Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

• Μου αρέσει 3

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

oxi emeis,o pappous!!alla ase mhn mas kselogiasei ton pappou kai mas faei ta xwrafia k meta ginoun ths tatakh!!!aaaxxxaxa

εισαι όλα τα λεφτα!!! εμείς σου την δίνουμε τζαμπα παντως. Την πακετάρω και στην στέλνω. εμείς είμαστε Αθήνα εσύ Θεσ/κη μια χαρά. Αν δεν σας κάνει μπορείτε να την πετάξετε στο Θερμαικο. Επιστροφές δεν γίνονται. Δεν θέλουμε προίκα θέλουμε να την ξεφορτωθούμε!!!!! παππού κάνε το θαύμα σου!!! :-):smile::-):smile::-):smile::-):smile:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα αυτο που με νευριαζει περισσοτερο ειναι που επεμβαινει στο παιδι και που θελει να το μπουκωνει στι φαι!!!αλλα τι περιμενεις???μονο το φαι τους ενδιαφερει.τιποτα, μα τιποτα αλλο.επισης οτι πολλες φορες ο αντρας μου εθελοτυφλει!!τσατιστηκα παλι!!!ουφφφφ

Τατάκι η πεθερά σου δεν παίζεται αλλά και της epang δεν πάει πίσω!!!!!Εύθυμες χήρες!!!

Και που να την ακούσεις να παινεύεται, κάθε τόσο πετάει ατάκες δήθεν για το πόσο διακριτική είναι, ότι ποτέ δεν θέλει να ανακατευτεί στο ζευγάρι, ούτε κουβέντα δεν λέει για να μην νομίζουμε ότι μας επιβάλει τη γνώμη της, με το παιδί και ας βλέπει τα στραβά μας δεν μιλάει ποτέ,κτλ. Όταν τα ακούω αυτά και σκέφτομαι τα αίσχη που μας έχει κάνει, με το ζόρι συγκρατώ την ψυχραιμία μου... :!::!::!:

Το πρόβλημα είναι ότι τη δική μου δεν παίζει καθόλου να την ξεφορτωθώ.. όποιον και να της προξενέψω!! και επιπλέον δεν έχει κανέναν άλλον να την κοιτάξει εκτός από τον άντρα μου.... Παναγία μου τι έχει να τραβήξει ο καημένος, γιατί εγώ δεν θα πάρω!!

Αφού έστειλε και τον 2ο άντρα και αφού και οι δύο είχαν σαλτάρει κανονικά (δεν παίζεται η τύπα σας λέω, όταν ανοίξει το στόμα της δεν ξέρει τι λέει και που να σταματήσει, ποιός να την ανεχτεί και πόσο??), νομίζω ότι τελικά χάρηκε που έμεινε μόνη της και δεν έχει κανέναν στο κεφάλι της ..... και να μπορεί ανενόχλητη να ανεβαίνει στο δικό μας κεφάλι.... :mad::x:x

mhn nomizeis k emena etsi peneuete synexeia,oti egw den anakateuomai sto zeugari,auta fernoun kabgades,alla olo emena bixtes mou petaei k meta paw krazw ton antra m.ase pou ex8es e8abe th dikh ths pe8era kepeidi h pe8era mou mas kalei sunexeia gia fagito leei ti kala esu pou exeis emena,emena ena piato faei kaneis den mou prosfere,mia xwh egw ekana gia tous allous.ama einai na ta les mhn ta kaneis re blamenh,les k emeis exoume anagh apo to faghto,apo alla exoume.episeis ex8es eipe egw moni mou ta megalwsa ta paidia mou,san na eimoun zontoxhra kaneis den mou ta krathse oute mia mera.kai brhka eukairia k lew kai egw moni mou 8a ta megalwsw,den 8elw na mou ta krathsh kaneis.ekeinh th stigmh prepei na metaniwse thn wra kai th stigmh pou anoikse to stoma ths!!!!!

rbOEp3.png

Η καλη μου η πεθερουλα...χτες και προχτες ειμασταν εκει, γιατι ηρθε σοι απο μακρυα και πηγαμε!

Με επρηξε 2 μερες, να μην πω τι...με τη νυφη της την αλλη και τα εγγονια της! και ποσο αγαπανε το δικο μου!

Και ετσι εκανε, και αλλιως εκανε και κανει ωραια πραγματα....αχ το βουλωσα...ειπαμε τους εχουμε αναγκη!

Και πεταξε μια μεγαλη κακια που με επεσαν τα μουτρα! ηρθε η αδερφη της, και ειναι πολυ καλη θεια, μιλαμε καθε μερα στο τηλ, τον βλεπει το μικρο απο το skype.δεν εχει παιδια η θεια, δεν μπορεσε να κανει η γυναικα και ειναι πιο μικρη απο την πεθερα αρκετα χρονια.

