Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Οταν ακουω ειδικα αυτο το κορυφαιο "εμεις παιδια δε μεγαλωσαμε? εσεις πια οι νεοι ολα τα ξερετε, ειναι δυνατον να ξερετε περισσοτερα απο εμας?"..........εκει τρελενομαι.

Μια μερα την ειπα την πεθερα μου ......"τα δικα σου τα παιδια ηταν δικα σου και τα μεγαλωσες οπως ηθελες.Το δικο μου το παιδι ομως δεν ειναι δικο σου και θα το μεγαλωσω οπως θελω εγω.Δεν σου πεφτει κανενας λογος σε κανενα θεμα.Δεν δεχομαι σχολια , υποδειξεις και εξυπναδες απο κανεναν οσο αφορα το παιδι μου".Δεν τολμησε ξανα ουτε γνωμη να εκφερει......ε μετα απο λιγο καιρο σταματησαμε και να μιλαμε οποτε ησυχασα και απο τις εξυπναδες.

Παντως η μανουλα μου τηρει κατα γραμμα οτι και να τις πω και μαλιστα αν δεν ειναι σιγουρη για κατι με παιρνει τηλεφωνο και με ρωταει που ειναι και νεοτατη και την κραταει την κορη μου απο 3 μηνων.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aυτο που θελω να τονισω ειναι ποσο επικινδυνο ειναι να αγνοει μια γιαγια η ενας παππους τις οδηγιες της μαμας οσο αφορα το παιδι της.

Δε νομιζω να χρειαζεται να μπω σε λεπτομεριες παντως το εχω δει να συμβαινει πολλες φορες με πολυ ασχημα και τραγικα αποτελεσματα.

Να προσπαθει και καλα να το παιξει η καλη γιαγια και κανει του κεφαλιου της.Ουτε να το διανοηθω.Αυτο με ενοχλει πιο πολυ απ'ολα και σιγουρα θα ετρεμε η ψυχη μου αν τυχον ποτε την αφηνα στην πεθερα μου γιατι το εχω δει με τα ματια μου στην ανατροφη της ανηψιας του αντρα μου.Ενα πολυ απλο και χαζο παραδειγμα ....η κουνιαδα μου ειχε απαγορευσει να δινει γλυκα στο παιδι το οποιο ειναι υπερβαρο.Κι εχω πετυχει την πεθερα μου να της δινει σοκοφρετα και να της λεει......"η καλη γιαγιακα θα σου δωσει γλυκακι αλλα δε θα το πεις στη μαμα".......εφριξα.

Η να λεει η κουνιαδα μου δεν θα πατε με το αυτοκινητο πουθενα το παιδι ( ο πεθερος μου μεγαλος ανθρωπος που οδηγαει και πολυ επικινδυνα) και να το βαζουν το παιδι και να το τρεχουν βολτες.

Και να πω το τραγικοτερο.Μια γνωστη μας ειχε ενα αγορακι 17 μηνων.Ειχε πει χιλιες φορες στην γιαγια να μη του δωσει ποτε μηλο να δαγκωνει γιατι ειναι πολυ επικινδυνο.Η γιαγια με το ηλιθιο μυαλο της σκεφτηκε οτι αφου τρωει την μπανανα γιατι να μη φαει και το μηλο και του εδωσε.Σας το λεω και ανατριχιαζω..............το παιδακι πνιγηκε......

Παναγίτσα μου!:shock:

Κατ΄ αρχήν μη στενοχωριέσαι. Αφού την ξέρεις, θα φυλάγεσαι και μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα κάνει κάτι που θα το καταλάβουν όλοι ότι είναι παλαβή και δε θα χρειάζεται να πεις λέξη. Αυτό που είπε πριν η Ρένα "πόσο να κρυφτεί;" εσύ σταμάτα να στενοχωριέσαι για αυτήν. Κάνε το σωστό και όταν ξεφεύγει θα της το λες. Ας πούμε εμένα όταν βλέπει τα παιδιά, τα ξεμοναχιάζει και τους μιλάει ψιθυριστά για να μην ακούω. Ε δεν την αφήνω και εγώ μόνη με τα παιδιά. Κάπως έτσι. Ένα ένα και αν νευριάζει, ξύδι. Δεν έχεις να απολογηθείς σε κανένα. Εμένα μου είχε πει το τραγικό η μητέρα μου ότι έχουν δικαίωμα στα παιδιά. Αλλά μην ξαναρχίσω να γκρινιάζω για τη μανούλα μου. λοιπόν το να είσαι παππούς και γιαγιά δεν είναι δικαίωμα είναι προνόμιο και αν δεν το σεβαστείς θα σου το πάρουν.

Σωστό,σωστό,σωστό! Δηλαδή όταν μιλούσε ψιθυριστά μπροστά σου τι έκανες? Της μίλησες?

