Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Θυμο για την πεθερα οχι για τα ταξιδια (αυτα τα λατρευω) δεν παμε που δεν παμε διακοπες τουλαχιστον ετσι βλεπουμε νεα πραγματα! Και ο αντρας μου τα ιδια λεει για την Ξανθη (ζεστοι ανθρωποι), μην πενεψω και το σπιτι μου μονη μου!

Ο... Tatone ειναι πολιτικος μηχανικος και εγω γεωτεχνολογος περιβαλλοντος, βρηκε πρωτα αυτος δουλεια στην Πυλο και μετα εγω και οι 2 στον ΑΚΤΩΡ (εγω σταματησα οταν ηταν η μικρη 3 μηνων) Τελος του 2010 τον απολυουν αφου τελειωσε το εργο και ενα μηνα μετα χτηπαει τηλ. παλι απο ΑΚΤΩΡ για Καταρ και ειπαμε δεν παμε για την εμπιρια? και να μαστε!

Kαι θα μεινετε μονιμα? Η' θα επιστρεψετε Ελλαδα? Αληθεια πως σου φαινεται η ζωη εκει? Δεν εχω ταξεδεψει ποτε προς τα εκει, Καταρ, Ντουμπαι κλπ...

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν κοιμάστε πουλάκια μου?????????????/

Α ρε tatum η πεθερά σου φαίνεται σαν τη δικιά μου μάλλον!!χαχχχαααχαχαχαχα!! Αυτό που είπες με το ποιος θα κάτσει μαζί σου στη γέννα,το σκέφτηκα κι εγώ και θα το κανονίσω όσο πιο νωρίς γίνεται γιατί με βλέπω να πλακώνομαι!

Σήμερα εμένα παίνευε μια άλλη έγκυο στη μάνα της (ξαδέλφη της ήταν η κοπέλα) λέγοντας "μπράβο η κόρη σου,τάδε μου,δεν το έπαιξε αχ εγώ είμαι έγκυος και κάθομαι,δούλεψε η κοπέλα στην εγκυμοσύνη της!" να σημειώσω οτι εγώ δεν δουλεύω..να αυτά τα κατινίστικα δεν μπορώ..και με πιάνει και το εκδικητικό μου,αυτό που απεχθάνομαι στους ανθρώπους..αααχ!:mad:

Κατάρ εεε?? Τι καλή φάση!! Παραλίγο να πάω αεροσυνοδός εκεί..το σκεφτόμουν,αλλά στο τέλος κώλωσα!χιχιχι!

Εσύ tatum αν πας πίσω θα δουλέψεις?Κορίτσια πώς το βλέπετε που δεν θέλω να δουλέψω μέχρι το παιδί να πάει σχολείο?Θέλω να κάνω κι άλλα..θέλω να γίνω μαμά φουλ!Γιατί μου μιλάνε μερικοί λες κ είμαι τεμπέλα?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Kαι θα μεινετε μονιμα? Η' θα επιστρεψετε Ελλαδα? Αληθεια πως σου φαινεται η ζωη εκει? Δεν εχω ταξεδεψει ποτε προς τα εκει, Καταρ, Ντουμπαι κλπ...

αχ ναι κι εγώ είμαι περίεργη για πες!

y5yep3.png

Ελλαδα γενικα για μηχανικους δεν εχει δουλειες οποτε αν υπαρξει και αλλο εργο ή βρει αλλη εταιρια θα θελαμε να μηνουμε.. Απλα με λιγο καλυτερες συνθηκες ζωης, βλεπε σπιτι σε compound με εβρωπεους ή εστω οχι ΜΟΝΟ ινδους (δεν ειμαι ρατσιστρια αλλα αν δεν μαθω ινδικα φιλους εδω χλομο να κανω) και με παροχη κρυου νερου! Αλλιος ο μπαμπας εδω (αν βρει) εμεις ελλαδα... σνιφ

