Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

θα τον ενισχυσουμε με βοηθηματα,η επιστημη προχωρησε!!!ξυνη το παιζι σ εσασ,κατσε να τη χουφτωσει κανενας παππουσ να δεις πως θα στρωσει!!η γιαγια μ εχει μια γειτονισσα χηρα 25 χρονια!!κ λεει η γιαγια μου οτι ειναι παραξενη κ τησ λεωσ τησ δικιας μου "καλα ας καθοσουν κ εσυ 25 χρονια α.....μητη και μετα θα σου ελεγα,εχεις τον παππου μου τωρα κ σε μασπατευει κ μιλασ!!!εντομεταξυ η γιαγια μου ψοφαει να τησ λες τετοια!!

:P:p:p:p:lol::lol::lol::lol::P:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπορεί να έχουμε την ίδια πεθερά, μάλλον πέσαμε στο alter ego τους... ίδια περιγραφή, ακριβώς όμως,.. και στο "πένθος" και στο στυλ!!

Το είχα είπα και παλιότερα, ότι το καλοκαίρι, δεν είχε κάνει τα 40 ακόμα, και αγόρασε 2 μαύρα φουστανάκια, μίνι, μέγεθος ΧΧL (φανάσου εικόνα με μαλλί ξανθό με ανταύγιες, κρεπαρισμένο:o) από τους κινέζους γιατί είδε ένα που πήρα εγώ ελαφρύ για μέσα στο σπίτι (πλύνε-βαλε και όσο κρατήσει) και ζήλεψε!!

Περιπτωσάααρες ....:rolleyes:

χριστέ μου αν υπάρχει καλούπι να το σπάσουμε, λες να τις κλωνοποιουν τις κατσίκες για να μας παιδευουν??? ενα θα σου πω στα τρίμηνα είχε έρθει στο σπίτι μετά την εκκλησια να μας φέρει κώλυβα. Οταν την είδα επαθα σοκ. Νομιζα οτι είχε παει ραντεβού. Φορουσε ενα στενό εφαρμοστό φόρεμα μέχρι το γόνατο, κλως για την ακριβεια οπου διεγραφε τα πάντα, γόβα λουστρινι με καλσον ανοικτό, το μαλλι κρεπαρισμένο το είχε τυλιξει με μεγάλα ρολει και τέλος είχε βραχιολια αλυσιδες και φουλαρι παρακαλώ στο λαιμό. Δεν ξέρω αν είχε βάλει τον παπά στο μάτι πάντως χήρα δεν την έλεγες αμα την έβλεπες. Γελαγα μισή ωρα :-):smile::-):smile::-)

Γεια σας πεθερόπληκτες!!

Βρε κακίστρες, θα βρω τις πεθερές σας, να ανοίξουν κι αυτές ένα τόπικ να λένε τα παραπονά του για εσάς...

Να βγει ολοκληρωμένο το νέο project των "Θανάσιμων πεθερών"!!

Πλάκα σας κάνω, εννοείται!!

Αφού σας πάω με χίλια!!!

Σε φάσεις που έτυχε να είναι μπροστά όταν έκανα κάποια παρατήρηση στο μικρό, έλεγε στο μικρό : μην μαλώνεις το παιδάκι μαμά, είναι καλό παιδάκι !!!, ντα θα κάνουμε τη μαμά αν μαλώνει το παιδάκι !!

Μα όλες τα ίδια πια!!τι στο καλο εγχειρίδιο τους δίνουν;

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!Να'μαι κι εγώ!Μόλις επέστρεψα από συνέντευξη για δουλειά (για γραμματέας) αλλά απογοητεύτηκα!Έβαλα αγγελία εδώ, ρίξτε μια ματιά!

Ψάχνω δουλειά στη Σαλαμίνα αν ξέρετε κάτι αλλά και Πειραιά και πέριξ!Βοηθήστε κορίτσια αν ξέρετε καμιά θέση και για μένα, μπας και φύγω από τα πεθερικά!

Συμφωνήσαμε με τον άντρα μου ότι μόλις βρω κι εγώ δουλειά φύγαμε και απ'ότι φαίνεται θα πάμε να μείνουμε Σαλαμίνα!Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχουν γίνει διάφορα με τα πεθερικά αυτές τις μέρες (γι'αυτό χάθηκα λίγο) αλλά περιμένω τη λύση του δράματος για να γράψω ένα ωραίο και μεγάλο θέμα!