Μου άρεσε αυτό που είπες "προνόμιο όχι δικαίωμα"!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Οταν ακουω ειδικα αυτο το κορυφαιο "εμεις παιδια δε μεγαλωσαμε? εσεις πια οι νεοι ολα τα ξερετε, ειναι δυνατον να ξερετε περισσοτερα απο εμας?"..........εκει τρελενομαι.

Μια μερα την ειπα την πεθερα μου ......"τα δικα σου τα παιδια ηταν δικα σου και τα μεγαλωσες οπως ηθελες.Το δικο μου το παιδι ομως δεν ειναι δικο σου και θα το μεγαλωσω οπως θελω εγω.Δεν σου πεφτει κανενας λογος σε κανενα θεμα.Δεν δεχομαι σχολια , υποδειξεις και εξυπναδες απο κανεναν οσο αφορα το παιδι μου".Δεν τολμησε ξανα ουτε γνωμη να εκφερει......ε μετα απο λιγο καιρο σταματησαμε και να μιλαμε οποτε ησυχασα και απο τις εξυπναδες.

Παντως η μανουλα μου τηρει κατα γραμμα οτι και να τις πω και μαλιστα αν δεν ειναι σιγουρη για κατι με παιρνει τηλεφωνο και με ρωταει που ειναι και νεοτατη και την κραταει την κορη μου απο 3 μηνων.

χαχαχαχαχα τέλειοοοοοοοοοοοοο! Θαυμάζω το θάρρος σου!!

y5yep3.png

Εμένα πάλι όταν το λένε μου έρχεται να τους πω... "και εγώ αυτό αναρωτιέμαι, καλά εσείς παιδιά δε μεγαλώσατε???????".

Α γεια σου κοριτσάρα μου! Εμείς σταματήσαμε να μιλάμε πριν της το πω, αλλά πολύ θα ήθελα να το έχει ακούσει.

Ένα σου λέω: είσαι πολύ τυχερή. Η δικιά μου ασ΄τα! Στειλ΄τη κατά δω να πει καμία κουβέντα στη μανούλα μου μπάς και ξυπνήσει.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Ένα σου λέω: είσαι πολύ τυχερή. Η δικιά μου ασ΄τα! Στειλ΄τη κατά δω να πει καμία κουβέντα στη μανούλα μου μπάς και ξυπνήσει.

Ναι νιωθω οντως πολυ τυχερη.Κανει θαυμασια δουλεια η μητερα μου μαζι της και της το αναγνωριζω αυτο.

Ασε που καθε μερα που πηγαινω να την παρω της εχει μαθει και κατι καινουργιο!!!!!!Ασχολειται πολυ μαζι της , προσεχει παραπολυ και το κυριοτερο......σεβεται αυτα που τις λεω για τον τροπο ανατροφης του παιδιου μου.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

γεια σας αγαπες!!ελα ντε ποσο να κρυφτοθνε οι ατιμες??κ εμενα του κεφαλιου της θα κανει γιατι ενοειτε οτι τα ξερει οοοολα.με ειχε κουβαλισει μια φορα επισκεψη στη νυφη της αδερφης της κ εχει 2 παιδακια,το μικρο ειναι 1,5 χρονων κ ειχε παρει απο το σουπερ μαρκετ,τα παντα απο σοκολατεσ,σοκοφρετες,γαριδακια πολυ πραμα.κ μπαινουμε μεσα στο σπιτι κ χαιρεταμε κ η πεθερα μου δινει τη σακουλα στο μωρο,το μεγαλο ηταν σχολειο,το μωρο την πηρε ειχε ανοιξει απο ολα κ χλαπακιαζε κ το κοιτουσαν η πεθερα μου κ αδερφη της αλλα κ η κοπελα κ γελουσαν.εγω θα ειχα φρηκαρει αν ηταν το παιδι μου.αφου δεν ειπε η μανα,εμενα δε με νοιαζει φυσικα.κ της ειπα εγω,σ εμας δεν θα φερνεις τετια,μονο φρουτα!φυσικα ειπε ειπα,δεν θα τρωει το μωρο σοκολατα??λεω οχι.episeisx η νυφη της πεθερας μου,εχει 2 μεγαλα παιδια. ο πρωτος γιος ποθ πλεον σπουδαζει εχει χρονιο ασθμα το παιδακι,επειδη 6 μηνων η μητερα του ετρωγε τουρτα κ του εβαλε με το δαχτυλο λιγη κρεμα απο την τουρτα στο στομα κ ειχε μεσα αμυγδαλο κ το μωρο πνιγηκε,μπηκε εντατικη δεν θελω να σας πω παραπανω,αλλα το παιδακι δεν εχει κανει ποτε στη ζωη του γυμναστικη.