Η ζωη τωρα... στα πιο πολλα σαν την αθηνα ενα πραγμα... αυτοκινιτο για να πας παντου ή ταξι, ευτιχος φθηνο, σχολεια 400 ευρω το μηνα συν τη μεταφορα (χωρις φαγητο), βρισκεις τα παντα (αλκοολ μονο στο σπιτι πλεον και χοιρινο μονο μπεικον και λουκανικα και τα 2 κατεψηγμενα) πολυ μικρο ποσοστο βρεφικης θνησιμοτητας και φτηνες ντανταδες-καμαριερες (αν μενουν μαζι σου). Ντυσιμο σχεδον νορμαλ, να μην φενετε γραμη στηθους, ομοι, κοιλια και τα ρουχα μεχρι 5 δαχτιλα πανω απ το γονατο σε μηκος. Κανεις δεν σου λεει τιποτα αν δεν τα κανεις απλα σου φεροντε σαν σε μεταναστη ενω αν τα ακολουθεις και εχεις και ερωπαικα χαρακτιρηστικα ΠΟΛΥ καλα και με πολυ σεβασμο!

Ζεστη (μεχρι 55 τα μεσημερια τον Αυγουστο), υγρασια και αμμος στο φουλ! σημερα το φεγγαρι φενοταν σαν να το βλεπες απο παραμορφοτικο γυαλι απ την υγρασια!

Εξω γενικα καθεσε δυσκολα και λιγους μηνες το χρονο, κυριος σε εμπορικα παμε και waterpark οταν δεν δουλευει ο μπαμπας...

Εχει πολυ πλακα παντος να βλεπει καπιες απ τις ντοπιες με το τελειος καλιμενο κεφαλι και ματια, να βγαζουν ολα τα... κεφαλοκαλιματα μες τον κοσμο για να πιουν καφε ή για να μιλησουν στην κορη μου χαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Δεν κοιμάστε πουλάκια μου?????????????/

Α ρε tatum η πεθερά σου φαίνεται σαν τη δικιά μου μάλλον!!χαχχχαααχαχαχαχα!! Αυτό που είπες με το ποιος θα κάτσει μαζί σου στη γέννα,το σκέφτηκα κι εγώ και θα το κανονίσω όσο πιο νωρίς γίνεται γιατί με βλέπω να πλακώνομαι!

Σήμερα εμένα παίνευε μια άλλη έγκυο στη μάνα της (ξαδέλφη της ήταν η κοπέλα) λέγοντας "μπράβο η κόρη σου,τάδε μου,δεν το έπαιξε αχ εγώ είμαι έγκυος και κάθομαι,δούλεψε η κοπέλα στην εγκυμοσύνη της!" να σημειώσω οτι εγώ δεν δουλεύω..να αυτά τα κατινίστικα δεν μπορώ..και με πιάνει και το εκδικητικό μου,αυτό που απεχθάνομαι στους ανθρώπους..αααχ!:mad:

Κατάρ εεε?? Τι καλή φάση!! Παραλίγο να πάω αεροσυνοδός εκεί..το σκεφτόμουν,αλλά στο τέλος κώλωσα!χιχιχι!

Εσύ tatum αν πας πίσω θα δουλέψεις?Κορίτσια πώς το βλέπετε που δεν θέλω να δουλέψω μέχρι το παιδί να πάει σχολείο?Θέλω να κάνω κι άλλα..θέλω να γίνω μαμά φουλ!Γιατί μου μιλάνε μερικοί λες κ είμαι τεμπέλα?

Kοιτα, και εγω ειμαι της αποψης οτι αν δεν εχεις καποιο προβλημα στην εγκυμοσυνη σου γιατι να καθεσαι σπιτι? Και δε το θεωρω σωστο που καποιες κοπελες παιρνουν αβερτα αδειες απο το δημοσιο και καλα επαπειλουμενη εγκυμοσυνη και καθονται 9 μηνες και ξυνονται..

