Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Tο κακο δεν ειναι να εχει καποιος ασχημη γνωμη για σενα,το κακο ειναι να συμφωνεις μαζι του.....

Αυτο κανεις πραγματικα.....δειχνεις πως συμφωνεις με την αποψη της για σενα...τρως τον εαυτο σου επειδη αυτη σε βρισκει καπως.....Εεεεεε και???????

Θα το πω οσο πιο κομψα μπορω...χεστηκεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςς:evil::evil:!!!

Εχει βρει το κουμπακι σου και στο παταει συνεχως με τον εναν η με τον αλλον τροπο....και συγνωμη απο συμπαθεια στα λεω πραγματικα αλλα δεν φταει αυτη....

Φταις εσυ και μονο εσυ...που καθεσαι και ασχολεισαι....και σε παιρνει απο κατω....το βλεπει και το συνεχιζει και ευχαρηστιεται....

Για σκεψου λιγο...ποσο ακομα θα της δινεις την χαρα να σου μαυριζει την ζωη με τα σχολια της?

Σταματα να τα σκεφτεσαι και να δινεις βαση οχι σημερα χθεεεεεεεεεεεςςςςςς!!!

Εχεις τον αντρα σου σε αγαπαει.....θα ερθει το μωρακι σας εκει εστιασε εσεις ειστε οικογενεια αυτη ειναι απο εξω....μην την βαζεις μονη σου μεσα σε αυτην.....Δεξου την βοηθεια της μεχρι εκει που θες εσυ.....

Σου ξαναλεω δεν φταει αυτη που τα κανει φταις εσυ που τα ανεχεσαι...βαλε τερμα......περασε τοσος καιρος να ασχολεισαι με την πικροχολη και την κακια της.....

Θες η υπολοιπη ζωη σου να ναι ετσι????

Σου μιλαω οπως θα μιλουσα στην κολλητη/αδερφη μου....στον οποιονδηποτε.....

Μην αφηνεις αλλο να σου χαλαει την ζωη....

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tο κακο δεν ειναι να εχει καποιος ασχημη γνωμη για σενα,το κακο ειναι να συμφωνεις μαζι του.....

Αυτο κανεις πραγματικα.....δειχνεις πως συμφωνεις με την αποψη της για σενα...τρως τον εαυτο σου επειδη αυτη σε βρισκει καπως.....Εεεεεε και???????

Θα το πω οσο πιο κομψα μπορω...χεστηκεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςς:evil::evil:!!!

Εχει βρει το κουμπακι σου και στο παταει συνεχως με τον εναν η με τον αλλον τροπο....και συγνωμη απο συμπαθεια στα λεω πραγματικα αλλα δεν φταει αυτη....

Φταις εσυ και μονο εσυ...που καθεσαι και ασχολεισαι....και σε παιρνει απο κατω....το βλεπει και το συνεχιζει και ευχαρηστιεται....

Για σκεψου λιγο...ποσο ακομα θα της δινεις την χαρα να σου μαυριζει την ζωη με τα σχολια της?

Σταματα να τα σκεφτεσαι και να δινεις βαση οχι σημερα χθεεεεεεεεεεεςςςςςς!!!

Εχεις τον αντρα σου σε αγαπαει.....θα ερθει το μωρακι σας εκει εστιασε εσεις ειστε οικογενεια αυτη ειναι απο εξω....μην την βαζεις μονη σου μεσα σε αυτην.....Δεξου την βοηθεια της μεχρι εκει που θες εσυ.....

Σου ξαναλεω δεν φταει αυτη που τα κανει φταις εσυ που τα ανεχεσαι...βαλε τερμα......περασε τοσος καιρος να ασχολεισαι με την πικροχολη και την κακια της.....

Θες η υπολοιπη ζωη σου να ναι ετσι????

Σου μιλαω οπως θα μιλουσα στην κολλητη/αδερφη μου....στον οποιονδηποτε.....

Μην αφηνεις αλλο να σου χαλαει την ζωη....

