Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Είναι τόσο αληθινό!!!

Η δικιά μου έχω αρχίσει να νομίζω οτι είναι διχασμένη προσωπικότητα!

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι μου έφερε φαγητό,μες το χαμόγελο και με "πέταξε" και σε μια υποχρέωση που είχα.

'Οταν την άφησα,όπως κάθε φορά που μου δείχνει έστω και μια υποψία καλοσύνης,περπατώντας σκεφτόμουν οτι εντάξει μωρέ,απωθημένα έχει κι αυτή η καημένη απο τη ζωή,είχε δυσκολίες,κακή δεν είναι,κλπ.

Γυρνάω σπίτι,και σταμάτησα με τον αντρουά σπίτι της..με χαιρέτησε μες την ξινίλα.'Εβλεπε κάτι φωτο,και σε μια ήταν μια φίλη της με τέλειο σώμα αλλά πολύ χαλαρή κοιλιά..Την ρώτησα πώς κι έτσι,και μου είπε οτι είναι απο τις γέννες,επειδή έβαλε πολλά κιλά.. "Ε της λέω,θα ναι το δέρμα της.Κι εγώ έχω φίλες που πήρανε πολλά κιλά αλλά δεν χαλάρωσαν" και να αρχίζει να μου αναλύει οτι όσες βάζουν καμιά 30αριά (όπως εγώ ένα πράμα) η κοιλιά τους δεν επανέρχεται ποτέ,και τόσο τέντωμα,άμα γυρίσεις στα κιλά σου γίνεσαι σαν το όρθιο γ...το!! Και τα λέει όλα αυτά ξέροντας οτι κι εγώ τόσα έβαλα..

Γύρισα σπίτι μες τα νεύρα κι έβαλα τα κλάματα.Τα έβαλα κυρίως με τον εαυτό μου,που κάνω τέτοιες συζητήσεις μαζί της ενώ ξέρω οτι ευκαιρίες ψάχνει,και γενικά,με μένα!!!

Ο άντρας μου είπε οτι αφού βλέπω οτι με χαλάει,να την αποφεύγω (!!) κ του είπα να θυμάσαι αυτό που είπες!!:shock:

Μην με μαλώσετε,μια χαρά είμαι τώρα,κουβέντα να κάνουμε!

Ωραία! Τώρα που έχεις και την έγκριση του αντρούλη σου, μακρυά κι αγαπημένοι από την κυρία καλοσύνη προσωποποιημένη! Πες της κιόλας, α μπα εγω δε φοβάμαι έχω πολύ καλό δέρμα και θα επανέλθω. Εσείς όμως πρέπει να προσέχετε! Μην κάθεστε και πολύ στον ήλιο, μη γίνεται σα σταφίδα στην ηλικία σας! Εγώ για το καλό σας το λέω.

Και μη σε πιάσει καμία μανία να αδυνατισεις γρήγορα, σιγά σιγά και με το καλό όταν επανελθεις θα είσαι καλύτερη κι απο πριν! Εγω έτσι νομίζω!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η πλάκα είναι οτι ενώ μπορώ,ποτέ δεν της γυρίζω πίσω την προσβολή!!

Τέλος πάντων!!

Εσύ αλήθεια τι έχεις να πεις για την κοιλιά σου μετά τις γέννες?? Χαλάρωσες??? (Πες αλήθεια!!:D)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Η πλάκα είναι οτι ενώ μπορώ,ποτέ δεν της γυρίζω πίσω την προσβολή!!

Τέλος πάντων!!

Εσύ αλήθεια τι έχεις να πεις για την κοιλιά σου μετά τις γέννες?? Χαλάρωσες??? (Πες αλήθεια!!:D)

Όχι! Τι σου λέω! Και σκέψου με τα δίδυμα! Ας την να κοπανιέται! Αν τα χάνεις σιγά σιγά, όλα σούπερ! Εγώ αυτό είδα, αυτό λέω. Και στο κάτω κάτω δικό σου σώμα είναι, εκείνη τι την κόφτει;

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Γεια σας "πεθεροπληκτες" να γινω και εγω μελος του κλαμπ?