Καταρχην και μονο να σκεφτω οτι 9 μηνες θα καθομαι σπιτι χωρις να δουλευω μου τη δινει, θα σκυλοβαρεθω και θα ασχολουμαι με μ@λ@κιες!

Τωρα οταν εχεις παιδια αλλο, αν θελεις να μεινεις σπιτι να βλεπεις τα παιδια δικαιωμα σου δε ξερω γιατι καποιος θα το θεωρουσε κακο..

Απλα ειναι καλο να εχεις μια οικονομικη ανεξαρτησια, δηλαδη εγω νιωθω ασχημα να ζηταω απο τον αντρα μου λεφτα εστω για το πιο απλο πραγμα για να παρω ενα μπλουζακι πχ!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Ελλαδα γενικα για μηχανικους δεν εχει δουλειες οποτε αν υπαρξει και αλλο εργο ή βρει αλλη εταιρια θα θελαμε να μηνουμε.. Απλα με λιγο καλυτερες συνθηκες ζωης, βλεπε σπιτι σε compound με εβρωπεους ή εστω οχι ΜΟΝΟ ινδους (δεν ειμαι ρατσιστρια αλλα αν δεν μαθω ινδικα φιλους εδω χλομο να κανω) και με παροχη κρυου νερου! Αλλιος ο μπαμπας εδω (αν βρει) εμεις ελλαδα... σνιφ

Η ζωη τωρα... στα πιο πολλα σαν την αθηνα ενα πραγμα... αυτοκινιτο για να πας παντου ή ταξι, ευτιχος φθηνο, σχολεια 400 ευρω το μηνα συν τη μεταφορα (χωρις φαγητο), βρισκεις τα παντα (αλκοολ μονο στο σπιτι πλεον και χοιρινο μονο μπεικον και λουκανικα και τα 2 κατεψηγμενα) πολυ μικρο ποσοστο βρεφικης θνησιμοτητας και φτηνες ντανταδες-καμαριερες (αν μενουν μαζι σου). Ντυσιμο σχεδον νορμαλ, να μην φενετε γραμη στηθους, ομοι, κοιλια και τα ρουχα μεχρι 5 δαχτιλα πανω απ το γονατο σε μηκος. Κανεις δεν σου λεει τιποτα αν δεν τα κανεις απλα σου φεροντε σαν σε μεταναστη ενω αν τα ακολουθεις και εχεις και ερωπαικα χαρακτιρηστικα ΠΟΛΥ καλα και με πολυ σεβασμο!

Ζεστη (μεχρι 55 τα μεσημερια τον Αυγουστο), υγρασια και αμμος στο φουλ! σημερα το φεγγαρι φενοταν σαν να το βλεπες απο παραμορφοτικο γυαλι απ την υγρασια!

Εξω γενικα καθεσε δυσκολα και λιγους μηνες το χρονο, κυριος σε εμπορικα παμε και waterpark οταν δεν δουλευει ο μπαμπας...

Εχει πολυ πλακα παντος να βλεπει καπιες απ τις ντοπιες με το τελειος καλιμενο κεφαλι και ματια, να βγαζουν ολα τα... κεφαλοκαλιματα μες τον κοσμο για να πιουν καφε ή για να μιλησουν στην κορη μου χαχα

πλάκα έχει εκεί που μένεις!!Δεν θα άντεχα να μείνω μακριά απο τον άντρα μου όμως,πώς το σκέφτεσαι?

Kοιτα, και εγω ειμαι της αποψης οτι αν δεν εχεις καποιο προβλημα στην εγκυμοσυνη σου γιατι να καθεσαι σπιτι? Και δε το θεωρω σωστο που καποιες κοπελες παιρνουν αβερτα αδειες απο το δημοσιο και καλα επαπειλουμενη εγκυμοσυνη και καθονται 9 μηνες και ξυνονται..

