Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

tatum έχω παράδειγμα απο το σπίτι μου..

Οσο είχα την μάνα μου σπίτι (μέχρι τα 11)ήμουν το πιο ευτυχισμένο παιδάκι..μπορεί να είχα-κυριολεκτικά-2 ζευγάρια παππούτσια (ένα καθημερινό κ ένα καλό :D) αλλά δεν μου έλειπε τίποτα..το φαγητό μου,το πρόγραμμά μου,τα σχολεία μου.Κι όσο κ να αγαπούσα τη γιαγιά,αλλιώς ήταν με τη μαμά!

Τώρα,όταν έπιασε δουλειά άστα να πάνε..ένιωθα ένα κενό..ποτέ δεν είχε χρόνο,όλο νεύρα είχε,και στην εφηβεία που τη χρειαζόμουν όλο κουρασμένη ήταν και στη ζούλα τα έκανε όλα..το σπίτι διαρκώς μπουρδέλο,πρόγραμμα πουθενά,γκρίνια..ο μικρός μου αδελφός που μεγάλωσε σχεδόν μόνος του (!!) αφού δούλευε,δεν έμαθε βασικά πράγματα όπως καλή διατροφή ή πότε να κάνει μπάνιο(!!!!) ακόμα και σήμερα τον παρακαλάμε να κάνει ντους :D:D:D

εμενα ανοιξε μαγαζι στα 6 μου και οταν ειμουν απογευμα στο σχολειο (απ την 3η δημοτικου 1βδομαδα στις 6) εγω μαγιρευα και περνουσα και καμια σκουπα το πρωι χαχαχα

Εχω περασει τοσες ωρες σε εκινο το μαγαζι που πιο πολλες αναμνησεις εχω απο κει παρα απ τη γειτονια! Βεβαια ετσι εμαθ και να δουλευω και τωρα μου κακοφενετε απιστευτα! καμια σχεση με οικονομικα... απλα μου ειναι παραξενο!

Καλη σου ξεκουραση!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πλάκα έχει εκεί που μένεις!!Δεν θα άντεχα να μείνω μακριά απο τον άντρα μου όμως,πώς το σκέφτεσαι?

Αυτο ειναι το μεγαλυτερο ζορι μου μαζι με τη μικρη που θα ειναι μακρια απ τον μπαμπα... γι αυτο λεμε οτι θα δουμε πως τα παμε και κρινουμε...

Η μικρη ειναι 3.5 πλεον και θελω να παει σχολειο το συντομοτερο (το χριαζετε) και εδω πρεπει να προπληρωσεις με 400 ευρω το μηνα για 3μηνο για να παει! χωρια φαι και μεταφορικα!!! Αφου τελιωνει και το εργο ανα πασα στιγμη μπορει να του πουν οτι δεν τον χριαζοντε αλλο, εκει τι κανεις? κλες τα λεφτα που προπληρωσες?

Να αλλαξουμε σπιτι ουτε λογος, το πληρωνει η εταιρια και τα καλα με κρυο νερο τα εχει ηδη ξενικιασει ή μενουν στελεχοι, με φανταζεσε να ξεσκατιζω το μωρο με μωρομαντιλα αφου με καυτο δεν γινεται ουτε τα χερια μου να πληνω (επαθα εγω ζημια απ τα πιατα δεν θα καψω τα παιδια μου!) Με τη ζημια που παθαν τα χερια μου εφαγα και απαγορευτικο στα μωρομαντιλα χαχαχα και χωρις τρεχουμενο νερακι πως θα φυγει το... σκ@το?

Ue8pp3.pngI307p3.png

'Ελα τάτουμ να θάψουμε!!

Εγώ το θέμα δουλειά το έχω απορρίψει για το παιδί κ μόνο.Πιστεύω οτι με χρειάζεται και δεν εμπιστεύομαι επουδενί την πεθερά μου να μου το προσέχει. η γυναίκα είναι γκάου,ανταγωνιστική και δεν με σέβεται.Τι σόι συνεργασία να κάνω μαζί της σε ένα τόσο λεπτό θέμα όπως το μεγάλωμα ενός παιδιού??

