Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

κι εγω ετσι ειμαι με τα φαρμακα κ γενικα απο την εμπειρια μου με τον γιο μου δεν χρειαστηκε να παρει τιποτα εως τωρα απο φαρμακα!οσο για υο θηλασμο κ το στηθος εγω θα σου πω δεν εκανα απολυτως τιποτα ξεπλενα με νερακι τη θηλη οταν χρειαζοταν κ συνηθως αφηνα πανωσταγονες μητρικο γαλα που ειναι το καλυτερο αντισηπτικο να ξερεις.ολα τα αλλα δεν χρειαζονται ειναι περιττα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οσο για το γελαστα παιδακια που λες,παλι απο προσωπικη πειρα θα μιλησω,ειναι οντως παληθεια... και για ολα οσα ανεφερες ετσι ηταν σε μενα τουλαχιστον με τον γιο μου.απο κει κ περαοκ ο καθενας κανει αυτο που θεωρει καλυτερο,σεμενα ο θηλασμος δυλεψε εξαιρετικα παρα τις πολλες δυσκολιες κ τις αντιξοες συνθηκες που αντιμετωπισα με τις αλλεργιες του παιδιου.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Λουλαμπι, γιαυτο ειπα οτι τα αντισωματα της μητερας προστατευουν το μωρο μεσω του θηλασμου! Και το μωρο αρρωσταινει πιο δυσκολα!

Ειναι αληθεια οτι επανερχεται το σωμα κλπ , αν και ακομα και αν δεν θηλαζεις το καταφερνεις με διαιτα. Παρολα αυτα με το θηλασμο χανεις πιο αργα αλλα σταθερα χωρις να καταπονεις το σωμα σου.

Για τα ευτυχισμενα μωρα δε ξερω νομιζω γενικα τα χορτασμενα μωρα ειναι ευτυχισμενα!Εγω που δε θηλασα παντως ημουνα πολυ χαρουμενο μωρο, δεν υπαρχει φωτο μου που να μην γελαω και συνηθως ξεκαρδιζομουν στα γελια!

Αντιθετα η αδερφη μου που θηλαζε μεχρι 2 και χρονων, ηταν πολυ μουντρουχο μωρο οι γονεις μου εχουν να το λενε! Ειδικα οταν κοιταμε παλιες φωτο που ειναι παντα τσατισμενη κ μες στα νευρα γελαμε πολυ..Δε ξερω λοιπον κατα ποσο εχει σχεση :D

Νομιζω οτι οταν ερθει η ωρα θα ερθει φυσιολογικα και αυτο χωρις πιεση....

Eleni

bd5c7983f7.png

κι εγω ετσι ειμαι με τα φαρμακα κ γενικα απο την εμπειρια μου με τον γιο μου δεν χρειαστηκε να παρει τιποτα εως τωρα απο φαρμακα!οσο για υο θηλασμο κ το στηθος εγω θα σου πω δεν εκανα απολυτως τιποτα ξεπλενα με νερακι τη θηλη οταν χρειαζοταν κ συνηθως αφηνα πανωσταγονες μητρικο γαλα που ειναι το καλυτερο αντισηπτικο να ξερεις.ολα τα αλλα δεν χρειαζονται ειναι περιττα.

α σε ευχαριστώ! Με έφαγε η θεία μου επειδή αυτή δεν θήλασε, να μου λέει πόσο δύσκολο είναι,κι οτι θέλει να αποστειρώνεις το στήθος (!) κ να βάζεις κρέμες για να μην "ανοίξει" (ματώσει) και της είχα πει οτι άκουσα πως το μητρικό γάλα είναι αντισηπτικό κ μου είπε οτι άμα ξεραθεί δεν είναι αποστειρωμένο κάτι τέτοια(?) βλακείες.Κι οτι όλες λέει τα παρατάνε λόγω αυτού του πλύνε-ξαναπλύνε κλπ. Αλλά κι εμένα δεν μου καθόταν αυτό που μου έλεγε!

οσο για το γελαστα παιδακια που λες,παλι απο προσωπικη πειρα θα μιλησω,ειναι οντως παληθεια...[/?

Βρε ναι!Εχω 3 φίλες απο εξωτερικό (τυχαίο?) και θήλασαν τα παιδιά τους μέχρι 3 χρονών,είναι όλα θρεφτάρια και γελάνε συνέχεια,είναι τόσο ευτυχισμένα!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Λουλαμπι, γιαυτο ειπα οτι τα αντισωματα της μητερας προστατευουν το μωρο μεσω του θηλασμου! Και το μωρο αρρωσταινει πιο δυσκολα!