Καταρχην και μονο να σκεφτω οτι 9 μηνες θα καθομαι σπιτι χωρις να δουλευω μου τη δινει, θα σκυλοβαρεθω και θα ασχολουμαι με μ@λ@κιες!

Τωρα οταν εχεις παιδια αλλο, αν θελεις να μεινεις σπιτι να βλεπεις τα παιδια δικαιωμα σου δε ξερω γιατι καποιος θα το θεωρουσε κακο..

Απλα ειναι καλο να εχεις μια οικονομικη ανεξαρτησια, δηλαδη εγω νιωθω ασχημα να ζηταω απο τον αντρα μου λεφτα εστω για το πιο απλο πραγμα για να παρω ενα μπλουζακι πχ!

Στο δημόσιο δεν είμαι,δουλειές εδώ πέραν απο καφετέρια/λάντζα/τουριστικά δεν έχω βρει ως τώρα..με άθλια ωράρια,χωρίς ρεπό,και μαλ...κες αφεντικά..

Ελενίτσα μου πριν μείνω έγκυος κι εγώ τα ίδια έλεγα..πιο φεμινίστρια και επαναστάτρια και ανεξάρτητη απο μένα δεν έβρισκες...2 πράγματα θα σου πω όμως..

1) Η εγκυμοσύνη είναι πολύ διαφορετική στην πράξη!ανάλογα με την εγκυμοσύνη βέβαια,αλλά προσωπικά νιώθω συνέχεια πολύ,πολύ κουρασμένη!Απορώ και λυπάμαι τις κοπέλες που δουλεύουν κ λέω,πώς τα καταφέρνουν?Εκτός κι αν έχεις δική σου επιχείριση!!Θες την ησυχία σου,να ξαπλώνεις,πονάει η μέση σου,οκ-άρρωστη δεν είσαι,αλλά δεν είσαι σε κανονική κατάσταση,ανάστα γίνεται το κορμί σου!

2)Μετά το 8 ωρο της δουλειάς εγώ πάντα ήθελα ντους,φαγητό,και μετά να χαλαρώσω κ να μην μιλάω σε κανέναν.Δουλειές τα βασικά και τα πολλά-πολλά το σκ..με ένα παιδί τι κάνεις?Απλά το βάζεις να βλέπει ντι βι ντι? Δεν βγαίνει ρε συ..τουλάχιστον δεν το θεωρώ σωστό..ένα παιδί θέλει κ να του μιλήσεις,και χρόνο να του αφιερώσεις και όλα..και να σαι ξεκούραστη.Ασε που η φροντίδα της οικογένειας είναι ήδη δουλειά!

y5yep3.png

Δεν κοιμάστε πουλάκια μου?????????????/ μονιμα αυπνιες σ αυτη την εγκυμοσηνη σνιφ

Α ρε tatum η πεθερά σου φαίνεται σαν τη δικιά μου μάλλον!!χαχχχαααχαχαχαχα!! Αυτό που είπες με το ποιος θα κάτσει μαζί σου στη γέννα,το σκέφτηκα κι εγώ και θα το κανονίσω όσο πιο νωρίς γίνεται γιατί με βλέπω να πλακώνομαι! ελα που εγω ειμουν στον κοσμο μου και δεν το περιμενα

Σήμερα εμένα παίνευε μια άλλη έγκυο στη μάνα της (ξαδέλφη της ήταν η κοπέλα) λέγοντας "μπράβο η κόρη σου,τάδε μου,δεν το έπαιξε αχ εγώ είμαι έγκυος και κάθομαι,δούλεψε η κοπέλα στην εγκυμοσύνη της!" να σημειώσω οτι εγώ δεν δουλεύω..να αυτά τα κατινίστικα δεν μπορώ..και με πιάνει και το εκδικητικό μου,αυτό που απεχθάνομαι στους ανθρώπους..αααχ!:mad:χαχαχα κι εμενα τα ιδια αλλα μονο για την αλλη νυφη... "κουραζετε η καιμενη" τα μωρα της τα βλεπει οταν πανε για υπνο 5-6 ωρες δουλεια, μαγειρεμα-μωρα η μαμα και η πεθερα και γυναικα για το σπιτι και να μου λεει η πεθερουλα οτι εγω δεν κανω τιποτα και πως δεν μαγειρευω καθε μερα αλλο φαι στο γιο (με την κορη που μολις αρχισε να περπαταει τοτε) και ο γιος ετρωγε στη δουλεια κυριος και το βραδυ γιαουρτι χαχαχα

