Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

ναι ρε κοριτσια το αγορι μου!!τον καμαρωσα εκεινη την ωρα.κ αυτος μη νομιζετε μιλαει μετα απο πολλες υποδειξεις δικες μου κ μετα απο απειλες οτι αν δεν μιλισει θα εγω σ αυτον θα τα χωνω κ ολο θα μαλωνουμαι!ειδατε τι ατιμες ομως,αν δεν πατισει ο γιος τη φωνη,εκει αυτες ασταματητες!και φανταστητε ηθελα να δειξω αυτα που εγραψε η Ελινα για τον αντρα της για να μαθει ο δικος μου πως μιλανε οι αντρες αλλα τελικα δε χρειαστηκε!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε τους χεζονται τους γιους...και μενα η δικια μου που δεν εχω προβλημα ειναι πολυ καλη αλλα αν πει πεταξει καμμια μαλακια καμμια φορα δεν προλαβαινω καν να απαντησω πεταγεται ο γιωργος και αυτη ναι παιδι μου εσεις ξερετε..οτι θελετε..κατευθειαν..!!

Κακα τα ψεμματα καλυτερα να βγαζουν αυτοι τ φιδι απο την τρυπα....

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

ναι ρε κοριτσια το αγορι μου!!τον καμαρωσα εκεινη την ωρα.κ αυτος μη νομιζετε μιλαει μετα απο πολλες υποδειξεις δικες μου κ μετα απο απειλες οτι αν δεν μιλισει θα εγω σ αυτον θα τα χωνω κ ολο θα μαλωνουμαι!ειδατε τι ατιμες ομως,αν δεν πατισει ο γιος τη φωνη,εκει αυτες ασταματητες!και φανταστητε ηθελα να δειξω αυτα που εγραψε η Ελινα για τον αντρα της για να μαθει ο δικος μου πως μιλανε οι αντρες αλλα τελικα δε χρειαστηκε!

Mπραβο φιλεναδα τη σκισανε τη γατα αυτες τις μερες τα αντρακια ε?Ειδες?Μα κι αυτη σε επρηξε..ετσι και η δικια μου τετοια ειναι πιεστικη αλλα τωρα τα χει κοψει τα πολλα να επιμενει γιατι ετσι ακριβως της τα χωνει ο αντρας μου...

Ασε κι ενα αλλο σκηνικο παιζανε με το παιδι και εχει ενα ψευτικο σφυρακι και κατι εργαλεια και παιζει που του αρεσουνε και γενικα εμεις τον μαθαινουμε να μην ειναι επιθετικος καθολου ουτε να βαραει κτλ και καποια στιγμη κανει οτι χτυπαει μαλακα με το σφυρακι στον ωμο της πεθερας μου και αυτη γελαγε οποτε ο μικρος το βρηκε παιχνιδι και πηγε να το συνεχισει και εμεις οι δυο αμεσως πεταχτηκαμε και του ειπαμε "οχι οχι μη το κανεις αυτο"και ο πεθερος μου πεταγοταν πανω απο τη φωνη μας και του λεγε "βαρα βαρα"και τα παιρνει ο αντρας μου και του βαζει μια φωνη "σταματα ρε παιδι μου εσυ απο πισω βαρα και βαρα!!Οχι δε θα βαραει τι θα τον κανουμε!"και ελεγε ο πεθερος μου μην τον κανετε λιγοψυχο και να τον βαρανε στο σχολειο και του λεει ο αντρας μου "ναι θα τον στελνουμε με σφυρι στο σχολειο αμα ειναι για να μην τον βαρανε ασε μας μωρε "και εμενα μου την εσπασε πολυ που επεμεινε ο πεθερος μου και γενικα δεν θελω να τον αφηνω πολλη ωρα μαζι τους εαν δεν ακολουθουν αυτα που λεμε γιατι του περνανε μηνυματα που εμεις δεν θελουμε.Γιαυτο και γενικα θελω το παιδι μου μαζι μου.Ουτε καν στη μανα μου μονο του δεν θελω γιατι κι αυτη θα του λεει καμια κοτσανα που εγω δεν θελω.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ασε του κεφαλιου τους κανουνε.μετα θελουν κ μωρα να κρατανε να μας τα κανουνε ουνους!εμενα η δικια μου ειπε οτι ενα χρονον θα της βαφουμαι τα νυχια της μπεμπας κ μου επεσαν τα μαλλια!βεβεα ο πεθερος σου κατι ηξερε κ ελεγε βαρα βαρα!αχαχχχααχχαχαχχααχ!!!

rbOEp3.png

ασε του κεφαλιου τους κανουνε.μετα θελουν κ μωρα να κρατανε να μας τα κανουνε ουνους!εμενα η δικια μου ειπε οτι ενα χρονον θα της βαφουμαι τα νυχια της μπεμπας κ μου επεσαν τα μαλλια!βεβεα ο πεθερος σου κατι ηξερε κ ελεγε βαρα βαρα!αχαχχχααχχαχαχχααχ!!!

