Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Όχι ρε κορίτσια! Χαρείτε τις αυτές τις στιγμές. Σκεφτείτε ότι εσείς είσαστε προετοιμασμένες, εμένα η πονήρω έκανε την καλή για να την εμπιστεύομαι.

Με δουλεύεις??Γιατί σε μένα τι έκανε? Μια μέρα που μιλούσε για την πρώην του της ξέφυγε οτι η..φιλική προσέγγιση στις κοπέλες του ήταν για να βλέπει τι ρόλο βαράνε!Και σε μένα που έκανε τα ίδια, δεν ήταν λόγω συμπάθειας,αλλά για να κόψει κίνηση..κι εγώ που νόμιζα!

Σήμερα ήρθε απο δω με τον πεθερούλη κ τους έδειχνα τα προικιά του μωρού,και τους ευχαρίστησα μιας και ήταν δικά τους δώρα. Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο ζεστή,συγκινητική..μας ευχήθηκαν να τα λιώσει η μικρή,να κάνουμε κι άλλα πολλά παιδιά για να πάρουμε κι άλλα!Συγκινήθηκα! Με έπιασε το παράπονο και σκέφτηκα "ας "ήταν κάθε μέρα έτσι,ας με συμπαθούσε αυτή η γυναίκα πραγματικά!" και για μια στιγμή,έτσι όπως την είδα να χαίρεται,χάρηκα κι εγώ και σκεφτόμουν πόσο ωραία θα νιώθει κι εκείνη να παίρνει βόλτα το μωρό με το καινούριο,κουκλίστικο καρότσι! Μετά πάλι σκέφτηκα οτι όποτε ψαρώνω,το μετανιώνω,σαν την ηλίθια..Αχ δεν ξέρω πια!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην στεναχωριεσαι σε καταλαβαινω κι εγω καποιες φορες που την εβλεπα να χαιρεται με τον γιο μου χαιρομουν και οταν υπηρχαν καποιες καλες στιγμες ζεστες(σπανιες βεβαια)ενιωθα οτι μπορω να γινω χαλι να με πατησει αλλα μετα αμεσως μου το χαλαγε και στεναχωριομουν ...μετα απο 8 χρονια που την ξερω καταλαβα οτι δυστυχως δεν αλλαζει...

Ασχετο σημερα μου στειλε μηνυμα τι κανουμε κτλ και μου πε οτι ρωταγε ο παππους εαν τον εψαχνε ο γιος μου οταν εφυγε και της ειπα την αληθεια μια και δεν συνηθιζω να λεω ψεμματα...Οτι δηλαδη δεν ρωτησε καθολου και μου κανε πολλη εντυπωση κι εμενα..:tongue:

Αληθεια ομως τι να λεγα αφου το παιδι πραγματικα δεν ρωτησε καθολου,σαν να μην ειχαν ερθει ποτε....:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Eτσι και μια φιλη μου, εγινε κολητταρια με την πεθερα, νομιζωντας οτι θα την εχει με το μερος της.

Κ οταν της ξυνισε της πεθερας, τη χωρισε απο το γιο, και εμεινε η φιλη μου να αναρωτιεται "αφου ειμασταν φιλες, με καλουσε για καφε":-?

Παντα να κρατατε πισινη! Δε λεω να φερεσαι ασχημα, αλλα δεν ειναι αναγκη να τα ξερουν και ολα..Θα ξερουν οτι εσεις θελετε να ξερουν για τους σκοπους που εξυπηρετουν εσας!

Eleni

bd5c7983f7.png

Eτσι και μια φιλη μου, εγινε κολητταρια με την πεθερα, νομιζωντας οτι θα την εχει με το μερος της.

Κ οταν της ξυνισε της πεθερας, τη χωρισε απο το γιο, και εμεινε η φιλη μου να αναρωτιεται "αφου ειμασταν φιλες, με καλουσε για καφε":-?