Εσύ tatum αν πας πίσω θα δουλέψεις?Κορίτσια πώς το βλέπετε που δεν θέλω να δουλέψω μέχρι το παιδί να πάει σχολείο?Θέλω να κάνω κι άλλα..θέλω να γίνω μαμά φουλ!Γιατί μου μιλάνε μερικοί λες κ είμαι τεμπέλα? επελεξα να μηνω σπιτι και φουλ ταιμ μαμα και πραγματικα ειμαι μονιμα ψωφια! Ειναι μαμαδες που και με τα παιδια δεν ασχολουντε και δεν δουλευουν και εχουν και βοηθια σπιτι... Ποσες φορες ειπα στον αντρα μου "κατσε εσυ με την μικρη να δουλεψω εγω τις 12 ωρες σου να ξεκουραστω"... Αφου ειδαν πως εξελησετε η μικρη αυτοι που τα λεγαν αυτα τωρα λενε τα καλυτερα για μενα χιχι εκτος απ την πεθερα βεβαια!!!

Να τους εξιγησεις (σε οσους σε ενδιαφερει η αποψη τους) οτι θες το καλυτερο οπως το βλεπεις εσυ και ο αντρας σου για τα παιδια και οχι τα λουσα και τα ποτακια και τα ταξιδακια που θα ειχες αν συνεχιζες να δουλευεις! Τα περνω ασχημα με το θεμα φενετε???

Ue8pp3.pngI307p3.png

Για την εγκυμοσυνη δε ξερω, απο φιλες μου που ξερω ολες μου ελεγαν οτι ενιωθαν μια χαρα, μονο που κουραζονταν ευκολοτερα...Και οι γιατροι λενε οτι αποδιδεις στο 90% των δυνατοτητων σου γιαυτο και εδω δεν υπαρχουν αδειες εγκυμοσυνης..

Για το να μεγαλωνεις ενα παιδι δε λεω 8ωρο, αυτο ειναι δυσκολο, μπορεις ημιαπασχοληση ετσι ωστε να χεις ενα καποιο εισοδημα και να ξεφευγεις λιγο και απο το σπιτι..Οσο αγαπαω τα παιδια τοσο αμα με κλεισεις ολη μερα μεσα βγαζω σπυρακια..Δηλαδη θελω να μιλησω με κοσμο, να δω κοσμο κλπ..Δε μιλαμε βεβαια για οσο το μωρο ειναι ακομα πολυ μικρο , για μετα τον πρωτο χρονο λεω...

Ασε που θελω να καλυπτω τα εξοδα μου και αν ελεγα στον αντρα μου οτι εγω θελω το μηνα μανικιουρ-πεντικιουρ-αποτριχωσεις- συν μεταφορικα συν ολα αυτα να μου τα δινει αυτος θα με κοιτουσε περιεργα :D

Eleni

bd5c7983f7.png

Να τους εξιγησεις (σε οσους σε ενδιαφερει η αποψη τους) οτι θες το καλυτερο οπως το βλεπεις εσυ και ο αντρας σου για τα παιδια και οχι τα λουσα και τα ποτακια και τα ταξιδακια που θα ειχες αν συνεχιζες να δουλευεις! Τα περνω ασχημα με το θεμα φενετε???

Δικαιολογείσαι,είναι και οι ορμόνες..!!:D

Η πλάκα είναι οτι η πεθερά δεν δούλεψε,ούτε δουλεύει και έτρωγε και αρκετά σε ρούχα και όλα αυτά που ανέφερες..