χαχαχαα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Θα της αγορασουν μηπως και κανενα στρινγκακι? Ελεος τι ειναι αυτα που ακουω...

Ρε συ για αυτο που ελεγες , σε καμαρωνει η πεθερα και σε κανει βολτα στο σοι! Αν ησουνα σα τρακαρισμενο περιπτερο ουτε μεχρι τη γωνια δε θα σε πηγαινε! Δες το και εσυ θετικα!:D αυτο παντως με την κοιλια θειικο..αλλοι πανε και βλεπουν αξιοθεατα οπως την ακροπολη, αυτες θεωρουν αξιοθεατο την κοιλια σου..παλι καλα που δε σου ειπε να πηγαινεις καθε εβδομαδα να στη μετρανε!!:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Ρε συ για αυτο που ελεγες , σε καμαρωνει η πεθερα και σε κανει βολτα στο σοι! Αν ησουνα σα τρακαρισμενο περιπτερο ουτε μεχρι τη γωνια δε θα σε πηγαινε! Δες το και εσυ θετικα!:D αυτο παντως με την κοιλια θειικο..αλλοι πανε και βλεπουν αξιοθεατα οπως την ακροπολη, αυτες θεωρουν αξιοθεατο την κοιλια σου..παλι καλα που δε σου ειπε να πηγαινεις καθε εβδομαδα να στη μετρανε!!:tongue:

οτι να ναι ειναι.δεν ξερει τι τησ γιναιτε!!με παει για να με κουτσομπολευουν,οχι για καλο σκοπο!!δεν παω θα με ματιαξουν αυτες απο το κακο τους γιατι εινια ολες χοντρες κ εγω 64 κιλα μονο!η γιαγια μου με ειπε να μην πηγαινω παντως!!!

rbOEp3.png

οτι να ναι ειναι.δεν ξερει τι τησ γιναιτε!!με παει για να με κουτσομπολευουν,οχι για καλο σκοπο!!δεν παω θα με ματιαξουν αυτες απο το κακο τους γιατι εινια ολες χοντρες κ εγω 64 κιλα μονο!η γιαγια μου με ειπε να μην πηγαινω παντως!!!

Καλα στο ειπε..ακομα και να μην εχουν κακη προθεση το κουτσομπολιο φερνει γρουσουζια. Ακομα και να σε θαυμαζουν, παλι μπορει να σε ματιασει αυτο! Δεν υπαρχει κανενας λογος να κανεις τουρνε σ ολα τα σογια...

Εγω παντως και στο σπιτι αποφευγω να καλω γιατι πιστευω οτι πεφτει πολυ ματι...