Παντα να κρατατε πισινη! Δε λεω να φερεσαι ασχημα, αλλα δεν ειναι αναγκη να τα ξερουν και ολα..Θα ξερουν οτι εσεις θελετε να ξερουν για τους σκοπους που εξυπηρετουν εσας!

Κολλητάρι δεν πρόκειται να ξαναγίνω ποτέ!! Αλλά θα ήθελα οι σχέσεις να έχουν

ένα επίπεδο..

Η φίλη σου παντρεμένη ήταν?Πώς τους χώρισε δηλαδή?

y5yep3.png

Κολλητάρι δεν πρόκειται να ξαναγίνω ποτέ!! Αλλά θα ήθελα οι σχέσεις να έχουν

ένα επίπεδο..

Η φίλη σου παντρεμένη ήταν?Πώς τους χώρισε δηλαδή?

Oχι παντρεμενη αρραβωνιασμενη..

Σου στελνω πμ

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Οσο για τα υπολοιπα, δε νομιζω να ισχυουν και να σημιωσω οτι σε ευφυια μετρηθηκαμε πριν 1 μηνα δηλαδη 14 μηνων και ειμασταν στο 97 !!!!!! ( στα 100 παιδακια .....97 πιο κατω απο εμας) κι ας μην ηπιαμε μητρικο γαλα...............

Τι ακριβώς εννοείς;; Υπάρχει τέτοια μέτρηση για τα μωρά;;

Δε σε φοβάμαι... Νομίζω μια χαρά θα τη βάλεις στη θέση της. Εμένα βάζει λόγια στα παιδιά όποτε μιλάνε στο τηλέφωνο. Αλλά της απάντησε όπως της άξιζε η μία μικρή μου που είναι πολυλογού. Το πως το ευχαριστήθηκα! Της είπε απλά δεν ξέρω πότε θα έρθουμε γιατι δεν είστε δικοί μου γονείς είστε του μπαμπά και αυτός θα πει ποτέ θα έρθουμε. Πρέπει να έπεσε ξερή!

χαχαχα Θεά η κόρη σου :P:p:p. Έχω πεθάνει στα γέλια....Μάλλον ολόξερη θα έπεσε...

Τα πεθερικα μου τα αγνοησε εντελως.Καποια στιγμη την ρωταει ο αντρας μου "αυτη πια ειναι αγαπη μου?" και της δειχνει την μανα του.Γυρναει η κορη μου , με κοιταει και λεει "μαμα ? πια?" με μια απορια ..............αχαχαχαχααχαχαχα.Πολυ το ευχαριστηθηκα.Λεει ο δικος μου ο εξυπνος καλα ολους τους ξερει εκτος απο τους γονεις μου? Α σκεψου απο ποτε εχουν να το δουν το παιδι και μετα το ξανασυζηταμε του λεω................ελεοοςςςς!!!!!!

Χαχαχαχα άλλη Θέα....:P:p με αφοπλιστική ειλικρίνεια :P:p

Ωραία τα παιδάκια σας, να τα χαίρεστε....:P:p:p:p

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Με δουλεύεις??Γιατί σε μένα τι έκανε? Μια μέρα που μιλούσε για την πρώην του της ξέφυγε οτι η..φιλική προσέγγιση στις κοπέλες του ήταν για να βλέπει τι ρόλο βαράνε!Και σε μένα που έκανε τα ίδια, δεν ήταν λόγω συμπάθειας,αλλά για να κόψει κίνηση..κι εγώ που νόμιζα!
ναι κ εμενα μου εκανε τη φιλη κ την καλη στην αρχη που ειμουν αθωα κ μετα αρχισε υπουλα να χωνετε.βρε ουστ....

Α οκ, απλά είναι όλες ίδιες.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Μην στεναχωριεσαι σε καταλαβαινω κι εγω καποιες φορες που την εβλεπα να χαιρεται με τον γιο μου χαιρομουν και οταν υπηρχαν καποιες καλες στιγμες ζεστες(σπανιες βεβαια)ενιωθα οτι μπορω να γινω χαλι να με πατησει αλλα μετα αμεσως μου το χαλαγε και στεναχωριομουν ...μετα απο 8 χρονια που την ξερω καταλαβα οτι δυστυχως δεν αλλαζει...