το όνειρό μου ήταν να κάνω οικογένεια..είμαι ταξιδιάρα ψυχή,αλλά επέλεξα να ακολουθήσω τον άντρα μου σε ένα χωριό για να φτιάξουμε το σπιτικό μας κ να μεγαλώσω η ίδια τα παιδάκια μου!! Με φαντάζομαι να κάνω πίτες και να τα αποχαιρετώ με ένα φιλί όταν πάνε σχολείο!!:D:D

Την επιλογή μου την υποστηρίζω..ούτε μπουζούκια του ζητάω..ούτε ρούχα..με 5 μπλούζες έβγαλα την εγκυμοσύνη και 2 κολάν..(!!!) η μόνη μου πολυτέλεια είναι τα βιβλία που μου παίρνει ανα καιρούς..το μόνο που θέλω είναι να είμαι εγώ και μόνο εγώ αυτή που μεγαλώνω τα παιδιά μας..αλλιώς ας μην κάνουμε άλλα στην τελική,ας μείνουμε στο ένα..αλλά να το μεγαλώσω εγώ,με τις αξίες μου και τα ιδανικά μου..δεν μου αξίζει??

Αυτή θέλει να μου πάρει το παιδί κ να το μεγαλώσει εκείνη επειδή δεν έχει κόρη,γιαυτό και οι σπόντες περί δουλειάς,να πάω να δουλέψω να της το αφήσω και καλά!!Μην αρχίσω πάλι με τις εμμονές μου,και η Ελενίτσα με βαρέθηκε κι αυτή χαχαχαχα

y5yep3.png

Για την εγκυμοσυνη δε ξερω, απο φιλες μου που ξερω ολες μου ελεγαν οτι ενιωθαν μια χαρα, μονο που κουραζονταν ευκολοτερα...Και οι γιατροι λενε οτι αποδιδεις στο 90% των δυνατοτητων σου γιαυτο και εδω δεν υπαρχουν αδειες εγκυμοσυνης..

Για το να μεγαλωνεις ενα παιδι δε λεω 8ωρο, αυτο ειναι δυσκολο, μπορεις ημιαπασχοληση ετσι ωστε να χεις ενα καποιο εισοδημα και να ξεφευγεις λιγο και απο το σπιτι..Οσο αγαπαω τα παιδια τοσο αμα με κλεισεις ολη μερα μεσα βγαζω σπυρακια..Δηλαδη θελω να μιλησω με κοσμο, να δω κοσμο κλπ..Δε μιλαμε βεβαια για οσο το μωρο ειναι ακομα πολυ μικρο , για μετα τον πρωτο χρονο λεω...

Ασε που θελω να καλυπτω τα εξοδα μου και αν ελεγα στον αντρα μου οτι εγω θελω το μηνα μανικιουρ-πεντικιουρ-αποτριχωσεις- συν μεταφορικα συν ολα αυτα να μου τα δινει αυτος θα με κοιτουσε περιεργα :D

Εσύ είσαι και Αγγλία-μην συγκρίνεις!! 'Εχει δουλειές της προκοπής..

για ημιαπασχόληση ναι,θα το συζητούσα!Να μου έμενε χρόνος για δουλειές-παιχνίδι με το μπεμπέ..αλλά και πάλι,αν είναι να μου το κρατήσει η γάγγραινα,προτιμώ όλη μέρα σπίτι κι ας αρχίσω να μιλάω μόνη μου!!:?

