Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Kοιτα σαν δασκαλα σιγουρα παιρνεις ενα καλο μισθο, φυσικα με φορτωμενο προγραμμα, τρελλα ωραρια, δουλευεις ΣβΚ πολλες φορες κλπ...

Αλλα για το οτι η ζωη ειναι πιο ευκολη δε συμφωνω καθολου. Στην Ελλαδα μεν βγαζεις λιγοτερα αλλα δουλευεις και λιγοτερο! Δε ξερω εγω κανενα δασκαλο εδω που να ναι σπιτι του 1 το μεσημερι...Η' που να καθεται Ιουνιο-Ιουλιο και να πληρωνεται...εδω τα σχολεια μονο Σεπτεμβριο κλεινουν!

φανταζομαι οτι αν ειχα ενα παιδακι θα θελα να του αφοσιωθω αλλα το ιδανικο για μενα θα ηταν να το στελνα παιδικο και να χα και μια δουλιτσα εστω ημιαπασχοληση...

θα θελα να μαι ή κομμώτρια ή αισθητικός ή καθηγήτρια και να επιλέγω εγώ τις ώρες μου και να βγάζω ένα χαρτζηλικάκι στο σπίτι!Αυτό θα ήταν ιδανικό!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικα ειναι αγορι και ακριβος στον μεσο ορο ολα! οτι και να μετραγε εβγενε αποτελεσμα ιδια ΠΗΤ με αυτη που μου δωσαν μονο με τελευταια περιοδο! Ειχε και τρισδιαστατο και το ειδαμε καλα! κουκλος! φυσικα αυχενικη δεν εγινε επιδη η βλ@μ#νη μας εστηλε πολυ αργα αλλα κοκκαλο στη μυτουλα κανονικο και τελεια σχηματισμενη! Καλη τυχη σε ολες!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Τελικα ειναι αγορι και ακριβος στον μεσο ορο ολα! οτι και να μετραγε εβγενε αποτελεσμα ιδια ΠΗΤ με αυτη που μου δωσαν μονο με τελευταια περιοδο! Ειχε και τρισδιαστατο και το ειδαμε καλα! κουκλος! φυσικα αυχενικη δεν εγινε επιδη η βλ@μ#νη μας εστηλε πολυ αργα αλλα κοκκαλο στη μυτουλα κανονικο και τελεια σχηματισμενη! Καλη τυχη σε ολες!!!!

Αγοράκιιιιιιιιιιιιιιι!!Τώρα θα έχεις ένα κι ένα!! Συγχαρητήρια!

y5yep3.png

μιαμιση ωρα εκλεγε η μικρη γιατι λεει τα αγορακια δεν ξερουν να παιζουν μπαλα! και μετα οτι δεν επρεπε να διαλεξει η γιατρος η ξενη αλλα εμεις!

Τι βρηκε να σκευτει το διαολακι!

Ξεχασα το πηρε και βιντεο ο μπαμπας με το κινητο!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

θα θελα να μαι ή κομμώτρια ή αισθητικός ή καθηγήτρια και να επιλέγω εγώ τις ώρες μου και να βγάζω ένα χαρτζηλικάκι στο σπίτι!Αυτό θα ήταν ιδανικό!

Tι εχεις τελειωσει Λουλαμπι?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Καιρο ειχα να γραψω για την καλη μου!

Οταν τρωμε ολοι μαζι και ο κουνιαδος, παντα δηλαδη, τρωμε με καθυστερηση μιας ωρα και βαλε!

Φανταστειτε περσι το Πασχα εγω στον 8ο και να τους περιμενω να φαμε, απο τις 11 που θα ερχοντουσαν να βοηθησουν ηρθαν στις 4!

Και το Σαββατο φαγαμε, και αντι να ερθουν στις 1 ηρθαν στις 3μιση κοντα!

Νευριασε ο δικος μου ,τη λεει τη μανα του, ενταξει ντροπη λεει!

Η πεθερα θιχτηκε!Γιατι της εθιξε τον καλο το γιο!

Και σημερα με παιρνει τηλ και με λεει, ο δικος σου γκρινιαζε, τι να κανουμε, αργησαν!Δε μιλησα, και το εκλεισα βιαστικα!

Τωρα σε ενα μηνα που το μωρο μας θα εχει γεννεθλια με το καλο, εγω θα πω μια ορισμενη ωρα, αν δεν ερθουν τελος, κοβουμε τουρτα!

Οπως στο γαμο μας, στρωσαμε κρεββατι και ειπαμε στις 6!Παει 6 μιση, λεω θα το στρωσουμε,να ερχοντουσαν στην ωρα τους ειπα,η πεθερα κατσουφιασε!Το στρωσαμε και τι ωρα ηρθα ξερετε?Στις 7 μιση!

Καλα εγω το βλεπω, στα γεννεθλια, θα με πρηξει να περιμενω να ερθουν και τα ανηψια....αλλα δεν της το χαριζω!Κ@@@ θα γινουμε!

Αντε νευριασα τωρα!Μια ζωη δουλεια εχουν, μια ζωη, δεν προλαβαινουν και μ@@@@@!