Ασχετο σημερα μου στειλε μηνυμα τι κανουμε κτλ και μου πε οτι ρωταγε ο παππους εαν τον εψαχνε ο γιος μου οταν εφυγε και της ειπα την αληθεια μια και δεν συνηθιζω να λεω ψεμματα...Οτι δηλαδη δεν ρωτησε καθολου και μου κανε πολλη εντυπωση κι εμενα..:tongue:

Αληθεια ομως τι να λεγα αφου το παιδι πραγματικα δεν ρωτησε καθολου,σαν να μην ειχαν ερθει ποτε....:tongue:

Χαχα! Την αλήθεια και μόνο την αλήθεια!

Στο βιβλιάριο, στα διαγράμματα με την ανάπτυξη του παιδιού... Τα ποσοστά εννοεί.

χαχαχα Θεά η κόρη σου :P:p:p. Έχω πεθάνει στα γέλια....Μάλλον ολόξερη θα έπεσε...

Και εμείς είχαμε λιώσει στα γέλια. Την ακούγαμε να τα αναλύει στο τηλέφωνο και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.

Χαχαχαχα άλλη Θέα....:P:p με αφοπλιστική ειλικρίνεια :P:p

Ωραία τα παιδάκια σας, να τα χαίρεστε....:P:p:p:p

Να ΄σαι καλά φιλενάδα!

Στο βιβλιάριο, στα διαγράμματα με την ανάπτυξη του παιδιού... Τα ποσοστά εννοεί.

Ακριβως αυτο εννοω........τα ποσοστα βαση καμπυλων.

Λοιπον οσο αφορα της πεθερες και τις μικρες αναλαμπες καλοσυνης που εχουν.........ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Ο ανθρωπος δεν αλλαζει.Οσες φορες ειπα να δωσω τοπο στην οργη , μου εκανε τα χειροτερα.Και η δικια μου στην αρχη ηταν ολο γλυκες και καλοσυνες αλλα καποια στιγμη βγηκε ο πραγματικος της χαρακτηρας.Ποσο να κρυφτει? Ασε που πιανοταν και απο μονη της .....ελεγε τοσα πολλα ψεματα (τις περισσοτερες φορες χωρις λογο ή λογικη) που ξεχνουσε και η ιδια της και ελεγε αλλα αντι αλλων.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον οσο αφορα της πεθερες και τις μικρες αναλαμπες καλοσυνης που εχουν.........ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Ο ανθρωπος δεν αλλαζει.Οσες φορες ειπα να δωσω τοπο στην οργη , μου εκανε τα χειροτερα.Και η δικια μου στην αρχη ηταν ολο γλυκες και καλοσυνες αλλα καποια στιγμη βγηκε ο πραγματικος της χαρακτηρας.Ποσο να κρυφτει? Ασε που πιανοταν και απο μονη της .....ελεγε τοσα πολλα ψεματα (τις περισσοτερες φορες χωρις λογο ή λογικη) που ξεχνουσε και η ιδια της και ελεγε αλλα αντι αλλων.

Αυτό: πόσο να κρυφτεί;

Εγώ πάντως νομίζω ότι όσες είναι κακές πεθερές είναι τρελά κομπλεξικές. Που μας μαρή και συγκρίνεσαι με την κοπελίτσα και μετά σου φταίει αυτή που έχει τα μισά σου χρόνια; Βγαίνει η καλή κουβέντα από το στόμα; Δε βγαίνει! Αλλά άντε να το πεις και να βρεις και δίκιο. Άιντε με τις τρελλάρες που έχουμε μπλέξει.

