Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

'Εχουμε το σπίτι μας εδώ,δεν πληρώνουμε ενοίκιο..νοικιάζουμε κ κάτι οπότε παίρνουμε κ κάτι απο κει. 'Εχουμε μποστάνι οπότε ούτε μαναβική πληρώνω!Δουλεύει ο σύζυγος, κουτσοδουλεύω κι εγώ με τίποτα ιδιαίτερα,τη βγάζουμε ρε συ. 'Οχι πασάδες,αλλά δεν πεινάμε!Τώρα με το παιδί δεν ξέρω.Αλλά μέχρι τώρα βάζαμε κ στην άκρη,αφού δεν ξοδεύουμε. Η διασκέδασή μας είναι να καλέσουμε φίλους να φάμε ή να πάμε εκδρομή με το αυτοκίνητο.Κυρίως όμως δεν χρωστάμε κ δεν χρησιμοποιούμε πιστωτικές..αν έχουμε το παίρνουμε αλλιώς του χρόνου!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι μηχανικοί στην Ελλάδα πεινάνε αγάπη,οι οικοδομές έχουν "κάτσει",δεν κινείται τίποτα οπότε...? 'Ασε που κ να υπήρχε,σου λέω δεν το κυνήγησα οπότε κ πάλι δουλειά δεν θα είχα. Πάω να την πέσω νύσταξα!!

Εσύ είπαμε δασκαλίτσα είσαι?

y5yep3.png

'Εχουμε το σπίτι μας εδώ,δεν πληρώνουμε ενοίκιο..νοικιάζουμε κ κάτι οπότε παίρνουμε κ κάτι απο κει. 'Εχουμε μποστάνι οπότε ούτε μαναβική πληρώνω!Δουλεύει ο σύζυγος, κουτσοδουλεύω κι εγώ με τίποτα ιδιαίτερα,τη βγάζουμε ρε συ. 'Οχι πασάδες,αλλά δεν πεινάμε!Τώρα με το παιδί δεν ξέρω.Αλλά μέχρι τώρα βάζαμε κ στην άκρη,αφού δεν ξοδεύουμε. Η διασκέδασή μας είναι να καλέσουμε φίλους να φάμε ή να πάμε εκδρομή με το αυτοκίνητο.Κυρίως όμως δεν χρωστάμε κ δεν χρησιμοποιούμε πιστωτικές..αν έχουμε το παίρνουμε αλλιώς του χρόνου!

lullaby σε παντρευομαι!!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

lullaby σε παντρευομαι!!!

μουαχαχαχαχαχαχαχαχα!!Και στον σύζυγο μέτρησαν αυτά γιαυτό με πήρε λέει..Που δεν είμαι του λούσου κ είμαι και οικονόμα ;)

Πού είστε όλες που βαριέμαι?Η Ελενίτσα?

Ελενίτσα να σε ρωτήσω κάτι κι αν θες φυσικά απαντάς..Είσαι στην προσπάθεια να κάνεις παιδάκι?

y5yep3.png

μουαχαχαχαχαχαχαχαχα!!Και στον σύζυγο μέτρησαν αυτά γιαυτό με πήρε λέει..Που δεν είμαι του λούσου κ είμαι και οικονόμα ;)

Πού είστε όλες που βαριέμαι?Η Ελενίτσα?

Ελενίτσα να σε ρωτήσω κάτι κι αν θες φυσικά απαντάς..Είσαι στην προσπάθεια να κάνεις παιδάκι?

Ναι, αν και στο πολυ χαλαρο...

Και να φανταστεις οτι τοσα χρονια φοβομουν μην εμενα εγκυος κατα λαθος και επαιρνα συνεχεια τεστ και εκανα:tongue: Ειχα κανει πλουσια την Κλιαρ μπλου.

Και εγω βαριεμαι Λουλαμπι, ποναω πολυ σημερα στο στομαχι και μου χει χαλασει η διαθεση, ο δικος μου την εχει πεσει στον καναπε!

Εσεις δεν εχετε παρεα αποψε? Λουλαμπι αν εχεις δυο σπιτια εγω λεω να κανουμε ενα συμφωνο ελευθερης συμβιωσης:D

Eleni

bd5c7983f7.png

Πού είστε όλες που βαριέμαι?

