Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Και για να 'μαστε στο θεμα πεθερα: μαντεψτε τι μου πηρε για την πρωτη εγκυμοσυνη! Συχενομε το ροζ και μου πηρε ενα φορεμα απ αυτα που ειναι με κατι σαν φαρδιοι σοληνες και στο στηθος ειναι σουρωμενα-ελαστικα, με αρκετο ροζ μεσα και βεβαιος βεβαιος συνθετικο!!! Λεσ και εβαζα πριν συνθετικα για να βαλω στηνεγκυμοσυνη! Α! μην ξεχασω... γενικα περνω ρουχαλακια απ το παζαρι στην ξανθη που βρισκεις και πολυ καλα και φυσικα το πηρε απο παζαρι στην αθηνα! Μην γκρινιαζω ομως, ηταν απο χωρα με παραδοση στα καλα ρουχα! made in china!!!

χαχαχαχαχχαχαχα

Ελα ρε μη γκρινιαζεις, εδω παιρνεις μαρκες και γυρνας αναποδα την ετικετα και λεει μειντ ιν Τσαινα:?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αληθεια ετσι εμεινες εγκυος και εσυ? Σε διακοπες? Προσπαθουσατε η'..ατυχημα?:D

σορυ και εγω που στα ρωταω αλλα μ αρεσει να μου λενε..Μια φιλη μου εμεινε εγκυος ενω ειχε περιοδο γιατι νομιζε οτι τοτε δεν..κινδυνευει!

Για τα ρουχα εχεις δικιο αμα δεν πολυβγαινεις τι να τα κανεις τα πολλα ρουχα να τα φορας μες στο σπιτι να πηγαινεις πανω κατω?:? Ελα ομως που ειμαι του εξω..:cool:

Σόρυ,κολλάει το pc..

Στις διακοπές το πιάσαμε κι εμείς,όχι με συνειδητή προσπάθεια,αλλά όχι οτι μας χάλαγε κι όλας ;) 'Ημασταν ανύπαντροι ακόμα τότε,αλλά ο άντρας μου πήγαινε γυρεύοντας (συζητούσε γενικά για μωρά τότε,μάλλον ήθελε να με τυλίξει:D:D:D)

Δε λεω για τη βενζινη σου:D

Λεω σαν γυναικα συν προσωπικα εξοδα (ουσιαστικα ενα ειναι αυτο)

Με περίπου 300 το μήνα πληρώνω βενζίνη,αισθητικό,κομμωτήριο,κινητό,κανένα καφέ/παγωτό και οτιδήποτε χρειαστώ για το σπίτι έξτρα (πχ γάλα,ψωμί του τοστ κλπ) Συνήθως έχω κ υπόλοιπο στο τέλος του μήνα :cool:

Και για να 'μαστε στο θεμα πεθερα: μαντεψτε τι μου πηρε για την πρωτη εγκυμοσυνη! Συχενομε το ροζ και μου πηρε ενα φορεμα απ αυτα που ειναι με κατι σαν φαρδιοι σοληνες και στο στηθος ειναι σουρωμενα-ελαστικα, με αρκετο ροζ μεσα και βεβαιος βεβαιος συνθετικο!!! Λεσ και εβαζα πριν συνθετικα για να βαλω στηνεγκυμοσυνη! Α! μην ξεχασω... γενικα περνω ρουχαλακια απ το παζαρι στην ξανθη που βρισκεις και πολυ καλα και φυσικα το πηρε απο παζαρι στην αθηνα! Μην γκρινιαζω ομως, ηταν απο χωρα με παραδοση στα καλα ρουχα! made in china!!!

Και όταν το έβαλες πώς το πήρε το δέρμα σου???Ξυνόσουνα????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

'Εβαλα ένα γαλατάκι on the rocks και επανήλθα!:D

Πολύ άστείο αυτό με την κλίαρ μπλου!!!

Απο όσο έχω δει απο γνωστές κ φίλες πάντως,το άγχος παίζει βασικό ρόλο σε αυτά..Δηλ όσες είπαν "τώρα προσπαθώ για παιδί" τους πήρε 6 μήνες.'Οσες το είδαν χαλαρά όπως λες έπιασαν αμέσως! Αυτό που συμβουλέυω τις φίλες μου κ έπιασε σε όλες είναι να "πιάσουν" σε διακοπές! Δηλ να κανονίσεις μίνι ταξιδάκι στις μέρες σου,και να πας κ να σαι φάση "λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου" τότε γυρνάς σπίτι έγκυος-εγγύηση! (Σόρυ που σου δίνω συμβουλές χωρίς να τις ζητήσεις,απλά πιάνουν και δεν άντεξα να μην στις πω!!)