Ειναι αληθεια οτι επανερχεται το σωμα κλπ , αν και ακομα και αν δεν θηλαζεις το καταφερνεις με διαιτα. Παρολα αυτα με το θηλασμο χανεις πιο αργα αλλα σταθερα χωρις να καταπονεις το σωμα σου.

Για τα ευτυχισμενα μωρα δε ξερω νομιζω γενικα τα χορτασμενα μωρα ειναι ευτυχισμενα!Εγω που δε θηλασα παντως ημουνα πολυ χαρουμενο μωρο, δεν υπαρχει φωτο μου που να μην γελαω και συνηθως ξεκαρδιζομουν στα γελια!

Αντιθετα η αδερφη μου που θηλαζε μεχρι 2 και χρονων, ηταν πολυ μουντρουχο μωρο οι γονεις μου εχουν να το λενε! Ειδικα οταν κοιταμε παλιες φωτο που ειναι παντα τσατισμενη κ μες στα νευρα γελαμε πολυ..Δε ξερω λοιπον κατα ποσο εχει σχεση :D

Νομιζω οτι οταν ερθει η ωρα θα ερθει φυσιολογικα και αυτο χωρις πιεση....

Επουδενί δεν ισχυρίζομαι οτι όσες δεν θηλάζουν είναι κακές μανάδες ούτε οτι όσα παιδάκια δεν θηλάζουν γίνονται δυστυχισμένα.Απλά υποστηρίζω πολύ το θηλασμό!!Μου αρέσει σαν ιδέα κ μου πάει :-P

y5yep3.png

Διαφημίσεις

α σε ευχαριστώ! Με έφαγε η θεία μου επειδή αυτή δεν θήλασε, να μου λέει πόσο δύσκολο είναι,κι οτι θέλει να αποστειρώνεις το στήθος (!) κ να βάζεις κρέμες για να μην "ανοίξει" (ματώσει) και της είχα πει οτι άκουσα πως το μητρικό γάλα είναι αντισηπτικό κ μου είπε οτι άμα ξεραθεί δεν είναι αποστειρωμένο κάτι τέτοια(?) βλακείες.Κι οτι όλες λέει τα παρατάνε λόγω αυτού του πλύνε-ξαναπλύνε κλπ. Αλλά κι εμένα δεν μου καθόταν αυτό που μου έλεγε!
οσο για το γελαστα παιδακια που λες,παλι απο προσωπικη πειρα θα μιλησω,ειναι οντως παληθεια...[/?

Βρε ναι!Εχω 3 φίλες απο εξωτερικό (τυχαίο?) και θήλασαν τα παιδιά τους μέχρι 3 χρονών,είναι όλα θρεφτάρια και γελάνε συνέχεια,είναι τόσο ευτυχισμένα!

επειδη ενδεχεται να τραυματιστουν οι θηλες στις αρχες κ να ειναι λιγο ενοχλητικο,γαλΤακι μητρικο επανω κ δε χρειαζεσαι τιποτε αλλο σιγα σιγα θα συνηθισεις κ θα επουλωθει η οποια πληγη.κ μη φοβασαι να θηλαζεις ακομη κ αν ψιλοματωνει η θηλη μην κ πιει αιμα το παιδι,θηλαζεις κανοβικα κ δεν παθαινει τιποτα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

επειδη ενδεχεται να τραυματιστουν οι θηλες στις αρχες κ να ειναι λιγο ενοχλητικο,γαλΤακι μητρικο επανω κ δε χρειαζεσαι τιποτε αλλο σιγα σιγα θα συνηθισεις κ θα επουλωθει η οποια πληγη.κ μη φοβασαι να θηλαζεις ακομη κ αν ψιλοματωνει η θηλη μην κ πιει αιμα το παιδι,θηλαζεις κανοβικα κ δεν παθαινει τιποτα...

α μια χαρά!!!;)

y5yep3.png

Καλημερα , χρονια πολλα.Τι κανετε κοριτσαρες?

Περασαμε πολυ ωραιο Πασχα , με τις αδερφες μου.Η πεθερα ουτε καν ζητησε απο τον αντρα μου να της παει το παιδι ......η αγια γυναικα και μερες που ηταν την εκανε παλι τοην χριστιανικη της την πραξη!!!! Γιαγια κατα τ'αλλα.Τελος παντων.

κοριτσια τα νευρα μου!εχει τωρα η δικια μου υιοθετηση ενα νεο συστημα,ερχετε στο σπιτι μας ακαλεστει.εκει που καθομαστε ντιν το κουδουνι και γεια σας ηρθα να σας δω!τωρα τον χεζω το δικο μου η δεν τον χεζω??

