Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Winnie7 said:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Σε εμένα  πάντως δεν την ελέγχει. Συνεχίζω κανονικά όμως prolutex και όλα τα υπόλοιπα. Το είχα και εγώ αυτό απορία. Παντως καλό θα ήταν να ελέγχεται.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

den thn brisekete kanena barba na kselabikarei n sas afisei hsyxous???

το σκεφτεί!!! αυτή για να στρώσει θελει ένα μπαρμπα να της αλλαξει τα φώτα!!!! διοτι με τον συγχωρεμένο πρέπει να έχουν και 30 χρονια από τοτε που το κάνανε τελευταια φορα. Εχει κολλησει το μυαλό της από την αγαμία και πιστεύω οτι μονο έτσι θα ξεκολλησει Μήπως να βάλω αγγελία????

αχαχχααχχχχααχ.εχει ο αντρας μου ενα παππου χοιρο,αλανι!!!εισαι για προξενειο???

μεσα!!!εννοειται !!! αν είναι και "ενεργός"!!!!!. Αλλα σας προειδοποιώ η δική μου είναι ξινή αλλά νομίζω αν ο παππούς βρει τα κουμπιά της θα στρώσει!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

θα τον ενισχυσουμε με βοηθηματα,η επιστημη προχωρησε!!!ξυνη το παιζι σ εσασ,κατσε να τη χουφτωσει κανενας παππουσ να δεις πως θα στρωσει!!η γιαγια μ εχει μια γειτονισσα χηρα 25 χρονια!!κ λεει η γιαγια μου οτι ειναι παραξενη κ τησ λεωσ τησ δικιας μου "καλα ας καθοσουν κ εσυ 25 χρονια α.....μητη και μετα θα σου ελεγα,εχεις τον παππου μου τωρα κ σε μασπατευει κ μιλασ!!!εντομεταξυ η γιαγια μου ψοφαει να τησ λες τετοια!!

rbOEp3.png

Κιεγω εχω ωραιο φυλλο για πιτα κ μαλιστα χθες εφτιαξα γιατι τρελαινεται ο αντρας μου.Του κανω στριφτη τυροπιτα βλαχικη μιλαμε απλη κ πεντανοστιμη.;)

steile steile!!stryfth den exw kanei pote!!!a re ti noikokyres!!tyfla na xoun oi pe8eres!!!!!!

rbOEp3.png

θα τον ενισχυσουμε με βοηθηματα,η επιστημη προχωρησε!!!ξυνη το παιζι σ εσασ,κατσε να τη χουφτωσει κανενας παππουσ να δεις πως θα στρωσει!!η γιαγια μ εχει μια γειτονισσα χηρα 25 χρονια!!κ λεει η γιαγια μου οτι ειναι παραξενη κ τησ λεωσ τησ δικιας μου "καλα ας καθοσουν κ εσυ 25 χρονια α.....μητη και μετα θα σου ελεγα,εχεις τον παππου μου τωρα κ σε μασπατευει κ μιλασ!!!εντομεταξυ η γιαγια μου ψοφαει να τησ λες τετοια!!

Συμφωνώ! αμα δει χαρά τότε όλα θα αλλαξουν:P:p:p:p. Θα πει τον δεσπότη παναγιώτη που λενε. Διοτι τόσα χρόνια έχει πιασει αραχνες!!! πως να μην είναι ξινή????

Διαφημίσεις

Πανευκολη ζυμη!

Ακου...6 χουφτες γεματες αλευρι,να σου πεφτει απο τα χερια,μια πρεζα αλατι,μια κουταλια σουπας ξυδι και ενα φλυντζανακι μικρο του ελληνικου καφε ελαιολαδο.Τα βαζεις μεσα και αρχιζεις και ανακατευεις τη ζυμη να παει παντου το λαδακι και θα γινει μια ζυμη τριφτη σαν της ταρτας.Μετα θα ριξεις λιγο λιγοενα ποτηρι νερο μεχρι να γινει μια λεια και ελαστικη ζυμη.Μετα τη χωριζεις σε μπαλακια,καπου 6.Την σκεπαζεις και μετα απο κανα μισαωρο παιρνεις ενα ενα το μπαλακι και ανοιγεις φυλλο με τον πλαστη τον λεπτο.Καλο ειναι να βαζεις λιγο νισεστε απο κατω μια κουταλια και να ανοιγεις το μπαλακι.

Μετα δες αυτο το βιντεακι να καταλαβεις.Εγω αυτη φτιαχνω και βγαινει απιστευτη νοστιμια.Εγω προτιμω κατσικισιο τυρακι.Ειναι τελεια!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Nα φανταστώ και αυτή είναι φαρδοκώλα σαν την δικη μου!! χα χα χα

εμένα λόγω πένθους φοράει μαύρα αλλά από την πρώτη στιγμή έλεγε λογω του μωρού να μην φοράει μαύρα αλλα σκούρα. Ασχετο αφού το βλέπει μια φορά την εβδομάδα. τελος πάντων το καλοκαίρι μετά τα σαράντα παντως φοραγε κατι φορέματα μαυρα με στρας μπροστά. Μιλάμε για πολύ πενθος. Στρασακια και το μαλλί ξανθό από πάνω λάχανο ξερετε φουσκωτό, τούμπανο,κρεπαρισμένο. Γι αυτό λενε αλίμονο σε αυτόν που πάει... και μετά είχα τον δικό μου ο οποίος πήγαινε συνέχεια κάθε μέρα για να την παρηγορήσει!!

Δεν μπορεί να έχουμε την ίδια πεθερά, μάλλον πέσαμε στο alter ego τους... ίδια περιγραφή, ακριβώς όμως,.. και στο "πένθος" και στο στυλ!!

Το είχα είπα και παλιότερα, ότι το καλοκαίρι, δεν είχε κάνει τα 40 ακόμα, και αγόρασε 2 μαύρα φουστανάκια, μίνι, μέγεθος ΧΧL (φανάσου εικόνα με μαλλί ξανθό με ανταύγιες, κρεπαρισμένο:o) από τους κινέζους γιατί είδε ένα που πήρα εγώ ελαφρύ για μέσα στο σπίτι (πλύνε-βαλε και όσο κρατήσει) και ζήλεψε!!

Περιπτωσάααρες ....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...