Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Καλημερα!

Μαρλια μου, συγνωμη αλλα δεν προκειται να βαλουν μυαλο!Τουλαχιστον το βλεπει ο ανδρας σου!! ππωπππωπωωω!

Τι γονεις ειναι αυτοι!

Καλα myfavourite διαβασα, διαβασα...να σε κανω μια ερωτηση?

Ρε κοριτσι μου δεν ηξερες τι σοι ειχε ο ανδρας σου ??Δεν το λεω με ειρωνια..μιλω σοβαρα, γιατι αμα ητνα ετσι ο δικος μου δεν θα εμπλεκα!

Καλα ειναι δυνατον εχεις πεθερα και ολο το σοι?

Και εσυ γιατι να γινεις κακια δεν το εχω καταλαβει?

Καλα τον δικο σου δεν τον ενοχλει να τον πρηζουν οτι ωρα ναναι???

Οτι εισαι εγκυος κανεις δε το σεβεται??

Συγνωμη αλλα ο ανδρας σου πρεπει να μπει μπροστα και οχι εσυ!

Δηλαδη αμα γεννησεις τι θα γινεται στο σπιτι?Τσιρκο?

zoitsa ευχαριστώ, το ξέρω, αλλά δεν μπορώ άλλο να τον βλέπω να στενοχωριέται και να μην θέλει να στενοχωρήσει και εμένα!

lullaby σου το λέω ρίξ' το στις ορμόνες το φταίξιμο και βάλε τις φωνές σε όλους να βάλουν μυαλό και μετά πες συγγνώμη αλλά μερικές γυναίκες έχουν περισσότερες ορμόνες και δεν αντέχουν... μου το είπε και ο γιατρός. Υπομονή να κάνετε λίγους μήνες ακόμη και θα περάσει πες τους και όποτε σε ενοχλεί κάτι να βάζεις τις φωνές!

Άσε που με το καλό όταν γεννηθεί το μωρό θα τρώει τέτοια ξενύχτια και ο άντρας σου με το μωρό που θα κοπούν τα playstation αναγκαστικά! από τη νύστα!

Εγώ τί να κάνωωωωωωωω?????????????

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zoitsa ευχαριστώ, το ξέρω, αλλά δεν μπορώ άλλο να τον βλέπω να στενοχωριέται και να μην θέλει να στενοχωρήσει και εμένα!

lullaby σου το λέω ρίξ' το στις ορμόνες το φταίξιμο και βάλε τις φωνές σε όλους να βάλουν μυαλό και μετά πες συγγνώμη αλλά μερικές γυναίκες έχουν περισσότερες ορμόνες και δεν αντέχουν... μου το είπε και ο γιατρός. Υπομονή να κάνετε λίγους μήνες ακόμη και θα περάσει πες τους και όποτε σε ενοχλεί κάτι να βάζεις τις φωνές!

Άσε που με το καλό όταν γεννηθεί το μωρό θα τρώει τέτοια ξενύχτια και ο άντρας σου με το μωρό που θα κοπούν τα playstation αναγκαστικά! από τη νύστα!

Εγώ τί να κάνωωωωωωωω?????????????

Καλημερα Μαρλια μου!τι ενοουν να παρουν τα παιδια??να μενουν μαζι τους??χαχχαχαχααχ!!ετσι ηθελε η πεθερα μου,να μενει μαζι της το μωρο να βαλουμε κ κρεβατακι σπιτι της κ οταν της ειπα οχι ειπε δικο σου θα ειναι δε στο τρωμε!!ααχχααχχααχ!βρε αιντε απο εκει με τον καθε καθυστερημενο θα ασχολουμεστε!ας στενοχωρεθει ο αντρας σου,θα του περασει,τα παιδια του ειναι πανω απ ολα!βασικα πηγαιντε μια φορα κ με τα 3 και βαλτε τα να κανουν πολυ φασαρεια,να ειναι ατακτα,να χοροπηδανε απο δω κ απο κει στο σπιτι τον παππουδων να δω αν τα ξαναθελουν!!

rbOEp3.png

Συγγνώμη για το θάρρος, αλλά τα παιδιά σου από ό,τι βλέπω στο τίκερ σου είναι μεγάλα, δεν είναι νεογέννητα. Γιατί χρειάζεται να πλύνουν τα χέρια τους? Η δική μου ούτε 2 χρονών και δεν απαιτώ από κανέναν να απολυμανθεί πριν την ακουμπήσει. Εντάξει δεν μιλάμε να έχει ο άλλος χώματα ή πετρέλαιο στα χέρια του, αλλά εκεί θα πλυθεί από μόνος του, δεν θα περιμένει να του το πω...

