Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

αχαχαχαχαχαχαχ!!εισαι θεαααα!!θα κολλησω κ εγω ενα στο κουτελο της πεθερας να λεει"δεν παμε σε ξενα σπιτια αν δεν παιρνουμε τηλ"!!!

Αχ ήταν πολύ καλό!!! 'Ελεγα 10-13:00 και 17:30-22:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ χαχαχαχαχχαχα!!Α! και οτι "προσοχή έγκυος με πολλά νεύρα!!"

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα μη χειροτερεψει με το μωρο.ερχοντε ολοι να δουνε το ανηψακι.γεια βαλε ορια απο τωρα γιατι μετα δεν θα την παλευεις να εχεις κ αυτους.εγω κανεναν δε θελω,ειμαι αντικοινωνικη!!!

rbOEp3.png

Κι εσύ??Κι εγώ!!Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει!!Θέλω στο σπίτι ηρεμία!!!Να μην βλέπω κανέναν!!Οι επισκέψεις έξω!!

y5yep3.png

Φοβαται και τι? Σας ταιζουν η' σας ποτιζουν? Αναγκη δεν εχετε κανεναν επομενως....

αν δεν ακουει ο αντρας σου λοιπον θα κανεις το εξης..Θα λες εμενα με συγχωρειτε εχω ποναλακια και δε νιωθω καλα παω να ξαπλωσω..και φευγεις!

Αλλα με τη μια, μετα το καλησπερα..! Οχι να βγαλεις να σερβιρεις πρωτα τα ποτα, τα πατατακια, κανα ξηροκαρπιο και μετα να αποσυρθεις δεν εισαι ..μπατλερ! Θα καλησπερισεις και θα καληνυχτισεις, και ασε τον αντρα σου να γυρευει ποτα, μπυρες, ουισκια, παγακια, φυστικια..

Ε μια, δυο τρεις, ενας απο ολους θα παρει το μηνυμα!

Eleni

bd5c7983f7.png

'Ελα μου ντε!!

το έκανα μια φορά αυτό που είπες,ένα μεσημέρι.Κι έκατσαν όλοι,δεν έφυγε κανείς,κι έπαιζαν playstaion φωνάζοντας ενώ εγώ προσπαθούσα να κοιμηθώ. Το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσω να φωνάζω!!!Και ξέρεις τι είπε ο δικός μου??? "Μωρό μου νόμιζα οτι απλά ξάπλωσες,όχι οτι κοιμόσουν!!!" Το πρόβλημα όπως βλέπεις (ακόμα ακόμα και με την πεθερά) οφείλεται στον άντρα μου,όχι τους δικούς του!

Τεσπα μην σε ζαλίζω πάλι!!Εσύ τι νέα??Πώς πάει?

y5yep3.png

Διαφημίσεις

'Ελα μου ντε!!

το έκανα μια φορά αυτό που είπες,ένα μεσημέρι.Κι έκατσαν όλοι,δεν έφυγε κανείς,κι έπαιζαν playstaion φωνάζοντας ενώ εγώ προσπαθούσα να κοιμηθώ. Το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσω να φωνάζω!!!Και ξέρεις τι είπε ο δικός μου??? "Μωρό μου νόμιζα οτι απλά ξάπλωσες,όχι οτι κοιμόσουν!!!" Το πρόβλημα όπως βλέπεις (ακόμα ακόμα και με την πεθερά) οφείλεται στον άντρα μου,όχι τους δικούς του!

Τεσπα μην σε ζαλίζω πάλι!!Εσύ τι νέα??Πώς πάει?

Λουλαμπι, εμενα δε με κουραζεις ισα ισα..απλα το λες και μονη σου ποιο ειναι το προβλημα. Τον αντρα σου πρεπει να τον κανεις να καταλαβει οτι τωρα εχει οικογενεια δεν ειναι εργενης, να ρχονται οι κοληττοι του για playstation 12 ωρες τη μερα και να λιωνει στο πισι! Να του δωσεις να καταλαβει τι ακριβως θελεις...