Ρε jo με συγκινείς!:oops:

Εχεις δίκιο σε ό,τι λες απλά δεν έχω καταφέρει να μην με χαλάει ακόμα αυτή η γυναίκα (γιαυτό κ την αποφεύγω).

Το ξέρω πως το πρόβλημα είναι δικό μου καθαρά κι οτι πρέπει να δουλέψω με τον εαυτό μου!

Φαντάσου οτι μικρή ήμουν πιο ευαίσθητη ακόμα :shock:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Ρε jo με συγκινείς!:oops:

Εχεις δίκιο σε ό,τι λες απλά δεν έχω καταφέρει να μην με χαλάει ακόμα αυτή η γυναίκα (γιαυτό κ την αποφεύγω).

Το ξέρω πως το πρόβλημα είναι δικό μου καθαρά κι οτι πρέπει να δουλέψω με τον εαυτό μου!

Φαντάσου οτι μικρή ήμουν πιο ευαίσθητη ακόμα :shock:

Απο το ενα σου αυτακι θα μπαινει και απο το αλλο θα βγαινει.......

Ειμαι και εγω πολυ ευαισθητη αν και δεν μου φενεται.....αλλα δεν προκειτε να αφησω κανεναν να μου χαλασει την οικογενεια μου.....

Αυτο θα σκεφτεσαι......εχεις τον αντρουλη σου διπλα σου.....μην εχεις κανενα κομπλεξ για τα κιλα τα ξαναειπαμε...ας λεει οτι θελει ας κανει γκριματσες....

Πολυ θα θελε να ειχε παρει και αυτη τοσα κιλα για τετοιο σκοπο να σαι σιγουρη.....

Κατσε μια μερα ηρεμα μονη σου και γραψε σε ενα χαρτι ενα ενα τι κακο σου κανει με αυτα που σου λεει...διαβασε τα και αξιολογησε αξιζει????

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙ!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Πάντως η ζήλια μπορεί να φθείρει και τον πιο καλό άνθρωπο..Τέτοιες κατινιές απο μέρους της δεν τις περίμενα!

Και όταν φίλοι-γνωστοί της λένε "άντε και θα έχεις τώρα δουλειά με το μωρό" δεν ξέρω τι να απαντήσω!

Ευαισθητούλα κι εσύ εεε?

y5yep3.png

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Πάντως η ζήλια μπορεί να φθείρει και τον πιο καλό άνθρωπο..Τέτοιες κατινιές απο μέρους της δεν τις περίμενα!

Και όταν φίλοι-γνωστοί της λένε "άντε και θα έχεις τώρα δουλειά με το μωρό" δεν ξέρω τι να απαντήσω!

Ευαισθητούλα κι εσύ εεε?

Κοιτα και εγω εχω παρα πολυ καλη σχεση με την πεθερα μου ειναι πολυ καλη γυναικα αλλα οτι λεει λεω ναι ναι...αν φυσικα δεν ειναι τραβηγμενο....πχ μου λεει να να αφηνετε το μωρο κανενα σαβκυριακο να φευγετε εκδρομουλες .....καλα λεω θα δουμε αν και το μωρο δεν μενει χωρις εμενα.....

δηλαδη θελω να σ πω πως δεν ειναι αναγκη να απνατας σε οτι λεει λεγε ναι καλα..θα δουμε κτλ....και οταν ερθει εκεινη η ωρα βλεπεις τι κανεις....δεν χρειαζεται απο τωρα να σκεφτεσαι αν θα θελει να ναι πολλες ωρες με το μωρο κτλ....μην τρελενεσαι......

Οταν με το καλο γεννηθει σιγα σιγα βαζεις τα δικα σου ορια......μια δυο μια δυο θα μαθει μεχρι που την παιρνει να μιλησει...

Euuop3.pngXBLUp3.png

Διαφημίσεις

Ε γιαυτό τα λέω εδώ,για να ξεσπάσω!

Και για να διαπιστώνω αν είμαι απλά προκατειλημμένη ή όντως έχω δίκιο.