Πωπω για τις μέρες μας είμαι Ωνάσης.Τα λέω κ στον άντρα μου τον κακομαθημένο :tongue: Δεν βγάζουμε πολλά μπρε,αλλά δεν χρωστάμε κ δεν ξοδεύουμε.'Ομως τι να πουν οι άλλοι σωστά? Τα χρέη πάντως δεν τα μπορούσα ποτέ!! Το σπίτι μας είναι μικρό αλλά δεν δέχομαι επουδενί να πάρουμε στεγαστικό,φοβάμαι :?

Να σου πω..άμα είσαι στο χωριό όπως εγώ,τι ρούχα να φορέσεις??:?:-?:? 2 τζην,κανένα κολάν και απλά φανελάκια λευκά κ καθάρισες. Εξαιρούνται οι γιορτές.Οπότε το σπορ το έκοψα!

Εκεί που ψιλοξεφεύγω είναι στα βιβλία..τα βλέπω λες κ είναι χρυσός..!!!Αυτή είναι και η διασκέδασή μου.

Τα εντεράκια ψιλοέστρωσαν,αλλά όχι εντελώς.Σκέφτομαι μήπως είναι που με πιέζει κ το μωρό,τώρα στο τέλος?Τι λες κι εσύ που είσαι πιο έμπειρη?

Στην πρωτη ξερω μεχρι και ποτε εμηνα 25 μαρτιου! στο δευτερο δεν ειχαμε συγκεκριμενη μερα αλλα ειμαστε αναμεσα σε 2! Και στα 2 απλα σταματησαμε να προσεχουμε και εγινε με την πρωτη ή δευτερη φορα, στη μικρη μαλιστα την 8η μερα του κυκλου.

Απο φυσικου μου χυμα ντυνομαι οποτε και στην πολη που ζω και ειμαι και του εξω σχεδον παντα με τζιν ειμαι κι εγω! Ευτιχος δεν αλλαζουν πολυ τα κιλα μου και φοραω ακομα ρουχα απ το λυκειο (οσα δεν εχουν φθαρει και μου αρεσουν ακομα φυσικα).

Με τα βιβλια κι εγω τα ιδια εχω! Οπου και να κοιταξεις στο σπιτι στην ελλαδα γεματο ειναι! Τελικα μου πηρε ο αντρας μου δωρο το Kindle και κατεβαζω και διαβαζω αβερτα αγγλικα πλεον και κανουμε απιστευτη οικονομια!

Κι εμεις δανεια-καρτες δεν εχουμε, ακομα και αυτοκινητο πηραμε μετρητης (και δεν το χαιρομαστε γμτ αφου ειναι ελλαδα). Οσο για το σπιτι χιχι πρεπει να δω που θα χωρεσω κρεβατακι για τον μικρο ετσι και παμε ελλαδα χαχαχα

Αν μου ελεγες για συχνοουρια ή πονακια μονο στα εντερα θα σου ελεγα οτι ετημαζεσε σιγα σιγα για τη γεννα αλλα για αλλου ιδους εντερικα πρωτη φορα εχω, δεν ειχα τετια στη μικρη!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Προς Ελένη:άσχετο,αλλά έχω ένα προαίσθημα οτι γρήγορα θα σαι έγκυος..!!Για να δούμε!;)

Μακαρι Λουλαμπι μου!

Τατουμ το Κιντλ το θελει και ο αντρας μου, αλλα ρε παιδι μου εγω ειμαι της παλιας σχολης..Θελω το βιβλιο, να γυριζω τις σελιδες, να μυριζω το χαρτι...