Eleni

bd5c7983f7.png

γεια σας κοριτσαρες μου!!εγω παντως που θηλασα εχω μια μαμα με υψος 1,78 κ εναν πατερα 1,87 κ εγω ειμαι 1,65!!!!μα γκαντεμια???τι δεν εκανα σωστα??το βυζι μου το επινα,το γονιδιο το ειχα κ ομως βγηκα στουμπος!!!αλλα φυσικα ειμαι πανεξυπνη κ πανεμορφη κ δεν αρωσταινω!αχαχαχαχαχαχαχαχ!!!γεια σου Ρενα μου!!τι κρημα που δεν ηρθε η γλυκια σου??γενικα εχουμε 2 θεματακια,της Ρενας δεν νοιαζετε να πατησει το ποδι της για να της τη σπασει κ εμενα μου κουβαλιεται μονινος ακαλεστει.ειπα τον αντρα μου να της πει γιατι εγω δεν βγαζω συννενοηση!να σας πω κ το καλο.εχει ενα κολλημα να με πηγαινει περιφορα στα σογια τους.κ ειμαι σιγουρη οτι μετα λενε διαφορα.μου κανονιζει να πηγαινουμε χωρις να με ρωτησει κ μου τη σπαει γιατι με φερνει προ τετελεσμενοου κ παρολο που προσπαθω να τα αποφυγω επιμενει κ γοα να μη με πριζει πηγαινω κ εγω.εκει που με πηγαινει συνηθως ειναι αδερφη κ κορη αδερφης τησ κ στην νυφη της αδερφης τησ.που για τη νυφη τα ξερω ολα γιατι της τα λεει η αδερφη κ με τη σειρα η δικια μου σ εμενα κ παω στοιχημα οτι το κανει κ για μενα αυτο.το θεμα ειναι οτι ο αντρασ μου δεν εχει καμοια σχεση με τα ξαδερφια του κ ουτε ποτε ειχε κ ο ιδιος μου λεει οτι δεν εχεις καμοια δουλεια να πηγαινεις εκει,αφου εγω ο ιδιος δεν παταω γιατι ειναι γκαου οικογενειακος.τον λεω τι να κανω με σερνει με το ζορι,αλαλ μου την εχει σπασει γιατι με κανονιζει χωρις να με ρωταει.τωρα μου λεει να παμε στην ξαδερφη γιατι θελει να δει την κοιλια σου.doing κ τι εινια η κοιλια μου αξιοθεατο?δεν το ειπα ομως,λεω θα δουμε,αυτο την Ανασταση.εχθες που μου ηρθε εδω ακαλεστει μου λεει"αυριο θα παμε στην ξαδερφη!!!"το κανονισε κ ολας κ μερα η κυρια κ μια χαρα.κ της λεω,κοιταξε να δεις μαμα,εγω ειμαι στον 8ο κ δεν μπορω να τρεχω βολτες,η γιατρος μου ειπε να μην κανω κ πολλα.θα ερθει λεει αν μας παρει ε το αμαξι ο αντρας της!!!λεω παλι,μαμα εγω δεν μπορω να καθομαι σε καρεκλες,εκτος οτι πιανεται η μεση μου,εχω συσπασεις κ παιρνω χαπι κ θα κουραστω.οχι λεει θα παμε κ θα σε βαλουμε να εισαι ξαλπωμενη στον καναπε.λεω τι λες τωρα?σε ξενο σπιτι θα παω κ θα ξαπλωσω στον καναπε,δεβ υπαρχει περιπτωση ντρεπομαι.ελα μωρε εμεις κ εμεις θα ειμαστε θα παμε λεει παλι.κοριτσια ευτηχως ξυνησε ο αντρας μου κ πεταχτηκε γιατι ηταν στην κουζινα κ εκανε τσιγαρο κ της λεει"αντε τελειωνε τωρα εχω κ νευρα,σου λεει δεν θελει,τι δουλεια εχει να παει εκει??παω εγω για να παει κ αυτη??εχεις δει πολλες εγκυες να πηγαινουν επισκεψεις 8 μηνων??αντε λεει σας κ@@@ μια μ@@ και πρεπει να το κανουμε??αυτη ασπρησε,δεν το περιμενε με τιποτα,εγω πηγα μια να τη λυπιθω,σοβαρα τωρα γιατι πατησε ο δικος μου φωνες αλλα λεω,οχι αυτη δεν με λυπιθηκε λεπτο.κ λεει"ενταξυ αγορι μου,μια κουβεντα ειπα!!!"κ λεει ο δικος μου"τι μια κουβεντα της λεει,100 ειπες''!!ενταξυ,ξανα λεει αυτη,αν δε θελει δεν παμε!η μα@@@κο!!κ αφηστε ρε κοριτσια που το εχω κ γρουσουζια να παω εγκυος επισκεψη και να φυγω μετα κ να με μελετανε.πραγματηκα καθολου δεν ηθελα γιατι ξερω δεν με καλουνε για καλο αλλα για να σχολιασουν μετα απο πισω!!

βρε τι τραβάς!!Καλά αν εγώ τολμήσω να πω οτι δεν με παίρνουν οι πολλές βόλτες,ο πεθερός μου μου κάνει παρατήρηση που είμαι λέει μυγιάγγικτη. Το Πάσχα πάλι στα βουνά ανέβηκα με το αγροτικό για να ψήσουμε και δεν έκανα και κιχ εννοείται.Το Σάβατο τόλμησα να πω οτι έχω πονοκέφαλο και μου είπαν "έλα μικρή κοπέλα μην σε παίρνει απο κάτω!!" Και είμαι και εύκολη έγκυος,ούτε μουρμούρα ούτε τπτ,αφού ο γιατρός έχει να λέει! Πάντως τέλειος ο δικός σου,άξιος!! Εμένα δεν τολμάει ούτε στα ξαδέλφια του να μιλήσει που μας κάνουν επισκέψεις 12 η ώρα το βράδυ!!!:shock:

Καλα εμενα δε μου την σπαει που δεν παταει.Χαρη μου κανει.Εσενα ευτυχως μιλαει ο αντρας σου ρε κοριτσι.Ο δικος μου ειναι "της μανουλας " εκει χαλαει το ολο θεμα.