Σαν γυναίκα μπορώ να νιώσω την αποδοκιμασία μιας άλλης,και,αυτή μου την δείχνει με την πρώτη ευκαιρία.

Το μόνο που θα με ανακούφιζε τώρα είναι ένα τσιγαράκι!!Πραγματικά!!Αλλά δεν κάνει!!:oops: Το ξέρω!

Αυτή ρε στο τέλος μπορεί,αν της πάω κόντρα κ με το μωρό,να του βρεί άλλη γυναίκα!!Ξέρω γω? Τα έχω δει όλα!

Aν του βρει αλλη γυναικα και ο δικος σου παει, ε τοτε σορυ αλλα θα ναι χαφτας! Και φυσικα τι να τον κανεις τετοιον αντρα!!

Λουλαμπι, ενας αντρας ειναι διπλα μας γιατι μας θελει, και αν δεν μας θελει πια, στο καλο και να μη μας γραφει!!

Δε μπορεις να καθεσαι να σκεφτεσαι μηπως αμα πατησω ποδι βρει αλλη γυναικα στον αντρα μου! Εσυ τον εμπιστευεσαι ναι η' οχι?

Εγω που ημουνα καμμενη απο πεθερα, πραγματικα δοξαζω το Θεο μερα νυχτα που χωρισα , οχι λογω αυτηνης, αλλα γιατι τωρα βλεπω οτι ο πρωην δεν ηταν αντρας πραγματικος ηταν ενας που τον εκαναν οτι ηθελαν..

Εσυ λοιπον θα σκεφτεσαι οτι εχεις το μωρο σου, την υγεια σου, εισαι ομορφη, νεα, εχεις εναν αντρα που σ αγαπαει, τι αλλο θελεις για να σαι ευτυχισμενη? Ξερεις ποσες κοπελες θα τα ηθελαν ολα αυτα?

Και καλα σου λεει η Τζο, κανε την αδιαφορη, εγω θα ελεγα να απαντας με χιουμορ και ειρωνια σε ολα, να δει οτι πραγματικα χεστ@κες και για τη γνωμη της και για ολα...

Κ οταν μιλας και στραβωνει το στομα της σα να χει παθει εγκεφαλικο, να γυριζεις αθωα και τσαχπινικα να τη ρωτας "Συμφωνεις?":cool: Να δουμε τι θα τολμησει να πει. Αυτη εχει καταλαβει οτι φοβασαι , οτι εχεις καποιες ανασφαλειες και εκει παταει. Κατσε και κανε προβα φρασεις αποστομωτικες να δει οτι δεν κωλ@νεις...

Eleni

bd5c7983f7.png

Aν του βρει αλλη γυναικα και ο δικος σου παει, ε τοτε σορυ αλλα θα ναι χαφτας! Και φυσικα τι να τον κανεις τετοιον αντρα!!

Λουλαμπι, ενας αντρας ειναι διπλα μας γιατι μας θελει, και αν δεν μας θελει πια, στο καλο και να μη μας γραφει!!

Δε μπορεις να καθεσαι να σκεφτεσαι μηπως αμα πατησω ποδι βρει αλλη γυναικα στον αντρα μου! Εσυ τον εμπιστευεσαι ναι η' οχι?

Εγω που ημουνα καμμενη απο πεθερα, πραγματικα δοξαζω το Θεο μερα νυχτα που χωρισα , οχι λογω αυτηνης, αλλα γιατι τωρα βλεπω οτι ο πρωην δεν ηταν αντρας πραγματικος ηταν ενας που τον εκαναν οτι ηθελαν..

Εσυ λοιπον θα σκεφτεσαι οτι εχεις το μωρο σου, την υγεια σου, εισαι ομορφη, νεα, εχεις εναν αντρα που σ αγαπαει, τι αλλο θελεις για να σαι ευτυχισμενη? Ξερεις ποσες κοπελες θα τα ηθελαν ολα αυτα?

