Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

EEEΕΕ επρεπε να της πεις τι να κανουμε???και εγω παρακαλουσα τον θεο να μου δωσει μια καλη πεθερα ......δεν πειραζει μωρε πες της με οτι εχει κανεις βολευεται.....να σου πω εγω μετα αν θα ξαναμιλησει:tongue::tongue:

Ακου εκει......ο αντρουλης σου τι ελεγε ενω του ελεγε για την θεα απεναντι??

Ο άντρας μου έλεγε οτι η γυναίκα δεν βλέπεται,κι ούτε θα γυρνούσε ποτέ να την κοιτάξει..αλλά και όμορφη να ήταν θα ήταν πολύ διακριτικός!Σε αυτά δεν έχω καθόλου παράπονο,δεν μου δίνει ποτέ δικαίωμα,άστε που με ανεβάζει ο κακομοίρης κ μου λέει συνέχεια πόσο όμορφη με βρίσκει!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πες την και εσυ, ενταξει, τι να κανουμε!!

Ειμαι χοντρη και στο γιο σου αρεσω ετσι!!

Ελεος!!

Μα θα τα χασεις μετα τη γεννα σιγα σιγα!

Πωπω, καλα σε λεει , η Ελινα, μην τυχον και μας ξαναπεις, οτι σε αγαπαει και τι να κανεις..οτι και καλα, μια ετσι ειναι και μια γιουβετσι!

Ελπιζω να πειστηκες οτι σε ''εκτιμαει''!!

Μάλλον δεν θέλω να το παραδεχτώ..Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος που κατα κόσμον είναι καλός και τους αγαπάει όλους,δεν συμπαθεί εμένα!:oops:

Το παίρνω λίγο προσωπικά!

Και δεν καταλαβαίνω γιατί στην αρχή ήμουν η όμορφη,η καλή,η ευγενική και η καλοσυνάτη και τώρα ξαφνικά για αυτήν είμαι λίγη.

y5yep3.png

EEEΕΕ επρεπε να της πεις τι να κανουμε???και εγω παρακαλουσα τον θεο να μου δωσει μια καλη πεθερα ......δεν πειραζει μωρε πες της με οτι εχει κανεις βολευεται.....να σου πω εγω μετα αν θα ξαναμιλησει:tongue::tongue:

Ακου εκει......ο αντρουλης σου τι ελεγε ενω του ελεγε για την θεα απεναντι??

συμφωνωωωωωω!την αλλη φορα που θα πει τετια μ@@ κ εσυ αυτο να απαντησεις!!να διχνεις κ εσυ στον πεθερο σου τιποτα ωραιες 40αρες!!εγω τον δικο μου οταν μου τη σπαει αυτη ολο κοπλιμεντα τον κανω για να την τσατισω!

rbOEp3.png

συμφωνωωωωωω!την αλλη φορα που θα πει τετια μ@@ κ εσυ αυτο να απαντησεις!!να διχνεις κ εσυ στον πεθερο σου τιποτα ωραιες 40αρες!!εγω τον δικο μου οταν μου τη σπαει αυτη ολο κοπλιμεντα τον κανω για να την τσατισω!

εννοείς κοπλιμέντα στον πεθερό σου???:D:D:D

y5yep3.png

Διαφημίσεις

εννοείς κοπλιμέντα στον πεθερό σου???:D:D:D

ναι καλε!!ο πεθερος μου στα νιατα του ηταν πολυ ωραιος αντρας,ξανθος,γαλανοματης,λεπτος,εχει σαρκωδει χειλη κ ακομα κρατιεται πολυ καλα!!κ αν φοραει κατι που του πηγαινει του λεω"μπαμπα σου παει αυτο το χρωμα,εσυ ετσι πρεπει να ντυνεσαι!!".αυτη σκαει η ατιμη,αυτος καμαρωνει κ λεει αυτη"ναιιιιιι,τετια να του λες να μην το βγαλει απο πανω του"χααχχ!την αληθεια λεω,της λεω,εγω θελω ο πεθερος μου να ειναι ομορφος!!εντοματαξυ ο αντρας μου ειναι ιδιος ο πατερας του εκτος απο τα χειλη που τα πηρε απο αυτη,δυο γραμμες χειλια!!κ συνεχεια εγω λεω για τον αντρα μου"αχ τι παιδαρα αντρα εχω,κοοτα τι ομορφος που ειναι,προχθες φορουσε φορμες κ λεω,κοιτα το αγορι μου ακομα κ με φορμες ειναι κουκλος!δλδ δεν προλαβαινιε να πει αυτη!εγω τα λεω μονη μου επειτηδες!!

