Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

ετσι ακρηβως,δεν θα μπαινεις εσυ αναμεσα να γιναισε η κακια!κ εμενα στην αρχη που μου ελεγε ο αντρας μου να την απανταω τη μανα του οταν ελεγε τα δικα της του ελεγα εγω δεν εχω δουλεια να τη μιλισω ασχημα,πρεπει να τη βαλεις εσυ στη θεση της!και ετσι σιγαααα σιγααααα αρχησε να παιρνει μπρος!!χαχααχαχαχ

Ωχ απίστευτο! Και εμένα ο άντρας μου έτσι μου έλεγε. Τώρα το κατάλαβε ότι αυτο δεν ήταν σωστό!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακριβώς!!Να είστε έξυπνες! 'Οχι σαν κι εμένα το βόδι,που επειδή δεν μιλούσε αυτός μίλησα εγώ κι έγινα η κακιά στο τέλος κ πλακωθήκαμε!

Ναι ναι έχει δίκιο η selestina. Πολυ σωστά είπε στον άντρα της ότι δεν είναι δικια μας δουλεια να βάζουμε στη θέση τους τους δικούς τους γονείς. Όχι ότι έτσι λύνονται τα προβλήματα και εντελώς, γιατι και τα δικα μου πεθερικά, εμένα κατηγορούν ακόμα και όταν λέει κάτι ο άντρας μου. Εγω φταίω για όλα!

παντα εμεις θα ειμαστε οι κακες κοριτσια κ ακομα κ οι πεθερες που δεν φαιροντε ασχημα στις νυφες κ εχουν πολυ καλες σχεσεις,ακομα κ εκεινες δεν τις βλεπουνε σαν κορες!ποτε δεν θα μασ δουμε με καλο ματι κ ποτε δεν θα γινουν μανες μας!ενοειτε πως εινια δικοι τους δουλεια,εμενα προχθες με πιεζε για κατι κ με το που εβαλε ο γιος της τη φωνη μουγκαθηκε κ το βουλωσε αμεσως!εγω του ειπα οτι αν λεει αυτη μ@@ κ δεν απανταει αυτος,μετα οταν θα μενουμε μονοι μας αυτος θα τα ακουει απο εμενα!!

rbOEp3.png

εγω του ειπα οτι αν λεει αυτη μ@@ κ δεν απανταει αυτος,μετα οταν θα μενουμε μονοι μας αυτος θα τα ακουει απο εμενα!!

Σωστόοοοοοοοοοοο! θα του το πω και εγώ να είναι σε επιφυλακή:tongue:, αν τελικά αρχίσουμε τις επισκέψεις.

Σωστόοοοοοοοοοοο! θα του το πω και εγώ να είναι σε επιφυλακή:tongue:, αν τελικά αρχίσουμε τις επισκέψεις.

ε ναι!στην αρχη λεγανε λεγανε,κατι παπαριες χωρις λογο κ ο δικος μου επαιζει με το κινητο κ ζαλιζαν εμενα!ουτε ακουγε βασικα τι λεγανε η δεν εδινε σημασια οτι ειναι ενοχλητικοι.μια δυο μετα ελεγα εγω"γιατι οταν ειπε αυτο η μανα σου δε μιλας κ ζαλιζει εμενα?" εεε δεν ακουσα μου λεει αυτος!μια δυο τρεις κ συνεχιζαν αυτοι,ξερεις οσο δε μιλαει ο γιος περισσοτερο θαρρος,μετα αρχηζα κ εγω τα συχτηρια κ μου ελεγε ο δικος μου''εγω τι φταιω ρε μωρο μου"εμεις τι φταιμε ρε κοριτσια??ακου τι φταιω??του λεω εσυ φταις που δε μιλας,μαμακιας εισαι??η θα μιλας η θα τ ακους εσυ κανονισε κ διαλεξε του λεω!κ τις προαλες μιλησε το καμαρι μου!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