Αυτή θέλει να το μεγαλώσει εκείνη,απο κει ξεκινήσανε όλα..Τεσπα,μην τα ξαναλέω τόσες φορές!!:tongue:

Σου λείπει η δουλειά γιατί έκανες κάτι που σου άρεσε.Αν δούλευες σερβιτόρα δεν θα σου έλειπε :D Καλό είναι να ξεφεύγεις κ να χεις δικό σου πορτοφόλι αλλά το μωρό έχω πάνω απο όλα..τι ναπω ίσως δω οτι στην πράξη είναι πιο δύσκολο!;)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Σε λιγο πρεπει να την κανω για να ετοιμαστω για την "αυχενικη της καθηστερησης". Μπανακι-βρασιμο εκανα, μονο ντυσιμο μενει για μενα και τη μικρη! Αντε μηπος μαθουμε φυλο!!!

Τη δουλεια μου τη συχενομουν! αλλαξε η διηκηση και με καναν στην αρχη μονο να πληκτρολογω και μετα λογιστρια (ας μη πω για συνθηκες και λευτα)! Πληρωνα κοντρες αλλων! Αλλα και παλι, ειμαι τοσο συμηθισμενη να δουλευω που μου κακοφανικε!

Δυσκολο και κουραστικο (αν ασχολισε πραγματικα που πιστευω εσυ θα το κανεις) σιγουρα ειναι αλλα οταν βλεπεις τα αποτελεσματα... ξεχνας και κουραση και ολα!

Οσο ημουν εγκυος η πεθερα ηθελε να κοψω τα μαλια μου κοντα γιατι "ειχε μια μακρια και μπλεχτικε μια τριχα στο ποδαρακι του μωρου στο δαχτυλο και πλανταξε το μωρο και δεν ξεραν τι εχει" χαχαχαχα Λες και το πιασμενο μαλι πεφτει πιο ευκολα απ το ελευθερο! Η απαντηση φυσικα ηταν "καλα εκλεγε το μωρο και δεν πιναγε και δεν το εγδυσε να δει τι εχει?" ποποοο νταουλια μου τα ειχε κανει!

Διαβασα στο "2ο 3μηνο" οτι θα γινεις υπερπροστατευτικη! Χαλαρωσε! αδικα θα κουραζεσε και θα χανεις χρονο! Εγω δεν ειχα ειδεα απο μωρα-παιδια και ολα πηγαν μια χαρουλα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ε

για ημιαπασχόληση ναι,θα το συζητούσα!Να μου έμενε χρόνος για δουλειές-παιχνίδι με το μπεμπέ..αλλά και πάλι,αν είναι να μου το κρατήσει η γάγγραινα,προτιμώ όλη μέρα σπίτι κι ας αρχίσω να μιλάω μόνη μου!!:?

ποσο θα συμφωνησω!!!!απο το να μου το κρατησει κ εμενα αυτη,να την βαλω κ αλο στο κεφαλι μου,προτιμω να μην παρω τιποτα,ουτε μπλουζα κ οπως ειπες να μιλαω μονη μου!!χχαχχααχαχ!!θα χαζεψω σπιτι??πιο πολυ θα με χαζεψει αυτη αν τη βαλω κ αλο μεσα στη ζωη μου.κ σκεφτητε δουλευα ασταματητα μεχρη περυσι που σταματησα δουλεια,δλδ ειμαι μαθημενη με δικα μου λεφτα κ τα παντα.ασε που δουλειες δεν εχει,περυσι το καλοκαιρι εψαχνα εψαχνα αλλα τιποτα.μην κοιτατε αυτες που ειναι ηδη διορισμενες κ βγαζουν τις εγκυμοσυνες σε καρεκλιτσες!ετσι ξερω κ εγω.

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!να σου πω κ γω την αποψη μου για την δουλεια?ειχα μια δουλεια με πολυ καλα λεφτα αλλα εντελως ακαταλληλα ωραρια για οικογενεια.βεβαια κ καταλληλα να ταν παλι σπιτι θα επελεγα να μεινω αν κ εφοσον μου το επιτρεπουν τα οικονομικα μας...δουλευω κ εχω δικα μου λεφτα απο 15 χρονων ημουν παντα ανεξαρτητη κ καποια συιγμη αποφαδισα να τα αφησω ολα να μεινω σπιτι κ να κανω το παιδι μου.κοριτσια δεν το μετανιωσα στιγμη,εγω αυτο ενιωθα πως θελω να κανω ολη μου τη ζωη!!ηθελα να γινω μια κοπελα πια που ειναι αυτη που θα ναι στα παντα μαζι με τα παιδια της,παραδεχομαι ειμαι υπερπροστατευτικη κ γενικα προτιμω την ασφαλεια του σπιτιου μου!απολαμβανω να ειμαι εδω ειμαι σπιτογατα ισως γιατι γυρισα παααρα πολυ στη ζωη μου!κ μια φουλ ταιμ μαμα ειναι δουλεια κ μαλιστα ποκυ δυσκολη δεν το συζητω!ο αντρας μου με χει παραδεχτει σε αυτο το θεμα ακριβως γιατι βλεπει ποσο δυσκολο ειβαι κ ποση υπομονη χρειαζεται.εκεινος δεν θα μπορουσε να κανει αυτο που κανω ουτε 3ωρες!χαιρομαι που μπιρω να ειμαι σπιτι μου αν βεβαια ηταν απολυτη αναγκη να δουλεψω θα το εκανα φυσικα αλλα παιδι να μου κρατησει ανθρωπος που δεν εμπιστευομαι δεν το συζητω!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Αχ βρε Ελινάκι στο μυαλό μου είσαι..κι εγώ ακριβώς έτσι νιώθω..όπως τα λες!!!