Οτι θελεις ησυχια στο σπιτι σου, θελεις να σαι ηρεμη, θελεις να βγαινετε βολτες μαζι, αργοτερα με το μωρο..γενικα εσυ τι θες απο τη ζωη σου!

Και να βρεις και φιλες δικες σου εκει οχι μονο το σοι του, να πηγαινεις για καφε, να κανετε παρεα..

Να καταλαβει οτι εχεις καποιες απαιτησεις, και οτι παντρευτηκες γιατι ηθελες καποια πραγματα δεν παντρευτηκες κατα τυχη , ουτε κανεις οικογενεια επειδη "ετσι εκατσε"...

Eleni

bd5c7983f7.png

Αχ βρε Ελενίτσα καλά τα λες.. Μάλλον πρέπει να του δώσω να καταλάβει αλλά δεν 'έχω βρει τον τρόπο.Αυτόε πίστευε μάλλον οτι δεν θα αλλάξει τίποτα,ξέρω γω? Κι έχω γίνει κι εγώ παθητική κι απλά αφήνω τα πράγματα τα "συμβαίνουν" γιατί κουράστηκα να είμαι η κακιά στρίγγλα που γκρινιάζει όλο.

Μάλλον πρέπει να θυμηθώ τα "θέλω μου" και να γράψω σε ένα χαρτί για να επαναπροσδιοριστώ! Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ δεν ξέρω ακόμα πώς να είμαι οικογένεια με τον άντρα μου αφού όλα έγιναν τόσο γρήγορα (προηγήθηκε και η εγκυμοσύνη κλπ κλπ) κι ας ήμασταν ήδη 2 χρόνια μαζί.

Κι εσύ αυπνίες ε??

y5yep3.png

Αχ βρε Ελενίτσα καλά τα λες.. Μάλλον πρέπει να του δώσω να καταλάβει αλλά δεν 'έχω βρει τον τρόπο.Αυτόε πίστευε μάλλον οτι δεν θα αλλάξει τίποτα,ξέρω γω? Κι έχω γίνει κι εγώ παθητική κι απλά αφήνω τα πράγματα τα "συμβαίνουν" γιατί κουράστηκα να είμαι η κακιά στρίγγλα που γκρινιάζει όλο.

Μάλλον πρέπει να θυμηθώ τα "θέλω μου" και να γράψω σε ένα χαρτί για να επαναπροσδιοριστώ! Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ δεν ξέρω ακόμα πώς να είμαι οικογένεια με τον άντρα μου αφού όλα έγιναν τόσο γρήγορα (προηγήθηκε και η εγκυμοσύνη κλπ κλπ) κι ας ήμασταν ήδη 2 χρόνια μαζί.

Κι εσύ αυπνίες ε??

Εγω ποτε δεν κοιμαμαι νωρις..δε ξερω δε μ αρεσει! Κι ας ξυπναω απο τις 6 συνηθως.

Αν μου επιτρεπεις ποσο χρονων εισαι? Ειχατε σκεφτει για οικογενεια η' εκατσε?

Ειναι καλη ιδεα να γραψεις τι θελεις σ ενα χαρτι, και να ξερεις κ εσυ...ισως κι αυτος να νομιζει οτι δεν θ αλλαξει τιποτα , να μην εχει καταλαβει οτι η ζωη σας εχει μπει σ αλλη φαση.

Eleni

bd5c7983f7.png

Συγνώμη που αργώ,βλέπω παράλληλα tv:razz:

Είμαι στα 30 πλέον κι αυτός στα 27.. Είχαμε τα ίδια "θέλω" απο την αρχή και παρόλο που είναι σχετικά μικρός ήθελε οικογένεια-δηλαδή το συζητούσαμε,μέναμε και ήδη μαζί κλπ.

Είμαστε και οι δύο τη οικογένειας,αλλά οι οικογένειές μας είναι δομημένες τελείως διαφορετικά..η δική μου είναι πιο lay back,ναι μεν κάνουμε παρέα,αλλά ο καθένας είναι ανεξάρτητος,δεν δίνει αναφορά κλπ. Οι δικοί τπυ είναι 15 άτομα (κυριολεκτικά) όλη μέρα μαζί,η πόρτα ανοιχτή και το σπίτι ξενοδοχείο.Κάτι που αδυνατώ να συνηθίσω (και ειλικρινά προσπάθησα!)