Στείλτε π.μ. αν είναι!Φιλάκια!

nai etsi nomizoun akrivws opws to eipes.an katalabw oti skalise 8a paw na balw donites s ola ta syrtaria na ntrapei na ksanapatisei!!!egw shmera h8ela n kanw pita k den exw ksanaepixirisei moni mou k hr8e n dei an kanw kala!!!bebea thn ebala n ka8ete k ths eipa,esu na koitas mono egw 8a kanw giati 8elw na ma8w na kanw na taizw to mwraki mou 8 er8ei!m leei kala esu ta xeis paiksei,mexrh na arxisei na trwei pita 8 perasoun xronia!!!!e nai re koritsia alla egw 8elw na ma8w,kako einai??epishs exei kolisei me to ntekor twra 8elei na baloume xali sto diadromo k o antras mou den 8elei k leei oti den 8elei na parei giati se peire xabari pou eisai spatalh kai den 8elei na sou dwsei aera..........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8a tsiriksw!!!exw k egw dika mou leftaaaaaaaa

Τραγικήηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάντως και σαλάτα να πάω να φτιάξω έρχεται πάντα ο πεθερός με μια καλύτερη ιδέα για σαλάτα!!!!

θα τον ενισχυσουμε με βοηθηματα,η επιστημη προχωρησε!!!ξυνη το παιζι σ εσασ,κατσε να τη χουφτωσει κανενας παππουσ να δεις πως θα στρωσει!!η γιαγια μ εχει μια γειτονισσα χηρα 25 χρονια!!κ λεει η γιαγια μου οτι ειναι παραξενη κ τησ λεωσ τησ δικιας μου "καλα ας καθοσουν κ εσυ 25 χρονια α.....μητη και μετα θα σου ελεγα,εχεις τον παππου μου τωρα κ σε μασπατευει κ μιλασ!!!εντομεταξυ η γιαγια μου ψοφαει να τησ λες τετοια!!

'Εχω λιώσει :D:D:D:D:D

χριστέ μου αν υπάρχει καλούπι να το σπάσουμε, λες να τις κλωνοποιουν τις κατσίκες για να μας παιδευουν??? ενα θα σου πω στα τρίμηνα είχε έρθει στο σπίτι μετά την εκκλησια να μας φέρει κώλυβα. Οταν την είδα επαθα σοκ. Νομιζα οτι είχε παει ραντεβού. Φορουσε ενα στενό εφαρμοστό φόρεμα μέχρι το γόνατο, κλως για την ακριβεια οπου διεγραφε τα πάντα, γόβα λουστρινι με καλσον ανοικτό, το μαλλι κρεπαρισμένο το είχε τυλιξει με μεγάλα ρολει και τέλος είχε βραχιολια αλυσιδες και φουλαρι παρακαλώ στο λαιμό. Δεν ξέρω αν είχε βάλει τον παπά στο μάτι πάντως χήρα δεν την έλεγες αμα την έβλεπες. Γελαγα μισή ωρα :-):smile::-):smile::-)

Τατάκι η πεθερά σου δεν παίζεται αλλά και της epang δεν πάει πίσω!!!!!Εύθυμες χήρες!!!

Διαφημίσεις

Καλέ τι έγινε;;;Πήγατε όλες να φτιάξετε την πίτα της Ελίνας;;;Θέλω σχόλια από τις πεθερές μόλις τη δοκιμάσουν και σκάσουν από ζήλια.....

Μπραβο κορίτσι!εύχομαι να βρεθεί κάτι πολυ καλο πολυ σύντομα!!

xristinaki m makari na borousa na se boh8isw na ksafanisteis apo ekei alla zw sthn allh akrh!!!tataki th 8eloume thn pe8era sou,einai sexouliara!!!!h pita eukolh fenete an 8elete exw k egw kamoia suntagh!!!

Σ'ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση!

Σεξουλιάρα ναι, αλλά θα τη φορτωθείτε εσείς μετά, σκέψου το καλά!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...