Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Σε διάβαζα δίπλα Ελενάκι!Στα καφεμαγειρέματα! Ωραία παρέα είστε εκεί και αισιόδοξη ;)

Μου έκανε εντύπωση που είπατε με την Εβίρι οτι προτιμάτε την Ελλάδα παρά την κατάντια της! I love chaos!!:cool: Μου φτιάξατε το κέφι.

Το δικό μας είναι το καφέ της μουρμούρας!!γμτ!:oops:

χαχαχαχα και το χαος εχει την ομορφια του! Ασε που δεν ειναι ολα χαος, απλα πολλες φορες δε ξερουμε να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας και νομιζουμε οτι με το να παμε σε μια δημοσια υπηρεσια να τσακωθουμε με τον υπαλληλο κατι καταφερνουμε!

Ναι ειμαστε αισιοδοξη παρεα, ολη μερα βολτες στον ηλιο, εκδρομες στις παραλιες και καφεδες!!!οποτε μπορω τα κανω κ εγω :cool:

εσυ γιατι δε βγαινεις? Εμεις Ελλαδα δε βαζουμε κ@λο κατω...παμε συνεχεια βολτες, οχι απαραιτητα για ποτο κλπ, αλλα γυρω γυρω στη φυση, στο κεντρο στα μαγαζια, στην παραλια....

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο μηναααααα κοριτσια!!!

και μην δινετε σημασια στις ανοησιες ,να περνατε καλα μονο!!!

να μας πανε δεξια αυτο τον μηνα ελπιζω γιατι ο απριλιος δεν ηταν το καλυτερο μου!!

φιλακια πολλα:D

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου.Καλο μηνα.

Λιγες μερες ελειψα και ........μανταρα μου τα κανατε.

Θα μιλησω γενικα .............εφριξα με αυτα που διαβασα.

Εντελως αντικειμενικα ...........η πεθερα εναι μια ξενη γυναικα για μας.Εγω βεβαια το ιδιο λεω και για τον αντρα μου (:D:D:D:D) , μονο το παιδακι μου ειναι αιμα μου και οικογενεια μου , ολοι οι αλλοι ειναι ξενοι.!!!!

Αυτο ομως θα το συζητησουμε αλλη ωρα.

Λοιπον.........ξεκοληστε και σταματηστε να επιτρεπετε σε οποιονδηποτε και ποσο μαλον στην πεθερα σας να επεμβενει στα του σπιτιου σας.

Λογαριασμο δε θα δωσετε σε κανεναν, ουτε ποσα κιλα βαλατε στην εγκυμοσυνη σας , ουτε πως θελετε να μεγαλωσετε τα παιδια σας, ουτε τι θελετε να κανετε και ποιες ωρες ουτε τιποτα.Αντε γιατι βαρεθηκα τις κατινιες.

Στην αρχη κι εγω στεναχωριομουν και ελεγα γονεις του αντρα μου ειναι, ας δωσω τοπο στην οργη.Με τον καιρο ειδα οτι οταν δινεις θαρρος στον χωριατη σου ανεβαινει στο κρεββατι.Πιστεψτε με , αν μπορουσε η δικια μου θα το εκανε και αυτο.

Απο την ωρα λοιπον που εγινα η "κακια νυφη" βρηκα την ησυχια μου.Το ξεκαθαρισα και στον αντρα μου οτι αν θελει μπορει να γυρισει στην μανουλα του και αντε στο καλο.

Αντι να ειμαστε ηρεμες και να κοιταμε να περναμε με τα παιδακια μας ποιοτικο και ευχαριστο χρονο, να χαιρομαστε τις στιγμες μας μαζι τους και να περναμε καλα.............να καθομαστε και να αναλωνομαστε με τετοιες αηδιες?