Προς το παρόν όμως,μετά απο δουλειά σερί απο τα 14 μου απολαμβάνω το αραλίκι και το νοικοκυριό..ξέρω πόσο γραφική ακούγομαι αλλά το χαίρομαι..!Τον κάθε μα...κα είχα πάνω απο το κεφάλι μου τόσα χρόνια!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Καταρχην και μονο να σκεφτω οτι 9 μηνες θα καθομαι σπιτι χωρις να δουλευω μου τη δινει, θα σκυλοβαρεθω και θα ασχολουμαι με μ@λ@κιες! εγω σχεδον 2 ελιψα απ τη δοθλεια και ημουν ολο ξαπλα διαταγη γιατρου γκρρρ το πως την παλεψα δεν εχω ιδεα! τωρα παλι σχεδον τα ιδια αλλα με τη μικρη δεν γινετε...

Απλα ειναι καλο να εχεις μια οικονομικη ανεξαρτησια, δηλαδη εγω νιωθω ασχημα να ζηταω απο τον αντρα μου λεφτα εστω για το πιο απλο πραγμα για να παρω ενα μπλουζακι πχ! κι εγω ετσι ελεγα αλλα... μου λεει η μανα μου "2 μηνες εγω 15 μερες η πεθερα" και μου λεει η πεθερα "και πιος θα προσεχει τις πορτοκαλιες?" (ηξερα οτι δε θα ερχοταν και τα επαιξα ολα για ολα ετσι αυτη βγηκε η κακια) να μου ελεγε δεν θελω θα ελεγα παει στο οκ δικο μου παιδι ειναι επιλογη της αλλα οχι ετσι! Τα βαλαμε κατω και ειδαμε οτι θα εχω 8,5 ωρες με μιωμενο οραριο για ενα 6μηνο (για ενα μηνα την παλεψα με τη μαμα μου σπιτι) και μετα 12 ωρο μινιμουμ θα χριαζομασταν γυναικα και μου ζητουσαν 400 να την στιβαζουν σε ενα δωματιο με κι εγω δεν ξερω ποσα ακομα...(βρεφονηπιακο δεν εχει η Πυλος... βγαζουμε πανα και μετα) Ειδα και οτι για να τη μεγαλωσω οπως ηθελα και να εχω ανθρωπινο σπιτι η κουραση ηταν 5απλασια απ οτι στη δουλεια και τα ξεχασα ΟΛΑ ο καθενας προσφερει στο σπιτι ητε δοθλευει εξω ητε μεσα στο σπιτι! Και δεν το μετανιωσαμε ΚΑΘΟΛΟΥ.

πολλα εγραψα παλι :oops:

Ue8pp3.pngI307p3.png

tatum έχω παράδειγμα απο το σπίτι μου..

Οσο είχα την μάνα μου σπίτι (μέχρι τα 11)ήμουν το πιο ευτυχισμένο παιδάκι..μπορεί να είχα-κυριολεκτικά-2 ζευγάρια παππούτσια (ένα καθημερινό κ ένα καλό :D) αλλά δεν μου έλειπε τίποτα..το φαγητό μου,το πρόγραμμά μου,τα σχολεία μου.Κι όσο κ να αγαπούσα τη γιαγιά,αλλιώς ήταν με τη μαμά!

Τώρα,όταν έπιασε δουλειά άστα να πάνε..ένιωθα ένα κενό..ποτέ δεν είχε χρόνο,όλο νεύρα είχε,και στην εφηβεία που τη χρειαζόμουν όλο κουρασμένη ήταν και στη ζούλα τα έκανε όλα..το σπίτι διαρκώς μπουρδέλο,πρόγραμμα πουθενά,γκρίνια..ο μικρός μου αδελφός που μεγάλωσε σχεδόν μόνος του (!!) αφού δούλευε,δεν έμαθε βασικά πράγματα όπως καλή διατροφή ή πότε να κάνει μπάνιο(!!!!) ακόμα και σήμερα τον παρακαλάμε να κάνει ντους :D:D:D

y5yep3.png

Στην εγκυμοσυνη, την πρωτη σαν να μην εισα παιδι ηταν, μη σου πω και πιο δραστηρια! Δεν φανταζεσε ποσο μου κοστισε ο καιρος που επρεπε να ειμαι ξαπλα!!!