Και καλα σου λεει η Τζο, κανε την αδιαφορη, εγω θα ελεγα να απαντας με χιουμορ και ειρωνια σε ολα, να δει οτι πραγματικα χεστ@κες και για τη γνωμη της και για ολα...

Κ οταν μιλας και στραβωνει το στομα της σα να χει παθει εγκεφαλικο, να γυριζεις αθωα και τσαχπινικα να τη ρωτας "Συμφωνεις?":cool: Να δουμε τι θα τολμησει να πει. Αυτη εχει καταλαβει οτι φοβασαι , οτι εχεις καποιες ανασφαλειες και εκει παταει. Κατσε και κανε προβα φρασεις αποστομωτικες να δει οτι δεν κωλ@νεις...

Like like like!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλα τωρα τα διαβασα!!

Θα κατεβασω καντηλια!

Πας καλα μωρε?Τι καθεσαι και σκας?Καλα σε λεει η Τζο!

Χεστους ολους!Και αυτο με τα κιλα, τι σκατα, οπου πατε για το ποσο χοντρη εισαι λετε?

Γ@@@@ το μπελα μου!Και εγω ημουν 48 κιλα οταν εμεινα εγκυος και γεννησα 78!Και ειμαι και ταπα ,150, και κανεις δε τολμησε να με πει τιποτα!Ενταξει ετρωγα τρελα γλυκα !! 1 κιλο παγωτο στην καθησια μου!

Αλλα μεχρι εκει!γουστο μου και καπελο μου!

Κανενα δεν αφησα να πει τιποτα!!

Πωπω φορτωσα τωρα!

Και κοιτα, αμα βρει γυναικα στον ανδρα σου και παει μαζι της, δεν θα φταιει η πεθερα αλλα εκεινος!Τελος!

Οσο για το μωρο, βγαλε δοντια και νυχια γιατι στο λεω, μακαρι να βγω ψευτρα, θα σαλταρεις!!Προσεχε καλα!

Μαλωσε, διωξτην και τελος!Αμα σε χωρισει σε χωρισε!!Αιντε !!

Και αμα σε χωρισει , θα φταιει ο ανδρας σου οχι η πεθερα σου!

Σε βρηκε ησυχη και χαλβα και σε χορευει στο ταψι!

Ε οχι!!

το ''χαλβα''δεν ειναι προσβλητικο, με αγαπη στο λεω, εισαι μαλακη!

i know..i know..μην βαράτε!

Σήμερα πήγαμε κ βόλτα,της έδωσα και το στεφάνι της για το Μάη (κάθε χρόνο αγοράζω στην οικογένεια απο ένα ωραίο ανθοπωλείο) :D

'Ηρθε απο το σπίτι να μας πάρει για καφέ..μαντέψτε πού ήθελε να πάμε!!Στην καφετέρια που δουλεύει το τσουλικό (εκείνη η παντρεμένη που ήρθε με τον άντρα της κι έχει λυσσάξει η δικιά μου οτι είναι κούκλα κ το έλεγε στον άντρα μου???θυμάστε???) μου είπε λοιπόν να πάμε λέει όλοι μαζί να βρούμε την κοπέλα και της λέω :καλά εμείς τι δουλειά έχουμε εκεί?

Και περνώντας απο κει πάλι να κοιτάει την κοπέλα κ να της σκάει χαμόγελα κ να μου λέει αχ τι όμορφη που είναι!!'Ακυρο εντελώς..τζαζ η γυναίκα..και της λέω "ψύχωση έχεις πάθει με την κοπέλα?μήπως το γύρισες??" κ μου λέει "αχ όχι απλά μ'αρέσει πολύ!!"

και ειλικρινά δεν είναι κ καμιά θεά,ούτε καν όμορφη δεν την λες,την λες μια κανονική, εμφανίσιμη κοπέλα αλλά όχι να την προσέξεις αν δεν στη δείξουν!

Δεν έδωσα άλλη σημασία γιατί πλέον έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά.Με έφαγε μετά κ πήγαμε για καφέ-γλυκό,μιλήσαμε εκεί λίγο για διάφορα.Την κοιτούσα και σκεφτόμουν "μα δεν είναι κακή γυναίκα,γιατί συμπεριφέρεται σαν χαζή?σαν κατίνα?"