λοιπον, τον πηρε το δικο μου αγκαλια, αλλα αρχισε να κλαει, ενταξει ειναι 5μηνων, μεγαλωσε και αμα δεν εχει δει ενα ατομο για καιρο κλαει, αλλα μετα οκ!

τον εδωσε η γυναικα και λεει γιατι βρε μικρουλη με κλαις? αχ με κανει δεν τον μαθατε να με αγαπαει και γελαει, για πλακα τωρα η γυναικα!

Λεω ειναι που σε ειδε πρωτη φορα...πετιεται και η καλη η αδερφη της, αυτα δε μαθαινονται αδερφη..τα παιδια αμα θελουν θα σε αγαπησουν!

Και επισης τα παιδια καταλαβαινουν ποιος τα αγαπαει και γιαυτο κλαιει! εχει ενστικτο!

δαγκωθηκα! ειμασταν τωρα 6 ατομα!

δε μιλησε η γυναικα, κατεβασε το κεφαλι!

Ναι ομως αυτη η θεια, ηρθε στα κρυφα και με δωσε ενα 50αρικο γιατο παιδι για τα Χριστουγεννα, στα αλλα τα παιδια του κουνιαδου δραχμη δεν εδωσε!

με λεει για το παιδι, για τις γιορτες! αλλα σε κανενα μην το πεις!

Και επισης, ο καλος μου ο κουνιαδος, ενω την ειδε τη θεια που ειχε ερθει η γυναικα για κατι εξετασεις, να παει με τα πεθερικα, παιρνει τη μικρη και τον μικρο τον αφηνει αμανατι! η γυναικα ειχε ραντεβου στις 5μιση..τη λεω την πεθερα , πανε μαζι με την αδερφη σου, θα τον κρατησουμε εμεις το μικρο!

και ο κουνιαδος πηγε στο σπιτι του για υπνο! ηρθε η συνυφαδα να τον παρει στις 6!

Διαφημίσεις

emena h pe8era mou exei mia filh kyria me ta ola ths,omorfh kalontumenh me tromero humor,afou kamoia fora phgainoun gia kafe kai paw eyxaristos mazi tous,xa8hke o kosmos na eixa ayth pe8era???egw ntrepomai na thn kukloforisw th dikia mou!!

:D:D:D:D:D

για πες, για πες!! Τι εχει?

πες με οτι φοραει το βινιλ μπουφαν που ηθελε να σε παρει?:D:D:D

Διαφημίσεις

mhn nomizeis k emena etsi peneuete synexeia,oti egw den anakateuomai sto zeugari,auta fernoun kabgades,alla olo emena bixtes mou petaei k meta paw krazw ton antra m.ase pou ex8es e8abe th dikh ths pe8era kepeidi h pe8era mou mas kalei sunexeia gia fagito leei ti kala esu pou exeis emena,emena ena piato faei kaneis den mou prosfere,mia xwh egw ekana gia tous allous.ama einai na ta les mhn ta kaneis re blamenh,les k emeis exoume anagh apo to faghto,apo alla exoume.episeis ex8es eipe egw moni mou ta megalwsa ta paidia mou,san na eimoun zontoxhra kaneis den mou ta krathse oute mia mera.kai brhka eukairia k lew kai egw moni mou 8a ta megalwsw,den 8elw na mou ta krathsh kaneis.ekeinh th stigmh prepei na metaniwse thn wra kai th stigmh pou anoikse to stoma ths!!!!!

ααααα!!!!ολα και ολα!!!και η δικια μου τα ιδια λεει:εγω δε ξερω, δεν ανακατευομαι, ας κανουν κουμαντο στο σπιτι τους και αλλες τετοιες μπουρδες στους αλλους!!!

άπαιχτες οι χήρες πεθερές!

καλημέρα σας!

αυτό για τη διακριτικότητα όλες πια το παινεύονται, ιδίως όσες ανακατεύονται! κ οι πεθεροί!

εκεί, δεν πρέπει να σιωπήσετε! κ ένα βλέμμα κ ένα χαμόγελο ή γέλιο δεν βλάπτει! να ξεκαρδίζεστε κόρες όταν τα λένε αυτά! μην κρατάτε μέσα σας πράγματα!