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Και όταν το έβαλες πώς το πήρε το δέρμα σου???Ξυνόσουνα????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Το εβαλα μια φορα (αφου το επληνα φυσικα) γιατι μου τα ειχε ζαλισει ο αντρας μου. Περιτο να σου πω οτι δεν εφτασα στην πορτα απ την φαγουρα χαχαχα Εκτος απ το συνθετικο ειχε και αυτη τη σουρα στο υψος του στηθους γυρω γυρω και η πλατη οπου δεν καλυπτε το σουτιεν καλοκαιριατικα με πεθανε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Στην πρωτη ξερω μεχρι και ποτε εμηνα 25 μαρτιου! στο δευτερο δεν ειχαμε συγκεκριμενη μερα αλλα ειμαστε αναμεσα σε 2! Και στα 2 απλα σταματησαμε να προσεχουμε και εγινε με την πρωτη ή δευτερη φορα, στη μικρη μαλιστα την 8η μερα του κυκλου.

Απο φυσικου μου χυμα ντυνομαι οποτε και στην πολη που ζω και ειμαι και του εξω σχεδον παντα με τζιν ειμαι κι εγω! Ευτιχος δεν αλλαζουν πολυ τα κιλα μου και φοραω ακομα ρουχα απ το λυκειο (οσα δεν εχουν φθαρει και μου αρεσουν ακομα φυσικα).

Με τα βιβλια κι εγω τα ιδια εχω! Οπου και να κοιταξεις στο σπιτι στην ελλαδα γεματο ειναι! Τελικα μου πηρε ο αντρας μου δωρο το Kindle και κατεβαζω και διαβαζω αβερτα αγγλικα πλεον και κανουμε απιστευτη οικονομια!

Κι εμεις δανεια-καρτες δεν εχουμε, ακομα και αυτοκινητο πηραμε μετρητης (και δεν το χαιρομαστε γμτ αφου ειναι ελλαδα). Οσο για το σπιτι χιχι πρεπει να δω που θα χωρεσω κρεβατακι για τον μικρο ετσι και παμε ελλαδα χαχαχα

Αν μου ελεγες για συχνοουρια ή πονακια μονο στα εντερα θα σου ελεγα οτι ετημαζεσε σιγα σιγα για τη γεννα αλλα για αλλου ιδους εντερικα πρωτη φορα εχω, δεν ειχα τετια στη μικρη!

Και συχνοουρία έχω και ποναλάκια-ειδικά ψηλά στην κοιλιά,ακριβώς κάτω απο το στήθος!

Σκέφτηκα κι εγώ αυτό το kindle αλλά έχω αγάπη στο σκληρό εξώφυλλο και τη μυρωδιά των αληθινών βιβλίων..ξέρω γω? Αλήθεια,τζάμπα κατεβάζεις βιβλία?Νόμιζα πληρώνεις!

Ελένη εσύ πόσα τρως?Την Ελενίτσα την κόβω για κοκέτα tatum,δεν είναι χυμαριό σαν την αφεντιά μας :D:D:D Τις χαίρομαι ρε παιδί μου όμως αυτές τις γυναίκες..μετην ασορτί τσαντούλα,το περιποιημένο μαλλί,το ενημερωμένο στυλ..απλά εγώ βαριέμαι :?

y5yep3.png

Μακαρι Λουλαμπι μου!

Τατουμ το Κιντλ το θελει και ο αντρας μου, αλλα ρε παιδι μου εγω ειμαι της παλιας σχολης..Θελω το βιβλιο, να γυριζω τις σελιδες, να μυριζω το χαρτι...

Ούτε τηλεπάθεια,τα ίδια έγραψα χαχαχαχαχ

Το εβαλα μια φορα (αφου το επληνα φυσικα) γιατι μου τα ειχε ζαλισει ο αντρας μου. Περιτο να σου πω οτι δεν εφτασα στην πορτα απ την φαγουρα χαχαχα Εκτος απ το συνθετικο ειχε και αυτη τη σουρα στο υψος του στηθους γυρω γυρω και η πλατη οπου δεν καλυπτε το σουτιεν καλοκαιριατικα με πεθανε!