Αχ,πώς θα τους βάλουμε μυαλό μου λες??

Πηρε η αδερφη του τηλεφωνο να του ευχηθει Κυριακη του Πασχα στο κινητο του.Δεν το ακουγε γιατι ηταν στην αυλη και εψηνε.Και αφου πηρε 2-3 φορες η μουλαρα και ειδε πως δε το σηκωνει , δεν πηρε στο σταθερο.Την πηρε αυτος μετα ..........οποτε οκ μιλησε με τον αδερφουλη της, δεν ηταν αναγκη να μιλησειο και μαζι μου.Ε τα πηρα κι εγω και ενω ειχα σκοπο να την παρω..............δεν πηρα.Αντε γιατι βαρεθηκα να ειμαι εγω η τυπικη.

Γράψε τους!!

Mπραβο φιλεναδα τη σκισανε τη γατα αυτες τις μερες τα αντρακια ε?Ειδες?Μα κι αυτη σε επρηξε..ετσι και η δικια μου τετοια ειναι πιεστικη αλλα τωρα τα χει κοψει τα πολλα να επιμενει γιατι ετσι ακριβως της τα χωνει ο αντρας μου...

Ασε κι ενα αλλο σκηνικο παιζανε με το παιδι και εχει ενα ψευτικο σφυρακι και κατι εργαλεια και παιζει που του αρεσουνε και γενικα εμεις τον μαθαινουμε να μην ειναι επιθετικος καθολου ουτε να βαραει κτλ και καποια στιγμη κανει οτι χτυπαει μαλακα με το σφυρακι στον ωμο της πεθερας μου και αυτη γελαγε οποτε ο μικρος το βρηκε παιχνιδι και πηγε να το συνεχισει και εμεις οι δυο αμεσως πεταχτηκαμε και του ειπαμε "οχι οχι μη το κανεις αυτο"και ο πεθερος μου πεταγοταν πανω απο τη φωνη μας και του λεγε "βαρα βαρα"και τα παιρνει ο αντρας μου και του βαζει μια φωνη "σταματα ρε παιδι μου εσυ απο πισω βαρα και βαρα!!Οχι δε θα βαραει τι θα τον κανουμε!"και ελεγε ο πεθερος μου μην τον κανετε λιγοψυχο και να τον βαρανε στο σχολειο και του λεει ο αντρας μου "ναι θα τον στελνουμε με σφυρι στο σχολειο αμα ειναι για να μην τον βαρανε ασε μας μωρε "και εμενα μου την εσπασε πολυ που επεμεινε ο πεθερος μου και γενικα δεν θελω να τον αφηνω πολλη ωρα μαζι τους εαν δεν ακολουθουν αυτα που λεμε γιατι του περνανε μηνυματα που εμεις δεν θελουμε.Γιαυτο και γενικα θελω το παιδι μου μαζι μου.Ουτε καν στη μανα μου μονο του δεν θελω γιατι κι αυτη θα του λεει καμια κοτσανα που εγω δεν θελω.

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ,γι'αυτό δεν θέλω πολλά πολλά με το μωρό,θέλω να το μάθω τρόπους κλπ.

Εμένα μέχρι που της ξίνισα με καμάρωνε κ με σύστηνε παντού. Τώρα άμα κάτσει και πετύχει κανέναν στο δρόμο,λέει "η νύφη μου είναι" μέσα απο τα δόντια της!!!:eek::-o:-o

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Καλα στο ειπε..ακομα και να μην εχουν κακη προθεση το κουτσομπολιο φερνει γρουσουζια. Ακομα και να σε θαυμαζουν, παλι μπορει να σε ματιασει αυτο! Δεν υπαρχει κανενας λογος να κανεις τουρνε σ ολα τα σογια...