ε ναι!στην αρχη λεγανε λεγανε,κατι παπαριες χωρις λογο κ ο δικος μου επαιζει με το κινητο κ ζαλιζαν εμενα!ουτε ακουγε βασικα τι λεγανε η δεν εδινε σημασια οτι ειναι ενοχλητικοι.μια δυο μετα ελεγα εγω"γιατι οταν ειπε αυτο η μανα σου δε μιλας κ ζαλιζει εμενα?" εεε δεν ακουσα μου λεει αυτος!μια δυο τρεις κ συνεχιζαν αυτοι,ξερεις οσο δε μιλαει ο γιος περισσοτερο θαρρος,μετα αρχηζα κ εγω τα συχτηρια κ μου ελεγε ο δικος μου''εγω τι φταιω ρε μωρο μου"εμεις τι φταιμε ρε κοριτσια??ακου τι φταιω??του λεω εσυ φταις που δε μιλας,μαμακιας εισαι??η θα μιλας η θα τ ακους εσυ κανονισε κ διαλεξε του λεω!κ τις προαλες μιλησε το καμαρι μου!!

Έχω λιώσει στα γέλια! Έτσι έτσι ακριβώς. Αυτός δε χαμπαριαζε τίποτα και εγω κοθόμουν και έκανα την ευγενική και μετά μου έλεγε κιόλας " εγώ τι φταίω ρε μωρό μου, να απαντάς αν σε ενοχλεί κάτι" αλλά εμένα με έριχνε και σταματούσα, δεν το είχα σκεφτεί το "ή θα μιλάς η θα τ΄ ακούς" πολύ σωστό! Εγώ του παραπονιόμουν ότι δε με προστάτευε από το σόι του όπως τον προστάτευα εγώ, αλλα ήταν αναποτελεσματικό. Ενώ το δικό σου είναι καλύτερο. Γιατί θέλουν και απλές προτάσεις τα αγόρια μας. Στα σύνθετα μπλέκονται.

Έχω λιώσει στα γέλια! Έτσι έτσι ακριβώς. Αυτός δε χαμπαριαζε τίποτα και εγω κοθόμουν και έκανα την ευγενική και μετά μου έλεγε κιόλας " εγώ τι φταίω ρε μωρό μου, να απαντάς αν σε ενοχλεί κάτι" αλλά εμένα με έριχνε και σταματούσα, δεν το είχα σκεφτεί το "ή θα μιλάς η θα τ΄ ακούς" πολύ σωστό! Εγώ του παραπονιόμουν ότι δε με προστάτευε από το σόι του όπως τον προστάτευα εγώ, αλλα ήταν αναποτελεσματικό. Ενώ το δικό σου είναι καλύτερο. Γιατί θέλουν και απλές προτάσεις τα αγόρια μας. Στα σύνθετα μπλέκονται.

αχχααχαχχχ!!ελα ντε??κ εγω ρε συ χωρις ποτε να χρειαστηκε να μου πει κατι ο δικος μου,αν παει να πει κατι η μανα μου,πατερας μου,ακομα κ παππους γιαγια κατευθειαν οταν δω οτι το παρακανουν κ καμοια σχεση κουβεντες με τους δικους του.αν δω οτι κουραζουν τους κοβω αμεσως!εμενα η πεθερα την αλλη φορα με κοροιδευε μπροστα στον αντρα μου γιατι πηρα καλτσες για το μωρο.επειδη θα γεννηθει Μαιο αυτη θεωρουσε οτι πρεπει να ειναι ξυπολητη κ ελεγε¨"καλα εισαι τρελλη??αχχαχχαχααχ,θα βαλεις καλτσες το μωρο??χααχχαχαχα"αν ηταν μανα μου θα την ελεγα,δικο μου ειναι οτι θελω το κανω,αν γουσταρω κ εσκιμωο τη ντυνω τη μπεμπα!!κ ο δικος μου μουγκα κ εγω με το καλο,ρε μαμα θα ειναι νεογεννητο,το μαιο δεν εχιε κ τοσο ζεστη το βραδυ κ αυτη η ατιμη εκειιιιιιιιιιιι κ νευρα εγω!!

rbOEp3.png

Πες στην άσχετη οτι καλτσάκια φοράνε στα μωρά και ντάλα καλοκαίρι να ναι αν είναι νεογέννητα-χαιρετίσματα πες της!Μου το είπε ο παιδίατρος!Το απλό φορμάκι-εσωρουχάκι,καλτσάκια και μια πικέ κουβερτούλα.

