Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Ρε φιλενάδα πάντα έτσι ήταν ο άντρας σου???Πες μου κι εμένα να ξέρω!!!!Να κάνει σεμινάρια και στους δικούς μας!!!!Λέγε τι έκανες!!!!!

Στις αρχες που ειχαν ερθει και ειχαν μεινει το αλησμονητο εκεινο 15νθημερο και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο εκει τσακωθηκαμε με τον αντρα μου γιατι εκει φανηκε καθαρα ποσο ενοχλητικη ηταν η πεθερα μου και εκεινος δεν το ειχε παρει χαμπαρι,ομως μετα απο εκεινη τη φαση καταλαβε οτι ετσι ειναι και αρχισε να με υπερασπιζεται...Εκανε ομως και χοντραδες αυτη οποτε που να κρυφτει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το καλο ειναι οτι δεν ηταν ποτε μαμακιας αλλα μπαμπακιας...Ομως εχει το καλο οτι και στον πατερα του αν δει κατι στραβο να κανει η κατι να προκυψει και με μενα παλι την ιδια σταση κραταει,του τη λεει οσο κι αν τον αγαπαει.

Παντως ο πεθερος μου λεει συμφωνουσε σε ολα και ελεγε στην πεθερα μου οτι ο γιος του εχει απολυτο δικιο σε οσα της λεει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

να πουμε και για τις μαμαδες?η δικη μου ειναι τρελη αδυναμια την αγαπαω παρα πολυ αλλα οταν εγινε πεθερα ξεκινησε το πεθεριστικο δρομο.επειδη ομως τα βλεπω πιο καθαρα την συμβουλευω.πχ ηρθαν τα παιδια απο αθηνα για το πασχα και στην προποση λεει στην υγεια του τριτου εγγονιου ............αυτου που θα κανει η κορη μου!!!!ο γιος της παντρευτηκε τον ιανουαριο και ειναι πιο λογικο να ευχηθει γαι αυτους να κανουν παιδι κι οχι την κορη που εχει ηδη δυο..αλλα της τα πα την μαλλωσα και το καταλαβε.και η νυφη μας παιδι σου ειναι ετσι θα την βλεπεις.

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

μπραβο στον αντρα σου!!!!δωστου κι απο μενα συγχαρητηρια ....αυτο ειναι ειναι απλο αλλο η μαμα κι αλλο η γυναικα.δεν το καταλαβαινουν ομως ολοι....εμενα με καταραστηκε κι ο δικος μου ειπε ελα μωρε αρρωστη ειναι μην δινεις σημασια....(τιποτα δεν εχει)

α αυτη ειναι σαν την πεθερα της μανας μου...εντελως θανασιμη...Στα μουτρα σου να της πεις χαχαχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

να πουμε και για τις μαμαδες?η δικη μου ειναι τρελη αδυναμια την αγαπαω παρα πολυ αλλα οταν εγινε πεθερα ξεκινησε το πεθεριστικο δρομο.επειδη ομως τα βλεπω πιο καθαρα την συμβουλευω.πχ ηρθαν τα παιδια απο αθηνα για το πασχα και στην προποση λεει στην υγεια του τριτου εγγονιου ............αυτου που θα κανει η κορη μου!!!!ο γιος της παντρευτηκε τον ιανουαριο και ειναι πιο λογικο να ευχηθει γαι αυτους να κανουν παιδι κι οχι την κορη που εχει ηδη δυο..αλλα της τα πα την μαλλωσα και το καταλαβε.και η νυφη μας παιδι σου ειναι ετσι θα την βλεπεις.

Σωστη...ευτυχως η μανα μου ειναι καλη πεθερα πραγματικα κραταει τα εγγονια της και ειναι αψογη με τη νυφη μου ...Και αμα παει να της ξεφυγει ποτε κατι τη διορθωνω κι εγω και το καταλαβαινει αμεσως γιατι τα χει περασει απο τη δικη της...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

α αυτη ειναι σαν την πεθερα της μανας μου...εντελως θανασιμη...Στα μουτρα σου να της πεις χαχαχα

μα μπροστα ησουν??ετσι την ειπα!!!!!και ελεγε ακουστε η νυφη μου με βριζει...ηλιθια

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Το καλο ειναι οτι δεν ηταν ποτε μαμακιας αλλα μπαμπακιας...Ομως εχει το καλο οτι και στον πατερα του αν δει κατι στραβο να κανει η κατι να προκυψει και με μενα παλι την ιδια σταση κραταει,του τη λεει οσο κι αν τον αγαπαει.

Παντως ο πεθερος μου λεει συμφωνουσε σε ολα και ελεγε στην πεθερα μου οτι ο γιος του εχει απολυτο δικιο σε οσα της λεει...

Κι εμένα μπαμπάκιας είναι αλλά την υπερασπίζεται!