Αν επιτρέπεται με πόσα τη βγάζετε? Σε ρωτάω γιατί θέλω να υπολογίσω με εμάς..ακόμα δεν μπορώ να υπολογίσω για παραπάνω εκτός απο εμάς τους 2!!

Ζείτε άνετα δηλαδή?

y5yep3.png

ποσο θα συμφωνησω!!!!απο το να μου το κρατησει κ εμενα αυτη,να την βαλω κ αλο στο κεφαλι μου,προτιμω να μην παρω τιποτα,ουτε μπλουζα κ οπως ειπες να μιλαω μονη μου!!χχαχχααχαχ!!θα χαζεψω σπιτι??πιο πολυ θα με χαζεψει αυτη αν τη βαλω κ αλο μεσα στη ζωη μου.κ σκεφτητε δουλευα ασταματητα μεχρη περυσι που σταματησα δουλεια,δλδ ειμαι μαθημενη με δικα μου λεφτα κ τα παντα.ασε που δουλειες δεν εχει,περυσι το καλοκαιρι εψαχνα εψαχνα αλλα τιποτα.μην κοιτατε αυτες που ειναι ηδη διορισμενες κ βγαζουν τις εγκυμοσυνες σε καρεκλιτσες!ετσι ξερω κ εγω.

Το "γάγγραινα" πώς σου φάνηκε???εε??εεεεεεε??? 'Εχω γίνει στις κακίες πολύ δημιουργική δεν νομίζεις??!!!

y5yep3.png

Κοριτσια σορυ που εφυγα αποτομα χθες αλλα μιλουσα ΦΒ και ξεχαστηκα :tongue:

Λοιπον για το θεμα του αν δουλευεις οσο εισαι εγκυος, Λουλαμπι δε θα συμφωνησω οτι εδω ειναι αλλιως οι δουλειες. Στο σχολειο που δουλευα ηταν δυο εγκυες, λοιπον 8 και 9 μηνων ανεβοκατεβαιναν σκαλες, ξυπνουσαν 6 το πρωι για να ναι στην ωρα τους, ορθοστασια ολη μερα διοτι εδω ο καθηγητης δεν καθεται, μιτινγκς συμβουλια 2 ωρες μετα τη δουλεια, δλδ φουλ οχταωρο καθε μερα καμμια φορα και 12ωρο!

Και μια φιλη μου που ειναι αισθητικος και ειναι στα ποδια της ολη μερα αναγκαστικα δουλευει γιατι εχει αναγκη...

Θελω να πω, αν οικονομικα βγαινεις να κατσεις σπιτι κανενα προβλημα αλλα τη σημερον ημερα σε ποιο σπιτι φτανει ενας μισθος? Δεν ειναι θεμα μιας μπλουζας παραπανω, ειναι θεμα επιβιωσης κατα τη γνωμη μου..Αν βεβαια ο αντρας σου βγαζει καλα λεφτα τοτε δεν εχεις αναγκη! Αν και οπως ειπα δε θελω με τιποτα να λεω στον αντρα μου "Παμε να παρω καλλυντικα"! Θελω να παιρνω οτι θελω χωρις να το σκεφτομαι 2 μηνες πριν..και χωρις να ζηταω! Δε λεω οτι ειναι κακο να ζητας, λεω την προσωπικη μου αποψη!

Για τις δουλειες που λες, για σερβιτορα θα συμφωνησω δεν ειναι και οτι καλυτερο, το ιδανικο θα ηταν μια δουλεια γραφειου ωστε να χεις καλυτερα ωραρια και λιγοτερο τρεξιμο..Οταν φτιαξει η κατασταση ισως βρεις κατι τετοιο πιθανον στα τουριστικα!!

