Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν υπάρχει καμία μελέτη που να το υποστηρίζει αυτο για τα 3ης ημέρας, είναι μια θεωρία απλά τίποτα παραπάνω. Τα έμβρυα 3 ημερών βρίσκονται στην σάλπιγγα όχι στην μήτρα κατά την φυσική σύλληψη. Εκεί δλδ που έμεινε το εξωμητριο σου και μου. Υπάρχει και μια θεωρία πως η σάλπιγγα μπορεί να τραβήξει το έμβρυο 3 ημερών και το είπα στον γιατρό μου ελαφρώς τρομοκρατημένη. Μου είπε όλα αυτά είναι υποθέσεις δεν μπορούμε να ξέρουμε. Του λέω άσε με την τύχη που έχω δεν ρισκάρω με υποθέσεις! Εφόσον κάνεις βλαστοκύστες δεν υπάρχει λόγος να πας σε 3 ημερών. Ισως αν έκανες κανονικά διέγερση να έπαιρνες περισσότερες βλαστοκύστες. 
      Αδιαθέτησα 3 ημέρες αφότου έκοψα τα φάρμακα. Μου είχε πει σε 3-4 μπορει 5 ημέρες θα μου ερχόταν. 

Ναι αυτό με τη σάλπιγγα ότι μπορεί να το τραβήξει μου το είπε κ με της βλαστοκύστες ,γιατί λέει αυτά για 1-2 μέρες κολυμπάνε στη μήτρα. Δεν αντέχω θέλω να έρθει, είμαι σαν μπαλόνι, χάλασε όλος μου ο κύκλος με τις 14 μέρες αναμονής μέχρι τη χοριακή. Να δούμε τι θα μας πουν τώρα, έχω περιέργεια αν και ξέρω πως θα μου προτείνει πάρα πάνω αγωγή.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

ναι, δε θα σου φτάνει το ζόρι που θα'χεις με το μωρό, θα'χεις κ την πασαρέλα να πηγαινοέρχεται! Εγώ πως την είχα γλιτώσει, δε ξέρω, μάλλον κάτι θα της είχα πει κ στράβωσε ως συνήθως, δε θυμάμαι...:D

εγω πολλα εχω πει πλαγιος,οτι κ καλα στην αρχη δεν θελω κοσμο μεχρη να γινει 2 μηνων κ πηρα φυσικα απαντηση"ε πως ο αλλος θελει να δωρισει''δεν πειραζει λεω θα δωρισει πιο μετα οπιος θελει!και φυσικα πηρα απαντηση"ο αλλος αν θελει να ερθει κ του πεις οχι μπορει να θυμωσει"/επισης εχω πει οτι δεν θα πιανουν το μωρο,δεν αφηνω κ τετια αλλα,οτι δεν χρειαζομαι βοηθεια γιατι ειμαι σουπε γυναικα κ τα καταφερνω ολα μονη μου.αλλα δεν νομιζω να νειωσει αυτη.οπως ειπα ειναι πολυ καταπιεστικη κ μια φορα μου ειπε μια λεξη κ την καταλαβα πολυυυυυυυ καλα.εγω μου λεει,αν βαλω κατι στο μυαλο μου,πρεπει να γινει,αλιως θα σκασω!!ανατρηχιασα κοριτσια!χαχαχααχαχ

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια εγω δεν εχω πεθερικα:|:|:| αφου ειναι ορφανος αλλα εχει αδερφες ο αντρας μου ενα θα σας ΠΩ.Οταν τις γνωρισα μου ειπαν <Μπορει να μην εχεις πεθερα αλλα εχεις 2 πεθερες>.Ωραια λεω εγω να της χαιρομαι...χααααααααααα.Κατι ακομα παντρευτικα και τι μου εφεραν στο γαμο μου ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ χααααααααααααα.

Η μανα μου λεει καθε φορα που τις βλεπεις θα φτυνεις και θα λες φτου το κακο σου απο εδω μακρια εκει στο βουνο.ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ χαααααααα

σε ζηλευω που εχεις ορφανο αντρα.αυτες οσο κ να χτυπηθουν θα εχουν δικια τους οικογενεια οποτε ποσο να χωθουν στον αδερφο???ξοδευτηκαν πες τες!!εμενα η γιαγια μου μου ελεγε ξυσε το μ@@ σου!!χαχχχαααχαχ

rbOEp3.png

xaxaxaxaxax!!!σοβαρα ειναι ο φοβος κ ο τρομος μου.κ αντε μια φορα το αντεχω,αλλα θα φερνει συνεχεια καποιον κ πακετο θα πηγαινει κ αυτη κ οι εξυπναδες της!!!