Παρτε το αποφαση ............δεν αλλαζει ο ανθρωπος.Οταν ειναι κακοβουλος , πονηρος και μοχθηρος.......ετσι παραμενει.Μην προσπαθειτε να λυσετε το μυστηριο.Η απαντηση ειναι μια......... "ειναι κακες".Μη προσπαθειτε να τις αλλαξετε, μη προσπαθειτε να αλλαξετε εσεις γι αυτες και μην ασχολειστε.Ξεκοψτε τα πολλα πολλα.Καθε κατεργαρης στον παγκο του.Της τα ειπα εξω απο τα δοντια μια μερα..........μπροστα στον γιο της για να μην εχει να λεει ............και αυτο ηταν.Κοψαμε και τις διαπροσωπικες σχεσεις ........και ησυχασα.Τοσο την κοβει.........η μαλλον τοσο τη νοιαζει.Και αν δεν καταλαβαινει ο γιοκας της ........δικο του προβλημα.Δε θα μπω εγω στο παιχνιδι της να προσπαθω να διεκδικω τον αντρα μου απο την "μανουλα".Στο κατω κατω ας προσπαθει αυτος.Ολοκληρος γαιδαρος ειναι.Να μαθει να ξεχωριζει τη θεση της μανας του και της γυναικας του.

Αντε γιατι τα εχω παρει πολυ ασχημα...........κοιταξτε να χαρειτε τις εγκυμοσυνες σας, τα παιδακια σας και τα σπιτια σας και αϊ στα κομματια πια ολοι οι αλλοι.

Ουφ .............τα ειπα και ξαλαφρωσα!!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημερα κοριτσαρες μου.Καλο μηνα.

Λιγες μερες ελειψα και ........μανταρα μου τα κανατε.

Θα μιλησω γενικα .............εφριξα με αυτα που διαβασα.

Εντελως αντικειμενικα ...........η πεθερα εναι μια ξενη γυναικα για μας.Εγω βεβαια το ιδιο λεω και για τον αντρα μου (:D:D:D:D) , μονο το παιδακι μου ειναι αιμα μου και οικογενεια μου , ολοι οι αλλοι ειναι ξενοι.!!!!

Αυτο ομως θα το συζητησουμε αλλη ωρα.

Λοιπον.........ξεκοληστε και σταματηστε να επιτρεπετε σε οποιονδηποτε και ποσο μαλον στην πεθερα σας να επεμβενει στα του σπιτιου σας.

Λογαριασμο δε θα δωσετε σε κανεναν, ουτε ποσα κιλα βαλατε στην εγκυμοσυνη σας , ουτε πως θελετε να μεγαλωσετε τα παιδια σας, ουτε τι θελετε να κανετε και ποιες ωρες ουτε τιποτα.Αντε γιατι βαρεθηκα τις κατινιες.

Στην αρχη κι εγω στεναχωριομουν και ελεγα γονεις του αντρα μου ειναι, ας δωσω τοπο στην οργη.Με τον καιρο ειδα οτι οταν δινεις θαρρος στον χωριατη σου ανεβαινει στο κρεββατι.Πιστεψτε με , αν μπορουσε η δικια μου θα το εκανε και αυτο.

Απο την ωρα λοιπον που εγινα η "κακια νυφη" βρηκα την ησυχια μου.Το ξεκαθαρισα και στον αντρα μου οτι αν θελει μπορει να γυρισει στην μανουλα του και αντε στο καλο.

Αντι να ειμαστε ηρεμες και να κοιταμε να περναμε με τα παιδακια μας ποιοτικο και ευχαριστο χρονο, να χαιρομαστε τις στιγμες μας μαζι τους και να περναμε καλα.............να καθομαστε και να αναλωνομαστε με τετοιες αηδιες?

Παρτε το αποφαση ............δεν αλλαζει ο ανθρωπος.Οταν ειναι κακοβουλος , πονηρος και μοχθηρος.......ετσι παραμενει.Μην προσπαθειτε να λυσετε το μυστηριο.Η απαντηση ειναι μια......... "ειναι κακες".Μη προσπαθειτε να τις αλλαξετε, μη προσπαθειτε να αλλαξετε εσεις γι αυτες και μην ασχολειστε.Ξεκοψτε τα πολλα πολλα.Καθε κατεργαρης στον παγκο του.Της τα ειπα εξω απο τα δοντια μια μερα..........μπροστα στον γιο της για να μην εχει να λεει ............και αυτο ηταν.Κοψαμε και τις διαπροσωπικες σχεσεις ........και ησυχασα.Τοσο την κοβει.........η μαλλον τοσο τη νοιαζει.Και αν δεν καταλαβαινει ο γιοκας της ........δικο του προβλημα.Δε θα μπω εγω στο παιχνιδι της να προσπαθω να διεκδικω τον αντρα μου απο την "μανουλα".Στο κατω κατω ας προσπαθει αυτος.Ολοκληρος γαιδαρος ειναι.Να μαθει να ξεχωριζει τη θεση της μανας του και της γυναικας του.