χώσε χώσε!!!

Εσύ δεν θα ξαναπεριμένεις κανέναν ρε!Είπες 6? 6 και 5 θα τρως..κι ας φάνε αυτοί ό,τι έμεινε! Κι ας πουν κ τίποτα..

Εγώ πλέον δεν εμφανίζομαι πουθενά..ή αργώ σαν τους δικούς σου..αλλά επειδή πλέον κουράστηκα απο τις μπηχτές και το ξινισμένο ύφος...

y5yep3.png

Οταν τρωμε ολοι μαζι και ο κουνιαδος, παντα δηλαδη, τρωμε με καθυστερηση μιας ωρα και βαλε!

Παλι καλα που την εχω μακρια! Οταν πηγεναμε να τους δουμε, παντα το πρωι βγεναμε για να... τσιμπισω κατι, αλλιος δεν την παλευα! Μας λεγαν "να στε σπιτι στις 2 που θα ειναι ετοιμο το φαι και τρωγαμε στις 4! Μια φορα που ηρθαν αυτοι στην πολη μας και ειχαμε πει να παμε να φαμε εξω οταν θα φταναν και τους περιμεναμε φτασαν 4,30 γιατι λεει ειδαν μια οραια παραλια και σταματησαν για μπανιο!!! Ειχε ακουσει τοσα ο αντρας μου μεχρι να φτασουν που της λεει "καλα ειχαμε κανονισει μαζι, η Tatum ειναι εγγυος και εσεις τρεχατε για μπανια?" και του λεει "ας ετρωγε!". Σαν να λεμε και ο ψωριαρης χωρια! Μετα ευτιχος γεννηθικε η μικρη και οποτε ερχοντε μας λενε "θα φαμε?" κι εμεις: στην αρχη θηλαζει και μετα πεινασε και φαγαμε και εμεις τρωμε ολοι μαζι σαν οικογενια!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Τέτοια να ακούω!!!

Εσένα με τη μικρή πώς ήταν?Την διεκδικούσαν?Σου κάνανε παρατηρήσεις πχ για το πώς τη μεγαλώνεις?

y5yep3.png

Τέτοια να ακούω!!!

Εσένα με τη μικρή πώς ήταν?Την διεκδικούσαν?Σου κάνανε παρατηρήσεις πχ για το πώς τη μεγαλώνεις?

Εδω ξενοι μου καναν παρατηρισεις στο δρομο αυτη δεν θα μου κανε χαχαχα.

Η γαγγραινα (οπως ευστοχα ειπες) μου ειπε κι ολας "τι ξερεις εσυ? εγω 2 μεγαλωσα" και το all time clasic "η γιαγια ειναι 2 φορες μανα" με απαντηση: "τραβα θηλασε την τοτε". Μια φορα τρωγαμε εξω και η μικρη αρχισε να γκρρινιαζει για φαι, την περνει απ το καροτσι και κοβει βολτες μες το μαγαζι, για να φαω με την ησιχια μου και καλα! Να της λεω πειναει και να μου λεει "φαε εσυ θα την ηρεμησω εγω, 2 παιδια μεγαλωσα ξερω" με πολυ υφακι ομως και δυνατα να την ακουσουν! Οποτε σηκονομαι και να γυρναει την πλατι οποτε απλωνα τα χερια να την παρω και να λεει "πολυ υπερπροστατευτικη εισαι φαε φαε!" δυνατα φυσικα! Ποσο να αντεξω? της κανω κι εγω δυνατα "Τοσα ξερεις για την κορη μου με τα 2 που μεγαλωσες! Εσυ τα αφηνες να πεινανε για να φας με την ησιχια σου?" ξεφτιλα εγινε, μετα την κοιτουσαν ολοι χαχαχα. Οταν γυρισα με την μικρη χορτατη την ακουσα να λεει "κριμα μωρε παλι δεν την αφησε να φαει, αλλα κι αυτο το μωρο! Παλι πεινουσε?" και δεν σταματαγε να μιλαει δυνατα μπας και καταλαβουν ποσο καλη πεθερα ειναι χαχαχα. Παω προς το τραπεζι και ερχετε η ιδιοκτητρια (μεχρι εκηνη τη μερα ελεγε οτι υπερβαλω με την πεθερα, δεν την ειχε ξαναδει ομως) περνει τη μικρη και λεει "καθηστε εσεις εμεις εδω ετσι κανουμε! Εχω κι εγω μακρια τον μικρο μου και χερομαι! φατε σαν οραια οικογενια και μην ανισιχιτε! Κι αν κλαψει Tatum στη φερνω οπως παντα" χιχιχι

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Ετσι τατουμ, σωστη σε βρισκω!Ετσι ειναι!!Ετσι βασικα θελουν!Ευτυχως η δικια μου μια δυο πηγε να χωθει και καλα τι να το δωσω να φαει, ή να βαλω ζαχαρη στην πιπιλα του, που ηταν πιο μικρος, και την εκραξα και απο τοτε , με λεει εσυ ξερεις καλυτερα!