Αν μπορείς εξήγησέ μας καλύτερα γιατί πραγματικά απόρησα.

μαλλον δεν πλενοντε γενικα οι ανθρωποι.ειναι μερικοι που πηγαινουν τουαλετα κ δεν πλενουν τα χερακια τους!αυτο εωνοει η κοπελα !!

rbOEp3.png

Καλημερα Μαρλια μου!τι ενοουν να παρουν τα παιδια??να μενουν μαζι τους??χαχχαχαχααχ!!ετσι ηθελε η πεθερα μου,να μενει μαζι της το μωρο να βαλουμε κ κρεβατακι σπιτι της κ οταν της ειπα οχι ειπε δικο σου θα ειναι δε στο τρωμε!!ααχχααχχααχ!βρε αιντε απο εκει με τον καθε καθυστερημενο θα ασχολουμεστε!ας στενοχωρεθει ο αντρας σου,θα του περασει,τα παιδια του ειναι πανω απ ολα!βασικα πηγαιντε μια φορα κ με τα 3 και βαλτε τα να κανουν πολυ φασαρεια,να ειναι ατακτα,να χοροπηδανε απο δω κ απο κει στο σπιτι τον παππουδων να δω αν τα ξαναθελουν!!

χαχα σε αυτό έχεις δίκιο! να σου πω το είχαμε σκεφτεί μια φορά με τον άντρα μου, να τα παμε εκεί και να τα αμολύσουμε, αλλά δεν το κάναμε τελικά! μου φαίνεται όμως πολύ καλή ιδέα τώρα! πολύ καλή όμως!

μαλλον δεν πλενοντε γενικα οι ανθρωποι.ειναι μερικοι που πηγαινουν τουαλετα κ δεν πλενουν τα χερακια τους!αυτο εωνοει η κοπελα !!

Μερσί σελεστινάκι!

Κέλλυ μου, δεν μπήκα σε πολλές λεπτομέρειες γιατί στα κορίτσια τα έχω πει δεκάδες χιλιάδες φορές και τα ξέρουν. Λοιπόν εννοώ ότι έρχονται από την άλλη άκρη της Αθήνας με λεωφορεία τρένα τρόλλεϋ κ.τ.λ. και όταν μπαίνουν σπίτι έχουν την απαίτηση να ταϊζουν τα παιδιά στο στόμα - π.χ. φρούτα να τα πιάνουν και να τους τα δίνουν στο στόμα λες και είναι μωρά, αλλά τέλος πάντων άλλο αυτό - χωρίς να πλύνουν τα χέρια τους!

και το είχαν το κόλλημα από τότε που τα παιδιά ήταν νεογέννητα, ότι καθαρά είναι τα χέρια τους, γιατί είναι παππούδες!

Διαφημίσεις

παιδι μου τι λες τωρα??ουτε εμενα δεν θελω να πιανει καποιος απλυτος.ποσο μαλλον ενα παιδακια!αν αρρωστησει ενα απο αυτα που κολλανε κ το ενα πισω απο το αλλο,ποιος θα τρεχει??η καλη γιαγιουλα???

rbOEp3.png

παιδι μου τι λες τωρα??ουτε εμενα δεν θελω να πιανει καποιος απλυτος.ποσο μαλλον ενα παιδακια!αν αρρωστησει ενα απο αυτα που κολλανε κ το ενα πισω απο το αλλο,ποιος θα τρεχει??η καλη γιαγιουλα???

Άσε με ακόμα να συνέλθω από τις φετινές ιώσεις μήνες ολόκληρους τα ξενύχτια! και η καλή γιαγιούλα το χαβά της και μπριζώνει και τον καλό παππούλη! Λοιπόν ήδη βάλαμε κάτω το σχέδιο να πάμε εκεί και αντί να σπάσουμε στα παιδιά τα νεύρα να είναι ήσυχα, θα τα αφήσουμε λίγο πιο "χαλαρά" να δεις εκεί την αγάπη τους που μία φορά όταν ήταν ο μεγάλος 5 μηνών κάτι που είχε κάνει δεν του άρεσε και σήκωσε ο βρωμιάρης το χέρι του ότι θα τον χαστούκιζε. Πήγα να πάθω συγκοπή!