λουλαμπι αν δεν την εμπιστευεσαι γενικως τοτε δεν θα της το αφηνεις πολυ το παιδι και κυριως οχι νυχτα μιλαω για μεγαλυτερες ηλικιες αλλα αν δειχνει οτι το αγαπαει(θα το καταλαβεις αυτο) μην την ξεκοβεις τελειως.υπ οψιν η δικη μου η πεθερα δεν θελει να εχει επαφες με τα δικα μου γιατι τα γεννησα εγω ..οποτε εχουν μια διαφορα

Κοίτα,το παιδί το αγαπάει σίγουρα!

Ο λόγος που δεν την εμπιστεύομαι είναι οτι την έχει δει ανταγωνιστικά κ θέλει να πάρει το παιδί με το μέρος της κ να το παίζει μαμά του.Επίσης διαφωνούμε κάθετα σε σημαντικά θέματα όπως η θρησκεία και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση (πάλι λόγω θρησκείας) οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν γεννάω ένα παιδί για να το δω να γίνεται μοναχή Κασσιανή ούτε να έχει προβληματικές σχέσεις επειδή της είπαν να παντρευτεί παρθένα! 'Έπειτα, είναι εντελώς χωριάτα κ δεν ξέρει να μιλάει,δεν θέλω να γίνει κ το παιδί έτσι.Οπότε ναι,να την βλέπει,αλλά τόσο όσο να μην την επηρεάζει!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Κι εμένα μπαμπάκιας είναι αλλά την υπερασπίζεται!

Κοίτα,το παιδί το αγαπάει σίγουρα!

Ο λόγος που δεν την εμπιστεύομαι είναι οτι την έχει δει ανταγωνιστικά κ θέλει να πάρει το παιδί με το μέρος της κ να το παίζει μαμά του.Επίσης διαφωνούμε κάθετα σε σημαντικά θέματα όπως η θρησκεία και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση (πάλι λόγω θρησκείας) οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν γεννάω ένα παιδί για να το δω να γίνεται μοναχή Κασσιανή ούτε να έχει προβληματικές σχέσεις επειδή της είπαν να παντρευτεί παρθένα! 'Έπειτα, είναι εντελώς χωριάτα κ δεν ξέρει να μιλάει,δεν θέλω να γίνει κ το παιδί έτσι.Οπότε ναι,να την βλέπει,αλλά τόσο όσο να μην την επηρεάζει!

ειναι πολυ σημαντικο αυτο που λες...εχεις δικιο το παιδακι μας το μεγαλωνουμε με τις ΔΙΚΕΣ μας αρχες και αν οι αλλοι δεν συμφωνουν προβλημα τους

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Ελινα συγχαρητηρια πες τον αντρα σου κ απο εμενα!ευγε παλικαρι μου!!!φτου φτου!!κ οταν ερθει ο δικος μου απο τη δουλεια,θα τον ταισω θα τον ποτισω κ θα του διαβασω πως φερθηκε ο αντρας σου!χωρις πλακα κοριτσια,εγω απο τον αντρα μου δεν κρυβω τιποτα,δεν του λεω ψεματα ποτε κ ξερει καλα για πιο θεμα μιλαμε ολες εδω!!αν θελει μπορει να μπει κ να διαβασει,κανενα προβλημα!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

η δικια μου προχθες λεει,οτι επειδη αυτη περασε με την πεθερα της ασχημα κ καταλαβαινει γιαυτο ειναι πολυ καλη πεθερα η ιδια!μονη της τα λεει μονη της χαιρετε!

rbOEp3.png

Ελινα συγχαρητηρια πες τον αντρα σου κ απο εμενα!ευγε παλικαρι μου!!!φτου φτου!!κ οταν ερθει ο δικος μου απο τη δουλεια,θα τον ταισω θα τον ποτισω κ θα του διαβασω πως φερθηκε ο αντρας σου!χωρις πλακα κοριτσια,εγω απο τον αντρα μου δεν κρυβω τιποτα,δεν του λεω ψεματα ποτε κ ξερει καλα για πιο θεμα μιλαμε ολες εδω!!αν θελει μπορει να μπει κ να διαβασει,κανενα προβλημα!

κι εμένα πάνω κάτω ξέρει αλλά όχι,δεν τα διαβάζει,τι να δει,το βρισίδι που της ρίχνω??Να στεναχωρηθεί μετά??!!

η δικια μου προχθες λεει,οτι επειδη αυτη περασε με την πεθερα της ασχημα κ καταλαβαινει γιαυτο ειναι πολυ καλη πεθερα η ιδια!μονη της τα λεει μονη της χαιρετε!

Ναι κι εμένα τα ίδια λέει,είναι σε μια πλάνη :tongue:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Χαχαχαχα ξέρεις πόσες μου το έχουν πει?Τι μούντζες έχω φάει εδώ??Πόσα έχω ακούσει και δεν έβγαλα και κιχ??

Τέεελος πάντων,τουλάχιστον τα λέω και ξεδίνω!