Αργισα να σας βρω αλλα ηταν ανακουφηση για μενα να δω ποσο πολλες ειμαστε στην ιδια ή παρομια θεση! Απ την μια ειναι καλο για την ψυχολογια μου απ την αλλη στενοχοριεμαι κι ολας για αυτα που περναμε...

Να βγαλω λιγο το φτυαρι μισο...

Ειμαι 11 χρονια με τον αντρα μου και τα 2 πρωτα της σχεσης μας με συστηνε σε ΟΛΟΥΣ οσπου καταλαβε οτι δεν ειμαι η π@#$ανα του, αλλα η αγαπη του! Οταν το πηρε χαμπαρι οτι παμε σταθερα και δεν παιζουμε, μας εκανε μια μερα φασολαδα και της πεταει και ο δικος "που να φας της κοπελας μου τη φασολαδα, που την κανει και αλαδοτη!" λεει αυτη "κι εγω αλαδοτη την κανω!" απανταει ο γιος "ναι αλλα η δικια σου δεν τρωγετε" και εκει αρχισαν οοοολα...

Να συμπληρωσω οτι παντα μεναμε σε διαφορετικες πολεις και μακρια! Τα οσα μου κανε στο παρελθον θα τα πουμε στην πορια! Λατρευει την νυφη που εχει κοντα γιατι ειναι 1 προβατο 2 παντρεμενη με τον αγαπημενο γιο 3 κορη αντιδημαρχου και... 4 ο συμπεθερος εφτιαξε επιχηρηση για την κορη και τον γαμπρο να τη βρουν ετοιμη!

Ειναι πολυ του.. φενεστε, ακομα και στα δωρα! Το τελευταιο δωρο της μικρης ηταν ενα μικροφωνο (της ειπε ο αντρας μου) το οποιο το... 3χρονο εσπασε σε 2 κομματια (και πολλα μικρα) σε 1 βδομαδα με τα χερακια της! Αν μας κανει δωρο ή πει η μαμα μου πχ θα παρω καροτσι για το μωρο θα αρχισει... "εμεις θελαμε να το παρουμε" και ΦΥΣΙΚΑ μετα απο λιγο γραφει την μικρη μου και ασχολιτε με τα μικρα του καλου γιου!

Αυτα για... να μας γνωρισετε λιγο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλώς κούκλα μου!

'Οπως βλέπεις είμαστε πολλές,και τώρα τελευταία εγώ είμαι η πιο καμένη!:D

Α εσύ είσαι η περίπτωση της νέας νύφης,της μικρής μάλλον που ακόμα σε "κόβουν" χαχαχαχ!

Το πρώτο δεν κατάλαβα,που λες οτι σε σύστηνε σε όλους!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Να βγαλω και λιγα νευρα? Χθες ο αντρας μου εδιξε στη μικρη το βιντεο και τις φοτο απ το γαμο του αδερφου του και τα ξαναθημιθηκα και μου ξανανεβηκε το αιμα στο κεφαλι! 15 μερες πριν το γαμο του μαθαμε οτι ειμαι εγγυος! Οταν την πηραμε να της το πουμε απαντησε "αλλου τα κακαρισματα αλλου γεννουν οι κοτες" δεν ειχαμε παντρευτοι ακομα βλεπεις... Μες την χαρα μου δεν εδωσα συμασια" Παμε μερες νωριτερα με τον αντρα μου για το γαμο και μου λεει "μην το πεις σε κανεναν μεχρι τον 4ο ειναι γρουσουζια" "μην πιανεις την κιλια" και αλλα τετια οραιιια! Οταν εμηνε εγγυος φυσικα η καλη νυφη τιποτα!

10 μερες πριν το γαμο πηγαμε στην πολη τους και τρεχαν με τον αντρα μου για τα διαφορα εθιμα και εγω μονη, σπιτι! Αστον λεω να χαρει τον αδερφο του! Φτανει ο γαμος και τα... αδερφια των νεονυμφων στο τραπεζι του ζευγαριου... και αφου δεν ειμασταν παντρεμενοι εγω με τα σογια! Σπαστικα λιγο με ολα αυτα (τι δουλεια ειχαν εκει τα αδερφια?), παλι δεν ειπα τιποτα. Αν δεν με συστηνε ο αντρας μου κανεις δεν θα με γνωριζε!!! 1(!) χρονο μετα μας στελνουν τις φοτο απ το γαμο και... δεν ειμουν σε ΚΑΜΙΑ! Για πητε μου... καλα εκανα και θημωσα???

