω χρησιμοποιησει ειναι η advanced night repair απο Εστε Λοντερ!

Εγώ χρυσή μου είμαι 30,κι έχω ήδη αρχίσει να κάνω ¨πόδι της χήνας"!!!

Είμαι σίγουρη οτι οφείλεται στο απίστευτο κάπνισμα που έκανα επι χρόνια (το έχω κόψει τα τελευταία 2)

Αυτή η τελευταία που λες είναι για ρυτίδες??

'Ασε ρε ξενέρωσα!! Στο μέτωπο δεν με χάλαγε αλλά στα μάτια?????????????????!!!!!!!!!!!! 'Αμα παραγίνει το κακό θα ζητήσω botox για δώρο γέννας :tongue:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Στο ματι αν δεν ειναι πολλες με λιγο βαψιμο κριβοντε, εγω που εχω στο μετωπο? Ασε το αλλο... τα φρυδια λενε ασπριζουν τελευταια, ελα που εγω βγαζω ασπρες στα φρυδια και αν δεν τις βγαλω μου λενε οτι βαφω μαλι (εχω να το βαψω απο φητιτρια, μου ειχε βαλει τη βαφη ο αντρας μου και απ το ανχος του τα εβαψε ΤΕΛΕΙΑ)

Σιγά που κρύβονται!!!!!

Εσύ μπορείς να κάνεις αφέλειες ρε!!;) Και να βάψεις τα φρύδια!

y5yep3.png

εχεις ξηρο δερμα Τατουμ?

Αν εχεις στο μετωπο ρυτιδες, πριν κοιμηθεις θα βαζεις κρεμα και απο πανω, θα βαζεις κατι πολυ ενυδατικο η' λαδακι, η' unpetroleum jelly, η' θα παρεις απο Ντεκλεορ balm, το οποιο εχει υφη σαν παχυρευστο κερι, το ζεσταινεις στα δαχτυλα και το απλωνεις στο μετωπο. Μονο πριν κοιμηθεις καθε βραδυ μεχρι να δεις διαφορα!

Eleni

bd5c7983f7.png

Εγώ χρυσή μου είμαι 30,κι έχω ήδη αρχίσει να κάνω ¨πόδι της χήνας"!!!

Είμαι σίγουρη οτι οφείλεται στο απίστευτο κάπνισμα που έκανα επι χρόνια (το έχω κόψει τα τελευταία 2)

Αυτή η τελευταία που λες είναι για ρυτίδες??

'Ασε ρε ξενέρωσα!! Στο μέτωπο δεν με χάλαγε αλλά στα μάτια?????????????????!!!!!!!!!!!! 'Αμα παραγίνει το κακό θα ζητήσω botox για δώρο γέννας :tongue:

χαχαχαχα κι εγω με το τσιγαρο στο χερι μια ζωη! τι μου το θημισες?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Σιγά που κρύβονται!!!!!

Εσύ μπορείς να κάνεις αφέλειες ρε!!;) Και να βάψεις τα φρύδια!

Ευτιχος ειναι λιγες και οταν βγενουν τις βγαζω με το τσιμπιδακι! Να τα βαψω δεν υπαρχει περιπτωση!!!

Εχω ενα μηκος τα μαλια και με βλεπω να αλλαζω κουρεμα οταν ασπρισουν ΟΛΑ τα φανταζομαι ηδη κοντα-αγορε και βαμενα σε εξαλα χρωματα!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

χαχαχαχα κι εγω με το τσιγαρο στο χερι μια ζωη! τι μου το θημισες?

Ενα σου λέω:καμιά φορά ξύπναγα το βράδυ για να καπνίσω κ ξανακοιμόνουν!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

y5yep3.png

εχεις ξηρο δερμα Τατουμ?

Αν εχεις στο μετωπο ρυτιδες, πριν κοιμηθεις θα βαζεις κρεμα και απο πανω, θα βαζεις κατι πολυ ενυδατικο η' λαδακι, η' unpetroleum jelly, η' θα παρεις απο Ντεκλεορ balm, το οποιο εχει υφη σαν παχυρευστο κερι, το ζεσταινεις στα δαχτυλα και το απλωνεις στο μετωπο. Μονο πριν κοιμηθεις καθε βραδυ μεχρι να δεις διαφορα!

Εχω λιπαρο δερμα που ξεφλουδιζει οταν δεν με βλεπει ο ηλιος!

ΠΑΛΙ ξεχασα! για πριξιμο και μαυρους κυκλους δοκιμασε το κιτρινο στικ της γκαρνιε! Περσι που δεν κοιμομουν σχεδον καθολου εκανε θαυματα (οταν το θημομουν φυσικα)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ευτιχος ειναι λιγες και οταν βγενουν τις βγαζω με το τσιμπιδακι! Να τα βαψω δεν υπαρχει περιπτωση!!!

Εχω ενα μηκος τα μαλια και με βλεπω να αλλαζω κουρεμα οταν ασπρισουν ΟΛΑ τα φανταζομαι ηδη κοντα-αγορε και βαμενα σε εξαλα χρωματα!!!

Απο ό,τι κατάλαβα είσαι πολύ λεπτή οπότε θα σου πάει πολύ!!Αν είχα κι εγώ τέτοιο σωματότυπο μόνο κοντό θα είχα!;)

y5yep3.png

Απο ό,τι κατάλαβα είσαι πολύ λεπτή οπότε θα σου πάει πολύ!!Αν είχα κι εγώ τέτοιο σωματότυπο μόνο κοντό θα είχα!;)

Πολυ λεπτη εος κοκκαλο, τωρα τελευταια με βγαζουν στα "κανονικα" οι δεικτες μαζας σωματος, οτι να ναι... κατσε να ασπρισει και μετα θα το κανω! τα ειχα παλια αλλα μ αρεσουν τοσο πολυ τα μακρια που θα αργισω να τα κοψω πολυ!

Βρε κοριτσια γιατι δεν εμφανιζει τη φοτο προφιλ μου???

Για 2ο τικερ τα παρατησα...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

μπλε μάτι ρε θηρίο??????????

Αυτο ειδες εσυ? :tongue: το ποσο κοκκινο ηταν και τον κυκλο απο κατο (δεν φενετε ολοκληρος βεβαια, μαλον εβαλε χερι ο μπαμπας παλι γκρρρ) απ την αυπνια????:confused: δεν ανοιγε το ριμαδι!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...