Οσο για το που αργουν με γυρναει το μυαλο! Πραγματικα!Νευριασε χτες λες και ο γιος της ειναι τυπικος και τον εθιξε ο αδερφος του!

Εδω ξενοι μου καναν παρατηρισεις στο δρομο αυτη δεν θα μου κανε χαχαχα.

Η γαγγραινα (οπως ευστοχα ειπες) μου ειπε κι ολας "τι ξερεις εσυ? εγω 2 μεγαλωσα" και το all time clasic "η γιαγια ειναι 2 φορες μανα" με απαντηση: "τραβα θηλασε την τοτε". Μια φορα τρωγαμε εξω και η μικρη αρχισε να γκρρινιαζει για φαι, την περνει απ το καροτσι και κοβει βολτες μες το μαγαζι, για να φαω με την ησιχια μου και καλα! Να της λεω πειναει και να μου λεει "φαε εσυ θα την ηρεμησω εγω, 2 παιδια μεγαλωσα ξερω" με πολυ υφακι ομως και δυνατα να την ακουσουν! Οποτε σηκονομαι και να γυρναει την πλατι οποτε απλωνα τα χερια να την παρω και να λεει "πολυ υπερπροστατευτικη εισαι φαε φαε!" δυνατα φυσικα! Ποσο να αντεξω? της κανω κι εγω δυνατα "Τοσα ξερεις για την κορη μου με τα 2 που μεγαλωσες! Εσυ τα αφηνες να πεινανε για να φας με την ησιχια σου?" ξεφτιλα εγινε, μετα την κοιτουσαν ολοι χαχαχα. Οταν γυρισα με την μικρη χορτατη την ακουσα να λεει "κριμα μωρε παλι δεν την αφησε να φαει, αλλα κι αυτο το μωρο! Παλι πεινουσε?" και δεν σταματαγε να μιλαει δυνατα μπας και καταλαβουν ποσο καλη πεθερα ειναι χαχαχα. Παω προς το τραπεζι και ερχετε η ιδιοκτητρια (μεχρι εκηνη τη μερα ελεγε οτι υπερβαλω με την πεθερα, δεν την ειχε ξαναδει ομως) περνει τη μικρη και λεει "καθηστε εσεις εμεις εδω ετσι κανουμε! Εχω κι εγω μακρια τον μικρο μου και χερομαι! φατε σαν οραια οικογενια και μην ανισιχιτε! Κι αν κλαψει Tatum στη φερνω οπως παντα" χιχιχι

:shock::shock::shock: Εγώ πάλι είμαι απο αυτές που το βουλώνουν,και μια ωραία μέρα,με ασήμαντη αφορμή ξεφορτώνω και γίνεται ο χαμός,γουρλώνω τα μάτια μου κ με φοβάσαι κ λες "τι έπαθε αυτή??πάει καλά???" και χάνω το δίκιο μου!:oops:

y5yep3.png

'Ελα ρε!!

Με συγχωρείς!! Μηχανικός είμαι..τώρα πιο πολλά μην ρωτάς,σε είπα,πολλά στοιχεία on line δεν δίνω (μόνο οτι μου τη σπάει η πεθερά μου ;););))

Τελείωσα μετά κόπων κ βασάνων και στο τέλος κατάλαβα κ όλας οτι δεν μου ταίριαζε το επάγγελμα (χώρια οτι δεν βρίσκω δουλειά σε αυτό).Οπότε τόσα χρόνια δούλευα σε κανένα γραφείο/εμπορικό κατάστημα/καφέ/εστιατόριο..ό,τι έβρισκα!

Για να φύγω έξω δεν φεύγω,ο σύζυγος δεν κουνάει-τώρα πια ούτε κι εγώ..αυτά!:cool:

y5yep3.png

'Ελα ρε!!

Με συγχωρείς!! Μηχανικός είμαι..τώρα πιο πολλά μην ρωτάς,σε είπα,πολλά στοιχεία on line δεν δίνω (μόνο οτι μου τη σπάει η πεθερά μου ;););))

Τελείωσα μετά κόπων κ βασάνων και στο τέλος κατάλαβα κ όλας οτι δεν μου ταίριαζε το επάγγελμα (χώρια οτι δεν βρίσκω δουλειά σε αυτό).Οπότε τόσα χρόνια δούλευα σε κανένα γραφείο/εμπορικό κατάστημα/καφέ/εστιατόριο..ό,τι έβρισκα!

Για να φύγω έξω δεν φεύγω,ο σύζυγος δεν κουνάει-τώρα πια ούτε κι εγώ..αυτά!:cool:

Εγω νομιζα οτι οι μηχανικοι εχουν δουλεια...αλλα μπορει να κανω και λαθος!

Σε γραφειο αν μπορεσεις να βρεις κατι ειναι καλη φαση, βεβαια δε ξερω και τι υπαρχει εκει που βρισκεσαι!

Καλα κανεις και δε φευγεις, αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα γιατι να φυγεις? Για να στε μονοι σαν τους κουκους?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...