δεν λέω να πιαστείτε στα λόγια1 όχι, αυτό επιδιώκουν! αλλά να ξεκαρδιστείτε στα μούτρα τους κ να πείτε ότι καιρό είχατε να γελάστε τόσο!

akouste ena skiniko pou 8umi8ika apo pe8era,prepei na exei kanena 2 mhno!!!gia na katalabete prwta,o antras mou otan sthn arxh phgainame mazi super market phgaina na partw makaronia k elege den 8elw spaggeti,den m aresei,an den s peirazei perne penes h genika ta mikra.kale ti na me peirazei oti 8eleis!!einai pou lete mia mere h pe8era mou spiti,egw ekana makaronia me kumma,ka8e fora 1 pou kanei kai mou gurnaei ta muala otan me blepei na mageireuw "na sta ftiaksw egw na katseis??" "oxi mama egw 8a ta ftiaksw".blepei paw na balw ta makaronia,penes(opws ta zhtaei o kalos mou)ta blepei(kale ti makaronia bazeis pas kala??spaggeti bazoun sta makaronia me kumma"me tono fwnhs!!"o antras mou mama den 8elei spaggeti,8elei penakia,autos mou ta zhtaei etsi"apanthsh "aaaaa den pame kala.apo pote???mia xara ta etrwge spiti ta spaggeti"kai ths lew"ti na sou pw,emena etsi mou leei,auto kanw,mallon epeidh eimaste oi duo mas kai ekfrazei tis protimiseis tou pio eukola"kai leei h sk@@@@"apokliete mia xara ta etrwge,mallon la8os 8a katalabes!!"na mas bgalei kai xazous dld.kai erxete mia mera me mia prosfora makaronia spaggeti pou eixan dwro taper kai karafliazw,"eixan dwro to taper kai sta peira"entometaksu o kalos mou ta exei dei kai pali smera tou lew "8eleis makaronakia na fame??" kai leei "nai alla oxi apo ta xaza alla apo ta penakia"lew"enoite mwro mou ekeina mhn ta dineis shmasia"koritsia 8a t afhsw ekei sto ntoulapi na ta blepei na katalabei oti den prokeite na ta fame kai tsampa oi blakies ths.mexrh na luksoun ekei 8a einai!!

rbOEp3.png

akouste ena skiniko pou 8umi8ika apo pe8era,prepei na exei kanena 2 mhno!!!gia na katalabete prwta,o antras mou otan sthn arxh phgainame mazi super market phgaina na partw makaronia k elege den 8elw spaggeti,den m aresei,an den s peirazei perne penes h genika ta mikra.kale ti na me peirazei oti 8eleis!!einai pou lete mia mere h pe8era mou spiti,egw ekana makaronia me kumma,ka8e fora 1 pou kanei kai mou gurnaei ta muala otan me blepei na mageireuw "na sta ftiaksw egw na katseis??" "oxi mama egw 8a ta ftiaksw".blepei paw na balw ta makaronia,penes(opws ta zhtaei o kalos mou)ta blepei(kale ti makaronia bazeis pas kala??spaggeti bazoun sta makaronia me kumma"me tono fwnhs!!"o antras mou mama den 8elei spaggeti,8elei penakia,autos mou ta zhtaei etsi"apanthsh "aaaaa den pame kala.apo pote???mia xara ta etrwge spiti ta spaggeti"kai ths lew"ti na sou pw,emena etsi mou leei,auto kanw,mallon epeidh eimaste oi duo mas kai ekfrazei tis protimiseis tou pio eukola"kai leei h sk@@@@"apokliete mia xara ta etrwge,mallon la8os 8a katalabes!!"na mas bgalei kai xazous dld.kai erxete mia mera me mia prosfora makaronia spaggeti pou eixan dwro taper kai karafliazw,"eixan dwro to taper kai sta peira"entometaksu o kalos mou ta exei dei kai pali smera tou lew "8eleis makaronakia na fame??" kai leei "nai alla oxi apo ta xaza alla apo ta penakia"lew"enoite mwro mou ekeina mhn ta dineis shmasia"koritsia 8a t afhsw ekei sto ntoulapi na ta blepei na katalabei oti den prokeite na ta fame kai tsampa oi blakies ths.mexrh na luksoun ekei 8a einai!!

καλημερα! αν και δεν ειμαι πεθεροπληκτη (ακομα τουλαχιστον, γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται!!!) ειμαι επιφυλακτηκη και μακρια και αγαπημενες, αν και μενουμε διπλα κραταω οσο μπορω τις αποστασεις και ο αντρας μου ευτυχως αν παει να ειπωθει κατι τους βαζει στην θεση τους.

εχω γεννησει πριν 2,5 μηνες και καθομαι σπιτι ακομα, οσες ειναι σπιτι ας δουνε μεγκα εχει 7 θανασιμες πεθερες!!! χαχαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...