Αυτό: πόσο να κρυφτεί;

Εγώ πάντως νομίζω ότι όσες είναι κακές πεθερές είναι τρελά κομπλεξικές. Που μας μαρή και συγκρίνεσαι με την κοπελίτσα και μετά σου φταίει αυτή που έχει τα μισά σου χρόνια; Βγαίνει η καλή κουβέντα από το στόμα; Δε βγαίνει! Αλλά άντε να το πεις και να βρεις και δίκιο. Άιντε με τις τρελλάρες που έχουμε μπλέξει.

Μέρα!!!!

Δεν ξέρω ρε συ,προσπαθώ να μπω πραγματικά στη θέση της..διάβαζα και δίπλα χτες,και ήταν μια κοπέλα με παρόμοιο πρόβλημα και 2 κοπέλες της την είπαν κάπως για την..κακία της,επειδή τα πεθερικά έχουν κλειδί στο σπίτι,μπαινοβγαίνουν άσχετες ώρες και έχει σαλτάρει! Της είπαν κι όλας "πώς μπορείς να τους αφορίσεις έτσι και να σκέφτεσαι να μην τους δίνεις το μωρό?"

Στους απ'έξω φαίνεται οτι χρησιμοποιούμε το μωρό για εκδίκηση..δεν είναι έτσι όμως! 'Οταν ένας άνθρωπος είναι πολύ παρεμβατικός,δεν του δίνεις "αέρα" με το μεγάλωμα του παιδιού σου,γιατί θες να ξέρεις τι παιδί θα μεγαλώσεις!

'Οταν ένας άνθρωπος δεν δείχνει σεβασμό στη μάνα του παιδιού,και ειδικά όταν είναι έγκυος,για μένα δεν αγαπά και το ίδιο το παιδί!Λήξις!

Ωστόσο,ναι,κι εγώ αν πλησίαζα στη δύση της ζωής μου ένα παιδί θα με ανανέωνε.Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα.Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να μην μπορώ καθημερινά να πάω να δω το εγγόνι μου,έτσι για να γεμίζει η μέρα μου..να κάθομαι μόνη μου!

Αλλά πάλι αυτά προκύπτουν κι απο τις όποιες συμπεριφορές!Πχ τον πατέρα μου κ κάθε μέρα να τον είχα εδώ δεν θα με ένοιαζε!Είναι σαν να μην υπάρχει ο άνθρωπος.Μας υπολογίζει σαν ζευγάρι,σαν ενήλικες.Αυτή κάνει σαν κακομαθημένο παιδί,θέλει να γίνεται το δικό της.Αν δεν γίνεται με το καλό,αρχίζει να φωνάζει κ να προσβάλλει και αν δεν πιάσει κι αυτό,κλαίει! Ε τι να κάνω?

Κι όσες φορές την ξαναπλησίασα,μετά απο λίγο καιρό πάλι τα ίδια,να χώνεται..Δεν ξέρω.'Ωρες ώρες νιώθω πάρα πολύ κακός άνθρωπος.'Ισως έπρεπε έστω καμιά φορά ννα την καλώ για καφέ?

y5yep3.png

Aυτο που θελω να τονισω ειναι ποσο επικινδυνο ειναι να αγνοει μια γιαγια η ενας παππους τις οδηγιες της μαμας οσο αφορα το παιδι της.

Δε νομιζω να χρειαζεται να μπω σε λεπτομεριες παντως το εχω δει να συμβαινει πολλες φορες με πολυ ασχημα και τραγικα αποτελεσματα.

Να προσπαθει και καλα να το παιξει η καλη γιαγια και κανει του κεφαλιου της.Ουτε να το διανοηθω.Αυτο με ενοχλει πιο πολυ απ'ολα και σιγουρα θα ετρεμε η ψυχη μου αν τυχον ποτε την αφηνα στην πεθερα μου γιατι το εχω δει με τα ματια μου στην ανατροφη της ανηψιας του αντρα μου.Ενα πολυ απλο και χαζο παραδειγμα ....η κουνιαδα μου ειχε απαγορευσει να δινει γλυκα στο παιδι το οποιο ειναι υπερβαρο.Κι εχω πετυχει την πεθερα μου να της δινει σοκοφρετα και να της λεει......"η καλη γιαγιακα θα σου δωσει γλυκακι αλλα δε θα το πεις στη μαμα".......εφριξα.