κατέληξα οτι τόσα ξέρει τόσα λέει,έχει απωθημένα απο τη ζωή,και όλα αυτά γενικά δεν είναι δικό μου πρόβλημα!:-P

y5yep3.png

Διαφημίσεις

i know..i know..μην βαράτε!

Σήμερα πήγαμε κ βόλτα,της έδωσα και το στεφάνι της για το Μάη (κάθε χρόνο αγοράζω στην οικογένεια απο ένα ωραίο ανθοπωλείο) :D

'Ηρθε απο το σπίτι να μας πάρει για καφέ..μαντέψτε πού ήθελε να πάμε!!Στην καφετέρια που δουλεύει το τσουλικό (εκείνη η παντρεμένη που ήρθε με τον άντρα της κι έχει λυσσάξει η δικιά μου οτι είναι κούκλα κ το έλεγε στον άντρα μου???θυμάστε???) μου είπε λοιπόν να πάμε λέει όλοι μαζί να βρούμε την κοπέλα και της λέω :καλά εμείς τι δουλειά έχουμε εκεί?

Και περνώντας απο κει πάλι να κοιτάει την κοπέλα κ να της σκάει χαμόγελα κ να μου λέει αχ τι όμορφη που είναι!!'Ακυρο εντελώς..τζαζ η γυναίκα..και της λέω "ψύχωση έχεις πάθει με την κοπέλα?μήπως το γύρισες??" κ μου λέει "αχ όχι απλά μ'αρέσει πολύ!!"

και ειλικρινά δεν είναι κ καμιά θεά,ούτε καν όμορφη δεν την λες,την λες μια κανονική, εμφανίσιμη κοπέλα αλλά όχι να την προσέξεις αν δεν στη δείξουν!

Δεν έδωσα άλλη σημασία γιατί πλέον έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά.Με έφαγε μετά κ πήγαμε για καφέ-γλυκό,μιλήσαμε εκεί λίγο για διάφορα.Την κοιτούσα και σκεφτόμουν "μα δεν είναι κακή γυναίκα,γιατί συμπεριφέρεται σαν χαζή?σαν κατίνα?"

κατέληξα οτι τόσα ξέρει τόσα λέει,έχει απωθημένα απο τη ζωή,και όλα αυτά γενικά δεν είναι δικό μου πρόβλημα!:-P

Δε ξερω ρε συ Λουλαμπι, αλλα ειναι λιγο καπως να της μιλας ετσι..δε ξερω και ποσο μοντερνα ειναι αλλα εγω θα απαντουσα σ ολα τ αλλα και αυτο θα το αφηνα ασχολιαστο!

Και γιατι βρε τη λες την κοπελα τσουλακι? Σου κανε τιποτα?

Η μεγαλυτερη απατη ειναι που μας βαζουν και φαγωνομαστε μεταξυ μας! Εμεις οι γυναικες πρεπει να μαστε ενωμενες...οχι να μας κανουν οτι θελουν τα αρσενικα, οι μπουληδες!! Ποτε μα ποτε μη δεχτεις να μπεις σε θεση συγκρισης με αλλη...Καθενας ειναι μοναδικος! Ποτε μη δωσεις σε κανενα αυτη τη χαρα οτι μπαινεις στο τριπακι και συγκρινεσαι με αλλες εμφανισιακα κλπ....

Εσυ θα λες στον εαυτο σου ειμαι μια χαρα κουκλα δεν εχω αναγκη κανενα :D

Eleni

bd5c7983f7.png

Εμ μάλλον δεν έκανα τις διευκρινήσεις.

Είναι νεότατη η πεθερά,και το σχόλιο το έκανα στην πλάκα,ίσως κι απο την αμηχανία στην οποία με έφερε (όπως κ να χει,δεν είναι και ωραίο εδώ και 2-3 μέρες άλλη δουλειά δεν έχει να μιλάει γι'αυτήν κ μάλιστα στον άντρα μου!!).Ούτε το παρεξήγησε,ούτε φάνηκε ειρωνικό (μα όντως πλάκα έκανα),ίσα ίσα γέλασε κι όλας..