rbOEp3.png

Εμένα όμως είναι αυτή ωραία,ο πεθερός όχι ο καημένος:D:D αλλά είναι καλός και μορφωμένος.

y5yep3.png

Εμένα όμως είναι αυτή ωραία,ο πεθερός όχι ο καημένος:D:D αλλά είναι καλός και μορφωμένος.

τοτε εσυ να του λες,ποσο εξυπνος ειναι,ποσο καλος ειναι κλπ κλπ!!

rbOEp3.png

;););) δίκιο έχεις!

Πάντως κανα-δυο φορές που μου έκανε κοπλιμέντο ο πεθερός μου για κάτι αυτή τον κοιτούσε στραβά.Σαν να μην τον πίστευε ένα πράμα!

y5yep3.png

Μάλλον δεν θέλω να το παραδεχτώ..Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος που κατα κόσμον είναι καλός και τους αγαπάει όλους,δεν συμπαθεί εμένα!:oops:

Το παίρνω λίγο προσωπικά!

Και δεν καταλαβαίνω γιατί στην αρχή ήμουν η όμορφη,η καλή,η ευγενική και η καλοσυνάτη και τώρα ξαφνικά για αυτήν είμαι λίγη.

Αμα την αφησεις να σε π@@@ να δεις τι καλη που θα εισαι και τι ομορφη και τι τελεια για τον κανακαρη της!!

Ανοιξε τα ματια σου!! Δεν εισαι μικρη!!30 χρονων εισαι!!

Διαφημίσεις

Αμα την αφησεις να σε π@@@ να δεις τι καλη που θα εισαι και τι ομορφη και τι τελεια για τον κανακαρη της!!

Ανοιξε τα ματια σου!! Δεν εισαι μικρη!!30 χρονων εισαι!!

Εμένα πάντως η δικιά μου με μισεί. Δεν ξέρω γιατί, αλλά με τον άντρα μου το έχουμε πλέον καταλάβει και μάλιστα τα σημάδια τα είχε δείξει απο νωρίς, αυτό που λέγαμε τις προάλλες "πόσο να κρυφτούν" απλά εγώ ήμουν πολύ αφελής, χαζή, βλήμα, εθελοτυφλούσα και δεν ξέρω και εγω τί άλλο. Εγω πια αμφιβολία δεν έχω. Μάλλον θα μισούσε οποιαδήποτε παντρευόταν ο άντρας μου, απλά δεν την έπαιρνε να με κακολογήσει. Δεν έβρισκε κάτι να πει που να γινόταν πιστευτό. Ενώ μετά με τα μωρά άρχισε και έλεγε ότι ήθελε... Δεν είχε μάρτυρες. Έφτιαχνε παραμύθια. Εκνευριζόμασταν εμείς και απομακρυνόμασταν και δωσ΄του αυτή να παίρνει αέρα και να με κατηγορεί ότι στρέφω τον άντρα μου εναντίον τους. Και όχι τίποτα άλλο εγώ ήμουν που έλεγα στον άντρα μου να πάμε να τους δούμε. Ε τώρα δεν του το λέω πια! Μόνη της τα έκανε σαν τα μούτρα της.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

...μέχρι σήμερα!Τα κλάματα μου έρχεται να βάλω απο τα νεύρα! Νιώθω ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου!! Με έχει κάνει αυτή η γυναίκα να έχω συναισθήματα που δεν αναγνωρίζω,δεν ΜΕ αναγνωρίζω..δεν ξέρω τι να κάνω πια..