Πού να δεις στην αρχή,αυτός περίμενε (απ'ό,τι έδειξε) να περνάμε όοοολη τη μέρα στο πατρικό του,να τρώμε εκεί,και αργά το βράδυ να επιστρέφουμε σπίτι για έναν ύπνο.Επίσης ανα πάσα στιγμή να περιμένω μουσαφίρη κάποιον ξάδελφο να ταίσω! Ε,δεν γινόταν,έσκαγα.Ευτυχώς κάναμε πρόοδο απο τότε!

Και πριν προλάβεις να με ρωτήσεις αν τα είδα απο την αρχή,θα σου απαντήσω οτι καμία σχέση,άλλαξε 180 μοίρες με το που έμεινα έγκυος.Πριν ήμασταν εγώ κι αυτός.

Πωπω πολλά έγραψα :oops:

y5yep3.png

Συγνώμη που αργώ,βλέπω παράλληλα tv:razz:

Είμαι στα 30 πλέον κι αυτός στα 27.. Είχαμε τα ίδια "θέλω" απο την αρχή και παρόλο που είναι σχετικά μικρός ήθελε οικογένεια-δηλαδή το συζητούσαμε,μέναμε και ήδη μαζί κλπ.

Είμαστε και οι δύο τη οικογένειας,αλλά οι οικογένειές μας είναι δομημένες τελείως διαφορετικά..η δική μου είναι πιο lay back,ναι μεν κάνουμε παρέα,αλλά ο καθένας είναι ανεξάρτητος,δεν δίνει αναφορά κλπ. Οι δικοί τπυ είναι 15 άτομα (κυριολεκτικά) όλη μέρα μαζί,η πόρτα ανοιχτή και το σπίτι ξενοδοχείο.Κάτι που αδυνατώ να συνηθίσω (και ειλικρινά προσπάθησα!)

Πού να δεις στην αρχή,αυτός περίμενε (απ'ό,τι έδειξε) να περνάμε όοοολη τη μέρα στο πατρικό του,να τρώμε εκεί,και αργά το βράδυ να επιστρέφουμε σπίτι για έναν ύπνο.Επίσης ανα πάσα στιγμή να περιμένω μουσαφίρη κάποιον ξάδελφο να ταίσω! Ε,δεν γινόταν,έσκαγα.Ευτυχώς κάναμε πρόοδο απο τότε!

Και πριν προλάβεις να με ρωτήσεις αν τα είδα απο την αρχή,θα σου απαντήσω οτι καμία σχέση,άλλαξε 180 μοίρες με το που έμεινα έγκυος.Πριν ήμασταν εγώ κι αυτός.

Πωπω πολλά έγραψα :oops:

Ξερω τι λες, ειχα κ εγω εναν που ειχε την ιδια ακριβως συμπεριφορα. Ολη μερα με τους γονεις του σαν τα γεροντια.

Να βρεις φιλες, παρεα, και ασχολιες..ενταξει με το μωρο στην αρχη δε θα προλαβαινεις, αλλα μετα να το κανεις..να δειξεις οτι εσεις θα εχετε τη δικια σας ζωη!

Οσο μενετε μαζι ολοι βεβαια ειναι δυσκολο να ειστε πιο ανεξαρτητοι. Θα πατησεις ποδι ομως. Θα εισαι σταθερη και ηρεμη, οχι γκρινια, αλλα θα ανακοινωνεις παντα δε θα ρωτας!

Δε ξερω τι να σου πω, αλλιως ειναι οταν τα χατε, που ισως ηταν πιο χαλαρος και αλλιως τωρα που παντρευτηκατε κιολας. εγω παντως θα εφερνα σπιτι τα δικα μου ενδιαφεροντα, τους δικους μου φιλους..καταλαβες..