Θέλω να σε δω τι θα γράφεις τότε!!χαχαχαχχαχα!!

Κοριτσακια εγω δεν εχω πεθερικα:|:|:| αφου ειναι ορφανος αλλα εχει αδερφες ο αντρας μου ενα θα σας ΠΩ.Οταν τις γνωρισα μου ειπαν <Μπορει να μην εχεις πεθερα αλλα εχεις 2 πεθερες>.Ωραια λεω εγω να της χαιρομαι...χααααααααααα.Κατι ακομα παντρευτικα και τι μου εφεραν στο γαμο μου ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ χααααααααααααα.

Η μανα μου λεει καθε φορα που τις βλεπεις θα φτυνεις και θα λες φτου το κακο σου απο εδω μακρια εκει στο βουνο.ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ χαααααααα

πυρέξ???!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!! όταν λες πιάνει,δηλαδή εξαφανίζονται??

σε ζηλευω που εχεις ορφανο αντρα.αυτες οσο κ να χτυπηθουν θα εχουν δικια τους οικογενεια οποτε ποσο να χωθουν στον αδερφο???ξοδευτηκαν πες τες!!εμενα η γιαγια μου μου ελεγε ξυσε το μ@@ σου!!χαχχχαααχαχ

φοβερή η γιαγιά σου!!χαχαχαχαχαχαχα!!:cool:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

θα συχτηριζω ολη μερα κ εσεις θα με παρηγορειτε!!!!

χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα θα έχουμε νέες ιστορίες τότε!!Θα ανοίξουμε θέμα "Πεθερές και λοχεία:ένα σύγχρονο πρόβλημα"

y5yep3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα θα έχουμε νέες ιστορίες τότε!!Θα ανοίξουμε θέμα "Πεθερές και λοχεία:ένα σύγχρονο πρόβλημα"

Άκυρο: κακιά πεθερά και λοχεία δεν πάνε μαζί. Θα σαλτάρεις... Δεν παλεύεται με τίποτα. Μπορεί και να την πετάξεις με κανένα κλωτσίδι έξω από το σπίτι έτσι όπως βαράνε κόκκινο οι ορμόνες. Χιχιχι και θα έχεις και δικαιολογία.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

θα συχτηριζω ολη μερα κ εσεις θα με παρηγορειτε!!!!

Δε σε φοβάμαι... Νομίζω μια χαρά θα τη βάλεις στη θέση της. Εμένα βάζει λόγια στα παιδιά όποτε μιλάνε στο τηλέφωνο. Αλλά της απάντησε όπως της άξιζε η μία μικρή μου που είναι πολυλογού. Το πως το ευχαριστήθηκα! Της είπε απλά δεν ξέρω πότε θα έρθουμε γιατι δεν είστε δικοί μου γονείς είστε του μπαμπά και αυτός θα πει ποτέ θα έρθουμε. Πρέπει να έπεσε ξερή!

axaxaxaxaxaxaxaxa.................Θεα η κορη σου!!!!!!!!!!

Η δικη μου η μικρη (15 μηνων υποψιν) να δειτε να ψοφησετε στα γελια.Εβλεπε χτες φωτογραφιες με τον μπαμπα της.Ανοιγουν καποια στιγμη και τα αλμπουμ της βαφτισης.Αρχιζει η μικρη να δειχνει με το χερακι και να λεει γιαγια ταδε ( η μαμα μου) , γιαγια ταδε ( η αδερφη της μαμας μου) παππου ταδε (ο πατερας μου) , παππου ταδε ( ο θειος μου ) , θεια ταδε ( η αδερφη μου) , θειος ταδε ( ο γαμπρος μου ) και παει λεγοντας.Ειπε , ειπε και ποιον δεν ειπε.Τα πεθερικα μου τα αγνοησε εντελως.Καποια στιγμη την ρωταει ο αντρας μου "αυτη πια ειναι αγαπη μου?" και της δειχνει την μανα του.Γυρναει η κορη μου , με κοιταει και λεει "μαμα ? πια?" με μια απορια ..............αχαχαχαχααχαχαχα.Πολυ το ευχαριστηθηκα.Λεει ο δικος μου ο εξυπνος καλα ολους τους ξερει εκτος απο τους γονεις μου? Α σκεψου απο ποτε εχουν να το δουν το παιδι και μετα το ξανασυζηταμε του λεω................ελεοοςςςς!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Η δικη μου η μικρη (15 μηνων υποψιν) να δειτε να ψοφησετε στα γελια.Εβλεπε χτες φωτογραφιες με τον μπαμπα της.Ανοιγουν καποια στιγμη και τα αλμπουμ της βαφτισης.Αρχιζει η μικρη να δειχνει με το χερακι και να λεει γιαγια ταδε ( η μαμα μου) , γιαγια ταδε ( η αδερφη της μαμας μου) παππου ταδε (ο πατερας μου) , παππου ταδε ( ο θειος μου ) , θεια ταδε ( η αδερφη μου) , θειος ταδε ( ο γαμπρος μου ) και παει λεγοντας.Ειπε , ειπε και ποιον δεν ειπε.Τα πεθερικα μου τα αγνοησε εντελως.Καποια στιγμη την ρωταει ο αντρας μου "αυτη πια ειναι αγαπη μου?" και της δειχνει την μανα του.Γυρναει η κορη μου , με κοιταει και λεει "μαμα ? πια?" με μια απορια ..............αχαχαχαχααχαχαχα.Πολυ το ευχαριστηθηκα.Λεει ο δικος μου ο εξυπνος καλα ολους τους ξερει εκτος απο τους γονεις μου? Α σκεψου απο ποτε εχουν να το δουν το παιδι και μετα το ξανασυζηταμε του λεω................ελεοοςςςς!!!!!!