Δεύτερον,η κοπελίτσα ψιλοψάχνεται,μάλιστα μου έκανε επίσκεψη ατις 11 το βράδυ (!!!!) για άσχετο λόγο (δεν ήταν καν ανάγκη ας πούμε) φορώντας την πιτζάμα και ένα θεόστενο μπλουζάκι με το βυζί έξω. Πας σε παντρεμένης κοπέλας το σπίτι έτσι,με τον άντρα της μέσα,μες τη νύχτα??

Τρίτον την έχω δει να κοζάρει τον άντρα μου :evil:

Δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να ζηλέψω άλλη γυναίκα..πάντα ωραίους άντρες είχα,πάντα ωραίες φίλες είχα,και τέτοιες ανασφάλειες δεν είχα ποτέ (δεν χρειάστηκε κι όλας,ο Θεός καλός υπήρξε κ με μένα).

Η μόνη μου ανασφάλεια είναι να διεκδικώ το δίκιο μου,κάτι που πολλές φορές δεν κάνω,απο φόβο μην "χαλαστεί" ο άλλος.Στη συνέχεια,μουρμουράω γιαυτό σε κάποιον!! (μα δεν σου θυμίζει κάτι?????):D:D:D

y5yep3.png

Ολοι εκει μια παρεα ειστε?

Τα πολλα πολλα να τα κοψεις, δεν ειναι αναγκη να σαι κοληττη με τη γειτονισα, με τη πεθερα, με το σοι του...Γνωμη μου ε...

Δε ξερω σου μιλω κ ανοιχτα γιατι εγω εχω πολυ αντιθετες αποψεις, δεν ειμαι σκυλα, αλλα θελω στο σπιτι μου ναι μαι εγω η ΚΥΡΙΑ τερμα κ τελειωσε..

Βεβαια ευτυχως δε ζουμε κ μαζι με την πεθερα...

Eleni

bd5c7983f7.png

Ολοι εκει μια παρεα ειστε?

Τα πολλα πολλα να τα κοψεις, δεν ειναι αναγκη να σαι κοληττη με τη γειτονισα, με τη πεθερα, με το σοι του...Γνωμη μου ε...

Δε ξερω σου μιλω κ ανοιχτα γιατι εγω εχω πολυ αντιθετες αποψεις, δεν ειμαι σκυλα, αλλα θελω στο σπιτι μου ναι μαι εγω η ΚΥΡΙΑ τερμα κ τελειωσε..

Βεβαια ευτυχως δε ζουμε κ μαζι με την πεθερα...

Εμ γιαυτό έχω ξεκατινιαστεί,γιατί έχω τις ίδιες απόψεις με εσένα,απλά δεν ξέρω να επιβάλλομαι,υποθέτω..:cry:

Η κοπελίτσα αυτή είναι στη γειτονιά,τη γνωρίζω αλλά μέχρι εκεί (είμαστε λίγοι εδώ).

Τα κολλητηλίκια τα έχω κόψει,μην σου πω οτι ίσως είμαι η πιο ακοινώνητη εδώ,σε σχέση με τον τρόπο που ζούνε.Και ναι,κάπως έτσι είναι,όλοι μια παρέα!

Και σκύλα να ήσουν,τελικά αυτές περνάνε καλύτερα ;)

y5yep3.png

Σε διάβαζα δίπλα Ελενάκι!Στα καφεμαγειρέματα! Ωραία παρέα είστε εκεί και αισιόδοξη ;)

Μου έκανε εντύπωση που είπατε με την Εβίρι οτι προτιμάτε την Ελλάδα παρά την κατάντια της! I love chaos!!:cool: Μου φτιάξατε το κέφι.

Το δικό μας είναι το καφέ της μουρμούρας!!γμτ!:oops:

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...