Eleni

bd5c7983f7.png

@myfavouritelullaby χαχαχα γαγγραινα λεει! Απ το κολαει πανο σου και σε ποναει και αν δεν την "κοψεις" παπαλα?!?! Εγραψες!

Πηγαμε γιατρο και σουπερ και τωρα σπιτι! Αγοραρο περιμενω στην 17βδ 4μ ειμαι και ΟΛΕΣ οι μετρησεις εκει ηταν!!!!

@EleniAgglia Πιστευω οτι ολες μας αν ηταν θεμα επιβιοσης δεν τα το σκεφτομασταν καν! Σε μας βεβαια ειναι... αναποδα! Λιγοτερα εξοδα τωρα που δεν δουλευω και αν δουλευα εδω, θα εβγαζα λιγοτερα απ τα εξτρα εξοδα! Ισως δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι, αλλα ο δικος μου με πιεζει να κανω ψονια και καθε 2-3 μερες με ρωταει "εχεις?" και αν πω οχι συνηθος παει και βγαζει αρκετα για να εχω ΑΝ μου γιαλισει κατι! Κι εγω στο πρωτο οταν μ αφησαν να σηκωθω εκανα χιλιομετρα και ανηφορες και οσοι ηταν μαζι μου δεν αντεχαν χαχαχα Για κουβαλιμα οπως και τωρα μ αφηνε ο γιατρος μεχρι 750γρ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Οταν φτιαξει η κατασταση ισως βρεις κατι τετοιο πιθανον στα τουριστικα!!

Στα τουριστικα ειδικα και αν εχεις τρεξιμο.....πφφφφ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

Παντως και εγω συμφωνω θελω και εγω να εχω μια δουλεια κτλ γιατι κ εγω ετσι εμαθα αλλα....προς τ παρον δεν με βλεπω.....και μενα δεν μαρεσει να ζηταω βεβαια ο αντρας μου μου λεει οτι θες κτλ ποτε δν μ ειπε οχι...αλλα κακα τα ψεμματα αλλιως να βγαζεις δικα σου λεφτα.....;);)

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

lullaby εχσ ξυφιγ!αχαχχχααχαχαχχαχααχαχα!!!ωραια τα λετε,ωραια τα δικα σου λεφτα.εγω στην καρακαξα δεν το αφηνω το μωρο!!αν γινει 2 3 χρονων κ παει παιδικο κ υπαρχει μια πρωινη δουλεια για εμενα,πολυ ευχαριστως!!!

rbOEp3.png

Αχ βρε Ελινάκι στο μυαλό μου είσαι..κι εγώ ακριβώς έτσι νιώθω..όπως τα λες!!!

Αν επιτρέπεται με πόσα τη βγάζετε? Σε ρωτάω γιατί θέλω να υπολογίσω με εμάς..ακόμα δεν μπορώ να υπολογίσω για παραπάνω εκτός απο εμάς τους 2!!

Ζείτε άνετα δηλαδή?

Κοιταξε αν κ εχουν στενεψει παρα πολυ τα πραγματα και ειμασταν κ οι δυο πολυ καλα οικονομικα ,πηραμε μετα το σπιτι και ζοριστηκαμε παρα πολυ με την κριση αλλα...τη βγαζουμε σχετικα ανετα ακομη σιγουρα οχι οπως πριν αλλα εχουμε και πολλα εξοδα ομως λιγοτερα απο οτι εαν θα δουλευα.Τωρα στα νουμερα δεν ειμαι καλη αλλα σιγουρα ειναι περισσοτερα απο οτι χρειαζεται ο μεσος ορος...Αστα βραστα ...Κοιταξτε εγω δεν ντρεπομαι να ζητησω λεφτα καθολου,βασικα δεν ζηταω απλα παιρνω αλλα δεν ειμαι η κουλη γυναικα που παιρνει τα λεφτα του συζυγου και παει στα μαγαζια και τον ξετιναζει,ποτε δεν ημουν και παντα ειχα δικα μου λεφτα.Ομως ειμαστε οικογενεια και αν και εχω ελαχιστες αναγκες κανω σοφη διαχειρηση των χρηματων (καλα κυριως για το παιδι ψωνιζω εγω αχαχα),και τα θεωρω δικα μας τα λεφτα οχι δικα του.Δουλευω κι εγω μεσα στο σπιτι δεν θεωρω οτι δεν προσφερω.Ο αντρας μου ειναι πολυ πιο σπαταλος κι εγω τον συγκρατω!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλά τα λέτε όλες!!