rbOEp3.png

γεια σας αγαπες!!ελα ντε ποσο να κρυφτοθνε οι ατιμες??κ εμενα του κεφαλιου της θα κανει γιατι ενοειτε οτι τα ξερει οοοολα.με ειχε κουβαλισει μια φορα επισκεψη στη νυφη της αδερφης της κ εχει 2 παιδακια,το μικρο ειναι 1,5 χρονων κ ειχε παρει απο το σουπερ μαρκετ,τα παντα απο σοκολατεσ,σοκοφρετες,γαριδακια πολυ πραμα.κ μπαινουμε μεσα στο σπιτι κ χαιρεταμε κ η πεθερα μου δινει τη σακουλα στο μωρο,το μεγαλο ηταν σχολειο,το μωρο την πηρε ειχε ανοιξει απο ολα κ χλαπακιαζε κ το κοιτουσαν η πεθερα μου κ αδερφη της αλλα κ η κοπελα κ γελουσαν.εγω θα ειχα φρηκαρει αν ηταν το παιδι μου.αφου δεν ειπε η μανα,εμενα δε με νοιαζει φυσικα.κ της ειπα εγω,σ εμας δεν θα φερνεις τετια,μονο φρουτα!φυσικα ειπε ειπα,δεν θα τρωει το μωρο σοκολατα??λεω οχι.episeisx η νυφη της πεθερας μου,εχει 2 μεγαλα παιδια. ο πρωτος γιος ποθ πλεον σπουδαζει εχει χρονιο ασθμα το παιδακι,επειδη 6 μηνων η μητερα του ετρωγε τουρτα κ του εβαλε με το δαχτυλο λιγη κρεμα απο την τουρτα στο στομα κ ειχε μεσα αμυγδαλο κ το μωρο πνιγηκε,μπηκε εντατικη δεν θελω να σας πω παραπανω,αλλα το παιδακι δεν εχει κανει ποτε στη ζωη του γυμναστικη.

:shock:

y5yep3.png

Ρε κορίτσια δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα!!Δηλαδή πείτε μου αν είμαι τρελή!

Πολλοί απο την οικογένεια του καλού μου δεν τηρούν καθόλου το ωράριο σε επεισκέψεις-τηλέφωνα.. Τα ξαδέλφια του ειδικά παίρνουν όποτε να ναι..'Ενας πήρε στις 2 τα ξημερώματα μια φορά και μας ξύπνησε γιατί είχε πιεί και βαριόταν μόνος του (!),ένας άλλος στη 1 τα ξημερώματα γιατί λέει ήθελε να περάσει απο το σπίτι (!!),καθόμαστε το μεσημέρι σαν ανδρόγυνο να φάμε,και να ντριν ντριν τα τηλέφωνα,έχουμε κι έναν εργένη ξάδελφο που μένει παραδίπλα κι αυτός έρχεται μετα συγχωρήσεως όποτε του καβ.....ει,δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Τσακώνομαι μετον άντρα μου,ξανατσακώνομαι,με γράφει!!Τώρα πάλι 10 η ώρα τοβράδυ,με είχε ψιλοπάρει στον καναπέ και ήρθε πάλι και βάραγε τα κουδούνια ο ξάδελφός, του ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει έρθει μια λογική ώρα για επίσκεψη!! 'Οχι πείτε μου τι να κάνω!!!!Τα νεύρα μου!!!

y5yep3.png

Ρε κορίτσια δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα!!Δηλαδή πείτε μου αν είμαι τρελή!

Πολλοί απο την οικογένεια του καλού μου δεν τηρούν καθόλου το ωράριο σε επεισκέψεις-τηλέφωνα.. Τα ξαδέλφια του ειδικά παίρνουν όποτε να ναι..'Ενας πήρε στις 2 τα ξημερώματα μια φορά και μας ξύπνησε γιατί είχε πιεί και βαριόταν μόνος του (!),ένας άλλος στη 1 τα ξημερώματα γιατί λέει ήθελε να περάσει απο το σπίτι (!!),καθόμαστε το μεσημέρι σαν ανδρόγυνο να φάμε,και να ντριν ντριν τα τηλέφωνα,έχουμε κι έναν εργένη ξάδελφο που μένει παραδίπλα κι αυτός έρχεται μετα συγχωρήσεως όποτε του καβ.....ει,δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Τσακώνομαι μετον άντρα μου,ξανατσακώνομαι,με γράφει!!Τώρα πάλι 10 η ώρα τοβράδυ,με είχε ψιλοπάρει στον καναπέ και ήρθε πάλι και βάραγε τα κουδούνια ο ξάδελφός, του ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει έρθει μια λογική ώρα για επίσκεψη!! 'Οχι πείτε μου τι να κάνω!!!!Τα νεύρα μου!!!