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Ναι αυτό πρέπει να κάνω!!Παραήμουν υποχωρητική σε κάποια σημεία!Και άλλαξα πολλές απο τις συνήθειές μου για χάρη του,κλασσικό σφάλμα των γυναικών που δεν δικαιολογείται στην ηλικία μας όμως!!:D Πιστεύ να φτιάξουν στην πορεία τα πράγματα τι να πω!

Εσύ είπαμε έχεις παιδάκι??δεν θυμάμαι!:oops:

y5yep3.png

Ναι αυτό πρέπει να κάνω!!Παραήμουν υποχωρητική σε κάποια σημεία!Και άλλαξα πολλές απο τις συνήθειές μου για χάρη του,κλασσικό σφάλμα των γυναικών που δεν δικαιολογείται στην ηλικία μας όμως!!:D Πιστεύ να φτιάξουν στην πορεία τα πράγματα τι να πω!

Εσύ είπαμε έχεις παιδάκι??δεν θυμάμαι!:oops:

Οχι ακομα Λουλαμπι!

Παντως συνηθειες να μην αλλαζεις για κανενα..ο αντρας αλλαζει για εμας οχι εμεις για αυτον! Το ξερω οτι το κανες για να στε μαζι, αλλα δυστυχως οι αντρες αυτα δεν τα εκτιμουν..

Εκει δεν εχεις φιλες? Σκοπευεις να πιασεις δουλεια μετα που θα γεννησεις? Οχι αμεσως βεβαια αλλα μετα απο καποιο διαστημα εννοω..

Eleni

bd5c7983f7.png

χρειάζομαι τη γνώμη σας, please!!!!! οι γονείς του άντρα μου έχουν ξεφύγει! Μου τον έχουν καταστενοχωρήσει και αυτός δε λέει τίποτα! Του λένε ότι έχουν διάφορα ψυχολογικά -κλαίνε και τέτοια - επειδή δεν έχουν τα παιδιά! - θυμόσαστε ίσως ότι δεν είναι νορμάλ, θέλουν να τα πάρουν αυτοί τα παιδιά, με τις επισκέψεις δεν είναι ευχαριστημένοι... και όλα τα υπόλοιπα παλαβά - μου τον έχουν διαλύσει. Αυτός ο κακομοίρης επειδή ξέρει ότι είναι εντελώς παλαβοί ούτε καν μου το λέει να πάμε, γιατί ξέρει ότι αμέσως θα πάρουν αέρα και θα ξεφύγουν σπάζοντας μας τα νεύρα και το κυριότερο βάζοντας σε κίνδυνο τα παιδιά όπως έχουν κανει όλες τις φορές που είπαμε να ξαναπροσπαθήσουμε να τα βρούμε. Κάθε φορά απλά σιγουρευόμαστε ότι δεν πρέπει να έχουμε καθόλου σχέση μαζί τους. (Λες και δεν έχουμε αρκετά προβλήματα μέσα στην κρίση, ασχολούμαστε και με τα νάζια τους - τύπου θα κρατήσω την ανάσα μου μέχρι να σκάσω, σαν τρίχρονα κάνουν).

Σκέφτηκα και του είπα να καθιερώσουμε μερικές επισκέψεις με τους δικούς μας όρους, αλλά είναι επιφυλακτικός, γιατί τους φοβάται. Δεν πλένουν τα χέρια τους και τον κοροϊδεύουν ότι πρέπει να περάσουν από τον κλίβανο για να δουν τα παιδιά. κατά τα άλλα πρέπει να τους πιστέψουμε ότι τους λείπουν τα παιδιά. ούτε τα χέρια τους δεν πλένουν για να τα δούνε. Τέτοια θυσία! Γι' αυτό και το αγόρι μου, επειδή δεν τα βγάζει πέρα μαζί τους, τους αποφεύγει με δικαιολογίες συνέχεια! Συγγνώμη για το τεράστιο κείμενο... αλλά χρειάζομαι γνώμες...

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλημερα!

Μαρλια μου, συγνωμη αλλα δεν προκειται να βαλουν μυαλο!Τουλαχιστον το βλεπει ο ανδρας σου!! ππωπππωπωωω!