'Οσο για το θηλασμό,θέλω πάρα πολύ να θηλάσω,για το μωράκι πάνω απ'όλα, αλλά χρειάζομαι κι άλλη ενημέρωση νομίζω,δεν νιώθω ακόμα αυτοπεποίθηση.Αχ μακάρι να το θηλάσω καιρό,ακούω μερικές 2 χρόνια,πώς τα καταφέρνουν??

Καλησπέρα και να είσαι καλά κοπέλα μου!

Ξέρεις φταίω κι εγώ λίγο γιατί δεν έβαλα όρια απο την αρχή!

Ανήκω και σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που δεν επιβάλλονται,οπότε καταλαβαίνεις!

Το μωρό μου δίνει όμως άλλη δύναμη!

για να τα καταφερεις με το θηλασμο καλο θα ηταν να βρεισ μια συμβουλο θυλασμου απο τωρα για να σε ενημεροσει,και να ερθει στο νοσοκομειο οταν ερθει η ωρα :D:D:D να σε βοηθησει να βαλεισ το bebe στο στηθος ,οποτε ετσι θα τα καταφερεις.....κε μετα εδω ειμστε

Σας διαβάζω καιρό τώρα και πραγματικά λυπάμαι που έχεις τέτοια προβλήματα στην εγκυμοσύνη σου, κάνεις τέτοιες σκέψεις και δεν μπορείς να χαρείς. Και έχεις τέτοια άγχη για το μετά που θα γεννήσεις.

Η πεθερά σου έχει πρόβλημα...αλλά πιστεύω ότι πρέπει να την βάλεις στη θέση της μια κι έξω...αλλιώς δεν πρόκειται να ησυχάσεις. την αφήνεις να σου δηλητηριάζει τη ζωή, την εγκυμοσύνη και να σε στενοχωρεί. Για ποιο λόγο το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;;

Όσο για το μωρό, όταν με το καλό έρθει, θα επιβάλλεις δικούς σου ρυθμούς και κανόνες απόλυτα και κατηγορηματικά. Το όχι θα είναι όχι, χωρίς να τσακώνεσαι.

Αν επιλέξεις να θηλάσεις, τότε κάνεις ένα δώρο στο μωρό σου. Αλλά όχι να θηλάσεις για να μη σου παίρνει η πεθερά το μωρό. Ακόμα και αν δε θηλάσεις και δίνεις φόρμουλα, είναι στο χέρι σου να κάνεις εσύ κουμάντο και να έχεις πρόγραμμα στο σπίτι σου, την οικογένειά σου και το μωρό σου..

Πρέπει να την αντιμετωπίσεις αποφασιστικά.

Φιλικά πάντα, ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

Μαρια συμφωνω απολυτα!

Λουλαμπι, η λυση δεν ειναι ο θηλασμος, και θα ειναι λαθος να "χρησιμοποιησεις" το θηλασμο για να χεις το μωρο συνεχεια κοντα σου. Το μωρο θα το χεις κοντα σου οσο το θες εσυ ανεξαρτητως θηλασμου!! Καμμια δικαιολογια δε χρειαζεται!

Και γενικα ειναι λαθος να σκεφτεσαι το θηλασμο ως πανακεια, γιατι σε αγχωνει και σε προβληματιζει..Ξερω πολλες κοπελες που δεν θηλασαν ειτε γιατι δεν μπορεσαν ειτε γιατι το μωρο δεν ηθελε βυζι και μια χαρα ειναι τα μωρακια τους και οι ιδιες! Αυτο που πρεπει να σκεφτεσαι ειναι το καλο του μωρου..εμενα ελεγε η μανα μου οτι με τιποτα δεν ηθελα ρωγα, δεν θηλαζα, δε μπορουσα να παρω βαρος, ανησυχουσαν πολυ για ικτερο..και τελικα δεν καταφερε να με θηλασει..Μια χαρα δεθηκαμε, και μεγαλωσα..Δηλαδη αν με πιεζαν και γινομουν χειροτερα μονο και μονο για να με θηλασει αποκλειστικα θα ταν καλυτερα? Ισα ισα , σκεφτηκαν ποιο ειναι το καλυτερο για μενα..αλλωστε το να θηλαζεις 3 χρονια :shock:, δεν ωφελει το παιδι που ειναι πια ολοκληρο παιδακι και οχι μωρο...

Αυτα τα ονειρευονται οι πεθερες μας που αν μπορουσαν θα θηλαζαν τους γιους τους μεχρι τα 25:confused:

Γιαυτο εσυ θα σκεφτεσαι, οτι το μωρο θα το μεγαλωσεις εσυ με η' χωρις θηλασμο ΔΕΝ παιζει κανενα ρολο..Να μη νιωθεις ουτε πιεσμενη ουτε ανεπαρκης...

Eleni

bd5c7983f7.png

κοριτσια τα νευρα μου!εχει τωρα η δικια μου υιοθετηση ενα νεο συστημα,ερχετε στο σπιτι μας ακαλεστει.εκει που καθομαστε ντιν το κουδουνι και γεια σας ηρθα να σας δω!τωρα τον χεζω το δικο μου η δεν τον χεζω??

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...