Να το ξεκαθαρισεις στην πεθερα σου.Πες της οτι εχετε τους δικους σας ρυθμους και οτι δεν εισαι μαθημενη ετσι , να σου χτυπανε τα κουδουνια χωρις προειδοποιηση.Θα το εκτιμουσα πες της αν με ειδοποιουσατε πριν ερθετε.Και τελιωσε το θεμα.

Δεν έχω πάθει και ψύχωση,απλά απο όσα έχω δει σε γνωστές θέλω να θηλάσω για τους εξής λόγους:

1)Τα μωράκια τους έγιναν πιο "θρεμμένα",ψηλά!

2)δεν αρρώσταιναν συχνά

3)είναι γενικά πιο γελαστά κ χαρούμενα

4)πιο ανεξάρτητα

5)οι μαμάδες αδυνάτισαν πιο γρήγορα

6)δεν έπαθαν επιλόχειο αλλά ήταν μες την καλή χαρά

7)οι μαμάδες επανήλθαν γενικά πιο γρήγορα

:cool:καταλαβαίνεις μητρότητα ρε παιδί μου!

9)είμαι τελείως κατά της βιομηχανίας της φόρμουλας,γενικά είμαι κατά των φαρμάκων,ούτε ασπιρίνη δεν παίρνω!

Γι'αυτό φαγώθηκα να θηλάσω.Την άλλη χεσμ...η την έχω!

Εγω που δεν θηλασα χωρις βεβαια να ειναι επιλογη μου :

1) Η κορη μου σε υψος ειναι στο 98 που συμαινει απο τα 100 παιδακια τα 98 ειναι πιο κοντα απο αυτην ! Η ανηψια μου που θηλασε ειναι πολυ μικροκαμωμενη και ειναι συνομηλικες.

2)Η κορη μου δοξα ον Θεο ειναι υγιεστατη

3)Κοιμαται και ξυπναει με το χαμογελο

Μια χαρα αδυνατισα, καθολου επιλοχειο δεν ειχα , την μητροτητα την καταλαβαινεις καθε ωρα και στιγμη , δεν ειναι αναγκη να θηλασεις

Κι εγω δεν ηθελα να δωσω στο παιδακι μου σκονες και τετοια αλλα δυστηχως ....αναγκαστικα.Οσο για τα υπολοιπα, δε νομιζω να ισχυουν και να σημιωσω οτι σε ευφυια μετρηθηκαμε πριν 1 μηνα δηλαδη 14 μηνων και ειμασταν στο 97 !!!!!! ( στα 100 παιδακια .....97 πιο κατω απο εμας) κι ας μην ηπιαμε μητρικο γαλα...............

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημερα κοριτσακια!!

Επιτελους κι εγω μονη στο σπιτι μια χαρα περασαν γρηγορα οι μερες!!

Ρενα κι εγω που δεν θηλασα ειμαι ψηλη και μια χαρα θρεφταρι ημουν τεραστιο μωρο μιλησα πολυ γρηγορα και γενικα σπανια αρρωσταινω δοξα το Θεο (ειμαι γενικα τελεια οπως καταλαβατε χαχαχαχ αστειευομαι)οποτε νομιζω ουτως η αλλως παιζει ρολο και το γονιδιακο.Υπαρχουν και εξαιρεσεις και στους μεν και στους δεν δεν τιθεται θεμα συζητησης σε αυτο.Τωρα ο θηλασμος αμα τον καταφερεις καλο κανει κακο σιγουρα οχι!

Ασχετο κοριτσια η Ντιμμι γεννησε ε?Εκανε ενα θεμα στο παρεντς ειχε λιγη δυσκολια με το θηλασμο αλλα τωρα τα παει πολυ καλα μπητε εσεις που περιμενετε και ψαχνεστε για το θηλασμο να δειτε τι λεει!