Σήμερα μου έκανε τη χάρη να με πετάξει μέχρι την κομμώτρια..μιλούσα με την κομμώτρια,με ρώτησε πόσα κιλά έβαλα..της είπα και με ρωτούσε η κοπέλα αν έτρωγα πολύ!Της λέω "κοίτα,δεν έκανα διατροφή,έτρωγα,χτύπαγα και τα γλυκάκια μου αλλά όχι σε σημείο που να δικαιολογείται το βάρος που έβαλα..αέρα τα έβαλα τα κιλά..νομίζω ήταν και τέτοια η εγκυμοσύνη μου.." και Να στράβωνε το στόμα της η άλλη (έτσι κάνει όταν θεωρεί οτι λες μαλακίες) και μου το έχει ξαναπεί βέβαια οτι εγώ έτρωγα λέει τον άμπακο,να μην λέω οτι ήταν η εγκυμοσύνη. Μου'ρθε να της χώσω μία,άλλο πράμα!

Πάμε μετά επίσκεψη κάπου,και μιλούσαμε για διαιτολόγους..αναφέρθηκαν σε ένα διαιτολόγο που αντιπαθώ,στον οποίο όταν πήγα με τον άντρα μου,στην προσπάθειά του να τον "πικάρει" μπας κ χάσει βάρος ,του είχε πει τότε "έχεις μια θεά κι είσαι χοντρούλης" (λεπτή εγώ τότε).'Ελεγα λοιπόν στα κορίτσια (που επισκεφτήκαμε) οτι δεν μου άρεσε αυτή η προσέγγιση κ οτι δεν μ'αρέσει να μου στεναχωρούν τον άντρα μου. 'Επρεπε ννα δείτε ένα ειρωνικό ύφος,σαν να έλεγε,σιγά τη θεά,και μου λέει κι όλας "έτσι θα το είπε ο άνθρωπος,να τον τσιγκλίσει,δεν το εννοούσε!"

Και γενικά τώρα τελευταία με τα σχόλιά της και το ύφος της σε συζητήσεις δείχνει να μην της αρέσει η εμφάνισή μου,κι οτι δεν με θεωρείο αρκετά ωραία για το γιο της η μαλα...νη!!!! Πριν είχαμε το μωρό,μετά σπόντες για το σπίτι μου,τώρα για την εμφάνιση.Να δω τι άλλο θα βρει!

Κατά τα άλλα λέει οτι είναι τυχερή που με έκανε κόρη κ τώρα θα έχει κ την εγγονή.κι ευχαριστεί λέει το Θεό,και τηε λένε όλες οτι τώρα θα ναι πολύ απασχολημένη κ θα έχει πολύ δουλειά με την εγγονή.Τι θα κάνω??Αυτή έχει πορωθεί με το μωρό αλλά εμένα η ψυχή μου πια έχει γίνει έτσι που δεν θέλω να την βλέπω,γιατί το νιώθω οτι με απεχθάνεται κ με θεωρεί λίγη κ δεν θέλω να την βλέπω καθόλου..δεν ξέρω τι να κάνω,νιώθω απαίσια και κακιά αλλά μου βγάζει τόση αρνητική ενέργεια που δεν αντέχω να μαι δίπλα της!!!!

Αυτά,ήθελα να τα βγάλω...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

y5yep3.png

...μέχρι σήμερα!Τα κλάματα μου έρχεται να βάλω απο τα νεύρα! Νιώθω ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου!! Με έχει κάνει αυτή η γυναίκα να έχω συναισθήματα που δεν αναγνωρίζω,δεν ΜΕ αναγνωρίζω..δεν ξέρω τι να κάνω πια..

Σήμερα μου έκανε τη χάρη να με πετάξει μέχρι την κομμώτρια..μιλούσα με την κομμώτρια,με ρώτησε πόσα κιλά έβαλα..της είπα και με ρωτούσε η κοπέλα αν έτρωγα πολύ!Της λέω "κοίτα,δεν έκανα διατροφή,έτρωγα,χτύπαγα και τα γλυκάκια μου αλλά όχι σε σημείο που να δικαιολογείται το βάρος που έβαλα..αέρα τα έβαλα τα κιλά..νομίζω ήταν και τέτοια η εγκυμοσύνη μου.." και Να στράβωνε το στόμα της η άλλη (έτσι κάνει όταν θεωρεί οτι λες μαλακίες) και μου το έχει ξαναπεί βέβαια οτι εγώ έτρωγα λέει τον άμπακο,να μην λέω οτι ήταν η εγκυμοσύνη. Μου'ρθε να της χώσω μία,άλλο πράμα!