Αλλα επισοδια αλλη μερα που θα ξαναβαρεσουν οι ορμονες της εγγυμοσηνης και θα θελω να ξεσπασω!!! Αν με βαριεστε πειτε το δεν παρεξιγω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ειμουν η δωρεαν ψιλη λεπτη... Π#$%@να του γιου! χαχαχα

Πλεον τα βγαζω περα και με υποστηριζει και ο αντρας μου! Απλα μου φενετε πολυ αδικη η συμπεριφορα τους και μου τη σπαει ακομα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ποιος να σε παρεξηγήσει βρεεεε?? Εγώ τις έχω πρήξει εδώ όλες..

Αυτό που σου είπε πάντως οτι μέχρι τον τέταρτο δεν το λες,καλύτερα-τυχερή είσαι.Εμένα το αντίθετο έγινε.'Ηθελε να το πει σε όλους απο τη χαρά της που θα γίνει γιαγιά κ δεν καταλάβαινε οτι ήθελα να περιμένω λίγο..

Χοντρό όμως αυτό με το γάμο...τώρα πώς σου φέρεται?'Εχεις ήδη ένα παιδάκι είπες?

y5yep3.png

myfavouritelullaby διαβαζα οτι η δικαι σου πενεβε (ορθογραφια 0) αλλη γυναικα στον αντρα σου σωστα? Ειμαι τρελη αλλα εγω οταν την εδηξε (με τον αντρα μπροστα) ειπα "μωρο μου σ αρεσει?" Καγγελο ο αντρας μου οταν το πρωτοεκανα! η πεθερα στηλη αλατος! "Αν ηθελα αλλη με σενα θα ειμουνα? και να θες δεν σε αλλαζω!" μου λεει... και τα εκοψε μαχαιρη η γλυκια πεθερα! χαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Τωρα πεταξε το πουλακι! Αν βρει ευκαιρια λεει-κανει πολλα αλλα επεμβενει το... δασκαλεμενο Ντοπερμαν ο αντρας μου χαχαχα αφου πρωτα εκανε 2 χοντρες Μ@5@&ιες με τη μικρη και του ειπα οτι αν δεν αντιδρα αυτος καθε φορα που κανουν κατι με τη μικρη θα πηγενει να τους βλεπει μονος του και εγω στην πολη που ζουμε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

καλόοο!!

Κι εμένα είπε οτι δεν του αρέσει η άλλη αλλά η δική μου δεν καταλαβαίνει απο αυτά,συνέχιζε...!

y5yep3.png

Τωρα πεταξε το πουλακι! Αν βρει ευκαιρια λεει-κανει πολλα αλλα επεμβενει το... δασκαλεμενο Ντοπερμαν ο αντρας μου χαχαχα αφου πρωτα εκανε 2 χοντρες Μ@5@&ιες με τη μικρη και του ειπα οτι αν δεν αντιδρα αυτος καθε φορα που κανουν κατι με τη μικρη θα πηγενει να τους βλεπει μονος του και εγω στην πολη που ζουμε!

Εμένα ακόμα δεν έχει γίνει ντόπερμαν,δυστυχώς..αλλά τον καταλαβαίνω,μάνα του είναι!:?

y5yep3.png

Καλως ηρθες tatum στην παρεα μας!!Μην ανησυχεις δε μας πρηζεις!!

Ωραια η πεθερα σου!Αλλα το καλο ειναι οτι ο ανδρας σου, ειναι μαζι σου!

Ειναι το καλυτερο!!Γιατι οσες μ@@@ και να λεει η πεθερα εσυ χεστηκες!!

Καλε εχεις μπουμπου?Γιατι το τικερακι σου γραφει οτι εισαι εγκυος...

Αυτα ειναι προ 4ετιας! απλα ειδα χθες το βιντεο του γαμου τους και βαλαν και το χερακι και οι ορμονες της εγγυμοσηνης και αναψαν παλι τα λαμπακια!

Εχω μια κορακλα 3,5 ετων και περιμενο το δευτερο οκτοβρη αν και μαλον κολησε το τικερ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...