Εσύ καλά κάνεις όμως,σου είπα!Εγώ ξέφυγα κ μίλησα απότομα (την είχα κ θάρρος) κ ακόμα ξεφεύγω καμιά φορά και να,μου έμεινε η βούλα τώρα!!

Εμένα τώρα τελευταία με παίρνει με το καλό (!!) χτες πήγαμε κ για καφέ,με ρώτησε για πρώτη ίσως φορά πώς νιώθω με την εγκυμοσύνη,που θα γίνω μαμά, και άλλα τέτοια. 'Επαθα πλάκα,λέω λες Παναγία μου επιτέλους να κατάλαβε ή απλά με καλοπιάνει κ όταν έρθει το μωρό θα επεμβαίνει πάλι και θα με πη.....ξει????

'Ιδωμεν!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Πες στην άσχετη οτι καλτσάκια φοράνε στα μωρά και ντάλα καλοκαίρι να ναι αν είναι νεογέννητα-χαιρετίσματα πες της!Μου το είπε ο παιδίατρος!Το απλό φορμάκι-εσωρουχάκι,καλτσάκια και μια πικέ κουβερτούλα.

Εσύ καλά κάνεις όμως,σου είπα!Εγώ ξέφυγα κ μίλησα απότομα (την είχα κ θάρρος) κ ακόμα ξεφεύγω καμιά φορά και να,μου έμεινε η βούλα τώρα!!

Εμένα τώρα τελευταία με παίρνει με το καλό (!!) χτες πήγαμε κ για καφέ,με ρώτησε για πρώτη ίσως φορά πώς νιώθω με την εγκυμοσύνη,που θα γίνω μαμά, και άλλα τέτοια. 'Επαθα πλάκα,λέω λες Παναγία μου επιτέλους να κατάλαβε ή απλά με καλοπιάνει κ όταν έρθει το μωρό θα επεμβαίνει πάλι και θα με πη.....ξει????

'Ιδωμεν!

αντε μωρε τη βλαμενη,ολα τα ξερει κ αν τη δει πως ειναι,την τυφλα της δεν ξερει!εγω παρολο που ειμαι παρα πολυ νευρικη κ εχω πολυ στομα κ τιποτα δεν αφηνω να πεσει κατω κρατιεμαι κ δεν μιλαω σ τετιες περηπτωσεις.ειναι ομως μεχρη να φτασω στο αμην,εμενα αν κανει καμοια χοντραδα και μου γυρισει τα μυαλα κ με κανει να την απαντησω θα τρομαξει!χχααχαχ!!εσυ μην πεφτεις παλι κ μετα μετανιωνεις,απλα σε καλοπιανει κ οταν ερθει το μωρο θα επεμβαινει παλι κ θα σε πη....ξει!!!χαχχαχα!!το εχουμε ξανα δει το εργο!

rbOEp3.png

Εμένα τι κάνει τώρα τελευταία..χτες συγκεκριμένα πάλι!

'Ηρθε ένα ζευγάρι στην περιοχή μας που μετακόμισε.Καθόταν η πεθερά μου μπροστά σε μένα και τον άντρα μου και ΤΟΥ έλεγε για τη ΘΕΑ που μετακόμισε εδώ δίπλα μας.Και τι καλλονή,και τι ματάρες,και τι γυναίκα,και πανέμορφη,και άλλα τέτοια.

'Εχω βάλει πεντακόσια κιλά και ειδικά όσο περνάει ο καιρός η ψυχολογία μου δεν είναι και στα καλύτερά της (αυτό βέβαια δεν το δείχνω) αλλά,πρέπει να έχεις φοβερή έλλειψη τακτ για να κάνεις κάτι τέτοιο. Μήπως είμαι κομπλεξική και ζηλιάρα ρε κορίτσια??Αλλά πείτε μου,είναι σωστό να του μιλάει έτσι για άλλες γυναίκες σαν να του λέει "κοίτα τες"???:evil:

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Ε καλα θελει και ρωτημα βρε παιδι μου?Επιτηδες φυσικα τα λεει για να σε πικαρει.Παιξτο ανετη και μολις χασεις και τα κιλακια σου θα δεις μια χαρα θα εισαιΕγκυος εισαι δεν εισαι χοντρη!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ο γιος της (ο άντρας μου) τυχαίνει να είναι και κούκλος.Εβαλε όμως αρκετά κιλά απο τότε που γνωριστήκαμε. Συνέχεια κάνει κάτι σχολιάκια που αφήνουν να εννοηθεί οτι δεν είμαι τόσο εμφανίσημη όσο εκείνος.Που και έτσι να είναι,μόνο απο τακτ δεν έπρεπε να το κάνει!!