Πάμε μετά επίσκεψη κάπου,και μιλούσαμε για διαιτολόγους..αναφέρθηκαν σε ένα διαιτολόγο που αντιπαθώ,στον οποίο όταν πήγα με τον άντρα μου,στην προσπάθειά του να τον "πικάρει" μπας κ χάσει βάρος ,του είχε πει τότε "έχεις μια θεά κι είσαι χοντρούλης" (λεπτή εγώ τότε).'Ελεγα λοιπόν στα κορίτσια (που επισκεφτήκαμε) οτι δεν μου άρεσε αυτή η προσέγγιση κ οτι δεν μ'αρέσει να μου στεναχωρούν τον άντρα μου. 'Επρεπε ννα δείτε ένα ειρωνικό ύφος,σαν να έλεγε,σιγά τη θεά,και μου λέει κι όλας "έτσι θα το είπε ο άνθρωπος,να τον τσιγκλίσει,δεν το εννοούσε!"

Και γενικά τώρα τελευταία με τα σχόλιά της και το ύφος της σε συζητήσεις δείχνει να μην της αρέσει η εμφάνισή μου,κι οτι δεν με θεωρείο αρκετά ωραία για το γιο της η μαλα...νη!!!! Πριν είχαμε το μωρό,μετά σπόντες για το σπίτι μου,τώρα για την εμφάνιση.Να δω τι άλλο θα βρει!

Κατά τα άλλα λέει οτι είναι τυχερή που με έκανε κόρη κ τώρα θα έχει κ την εγγονή.κι ευχαριστεί λέει το Θεό,και τηε λένε όλες οτι τώρα θα ναι πολύ απασχολημένη κ θα έχει πολύ δουλειά με την εγγονή.Τι θα κάνω??Αυτή έχει πορωθεί με το μωρό αλλά εμένα η ψυχή μου πια έχει γίνει έτσι που δεν θέλω να την βλέπω,γιατί το νιώθω οτι με απεχθάνεται κ με θεωρεί λίγη κ δεν θέλω να την βλέπω καθόλου..δεν ξέρω τι να κάνω,νιώθω απαίσια και κακιά αλλά μου βγάζει τόση αρνητική ενέργεια που δεν αντέχω να μαι δίπλα της!!!!

Αυτά,ήθελα να τα βγάλω...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Λουλαμπι θα σε μαλωσω πραγματικα..!!!

Τι να πω..επιτρεπεις σε ενα μπαζο να σου χαλαει τη ζωη?? Εκτος και αν ΚΑΙ εσυ θεωρεις τον εαυτο σου λιγο, και οτι δεν εισαι ομορφη κλπ..!!

Κανενας δε μπορει να μπει σ αυτη τη θεση αν δεν μπει απο μονος του κ εσυ εχεις μπει απο μονη σου..καταρχην να αποφευγεις συζητησεις τετοιες με τον οποιοδηποτε. Κανενος προβλημα δεν ειναι τα κιλα σου. Εγω ουτε και με την κομμωτρια μου θα το συζητουσα και ουτε θα ρωτουσα εγκυο γυναικα "Εβαλες πολλα κιλα?" Ειναι μεγαλη αγενεια. Και να εβαλε, γουστο της και καπελο της. Τι ρατσισμος ειναι αυτο με την εμφανιση δεν το καταλαβαινω.

Δευτερο, οταν σου ειπε αυτη οτι "ετσι το ειπε ο ανθρωπος δεν το εννοουσε", επρεπε να απαντησεις. Να της πεις , που ξερεις μπορει να του αρεσα :cool:

Eleni

bd5c7983f7.png

Ε γιαυτό τα λέω εδώ,για να ξεσπάσω!

Και για να διαπιστώνω αν είμαι απλά προκατειλημμένη ή όντως έχω δίκιο.

Σαν γυναίκα μπορώ να νιώσω την αποδοκιμασία μιας άλλης,και,αυτή μου την δείχνει με την πρώτη ευκαιρία.

Το μόνο που θα με ανακούφιζε τώρα είναι ένα τσιγαράκι!!Πραγματικά!!Αλλά δεν κάνει!!:oops: Το ξέρω!

Αυτή ρε στο τέλος μπορεί,αν της πάω κόντρα κ με το μωρό,να του βρεί άλλη γυναίκα!!Ξέρω γω? Τα έχω δει όλα!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...