Άσε με ακόμα να συνέλθω από τις φετινές ιώσεις μήνες ολόκληρους τα ξενύχτια! και η καλή γιαγιούλα το χαβά της και μπριζώνει και τον καλό παππούλη! Λοιπόν ήδη βάλαμε κάτω το σχέδιο να πάμε εκεί και αντί να σπάσουμε στα παιδιά τα νεύρα να είναι ήσυχα, θα τα αφήσουμε λίγο πιο "χαλαρά" να δεις εκεί την αγάπη τους που μία φορά όταν ήταν ο μεγάλος 5 μηνών κάτι που είχε κάνει δεν του άρεσε και σήκωσε ο βρωμιάρης το χέρι του ότι θα τον χαστούκιζε. Πήγα να πάθω συγκοπή!

αιντεεεε!!καλα εγω ακομα απορω πως εισαι συνεργασιμη κ το συζητας να ειναι τα παιδια σου σε εκεινο το σπιτι!να σηκωσει χερι στο παιδι??απο που κ ως που???κ ο αντρας σου στεναχωριεται ακομα για τους γονεις του??τι θελεις πες του να σου τα στειλουν πισω δαρμενα??νομιζω οτι κ τα ιδια τα παιδια σου δεν πολυ θελουν να πανε!αφησε τα λιγο ελευθερα χωρις "μη"να σου πω εγω αν τα θελουν!η γιαγια μου της θειας μου τα παιδια,ειναι 2 αγορια δεν τα θελει μαζι,γιατι την τρελαινουν,δεν μπορεις να τα μαζεψεις με τιποτα κ ειναι κ κορη της σκεψου κ μιλανε αλλιως οχι πεθερα!σου λεω το κολπο ειναι δοκιμασμενο!!

rbOEp3.png

αιντεεεε!!καλα εγω ακομα απορω πως εισαι συνεργασιμη κ το συζητας να ειναι τα παιδια σου σε εκεινο το σπιτι!να σηκωσει χερι στο παιδι??απο που κ ως που???κ ο αντρας σου στεναχωριεται ακομα για τους γονεις του??τι θελεις πες του να σου τα στειλουν πισω δαρμενα??νομιζω οτι κ τα ιδια τα παιδια σου δεν πολυ θελουν να πανε!αφησε τα λιγο ελευθερα χωρις "μη"να σου πω εγω αν τα θελουν!η γιαγια μου της θειας μου τα παιδια,ειναι 2 αγορια δεν τα θελει μαζι,γιατι την τρελαινουν,δεν μπορεις να τα μαζεψεις με τιποτα κ ειναι κ κορη της σκεψου κ μιλανε αλλιως οχι πεθερα!σου λεω το κολπο ειναι δοκιμασμενο!!

Είναι που έχουμε να συναντηθούμε απο τα Χριστούγεννα. πήγαμε να κανουμε τους καλούς τότε. ΄Αρχισαν πάλι τα δικά τους και αποφάσισε ο άντρας μου να μην ξαναπάμε. Αν σήκωνε χέρι στο παιδί θα του το σπάγαμε, εμείς τα πήραμε και που είχε το θράσος να το φοβερίσει έτσι, ότι θα το δείρει. Ο σιχαμενος. Νομίζω ότι θα μπορέσουμε να τους ελέγξουμε να μην κάνουν ΤΙΠΟΤΑ που δεν θα εγκρίνουμε. Τα πεθερικά, για τα παιδιά δεν ορκίζομαι. Είναι πολύ καλή λύση. Θα το κάνουμε σίγουρα! Δοκιμασμένο ε;

Διαφημίσεις

Οχι ακομα Λουλαμπι!

Παντως συνηθειες να μην αλλαζεις για κανενα..ο αντρας αλλαζει για εμας οχι εμεις για αυτον! Το ξερω οτι το κανες για να στε μαζι, αλλα δυστυχως οι αντρες αυτα δεν τα εκτιμουν..