Εγω εδω ειμαι παλι! Εγω απλα σιχενομε να αγοραζω ρουχα χαχαχα! Γενικα καθε φορα που θελω καπιο γκατζετακι (εκει θα ξοδευα ευκολα) σκευτομε: το χριαζομε ή απλα το θελω? Εχει πραγματικα κατι να μου προσφερει ή θα περασει ο ενθουσιασμος? και μετα αποφασιζω! Παλι καλα, οταν το ειπα στον αντρα μου (που καθε φορα που θελει κατι εμενα ρωταει) αρχισε να το ψαχνει και αυτος ετσι!

Τα... εντερακια πως πανε? εστρωσαν καθολου? γιατι εγω πεδευομαι ακομα γκρρρρρ

Ue8pp3.pngI307p3.png

Εγω εδω ειμαι παλι! Εγω απλα σιχενομε να αγοραζω ρουχα χαχαχα! Γενικα καθε φορα που θελω καπιο γκατζετακι (εκει θα ξοδευα ευκολα) σκευτομε: το χριαζομε ή απλα το θελω? Εχει πραγματικα κατι να μου προσφερει ή θα περασει ο ενθουσιασμος? και μετα αποφασιζω! Παλι καλα, οταν το ειπα στον αντρα μου (που καθε φορα που θελει κατι εμενα ρωταει) αρχισε να το ψαχνει και αυτος ετσι!

Τατουμ ακουσε να δεις τι θα κανουμε για να σε βοηθησω..Καθε φορα που θελεις να ψωνισεις μαλλον που πρεπει, θα ψωνιζω εγω για σενα!! Ε? πως σου φαινεται? Εγω δε σιχαινομαι , ειμαι ανετη σε τετοια :D

Παρολα αυτα ομως πηγα κεντρο να δω για καλοκαιρινα, μα τι μ@λ@κιες ειναι αυτες δε φανταζεστε...

Αληθεια ποσα ξοδευετε το μηνα καθαρα για σας?

Eleni

bd5c7983f7.png

Ναι, αν και στο πολυ χαλαρο...

Και να φανταστεις οτι τοσα χρονια φοβομουν μην εμενα εγκυος κατα λαθος και επαιρνα συνεχεια τεστ και εκανα:tongue: Ειχα κανει πλουσια την Κλιαρ μπλου.

Και εγω βαριεμαι Λουλαμπι, ποναω πολυ σημερα στο στομαχι και μου χει χαλασει η διαθεση, ο δικος μου την εχει πεσει στον καναπε!

Εσεις δεν εχετε παρεα αποψε? Λουλαμπι αν εχεις δυο σπιτια εγω λεω να κανουμε ενα συμφωνο ελευθερης συμβιωσης:D

'Εβαλα ένα γαλατάκι on the rocks και επανήλθα!:D

Πολύ άστείο αυτό με την κλίαρ μπλου!!!

Απο όσο έχω δει απο γνωστές κ φίλες πάντως,το άγχος παίζει βασικό ρόλο σε αυτά..Δηλ όσες είπαν "τώρα προσπαθώ για παιδί" τους πήρε 6 μήνες.'Οσες το είδαν χαλαρά όπως λες έπιασαν αμέσως! Αυτό που συμβουλέυω τις φίλες μου κ έπιασε σε όλες είναι να "πιάσουν" σε διακοπές! Δηλ να κανονίσεις μίνι ταξιδάκι στις μέρες σου,και να πας κ να σαι φάση "λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου" τότε γυρνάς σπίτι έγκυος-εγγύηση! (Σόρυ που σου δίνω συμβουλές χωρίς να τις ζητήσεις,απλά πιάνουν και δεν άντεξα να μην στις πω!!)

Πωπω για τις μέρες μας είμαι Ωνάσης.Τα λέω κ στον άντρα μου τον κακομαθημένο :tongue: Δεν βγάζουμε πολλά μπρε,αλλά δεν χρωστάμε κ δεν ξοδεύουμε.'Ομως τι να πουν οι άλλοι σωστά? Τα χρέη πάντως δεν τα μπορούσα ποτέ!! Το σπίτι μας είναι μικρό αλλά δεν δέχομαι επουδενί να πάρουμε στεγαστικό,φοβάμαι :?