Εγω σε γενικες γραμμες σοβαρα εξοδα δεν εχω, οπως ειπε και το "νανουρισμα" 2 παντελονια πηρα για την εγκυμοσηνη.

Αντε και κανα καφε-μπυρα με την μικρη απο κοντα...

Απ την αλλη τα παιδια ειναι πως θα τα μαθεις... μεχρι να κατευει απ το καροτσι μονιμα, οταν ερχοταν η ωρα της και ημασταν εξω απλα κοιμοταν εκει, οταν αφησαμε το καροτσι στην αγγαλια μου και εμεις εξω για μπυρα...

Δεν κλειστικα μεσα οσο ημουν ελλαδα εξω με πολυυυυυ κηνιγιτο αλλα εξω και με σεβασμο σε καθε αναγγη της (προσαρμοστηκαμε στο ειδος μαγαζιου και διασκεδασης)

Δυστιχος το 8ωρο στη δουλεια μου δεν υπαρχει... απο 12ωρο και πανω... οσο για παρτ ταιμ πλεον μονο χωρις μισθο ελλαδα, κι εγω ηλπιζα οταν θα πηγεναν σχολειο να επιανα μια τετια δουλιτσα γιατι ετσι εμαθα απο μικρη αλλα με προλαβαν οι καιροι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

μάλλον εγώ είμαι η βαρεμένη :shock:

λοιπόν την κάνω γιατί νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωω

φιλιά τα λέμε αύριο!

y5yep3.png

Δικαιολογείσαι,είναι και οι ορμόνες..!!:D

Η πλάκα είναι οτι η πεθερά δεν δούλεψε,ούτε δουλεύει και έτρωγε και αρκετά σε ρούχα και όλα αυτά που ανέφερες..

το όνειρό μου ήταν να κάνω οικογένεια..είμαι ταξιδιάρα ψυχή,αλλά επέλεξα να ακολουθήσω τον άντρα μου σε ένα χωριό για να φτιάξουμε το σπιτικό μας κ να μεγαλώσω η ίδια τα παιδάκια μου!! Με φαντάζομαι να κάνω πίτες και να τα αποχαιρετώ με ένα φιλί όταν πάνε σχολείο!!:D:D

Την επιλογή μου την υποστηρίζω..ούτε μπουζούκια του ζητάω..ούτε ρούχα..με 5 μπλούζες έβγαλα την εγκυμοσύνη και 2 κολάν..(!!!) η μόνη μου πολυτέλεια είναι τα βιβλία που μου παίρνει ανα καιρούς..το μόνο που θέλω είναι να είμαι εγώ και μόνο εγώ αυτή που μεγαλώνω τα παιδιά μας..αλλιώς ας μην κάνουμε άλλα στην τελική,ας μείνουμε στο ένα..αλλά να το μεγαλώσω εγώ,με τις αξίες μου και τα ιδανικά μου..δεν μου αξίζει??

Αυτή θέλει να μου πάρει το παιδί κ να το μεγαλώσει εκείνη επειδή δεν έχει κόρη,γιαυτό και οι σπόντες περί δουλειάς,να πάω να δουλέψω να της το αφήσω και καλά!!Μην αρχίσω πάλι με τις εμμονές μου,και η Ελενίτσα με βαρέθηκε κι αυτή χαχαχαχα

Και πριν τις "ορμονες" ετσι το εβλεπα χαχαχα

Η δικια μου δουλεψε (καθηγιτρια) και συγκρινει με τα 12ωρα τα δικα μας την κουραση χαχαχαχα

Οχι απλα σου αξιζει αλλα ειναι και ο δυσκολος δρομος με τις πιο πολλες ευθηνες!

Κι εγω ρουχα δεν περνω σχεδον ποτε, μου τη σπαει, τοσο που ο αντρας μου με παρακαλαει!!!

Εμενα που δεν θελει καμια ευθινη αλλα θα επρεπε να δουλευω?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...