Εκει δεν εχεις φιλες? Σκοπευεις να πιασεις δουλεια μετα που θα γεννησεις? Οχι αμεσως βεβαια αλλα μετα απο καποιο διαστημα εννοω..

Αχ,το λάθος το έχω κάνει δεκάδες φορές!'Εχεις δίκιο σε αυτά που λες!

Δουλειά δεν σκέφτομαι να πιάσω γιατί σε αυτήν την περίπτωση την μικρή θα την αναλάβει η πεθερά μου,κάτι που δεν θα επιτρέψω-δεν την εμπιστεύομαι.'Ισως αργότερα αν πάει το παιδί παιδικό..

Φίλες εδώ δεν έχω πολλές,κι αυτές που βλέπω τις βλέπω μια φορά την εβδομάδα αφού κι αυτές τώρα είναι ή έγκυες ή έχουν κι άλλες υποχρεώσεις.Γενικά όμως δεν έχω πολλές φίλες εδώ γιατί έλειπα χρόνια και οι επαφές μου είναι περιορισμένες.

χρειάζομαι τη γνώμη σας, please!!!!! οι γονείς του άντρα μου έχουν ξεφύγει! Μου τον έχουν καταστενοχωρήσει και αυτός δε λέει τίποτα! Του λένε ότι έχουν διάφορα ψυχολογικά -κλαίνε και τέτοια - επειδή δεν έχουν τα παιδιά! - θυμόσαστε ίσως ότι δεν είναι νορμάλ, θέλουν να τα πάρουν αυτοί τα παιδιά, με τις επισκέψεις δεν είναι ευχαριστημένοι... και όλα τα υπόλοιπα παλαβά - μου τον έχουν διαλύσει. Αυτός ο κακομοίρης επειδή ξέρει ότι είναι εντελώς παλαβοί ούτε καν μου το λέει να πάμε, γιατί ξέρει ότι αμέσως θα πάρουν αέρα και θα ξεφύγουν σπάζοντας μας τα νεύρα και το κυριότερο βάζοντας σε κίνδυνο τα παιδιά όπως έχουν κανει όλες τις φορές που είπαμε να ξαναπροσπαθήσουμε να τα βρούμε. Κάθε φορά απλά σιγουρευόμαστε ότι δεν πρέπει να έχουμε καθόλου σχέση μαζί τους. (Λες και δεν έχουμε αρκετά προβλήματα μέσα στην κρίση, ασχολούμαστε και με τα νάζια τους - τύπου θα κρατήσω την ανάσα μου μέχρι να σκάσω, σαν τρίχρονα κάνουν).

Σκέφτηκα και του είπα να καθιερώσουμε μερικές επισκέψεις με τους δικούς μας όρους, αλλά είναι επιφυλακτικός, γιατί τους φοβάται. Δεν πλένουν τα χέρια τους και τον κοροϊδεύουν ότι πρέπει να περάσουν από τον κλίβανο για να δουν τα παιδιά. κατά τα άλλα πρέπει να τους πιστέψουμε ότι τους λείπουν τα παιδιά. ούτε τα χέρια τους δεν πλένουν για να τα δούνε. Τέτοια θυσία! Γι' αυτό και το αγόρι μου, επειδή δεν τα βγάζει πέρα μαζί τους, τους αποφεύγει με δικαιολογίες συνέχεια! Συγγνώμη για το τεράστιο κείμενο... αλλά χρειάζομαι γνώμες...

Τίποτα μην κάνεις ρε χαζή!!Εσύ έχεις τον άντρα με το μέρος σου!Δες το με χιούμορ,κάνε κανα δυο επισκέψεις τύπου μια ώρα για καφέ και μετά λούης! Υπό επιτήρηση βέβαια τα παιδιά!

Καλημερα!

Μαρλια μου, συγνωμη αλλα δεν προκειται να βαλουν μυαλο!Τουλαχιστον το βλεπει ο ανδρας σου!! ππωπππωπωωω!

Τι γονεις ειναι αυτοι!

Καλα myfavourite διαβασα, διαβασα...να σε κανω μια ερωτηση?

Ρε κοριτσι μου δεν ηξερες τι σοι ειχε ο ανδρας σου ??Δεν το λεω με ειρωνια..μιλω σοβαρα, γιατι αμα ητνα ετσι ο δικος μου δεν θα εμπλεκα!