Κατα τα αλλα για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας η πεθερουμπα παρολο που της τα πε ο αντρας μου και ο καημενος πιστευε οτι την αλλη μερα θα ναι εκεινη μεσα στο μελι,αντιθετως απλα ηταν βρεγμενη γατα και μολις τη χαιρετησα για να φυγει (ουτε καν φιληθηκαμε)της ειπα τωρα θα τα ξαναπουμε απο αυγουστο με το νεο μελος και μαλλον χαλαστηκε που το σκεφτηκε οτι θα πρεπει να ερθει τοτε αντι για τον ιουνιο που θα γεννησω και κρεμασε τη μουρη.Τους ειχα αφησει και φαγητο γιατι ανεβαζα τον μικρο να παει για υπνο οποτε την χαιρετησα νωριτερα και της λεω "σας εχω και το φαγητο ετοιμο "και φυσικα επειδη ειχε στραβωσει μου ειπε ναι ενταξει αμα θελει ο Γιωργος (ο πεθερος) θα φαει ,την πιανω ομως γιατι σας εχω πει οτι δεν τρωει συνηθως απο την ζηλεια της οτι φτιαχνω και ενω θα λυσσαγε απο την πεινα δεν ηθελε να φαει απο πεισμα χαχαχακαι τελικα οντως το αφησε το φαγητο αλλα δεν πειραζει γιατι το εφαγα εγω χιχιιχ

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σας κοριτσαρες μου!!εγω παντως που θηλασα εχω μια μαμα με υψος 1,78 κ εναν πατερα 1,87 κ εγω ειμαι 1,65!!!!μα γκαντεμια???τι δεν εκανα σωστα??το βυζι μου το επινα,το γονιδιο το ειχα κ ομως βγηκα στουμπος!!!αλλα φυσικα ειμαι πανεξυπνη κ πανεμορφη κ δεν αρωσταινω!αχαχαχαχαχαχαχαχ!!!γεια σου Ρενα μου!!τι κρημα που δεν ηρθε η γλυκια σου??γενικα εχουμε 2 θεματακια,της Ρενας δεν νοιαζετε να πατησει το ποδι της για να της τη σπασει κ εμενα μου κουβαλιεται μονινος ακαλεστει.ειπα τον αντρα μου να της πει γιατι εγω δεν βγαζω συννενοηση!να σας πω κ το καλο.εχει ενα κολλημα να με πηγαινει περιφορα στα σογια τους.κ ειμαι σιγουρη οτι μετα λενε διαφορα.μου κανονιζει να πηγαινουμε χωρις να με ρωτησει κ μου τη σπαει γιατι με φερνει προ τετελεσμενοου κ παρολο που προσπαθω να τα αποφυγω επιμενει κ γοα να μη με πριζει πηγαινω κ εγω.εκει που με πηγαινει συνηθως ειναι αδερφη κ κορη αδερφης τησ κ στην νυφη της αδερφης τησ.που για τη νυφη τα ξερω ολα γιατι της τα λεει η αδερφη κ με τη σειρα η δικια μου σ εμενα κ παω στοιχημα οτι το κανει κ για μενα αυτο.το θεμα ειναι οτι ο αντρασ μου δεν εχει καμοια σχεση με τα ξαδερφια του κ ουτε ποτε ειχε κ ο ιδιος μου λεει οτι δεν εχεις καμοια δουλεια να πηγαινεις εκει,αφου εγω ο ιδιος δεν παταω γιατι ειναι γκαου οικογενειακος.τον λεω τι να κανω με σερνει με το ζορι,αλαλ μου την εχει σπασει γιατι με κανονιζει χωρις να με ρωταει.τωρα μου λεει να παμε στην ξαδερφη γιατι θελει να δει την κοιλια σου.doing κ τι εινια η κοιλια μου αξιοθεατο?δεν το ειπα ομως,λεω θα δουμε,αυτο την Ανασταση.εχθες που μου ηρθε εδω ακαλεστει μου λεει"αυριο θα παμε στην ξαδερφη!!!"το κανονισε κ ολας κ μερα η κυρια κ μια χαρα.κ της λεω,κοιταξε να δεις μαμα,εγω ειμαι στον 8ο κ δεν μπορω να τρεχω βολτες,η γιατρος μου ειπε να μην κανω κ πολλα.θα ερθει λεει αν μας παρει ε το αμαξι ο αντρας της!!!λεω παλι,μαμα εγω δεν μπορω να καθομαι σε καρεκλες,εκτος οτι πιανεται η μεση μου,εχω συσπασεις κ παιρνω χαπι κ θα κουραστω.οχι λεει θα παμε κ θα σε βαλουμε να εισαι ξαλπωμενη στον καναπε.λεω τι λες τωρα?σε ξενο σπιτι θα παω κ θα ξαπλωσω στον καναπε,δεβ υπαρχει περιπτωση ντρεπομαι.ελα μωρε εμεις κ εμεις θα ειμαστε θα παμε λεει παλι.κοριτσια ευτηχως ξυνησε ο αντρας μου κ πεταχτηκε γιατι ηταν στην κουζινα κ εκανε τσιγαρο κ της λεει"αντε τελειωνε τωρα εχω κ νευρα,σου λεει δεν θελει,τι δουλεια εχει να παει εκει??παω εγω για να παει κ αυτη??εχεις δει πολλες εγκυες να πηγαινουν επισκεψεις 8 μηνων??αντε λεει σας κ@@@ μια μ@@ και πρεπει να το κανουμε??αυτη ασπρησε,δεν το περιμενε με τιποτα,εγω πηγα μια να τη λυπιθω,σοβαρα τωρα γιατι πατησε ο δικος μου φωνες αλλα λεω,οχι αυτη δεν με λυπιθηκε λεπτο.κ λεει"ενταξυ αγορι μου,μια κουβεντα ειπα!!!"κ λεει ο δικος μου"τι μια κουβεντα της λεει,100 ειπες''!!ενταξυ,ξανα λεει αυτη,αν δε θελει δεν παμε!η μα@@@κο!!κ αφηστε ρε κοριτσια που το εχω κ γρουσουζια να παω εγκυος επισκεψη και να φυγω μετα κ να με μελετανε.πραγματηκα καθολου δεν ηθελα γιατι ξερω δεν με καλουνε για καλο αλλα για να σχολιασουν μετα απο πισω!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Καλα εμενα δε μου την σπαει που δεν παταει.Χαρη μου κανει.Εσενα ευτυχως μιλαει ο αντρας σου ρε κοριτσι.Ο δικος μου ειναι "της μανουλας " εκει χαλαει το ολο θεμα.