Ελένη μου εννοείται οτι αν υπάρχει σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα τότε θέλοντας και μη δουλεύεις..είχα κι εγώ την κολλητή μου στην Αγγλία που δούλευε δασκάλα (είχε φτάσει μέχρι υποδιευθύντρια) κ μου έλεγε για το φορτωμένο ωράριο κλπ όμως 1) απολάμβανε τη δουλειά της και 2)μου λέει χαρακτηριστικά οτι τα λεφτά της έφταναν κ η ζωή ήταν πιο εύκολη ενώ εδώ στην Ελλάδα δουλεύεις δουλεύεις κι όλο δεν έχεις..

Κορίτσια όσες δουλειές βρήκα σου έδιναν πχ 1000 ευρώ για 10-12 ώρες χωρίς ένσυμα..να το κάνεις τι?Αν προσθέσεις τις βενζίνες και την οικιακή βοηθό που χρειάζεσαι άμα λείπεις τόσες ώρες,δεν αξίζει.

Εμείς βγάζουμε ένα μισθό απο δύο διαμερίσματα που νοικιάζουμε κι άλλον έναν απο τη δουλειά του άντρα μου,αλλά του έκαναν μείωση,και δεν ξέρω και πώς θα πάει στο μέλλον.Ενοίκιο δεν πληρώνουμε και η ζωή που κάνουμε είναι πολύ φτηνή (προς το παρόν!) εννοώντας οτι ζούμε απλά,δεν πολυβγαίνουμε κλπ.

Με αυτά και με αυτά κάτι γίνεται,όχι οτι είμαστε πασάδες αλλά νομίζω μπορώ να μείνω σπίτι!

y5yep3.png

Καλά τα λέτε όλες!!

Ελένη μου εννοείται οτι αν υπάρχει σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα τότε θέλοντας και μη δουλεύεις..είχα κι εγώ την κολλητή μου στην Αγγλία που δούλευε δασκάλα (είχε φτάσει μέχρι υποδιευθύντρια) κ μου έλεγε για το φορτωμένο ωράριο κλπ όμως 1) απολάμβανε τη δουλειά της και 2)μου λέει χαρακτηριστικά οτι τα λεφτά της έφταναν κ η ζωή ήταν πιο εύκολη ενώ εδώ στην Ελλάδα δουλεύεις δουλεύεις κι όλο δεν έχεις..

Κορίτσια όσες δουλειές βρήκα σου έδιναν πχ 1000 ευρώ για 10-12 ώρες χωρίς ένσυμα..να το κάνεις τι?Αν προσθέσεις τις βενζίνες και την οικιακή βοηθό που χρειάζεσαι άμα λείπεις τόσες ώρες,δεν αξίζει.

Εμείς βγάζουμε ένα μισθό απο δύο διαμερίσματα που νοικιάζουμε κι άλλον έναν απο τη δουλειά του άντρα μου,αλλά του έκαναν μείωση,και δεν ξέρω και πώς θα πάει στο μέλλον.Ενοίκιο δεν πληρώνουμε και η ζωή που κάνουμε είναι πολύ φτηνή (προς το παρόν!) εννοώντας οτι ζούμε απλά,δεν πολυβγαίνουμε κλπ.

Με αυτά και με αυτά κάτι γίνεται,όχι οτι είμαστε πασάδες αλλά νομίζω μπορώ να μείνω σπίτι!

Kοιτα σαν δασκαλα σιγουρα παιρνεις ενα καλο μισθο, φυσικα με φορτωμενο προγραμμα, τρελλα ωραρια, δουλευεις ΣβΚ πολλες φορες κλπ...

Αλλα για το οτι η ζωη ειναι πιο ευκολη δε συμφωνω καθολου. Στην Ελλαδα μεν βγαζεις λιγοτερα αλλα δουλευεις και λιγοτερο! Δε ξερω εγω κανενα δασκαλο εδω που να ναι σπιτι του 1 το μεσημερι...Η' που να καθεται Ιουνιο-Ιουλιο και να πληρωνεται...εδω τα σχολεια μονο Σεπτεμβριο κλεινουν!

φανταζομαι οτι αν ειχα ενα παιδακι θα θελα να του αφοσιωθω αλλα το ιδανικο για μενα θα ηταν να το στελνα παιδικο και να χα και μια δουλιτσα εστω ημιαπασχοληση...

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...