Αντε γιατι τα εχω παρει πολυ ασχημα...........κοιταξτε να χαρειτε τις εγκυμοσυνες σας, τα παιδακια σας και τα σπιτια σας και αϊ στα κομματια πια ολοι οι αλλοι.

Ουφ .............τα ειπα και ξαλαφρωσα!!!!!!!!

Άψογη λέμε! 1 κι 1 κάνει 2! Απλά τα πράγματα! Like! Υποκλίνομαι δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα. Τα έχω και φρέσκα γιατί εχθές χρειάστηκε μια επανάληψη και τα ξαναείπα. Μου αρέσει που παλιά σκεφτόμουν και ότι μπορει να μην τους είχα χειριστεί καλά. Μήπως έφταιγα και εγώ! Πάνε αυτά. Τώρα έχουμε ντοκουμέντα για το ποιόν τους. Ας πρόσεχαν αυτοί χάνουν!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλά τα είπες Ρένα!!!

Δύο πράγματα έχω καταλάβει...

1. 'Αμα η πεθερά δεν σε έχει του χεριού της,και δεν την αφήνεις να συμμετέχει στο σπίτι/παιδί/άντρα σου, τότε σε αντιπαθεί.

2. 'Οσο γίνεται πιο γρήγορα σταματάς και να ασχολείσαι,και να την αναφέρεις κ να έχεις πολλά πολλά,γιατί φθείρεται η σχέση σου.Με τον άντρα μου δεν μαλώναμε ποτέ,μέχρι που άρχισα την παρέα με την μάνα του.Πάντα εκείνη μας ανακάτευε!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Καλά τα είπες Ρένα!!!

Δύο πράγματα έχω καταλάβει...

1. 'Αμα η πεθερά δεν σε έχει του χεριού της,και δεν την αφήνεις να συμμετέχει στο σπίτι/παιδί/άντρα σου, τότε σε αντιπαθεί.

2. 'Οσο γίνεται πιο γρήγορα σταματάς και να ασχολείσαι,και να την αναφέρεις κ να έχεις πολλά πολλά,γιατί φθείρεται η σχέση σου.Με τον άντρα μου δεν μαλώναμε ποτέ,μέχρι που άρχισα την παρέα με την μάνα του.Πάντα εκείνη μας ανακάτευε!

Εγω πιστευω ειναι αναλογα στον ανθρωπο και εγω με τη πεθερα μου κανω ''παρεα'' λεμε πολλα ....στο σπιτι μου δεν χωνεται ουτε στον αντρα μου....και ουτε και στο παιδι θα χωνεται απο οτι δειχνει μεχρι τωρα....

Αυτο που εχω καταλαβει μονο με τ παιδι ειναι πως θα θελει να το κραταει που και που εστω να πηγαινω για εναν καφε η καπου λεει...και αυτο θα το δουμε αν μου εμπνεει εμπιστοσυνη μετα ναι...!!!!

Αλλα γενικως καλο ειναι να μην τα λες και ολα γιατι ποτε δεν ξερεις πως μπορει να εξελιχθει η σχεση σας

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Διαφημίσεις

ΑΣΧΕΤΟ ............παρατηρω στα tickerακια σας.........γεννατε στις 36 εβδομαδες?????Εχει αλλαξει κατι και δεν το ξερω??????? Με ξεγελασανε εμενα και μου ειχαν πει οτι γενναω στις 40 ?????

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

ΑΣΧΕΤΟ ............παρατηρω στα tickerακια σας.........γεννατε στις 36 εβδομαδες?????Εχει αλλαξει κατι και δεν το ξερω??????? Με ξεγελασανε εμενα και μου ειχαν πει οτι γενναω στις 40 ?????

