Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

κοριτσια τα νευρα μου!εχει τωρα η δικια μου υιοθετηση ενα νεο συστημα,ερχετε στο σπιτι μας ακαλεστει.εκει που καθομαστε ντιν το κουδουνι και γεια σας ηρθα να σας δω!τωρα τον χεζω το δικο μου η δεν τον χεζω??

Να μην τον χεσεις τα χουμε πει συγκρατησου:rolleyes::rolleyes:!

Αλλα να της το ξεκοψει ας παιρνει τηλ πρωτα....μετα αμα εχεις και τ μωρο αυτη η δουλεια θα γινεται?

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μην τον χεσεις τα χουμε πει συγκρατησου:rolleyes::rolleyes:!

Αλλα να της το ξεκοψει ας παιρνει τηλ πρωτα....μετα αμα εχεις και τ μωρο αυτη η δουλεια θα γινεται?

ε ναι ρε συ,αυτο θελει να στρωνει το εδαφος για να μου ερχεται μετα οποτε γουσταρει!

rbOEp3.png

Σελεστινακι χαλαρα :P

Λουλαμπι μην ανυσηχεις ολα καλα θα πανε κ το μωρακι σου μια χαρα θα το θηλασεις φυσικα οχι για να τη βγεις στην πεθερα α΄λλα γιατι εσυ θες...

Εγω που θηλαζω τοσο καιρο παντως κ βλεπω να θηλαζω κ τα δυο μαζι ειναι επιθυμια του μικρου μου κ επιλεγω κι εγω τον φυσικο αποθηλασμο οποτε εκεινος αποφασισει,εξαλλου αν και σαν τροφη δεν προσφερει τιποτα πια,εχει τοσα αλλα οφελη,θηλασε λοιπον για οσο εσυ επιθυμεις και το παιδακι σου...Και οταν ακουω για μαμακιαση λογω θηλασμου τρελαινομαι γιατι εχουμε τοσους μαμακηδες στην κοινωνια και δεν νομιζω οτι θηλασαν ολοι!!Επισης εγω ημουν το πλεον κολλημενο παιδακι πανω στη μανα μου και δεν θηλασα σχεδον καθολου...Εγω τον γιο μου τον βλεπω ποσο ανεξαρτητος θα γινει δεν τον φοβαμαι καθολου και φυσικα θα μαι μια καλη πεθερα!!!Θηλασε κοπελα μου για παρτυ σου και οσο τα καταφερεις μη ν βαλεις χρονικους περιορισμους γιατι μπορει και να πεσεις εξω,ειτε να θηλασεις λιγοτερο ειτε πολυ περισσοτερο απο οτι φανταζοσουν!Εγω παντως ελεγα στην αρχη να τα καταφερω εως τον χρονο,τελικα οπως βλεπεις παμε για μετα τα 2μιση ασε που θα βοηθησει και πολυ τον γιο μου να μη ζηλεψει και πολυ την μπεμπα μας εαν θηλαζει μαζι της!

Κατα τα αλλα ασε την πεθερα να κουρευεται θα παρει το μηνυματακι της ετσι κι αλλιως...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κ εμεις ειμαστε ετιμες Ελινακι για θηλασμο κ το στηθος πανετιμο!εχει αλλαξει τελειος κ τα σουτιεν μου ειναι ολο μουσκεμενα μ σταμπουλεσ.ειδε κ η γιατρος μου τις θηλες κ ειπε εινια τελειεσ,μην μασας καθολου κατευθειαν θα σου φερουμαι το μωρο κ μια χαρα θα πανε ολα.κ εγω εχω χαλαρωσει απο τους φοβους μου αρκετα!αφου υπαρχει η θεληση η φυση θα κανει ολα τα υπολοιπα κ οι καρακαξες θα σκασουν!χαχαχαχαχ!εγω παντως θηλασα αποκλειστηκα μεχρη 1,5 χρονο κ δεν πηρα ποτε πιπιλα κ μπιμπερο κ κατευθειαν σ ποτηρακι με καλαμακι.η μαμα μου μου τα λεει!!αχαχαχαχ!!

rbOEp3.png

Ax σελαστινακι μ ετοιμο τ στηθακι σου....!!!εμενα δεν βγαζει τιποτα ουτε για δειγμα......ουτε σταγονες ουτε τιποτα εχω και τις φλεγμονες και αστα να πανε....ελπιζω να μην δωσω ξενο....