Η να λεει η κουνιαδα μου δεν θα πατε με το αυτοκινητο πουθενα το παιδι ( ο πεθερος μου μεγαλος ανθρωπος που οδηγαει και πολυ επικινδυνα) και να το βαζουν το παιδι και να το τρεχουν βολτες.

Και να πω το τραγικοτερο.Μια γνωστη μας ειχε ενα αγορακι 17 μηνων.Ειχε πει χιλιες φορες στην γιαγια να μη του δωσει ποτε μηλο να δαγκωνει γιατι ειναι πολυ επικινδυνο.Η γιαγια με το ηλιθιο μυαλο της σκεφτηκε οτι αφου τρωει την μπανανα γιατι να μη φαει και το μηλο και του εδωσε.Σας το λεω και ανατριχιαζω..............το παιδακι πνιγηκε......

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Μέρα!!!!

Δεν ξέρω ρε συ,προσπαθώ να μπω πραγματικά στη θέση της..διάβαζα και δίπλα χτες,και ήταν μια κοπέλα με παρόμοιο πρόβλημα και 2 κοπέλες της την είπαν κάπως για την..κακία της,επειδή τα πεθερικά έχουν κλειδί στο σπίτι,μπαινοβγαίνουν άσχετες ώρες και έχει σαλτάρει! Της είπαν κι όλας "πώς μπορείς να τους αφορίσεις έτσι και να σκέφτεσαι να μην τους δίνεις το μωρό?"

Στους απ'έξω φαίνεται οτι χρησιμοποιούμε το μωρό για εκδίκηση..δεν είναι έτσι όμως! 'Οταν ένας άνθρωπος είναι πολύ παρεμβατικός,δεν του δίνεις "αέρα" με το μεγάλωμα του παιδιού σου,γιατί θες να ξέρεις τι παιδί θα μεγαλώσεις!

'Οταν ένας άνθρωπος δεν δείχνει σεβασμό στη μάνα του παιδιού,και ειδικά όταν είναι έγκυος,για μένα δεν αγαπά και το ίδιο το παιδί!Λήξις!

Ωστόσο,ναι,κι εγώ αν πλησίαζα στη δύση της ζωής μου ένα παιδί θα με ανανέωνε.Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα.Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να μην μπορώ καθημερινά να πάω να δω το εγγόνι μου,έτσι για να γεμίζει η μέρα μου..να κάθομαι μόνη μου!

Αλλά πάλι αυτά προκύπτουν κι απο τις όποιες συμπεριφορές!Πχ τον πατέρα μου κ κάθε μέρα να τον είχα εδώ δεν θα με ένοιαζε!Είναι σαν να μην υπάρχει ο άνθρωπος.Μας υπολογίζει σαν ζευγάρι,σαν ενήλικες.Αυτή κάνει σαν κακομαθημένο παιδί,θέλει να γίνεται το δικό της.Αν δεν γίνεται με το καλό,αρχίζει να φωνάζει κ να προσβάλλει και αν δεν πιάσει κι αυτό,κλαίει! Ε τι να κάνω?

Κι όσες φορές την ξαναπλησίασα,μετά απο λίγο καιρό πάλι τα ίδια,να χώνεται..Δεν ξέρω.'Ωρες ώρες νιώθω πάρα πολύ κακός άνθρωπος.'Ισως έπρεπε έστω καμιά φορά ννα την καλώ για καφέ?