Καλα ειναι δυνατον εχεις πεθερα και ολο το σοι?

Και εσυ γιατι να γινεις κακια δεν το εχω καταλαβει?

Καλα τον δικο σου δεν τον ενοχλει να τον πρηζουν οτι ωρα ναναι???

Οτι εισαι εγκυος κανεις δε το σεβεται??

Συγνωμη αλλα ο ανδρας σου πρεπει να μπει μπροστα και οχι εσυ!

Δηλαδη αμα γεννησεις τι θα γινεται στο σπιτι?Τσιρκο?

Δεν ήταν έτσι πριν ρε συ.Μα δεν ήταν κι αυτός έτσι πριν!Δεν επέτρεπε σε κανέναν να ενοχλεί.Οκ είχα δει κανα δυο κουλά του τύπου "φέρνω τα ξαδελφάκια μου στο εργένικό μου σπίτι να αράξουμε να παίξουμε pc και μετά να κοιμηθούμε όοοοολοι μαζί" (την στιγμή που είχε εμένα,παρόλο που δεν μέναμε μαζί,απορούσα) αλλά αυτό γινόταν μια στο τόσο.'Ασε που μου άρεσε που ήταν έτσι της οικογένειας.Απλά δεν φανταζόμουν πόσο..Δεν έχουμε αυτάρκεια,ανεξαρτησία,αυτό με ενοχλεί.

:shock::shock::shock: εγώ θα έλεγα :για τόλμα!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Τίποτα μην κάνεις ρε χαζή!!Εσύ έχεις τον άντρα με το μέρος σου!Δες το με χιούμορ,κάνε κανα δυο επισκέψεις τύπου μια ώρα για καφέ και μετά λούης! Υπό επιτήρηση βέβαια τα παιδιά!

Ευχαριστώ φιλενάδα. Είναι που πελαγώνουμε όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με την παλαβομάρα τους. Τώρα που σας τα έγραψα και έχω ηρεμήσει και εγώ έτσι σκέφτομαι, σε συνδυασμό με αυτά που λέγαμε παραπάνω με τη selestina! Θα τα αφήσω να ξεσαλώσουν. Είναι που και ο άντρας μου δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει γιατι του λένε τρέλλες και μου έρχεται να τον υπερασπιστώ. Είναι και δυο μέτρα, αλλα προκειμένου να μη μαλωσει, δεν απαντάει απλα εξαφανίζεται. Και εδώ που τα λέμε εγω δεν έχω καμία δουλειά να μαλώσω με τους γονείς του άντρα μου.

Ευχαριστώ φιλενάδα. Είναι που πελαγώνουμε όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με την παλαβομάρα τους. Τώρα που σας τα έγραψα και έχω ηρεμήσει και εγώ έτσι σκέφτομαι, σε συνδυασμό με αυτά που λέγαμε παραπάνω με τη selestina! Θα τα αφήσω να ξεσαλώσουν. Είναι που και ο άντρας μου δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει γιατι του λένε τρέλλες και μου έρχεται να τον υπερασπιστώ. Είναι και δυο μέτρα, αλλα προκειμένου να μη μαλωσει, δεν απαντάει απλα εξαφανίζεται. Και εδώ που τα λέμε εγω δεν έχω καμία δουλειά να μαλώσω με τους γονείς του άντρα μου.

Σε καταλαβαίνω!Είσαι όμως κ τυχερή γιατί στην ουσία δεν χρειάζεται να μαλώσεις!!

y5yep3.png

ετσι ακρηβως,δεν θα μπαινεις εσυ αναμεσα να γιναισε η κακια!κ εμενα στην αρχη που μου ελεγε ο αντρας μου να την απανταω τη μανα του οταν ελεγε τα δικα της του ελεγα εγω δεν εχω δουλεια να τη μιλισω ασχημα,πρεπει να τη βαλεις εσυ στη θεση της!και ετσι σιγαααα σιγααααα αρχησε να παιρνει μπρος!!χαχααχαχαχ

rbOEp3.png

Ακριβώς!!Να είστε έξυπνες! 'Οχι σαν κι εμένα το βόδι,που επειδή δεν μιλούσε αυτός μίλησα εγώ κι έγινα η κακιά στο τέλος κ πλακωθήκαμε!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...