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Διαφημίσεις

Λουλαμπι μην ανυσηχεις ολα καλα θα πανε κ το μωρακι σου μια χαρα θα το θηλασεις φυσικα οχι για να τη βγεις στην πεθερα α΄λλα γιατι εσυ θες...

Εγω που θηλαζω τοσο καιρο παντως κ βλεπω να θηλαζω κ τα δυο μαζι ειναι επιθυμια του μικρου μου κ επιλεγω κι εγω τον φυσικο αποθηλασμο οποτε εκεινος αποφασισει,εξαλλου αν και σαν τροφη δεν προσφερει τιποτα πια,εχει τοσα αλλα οφελη,θηλασε λοιπον για οσο εσυ επιθυμεις και το παιδακι σου...Και οταν ακουω για μαμακιαση λογω θηλασμου τρελαινομαι γιατι εχουμε τοσους μαμακηδες στην κοινωνια και δεν νομιζω οτι θηλασαν ολοι!!Επισης εγω ημουν το πλεον κολλημενο παιδακι πανω στη μανα μου και δεν θηλασα σχεδον καθολου...Εγω τον γιο μου τον βλεπω ποσο ανεξαρτητος θα γινει δεν τον φοβαμαι καθολου και φυσικα θα μαι μια καλη πεθερα!!!Θηλασε κοπελα μου για παρτυ σου και οσο τα καταφερεις μη ν βαλεις χρονικους περιορισμους γιατι μπορει και να πεσεις εξω,ειτε να θηλασεις λιγοτερο ειτε πολυ περισσοτερο απο οτι φανταζοσουν!Εγω παντως ελεγα στην αρχη να τα καταφερω εως τον χρονο,τελικα οπως βλεπεις παμε για μετα τα 2μιση ασε που θα βοηθησει και πολυ τον γιο μου να μη ζηλεψει και πολυ την μπεμπα μας εαν θηλαζει μαζι της!

Κατα τα αλλα ασε την πεθερα να κουρευεται θα παρει το μηνυματακι της ετσι κι αλλιως...

To μητρικο γαλα εχει πολλα ωφελη, και το σημαντικοτερο ειναι τα αντισωματα που προσφερει στο μωρο τα οποια ομως καλυπτουν ενα μωρακι μεχρι τους 6 πρωτους μηνες της ζωης του μονο. Μετα οχι...αλλωστε υπαρχουν και αρνητικα αλλα δεν ειναι συζητηση περι θηλασμου εδω..

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σαφως και να θηλασει καποια οσο θελει, αλλα και αν καποια δεν καταφερει να θηλασει δεν ειναι και τραγικο. Ουτε ανεπαρκης σα μανα πρεπει να νιωσει, ουτε οτι δε θα δεθει το μωρο μαζι της. Αλλωστε και συμφωνα με τα λεγομενα της Ελινας, παρολο που ως μωρο σχεδον δεν θηλασε, ηταν πολυ κολημενη με τη μανα της.

Εγω λοιπον το εγραψα ολο αυτο για να απαντησω στη Λουλαμπι, οτι ο θηλασμος δεν εχει καμμια μα καμμια σχεση με τη σχεση σου με το μωρο σου...και πρεπει να το διωξεις αυτο απο το μυαλο σου!!

Eleni

bd5c7983f7.png

Nαι βρε λουλαμπακι καλα στα λεει η ελενη...μην κολλας πουθενα...!!

Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε ν αγαπαει συτην τ μωρο περισσοτερο ουτε να στο παρει με τον καιρο θα καταλαβει την θεση της....θεσε εσυ σωστα ορια και μην φοβασαι....περασες ολη την εγκυμοσυνη να ασχολεισε με δαυτην...αιιι χεστηναααααα:tongue::tongue:

Euuop3.pngXBLUp3.png

To μητρικο γαλα εχει πολλα ωφελη, και το σημαντικοτερο ειναι τα αντισωματα που προσφερει στο μωρο τα οποια ομως καλυπτουν ενα μωρακι μεχρι τους 6 πρωτους μηνες της ζωης του μονο. Μετα οχι...αλλωστε υπαρχουν και αρνητικα αλλα δεν ειναι συζητηση περι θηλασμου εδω..