Μέχρι που μου πέταξε οτι ευτυχώς που είναι λίγο παχύς γιατί σε άλλη περίπτωση θα τον κυνηγούσαν όλες οι γυναίκες και θα είχα πρόβλημα!!!:evil::evil::evil::evil:

Και όταν με γνώρισε μου είχε πει οτι παρακαλούσε ο γιος τηςνα βρει μια καλή κοπέλα κι ας μην ήταν λέει όμορφη,κι έτσι λέει έγινε με εμένα!!!:shock::shock::shock: ένα ένα τα θυμάμαι...δεν θα αγιάσω τελικά...

y5yep3.png

Και όταν με γνώρισε μου είχε πει οτι παρακαλούσε ο γιος τηςνα βρει μια καλή κοπέλα κι ας μην ήταν λέει όμορφη,κι έτσι λέει έγινε με εμένα!!!:shock::shock::shock: ένα ένα τα θυμάμαι...δεν θα αγιάσω τελικά...

EEEΕΕ επρεπε να της πεις τι να κανουμε???και εγω παρακαλουσα τον θεο να μου δωσει μια καλη πεθερα ......δεν πειραζει μωρε πες της με οτι εχει κανεις βολευεται.....να σου πω εγω μετα αν θα ξαναμιλησει:tongue::tongue:

Ακου εκει......ο αντρουλης σου τι ελεγε ενω του ελεγε για την θεα απεναντι??

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Ο γιος της (ο άντρας μου) τυχαίνει να είναι και κούκλος.Εβαλε όμως αρκετά κιλά απο τότε που γνωριστήκαμε. Συνέχεια κάνει κάτι σχολιάκια που αφήνουν να εννοηθεί οτι δεν είμαι τόσο εμφανίσημη όσο εκείνος.Που και έτσι να είναι,μόνο απο τακτ δεν έπρεπε να το κάνει!!

Μέχρι που μου πέταξε οτι ευτυχώς που είναι λίγο παχύς γιατί σε άλλη περίπτωση θα τον κυνηγούσαν όλες οι γυναίκες και θα είχα πρόβλημα!!!:evil::evil::evil::evil:

Ελπιζω να μην εχεις πια αμφιβολιες για το αν οντως σε νοιαζεται..Μονη σου τα θυμασαι και τα λες..Πολυ σκροφα σορρυ κιολας..

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

EEEΕΕ επρεπε να της πεις τι να κανουμε???και εγω παρακαλουσα τον θεο να μου δωσει μια καλη πεθερα ......δεν πειραζει μωρε πες της με οτι εχει κανεις βολευεται.....να σου πω εγω μετα αν θα ξαναμιλησει:tongue::tongue:

Ακου εκει......ο αντρουλης σου τι ελεγε ενω του ελεγε για την θεα απεναντι??

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ καλόοοοοοοοοοοοοοο!!
Ελπιζω να μην εχεις πια αμφιβολιες για το αν οντως σε νοιαζεται..Μονη σου τα θυμασαι και τα λες..Πολυ σκροφα σορρυ κιολας..

Το σχόλιο που σας είπα οτι παρακαλούσε να βρει μια καλή κοπέλα,ας μην είναι και όμορφη,το είπε όταν ήμασταν ακόμα στην αρχή και ήταν πολύ,πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου.'Εδειχνε οτι το έλεγε με αγάπη δηλαδή!:?

Είναι μια γενική αλήθεια οτι δεν ξέρει να εκφράζεται κι οτι κάνει πατάτες στην προσπάθειά της να σου πει κάτι.Αλλά τώρα πλέον αναρωτιέμαι αν όντως τις κάνει κατά λάθος..(??)

Μην ζητάς σόρυ,ελέυθερα! :cool:

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...