Ακόμα γελάω χαχαχαχαχχαχαχαχαχ

y5yep3.png

Κι εγω ετσι ειμαι, αλλα τα τρωω τα ατιμα! Ηθελα 5-6 το μηνα... Πολλα λευτα και πολυ βαρος μετα για να τα φερω ελλαδα! Μου λιπει πολυ η μυροδια απ το χαρτι (η μαμα μου ειχε βιβλιοπολιο και μεγαλωσα μες σ αυτη τη μυρωδια), τελικα βολευει στο κρεβατι, αν αποκοιμηθεις διαβαζοντας απλα σβηνει και δεν εχεις ανχος μην τσαλακωθει. Το περνω και μαζι μου οπου παω, εχω μεσα μουσικη, και με τη θηκουλα δεν παθενει τιποτα! Αν ηταν βιβλιο θα το ειχα διαλισει τοσα που περναει μες την τσαντα!

Αν το παρει πες του να παρει το απλο με το πληκτολογιο! το αφης δεν ειναι το ιδιο ευχρηστο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Και συχνοουρία έχω και ποναλάκια-ειδικά ψηλά στην κοιλιά,ακριβώς κάτω απο το στήθος!

Σκέφτηκα κι εγώ αυτό το kindle αλλά έχω αγάπη στο σκληρό εξώφυλλο και τη μυρωδιά των αληθινών βιβλίων..ξέρω γω? Αλήθεια,τζάμπα κατεβάζεις βιβλία?Νόμιζα πληρώνεις!

Ελένη εσύ πόσα τρως?Την Ελενίτσα την κόβω για κοκέτα tatum,δεν είναι χυμαριό σαν την αφεντιά μας :D:D:D Τις χαίρομαι ρε παιδί μου όμως αυτές τις γυναίκες..μετην ασορτί τσαντούλα,το περιποιημένο μαλλί,το ενημερωμένο στυλ..απλά εγώ βαριέμαι :?

Μωρε και εγω βαριεμαι να ασχολουμαι πολλες φορες ειδικα για τη δουλεια! Αλλα μ αρεσει ρε να ειμαι περιποιημενη, μ αρεσει και το νυχακι το ωραιο, και τα ρουχα, και να κανω συνδυασμους..(οχι βεβαια τσαντα με παπουτσι οπως ελεγαν παλια :D)

Εχω κολλημα με δεκαετιες δλδ μακιγιαζ και μαλλια απο 60,70, κλπ..

ελα σε μενα τη μακιγιεζ Λουλαμπι να σε βαφω και να σε περιποιουμαι!!

Οσον αφορα τα λεφτα δε χαλαω πολλα γιατι κανω πολλα μονη μου, δλδ μαλλια, μακιγιαζ, νυχια, αν ειχα τη δυνατοτητα βεβαια θα πηγαινα εξω να μου τα κανουν..

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Και συχνοουρία έχω και ποναλάκια-ειδικά ψηλά στην κοιλιά,ακριβώς κάτω απο το στήθος! τα κλασικα δηλαδη! μεγαλωνει το ζουζουνι σου!!!

Σκέφτηκα κι εγώ αυτό το kindle αλλά έχω αγάπη στο σκληρό εξώφυλλο και τη μυρωδιά των αληθινών βιβλίων..ξέρω γω? Αλήθεια,τζάμπα κατεβάζεις βιβλία?Νόμιζα πληρώνεις! Οχι ακριβος νομιμα...

Ελένη εσύ πόσα τρως?Την Ελενίτσα την κόβω για κοκέτα tatum,δεν είναι χυμαριό σαν την αφεντιά μας :D:D:D Τις χαίρομαι ρε παιδί μου όμως αυτές τις γυναίκες..μετην ασορτί τσαντούλα,το περιποιημένο μαλλί,το ενημερωμένο στυλ..απλά εγώ βαριέμαι :? οχι απλα βαριεμε μου φενετε χασιμο χρονου! Τις θαυμαζω παντος οσες εχουν την υπομονη! Εγω 1 φορα το χρονο παω κομοτηριο και με πιανουν νευρα! Καλα που εχω μακρυ ισιο μαλι και θελει μονο ψαλιδα... δεν αρχισαν και τα ασπρα ευτιχος! μονο φριδια κανω και αυτα το ενδιαμεσο γιατι γινομε σαν λυκανθροπος χαχα

ουφ οσο με βολευει αυτος ο τροπος απαντισης τοσο θελει "γραμματακια" παραπανω γκρρρρ