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σαφως και να θηλασει καποια οσο θελει, αλλα και αν καποια δεν καταφερει να θηλασει δεν ειναι και τραγικο. Ουτε ανεπαρκης σα μανα πρεπει να νιωσει, ουτε οτι δε θα δεθει το μωρο μαζι της. Αλλωστε και συμφωνα με τα λεγομενα της Ελινας, παρολο που ως μωρο σχεδον δεν θηλασε, ηταν πολυ κολημενη με τη μανα της.

Εγω λοιπον το εγραψα ολο αυτο για να απαντησω στη Λουλαμπι, οτι ο θηλασμος δεν εχει καμμια μα καμμια σχεση με τη σχεση σου με το μωρο σου...και πρεπει να το διωξεις αυτο απο το μυαλο σου!!

Οχι ρε συ δεν εχει αντισωματα μεχρι τους 6 μηνες !!Η συσταση του γαλακτος αλλαζει αναλογα την ηλικια κ τις αναγκες του τες πα εχω α΄λλη αποψη κ επισης -προσωπικα μιλωντας παντα -δε βλεπω κανενα αρνητικο στο θηλασμο αλλα δεν ειναι θεμα θηλασμου εδω αλλα πεθερων:tongue:κΑΤΑ τα αλλα συμφωνω απολυτα το παιδι θήλασει δεν θηλασει με τη μανα του θα ειναι κ καμια καρακαξα δεν θα το κανει δικο της:mad::mad:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ax σελαστινακι μ ετοιμο τ στηθακι σου....!!!εμενα δεν βγαζει τιποτα ουτε για δειγμα......ουτε σταγονες ουτε τιποτα εχω και τις φλεγμονες και αστα να πανε....ελπιζω να μην δωσω ξενο....

μην ανυσηχεις το οτι δε βγαζεις τωρα δεν σημαινει τιποτα;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κ εμεις ειμαστε ετιμες Ελινακι για θηλασμο κ το στηθος πανετιμο!εχει αλλαξει τελειος κ τα σουτιεν μου ειναι ολο μουσκεμενα μ σταμπουλεσ.ειδε κ η γιατρος μου τις θηλες κ ειπε εινια τελειεσ,μην μασας καθολου κατευθειαν θα σου φερουμαι το μωρο κ μια χαρα θα πανε ολα.κ εγω εχω χαλαρωσει απο τους φοβους μου αρκετα!αφου υπαρχει η θεληση η φυση θα κανει ολα τα υπολοιπα κ οι καρακαξες θα σκασουν!χαχαχαχαχ!εγω παντως θηλασα αποκλειστηκα μεχρη 1,5 χρονο κ δεν πηρα ποτε πιπιλα κ μπιμπερο κ κατευθειαν σ ποτηρακι με καλαμακι.η μαμα μου μου τα λεει!!αχαχαχαχ!!

μπραβο κοπελα μου ολα καλαθαπανε:D:D:D

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Οχι ρε συ δεν εχει αντισωματα μεχρι τους 6 μηνες !!Η συσταση του γαλακτος αλλαζει αναλογα την ηλικια κ τις αναγκες του τες πα εχω α΄λλη αποψη κ επισης -προσωπικα μιλωντας παντα -δε βλεπω κανενα αρνητικο στο θηλασμο αλλα δεν ειναι θεμα θηλασμου εδω αλλα πεθερων:tongue:κΑΤΑ τα αλλα συμφωνω απολυτα το παιδι θήλασει δεν θηλασει με τη μανα του θα ειναι κ καμια καρακαξα δεν θα το κανει δικο της:mad::mad:

To μωρο προστατευεται απο τα αντισωματα της μητερας μεσω του θηλασμου..Οταν ελεγα αρνητικα, εννοουσα την περιβαλοντικη μολυνση, που επηρεαζει το μητρικο γαλα.

Τεσπα οντως αλλο θεμα ειναι εδω, απλα βλεπω πολλες κοπελες και αγχωνονται και στενοχωριουνται για αυτο το θεμα, και γιαυτο το σχολιασα..