χαχχχαχααχχααχ!!!καλα να παθει ο αντρας σου,σορυ κ ολας,αλλα πιστευω αυτο που του λες τοσο καιρο και δεν λεει να το καταλαβει,του το ειπε το παιδι σου κ το καταλαβε καλυτερα!

rbOEp3.png

Δε σε φοβάμαι... Νομίζω μια χαρά θα τη βάλεις στη θέση της. Εμένα βάζει λόγια στα παιδιά όποτε μιλάνε στο τηλέφωνο. Αλλά της απάντησε όπως της άξιζε η μία μικρή μου που είναι πολυλογού. Το πως το ευχαριστήθηκα! Της είπε απλά δεν ξέρω πότε θα έρθουμε γιατι δεν είστε δικοί μου γονείς είστε του μπαμπά και αυτός θα πει ποτέ θα έρθουμε. Πρέπει να έπεσε ξερή!

θα τη βαλω,οπως ειπες πριν,κακιασμενη πεθερα κ λοχεια δεν πανε μαζι!!!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα!!Α ρε κοπέλες! Καλά που έχω κι εσάς!

Αυτό πάντως που μου τη σπάει περισσότερο στην πεθερά..είναι που λέει οτι όλα καλά..που προσπαθεί να πείσει οτι αγαπά όλο τον κόσμο..που αυτοαποκαλείται "αγαθή και απονήρευτη (!!!!)" και όταν με κοιτά,νιώθω μια αντιπάθεια,μια κακία..καμιά φορά ξινίζει και τα μούτρα της..πολλές φορές αναρωτήθηκα αν την απορρίπτω λόγω εγωισμού..αλλά όχι..απλά δεν αντέχω να είμαι δίπλα σε κάποιον που δεν με πάει και προσποιείται..που με ζηλεύει και με ανταγωνίζεται..και που νομίζει οτι όλοι αυτόν ζηλεύουν!!καλό!! (την είπα πάλι την κακία μου!):shock:

y5yep3.png

κ εμενα μια απο τα ιδια ειναι η καρακαξα lullabaki,εσενα βεβαια στην κακια δεν τη φτανει η δικια μου.αλλα κ εγω ολο κακιεσ σκεφτομαι αντι να χαιρομαι την εγκυμοσυνη μου!

rbOEp3.png

Χιχιχι άψογη και η δική σου!

κ εμενα μια απο τα ιδια ειναι η καρακαξα lullabaki,εσενα βεβαια στην κακια δεν τη φτανει η δικια μου.αλλα κ εγω ολο κακιεσ σκεφτομαι αντι να χαιρομαι την εγκυμοσυνη μου!

Όχι ρε κορίτσια! Χαρείτε τις αυτές τις στιγμές. Σκεφτείτε ότι εσείς είσαστε προετοιμασμένες, εμένα η πονήρω έκανε την καλή για να την εμπιστεύομαι.

Όχι ρε κορίτσια! Χαρείτε τις αυτές τις στιγμές. Σκεφτείτε ότι εσείς είσαστε προετοιμασμένες, εμένα η πονήρω έκανε την καλή για να την εμπιστεύομαι.

ναι κ εμενα μου εκανε τη φιλη κ την καλη στην αρχη που ειμουν αθωα κ μετα αρχισε υπουλα να χωνετε.βρε ουστ....

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...