Πηρε η αδερφη του τηλεφωνο να του ευχηθει Κυριακη του Πασχα στο κινητο του.Δεν το ακουγε γιατι ηταν στην αυλη και εψηνε.Και αφου πηρε 2-3 φορες η μουλαρα και ειδε πως δε το σηκωνει , δεν πηρε στο σταθερο.Την πηρε αυτος μετα ..........οποτε οκ μιλησε με τον αδερφουλη της, δεν ηταν αναγκη να μιλησειο και μαζι μου.Ε τα πηρα κι εγω και ενω ειχα σκοπο να την παρω..............δεν πηρα.Αντε γιατι βαρεθηκα να ειμαι εγω η τυπικη.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

πωωωωω!!ωραιο κατεβατο εγραψα!!χαχαχαχαχαχα

΄Εγραψε ο άντρας σου φιλενάδα.... Ακόμα γελάω. Αυτό το "μια κουβέντα είπα" έτοιμο το έχουν. Και της Ελίνας είδα έδωσε ρεσιτάλ. Αλλά είδες ... Δε πα να λέμε εμείς άμα δε βάλουν αυτοί φωνή δεν ισιώνουν οι άτιμες. Αλλά πρέπει να τύχουν και σε καλή στιγμή. Να τύχει να ακούσουν τα παλαβά και να απαντήσουν.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλα εμενα δε μου την σπαει που δεν παταει.Χαρη μου κανει.Εσενα ευτυχως μιλαει ο αντρας σου ρε κοριτσι.Ο δικος μου ειναι "της μανουλας " εκει χαλαει το ολο θεμα.

Πηρε η αδερφη του τηλεφωνο να του ευχηθει Κυριακη του Πασχα στο κινητο του.Δεν το ακουγε γιατι ηταν στην αυλη και εψηνε.Και αφου πηρε 2-3 φορες η μουλαρα και ειδε πως δε το σηκωνει , δεν πηρε στο σταθερο.Την πηρε αυτος μετα ..........οποτε οκ μιλησε με τον αδερφουλη της, δεν ηταν αναγκη να μιλησειο και μαζι μου.Ε τα πηρα κι εγω και ενω ειχα σκοπο να την παρω..............δεν πηρα.Αντε γιατι βαρεθηκα να ειμαι εγω η τυπικη.

Εμένα δεν έχει αδερφή αλλα έχει περίπου διακόσιες θειάδες που κάνουν τα ίδια.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλημερα τσουπρες!

Οχι μωρε, τι σχεση εχουν ολα αυτα με το θηλασμο?

Εγω σαν παιδι δεν θηλασα, και μια χαρα ειμαι!

Ενταξει μποι δεν εχω, γιατι και οι γονεις μου ηταν κοντοι!

Και τον παιδαρο τον θηλασα 15 μερες και μια χαρα παιδακι ειναι!

Μην σε γινει ψυχωση...περνας στην αλλη ακρη μετα!

Ουτε αμα δεν μπορεις να θηλασεις δεν εισαι καλη μανα!

Ο θηλασμος δε δειχνει την αγαπη στο μωρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...