Τι γονεις ειναι αυτοι!

Καλα myfavourite διαβασα, διαβασα...να σε κανω μια ερωτηση?

Ρε κοριτσι μου δεν ηξερες τι σοι ειχε ο ανδρας σου ??Δεν το λεω με ειρωνια..μιλω σοβαρα, γιατι αμα ητνα ετσι ο δικος μου δεν θα εμπλεκα!

Καλα ειναι δυνατον εχεις πεθερα και ολο το σοι?

Και εσυ γιατι να γινεις κακια δεν το εχω καταλαβει?

Καλα τον δικο σου δεν τον ενοχλει να τον πρηζουν οτι ωρα ναναι???

Οτι εισαι εγκυος κανεις δε το σεβεται??

Συγνωμη αλλα ο ανδρας σου πρεπει να μπει μπροστα και οχι εσυ!

Δηλαδη αμα γεννησεις τι θα γινεται στο σπιτι?Τσιρκο?

χρειάζομαι τη γνώμη σας, please!!!!! οι γονείς του άντρα μου έχουν ξεφύγει! Μου τον έχουν καταστενοχωρήσει και αυτός δε λέει τίποτα! Του λένε ότι έχουν διάφορα ψυχολογικά -κλαίνε και τέτοια - επειδή δεν έχουν τα παιδιά! - θυμόσαστε ίσως ότι δεν είναι νορμάλ, θέλουν να τα πάρουν αυτοί τα παιδιά, με τις επισκέψεις δεν είναι ευχαριστημένοι... και όλα τα υπόλοιπα παλαβά - μου τον έχουν διαλύσει. Αυτός ο κακομοίρης επειδή ξέρει ότι είναι εντελώς παλαβοί ούτε καν μου το λέει να πάμε, γιατί ξέρει ότι αμέσως θα πάρουν αέρα και θα ξεφύγουν σπάζοντας μας τα νεύρα και το κυριότερο βάζοντας σε κίνδυνο τα παιδιά όπως έχουν κανει όλες τις φορές που είπαμε να ξαναπροσπαθήσουμε να τα βρούμε. Κάθε φορά απλά σιγουρευόμαστε ότι δεν πρέπει να έχουμε καθόλου σχέση μαζί τους. (Λες και δεν έχουμε αρκετά προβλήματα μέσα στην κρίση, ασχολούμαστε και με τα νάζια τους - τύπου θα κρατήσω την ανάσα μου μέχρι να σκάσω, σαν τρίχρονα κάνουν).

Σκέφτηκα και του είπα να καθιερώσουμε μερικές επισκέψεις με τους δικούς μας όρους, αλλά είναι επιφυλακτικός, γιατί τους φοβάται. Δεν πλένουν τα χέρια τους και τον κοροϊδεύουν ότι πρέπει να περάσουν από τον κλίβανο για να δουν τα παιδιά. κατά τα άλλα πρέπει να τους πιστέψουμε ότι τους λείπουν τα παιδιά. ούτε τα χέρια τους δεν πλένουν για να τα δούνε. Τέτοια θυσία! Γι' αυτό και το αγόρι μου, επειδή δεν τα βγάζει πέρα μαζί τους, τους αποφεύγει με δικαιολογίες συνέχεια! Συγγνώμη για το τεράστιο κείμενο... αλλά χρειάζομαι γνώμες...

Συγγνώμη για το θάρρος, αλλά τα παιδιά σου από ό,τι βλέπω στο τίκερ σου είναι μεγάλα, δεν είναι νεογέννητα. Γιατί χρειάζεται να πλύνουν τα χέρια τους? Η δική μου ούτε 2 χρονών και δεν απαιτώ από κανέναν να απολυμανθεί πριν την ακουμπήσει. Εντάξει δεν μιλάμε να έχει ο άλλος χώματα ή πετρέλαιο στα χέρια του, αλλά εκεί θα πλυθεί από μόνος του, δεν θα περιμένει να του το πω...

Αν μπορείς εξήγησέ μας καλύτερα γιατί πραγματικά απόρησα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...