Κατ΄ αρχήν μη στενοχωριέσαι. Αφού την ξέρεις, θα φυλάγεσαι και μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα κάνει κάτι που θα το καταλάβουν όλοι ότι είναι παλαβή και δε θα χρειάζεται να πεις λέξη. Αυτό που είπε πριν η Ρένα "πόσο να κρυφτεί;" εσύ σταμάτα να στενοχωριέσαι για αυτήν. Κάνε το σωστό και όταν ξεφεύγει θα της το λες. Ας πούμε εμένα όταν βλέπει τα παιδιά, τα ξεμοναχιάζει και τους μιλάει ψιθυριστά για να μην ακούω. Ε δεν την αφήνω και εγώ μόνη με τα παιδιά. Κάπως έτσι. Ένα ένα και αν νευριάζει, ξύδι. Δεν έχεις να απολογηθείς σε κανένα. Εμένα μου είχε πει το τραγικό η μητέρα μου ότι έχουν δικαίωμα στα παιδιά. Αλλά μην ξαναρχίσω να γκρινιάζω για τη μανούλα μου. λοιπόν το να είσαι παππούς και γιαγιά δεν είναι δικαίωμα είναι προνόμιο και αν δεν το σεβαστείς θα σου το πάρουν.

Aυτο που θελω να τονισω ειναι ποσο επικινδυνο ειναι να αγνοει μια γιαγια η ενας παππους τις οδηγιες της μαμας οσο αφορα το παιδι της.

Δε νομιζω να χρειαζεται να μπω σε λεπτομεριες παντως το εχω δει να συμβαινει πολλες φορες με πολυ ασχημα και τραγικα αποτελεσματα.

Να προσπαθει και καλα να το παιξει η καλη γιαγια και κανει του κεφαλιου της.Ουτε να το διανοηθω.Αυτο με ενοχλει πιο πολυ απ'ολα και σιγουρα θα ετρεμε η ψυχη μου αν τυχον ποτε την αφηνα στην πεθερα μου γιατι το εχω δει με τα ματια μου στην ανατροφη της ανηψιας του αντρα μου.Ενα πολυ απλο και χαζο παραδειγμα ....η κουνιαδα μου ειχε απαγορευσει να δινει γλυκα στο παιδι το οποιο ειναι υπερβαρο.Κι εχω πετυχει την πεθερα μου να της δινει σοκοφρετα και να της λεει......"η καλη γιαγιακα θα σου δωσει γλυκακι αλλα δε θα το πεις στη μαμα".......εφριξα.

Η να λεει η κουνιαδα μου δεν θα πατε με το αυτοκινητο πουθενα το παιδι ( ο πεθερος μου μεγαλος ανθρωπος που οδηγαει και πολυ επικινδυνα) και να το βαζουν το παιδι και να το τρεχουν βολτες.

Και να πω το τραγικοτερο.Μια γνωστη μας ειχε ενα αγορακι 17 μηνων.Ειχε πει χιλιες φορες στην γιαγια να μη του δωσει ποτε μηλο να δαγκωνει γιατι ειναι πολυ επικινδυνο.Η γιαγια με το ηλιθιο μυαλο της σκεφτηκε οτι αφου τρωει την μπανανα γιατι να μη φαει και το μηλο και του εδωσε.Σας το λεω και ανατριχιαζω..............το παιδακι πνιγηκε......

Ωχ ωχ ωχ! Είδα και έπαθα να πείσω τη μάνα μου να μη δώσει μήλο στα παιδιά. Τι να πω τα κεφάλια τους δεν έχουν τίποτα μέσα. Μόνο για να μας τη λένε και να μας κουτσομπολεύουν τα χρησιμοποιούνε πια; Παναγία μου! Στα μωρά μου έδινε ο πεθερός μου ξυλομπογιές μυτερές για να παίξουν. Και εγώ προσπαθούσα να τους πω ότι έξι μηνών είναι επικίνδυνο να παίζουν με μυτερά πράγματα. Και θύμωσαν!!!!!!!!!! Που κανονικά έπρεπε να τους βρίσω. Και κακώς δεν το έκανα. Έτσι κι αλλιώς βρήκαν ευκαιρία να πουν ότι δεν τους αφήνω να παίζουν με τα παιδιά. Χωρίς άλλη εξήγηση. Ότι δηλαδή είναι ηλίθιοι και θέτουν τα παιδιά σε κίνδυνο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...