Να σου πω..άμα είσαι στο χωριό όπως εγώ,τι ρούχα να φορέσεις??:?:-?:? 2 τζην,κανένα κολάν και απλά φανελάκια λευκά κ καθάρισες. Εξαιρούνται οι γιορτές.Οπότε το σπορ το έκοψα!

Εκεί που ψιλοξεφεύγω είναι στα βιβλία..τα βλέπω λες κ είναι χρυσός..!!!Αυτή είναι και η διασκέδασή μου.

Τα εντεράκια ψιλοέστρωσαν,αλλά όχι εντελώς.Σκέφτομαι μήπως είναι που με πιέζει κ το μωρό,τώρα στο τέλος?Τι λες κι εσύ που είσαι πιο έμπειρη?

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Τατουμ ακουσε να δεις τι θα κανουμε για να σε βοηθησω..Καθε φορα που θελεις να ψωνισεις μαλλον που πρεπει, θα ψωνιζω εγω για σενα!! Ε? πως σου φαινεται? Εγω δε σιχαινομαι , ειμαι ανετη σε τετοια :D

Παρολα αυτα ομως πηγα κεντρο να δω για καλοκαιρινα, μα τι μ@λ@κιες ειναι αυτες δε φανταζεστε...

Εννοείς για μένα σαν γυναίκα?χαρτζιλίκι?έξοδα κίνησης?τι?

y5yep3.png

Αληθεια ετσι εμεινες εγκυος και εσυ? Σε διακοπες? Προσπαθουσατε η'..ατυχημα?:D

σορυ και εγω που στα ρωταω αλλα μ αρεσει να μου λενε..Μια φιλη μου εμεινε εγκυος ενω ειχε περιοδο γιατι νομιζε οτι τοτε δεν..κινδυνευει!

Για τα ρουχα εχεις δικιο αμα δεν πολυβγαινεις τι να τα κανεις τα πολλα ρουχα να τα φορας μες στο σπιτι να πηγαινεις πανω κατω?:? Ελα ομως που ειμαι του εξω..:cool:

Eleni

bd5c7983f7.png

Αν εχουμε το ιδιο γουστο πολυ ευχαριστος! Με κουραζει απιστευτα να ψαχνω και να δοκιμαζω... μαρτιριο μου φενετε!!!

Ελα εδω να δεις πικηλια!!!

χμμμμμ Ελλαδα ξοδευα τα τσιγαρα μου και 1 μπυρα καθε 2-3 μερες, παρεουλα με την κορη φυσικα! Για ρουχα χμμμ περσι πηρα μονο παπουτσια 30ευρω χιχιχι. Φετος αναγγαστικα λιγο περισσοτερα γιατι οι μπλουζες μου δεν καναν για εδω γκρρρ και εδω και με την εγκυμοσυνη αναγγαστικα γιατι το πρωτο το εκανα χειμωνα οποτε καμια σχεση τα κιλα-κοιλια με καλοκαιρι (ελλαδα εβαζα φουστανακια που λογο κιλιας τωρα ειναι πολυ κοντα για Καταρ, αν και πριν ηταν) και φυσικα δεν χωραω πια στα παντελονια :(

Ue8pp3.pngI307p3.png

Και για να 'μαστε στο θεμα πεθερα: μαντεψτε τι μου πηρε για την πρωτη εγκυμοσυνη! Συχενομε το ροζ και μου πηρε ενα φορεμα απ αυτα που ειναι με κατι σαν φαρδιοι σοληνες και στο στηθος ειναι σουρωμενα-ελαστικα, με αρκετο ροζ μεσα και βεβαιος βεβαιος συνθετικο!!! Λεσ και εβαζα πριν συνθετικα για να βαλω στηνεγκυμοσυνη! Α! μην ξεχασω... γενικα περνω ρουχαλακια απ το παζαρι στην ξανθη που βρισκεις και πολυ καλα και φυσικα το πηρε απο παζαρι στην αθηνα! Μην γκρινιαζω ομως, ηταν απο χωρα με παραδοση στα καλα ρουχα! made in china!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...