Επεξεργάστηκαν by tatum
ξεχασααααα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Κι εγω ετσι ειμαι, αλλα τα τρωω τα ατιμα! Ηθελα 5-6 το μηνα... Πολλα λευτα και πολυ βαρος μετα για να τα φερω ελλαδα! Μου λιπει πολυ η μυροδια απ το χαρτι (η μαμα μου ειχε βιβλιοπολιο και μεγαλωσα μες σ αυτη τη μυρωδια), τελικα βολευει στο κρεβατι, αν αποκοιμηθεις διαβαζοντας απλα σβηνει και δεν εχεις ανχος μην τσαλακωθει. Το περνω και μαζι μου οπου παω, εχω μεσα μουσικη, και με τη θηκουλα δεν παθενει τιποτα! Αν ηταν βιβλιο θα το ειχα διαλισει τοσα που περναει μες την τσαντα!

Αν το παρει πες του να παρει το απλο με το πληκτολογιο! το αφης δεν ειναι το ιδιο ευχρηστο!

Αν είναι να κάνω οικονομία κομμάτια να γίνει,ίσως το δοκιμάσω.Είμαι και σπαγγοραμμένη :D:D:D:D

Μωρε και εγω βαριεμαι να ασχολουμαι πολλες φορες ειδικα για τη δουλεια! Αλλα μ αρεσει ρε να ειμαι περιποιημενη, μ αρεσει και το νυχακι το ωραιο, και τα ρουχα, και να κανω συνδυασμους..(οχι βεβαια τσαντα με παπουτσι οπως ελεγαν παλια :D)

Εχω κολλημα με δεκαετιες δλδ μακιγιαζ και μαλλια απο 60,70, κλπ..

ελα σε μενα τη μακιγιεζ Λουλαμπι να σε βαφω και να σε περιποιουμαι!!

Οσον αφορα τα λεφτα δε χαλαω πολλα γιατι κανω πολλα μονη μου, δλδ μαλλια, μακιγιαζ, νυχια, αν ειχα τη δυνατοτητα βεβαια θα πηγαινα εξω να μου τα κανουν..

Τυχερήηηη πιάνουν τα χέρια σου! Κι εμένα μ'αρέσουν οι δεκαετίες!!Ειδικά τα 30s όπως και τα 50s!!

Νύχια δεν βάφω,γιατί τα χαλάω σε χρόνο dt με τις δουλειές.Δεν μεγαλώνουν κι όλας :cry:

Μακιγιάζ παλιά είχα κόλλημα,τώρα πια τραβάω μια μολυβιά κι έξω απο το σπίτι.'Εβγαλα και 2 ρυτίδες στα μάτια!!!Ανπιστέφταμπολ!!!:cry::cry::cry:

Αυτό που μου τη σπάει όμως περισσότερο είναι που ούτε μαλλιά μπορώ να φτιάξω..Το αγαπημένο μου κούρεμμα είναι αυτό της Μπέκαμ,το καρέ που φουσκώνει πίσω ξέρεις ποιο,αλλά δεν ξέρω το ζωον να χτενιστώ κ δεν το κάνω. Βέβαια εδώ στην Ελλάδα θεωρώ κι όλας οτι δεν "το'χουμε" με το ψαλίδι,και αυτό αν δεν το κάνεις σωστά δεν στρώνει!

y5yep3.png

Αν είναι να κάνω οικονομία κομμάτια να γίνει,ίσως το δοκιμάσω.Είμαι και σπαγγοραμμένη :D:D:D:D

Τυχερήηηη πιάνουν τα χέρια σου! Κι εμένα μ'αρέσουν οι δεκαετίες!!Ειδικά τα 30s όπως και τα 50s!!

Νύχια δεν βάφω,γιατί τα χαλάω σε χρόνο dt με τις δουλειές.Δεν μεγαλώνουν κι όλας :cry:

Μακιγιάζ παλιά είχα κόλλημα,τώρα πια τραβάω μια μολυβιά κι έξω απο το σπίτι.'Εβγαλα και 2 ρυτίδες στα μάτια!!!Ανπιστέφταμπολ!!!:cry::cry::cry:

Αυτό που μου τη σπάει όμως περισσότερο είναι που ούτε μαλλιά μπορώ να φτιάξω..Το αγαπημένο μου κούρεμμα είναι αυτό της Μπέκαμ,το καρέ που φουσκώνει πίσω ξέρεις ποιο,αλλά δεν ξέρω το ζωον να χτενιστώ κ δεν το κάνω. Βέβαια εδώ στην Ελλάδα θεωρώ κι όλας οτι δεν "το'χουμε" με το ψαλίδι,και αυτό αν δεν το κάνεις σωστά δεν στρώνει!