E πες στον αντρα σου οτι ενοχλεισαι, θελεις ησυχια...

Και μετα βλεπεις τι θα σου πει..Εσυ δεν εχεις εκει καμμια φιλη, καμμια ξαδελφη, να περασει 2-3 φορες απροσκλητη να δεις τι εχει να πει ο καλος σου! Μια φιλη μου ειχε το ιδιο προβλημα, δεν ηταν εγκυος αλλα δουλευε μεχρι αργα και ηθελε να ξεκουραστει οταν γυριζε. Ε εκανε μια κουβεντα στον αντρα της, την επομενη φορα που πηραν τηλ στις 10 το βραδυ "να ερθουμε?" , τους λεει συγνωμη παιδια η γυναικα μου σχολασε αργα και θελει να κοιμηθει..αλλη φορα..

Eleni

bd5c7983f7.png

Ελένη έκανα κουβέντα αλλά μου είπε οτι δεν μπορεί να τους πει τίποτα γιατί φοβάται μην παρεξηγήσουν!! 'Αμα σου πω τι έκανα..!!

Κόλλησα έξω απο το σπίτι ένα χαρτί που αναγράφει τις ώρες επισκεπτηρίου (!!).'Αμα το δει ο ξάδελφος θα παρεξηγηθεί αλλά αφού με αφήνει μόνη μου τι να κάνω??!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Ελένη έκανα κουβέντα αλλά μου είπε οτι δεν μπορεί να τους πει τίποτα γιατί φοβάται μην παρεξηγήσουν!! 'Αμα σου πω τι έκανα..!!

Κόλλησα έξω απο το σπίτι ένα χαρτί που αναγράφει τις ώρες επισκεπτηρίου (!!).'Αμα το δει ο ξάδελφος θα παρεξηγηθεί αλλά αφού με αφήνει μόνη μου τι να κάνω??!!

τι θα πει καλε φοβαται μην παρεξηγηθουν???:confused::rolleyes::rolleyes:!!!

Εγω θα ελεγα πως πρεπει να φοβαται μην παρεξηγηθεις εσυ....και στην τελικη αμα ειναι τοσο δυσκολο μην ανοιγεται αφου δεν περιμενετε καποιον...μια δυο μια δυο θα τ καταλαβουν....πειτε κοιμομασταν...

Παρατραβηγμενο τ χαρτι εγω θα λεγα να τ βγαλεις...γιατι να γινεις εσυ κακια της υποθεσης αφου δεν μιλαει ο αντρας σου??ας βγαλει αυτος τ φιδι απο την τρυπα

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Το έβγαλα ρε,με επηρέασες!!Κρίμα,και ήταν τόσο ωραίο,είχε και χιούμορ!!:-P:razz::-P

xaxa το φανταζομαι....:P

Αλλα καλυτερα να μην βγεις εσυ η κακια.....αν δεν μπορει να μιλησει....βαλε καμμια φωνη τι πραγμα ειναι αυτο??η καντε αυτο που σ λεω απλα μην ανοιγεται που θα παει θα καταλαβουν..αργοτερα δηλαδη αν εχεις και τ μωρο τι θα ερχονται ετσι οτι ωρα να ναι??

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

αχαχαχαχαχαχαχ!!εισαι θεαααα!!θα κολλησω κ εγω ενα στο κουτελο της πεθερας να λεει"δεν παμε σε ξενα σπιτια αν δεν παιρνουμε τηλ"!!!

rbOEp3.png

xaxa το φανταζομαι....:P

Αλλα καλυτερα να μην βγεις εσυ η κακια.....αν δεν μπορει να μιλησει....βαλε καμμια φωνη τι πραγμα ειναι αυτο??η καντε αυτο που σ λεω απλα μην ανοιγεται που θα παει θα καταλαβουν..αργοτερα δηλαδη αν εχεις και τ μωρο τι θα ερχονται ετσι οτι ωρα να ναι??

Και φωνή που βάζω σου λέω με γράφει! Λέει οτι άμα γεννηθεί το μωρό θα φτιάξουν τα πράγματα απο μόνα τους!! Ούτε να το συζητήσει να βάλει κανέναν στη θέση του,έστω κ με ωραίο τρόπο. Εδώ ρε έχω πει (εγώ τους το είπα αυτό)

να με παίρνουν τηλέφωνο πριν έρθουν κ παρεξηγήθηκαν και δεν έρχονται οι μισοί ποτέ.Με απορρίπτουν επειδή βάζω όρια στο σπίτι μου!Και κολλάει τώρα να τους πει αυτό με τις ώρες για να μην μουλαρώσουν κι αυτοί,ποιος ξέρει??!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...