έλα! ποιός σου πήρε το μυαλό! στις 40 είναι και οι άλλες!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Ρενα μου στις 40 γενναμε κ καλα!εκτος αν μας σπασουν τα νερα!χααχχαχ!!!ερχετε σε λιγο η πεθεραααα!!λαλαλαλαλααλαλ!!εγω παντως κοριτσαρες δεν την αφηνω να λεει οτι θελει.την απανταω μια χαρα κ ψηλοεστρωσε,βεβαια τις πεταει τις μ@@ που κ που αλλα δεν επαναπαυομαι ποτε.ποτε δεν θα γινει ουτε φιλη μου,ουτε μανα μου!

rbOEp3.png

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής, όταν βλέπουν τον γιό του ευτυχισμένο δίπλα σε μια άλλη γυναίκα γιατί λυσσάνε?????????? Αντί να χαρούνε που βρήκαν μια καλή κοπέλα να φτιάξουν την ζωή τους !!!!!!!!!!:confused:

Στα 20 μου μια συνάδελφός μεγαλύτερη και σοφότερη απο εμένα μου είχε πει....όσο είσαι απλά η κοπελιά τους οι πεθερές είναι χαρούμενες γιατί το καμάρι τους π*δάει....όταν όμως πάτε για γάμο θα σε φάει ζωντανή !!! έτσι και έγινε !!!..............:tongue:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής, όταν βλέπουν τον γιό του ευτυχισμένο δίπλα σε μια άλλη γυναίκα γιατί λυσσάνε?????????? Αντί να χαρούνε που βρήκαν μια καλή κοπέλα να φτιάξουν την ζωή τους !!!!!!!!!!:confused:

Στα 20 μου μια συνάδελφός μεγαλύτερη και σοφότερη απο εμένα μου είχε πει....όσο είσαι απλά η κοπελιά τους οι πεθερές είναι χαρούμενες γιατί το καμάρι τους π*δάει....όταν όμως πάτε για γάμο θα σε φάει ζωντανή !!! έτσι και έγινε !!!..............:tongue:

Είναι τόσο αληθινό!!!

Η δικιά μου έχω αρχίσει να νομίζω οτι είναι διχασμένη προσωπικότητα!

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι μου έφερε φαγητό,μες το χαμόγελο και με "πέταξε" και σε μια υποχρέωση που είχα.

'Οταν την άφησα,όπως κάθε φορά που μου δείχνει έστω και μια υποψία καλοσύνης,περπατώντας σκεφτόμουν οτι εντάξει μωρέ,απωθημένα έχει κι αυτή η καημένη απο τη ζωή,είχε δυσκολίες,κακή δεν είναι,κλπ.

Γυρνάω σπίτι,και σταμάτησα με τον αντρουά σπίτι της..με χαιρέτησε μες την ξινίλα.'Εβλεπε κάτι φωτο,και σε μια ήταν μια φίλη της με τέλειο σώμα αλλά πολύ χαλαρή κοιλιά..Την ρώτησα πώς κι έτσι,και μου είπε οτι είναι απο τις γέννες,επειδή έβαλε πολλά κιλά.. "Ε της λέω,θα ναι το δέρμα της.Κι εγώ έχω φίλες που πήρανε πολλά κιλά αλλά δεν χαλάρωσαν" και να αρχίζει να μου αναλύει οτι όσες βάζουν καμιά 30αριά (όπως εγώ ένα πράμα) η κοιλιά τους δεν επανέρχεται ποτέ,και τόσο τέντωμα,άμα γυρίσεις στα κιλά σου γίνεσαι σαν το όρθιο γ...το!! Και τα λέει όλα αυτά ξέροντας οτι κι εγώ τόσα έβαλα..

Γύρισα σπίτι μες τα νεύρα κι έβαλα τα κλάματα.Τα έβαλα κυρίως με τον εαυτό μου,που κάνω τέτοιες συζητήσεις μαζί της ενώ ξέρω οτι ευκαιρίες ψάχνει,και γενικά,με μένα!!!

Ο άντρας μου είπε οτι αφού βλέπω οτι με χαλάει,να την αποφεύγω (!!) κ του είπα να θυμάσαι αυτό που είπες!!:shock:

Μην με μαλώσετε,μια χαρά είμαι τώρα,κουβέντα να κάνουμε!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...