Eleni

bd5c7983f7.png

To μωρο προστατευεται απο τα αντισωματα της μητερας μεσω του θηλασμου..Οταν ελεγα αρνητικα, εννοουσα την περιβαλοντικη μολυνση, που επηρεαζει το μητρικο γαλα.

Τεσπα οντως αλλο θεμα ειναι εδω, απλα βλεπω πολλες κοπελες και αγχωνονται και στενοχωριουνται για αυτο το θεμα, και γιαυτο το σχολιασα..

ε καλα σε αυτο δεν μπορουμε να κανουμε κ πολλα δυστυχως

αλλα οτι κ να ναι ειναι ενα δωρο στο παιδι για οσο επιλεξει να θηλασει η μαμα...Ε και τα κοριτσια εδω μωρε ξερω θελουν πολυ να θηλασουν γιαυτο το σκεφτονται συνεχεια αλλα πιστευω θα τα καταφερουν μια χαρα ολες;) ειτε λιγο ειτε πολυ;) κ δε χρειαζεται να τους γινει ψυχωση φυσικα...οτι μπορει θα κανει η καθε μια;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εγώ θέλω πολύ να θηλάσω,τους λόγους θα τους αναφέρω πιο κάτω οι οποίοι φυσικά κ δεν έχουν να κάνουν με την πεθερά,δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να κάνω διαγωνισμό μαζί της όπως κάνει αυτή εε?

Να σε ρωτήσω κάτι αφού θήλασες τόσο,εσύ κάθε φορά που τελείωνες το θηλασμό μετά πλενόσουν κι έβαζες κρέμα?και μετά όταν ήταν να ξαναθηλάσεις το έπλενες να φύγει η κρέμα?τόση διαδικασία θέλει?να μας γράψεις μερικά βήματα εμπειρικά να ξέρουμε κι εμείς!

κοριτσια τα νευρα μου!εχει τωρα η δικια μου υιοθετηση ενα νεο συστημα,ερχετε στο σπιτι μας ακαλεστει.εκει που καθομαστε ντιν το κουδουνι και γεια σας ηρθα να σας δω!τωρα τον χεζω το δικο μου η δεν τον χεζω??

Πιάστηνα και πες της ευγενικά (μου τα κάνει κι εμένα καμιά φορά) "μαμά θα ήθελα να με παίρνεις ένα τηλ πριν να έρθεις γιατί καμιά φορά καλούμε κι εμείς τους κουμπάρους μας ή κανένα άλλο ζευγάρι ή κάνουμε τα δικά μας,ξέρεις τώρα,νιόπαντρο ζευγάρι είμαστε.Εσύ καταλαβαίνεις είσαι και νέα και έξυπνη γυναίκα".Για να δούμε!

ε καλα σε αυτο δεν μπορουμε να κανουμε κ πολλα δυστυχως

αλλα οτι κ να ναι ειναι ενα δωρο στο παιδι για οσο επιλεξει να θηλασει η μαμα...Ε και τα κοριτσια εδω μωρε ξερω θελουν πολυ να θηλασουν γιαυτο το σκεφτονται συνεχεια αλλα πιστευω θα τα καταφερουν μια χαρα ολες;) ειτε λιγο ειτε πολυ;) κ δε χρειαζεται να τους γινει ψυχωση φυσικα...οτι μπορει θα κανει η καθε μια;)

Δεν έχω πάθει και ψύχωση,απλά απο όσα έχω δει σε γνωστές θέλω να θηλάσω για τους εξής λόγους:

1)Τα μωράκια τους έγιναν πιο "θρεμμένα",ψηλά!

2)δεν αρρώσταιναν συχνά

3)είναι γενικά πιο γελαστά κ χαρούμενα

4)πιο ανεξάρτητα

5)οι μαμάδες αδυνάτισαν πιο γρήγορα

6)δεν έπαθαν επιλόχειο αλλά ήταν μες την καλή χαρά

7)οι μαμάδες επανήλθαν γενικά πιο γρήγορα

:cool:καταλαβαίνεις μητρότητα ρε παιδί μου!

9)είμαι τελείως κατά της βιομηχανίας της φόρμουλας,γενικά είμαι κατά των φαρμάκων,ούτε ασπιρίνη δεν παίρνω!

Γι'αυτό φαγώθηκα να θηλάσω.Την άλλη χεσμ...η την έχω!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...