Κι εγώ πιστεύω στο μάτι φουλ,και στη γλωσσοφαγιά!Μου είχε κάνει επίσκεψη μια φίλη απο τα παλιά,και φαγώθηκε που είμαστε σε καλή κατάσταση κ ο άντρας μου έχει δουλειά κλπ κλπ και που αυτοί ούτε σπίτι δεν έχουν,και τι ωραίο σπίτι που έχουμε,κι αυτοί έχουν χάλια σπίτι κλπ.Δυο μέρες μετά ο άντρας μου σχεδόν έχασε τη δουλειά του (!!) τώρα είναι ρευστά τα πράγματα,θα δούμε.

Κι εγώ δεν βλέπω κανέναν και ειδικά την ξινή!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

ξερεις τι παιζει με αυτο το σοι,η πεθερα μου με την μαμα της κοπελας αδερφεσ,εχουν κ τη νυφη εκει.σκεψου οτι κανει η αλλη η κοπελα το λεει η αλλη στην πεθερα μου κ με τη σειρα η πεθερα μου σχολιαζει σ εμενα.κ φανταζομαι κ στις φιλες της κ παντου.κ οχι οτι καλο κανει,οτι κατα τη γνωμη τους δεν ειναι σωστο.εγω δεν θελω καθολου ρε συ, να με μιλανε.κ οπως ειπες ακομα κ καλο να ειναι δεν θελω να εχουν ολη μερα αυτες το ονομα μου στο στομα τους.κ φυσικα αυτες εινια τελειες κ τα ξεορυν ολα!εμεις οτι να ναι κανουμε κ πρεπει να ακουμε αυτες.

rbOEp3.png

ξερεις τι παιζει με αυτο το σοι,η πεθερα μου με την μαμα της κοπελας αδερφεσ,εχουν κ τη νυφη εκει.σκεψου οτι κανει η αλλη η κοπελα το λεει η αλλη στην πεθερα μου κ με τη σειρα η πεθερα μου σχολιαζει σ εμενα.κ φανταζομαι κ στις φιλες της κ παντου.κ οχι οτι καλο κανει,οτι κατα τη γνωμη τους δεν ειναι σωστο.εγω δεν θελω καθολου ρε συ, να με μιλανε.κ οπως ειπες ακομα κ καλο να ειναι δεν θελω να εχουν ολη μερα αυτες το ονομα μου στο στομα τους.κ φυσικα αυτες εινια τελειες κ τα ξεορυν ολα!εμεις οτι να ναι κανουμε κ πρεπει να ακουμε αυτες.

Καλά, ανυπομονώ να γεννήσεις, καλά θα είναι αν δε σου σκαρώσει καμία τρικούβερτη επίσκεψη όλου του σογιού να τους δεις να μείνεις! :tongue:

365di7jqttmk8pzn.pngwg46c8j2yz77h0v2.png

Καλά, ανυπομονώ να γεννήσεις, καλά θα είναι αν δε σου σκαρώσει καμία τρικούβερτη επίσκεψη όλου του σογιού να τους δεις να μείνεις! :tongue:

xaxaxaxaxax!!!σοβαρα ειναι ο φοβος κ ο τρομος μου.κ αντε μια φορα το αντεχω,αλλα θα φερνει συνεχεια καποιον κ πακετο θα πηγαινει κ αυτη κ οι εξυπναδες της!!!

rbOEp3.png

Κοριτσακια εγω δεν εχω πεθερικα:|:|:| αφου ειναι ορφανος αλλα εχει αδερφες ο αντρας μου ενα θα σας ΠΩ.Οταν τις γνωρισα μου ειπαν <Μπορει να μην εχεις πεθερα αλλα εχεις 2 πεθερες>.Ωραια λεω εγω να της χαιρομαι...χααααααααααα.Κατι ακομα παντρευτικα και τι μου εφεραν στο γαμο μου ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ χααααααααααααα.

Η μανα μου λεει καθε φορα που τις βλεπεις θα φτυνεις και θα λες φτου το κακο σου απο εδω μακρια εκει στο βουνο.ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ χαααααααα

xaxaxaxaxax!!!σοβαρα ειναι ο φοβος κ ο τρομος μου.κ αντε μια φορα το αντεχω,αλλα θα φερνει συνεχεια καποιον κ πακετο θα πηγαινει κ αυτη κ οι εξυπναδες της!!!

ναι, δε θα σου φτάνει το ζόρι που θα'χεις με το μωρό, θα'χεις κ την πασαρέλα να πηγαινοέρχεται! Εγώ πως την είχα γλιτώσει, δε ξέρω, μάλλον κάτι θα της είχα πει κ στράβωσε ως συνήθως, δε θυμάμαι...:D

365di7jqttmk8pzn.pngwg46c8j2yz77h0v2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...