Α εγω 70ς..:D Αλλα κανω ολα τα στυλ.

Για τα νυχια να δοκιμασεις το ημιμονιμο μετα που θα γεννησεις. Κραταει ενα μηνα ειδικα το γαλλικο!

Με τα μαλλια ειχα μεγαλο θεμα, δε μπορουσα ποτε να τα φτιαξω, αλλα τωρα τα αφησα μακρια και σωθηκα! Λουσιμο, στεγνωμα με πιστολακι και βουρτσα, και τελος! Με τα κοντα επρεπε να βαλω προιοντα, να κανω τουφα τουφα με τη βουρτσα, και αλουστα ηταν αισχος. Ενω το μακρυ μαλλι το πιανω ενα κοτσο και ειναι σουπερ!Η' κανω σγουρα με την πρεσα και μενουν 2 μερες...

Τα κοντα δε βολευουν πιστεψε με ειδικα αν εχεις ισιο μαλλι. Θελουν καθε μερα λουσιμο στεγνωμα, πολλη περιποιηση αλλιως φαινονται 5 τριχες κολημμενες στο κεφαλι!Μην κοιτας τη Μπεκαμ που εχει σπιτι κομμωτρια και 3 ντανταδες να της προσεχουν τα παιδια!

Eleni

bd5c7983f7.png

Α εγω 70ς..:D Αλλα κανω ολα τα στυλ.

Για τα νυχια να δοκιμασεις το ημιμονιμο μετα που θα γεννησεις. Κραταει ενα μηνα ειδικα το γαλλικο!

Με τα μαλλια ειχα μεγαλο θεμα, δε μπορουσα ποτε να τα φτιαξω, αλλα τωρα τα αφησα μακρια και σωθηκα! Λουσιμο, στεγνωμα με πιστολακι και βουρτσα, και τελος! Με τα κοντα επρεπε να βαλω προιοντα, να κανω τουφα τουφα με τη βουρτσα, και αλουστα ηταν αισχος. Ενω το μακρυ μαλλι το πιανω ενα κοτσο και ειναι σουπερ!Η' κανω σγουρα με την πρεσα και μενουν 2 μερες...

Τα κοντα δε βολευουν πιστεψε με ειδικα αν εχεις ισιο μαλλι. Θελουν καθε μερα λουσιμο στεγνωμα, πολλη περιποιηση αλλιως φαινονται 5 τριχες κολημμενες στο κεφαλι!Μην κοιτας τη Μπεκαμ που εχει σπιτι κομμωτρια και 3 ντανταδες να της προσεχουν τα παιδια!

Πόσο δίκιο έχεις!!

Οπότε δεν είμαι μόνο εγώ που το βρίσκω δύσκολο!!Χιχιχι!Πώς το είχες κόψει το μαλλί,έτσι?

Εσύ πόσο είσαι αν επιτρέπεται?Ρυτίδες στα μάτια έβγαλες??:shock:Κρέμα ματιών βάζεις? Με έχει πάρει απο κάτω το μάτι...

y5yep3.png

Πόσο δίκιο έχεις!!

Οπότε δεν είμαι μόνο εγώ που το βρίσκω δύσκολο!!Χιχιχι!Πώς το είχες κόψει το μαλλί,έτσι?

Εσύ πόσο είσαι αν επιτρέπεται?Ρυτίδες στα μάτια έβγαλες??:shock:Κρέμα ματιών βάζεις? Με έχει πάρει απο κάτω το μάτι...

χαχαχαχαχα μ εκανες και γελασα βρε Λουλαμπι! ευτυχως που δε ρωτησες και για το ποδι της χηνας:D

Δεν εχω βγαλει ρυτιδες στα ματια, ειμαι 33, το μονο μου θεμα ειναι οι μαυροι κυκλοι που ειχα και εχω...

Βαζω μια κρεμα ματιων της Ντεκλεορ, καλη αλλα οχι για πρηξιματα και μαυρους κυκλους που εχω εγω..

Η καλυτερη που εχω χρησιμοποιησει ειναι η advanced night repair απο Εστε Λοντερ!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...